Usuari Discussió:Manlleus

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Manlleus/Arxiu13 en data 21-02-2016.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola Manlleus!

Hi ha cap motiu concret pel qual no assistiràs a la Viquitrobada? Ens agradaria millorar per a futures vegades. Espero que sigui com sigui, et sentis a gust dins la comunitat. Salut!

Manlleus (discussiócontribucions)

@Xavier Dengra Distància, senzillament no és factible. Si estigués a Catalunya no ho dubtaria però de moment no puc assistir

Resposta a «Viquitrobada»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

RMaung (WMF) 21:49, 20 set 2019 (CEST)

Resposta a «Reminder: Community Insights Survey»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

RMaung (WMF) 18:20, 9 set 2019 (CEST)

Resposta a «Community Insights Survey»
Jmarchn (discussiócontribucions)

Hola, com que l'he utilitzat i no hi havia l'ajuda, l'he iniciada i la pots veure. Però m'he trobat amb la sorpresa que el diagrama de sectors no funciona (queden quatre sectors iguals). No he repassat el codi.

Manlleus (discussiócontribucions)

@Jmarchn Bones! Cert, a mi em passa igual amb algunes planes i d'altres sí funciona, no he repassat el codi encara però en el meu cas particular em resulta més senzill fer charts en SVG sobre Inkscape o altre editor gràfic (i posteriorment pujar la imatge a cawiki o commons) que fer-ho en codi wiki utilitzant el mòdul, encara que aquest últim seria més adequat i ràpid si funcionés. Si algú té temps per solucionar-ho aniria bé, però m'enxampes casi en vacances i em temo que ho deixaré penjat uns dies...

Resposta a «Mòdul:Chart»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola. Aquesta revisió de la infotaula penso que ja està enllestida. Si es vol, es pot prescindir de les subtaules Dock i IP. El contingut de Dock estarà a la secció «acoblaments/amarratges» i la IP a la secció «objectius», aquest noms es poden canviar. Tindrà preferència l'edició en local per poder corregir errors de WD. Espero la teva opinió per passar-la a «producció». La pàgina de proves: Usuari:Kette~cawiki/proves/Plantilla:Infotaula vol espacial

Manlleus (discussiócontribucions)

@Kette~cawiki M'agrada com queda, molt clar, no massa llarg i les subseccions ben agrupades. Jo ho passaria a producció perfectament. Si hi ha alguna dada pendent que resulta massa difícil fer-la passar per WD, la deixem en local i au a una altra cosa, que no es notarà. Bona feina!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

La casuística és mol amplia a WD, si veus res què no toca, fes-m'ho saber. Gràcies.

Resposta a «Infotaula vol espacial»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Et donem l'enhorabona, Manlleus! Has obtingut la primera posició en la Viquiestirada de juny i a més a més has batut el rècord de puntuació mensual del concurs!✌🏼

Moltíssimes gràcies per l'esforç que hi has dedicat. T'encoratgem a no baixar de pistonada durant la resta de l'any! Encara queden milers d'esborranys per millorar. Recorda que per poder efectuar la tramesa dels premis del concurs, hauràs d'enviar un correu a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i adreça complets i la secretària d'Amical Wikimedia t'enviarà el lot de llibres durant els propers dies. Sembla que pel de l'Àfrica hi va haver dificultats.

Moltes gràcies un cop més per les teves edicions i bon estiu!

Manlleus (discussiócontribucions)

@Xavier Dengra Merci pels elogis, queden milers d'esborranys en tots els temes però fent una mica de càlculs i concentrant-se específicament a reduir esborranys 'sense passar-se' en el nombre d'octets es podria reduir a zero (o gairebé) en tots els temes l'any següent. La meva contribució és desigual i serà així fins cap d'any, però compteu amb mi igualment! Escriuré a Secretaria, gràcies per fer-m'ho recordar

Resposta a «Una victòria de rècord! 🥇»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Enhorabona, has quedat en tercera posició del concurs Viquiprojecte de la Memòria Històrica de l'Àfrica!

