Usuari Discussió:Kippelboy

Jump to navigation Jump to search

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1 en data 09-09-2015.

Enric (discussiócontribucions)

He vist que últimament has estat treballant en la llista de monuments sabadellencs. Jo hi vaig anar un dia i vaig pentinar mitja ciutat, en vaig fer un munt de fotos. Ho dic perquè, si et vaga, podries mirar si les fotos escollides per a cadascun (que no només representen el monument a la llista sinó també a l'article corresponent, i suposo que també a wikidata) són les més significatives i/o ben fetes. Ho dic perquè a la llista s'hi van quedar les primeres que hi havia, i no sé si amb les posteriors que s'han anat fent se n'ha millorat alguna imatge.

Kippelboy (discussiócontribucions)

@Enric Hola Enric! Sí, estic fent servir Sabadell com a proves per altres temes de Wikidata. De moment he fet una mica de revisió de contingut però només per traspassar info de Viquipèdia a Wikidata. Quan acabi faré una revisió per criteris estètics. També n'he trobat algunes de 400X600 d'elements que són del meu barri i no em costa res fer-les de nou (no teves). Amb la tonteria, ja fa anys que vam començar amb WLM i la tecnologia ha avançat força :P. Abraçada!

Enric (discussiócontribucions)

Jo he anat canviant de càmera, i les primeres que feia eren bastant dolentotes, igual que la càmera

Resposta a «Llista de monuments de Sabadell»
Yeza (discussiócontribucions)

Me'ls acaben de fer arribar! Quina il·lusió i que adients, m'agraden i no els havia llegit a més a més. Quin encert :). Moltíssimes gràcies!

Kippelboy (discussiócontribucions)

@Yeza Gràcies a tu! :-)))))

Resposta a «Estils musicals»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Wikipedia Education globe
This Month in Education

Volume 4 | Issue 6 | June 2018

This monthly newsletter showcases the Wikipedia Education Program. It focuses on sharing: your ideas, stories, success and challenges. You can see past editions here. You can also volunteer to help publish the newsletter. Join the team! Finally, don't forget to subscribe!

In This Issue
Featured Topic Academia and Wikipedia: the first Irish conference on Wikipedia in education
From the Community

Ashesi Wiki Club: Charting the cause for Wikipedia Education Program in West Africa

Wikimedia Serbia has received a new accreditation for the Accredited seminars for teachers

Côte d'Ivoire: Wikipedia Classes 2018 are officially up and running

Basque secondary students have now better coverage for main topics thanks to the Education Program

What lecturers think about their first experience in the Basque Education Program

From the Education Team Education Extension scheduled deprecation
In the News

Wikipedia calls for participation to boost content from the continent

Wikipedia in the History Classroom

Wikipedia as a Pedagogical Tool Complicating Writing in the Technical Writing Classroom

When the World Helps Teach Your Class: Using Wikipedia to Teach Controversial Issues

About This Month in Education · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 08:03, 30 juny 2018 (CEST)
Resposta a «This Month in Education: June 2018»
Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «III Congrés Internacional de la Llengua Catalana»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «III Congrés Internacional de la Llengua Catalana», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Proposta d'esborrat»
Pubilleta ca ciutat (discussiócontribucions)

Hola: Fa més d' un any vaig publicar la biografia de Pinuccia (Pinutxa) Giunesu Maffei, la poetessa de l' Alguer, que tu vas ser el primer en control.lar, semblava que no hi havia problemes, però ara m' adono que algú diu no té fiabilitat, com pot ser? no entenc els criteris en els quals es basa per demanar referències absurdes, que estan sobradament explicades en tot el context i en les fonts que cito. No entenc perquè abans estava bé i ara no. Aquesta biografia ha tingut molta acceptació a l' Alguer i hem rebut la felicitació d' Omnium Cultural, del director de les lletres catalanes Joan Elies Adell i fins i tot dels descendents de la poetessa i de la comunitat catalana de l' Alguer, per això em dol molt es posi en dubte la seva fiabilitat i es digui que pot entrar en procés d'eliminació... Gràcies Pubilleta ca Ciutat

Pubilleta ca ciutat (discussiócontribucions)

Moltes gràcies Kippelboy, també formo part del projecte vikidones. Encantada de poder participar en una tasca tant enriquidora.

Resposta a «Hola Kippelboy»

The Wikipedia Library Global Coordinators Meeting

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

The Wikipedia Library – Global Coordinators Meeting

June 28th at 2:00 PM (UTC) (10:00 PM Beijing (CT), 7:30 PM (IST), 7:00 AM (PDT), more time zones) – You’re invited!
  • The Wikipedia Library Global Coordinators Meeting is a bi-monthly meeting held to improve communication and collaboration amongst all global coordinators and the TWL team.
  • In this meeting it'd be great if you can present us with what happened in your branches in the past two months. That'll be our first agenda. And then we'll follow the set agenda like the previous meeting which will be shared with you during the session.
  • As always members from the TWL team at WMF will be there to help facilitate and answer questions. We are interested in hearing from you about what you’re working on and what’s working!

