Usuari Discussió:Kippelboy

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1 en data 09-09-2015.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Hola!

Li informo que s'ha borrat preventivament la informació d'un article, en que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, sospitosa d'infringir les polítiques de la Viquipèdia, especialment pel que es refereix VP:NO. Això es fa referència especialment amb la llarga llista de publicacions, obres o altres que poden fer semblar que l'article sigui un currículum o que poden fer la impressió d'estar redactats per persones amb conflicte d'interessos (VP:CI). Per això, us instem si és possible a destacar-ne les obres més importants de l'autor.

Per qualsevol dubte o desacord, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.


Aquest recordatori és en motiu de l'article Miquel Berga i Bagué.

KRLS (discussiócontribucions)

T'he revertit, perquè és el llistat d'obres publicades d'un escriptor. Moltes d'elles publicades per Edicions 62 i la darrera, per Periscopi.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Des de la meva perspectiva, em sembla una llista exhaustiva d'obres publicades (11) que si relacionem amb la importància del autor fa que l'article sembli més un currículum. No qüestiono pas els editorials on aquests llibres s'han publicat ni molt menys. Però crec que la Viquipèdia no ha de ser un lloc on consultar totes les obres que ha fet un autor sinó, en tot cas, veure quines són les més rellevants o destacades. Salut.

KRLS (discussiócontribucions)

Això pot ser el teu criteri personal, però no el criteri general de la Viquipèdia.

KajenCAT (discussiócontribucions)

I també pot ser el teu criteri personal.

KRLS (discussiócontribucions)

Perfavor, repassa els articles de qualitat de biografies Viquipèdia:Articles de qualitat o directament, repassa les categories d'escriptors. Repeteixo, no és un atac, sinó només t'estic explicant quin és el criteri general en les biografies d'escriptors.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Estic totalment d'acord amb en @KRLS. Salut!

KajenCAT (discussiócontribucions)

En canvi de mantenir dues discussions parlant del mateix, t'he respòs a l'altre discussió. Salut.

Resposta a «Article no enciclopèdic»
Catalaalatac (discussiócontribucions)

Hola Àlex! Sóc el Martí. Des del juny, per diversos tombs que fa la vida i, amb ganes de canvi, m'he instal·lat a viure a Granera, el poblet d'estiueig de tota la vida i la meva petita pàtria; i recentment m'hi he empadronat. Després d'anys d'inactivitat com a viquipedista, m'agradaria tornar-m'hi a posar encetant un nou projecte: el Viquiprojecte:Granera. Des d'aquest projecte vull indexar tots els articles que facin referència a Granera (bàsicament tots els que hi ha a Topònims de Granera) i seguir la ingent feina que va fer en @Claudefà. És per això que m'adreço a tu per si em podries donar un cop de mà amb la creació del viquiprojecte a partir d'una plantilla o d'una taula per tal de poder-ne fer el seguiment.

Els meus objectius són:

· Fer i penjar a Commons, com a mínim, una imatge de cada article.

· Ampliar la informació de cada un dels articles, en la mesura que sigui possible. (Tinc la sort de disposar de molts llibres que parlen de la història, geografia, biodiversitat, etc., de Granera.)

· Aconseguir fer article de qualitat (o article bo) alguna d'aquestes entrades: Granera, Castell de Granera, Sant Martí de Granera i/o Santa Cecília de Granera; el municipi i els tres monuments més importants.

No sé si vas molt atabalat o què, però si em poguessis donar una empenta t'ho agrairia un munt. I si no pots, o no et ve de gust, t'agrairia si em podries dir amb qui puc parlar perquè m'ajudi a iniciar el projecte.

Moltíssimes gràcies.

Catalaalatac (discussiócontribucions)
Resposta a «Viquiprojecte:Granera»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Wikipedia Asian Month 2020

Hi WAM organizers and participants!

Hope you are all doing well! Now is the time to sign up for Wikipedia Asian Month 2020, which will take place in this November.

