Usuari Discussió:Manlleus

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Manlleus/Arxiu13 en data 21-02-2016.

Ferinancat (discussiócontribucions)

Estava editant en la meva pàgina de proves la #viquiestirada de l'article Intel Core 2, però ja he vist que l'has ampliat tu. Miraré a veure si hi puc afegir alguna informació més. Sort!

Resposta a «viquiestirada»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

l'altre dia em preguntaves com introduir-ho i et vaig dir que posant BCE.

Avui he descobert que si escrius la data amb un signe menys (-) davant seu, la converteix en BCE /aC

Salut !

Manlleus (discussiócontribucions)
Resposta a «dates aC a WD»
Pau Colominas (discussiócontribucions)

Hola Manlleus!

He vist que has retirat l'infotaula d'eina d'alguns articles. No és que em sembli malament (no sé quin és el criteri d'inclusió) però agrairia que, si tu tens el criteri clar, me l'expliquis.

En casos com Forca l'article comença dient "una forca és una eina...". En altres, com a xerrac de dues mans, sembla molt clar que és tracta d'una eina, no?

Doncs això, que m'agradaria saber el criteri d'inclusió per casos futurs. Ping @Amadalvarez: com a creador de la plantilla.

Salut!

Manlleus (discussiócontribucions)

Bones Pau! Doncs sí, he retirat unes quantes inclusions (centenars realment...) seguint el que hem parlat al fil de la taverna, la qüestió no és si entra com a eina o tecnologia sinó els camps de WD (existents o probables) són deficients, de poc sentit en una infotaula (de massa obvi a imprecisions), poques dades possibles i usables, contingut que no resulta en un article, etc. Tot un autèntic dimoni d'infotaula que s'hauria d'estudiar article per article i amb difícil solució en la majoria de casos. Resumint, dels que he vist, cap article tenia característiques per mantenir la plantilla en els centenars d'inclusions que hi havia. Hem acordat que a no ser que es demostri el contrari millor no posar la plantilla a articles sobre estris o tecnologies genèriques, però hi ha alguns casos com productes comercials que parlen d'aspectes tècnics concrets amb informació usable a WD o en local, llavors sí que entraria. Espero haver resolt els teus dubtes. Salutacions PS: Encara no he acabat de retirar les inclusions i revisar quins es mantenen, porta feina.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Gràcies! Un cop llegit el fil i el teu resum ja m'ha quedat clara la idea. :)

Resposta a «Infotaula eina»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)
6a Viquimarató del Saló del Còmic
Edició de 2019
Placa commemorativa de participació al Viquiprojecte del còmic

37 Comic Barcelona.

Has guanyat també el tercer premi del concurs! Envia'ns un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom complet i adreça postal, de manera que te'l puguem fer arribar el més aviat possible. Gràcies per les teves edicions! :)

Manlleus (discussiócontribucions)

@Xavier Dengra Bones Xavier, merci, de totes maneres m'agradaria cedir el premi al següent de la classificació, em sembla és, RafelJuan, encara que no el conec, també ha dedicat temps i esforç. Felicita'l de part meva. Salutacions

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Així ho farem! Si vols envia-li un missatge tu mateix i em fas ping en còpia. Li farà il·lusió de primera mà el caliu de la comunitat! :)

Resposta a «Gràcies per participar-hi!»
Medol (discussiócontribucions)

S'ha iniciat una proposta d'esborrament d'Edenia, que vas crear. Per si hi vols participar.

Resposta a «Edenia»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Resposta a «Esborrar plantilles»

Results from global Wikimedia survey 2018 are published

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

21:25, 1 oct 2018 (CEST)

Resposta a «Results from global Wikimedia survey 2018 are published»
Barcelona (discussiócontribucions)

Quan acabis l'exploració del sistema solar, un article clau, suggereixo per a la teva llista millorar forat negre, per exemple caldria un apartat sobre la història de la seva postulació

Manlleus (discussiócontribucions)

@Barcelona Accepto la teva petició, encara que no veig que sigui un mal article, li cal una millora en tots els aspectes, no és del tipus de lectura fàcil i engloba coneixements als límits de la física i l'astronomia, un article a destacar. La meva velocitat de treball és variable però mica en mica i amb l'ajuda de companys avançarem! Gràcies per caure a comentar, salutacions!