PS: The publicly-logged meeting happens on IRC, in the channel #wikipedia-library on Freenode. KiwiIRC reveals your IP address. Please read this meta page and apply for a cloak in advance (preferably at least a week before) if this is an issue.

For any questions or suggestions, please contact avasanth [at] wikimedia [dot] org. Thank you, Aaron, via --MediaWiki message delivery (disc.) 17:53, 22 juny 2018 (CEST)

This message was delivered via the Global Mass Message tool to The Wikipedia Library global coordinators list.
Resposta a «The Wikipedia Library Global Coordinators Meeting»
Pginer-WMF (discussiócontribucions)

Hola Kippelboy,

Actualment estem treballant en millores per a l’eina de traducció (Content Translation) que poden ser del vostre interès, ja que heu estat un prolífic traductor els darrers mesos.

Estem treballant en una nova versió de Content Translation que oferirà una experiència d’edició més sòlida. Esperem que resolga molts dels problemes habituals al traduir. Serà més senzill i fiable afegir i editar contingut complex com ara referències, i s’obtindrà un codi wikitext més net en el resultat final.

La nova versió implica un gran canvi arquitectònic per a l’eina, així que volem exposar la nova versió de manera gradual però començant prompte. Donada la teua experiència amb la versió actual, et trobem idoni com a candidat per provar la nova versió i compartir les teues impressions. Si t’interessa participar pots fer-ho així:

  1. Accedeix a la nova versió de l’eina. Pots accedir a la nova vrsió en qualsevol moment en la ubicació habitual afegint el paràmetre version=2 a la URL. Per example, pots seguir aquest enllaç per començar una nova traducció: https://ca.wikipedia.org/wiki/Special:ContentTranslation?version=2
  2. Tradueix un article. Prova a crear un nou article com ho faries normalment amb l’eina de traducció.
  3. Comparteix les teues impressions. Basat en la teua experiència traduint amb la nova versió (i les experiències prèvies amb l’anterior versió) pots compartir els teus comentaris en aquesta pàgina de discussió. Comenta’ns què ha funcionat bé, que no ha funcionat tan bé, i si has trobat a faltar res important per ajudar-te en el teu procés de traducció. Si has utilitzat Phabricator (el nostre sistema per a reportar incidències), pots també reportar problemes utilitzant aquest enllaç.

Els teus comentaris seran molt útils per millorar la nova versió durant els propers mesos.

Moltes gràcies per usar Content Translation.

Resposta a «Proveu la nova versió de Content Translation»

canvi a la pàgina a la pàgina Viquiprojecte:Viquidones

2
Tiputini (discussiócontribucions)
Kippelboy (discussiócontribucions)
Resposta a «canvi a la pàgina a la pàgina Viquiprojecte:Viquidones»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Wikipedia Education globe
This Month in Education

Volume 4 | Issue 5 | May 2018

This monthly newsletter showcases the Wikipedia Education Program. It focuses on sharing: your ideas, stories, success and challenges. You can see past editions here. You can also volunteer to help publish the newsletter. Join the team! Finally, don't forget to subscribe!


In This Issue
From the Community

Creating and reusing OERs for a Wikiversity science journalism course from Brazil

Inauguration Ceremony of Sri Jayewardenepura University Wiki Club

Wiki Education publishes evaluation of Fellows pilot

The first students of Russia with diplomas of Wikimedia and Petrozavodsk State University

Selet WikiSchool

From the Education Team

A lofty vision for the Education Team

UNESCO Mobile Learning Week 2018, Digital Skills for Life and Work

Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 23:44, 4 juny 2018 (CEST)
Resposta a «This Month in Education: May 2018»
Jove (discussiócontribucions)

Hola company, no acostumo a demanar ajuda però la veritat és que necessito demanar-te opinió respecte a un tema de llicències perquè no m'ensurto. Aquest darrer any he anat recopilant imatges, de la meva pròpia autoria, sobre personalitats del concflicte basc-espanyol que, per alguna raó o altra, han estat rellevant.

La veritat és que fa escasos dies, un usuari va sol·licitar l'esborrament de tot de fotografies (amb un biaix polític més que sospitós). Abans de sol·licitar una possible restauració, m'agradaria saber si és motiu d'esborrament un cartell polític no signat com aquest: http://www.elmundo.es/pais-vasco/2017/11/17/5a0ee4a7468aebf5758b45c2.html

La realitat és que a hores d'ara han quedat esborrades totes aquestes i la feina ha quedat en va.https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Deletion_requests/Files_uploaded_by_Jove

Moltes gràcies,

Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola @Jove, la veritat és que no domino prou per poder ajudar-te. Potser en @KRLS o en @Vriullop ens poden donar un cop de mà.

Vriullop (discussiócontribucions)

Jove, l'usuari que ha demanat esborrar-les és experimentat i sol tenir bon criteri. Li pots preguntar directament. No puc opinar sobre imatges ja esborrades però en general el fet que no estigui signat no vol dir que no tingui un autor. Encara que realment sigui desconegut i raonablement no hi hagi manera d'esbrinar qui és, una obra anònima no és lliure fins als 70 anys des de la seva publicació.

Resposta a «Llicència sobre cartells de paret no signats»