Usuari Discussió:Kippelboy

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1 en data 09-09-2015.

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola Kippelboy! He fet algunes edicions menors a la pàgina que vas iniciar amb el títol Felix Lichnowsky. Si no estàs d'acord amb aquests canvis, reverteix-los o si vols comentar-los deixa un missatge a la pàgina de discussió del meu usuari. Salut! --aLZiNous: conversa 19:05, 20 abr 2021 (CEST)

Resposta a «Felix Lichnowsky»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

19:38, 21 gen 2021 (CET)

Resposta a «Editing news 2021 #1»
Jordiventura96 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per haver participat en el concurs 100 Dones de la BBC, el passat desembre. Amb la creació de 152 biografies, hem contribuït a revertir el biaix de gènere a la Viquipèdia. T'animem a seguir creant i ampliant biografies de dones. --Jordiventura96 (disc.) 18:46, 3 gen 2021 (CET)

100viquidonesBBC
Gràcies, W0u7dssnzour9l3s, per la teva contribució al viquiprojecte 100 Dones BBC! Gràcies a les teves contribucions hem assolit el repte que ens proposàvem. Et concedim aquesta medalla perquè la llueixis amb orgull.
Resposta a «100 viquidones BBC»
Arnaugir (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Bernat Gasulla»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Bernat Gasulla», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Bernat Gasulla»
Davidpar (discussiócontribucions)

Ep, he vist que l'article de Joan-Pere Viladecans (deixeble de Tàpies i Brossa) és molt curt. Jo he afegit un parell de frases a partir d'un article recent de premsa, però es podria ampliar a partir de l'article d'es.wiki. T'hi animes? Bon Nadal!

FranSisPac (discussiócontribucions)

Perdoneu que m'hi fiqui: l'article d'es.wiki no té ni una sola referència i sols l'enllaç al web oficial! Cordialment,

P.S.: com a mínim hi ha la GEC (id=0070665) i una referència (esbiaixada?) de la Galeria Gaspar Sento no poder-m'hi posar ara. Bon Sant Esteve!

Resposta a «Joan-Pere Viladecans»
Rosadebosc (discussiócontribucions)

Bon dia, Àlex


Em dic Rosa Maria i treballo a la Fundació Rafael Masó

Estic comissariant una exposició sobre històries de dones del segle XIX-XXI a Girona. i tinc ganes d'organitzar un taller virtual per pujar biografies de gironines.

Fa uns anys vaig assistir a un taller que vas fer a l'Arxiu Històric de Girona i em vas motivar a començar a fer coses amb la Viquipèdia.

M'agradaria que en poguéssim parlar. per veure'ns les possibilitats

Gràcies

Rosa Maria

Resposta a «Taller Viquidones»
KajenCAT (discussiócontribucions)

Hola!

Li informo que s'ha borrat preventivament la informació d'un article, en que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, sospitosa d'infringir les polítiques de la Viquipèdia, especialment pel que es refereix VP:NO. Això es fa referència especialment amb la llarga llista de publicacions, obres o altres que poden fer semblar que l'article sigui un currículum o que poden fer la impressió d'estar redactats per persones amb conflicte d'interessos (VP:CI). Per això, us instem si és possible a destacar-ne les obres més importants de l'autor.

Per qualsevol dubte o desacord, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.


Aquest recordatori és en motiu de l'article Miquel Berga i Bagué.

KRLS (discussiócontribucions)

T'he revertit, perquè és el llistat d'obres publicades d'un escriptor. Moltes d'elles publicades per Edicions 62 i la darrera, per Periscopi.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Des de la meva perspectiva, em sembla una llista exhaustiva d'obres publicades (11) que si relacionem amb la importància del autor fa que l'article sembli més un currículum. No qüestiono pas els editorials on aquests llibres s'han publicat ni molt menys. Però crec que la Viquipèdia no ha de ser un lloc on consultar totes les obres que ha fet un autor sinó, en tot cas, veure quines són les més rellevants o destacades. Salut.

KRLS (discussiócontribucions)

Això pot ser el teu criteri personal, però no el criteri general de la Viquipèdia.

