Usuari Discussió:Kippelboy

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1 en data 09-09-2015.

En clicar «Afegeix el tema», esteu acceptant les nostres Condicions d'ús i esteu alliberant irrevocablement el vostre text sota la llicència CC BY-SA 3.0 i la GFDL
Amadalvarez (Discussiócontribucions)

per què ?

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Amadalvarez per què no? :-)

Amadalvarez (Discussiócontribucions)

per què aquesta edició ?

què t'ha resultat atractiu ?

Resposta a «agraïment a formatQualifiers»
19Tarrestnom65 (Discussiócontribucions)

Hola kippelboy, és una bona idea. Supose la trobada pel dia de la dona hi ha que afegir-la. Ho faig en acabar el missatge. de moment crec que no hi tenim cap acte més d'aquest tipus per ací. De confirmar qualsevol trobada l'afegiré. Gràcies. Una salutació.19Tarrestnom65 (disc.) 05:53, 9 feb 2016 (CET)

Resposta a «Viquipèdia:Trobades»
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Last December, I invited you to share your views on the value of Wikimedia conferences and the planning process of Wikimania. We have completed analysis of these results and have prepared this report summarizing your feedback and important changes for Wikimania starting in 2018 as an experiment. Feedback and comments are welcome at the discussion page. Thank you so much for your participation. I JethroBT (WMF), Community Resources, 23:47, 8 feb 2016 (CET)

Resposta a «''[[m:Grants:IdeaLab/Towards a New Wikimania|Towards a New Wikimania]]'' results»
Txus Cruz (Discussiócontribucions)

Hola @Kippelboy gràcies pel teu avís. Estem ampliant la informació oficial sobre l'administració metropolitana. Ara farem més modificacions per no desvirtuar l'article inicial i ser curosos amb la neutralitat de la Viquipèdia.

Resposta a «Actualització AMB»
Jordiferrer (Discussiócontribucions)

Respecte la foto "interior nau carrer ortinell" que has pujat a commons, a quin municipi es troba el carrer ortinell?

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Jordiferrer ei vaig penjar-la amb el mòbil de memòria esperant trobar una estona per categoritzar-la millor. He demanat un rename de la imatge. són els del carrer ortigosa, del Barri de Sant Pere Més Baix a Barcelona, que vaig veure l'altre dia que hi estan fent obres passant de casualitat.

Jordiferrer (Discussiócontribucions)

D'acord. Moltes gràcies!!

Resposta a «interior nau carrer ortinell»

Plantilla:Membre d'Amical Wikimedia

3
Resum per Kette~cawiki

Retocat el codi a la pàgina personal. Queda com era abans.

Kette~cawiki (Discussiócontribucions)

Suposo que hi ha un motiu per canviar la posició de la plantilla però la majoria, per no dir totes, son «float:left». El canvi que has fet la descol·loca si està en un «div» amb altres plantilles d'usuari. Mira la meva pàgina.

Kippelboy (Discussiócontribucions)

@Kette~cawiki ups! No ho havia vist. Reverteix l'edició o si ho pots arreglar, tu mateix. Disculpes!

Kette~cawiki (Discussiócontribucions)

Ho he arreglat a la meva pàgina. Pot continuar com està ara. Salut!

Ventadorm (Discussiócontribucions)

Hola, em dic Xavier Breil i sóc professor de l'Escola Sadako de Barcelona. Cada any a classe de català fem que tots els alumnes escriguin un article a la viquipèdia (de fet la setmana passada vau publicar una entrada al vostre blog sobre això (https://www.wikimedia.cat/2016/01/18/per-que-a-sadako-col%C2%B7laborem-a-la-viquipedia/). Aquest any una alumna ha creat un article sobre l'escola i em diu ara que li han esborrat bona part de l'article. Només volia si em podíeu explicar si és perquè es considera publicitat o per alguna qüestió formal perquè en aquest cas podria dir-li que ho arreglés i tornar-ho a penjar.

Resposta a «Article Escola Sadako»
ReginaManresa (Discussiócontribucions)

Hola, no sé si és a tu que t'ho he de demanar, però, ¿podríeu protegir durant uns dies l'article "inques"? Sembla que hi ha algun nen que hi entra com cada dia a posar coses com "m'agrada la xocolata desfeta". Ho vaig veure per casualitat, el vaig posar a seguiment i fa uns quants dies que és constant ... fins que se'n cansi, suposo. Gràcies,

Kippelboy (Discussiócontribucions)

Hola @ReginaManresa , ho pots demanar tu mateixa aquí: Viquipèdia:Petició als administradors :-)

ReginaManresa (Discussiócontribucions)

Ja ho he fet. Gràcies

Resposta a «protegir article»
19Tarrestnom65 (Discussiócontribucions)

Per últim, estem organitzan per a l'abril un viquimarató en el projecte de viquidites i wikiquote en castellà, per visibilitzar tant els projectes com les dones dins dels projectes. La idea li la he explicat a Docosong i Unapersona i em comenten que millor parlar-ho amb Amkical per veure d'organitzar-ho conjuntament. Ja em comenteu alguna cosa. Gràcies, de nou. Una salutació~~~~

Kippelboy (Discussiócontribucions)

Sí, amb viquidites organitzem anualment un concurs a l'estiu. Quina és la vostra proposta? Què hi tens al cap?

19Tarrestnom65 (Discussiócontribucions)

La idea és donar visibilitat a aquest projecte, aquesta és una tasca que em correspon en la meu vocalia, visibilitzar tots els projects, són diversitat. Com que aquest sembla passa desapercebut i el trobe força interesant, havia pensat utilitzar la data del Dia del Llibre per fer un esdeveniment, encara que fos on-line, per editar en ell. Ara quan faça lo de la dona a València, puc veure de aconseguir lloc per a aquest nou esdeveniment i si ho aconseguira, faríem alguna cosa semblant a lo del dia de la dona un mati de edició en aquest projecte i sobre dones, això segur. Dites de dones, ja siguen directes, o a través de les seues obres literàries. La bretxa de gènere a aquest projecte tambè hi és. Bo, ja em comentes alguna cosa. Gràcies.

Resposta a «Viquimarató en viquidites»
19Tarrestnom65 (Discussiócontribucions)

Hola de nou. Anem a començar a nunciar el concurs de llengües maternes. Puc anunciar-ho a la teverna o no és el lloc més indicat? Ho dic perquè com és una activitat de Wikimedia Espanya, em sembla que no es deu editar com lo de la dona on organitzem els dos. ja em dius alguna cosa.Gràcies.~~~~

Kippelboy (Discussiócontribucions)

Bones Montse, la taverna no és de ningú. Pots posar sempre el que vulguis o consideris convenient. Si mires l'historial, veuràs diverses propostes de projectes que ha fet WMES anunciades pel Millars i no passa res de res, faltaria més! Com més projectes, millor. Endavant!

Resposta a «Concurs llengües maternes»