Usuari Discussió:Jmarchn

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Converses anteriors: 2009-2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014


Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Jmarchn/Arxiu 1 en data 20-02-2017.

Capsot (discussiócontribucions)

Bona nit! Espere que et vaja tot molt bé. Et volia assabentar que fem una Viquitrobada a la Catalunya del Nord, i t'hi convidem! Ens faria molt de goig tenir entre nosaltres ja que a molts ens tens admiratius per la faena que has fet fins ara i tindries l'oportunitat de veure persones directament i xarrar amb elles en un bon ambient! Tant de bo pugues venir, em faria molt de goig comptar-te entre nosaltres. Aci' et deixe l'enllaç, esperant veure-t'hi: Viquiprojecte:Viquitrobada 2021. Molt bon cap de setmana i bona nit! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Resposta a «Viquitrobada 2021»
Amadalvarez (discussiócontribucions)
Jmarchn (discussiócontribucions)

@Amadalvarez: No he tingut gaire temps... Ara ja estan traduïdes i en funcionament a la Viquipèdia ({{Tabular query}}).

Resposta a «Tabular data»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt difi'cil per a tothom. Gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat sobre àmbit mèdic i la teua constància! Fa molt de goig! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja som 6ens i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats). De nou moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Jmarchn (discussiócontribucions)

Hola @Capsot!

Amb el teu escrit m'has orientat, ja que ni me n'havia adonat de les eleccions, ni en tenia gaire idea. Moltes gràcies pel teu estudi que m'ha permès tenir una informació sobre els candidats. Ja he votat!. Moltes gràcies.

Capsot (discussiócontribucions)

Moltes gràcies a tu! Molt bon diumenge! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon vespre/bona nit!»

ARN missatger amb nucleòsids modificats

4
Mcapdevila (discussiócontribucions)

Hola, m'acaben de posar la Pfizer, i com acostumo a fer, tot documentant-me, l'he completat amb la traducció de l'article d'en.wiki.. li podries donar una ullada com expert q ets? merci--Mcapdevila (disc.) 15:35, 30 abr 2021 (CEST)

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Ah! i tots els sants tenen vuitada, per molts anys, al dia de S.Jordi!

Jmarchn (discussiócontribucions)

@Mcapdevila Moltes gràcies i fet! Tot i que no sóc cap expert en biotecnologia, sols un metge d'AP.

Mcapdevila (discussiócontribucions)

@Jmarchn Gràcies per les correccions Jordi, i perdona.. volia dir "ja q ets més expert q jo.." ;D..

Resposta a «ARN missatger amb nucleòsids modificats»
MisterSynergy (discussiócontribucions)

Hey Jmarchn

You seem to be putting Wikidata items to use in some modules and templates here at cawiki, which is great. Unfortunately, some of the referenced content was apparently deleted in the past, but the remainders are still in use in the module code:

As you seem to be the maintainer for the affected modules, I want to notify you of this situation. I am not really aware of what the modules are doing, so I prefer not to try any repairs by myself. However, in case of questions I am happy to help out.

Cheers!

Resposta a «missing categories/Wikidata items»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia!

Espere que et vaja tot molt bé. Veig que fas edicions amb gran, i molt gran qualitat a l'àmbit mèdic. Moltes gràcies i enhorabona. Tant de bo continues fent-ho i ajudant a millorar la Viquipèdia durant molt de temps.

Escolta, t'agrairia que participares al vídeo que fem per al 20é aniversari de la Viquipèdia! Trobe que hem de fer alguna coseta per a demostrar que som una gran comunitat, i sé que ho faràs molt bé. En Sorenike ha deixat més detalls a la Taverna però tens més avallet les dades essencials:

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

En teoria s'hauria d'enviar abans de mitjans de la setmana vinent però com més aviat millor per a Marc, el company que es dedica tan gentilment a l'edició.

Espere que t'hi engresques, i que puguem comptar amb tu! Una abraçada ben bona! Molt bon diumenge! Claudi/~~~~

Resposta a «Bon dia!»

Taula de consonants no pulmonars amb els sons

5
Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

El motiu de la pregunta és que no acabo de veure la utilitat d'un article que és una simple transclusió d'una plantilla.

Jmarchn (discussiócontribucions)

@Leptictidium: Bona nit.

Com pots veure són còpies traduïdes de la versió en anglès d'anys enrere (en aquells moments no hi havia representació i possibilitat d'escoltar els sons des d'una taula). Aquesta va ser la manera més ràpida d'aprofitar el treball dels editors de la Viquipèdia anglesa. Molt em sembla que en Paucabot amb les mateixes teves intencions ja va fer "neteja", parcial i que no va acabar, eliminant algunes de les plantilles que jo havia adaptat a la Viquipèdia (per exemple: Plantilla:IPA chart vowels with audio).

