Usuari Discussió:Kippelboy

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Modifica la descripció

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1 en data 09-09-2015.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Enric (discussiócontribucions)

Hola! He vist que vas afegir la plantilla de llibre a la traducció que he fet dels Sueños y discursos de la viquipèdia en castellà, però no s'omple (suposo que perquè a wikidata no hi deu haver les dates). Saps com fer-ho? Es pot omplir la plantilla manualment? Perquè ara queda allà al mig flotant. Ja veus que en això sóc una mica patata...

Kippelboy (discussiócontribucions)

sembla ser que arribo tard. ara ja tira.

Enric (discussiócontribucions)

He afegit la imatge de la portada originària del llibre a wikidata, però no sé com afegir-hi el peu d'il·lustració que ara apareix a la mateixa imatge que ja hi havia (i que he conservat a sota, de moment, perquè es pugui llegir el peu explicatiu). Com se fa?

Kippelboy (discussiócontribucions)

això no ho se fer :S

Enric (discussiócontribucions)

Li ho preguntarem a l'Amador, vejam si hi ha més sort

Resposta a «Sueños y discursos»
Aguasch57 (discussiócontribucions)

El meu nom és Antoni Guasch Bosch (usuari Aguasch57). Vaig assistir a la sessió de treball i posterior xerrada de dia 25 juliol a la seu de l'IME (Institut Menorquí d'Estudis, Maó). He provat de fer alguna contribució a la Viquipèdia però estic una mica desanimat. Concretament, després de comprovar que l'actual president de l'IME (Miquel Àngel Limón Pons) no figurava com entrada de la Viquipèdia, vaig provar de contribuir amb una petita "biografia" que vaig copiar literalment del seu llibre "L'arxiduc Lluís Salvador" (ressenya de l'autor que apareix a la solapa de la portada). Tot va anar bé, tret que al cap d'unes hores, vaig veure que l'article havia desaparegut del cos principal i apareixien dues notificacions que no aconsegueixo subsanar: 1) Aquest article pot no complir els cristeris generals d'admissibilitat i 2) Aquest article no és enciclopèdic i s'assembla molt a un currículum. Això em desanima: he provat de fer algunes modificacions més per intentar millorar les cites i l'estil, però no obtenc nous resultats. És normal? Alguna pista més concreta? Gràcies,

Antoni Guasch Bosch

Resposta a «Miquel À. Limón Pons»
Joan Rocaguinard (discussiócontribucions)

Bona tarda, Kippelboy. L'altre dia vaig ampliar l'article sobre Abel Cutillas, amb breus resums d'un parell d'obres seves, així com una referència, també breu, a una polèmica (ben notòria) que protagonitzà. D'acord amb els usos viquipedistes, vaig procurar que la redacció fos sintètica, informativa i objectiva; a més, tot plegat es documentava amb bibliografia específica. No entenc per què has esborrat tot el que hi vaig afegir, i sense cap comentari ni observació.

Joan Rocaguinard (discussiócontribucions)

D'acord. Cap problema.

Resposta a «Abel Cutillas»

The Wikipedia Library Global Coordinators Meeting

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

The Wikipedia Library – Global Coordinators Meeting

July 31st at 4:00 PM (UTC) (9:00 AM (PST)) – You’re invited!
  • The Wikipedia Library Global Coordinators Meeting is a bi-monthly meeting held to improve communication and collaboration amongst all global coordinators and the TWL team.
  • In this meeting it'd be great if you can present us with what happened in your branches in the past two months. That'll be our first agenda. And then we'll follow the set agenda like the previous meeting which will be shared with you during the session.
  • As always members from the TWL team at WMF will be there to help facilitate and answer questions. We are interested in hearing from you about what you’re working on and what’s working!

PS: The meeting happens on IRC, in the channel #wikipedia-library on Freenode. KiwiIRC reveals your IP address. Please read this meta page and apply for a cloak in advance (preferably at least a week before) if this is an issue.

