Usuari Discussió:Kippelboy

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Modifica la descripció

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1 en data 09-09-2015.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
ReginaManresa (discussiócontribucions)

Acabo de veure que l'article que vas crear Salvador Claramunt, està duplicat amb Salvador Claramunt i Rodríguez. S'hauria d'esborrar el més incomplet

Resposta a «article duplicat»
Beusson (discussiócontribucions)

Bon dia,

per si t'interessa el llistat per usos estadístics, et passo l'enllaç tal com et vaig dir que faria:Usuari:Beusson/PESCAR . A mida que en vaig fent els hi afegeixo. Si no t'interessa, m'ho dius i ja no l'actualitzaré més.

Personalment no crec que calgui penjar-lo a la plana de "fora de concurs", no vull semblar "xulo" ni res de semblant. Per això he creat aquesta plana.

Seguim!

Kippelboy (discussiócontribucions)

@Beusson <babeig>uaaaaalaaaaaaa</babeig> Quina feinada no? Estàs fent molt bona feina. Jo penso que sí que hauria d'estar a la pàgina de fora de concurs, però també entenc i respecto la teva decisió, pel que ja em va bé que ho vagis penjant en aquesta pàgina. Me l'he afegida com a seguiment i així també podré anar piulant alguns articles. Gràcies de nou!

Beusson (discussiócontribucions)

doncs d'acord. Ja te'ls aniré afegint.

Et recomano Stavkirke. Interessant i complert. ;-)

Resposta a «PESCAR»

Avís de pàgina candidata a ser moguda a Viquillibres

2
Lbennass (discussiócontribucions)

Bon dia,

Em sap greu molestar-te però des d’ahir (13/04/2017) apareix una banderola en un article que estic creat a poc a poc que diu el següent:

Aquesta pàgina és candidata per ser moguda a Viquillibres usant el procés d'importació. La Viquipèdia no és un manual, un compendi, un receptari o una guia. Si la pàgina es pot escriure de nou com un article enciclopèdic, traieu aquest avís. Verifiqueu les polítiques de Viquillibres.

La vaig eliminar però avui torna a sortir.

No sé qui s’encarrega de posar aquestes banderoles ni els criteris que segueix. L’article serà bastant llarg i el vaig fent a poc a poc. Està pensat com a objecte d’aprenentatge per a una pràctica d’un màster, és a dir, és un material amb finalitats didàctiques i és un material que, a més, pot enriquir la Viquipèdia abordant temes que fins ara no existien en la versió catalana.

De manera escrupulosa es va referenciant i ja se sap la feinada que és posar les referències. No és una cosa inventada.

Sis plau, vull que s’elimini aquesta banderola. No sé si hi ha una mena de robot que patrulla per la Viquipèdia i aplica criteris pre-establerts de manera automàtica i una mica a tort i a dret, perquè un ésser humà em sembla que no tindria aquests criteris i a més a més avisaria i explicaria el perquè.

No sé qui em pot ajudar en aquesta situació.

Salutacions cordials,

Lluís Miquel

Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola @Lbennassmirant l'historial de la pàgina veig que l'etiqueta l'ha posat en @Paucabot, parla amb ell per veure quins són els seus motius. Salut!

Resposta a «Avís de pàgina candidata a ser moguda a Viquillibres»
Lbennass (discussiócontribucions)

Bon dia Àlex,

Tinc un avís en un article que diu que podria ser esborrat o fusionat i no estic d’acord perquè l’article és un exemple de ludificació i hi consten les referències.

Què s’ha de fer per què desapareguin aquests advertiments i sigui acceptat pels viquipedistes?

D’altra banda, també penso que aquest article es podria fusionar dins un article que encara he de preparar titulat provisionalment “Ludificació i aprenentatge per sistemes de recompenses”.

Però necessito temps perquè no sé quan el tindré.

D’altra banda vull incloure taules en els articles. Suposo que és desplegar l’opció de taules i fer servir la plantilla. Ho intentaré a veure si me’n surto. Qualsevol dubte te l’aniré consultant a mesura que sorgeixi. Gràcies.

Salutacions cordials,

Lluís Miquel

Kippelboy (discussiócontribucions)

@Lbennass ok Lluís, fem-ho així. Disculpa que he estat fora uns dies de viatge i no he pogut mirar-m'ho tot com cal. Seguim!