KajenCAT (discussiócontribucions)

I també pot ser el teu criteri personal.

KRLS (discussiócontribucions)

Perfavor, repassa els articles de qualitat de biografies Viquipèdia:Articles de qualitat o directament, repassa les categories d'escriptors. Repeteixo, no és un atac, sinó només t'estic explicant quin és el criteri general en les biografies d'escriptors.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Estic totalment d'acord amb en @KRLS. Salut!

KajenCAT (discussiócontribucions)

En canvi de mantenir dues discussions parlant del mateix, t'he respòs a l'altre discussió. Salut.

Resposta a «Article no enciclopèdic»
Catalaalatac (discussiócontribucions)

Hola Àlex! Sóc el Martí. Des del juny, per diversos tombs que fa la vida i, amb ganes de canvi, m'he instal·lat a viure a Granera, el poblet d'estiueig de tota la vida i la meva petita pàtria; i recentment m'hi he empadronat. Després d'anys d'inactivitat com a viquipedista, m'agradaria tornar-m'hi a posar encetant un nou projecte: el Viquiprojecte:Granera. Des d'aquest projecte vull indexar tots els articles que facin referència a Granera (bàsicament tots els que hi ha a Topònims de Granera) i seguir la ingent feina que va fer en @Claudefà. És per això que m'adreço a tu per si em podries donar un cop de mà amb la creació del viquiprojecte a partir d'una plantilla o d'una taula per tal de poder-ne fer el seguiment.

Els meus objectius són:

· Fer i penjar a Commons, com a mínim, una imatge de cada article.

· Ampliar la informació de cada un dels articles, en la mesura que sigui possible. (Tinc la sort de disposar de molts llibres que parlen de la història, geografia, biodiversitat, etc., de Granera.)

· Aconseguir fer article de qualitat (o article bo) alguna d'aquestes entrades: Granera, Castell de Granera, Sant Martí de Granera i/o Santa Cecília de Granera; el municipi i els tres monuments més importants.

No sé si vas molt atabalat o què, però si em poguessis donar una empenta t'ho agrairia un munt. I si no pots, o no et ve de gust, t'agrairia si em podries dir amb qui puc parlar perquè m'ajudi a iniciar el projecte.

Moltíssimes gràcies.

Catalaalatac (discussiócontribucions)
Resposta a «Viquiprojecte:Granera»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Wikipedia Asian Month 2020

Hi WAM organizers and participants!

Hope you are all doing well! Now is the time to sign up for Wikipedia Asian Month 2020, which will take place in this November.

For organizers:

Here are the basic guidance and regulations for organizers. Please remember to:

  1. use Fountain tool (you can find the usage guidance easily on meta page), or else you and your participants’ will not be able to receive the prize from WAM team.
  2. Add your language projects and organizer list to the meta page before October 29th, 2020.
  3. Inform your community members WAM 2020 is coming soon!!!
  4. If you want WAM team to share your event information on Facebook / twitter, or you want to share your WAM experience/ achievements on our blog, feel free to send an email to info@asianmonth.wiki or PM us via facebook.

If you want to hold a thematic event that is related to WAM, a.k.a. WAM sub-contest. The process is the same as the language one.

For participants:

Here are the event regulations and Q&A information. Just join us! Let’s edit articles and win the prizes!

Here are some updates from WAM team:

  1. Due to the COVID-19 pandemic, this year we hope all the Edit-a-thons are online not physical ones.
  2. The international postal systems are not stable enough at the moment, WAM team have decided to send all the qualified participants/ organizers extra digital postcards/ certifications. (You will still get the paper ones!)
  3. Our team has created a meta page so that everyone tracking the progress and the delivery status.

If you have any suggestions or thoughts, feel free to reach out the WAM team via emailing info@asianmonth.wiki or discuss on the meta talk page. If it’s urgent, please contact the leader directly (jamie@asianmonth.wiki).

Hope you all have fun in Wikipedia Asian Month 2020

Sincerely yours,

Wikipedia Asian Month International Team 2020.10
Resposta a «Wikipedia Asian Month 2020»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hello Vunjbtb9y1y66atv,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.


Resposta a «We sent you an e-mail»