For any questions or suggestions, please contact avasanth [at] wikimedia [dot] org. Thank you, AVasanth (WMF), via MediaWiki message delivery (disc.) 04:47, 21 jul 2017 (CEST)

This message was delivered via the Global Mass Message tool to The Wikipedia Library global coordinators list.
Resposta a «The Wikipedia Library Global Coordinators Meeting»
Vulcano (discussiócontribucions)

Jo no sé com funciona el Wiqui Data, per això pregunto, quan penjo un article nou que no es troba pràcticament a internet, com el d'avui Carlotta Cattinati, ja queda perquè els altres usuaris no tinguin de cercar més dades de les necessàries, o sia només posant infotaula ja agafaran les meves dades??.

Kippelboy (discussiócontribucions)

@vulcano Wikidata és una fitxa a part amb tota la informació de la persona. Per exemple, de la Carlotta és aquesta https://www.wikidata.org/wiki/Q33020059. Dit això, si quan comences un article ja existeix la seva fitxa a wikidata, posant només la infotaula de persona el sistema xucla la informació de manera automàtica. Si no existeix, cal crear-la. Ho pots fer tu o un altre usuari, com qualsevol cosa de la wiki, esclar :-)

Vulcano (discussiócontribucions)

Gracies. però no se si m'clararé.

Resposta a «Wiqui Data»
FranSisPac (discussiócontribucions)

Kipppel, he anat a parar a l'article esmentat i, tractant-se d'un article teu dins d'un Viquiprojecte que té a veure amb la relació amb els museus -cosa que pot tenir determinades implicacions-, he preferit parlar-te'n directament.

  1. Proposaria que es fusioni amb Litografia (on, per cert, apareix dins del "vegeu també" amb la denominació original "Pedres litogràfiques", com si aquest fos un article conceptual).
  2. També podria anar a Museu d'Història de Sabadell, tot i que, segons sembla, el Viquiprojecte en qüestió el que pretenia era tenir articles "aïllats" per cada peça "destacada". Ho veig amb cert sentit crític!
  3. En el cas que quedés (cosa que no comparteixo) com a article "aïllat", diria que ni la denominació original ni l'actual tenen massa sentit. La primera perquè, com he dit, correspondria a un concepte genèric, i la segona perquè sols tindria sentit si es tractés de diferenciar aquestes d'altres "pedres litogràfiques" que tinguessin article (?), cadascuna "penjant" d'un article amb WD " (Q24960845)".

Vols que posi jo mateix la plantilla "Fusió a litografia" i, passats uns dies, en faci la fusió, o prefereixes gestionar-ho tu?

Aprofito per avisar que al Viquiprojecte:Una Joia del Museu encara hi posa "VIQUIPROJECTE EN CURS: Durada: 1 de maig a l'1 de juny de 2013"!

Cordialment,

Kippelboy (discussiócontribucions)

@fransispac ja ho gestiono jo. Gràcies per l'avís.

Resposta a «Pedres litogràfiques (Museu d'Història de Sabadell)»
Eric Luth (WMSE) (discussiócontribucions)

Hi!

Thank you for your contribution to the UNESCO Challenge a couple of months ago.

I don't know if you have noticed, but there is a new competition starting tomorrow, that is co-arranged by UNESCO and Wikimedia Sverige – the COH Challenge. This time, the purpose is to get as many of the images uploaded as part of the Connected Open Heritage project (e.g. of world heritage sites, the images can be found here) as possible to be used in Wikipedia articles (however, at most five images – with caption – per article).

I hope you want to participate! :)

Regards

Resposta a «COH Challenge»
Panotxa (discussiócontribucions)

Hi conto. He estat uns mesos bastant inactiu (la vida offline) però torno a la càrrega. Hi conto, però encara queden mesos per endavant

Panotxa (discussiócontribucions)

Els setges son encàrrec de @Barcelona:, que m'ha demanat un, però abans faig la sèrie històrica

Resposta a «QQ17»
Dvdgmz (discussiócontribucions)

Ep, estàs al cas d'aquest esborrament? No era OTRS? Es pot restaurar?

Kippelboy (discussiócontribucions)

No hem aconseguit que arxiu enviï text amb llicència correcta. Van enviar OTRS però sense mencionar llicència. :(

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Vaja, llàstima!

Resposta a «foto Montserrat Roig»
MarisaLR (discussiócontribucions)

Ja he rebut els llibres. Moltes gràcies.

Resposta a «Concurs Invents»