Usuari Discussió:Kippelboy

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1 en data 09-09-2015.

Problemes de drets d'autor: Fèlix Vinyals

2
Brunnaiz (discussiócontribucions)

Agraïm les teves contribucions, com a Fèlix Vinyals, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de http://www.cccb.org/ca/participants/fitxa/felix-vinyals/222281, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

  • Si tens permís de l'autor, deixa un missatge explicant-ho a Discussió:Fèlix Vinyals i envia un correu electrònic amb la confirmació del permís a "info-ca (arrova) wikimedia (punt) org". Pots veure la pàgina d'autoritzacions per a més informació.
  • Si en la font original hi ha algun avís legal que digui que es pot utilitzar sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual, en versió 3.0 o posterior, o bé que està en domini públic, pots deixar un missatge a Discussió:Fèlix Vinyals amb un enllaç a aquest avís legal. Pots veure les compatibilitats amb la nostra llicència a Ajuda:Republicació/Copyleft.
  • Si ets el titular dels drets: envia un correu electrònic, des d'una adreça que es pugui identificar amb la publicació original, a info-ca(arrova)wikimedia(punt)org i amb una declaració explícita de cessió sota les llicències GFDL i CC-BY-SA, o com a mínim la segona. Deixa una nota a Discussió:Fèlix Vinyals dient que ja l'has enviat. Pots veure Ajuda:Republicació/Autor de text.

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes.

Kippelboy (discussiócontribucions)

Gràcies per la teva aportació, però tenim permís de reutilització del contingut del web del CCCB. Ara l'afegiré a l'entrada del Vinyals. Disculpa l'oblit!

Resposta a «Problemes de drets d'autor: Fèlix Vinyals»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Resposta a «Presa de decisions sobre IA»
Beusson (discussiócontribucions)

Hola Àlex!

Com va tot? T'escric perquè fa mesos que va haver-hi el concurs Viquiprojecte:CCCB/Cervells, i encara no s'ha posat ningú en contacte amb mi com a guanyador del concurs. Crec que encara ets el coordinador amb el CCCB, i per això contacto amb tú. Si no és així, perdona les molèsties!

Kippelboy (discussiócontribucions)

Tota la raó! Et contacto en breu per privat

Beusson (discussiócontribucions)

Hola de nou, continuo sense saber-ne res.

Kippelboy (discussiócontribucions)

Sorry! M'hi poso!

Resposta a «Viquiprojecte:CCCB/Cervells»

Wikimedians for Sustainable Development - February 2023 Newsletter

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
This is our twentyfourth newsletter, covering February 2023. This issue has news related to SDGs 2, 3, 7, 10, 11, 13, 14, 15 and 16.

This message was sent with Global message delivery by Ainali (talk) 19:57, 1 març 2023 (CET) • ContributeManage subscription

Resposta a «Wikimedians for Sustainable Development - February 2023 Newsletter»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia,

Avui és l'últim dia de participació en la fase de debat de Viquipèdia:Presa de decisions/2023/Política sobre l'ús d'intel·ligència artificial al text dels articles, en cas que vulguis aportar-hi més esmenes o altres comentaris.

A partir de demà i fins al 15 de març, tindrà lloc la fase de votació. T'encoratjo a participar-hi, ja sigui amb noves idees fins aquesta nit o amb un vot de posicionament que permeti donar valor a la presa de decisions i ratificar-la o no dins d'un consens ampli. Moltes gràcies.

Resposta a «Presa de decisions sobre IA»
Paddy Mc Aloon (discussiócontribucions)

{{subst:Void|Aquesta plantilla sempre ha de ser substituïda. Si us plau, canvieu {{Esborrar3|Dos Cielos}} per;

{{subst:Esborrar3|Dos Cielos}}


}}

Proposta d'esborrament de la pàgina «Dos Cielos»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Dos Cielos», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Proposta d'esborrarment»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Read this in another languageSubscription list for this multilingual newsletter

This newsletter includes two key updates about the Editing team's work:

  1. The Editing team will finish adding new features to the Talk pages project and deploy it.
  2. They are beginning a new project, Edit check.

Talk pages project

Screenshot showing the talk page design changes that are currently available as beta features at all Wikimedia wikis. These features include information about the number of people and comments within each discussion.
Some of the upcoming changes

The Editing team is nearly finished with this first phase of the Talk pages project. Nearly all new features are available now in the Beta Feature for Eines de Discussió.

It will show information about how active a discussion is, such as the date of the most recent comment. There will soon be a new "Afegeix un tema" button. You will be able to turn them off at Special:Preferences#mw-prefsection-editing-discussion. Please tell them what you think.

Daily edit completion rate by test group: DiscussionTools (test group) and MobileFrontend overlay (control group)

An A/B test for Eines de Discussió on the mobile site has finished. Editors were more successful with Eines de Discussió. The Editing team is enabling these features for all editors on the mobile site.

New Project: Edit Check

The Editing team is beginning a project to help new editors of Wikipedia. It will help people identify some problems before they click "Publica els canvis". The first tool will encourage people to add references when they add new content. Please watch that page for more information. You can join a conference call on 3 March 2023 to learn more.

Whatamidoing (WMF) (discussió) 00:18, 23 feb 2023 (CET)

Resposta a «Editing news 2023 #1»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Iep! He proposat l'article de Ràdio Cornellà a l'avaluació per AdQ. Per la teva trajectòria com a coneixedor dels mitjans i en la comunicació, m'agradaria saber si t'hi pots passar a deixar-hi comentaris o valoracions. Gràcies!

Resposta a «Avaluació de Ràdio Cornellà»
Judesba (discussiócontribucions)
Kippelboy (discussiócontribucions)

igualment!

Resposta a «Feliç felicitat!»
Amortres (discussiócontribucions)

Bon dia, com cada any per aquestes dates arriba la Quinzena de la Qualitat, que fem del 16 al 31 de desembre, estàs més que convidat a participar-ne. Moltes gràcies!

Resposta a «La Quinzena de la Qualitat»