Recordo que tot havia quedat bé... però ara ja no, i els de la versió anglesa ho han canviat tot. Em costa d'escatir com anava tot plegat. Ara per ara fes el que et sembli, doncs no tinc temps per a dedicar-m'hi. El articles al voltant de la COVID i els mòduls multilingües m'esperen....

Fins una altra!.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola de nou! En aquest cas, no es perdria gens de feina, ja que la pàgina s'esborraria, però la plantilla es conservaria, i el contingut és idèntic.

Leptictidium (discussiócontribucions)

La proposo per esborrar, doncs. Bones festes!

Resposta a «Taula de consonants no pulmonars amb els sons»
Yurik (discussiócontribucions)

Hi, i saw you modified -- what's the purpose of it? It would be good to change the mediawiki.org version if this is needed, or reset it. See https://dibabel.toolforge.org

Jmarchn (discussiócontribucions)

@Yurik, Hello!. A year ago I created upgrade modules for the Module:TNT edit, but I have already abandoned them (creating a more efficient i18n based system for multilingual modules and multilingual infotable modules) and now I don’t remember the purpose of that change. Sorry.

Yurik (discussiócontribucions)

Thanks @jmarchin , would you mind if i reset it to the latest TNT? It would be great to keep this effort in sync -- see mw:WP:TNT

Yurik (discussiócontribucions)

(or try it yourself -- go to https://dibabel.toolforge.org , select language to be "ca", find TNT, and copy it there. Let me know if it works for you!

Resposta a «Module:TNT edit»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Jordi, et confesso que he mirat d'entendre com redimonis funciona, o millor dit, com l'hauria de fer servir i, no sóc capaç de saber que haig de fer. Em fa la sensació que tot plegat és complicat i que has has fet unes eines de propòsit més ampli que el que em cal i del que sóc capaç d'entendre.

Et proposo començar per un tema bàsic per mi i que, a més a més, és el primer que em cal.

Ara a les plantilles tinc estructures tipus:

IF ara then print ara else IF parametre_Y then print parametre_Y, doncs bé si vull afegir un sinònim (per exemple para_X i para_Y), puc fer:

IF ara/maintenant then print ara/maintenant else IF parametre_Y/para_Y then print parametre_Y/para_Y

És a dir, si sé el nom sinònim a tractar, el poso (amb una sintaxi concreta) al seu costat i ja està.

Ara em cal una solució per a que el nom del paràmetre sinònim (o els dos) siguin un valor extern, ja que em caldrà anomenar-lo de forma diferent per cada llengua i no ho puc posar dins el codi, sinó en una taula externa.

He vist a Data:I18n/TNTTools/Demo.tab, per exemple, el Tt_O_now.. Com hauria d'alterar el pseudocodi que t'he escrit per a que funcioni tant si em passen "ara=34" com si em passe "now=34".

Prometo posar els 5 sentits a entendre la resposta.

Merci,

Jmarchn (discussiócontribucions)

Hola!.

Hi he estat treballant, i a fons, per tal de fer-ho tot més fàcil. Per això he reestructurat el que havia fet, he canviat alguns noms per fer-ho més fàcil, amb més exemples, més explicacions i continua estant, tot plegat, en espanyol i anglès.

Tot volta sobre dos mòduls:

  • Mòdul:SimpleArgs, pensat per a ser utilitzat en altres mòduls.
  • Mòdul:ArgsTNT, nou i pensat per ser utilitzat directament per plantilles, que és el que tu volies.

El problema que plantejaves ja està resolt a {{ArgsTNT/WordIdxT}}.

Ara estava pensant un SimpleArgs per a plantilles. Ja que amb ArgsTNT els paràmetres han de ser nominatius (cadascun ha de ser identificat per un nom, i no em funciona per posició). Que els paràmetres siguin nominatius va bé per a plantilles grans, però no és pràctic per a plantilles senzilles.

També em falta acabar el comprovador de paràmetres erronis.

Fins ara!.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

ara ho miro.

Recorda que els paràmetres posicionals també tenen nom: 1=, 2=, 3=..... Prova si això et funciona, si més no, tindries un pla B.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Jordi. No sé si ens estem entenent o estic cada dia més ruc.

Mira Plantilla:Proves amadalvarez/prova4. És un cas elemental.

