Usuari:Manlleus

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Afegeix-te al Grup de Telegram!#istandwithukraine


El meu país

Benvinguts/des a la pàgina d'usuari d'en Manlleus i moltes gràcies per entrar-hi. Jo faig articles de qualsevol tema en general, però sobretot de videojocs, informàtica, astronomia, traducció d'articles de qualitat i bons, etc. Sóc de Manlleu, Osona però treballo a Mainburg, Baviera, Alemanya. Parlo i escric normalment en català però també em puc aventurar en castellà, una mica d'anglès, alemany, francès, italià i portuguès. També contribueixo en altres projectes com el Viquinotícies o el Viquillibres però en menor mesura. En la Viquipèdia en català porto creats milers d'articles com també un gran gruix d'edicions. Per qualsevol dubte o qüestió m'ho feu arribar a través de la meva pàgina de discussió o si sou un usuari registrat i teniu pressa doncs en el menú d'Eines on posa "Envia un missatge de correu electrònic a aquest usuari".

Salut, i força al canut!

Reconeixements[modifica]

6a Viquimarató del Saló del Còmic
Edició de 2019
Placa commemorativa de participació al Viquiprojecte del còmic

37 Comic Barcelona.

Guardó Se't concedeix aquest guardó com a premi per la teva participació al Viquiprojecte Setmana de la Ciència 2012. Moltes gràcies!
Guardó Se't concedeix aquest guardó (amb una Rosa de Jericó) com a premi per la teva participació al Viquiprojecte Setmana de la Ciència 2013. Moltes gràcies!
Guardó Se't concedeix aquest guardó (amb una dent d'Ambondro mahabo) com a premi i agraïment per la teva participació al Viquiprojecte Setmana de la Ciència 2014. Moltes gràcies!

Caixetes[modifica]

  • A grans trets, qui sóc i què faig aquí:

Plantilla:Caixetes-Manlleus

Això és una pàgina d'usuari de la Viquipèdia.

Si trobeu aquesta pàgina a un lloc web que no sigui wikipedia.org, esteu veient una rèplica. Tingueu en compte que aquesta pàgina pot estar antiquada, i que l'usuari/a a qui pertany pot no tenir cap tipus d'afiliació amb altre lloc web que no sigui la Viquipèdia mateixa. La pàgina original es troba a https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Manlleus.

Logotip de la Fundació Wikimedia