Resposta a «Qüestions diverses»

Addició apartat a l’article sobre l’autora Jane McGonigal titulat “Base conductista dels arguments de Jane McGonigal a favor de la ludificació”

1
Lbennass (discussiócontribucions)

Hola Àlex,

He afegit un apartat a l’article sobre l’autora Jane McGonigal titulat “Base conductista dels arguments de Jane McGonigal a favor de la ludificació”. També he introduït les referències i els enllaços corresponents.

Salutacions cordials,

Lluís Miquel

Resposta a «Addició apartat a l’article sobre l’autora Jane McGonigal titulat “Base conductista dels arguments de Jane McGonigal a favor de la ludificació”»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

This Month in Education

Volume 6 | Issue 2 |March 2017

This monthly newsletter showcases the Wikipedia Education Program. It focuses on sharing: your ideas, stories, success and challenges. Be sure to check out the full version, and past editions. You can also volunteer to help publish the newsletter. Join the team!

In This IssueFeatured Topic Newsletter update

Overview on Wikipedia Education Program 2016 in Taiwan


From the Community

High School and Collegiate Students Enhance Waray Wikipedia during Edit-a-thons

Approaching History students as pilot of Education program in Iran

An experience with middle school students in Ankara

Wikishtetl: Commemorating Jewish communities that perished in the Holocaust


From the Education Team

UCSF Students Visit WMF Office as they start their Wikipedia editing journey

Meet the team


In the News

Från dammiga arkiv till artiklar på nätet


If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription.

The new issue of the newsletter is out! Thanks to everyone who submitted stories and helped with the publication. We hope you enjoy this issue of the Education Newsletter.-- Sailesh Patnaik using Saileshpat (talk) 19:07, 1 April 2017 (UTC)

Resposta a «This Month in Education: [March 2017]»
Lbennass (discussiócontribucions)

Bon dia Àlex,

Tinc una incidència amb la creació d’articles. Es tracta de l’article “Ludificicació aplicada a la resolució de problemes”, que els viquipedistes diuen que necessita millores de format.

Si puc i tinc temps les esmenaré.

Una altra incidència o cosa a remarcar en aquest apartat sobre la creació d’articles és que hi ha un article "La ludificació i els sistemes socialment i culturament situats" que he creat que proposen de fusionar-lo amb un altre, cosa que en aquest cas, no em sembla malament i trobo lògic ara que tinc més perspectiva.

Gràcies.

Salutacions cordials,

Lluís Miquel

Resposta a «Incidències»
Lbennass (discussiócontribucions)

Hola Àlex,

Gràcies pels consells. He creat un article titulat "liminalitat". He creat la secció referències i he inserit a sota la plantilla "referències". És un article llarg que l'aniré ampliant a poc a poc, per tant aniré fent molts canvis. Com ja deus saber la creació de referències és molt laboriosa.

Salutacions cordials,

Lluís Miquel

Resposta a «Article nou "liminalitat"»
Lbennass (discussiócontribucions)

Hola Àlex,

He afegit un apartat nou a l'article ja existent sobre Roger Caillois titulat "Idees principals de Caillois sobre el joc". He afegit referències, però han quedat a sota dels registres d’autoritat i les bases d’informació. No sé si ho podries arreglar perquè quedés millor estèticament.

Salutacions cordials,

Lluís Miquel

Kippelboy (discussiócontribucions)

@Lbennass Com bé dius, cal afegir una plantilla de Referències per a que surtin al lloc correcte. Ara ho faré jo. Fixa't què és el que he fet en el control de canvis i així a veure si el proper dia ho pots fer tu mateix. Si no, avisa'm i t'ho faig jo, cap problema :-)

Resposta a «"Idees principals de Caillois sobre el joc"»

La seva obra fonamental "Flow: The Psychology of Optimal Experience"

1
Lbennass (discussiócontribucions)

Hola,

He afegit un apartat nou a la biografia de Mihály Csíkszentmihályi titulat "La seva obra fonamental "Flow: The Psychology of Optimal Experience" i afegit enllaços i referències.

Salutacions cordials,

Lluís Miquel

Resposta a «La seva obra fonamental "Flow: The Psychology of Optimal Experience"»