Usuari Discussió:Jmarchn

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Converses anteriors: 2009-2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014


Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Jmarchn/Arxiu 1 en data 20-02-2017.

Ericneuro (discussiócontribucions)
Resposta a «Hi my friend, it's eric speakin.»
Medol (discussiócontribucions)

El motiu? Tenia només una línia, cap referència i una proposta de fusió des de feia deu mesos. Gràcies per fer l'article, t'animo a posar-hi referències. Bona feina.

Jmarchn (discussiócontribucions)

Fet!. El problema és que no segueixo els articles que hagi pogut crear (traduït, la majoria). Ha estat una casualitat que me n'adonés de l'eliminació de contingut i la redirecció. Una millor actuació hagués (havent mirat l'historial de l'article) fer-me un "ping". Endavant amb la feina!.

Resposta a «Màcula (dermatologia)»
Jaumeortola (discussiócontribucions)

Veig que el bot estava fent uns canvis incorrectes. La forma que tenen el DIEC i el DNV és ortostàtic i no ortoestàtic. En algun moment l'IEC devia difondre informació incorrecta i després ho van esmenar. Aquestes llistes no ens les vam inventar nosaltres, sinó que venien de l'IEC. Desfaig, doncs, els canvis incorrectes.

Resposta a «Ortostàtic»
Jaumellecha (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la correcció d'estereotipia, que se m'havia escapat un accent durant la traducció XD. La que si porta accent és estereotípia (una tècnica auxiliar de la tipografia per a reproduir motlles de tipus o de gravats), per això havia especificat (comportament) per a evitar confusions quan es fes l'article estereotípia (impressió). (Jaumellecha (disc.) 10:42, 6 maig 2018 (CEST))

Resposta a «Estereotipia»

Thank you for being one of Wikipedia's top medical contributors!

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
please help translate this message into your local language via meta
<translate>The 2017 Cure Award</translate>
<translate>In 2017 you were one of the top ~250 medical editors across any language of Wikipedia. Thank you from Wiki Project Med Foundation for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do! Wiki Project Med Foundation is a user group whose mission is to improve our health content. Consider joining here, there are no associated costs.</translate>

<translate>Thanks again</translate>  :-) -- Doc James <translate>along with the rest of the team at Wiki Project Med Foundation 04:25, 26 abr 2018 (CEST)</translate>

Resposta a «Thank you for being one of Wikipedia's top medical contributors!»
Jmarchn ha amagat aquest apunt (historial)
Resposta a «Internacionalista»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola, vull posar la primera lletra d'un text en majúscula. Fàcil, oi ? {{ucfirst:<param>}}.

Bé, el tema és que pot o no estar enllaçat i, per tant, el "first" és un claudàtor. Com ho puc solucionar ?.

merci

Jmarchn (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Jmarchn La solució és bona, però el problema estava mal plantejat. Era més complexe del que semblava. Mira aquesta discussió on ha continuat per agafar i arreglar el problema des de l'origen. Gràcies per la intentona. Ets el meu heroi del parsering !

Resposta a «Una ajuda amb un parser»

Noticias de la Iniciativa de Sostenibilidad

1
Gnom (discussiócontribucions)
¡Gracias por apoyar la Iniciativa de Sostenibilidad!

¡Hola Jmarchn! Gracias otra vez por apoyar la Iniciativa de Sostenibilidad! Durante los dos últimos años se formó un grupo de más de 200 Wikipedistas, quiénes queremos aumentar la conciencia en cuanto al desarrollo sostenible dentro del movimiento Wikimedia

¿Qué hay de nuevo?

Te escribimos este mensaje debido a que hay buenas noticias: Al fin el Consejo de la Administración de la Fundación Wikimedia ha aprobado una resolución indicando que la Fundación está comprometida a buscar vías para reducir el impacto de sus actividades en el medio ambiente. Por lo tanto, hemos creado un elegante logo y encontramos un buen nombre para el proyecto que se puede ver a la derecha :-)

¿Que sigue?

