Plantilla:Registre

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Hola somriure,

Aniria molt bé que us registràssiu com a usuari de la Viquipèdia, així podríeu signar en les discussions i podríem contactar amb vos més fàcilment. A més, gaudiríeu de més facilitats d'ús, com ara poder carregar imatges, una pàgina de proves personal, reanomenar pàgines o usar eines d'edició avançades. També tendríeu dret a votar en les decisions de la comunitat. Si us voleu registrar, només heu de seguir el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Crea un compte' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Registre/Entrada Registre
Registra't. És molt fàcil
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Descripció[modifica]

Plantilla per a posar en la pàgina de discussió dels usuaris anònims amb la finanitat de convèncer-los per a que es registrin com a usuaris de la Viquipèdia.

ATENCIÓ és important que aquesta plantilla s'utilitzi fent servir la sintaxi {{subst:registre}}. D'aquesta manera les pàgines no es modificaran si aquesta plantilla resulta vandalitzada.

Sintaxi[modifica]

  • {{subst:registre}}

Vegeu també[modifica]