Usuari Discussió:Kippelboy

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1 en data 09-09-2015.

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

RMaung (WMF) 18:20, 9 set 2019 (CEST)

Resposta a «Community Insights Survey»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

20:33, 23 jul 2019 (CEST)

Resposta a «Editing News #1—July 2019»
KRLS (discussiócontribucions)

Hola! He vist que es va fer una autorització el 2013 dels textos no signats del MHC: Viquipèdia:Autoritzacions/Museu d'Història de Catalunya. He vist que ara tenen tota la base de dades de tota la col·lecció en obert al seu web. Podria ser interessant carregar-la a Wikidata. Paral·lelament he vist que aquestes peces tenen una descripció bastant cofoia en alguns casos i que podrien ser susceptibles a esdevenir articles. M'agradaria tenir la confirmació, però crec que l'autorització dels textos en llicència CC-BY-SA es restringeix només a aquell textos que hi havia el 2013 i no a l'actualitat, oi? cc: @Vriullop:

Vriullop (discussiócontribucions)

Ja no tinc accés a OTRS per comprovar-ho.

KRLS (discussiócontribucions)

És una autorització genèrica on només es diu que es llicencien en CC-BY-SA-3.0 els textos sense signar del lloc web. Llavors, no sé si té caràcter a posterioritat de l'autorització.

Resposta a «Autorització MHC»
FranSisPac (discussiócontribucions)

He estat revisant diverses coses relacionades amb la Fundació Miró i "ara" li tocaria a l'article en qüestió i a les seves imatges. Ja sé que això és una Wiki, però el meu principal dubte, a l'hora de tocar coses, té a veure amb els "filenames" de les teves fotos i, en concret, amb el terme "reproducció", que no entenc per què l'hi vas posar. El substituiria per "commemoració" i escolliria per a WD la imatge sense el "2", on es veu (parcialment) el cartell original i les motos fan menys nosa. També deixaria, tan sols, la imatge de la infotaula (la de la seu del COAC penso que aporta poc i la tercera és "duplicada"). Et sembla bé?

Kippelboy (discussiócontribucions)

Go go go :)

Resposta a «Sobre Miró, l'altre»
XpoferenS (discussiócontribucions)

Ens podries ajudar a evitar que es vandalitzi contínuament la pagina de Front Nacional de Catalunya (2013) insultant-los com a senofobs, quan MAI cap membre d'aquest partit s'ha manifestat així.

Gràcies

Resposta a «Front Nacional de Catalunya»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

The Wikipedia Library – #1Lib1Ref

As you might've already known, #1Lib1Ref is happening again in May!

#1Lib1Ref, the annual campaign where librarians add references to improve Wikipedia, is back for another round, running from May 15th to June 5th, 2019.

  • Not every part of the world is in sync, more particularly the southern and northern hemispheres. While the January version of the #1lib1ref campaign works well mostly for the northern hemisphere, it doesn't for the countries below the equator. Hence #1lib1ref May! This is a great expansion of the event and it means that there is another opportunity to make Wikipedia more factual and verifiable by leveraging the expertise of librarians around the world.
  • While this campaign encourages participation from the southern hemisphere, we would love for you to join us even if you participated in the January campaign – after all, Wikipedia is only as strong as its references! So whether we call this 1Lib1Ref May, 1Lib1Ref for the Southern Hemisphere, or 1Lib1Ref Strikes Back, the point is the excitement is building again, and we'd like you to be a part of it.

On behalf of The Wikipedia Library Team --MediaWiki message delivery (disc.) 20:53, 14 abr 2019 (CEST)

For any queries/clarifications and help with organising, contact fnarteywikimedia[dot]org (Felix Nartey).

Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Ciro Llueca i Fonollosa»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Ciro Llueca i Fonollosa», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Proposta d'esborrat»

Presa de decisió «tancament» de la Viquipèdia

1
Toniher (discussiócontribucions)

Com a viquipedista molt actiu m'agradaria poder convidar-te a qui puguis donar el teu punt de vista en aquesta presa de decisió. Gràcies!

Resposta a «Presa de decisió «tancament» de la Viquipèdia»
Medol (discussiócontribucions)
Resposta a «Dulia»
Davidpar (discussiócontribucions)
95.120.168.199 ha amagat aquest apunt (historial)
Resposta a «Pepa Llopis»