Actualmente, estamos trabajando con el personal de la Fundación Wikimedia para hacer de la sostenibilidad una prioridad clave y se manifieste de forma más sostenible para la selección de una nueva ubicación para los servidores de Wikimedia en Singapur. También propusimos a la Fundación Wikimedia un plan de energía ecológica para que todos los servidores de Wikipedia funcionen con energía renovable hasta el año 2019.

¡Ayúdanos, por favor!

Vamos a mantener este proyecto hacia adelante y hay varias formas en las que puede ayudar:

  • Pregunte a otros Wikipedistas para que participen en esta iniciativa y ponga su firma en la página del proyecto para mostrarle a la Fundación Wikimedia que esta iniciativa es muy importante para la comunidad.
  • Hable con otros Wikipedistas sobre la importancia de la reducción del impacto de Wikimedia para el medio ambiente.
  • Mejora y traduce la página del proyecto en Meta.

Si tienes una pregunta, no dude en preguntarnos a través de Meta. ¡Gracias otra vez por tu apoyo! --Aubrey y Gnom, 9 de abril 2017

Resposta a «Noticias de la Iniciativa de Sostenibilidad»

Col·laboració amb el Congrés de metges i biòlegs de llengua catalana

6
Pitxiquin (discussiócontribucions)

Hola, molt bon dia. Estic parlant amb els organitzadors dels Congrés de metges i biòlegs en llengua catalana que aquest any es celebrarà a Manresa. Estan molt interessats en col·laborar amb la viquipèdia amb diferents àmbits: ens donen l'oportunitat de fer una conferència al Congrés sobre la utilitat de la viquipèdia per a donar a conéixer la medicina en llengua catalana. Després estan interessats en fer una viquimarató de medicina en el mateix congrés i de fer un viquiconcurs sobre temàtica mèdica i d història de la medicina. Jo puc ajudar a coordinar-ho com a persona del territori (sóc del Berguedà) però seria molt bo si persones del viquiprojecte:Medicina us apuntessiu a participar-hi. Què et sembla? No se si ets membre d'amical però vaig fer una crida a allà.

Jmarchn (discussiócontribucions)
Pitxiquin (discussiócontribucions)

Hola, Serà entre el 20-21 d'octubre. Si vols fer tu la comunicació, o, com a mínim, fer-ne una part, més específica sobre la medicina a la viquipèdia en català. Els organitzadors estan molt animats a fer-hi i podria ser que alguns metges o especialistes en ciències bio-mèdiques s'animin a continuar editant a la viquipèdia i hi hagués més gent al Viquiprojecte:Medicina. De fet m'he posat en contacte amb tu perquè he vist que ets el més actiu en el projecte. És molt interessant que la viquipèdia estigui present en el congrés més important de metges en llengua catalana (hi ha entre 400-500 assistents cada any).

Una cosa, ets membre d'amical? ho deia per a tenir una comunicació més fluida via whatsapp o email. Tens el contacte del Usuari:Kippelboy? Ell o la Usuària:Barcelona et poden passar el meu contacte.

Jmarchn (discussiócontribucions)

Hola!. @Pitxiquin: Em pots enviar un correu, i quedem entesos. A n'en Kippelboy i a Barcelona els conec de l'única trobada en que he anat (Tarragona). Pensava retirar-me de la Viquipèdia però encara no ho he aconseguit. Quan t'hagis anotat el correu, m'ho dius i l'esborro. No faig servir whatsapp. Fins aviat!.

Pitxiquin (discussiócontribucions)

Ara t enviaré un correu electrònic. A veure si enganxem a més metges al viquiprojecte i et pots anar retirant pausadament. Fins aviat

Barcelona (discussiócontribucions)

Ho parlem, a veure si podem quadrar-ho!

Resposta a «Col·laboració amb el Congrés de metges i biòlegs de llengua catalana»
Barcelona (discussiócontribucions)
Resposta a «Votacions»