Resposta a «Forat negre»
Josepko (discussiócontribucions)

Que sent com és el Programa Lunik, tothom l'haja traduït com 'Luna', no? Josepko (disc.)

Manlleus (discussiócontribucions)

És que realment li van posar simbòlicament com a Луна és a dir Luna, suposo que del llatí com fem nosaltres, té zero relació amb el castellà si et preguntes.

Josepko (discussiócontribucions)

Ara tot aclarit! Gràcies.

)
Josepko (discussiócontribucions)

Agraït@

Resposta a «Sembla un tant surrealista que...»
Paucabot (discussiócontribucions)

Veig que has posat un munt d'enllaços a portals. La darrera vegada que en parlàrem, la majoria de veus eren a favor de limitar-ne molt el seu ús: Tema:Tsx7oa5o4pzraw8w i no crec que les coses hagin canviat molt d'ençà. Diria que no hi ha consens en inserir massivament plantilles d'enllaços a portals i, per tant, jo miraria de fer-ho.

Manlleus (discussiócontribucions)

@PaucabotNo m'agrada filar prim però dos missatges dubtosos en un fil (no el primer, ja que se n'ha parlat altre cop recentment a causa de les discussions a enwiki) no són consens per no fer-ho, i aquesta plantilla apareix en moltes altres pàgines dels diferents temes. Em va semblar adient almenys afegir-la als enllaços que apareix al portal que són estrictament relacionats i selectius, no és posar el portal d'esports als milers de persones amb article o en aquest cas a tots els aeroports, aeròdroms, aerolínies i models d'avió amb article a la Viquipèdia. Com que no hi ha consens, tampoc hi ha res en contra, com fins ara. Una vintena no són els milers possibles.

Manlleus (discussiócontribucions)

rescato un missatge vostre que subscrius: "com un enllaç més en una secció "vegeu també", sense caixeta destacada, en articles genèrics sobre cinema, no sobre pel·lícules ni actors ni etc. Just el que he fet.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord que no n'has posat milers, que hagués estat pitjor, però jo diria que n'has posat bastants més que una vintena, cosa que ja es pot considerar més massiu que posar-ho a aviació, aeronau i aeroport, que són els que jo consider estrictament relacionats. Segons jo, enlairament ja es fa bastant més enfora.

I si et vaig escriure, és precisament perquè sí que hi havia bastantes veus en contra de la inserció massiva d'aquestes plantilles, com has pogut comprovar a l'enllaç que et vaig passar.

Manlleus (discussiócontribucions)

jo no entendré mai la negativa d'aquestes plantilles i dels portals en sí, però per exemple la d'aviació apareixia a més pàgines que jo no havia posat però que sí les llevaria: https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Especial:Enlla%C3%A7os/Plantilla:Portal_de_l%27aviaci%C3%B3&limit=500 Ja ho he retocat. Si suggereixes només posar un o dos articles em sembla força insuficient, i un tema com l'enlairament aeri, ja ho diu a primera línia "part essencial d'un vol", sí que està estrictament relacionat amb l'aviació. Si em parles de Vueling o de l'Aeroport de Barcelona, aquests ja no fa falta excepte si hi ha un portal o projecte més concret, p.ex: "Aeroports dels Països Catalans", "Empreses d'aviació", etc.. He afegit els enllaços als articles que apareixen al portal exceptuant els que són menys notables, és a dir, només articles genèrics. Vull procedir a actualitzar portals també.

Resposta a «Enllaços a portals»