  • Cas 1, és com està el codi d'una plantilla que funciona amb un paràmetre que es diu "ara". Com que a la prova el paràmetre "ara" està buit, diu "no trobat".
  • La volem fer servir per a que també atengui el paràmetre "now" com a sinònim. Per a fer això, canviaríem el codi deixant-lo com el cas 2, i funciona amb "now".
  • Fins aquí seria el procés normal per a incorporar un sinònim al codi. Però això suposa conèixer quin és el nom del sinònim que hem d'acceptar. El que jo vull és posar un codi que admeti uns noms de paràmetres que desconec i que estan a Tt_O_now, és a dir, tal com està entendria "ara" o "now", i el dia que vulguem que entengui "maintenant" només haurem de modificar la taula, no el codi.
  • Els exemples que has posat (o jo no ho he sabut veure), sembla com si sapiguèssim els possibles valors i obtinguessis un ok. Però no és el cas. No sabrem el nom dels paràmetres, sinó que hem de donar per bo els paràmetres que es diguin igual que algun dels valors que hi ha a Tt_O_now

En resum, com s'ha de canviar la sintaxi {{{ara|}}} al cas 1 per a que es comporti com el cas 2?.

Disculpa, però em perdo.

Jmarchn (discussiócontribucions)

Ja està, ben fàcil!.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ara ho entenc. Però aquestes funcions te les acabes d'inventar ? "ExistsAnyP" i "Str_ParP" és el primer cop que les veig.

Jmarchn (discussiócontribucions)

No són de fa uns dies, i encara n'haig de fer alguna més de nova!.

Jmarchn (discussiócontribucions)

No problem, ja ho estic tirant endavant!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Val. Ara que veig que aquí hi ha una opció de solució em quedo més tranquil. Pots fes un cop d'ull al debat aquest sobre la llengua de les plantilles?. Depenent com acabi, ens condicionarà aquesta mena de solucions, o requerirà enfocar-ho d'una altra forma. Merci, P.S. Tinc una nova proposta per tu que obro en un altre tema per no embolicar.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Gràcies per la teva intervenció al debat. De fet, pretenia que veiessis que el tema va de "simplificació de codi" a uns nivells pre-WD. En certa forma, s'hi assembla als debats que havia tingut amb tu sobre la incomoditat de tenir uns textos que no els pots matisar com voldries. En aquest cas, però, crec que no s'ha entès que davant les dificultats la solució no és regressar al passat, sinó superar el present. Bé, ja veurem com evoluciona. Jo estic treballant en un pla alternatiu per si no els agrada el que tenim.

Ja veurem.

Jmarchn (discussiócontribucions)

Truca'm, si et va bé, i en parlem.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Marxo ara a fer recompte al col·legi. Serà una nit llarga. Demà a mig matí, va bé ?

Jmarchn (discussiócontribucions)

Fet!.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

M'han muntat una altra feina a casa. Quan ets jubilat tothom abusa del teu temps.

Després de dinar, ho intento.


Has pogut pensar en la nova proposta ?

Jmarchn (discussiócontribucions)

Hauràs de concretar...

Jmarchn (discussiócontribucions)

Ja hi ha les funcions amb paràmetres posicionals, a Mòdul:ArgsTNT i, que de fet, no utilitzen el sistema multilingüe (fora dels missatge d'error ja existents a Mòdul:SimpleArgs). Els he inclòs aquí, ja que per facilitat d'ús utilitzen un nom semblant. Així per un paràmetre d'una taula s'utilitza Str_ParP, i per un paràmetre posicional Str_Par.

Resposta a «Reprendre el tema del i18n»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola, company. Com va la feina ?.

Haig de confessar que ho tinc aparcat el nostre negoci. La raó principal és que tenim un incendi a Amical Wikimedia i ens hem quedat sense junta directiva i, com que una associació, legalment, no pot estar sense junta, estem mirant com solucionar-ho. És com el president de l'escala de veïns, que ningú vol ser.

Bé, Tenia una pregunta per tu. Quan vas estar treballant el tema dels colors per les gràfiques, vas descobrir si hi ha alguna fórmula, algorisme o truc per saber quan toca posar lletra blanca per a que no es confongui amb el fons ?. Merci,

Jmarchn (discussiócontribucions)

@Amadalvarez

{{#invoke:SimpleArgs|ReverseColor|Red}}

dóna Aqua

{{#invoke:SimpleArgs|ReverseColor|aquA}}

dóna Red

{{#invoke:SimpleArgs|ReverseColor|#000000}} --Negre 

dóna White

{{#invoke:SimpleArgs|ReverseColor|Blanc}}

dóna Error de Lua: #1 = El nom del color (Blanc) no és un nom de color HTML vàlid.

{{#invoke:SimpleArgs|ReverseColor|#FF}}

dóna Error de Lua: #1 = La longitud del codi de color és incorrecte, després de "#", calen 6 caràcters vàlids (0-F) (es troba "#FF").

{{#invoke:SimpleArgs|ReverseColor|}}

dóna Error de Lua: #1 = No té un valor assignat.

{{#invoke:SimpleArgs|ReverseColor|#00AF0G}}

dóna Error de Lua: #1 = Hi ha almenys un caràcter invàlid en el codi de color (des de "00AF0G").

Amadalvarez (discussiócontribucions)

OK. Ho provo.

Resposta a «colors i lletres»