Usuari Discussió:Kippelboy

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1 en data 09-09-2015.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Metralleta95 (Discussiócontribucions)

Bona nit Kippelboy, estava editant l'article del Dr. Prous i he vist que també li donaves un cop de mà tu. Pregunto, crec que caldria borrar el que hi havia i reescriure de nou, ja que m'he trobat amb molta informació que es sosté per un fil, i d'altre que webs més fiables la tiren per terra, per tant crec que caldria una bona reforma, em donaries el vist i plau per reanudar-lo? Podries donar-me'n un cop de mà ja que sembla que poques webs en parlin significativament (malgrat que n'hi ha, però molt d'amagades). Salut i gràcies!

Resposta a «Bones!»
E4024 (Discussiócontribucions)

Bones, Kippel. A l'article de Binali Yıldırım, les paraules "ha sido elegido presidente del AKP en el congreso extraordinario, en el que era el único candidato, por lo que ha logrado 1.405 de los 1.411 votos emitidos en el Palacio de los Deportes de Ankara" de la font se refleixen de manera correct? Salutacions.

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@E4024 Hola. No veig aquest text que comentes. Potser és a la versió en castellà.

E4024 (Discussiócontribucions)

Es la ref a l'article. :) ? :) ? Qué tonto, poso altre nom! (Pero no és "Iıldırım" tampoc. :)

Resposta a «Un article iniciat per un amic»
Alvaro Vidal-Abarca (Discussiócontribucions)

Bon dia @Kippelboy:! Creus convenient crear una Categoria:Música de Cap Verd dins de Categoria:Cultura de Cap Verd? Els articles que hi podríem posar serien: Bana (cantant), Batuque, Cântico da Liberdade (potser?), Cavaquinho, Cimboa, Coladeira, Ferrinho, Funaná, Morna (gènere musical), Museu de la Tabanka (potser?) i Música de Cap Verd (principal). Què en penses? El podem crear ja, o prefereixes finalitzar el Viquiprojecte:CCCB/Making Africa? Salutacions! --Álvaro (disc.) 09:38, 17 jul 2016 (CEST)

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Alvaro Vidal-Abarca per mi endavant! Encara no m'hi he posat amb les categories pq estem liats amb fer articles, però si vols/pots avançar feina seria genial. Gràcies per tot!

Alvaro Vidal-Abarca (Discussiócontribucions)

Bon dia de nou, @Kippelboy:! Fet!, pèro cal donar-li les gràcies i tot el crèdit a @Medol:. Merci!

Conflicte de les obres d'art entre l'Aragó i Catalunya (1995-actualitat)

2
Darth vader 92 (Discussiócontribucions)

Bones Kippelboy, He iniciat l'article Conflicte de les obres d'art entre l'Aragó i Catalunya (1995-actualitat), com a amant del patrimoni català (vingui d'on vingui) i del MNAC, és possible que l'article no sigui tant neutral com ho hauria de ser un article de la Viquipèdia; com que sé que tu estàs interessat en el tema museus, podries anar-hi fent ullades per neutralitzar-lo? Crec que és un tema important i a l'ordre del dia, i veient com estàn les coses ho serà més, quan arribi al seu punt culminant estaria bé tenir l'article enllestit!

Moltes gràcies!

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Darth vader 92 bon dia. Fins ara he anat fent seguiment del tema (només dels béns afectats de Sixena) a la pàgina de Santa Maria de Sixena. Ho dic per si vols aprofitar part del text. A eswiki hi ha un article força complet però esbiaixat. Pots agafar-ne parts (resum històric i argumentació) que et serviran per tenir un article el més neutral possible. Gràcies per avisar!

Resposta a «Conflicte de les obres d'art entre l'Aragó i Catalunya (1995-actualitat)»
Eloi Montes (Discussiócontribucions)

Com es fa per afegir un article a la llista dels que he fet (que ja n'he fet un i afegit, pero no se si ho he fet be), i allo de puntuar els articles encara ho entenc menys.