Cada mes realitzarem concursos i activitats (com la [[Viquiprojecte:Viquiestirada|Viquiestirada); t'animem a participar-hi o a seguir ampliant la Viquipèdia com creguis oportú! Per poder efectuar la tramesa dels premis del concurs, envia'ns un correu a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i adreça complets, i la secretària d'Amical Wikimedia t'enviarà el lot de llibres durant els propers dies. Moltes gràcies un cop més per les teves edicions!

Tiputini (discussiócontribucions)

Encara no he rebut la teva adreça postal per poder-te enviar el premi.

Manlleus (discussiócontribucions)

@Xavier Dengra Merci, ho faré, per cert, el bot Catabot de la Viquiestirada està parat fa uns dies.

Toniher (discussiócontribucions)

@Manlleus, perdoneu per ficar-me aquí, si veieu problemes al bot, comenteu-ho en un fil a: Viquiprojecte_Discussió:Viquiestirada perquè pugui estar-ne a l'aguait.

Sobre el tema, doncs sembla que és problema de: https://hashtags.wmflabs.org/ que utilitzem per recollir les etiquetes, que no ha recollit encara les darreres etiquetes. Això vol dir que fins passat uns dies de ja a juliol no podrem saber possiblement els resultats finals...

Manlleus (discussiócontribucions)

@Toniher OK, suposo no hi ha presa, merci pel suport!

Resposta a «Enhorabona! 🥉🌍»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola @Manlleus!

Molt bona feina a la Viquiestirada, enhorabona! Recorda, però, que els articles nous no són objectes de concurs i que la idea és ampliar els esborranys de la temàtica per augmentar la qualitat del corpus ja existent a la Viquipèdia.

En la mesura que sigui possible, intenta no afegir l'etiqueta en aquells articles que iniciïs nous, ja que el bot que realitza la puntuació sembla que es podria confondre (com ja han detectat en @Beusson i en @Ferinancat). Moltíssimes gràcies!

Manlleus (discussiócontribucions)

@Xavier Dengra Gràcies, però seguint amb l'edició de maig (la de literatura juntament amb els còmics) els articles nous van ser puntuats cosa que no s'ha declarat ni a favor ni en contra en la d'enguany, a més que no és una prohibició ni està marcada com a tal en cap de les edicions, apartat de requisits. Sé que, en principi, l'objectiu era reduir només esborranys, però penso que hi ha el mateix mèrit en crear-n'he de nous però arribant al mínim per a no ser considerat esborrany i augmentar així el nombre d'articles "polits", si més no és lo que es va intentar en l'edició de maig i malgrat que ningú s'hagi pronunciat en aquesta doncs semblaria sospitós a aquestes altures penalitzar-ho. Si creo un article nou amb 20K octets té el mateix mèrit que agafar-n'he un altre d'existent de <1K i arribar a la mateixa xifra. D'altra banda, i aquí sí està el tema, encara que hi ha molts articles esborranys per millorar, molts són de temes realment tècnics i la major part de la gent li semblarà "xinu" parlant clar, tindrà problemes en la millora o directament passarà de fer l'article. M'agradaria tenir clar això, tinc diversos articles més i estan en espera per entrar en concurs abans de fi de mes, penso que seria un error no afegir-los.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Manlleus. No és així i et responc per punts:

1) A l'edició d'abril (i no de maig), es van puntuar i premiar els articles de nova creació al concurs de còmics. I les ampliacions van comptar per ambdós concursos (viquiestirada+còmics). Sigui com sigui, aquell mes es va tancar fa dos mesos; potser amb algun error menor de puntuació del bot si és que hagués passat amb algun article.

2) El mèrit existeix en qualsevol edició que es fa a la Viquipèdia: començant per corregir una coma fins a editar un article de 20K. D'això no hi ha dubte i la teva feina històrica al projecte penso que els viquipedistes veterans la valorem indiscutiblement! :)

3) Cada mes té una temàtica, i el que a tu et pot semblar xinès o articles massa tècnics en aquesta edició, per algú altre serà realment interessant i motivador d'editar. I és per aquest motiu que intentem diversificar les edicions.

