Usuari Discussió:Kippelboy

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1 en data 09-09-2015.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Amadalvarez (Discussiócontribucions)

Hola, my friend.

D'on treus la plantilla de la infotaula quan has de crear un viquiprojecte o viquimarató ?. Tens un ''xuleta'' pròpia o vas a la documentació de la plantilla ?

Ho dic perquè hem normalitzat el nom dels paràmetres de moltes infotaules i també de la {{infotaula esdeveniment}} i alguns poden haver canviat.

Salut !.

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Amadalvarez anava a la documentació de plantilla o a una pàgina d'una altra viquimarató. He vist que aquests dies heu estat fent canvis. Per a propers actes ja faré servir la documentació actualitzada. Gràcies pel ping!

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

Perfecte. Com que també hem canviat els noms antics de paràmetres als articles, si fas un copy-paste d'una anterior, també estarà bé (espero). Apa,

Resposta a «infotaula esdeveniment»
Celsoq (Discussiócontribucions)

el nom és Josep no Joseph

Resposta a «nom»

Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Hola!

Com altres membres de la comunitat, esteu utilitzant Flow.

Un nombre creixent de comunitats està utilitzant Flow, o ho està considerant. Encara que no hi ha cap gran desenvolupament planejat per a Flow a curt termini, l'equip de Col·laboració de la Fundació Wikimedia segueix interessat en el projecte i en proveïr un millor sistema per a discussions estructurades.

Compartint les vostres opinions sobre Flow ens podeu ajudar a prendre decisions sobre les següents passes en aquest projecte. Què funciona bé? Què no funciona i caldria millorar?

Participeu en aquesta enquesta, la qual és administrada per un servei extern. No requereix el vostre correu o nom d'usuari. Llegiu la nostra política de privadesa.

Moltes gràcies per les vostres idees i opinions sobre Flow!

Trizek (WMF), en nom de l'equip de Col·laboració, 12:07, 7 set 2016 (CEST)

Resposta a «Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow»
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)





If this message is not on your home wiki's talk page, update your subscription.

We hope you enjoy the newest issue of the Education Newsletter.-- Sailesh Patnaik using

Resposta a «This Month in Education: [September 2016]»
Claudefà (Discussiócontribucions)

Per descomptat que m'ho miraré, i si hi puc aportar res, ho faré encantat. A reveure!

Claudefà (Discussiócontribucions)

He començat a mirar-m'ho. He endreçat direccions i he començat a crear alguns dels que faltaven.

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Claudefà genial! No oblidis reclamar-ne els punts corresponents a la pàgina de concursants ;)

Claudefà (Discussiócontribucions)

No sé pas si ho faré... No m'interessen els premis ni coses semblants. He col·laborat -i ho continuaré fent- perquè m'ho vas demanar i ho trobo interessant...

Resposta a «Col·laboració al projecte de monuments»
Quimpuig12 (Discussiócontribucions)

Bon dia. El Treball de Recerca del Batxillerat és un treball obligatori al sistema educatiu de Catalunya, supervisat per un professor que el tutoritza, i avaluat per un tribunal. Un cop presentat, el centre educatiu ha de custodiar una còpia del treball, que sovint es diposita a la biblioteca del centre i pot ser consultable. De vegades els treballs poden ser realment interessants, quan han fet recerca sobre temes d'àmbit local. Com a professor d'institut, tinc accés als treballs del meu centre. La qüestió és: la política de la Viquipèdia sobre fonts d'informació accepta un treball acadèmic com a font, encara que no estigui publicat? I les tesis doctorals i tesines universitàries? Gràcies. --~~~~

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Quimpuig12Les tesis doctorals i tesines universitàries sí, els TFG o treballs de secundària diria que no són citables per sí mateixos, però en la meva opinió sí que es podrien fer servir per ampliar articles de la Viquipèdia (citant les fonts que citi el treball, no el treball en sí mateix, esclar)

Claudefà (Discussiócontribucions)

tic d'acord amb Kippelboy. Entre els treballs de recerca hi ha molta faramalla, i alguns de bons. Aquests darrers poden aportar coses, i poden fer-ho citant les fonts (si no en donen, penso que el mateix treball de recerca no hauria d'haver estat aprovat).s

Resposta a «Treballs de recerca com a fonts vàlides»
Metralleta95 (Discussiócontribucions)

Bona nit Kippelboy, estava editant l'article del Dr. Prous i he vist que també li donaves un cop de mà tu. Pregunto, crec que caldria borrar el que hi havia i reescriure de nou, ja que m'he trobat amb molta informació que es sosté per un fil, i d'altre que webs més fiables la tiren per terra, per tant crec que caldria una bona reforma, em donaries el vist i plau per reanudar-lo? Podries donar-me'n un cop de mà ja que sembla que poques webs en parlin significativament (malgrat que n'hi ha, però molt d'amagades). Salut i gràcies!

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Metralleta95 hola Metralleta. He vist que ja l'has netejat. Ara li dono un cop d'ull ;)

XaviE (Discussiócontribucions)

Crec que li heu acabat fent el joc a la persona que els acusava infundadament. Gràcies per carregar-vos la meva feina. :-(

http://www.elmundo.es/cataluna/2016/07/22/5792588022601d961c8b463f.html

Resposta a «Bones!»

La seva condició afecta a la seva manera de fer cinema?

1
E4024 (Discussiócontribucions)

No has vist ninguna peli de Almodovar? Yo diria que si (2 vegades :-) Bona nit.

Resposta a «La seva condició afecta a la seva manera de fer cinema?»
Kette~cawiki (Discussiócontribucions)

A l'article Jordi Sugranyes havia posat la plantilla de supressió diferida per no ser enciclopèdic i tenir molt difícil la seva millora. Aquesta plantilla l'ha retirada l'editor i, posteriorment, tu has afegit la de FVA. Com ho deixem?

Gràcies

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Kette~cawiki recupera supressió. No ho havia vist. Gràcies per avisar! :-)

Mbosch (Discussiócontribucions)

Hola, quan tinguis un moment, i si vols. Podries valorar l'article de [[Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Star Wars episodi VII: El despertar de la força|El despertar de la força]] si us plau?

Fa més de tres mesos que està en votació i m'agradaria arxivar-la. Gràcies.--~~~~

Resposta a «Votació d'Star Wars»