(Pd: es el meu primer projecte i no entenc com funciona)

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Eloi Montes Hola Eloi. Gràcies per participar i per preguntar. Funcionem amb un sistema d'autopuntuació on cada participant "reclama" els punts que té. La puntucació funciona així: 5 punts per article nou creat més 1 punt per cada 1.000 octets d'extensió de l'article. Com que el teu article té 1.185 octets (ho pots veure a l'historial de la pàgina: https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Reparaci%C3%B3_d%27U-Boats_en_Cap_Verd&action=history) doncs llavors tens 5+1= 6 punts. Si ho veus massa complicat, com que és el teu primer concurs, només cals que afegeixis els articles que has editat sota el teu nom i ja t'aniré posant jo la puntuació, d'acord? El que importa és que com més gent i col·labori, millor. La puntuació és només una excusa per a picar-nos una mica i fer-ho més engrescador. Com que no tenim cap sistema de puntuació automatitzat, per això ho fem d'aquesta manera. Gràcies de nou. Qualsevol dubte que tinguis, ja saps on trobar-me!

Resposta a «Cap Verd / Making Africa»
E4024 (Discussiócontribucions)

Hola. Quantos articles tenim ja? No hi ha Campionat Mundial d'Atletisme Juvenil 2012 (a Barcelona)?

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@E4024 ja tenim 66 articles i sembla que encara no tenim l'article que comentes. El pots fer, tot i que no puntua per al concurs. Seguim! :-)

E4024 (Discussiócontribucions)

No no, pregunto la cifra global d'articles a CA:Viquipedia. (He afegit unos quantos. :) Nimet Karakuş per exemple. Bueno, estaba en la portada... Gracies.

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@E4024 Sí, sempre apareix a la portada, ara mateix 512.901 articles. ;)

E4024 (Discussiócontribucions)

Te sacaste tots els punts? Me donen algo (unos bollos, no se cuentan jugadors d'equips crec :) per Sümeyye Özcan.? Bon dia.

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@E4024 ja t'ho he actualitzat. :-) Tot i que la idea és que et sumis els punts tu mateix ;)

Resposta a «Nimet Karakuş»
E4024 (Discussiócontribucions)

Has posat infotaula a Nermin Yıldırım pero "autora" és enllaç vermell. Potser que fagis una ullada més?

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@E4024això es deu a que l'etiqueta potser encara no és creada a Wikidata. No depèn de la Viquipèdia en català. M'ho miro

Resposta a «Nermin Yıldırım»
Lluis tgn (Discussiócontribucions)

Ep, bon dia per a vós. Per evitar l'error típic de les referències dels articles que es tradueixen, és una bona idea fer dins la plantilla de la referència canviar "title" per "títol", així ja queda formatada i la resta ja ho traduirà l'ArnauBot en algun moment. Bona nit!

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Lluis tgn gràcies així ho faré. Vas informar del problema a fabricator i pensava que ho arreglaria un bot. Però tens raó que amb el títol ja tira ;)

Resposta a «De titles»
Walden69 (Discussiócontribucions)

Per quins set sous esborres les meves infotaules dels partits de Cap Verd i poses aquesta insulsa Infotaula d'organització. ? Estàs eliminant informació i de passada et carregues la meva feina. Que potser és una nova política de la Viquipèdia?

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Walden69 walden, Abans de tot demanar-te disculpes. Pensava que a Wikidata hi hauria més informació (la taula infotaula d'organització agafa automàticament fins a 40 camps de wikidata). He afegit taules en alguns que no en tenien i no m'hi he fixat prou amb els que ja hi tenien, et demano disculpes.

Resposta a «Cap Verd»
Walden69 (Discussiócontribucions)

Ara m'he pres uns dies de vacances i editarė poc. quan acabi pensava fer articles de Guinea Bissau, que també en tė pocs.

Resposta a «Cap verd»