4) Lògicament t'animem a crear i millorar tots els articles que tinguis pendents i en llista, però el concurs és molt clar i les normes també: únicament creació d'articles existents com a esborranys. Per deferència a 4 mesos de concurs, la resta de participants i també els voluntaris que l'organitzem, no es començaran a comptar ara els articles creats nous i si el bot d'en @Toniher detecta que se n'han comptabilitzat alguns d'aquests erròniament, es restaran de la puntuació total.

5) El 27% d'articles de la Viquipèdia estan per sota dels 1.500 octets i el 55% estan per sota dels 3.000 octets, la qual cosa en compromet la qualitat en molts aspectes i cal fomentar-ne l'ampliació en campanyes específiques com aquesta.

5) Prenc nota de la queixa i intentaré posar més esforç en què existeixin més concursos de creació de nous articles, com el Viquiprojecte:Memòria Històrica de l'Àfrica, i que les normes siguin fins i tot encara més explícites. Si hi ha cap temàtica que t'interessi en particular per crear nous articles, em comprometo a que des d'Amical Wikimedia intentem crear un concurs específic per donar-hi cabuda ;-)

Manlleus (discussiócontribucions)

@Xavier Dengra Entenc el que comentes, tan de bo millori la qualitat de la viquipèdia amb aquests projectes. Una llàstima que no entrin els de nova creació sigui collita pròpia o traduccions, diversos usuaris afegeixen desenes de milers d'octets per article sense entrar en cap concurs alguns passables com AdQ i mínim A.bo, però com bé dius l'objectiu no era aquest sinó millorar els que casi bé ningú edita o que costa més que es faci molts dels quals porten anys sense afegir res, ni tan sols corregir, d'alguna manera, fins i tot amb incentius, s'ha de fer-hi alguna cosa. Què hi farem? No sé com retirar de les puntuacions els que són nous, n'hi ha altres que ja eren existents. Sento l'embolic! PS: Creació d'articles nous sempre serà important, falta molta feina en totes direccions, per exemple, he trobat a faltar una mica d'impuls en bios de dones pel mundial de futbol, o bé suport en el projecte de minerals que amb un parell d'usuaris més treballant-hi s'aconsegueix la fita a mig termini (igual que els mamífers anteriorment), astronomia (estrelles, planetes, sistemes, asteroides solen tendir cap a l'infinit, però tenir tots els cràters lunars amb article, és fita possible amb 2 usuaris màxim)

Beusson (discussiócontribucions)

Ep! Acabo de trobar aquesta discussió sobre els articles nous al concurs. Com vaig dir, trobo que no poden comptabilitzar pel concurs (deixa de ser una 'estirada') però m'alegro molt de veure que no t'ha tirat enrere i que segueixes afegint més i més articles al concurs. Llàstima que no tingui temps per posar-te les coses difícils ;-) Només em queda dir-te moltes gràcies per tota la feinada que fas i que no està prou reconeguda. Endavant campió!

Manlleus (discussiócontribucions)

@Beusson Bones! Havia sigut un malentès però ja està corregit. Jo també, per falta de temps hagués fet encara més participant a cada mes, fins i tot penso que entre els dos ens haguéssim quedat sense esborranys. Tinc com a "repte" personal reduir esborranys de videojocs (m'agraden, què hi farem..) almenys fins la meitat, i potser per la propera edició (2020?) quedar-nos a zero! Bona feina la teva! falta gent que ajudi a millorar la qualitat, serà potser poc reconeguda però almenys entre els usuaris que hi treballem ho recordarem. Salutacions!

Resposta a «Articles nous a la Viquiestirada»
Ferinancat (discussiócontribucions)

Estava editant en la meva pàgina de proves la #viquiestirada de l'article Intel Core 2, però ja he vist que l'has ampliat tu. Miraré a veure si hi puc afegir alguna informació més. Sort!

Resposta a «viquiestirada»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

l'altre dia em preguntaves com introduir-ho i et vaig dir que posant BCE.

Avui he descobert que si escrius la data amb un signe menys (-) davant seu, la converteix en BCE /aC

Salut !

Manlleus (discussiócontribucions)
Resposta a «dates aC a WD»