Usuari:Manlleus

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Afegeix-te al Grup de Telegram!#istandwithukraine


El meu país

Benvinguts/des a la pàgina d'usuari d'en Manlleus i moltes gràcies per entrar-hi. Jo faig articles de qualsevol tema en general, però sobretot de videojocs, informàtica, astronomia, traducció d'articles de qualitat i bons, etc. Sóc de Manlleu, Osona però treballo a Mainburg, Baviera, Alemanya. Parlo i escric normalment en català però també em puc aventurar en castellà, una mica d'anglès, alemany, francès, italià i portuguès. També contribueixo en altres projectes com el Viquinotícies o el Viquillibres però en menor mesura. En la Viquipèdia en català porto creats milers d'articles com també un gran gruix d'edicions. Per qualsevol dubte o qüestió m'ho feu arribar a través de la meva pàgina de discussió o si sou un usuari registrat i teniu pressa doncs en el menú d'Eines on posa "Envia un missatge de correu electrònic a aquest usuari".

Salut, i força al canut!

Reconeixements[modifica]

Little Nemo purple blanket modified.png 6a Viquimarató del Saló del Còmic
Edició de 2019
Placa commemorativa de participació al Viquiprojecte del còmic

37 Comic Barcelona.

Guardó Se't concedeix aquest guardó com a premi per la teva participació al Viquiprojecte Setmana de la Ciència 2012. Moltes gràcies!
Guardó Se't concedeix aquest guardó (amb una Rosa de Jericó) com a premi per la teva participació al Viquiprojecte Setmana de la Ciència 2013. Moltes gràcies!
Guardó Se't concedeix aquest guardó (amb una dent d'Ambondro mahabo) com a premi i agraïment per la teva participació al Viquiprojecte Setmana de la Ciència 2014. Moltes gràcies!

Caixetes[modifica]

  • A grans trets, qui sóc i què faig aquí:
Això és una pàgina d'usuari de la Viquipèdia.

Si trobeu aquesta pàgina a un lloc web que no sigui wikipedia.org, esteu veient una rèplica. Tingueu en compte que aquesta pàgina pot estar antiquada, i que l'usuari/a a qui pertany pot no tenir cap tipus d'afiliació amb altre lloc web que no sigui la Viquipèdia mateixa. La pàgina original es troba a https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Manlleus.

Logotip de la Fundació Wikimedia