Usuari Discussió:Manlleus

Jump to navigation Jump to search

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Manlleus/Arxiu13 en data 21-02-2016.

Josepko (discussiócontribucions)

Que sent com és el Programa Lunik, tothom l'haja traduït com 'Luna', no? Josepko (disc.)

Manlleus (discussiócontribucions)

És que realment li van posar simbòlicament com a Луна és a dir Luna, suposo que del llatí com fem nosaltres, té zero relació amb el castellà si et preguntes.

Josepko (discussiócontribucions)

Ara tot aclarit! Gràcies.

)
Josepko (discussiócontribucions)

Agraït@

Resposta a «Sembla un tant surrealista que...»
Paucabot (discussiócontribucions)

Veig que has posat un munt d'enllaços a portals. La darrera vegada que en parlàrem, la majoria de veus eren a favor de limitar-ne molt el seu ús: Tema:Tsx7oa5o4pzraw8w i no crec que les coses hagin canviat molt d'ençà. Diria que no hi ha consens en inserir massivament plantilles d'enllaços a portals i, per tant, jo miraria de fer-ho.

Manlleus (discussiócontribucions)

@PaucabotNo m'agrada filar prim però dos missatges dubtosos en un fil (no el primer, ja que se n'ha parlat altre cop recentment a causa de les discussions a enwiki) no són consens per no fer-ho, i aquesta plantilla apareix en moltes altres pàgines dels diferents temes. Em va semblar adient almenys afegir-la als enllaços que apareix al portal que són estrictament relacionats i selectius, no és posar el portal d'esports als milers de persones amb article o en aquest cas a tots els aeroports, aeròdroms, aerolínies i models d'avió amb article a la Viquipèdia. Com que no hi ha consens, tampoc hi ha res en contra, com fins ara. Una vintena no són els milers possibles.

Manlleus (discussiócontribucions)

rescato un missatge vostre que subscrius: "com un enllaç més en una secció "vegeu també", sense caixeta destacada, en articles genèrics sobre cinema, no sobre pel·lícules ni actors ni etc. Just el que he fet.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord que no n'has posat milers, que hagués estat pitjor, però jo diria que n'has posat bastants més que una vintena, cosa que ja es pot considerar més massiu que posar-ho a aviació, aeronau i aeroport, que són els que jo consider estrictament relacionats. Segons jo, enlairament ja es fa bastant més enfora.

I si et vaig escriure, és precisament perquè sí que hi havia bastantes veus en contra de la inserció massiva d'aquestes plantilles, com has pogut comprovar a l'enllaç que et vaig passar.

Manlleus (discussiócontribucions)

jo no entendré mai la negativa d'aquestes plantilles i dels portals en sí, però per exemple la d'aviació apareixia a més pàgines que jo no havia posat però que sí les llevaria: https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Especial:Enlla%C3%A7os/Plantilla:Portal_de_l%27aviaci%C3%B3&limit=500 Ja ho he retocat. Si suggereixes només posar un o dos articles em sembla força insuficient, i un tema com l'enlairament aeri, ja ho diu a primera línia "part essencial d'un vol", sí que està estrictament relacionat amb l'aviació. Si em parles de Vueling o de l'Aeroport de Barcelona, aquests ja no fa falta excepte si hi ha un portal o projecte més concret, p.ex: "Aeroports dels Països Catalans", "Empreses d'aviació", etc.. He afegit els enllaços als articles que apareixen al portal exceptuant els que són menys notables, és a dir, només articles genèrics. Vull procedir a actualitzar portals també.

Resposta a «Enllaços a portals»
Josep Esquer (discussiócontribucions)

Seda del mar = Bissus  ? Molt bé per l'article.

Manlleus (discussiócontribucions)

@Josep Esquer Això sembla, ho pregunto en la Taverna. És un article llarg i dens per traduir. Vaig veure un documental relacionat fa un temps i en veure que aquí l'article curt, vaig pensar en millorar-lo. Salutacions

Resposta a «Relacions sino-romanes»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola. M'he pres la llibertat de canviar la infotaula per la que acollirà per fusió a les altres. Si trobes res què es pugui millorar ho comentem. Gràcies

Manlleus (discussiócontribucions)
Resposta a «Transiting Exoplanet Survey Satellite»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:49, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»
Arnaugir (discussiócontribucions)

Lluna ja és article de qualitat. Un llarg camí de feina ben feta. Enhorabona! :)

Manlleus (discussiócontribucions)

Merci!

Kippelboy (discussiócontribucions)

M'he rellegit l'article. Molt molt bona feina!

Barcelona (discussiócontribucions)

Aprofito per encoratjar-te a seguir el projecte sobre el nostre pati i adq de tots els grans cossos propers, crec que és fonamental!

Resposta a «Felicitats»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)

Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»
Arnaugir (discussiócontribucions)

Bones company, com estàs?

Et volia dir que he fet una repassada a Airbus A380 (està molt bé) i hi he trobat un error recurrent que he pensat que et comentaria. Potser ja ho saps i és cosa de la traducció. Només és que les quantitats (normalment de diners) han de dur un punt com a separador de milers, i no pas un espai (veges Viquipèdia:Llibre d'estil/Estil científic).

A part d'això (i és una cosa que ja és anar molt al detall) els peus de foto i galeria, si no duen cap verb en forma personal, no porten punt final.

I ja finalment... el vegeu també va després de les refs (https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Airbus_A380&type=revision&diff=19774225&oldid=19774222) . Bé, suposo que se't deu haver passat :)

felicitats i espero que facis encara molts més articles!!

Manlleus (discussiócontribucions)

Bé Arnau, gràcies per la repassada i per polir l'article, he fet alguns retocs seguint el que comentaves. Salutacions

Resposta a «Airbus A380»
Manema17 (discussiócontribucions)

Hola, fa un temps vas dir que et miraries l'article esmentat, creus que el podria posar per votar ja?

Gràcies

Manlleus (discussiócontribucions)

@Manema17 Bones! M'ho vaig rellegir i no vaig trobar defectes. Cert que hi ha un temps per les avaluacions per evitar embussos, però tot depèn de l'estat de l'article i si s'han realitzat canvis, o com a mínim s'han detectat punts de millora. Mira la pàgina d'avaluació perquè en Gehirt t'ha deixat nota. Si després de les millores no hi ha més comentaris jo el proposaria per votació mai lliure per millorar encara. Salutacions

Manema17 (discussiócontribucions)

En Gehirt em va dir que ampliés l'introducció, jo hi vaig afegir 1,5 línies però suposo que es podria ampliar una mica més. Intento millorar una mica més i el passo a votacions.

Resposta a «Segrest del Vaixell Playa de Bakio»