For organizers:

Here are the basic guidance and regulations for organizers. Please remember to:

  1. use Fountain tool (you can find the usage guidance easily on meta page), or else you and your participants’ will not be able to receive the prize from WAM team.
  2. Add your language projects and organizer list to the meta page before October 29th, 2020.
  3. Inform your community members WAM 2020 is coming soon!!!
  4. If you want WAM team to share your event information on Facebook / twitter, or you want to share your WAM experience/ achievements on our blog, feel free to send an email to info@asianmonth.wiki or PM us via facebook.

If you want to hold a thematic event that is related to WAM, a.k.a. WAM sub-contest. The process is the same as the language one.

For participants:

Here are the event regulations and Q&A information. Just join us! Let’s edit articles and win the prizes!

Here are some updates from WAM team:

  1. Due to the COVID-19 pandemic, this year we hope all the Edit-a-thons are online not physical ones.
  2. The international postal systems are not stable enough at the moment, WAM team have decided to send all the qualified participants/ organizers extra digital postcards/ certifications. (You will still get the paper ones!)
  3. Our team has created a meta page so that everyone tracking the progress and the delivery status.

If you have any suggestions or thoughts, feel free to reach out the WAM team via emailing info@asianmonth.wiki or discuss on the meta talk page. If it’s urgent, please contact the leader directly (jamie@asianmonth.wiki).

Hope you all have fun in Wikipedia Asian Month 2020

Sincerely yours,

Wikipedia Asian Month International Team 2020.10
Resposta a «Wikipedia Asian Month 2020»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hello Vunjbtb9y1y66atv,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.


Resposta a «We sent you an e-mail»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

17:11, 31 ago 2020 (CEST)

Resposta a «Editing news 2020 #4»
ReginaManresa (discussiócontribucions)

Hola! una pregunta / demanda d'ajuda per la part tècnica. La llista aquesta de membres de l'IEC (Llista de membres de l'Institut d'Estudis Catalans) que l'actualitza una màquina i no s'hi poden fer canvis. Ara mateix, hi ha alguna cosa malament, però suposo que s'hauria de corregir en l'automatisme aquest perquè fer-ho manualment no serviria. Si ordenes per seccions surten dues persones com a membres de la "Societat Catalana d'Estudis Històrics". Coll i Alentorn, que sí que era membre de l'IEC (de la Secció Històrico-Arqueològica) i Joan Colomines, que no surt al directori de membres i, que jo sàpiga, no ho era. La Societat Catalana d'Estudis Històrics és una filial de l'IEC, però és una societat de la qual qualsevol persona en pot ser membre pagant la quota correponent. No és una acadèmia que t'escull pels teus mèrits; és una associació que pot tenir centenars de membres; només cal pagar la quota. Aleshores, diria que s'hauria de reprogramar la màquina aquesta perquè no xucli de wikidata (si és que ho fa així; o com sigui que ho faci) els membres de les filials com si fossin membres de l'IEC. Gràcies! Bon estiu!

Per cert, he endreçat una mica la redacció de l'article del senyor Coll perquè s'entengués més. I veig que a la taula de la dreta posa que era membre de la Real Academia Espanyola, cosa que no fa cap sentit i no surt a la seva web. Era membre corresponent de la Real Academia de la Historia de Madrid. (ho diu l'article, no ho puc comprovar perquè a la web d'aquesta acadèmia no hi ha els corresponents històrics, només els actuals).
Resposta a «Llista de membres de l'IEC»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

14:48, 9 jul 2020 (CEST)

Resposta a «Editing news 2020 #3»
Chescargot (discussiócontribucions)

Hi Kippelboy,

I saw you started (many years ago) the article on Llui Defau. I just made a someone larger article including paintings on the French and Dutch Wikipedia. Maybe you are interested to elaborate the Catalan version based on the infos there, and add some other infos in the process.

Cheers ~~~~

Resposta a «Llui Defau»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

22:29, 17 juny 2020 (CEST)

Resposta a «Editing news 2020 #2»
Docosong (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Strange2»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Strange2», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Proposta d'esborrament»