Usuari Discussió:Kippelboy

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1 en data 09-09-2015.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Gerhidt (Discussiócontribucions)
Només queden 2 mesos per acabar la primera edició del Viquiprojecte:Efemèrides!!!! De moment, ja hem aconseguit convertir l'article Alçament de Pasqua en article de qualitat. Us animo a participar en la recta final. Gràcies!
Resposta a «Efemèrides»
E4024 (Discussiócontribucions)

Sembla que és entre un servidor i EVA2.0 (bot). :-)

Resposta a «Competició VP»
Amadalvarez (Discussiócontribucions)

Ei, merci pel suggeriment.

T'ha agradat l'article?. Com que és del poble del costat i la guia que ensenya l'església no tenia informació, ara ja no podrà dir que no té coses a explicar. Salut !

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Amadalvarez sí, l'article és molt complet! No coneixia ni l'església ni el retaule i m'han entrat ganes d'anar-hi! Abraçada!

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

És el poder de la VP !

Resposta a «retaule del roser»
19Tarrestnom65 (Discussiócontribucions)

Bon dia, Kippelboy. Em pregunte si el wiki takes del dissabte 9 d'abril al Camí de Vera, València, és una activutat per ficar a l'agenda oberta o no. Dis-me quelcom per non clavar la pota. Gràcies.

Kippelboy (Discussiócontribucions)

Si és un acte on pot venir gent, jo el posaria. Be bold. Una abraçada! :-)

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@19Tarrestnom65 m'he oblidat mencionar-te en la resposta :P

Resposta a «Agenda oberta»
Amadalvarez (Discussiócontribucions)

A veure que et sembla. Ja li pots dir a la Conxa per a que vegi com ens preocupem per ells.

Ara a fer articles.

Resposta a «Col·lecció Antonio Gallardo Ballart»
19Tarrestnom65 (Discussiócontribucions)

Bon dia Kippelboy, estem organitzant un wikitakes per al 9 d'abril, dissabte, en la zona del Camí de Vera, i després farem un taller d'edició a la UPV per la vesprada. Com que és dissabte per la vesprada, l'accés a la Universitat està limitat i hem de tindre un llistat d'assistents previ per al servei de seguretat de la UPV. No anem a ficar pàgina de inscripció perquè l'acte no pot tindre més de 10 persones. Ens agradaria fer partícip als editors de la viquipèdia però com que necessitem les dades personals, no sabem quin procediment utilitzar. Com ho veus tu? Ja em comptes. Gràxcies per tot. Una salutació.~~~~

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@19Tarrestnom65 Bones! Jo diria que podeu deixar un missatge a la taverna anunciant acte i mencionant límit de persones i dient que per inscripcions cal enviar un missatge a adreça de correu XXXX (la que feu servir per a projectes/programes o activitats) tot indicant quines dades s'han de posar. Així ningú pot dir que no se li ha informat i si algú s'hi apunta doncs genial! Que vagi molt bé l'acte i gràcies per avisar!

Resposta a «Wikitakes Camí de Vera»
Darth vader 92 (Discussiócontribucions)

Hola, aquest cap de setmana tenia previst anar al MNAC. Tenia com a objectiu veure les noves obres de la nova col·lecció cedida. Volia aprofitar per a fer les fotos i pujar-les a wikimedia. No se si el museu ho permet i si hi hauria algun problema amb els drets d'autor. Crec que en principi no ja que són obres de fa més de 500 anys, però t'escric per a confirmar-ho.

Gràcies!

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Darth vader 92 bones! Aquí hi ha un dossier http://www.museunacional.cat/ca/programacio-dexposicions-2016 amb imatges per penjar. Podem agafar aquelles d'elements que estiguin en domini públic (2 dimensions) i seria genial si pots anar a les sales a fer fotos d'aquells elements al seu lloc. I al PDF també hi ha material per fer els articles ;)

Darth vader 92 (Discussiócontribucions)

Les imatges es poden penjar a commons? He vist que en manquen algunes, les podria fer sense problemes el dissabte i penjar-les, no?

Gràcies!

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Darth vader 92 Vas fer-ne fotos al final? :-)

Darth vader 92 (Discussiócontribucions)

No, no vaig anar ja que vaig veure que la col·lecció s'exposava com a conjunt a partir del 16 de març. Quan estigui a les sales hi aniré i en faré fotos!

Darth vader 92 (Discussiócontribucions)

Ja he carregat les imatges de la col·leccióǃ Es poden trobar aquíː Imatges.

Resposta a «Obres col·lecció d'Antonio Gallardo MNAC»
Flamenc (Discussiócontribucions)

He fet unes millores a l'article, però em sembla que en calen més, és un d'aquests articles escrits en la frenesia del cap Mig Milió. Hauriem de fer un un més de qualitat, després d'aquesta campanya de quantitat.

Resposta a «Rafael Vilasanjuan»
FranSisPac (Discussiócontribucions)

T'he compatibilitzat 42 creacions de pàgina fetes aquesta matinada, poc abans d'assolir-se la fita dels 500k. Bona contribució! Que consti!

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@FranSisPac volia que la fita arribés durant el matí per aconseguir un millor impacte mediàtic i algú s'hi havia de posar. Wikistyle. Gràcies per veure-ho ;)

Pacopac (Discussiócontribucions)

Gran @Kippelboy! Un fora de sèrie ;-)

FranSisPac (Discussiócontribucions)

Sàpigues que, a més de @Pacopac, també @MALLUS i @Arnaugir han agraït el meu comentari, és a dir, s'hi solidaritzen.

Resposta a «L'enhorabona (quasi 500k)»
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

We apologize for an earlier distribution that mistakenly took on the older content. We hope you enjoy the newest issue of the newsletter we are sharing now.-- using

Resposta a «This Month in Education: [March 2016]»