Plantilla:Benvinguda

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Benvinguda! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Plantilla per donar la benvinguda a un nou usuari en la seva pàgina de discussió. Normalment s'utilitza desprès d'haver fet la seva primera edició i sol ser el seu primer contacte amb un altre usuari.

Aquesta plantilla s'hauria d'utilitzar substituïda per evitar modificacions posteriors en pàgines de discussió ja llegides o arxivades i que no es tornaran a revisar:

{{subst:benvinguda}} ~~~~

Recordeu afegir la vostra signatura. Podeu considerar afegir provisionalment la seva pàgina de discussió a la vostra llista de seguiment per si contesta allà mateix i necessita alguna ajuda.

Vegeu també

  • En cas d'usuaris d'altres Viquipèdies amb un compte global podeu usar:
{{subst:benvinguda/en}} ~~~~
  • En cas d'usuaris anònims podeu usar:
{{subst:registre}} ~~~~