Usuari Discussió:Kippelboy

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1 en data 09-09-2015.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Lib2know (Discussiócontribucions)

Hola Kippelboy,

i tried to contribute to the project started by you and found finally people interested. Now i started two short articles (stubbs) and marked them as "esborrany". Someone came in immediatly and changed a lot. There is no improvement in terms of content, just changes to his taste, but very disturbing for further improvements. He did not use any possibility of discussion and gave no sign of respect or interest to the work.

I doubt i can convince anyone contributing would be an interesting hobby if articles are devaluated as not according to guidelines within minutes. At the same time i found dozens of old articles without any source. Do you know a satisfying solution to go on?

Lib2know (Discussiócontribucions)

Vale, em sembla fas una pausa. No necessito una contesta mai. Pots tancar aquest.

Resposta a «Nou articles Viquiprojecte:Andorra»
Llumeureka (Discussiócontribucions)

Hola Kippelboy,

Per afegir elements a Wikidata en un article on no hi ha cap element anterior, com pot ser en un article nou, com cal fer-ho?, doncs no es troba l'accés des de la columna esquerra a "eines" a "Element a Wikidata". Gràcies.

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Llumeureka Jo normalment vaig a Wikidata i cerco pel títol de l'article i m'apareix la Q corresponent, però sempre al cap d'uns minuts d'haver creat article. També si vas a preferències/ginys hi ha un apartat que es diu "WikidataInfo: mostra un subtítol amb informació de Wikidata". Si el selecciones a partir d'aquell moment et sortirà el codi Q wikidata a sota del títol dels articles que consultis.

Llumeureka (Discussiócontribucions)

Gràcies Kippelboy! He pres nota de la configuració que proposaves. No existia el codi Q Wikidata, perquè no estava creada, però donava un missatge avisant d'aquesta qüestió i la plantilla corresponent. Finalment, ja he trobat la forma de crear-lo jo mateix i així poder afegir-hi els elements corresponents.

Resposta a «Sobre elements a Wikidata...»
19Tarrestnom65 (Discussiócontribucions)

Hola Kippelboy, espere que tu sàpiges el que vull saber. Acave d'apuntar-me al repte 2015, però he afegit articles que fiu ahir. No sé si es correcte ho seria millor esborrar-los. Pots indicar-me qué fer o amb quí parlar per consultar-ho?. Gràcies i disculpa la molèstia.~~~~

Pere prlpz (Discussiócontribucions)

Perdoneu que m'hi fiqui.

@19Tarrestnom65: Al meu bot (tot i que no és especialment de fiar) li surt que durant el viquirepte has fet algunes edicions més que també donen punts: Usuari:PereBot/punts_viquirepte_2015#19Tarrestnom65_162_punts.

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@19Tarrestnom65 Bones. Com diu en Pere, tot el que hagis fet durant el mes de setembre puntua. Bona sort!

Pacopac (Discussiócontribucions)

@Pere prlpz Fantàstic!

Resposta a «Repte 2015»
Cap més tema anterior