Usuari Discussió:Kippelboy

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Modifica la descripció

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1 en data 09-09-2015.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Dvdgmz (discussiócontribucions)

Ep, estàs al cas d'aquest esborrament? No era OTRS? Es pot restaurar?

Kippelboy (discussiócontribucions)

No hem aconseguit que arxiu enviï text amb llicència correcta. Van enviar OTRS però sense mencionar llicència. :(

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Vaja, llàstima!

Resposta a «foto Montserrat Roig»
MarisaLR (discussiócontribucions)

Ja he rebut els llibres. Moltes gràcies.

Resposta a «Concurs Invents»

Thank you for participating in the UNESCO Challenge!

1
John Andersson (WMSE) (discussiócontribucions)

Hi,

Thank you for participating in the UNESCO Challenge! I hope you had as fun as we did!

If you could take a minute to answer our survey, we would be very grateful. Your answer will help us improve our Challenges in the future.

Best

Resposta a «Thank you for participating in the UNESCO Challenge!»
Jmc1990 (discussiócontribucions)

Bona tarda, he vist que ha tornat a revertir els canvis. Les fundacions on es diu que el Conseller Vila està de Patró o que forma part dels patronats no és correcte. Per el seu càrrec poden canviar constantment i per tant, és millor deixar-ho de manera genèrica per tal de que no es tingui que canviar cada dos per tres. D'altra banda, els altres comentaris sobre l'entrevista d'abril es cita el títol de l'entrevista ja que en cap moment, dels artícles referenciats, es dedueix que el Conseller digui que es vol presentar com Alcalde de Bcn o President. Moltes gràcies per la seva ajuda amb la pàgina.

Jmc1990 (discussiócontribucions)

Benvolgut,

Els canvis de les fundacions s'han fet ja que l'informació que es dona a la web de govern no està actualitzada. Estem intentant que des de Govern es canvii l'apartat de les fundacions. Si es fixa en la discussió amb l'altre usuari he argumentat el mateix. El Conseller ja no està en aquestes fundacions i, per tant, estem actualitzant-ho. No ho revertim perquè si. Des de Govern entenc que ho canviaran en breus. D'altra banda en l'article que es diu que Santi Vila ha dit que vol ser alcalde de Barcelona no és veritat. Es basa amb l'article d'un periodista que considera (punt de vista molt subjectiu del periodista) que va suggerir ser alcalde i no és veritat. Siusplau, el tema de les fundacions i del discurs a la Cambra de Comerç objectivament crec que s'ha de solucionar. Tema fundacions, un conseller, sigui de la conselleria que sigui, entra i surt de moltes fundacions (forma part de la seva feina) i per tant és millor deixar ho de forma general que anar ho canviant cada dia. I la part de que ell ha dit que es postula com alcalde és rotundament fals. Ell ha dit que estarà allí on li digui el partit o el necessiti.

Jmc1990 (discussiócontribucions)

@kippelboy

Resposta a «santi vila»
Glowriette (discussiócontribucions)

Hola Kippelboy,

M'agradaria poder contactar amb tu per un tema Vikipedista. La Muntsa Roca m'ha aconsellat que et contacti, veig que treballes molt amb el MACBA i que has participat en l'entrada a la tant de l'Antoni Muntadas com de l'Antoni Abad, (ambdós et poden donar referències meves, de fet jo he fet molts dels videos dels treballs de l'Abad). T'escric, perquè estic treballant en l'entrada de l'advocat i escriptor Josep Maria Loperena, i no me'n surto, ni a la pàgina en català ni a la .es. Potser em podries aconsellar?

Una forta abraçada

Resposta a «contacte»
Ainali (discussiócontribucions)

Hello! Thank you for your contributions about the Swedish World Heritage! You are now eligeble for a book prize. Please send an address where you want it shipped to jan.ainaliraa.se. If you prefer to not provide an address, the book is also available for download here (pdf, 5 MB). Best regards, Jan Ainali

Resposta a «UNESCO Challenge book prize»

The Wikipedia Library Global Coordinators Meeting

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

The Wikipedia Library – Global Coordinators Meeting

May 31st at 4:00 PM (UTC) (9:00 AM (PST)) – You’re invited!
  • The Wikipedia Library coordinators meeting is an opportunity for TWL branch coordinators to talk about various ideas, programs, problems, and events about TWL. We will have an agenda to cover at first, followed by an unconference-style discussion.
  • This meeting is a chance for all global coordinators to have an open discussion, provide updates, share information and learnings from their branches, work on issues, and discuss successes, progress, goals, do’s and don'ts, and anything else!
  • Members from the TWL team at WMF will be there to help facilitate and answer questions. We are interested in hearing from you about what you’re working on and what’s working!

PS: The meeting happens on IRC, in the channel #wikipedia-library on Freenode. KiwiIRC reveals your IP address. Please read this meta page and apply for a cloak in advance (preferably at least a week before) if this is an issue.

For any questions or suggestions, please contact avasanth [at] wikimedia [dot] org. Thank you, AVasanth (WMF), via MediaWiki message delivery (disc.) 23:16, 17 maig 2017 (CEST)

This message was delivered via the Global Mass Message tool to The Wikipedia Library global coordinators list.
Resposta a «The Wikipedia Library Global Coordinators Meeting»
Irene.forment (discussiócontribucions)

Hola! Estem fent un projecte de wikipedia a la UB i al editar una pàgina que haviem creat ens hem trobat amb això

Edwin Catmull

Hi ha alguna manera de solucionar-ho? Gràcies

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

19:59, 12 maig 2017 (CEST)

Resposta a «Editing News #1—2017»
Walden69 (discussiócontribucions)

Em vaig equivocar. Pensava que estava posant les metasigles, però com és un article que faré aviat no l'he fet esborrar. Gràcies pels ànims.

Resposta a «Angola»