Viquiprojecte:Unió Europea

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Benvinguts al Viquiprojecte Unió Europea Benvinguts al Viquiprojecte Unió Europea

L'objectiu del Viquiprojecte Unió Europea és millorar la cobertura de la Viquipèdia en català sobre l'entorn geopolític dels Països Catalans, que no és altre que la Unió Europea.Per aconseguir-ho, es duran a terme diversos projectes:

Viquiprojecte Unió Europea
Luxemburg
Luxemburg ocupa la Presidència de la UE fins al 31 de desembre de 2015. És per això que convidem a tothom a crear i/o millorar articles sobre aquest país a la Viquipèdia en català. T'hi animes?
Flag of Europe.svg Accediu al Portal:Unió Europea

Projecte Europa[modifica | modifica el codi]

Es tracta d'ampliar la cobertura sobre l'estat membre que ocupa actualment la Presidència de la UE. Podeu crear qualsevol article que tingui a veure amb l'estat en qüestió. Us proposem diversos articles segons el vostre àmbit d'especialització:

Art[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Cultura[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Economia[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Esport[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Geografia[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Història[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Política[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Projecte €[modifica | modifica el codi]

La Unió Europea nasqué com a bloc comercial. L'aspecte econòmic és un dels més importants de la Unió Europea. A més d'ampliar i millorar els articles ja existents a Categoria:Economia de la Unió Europea, podeu crear:

Projecte Jean Monnet[modifica | modifica el codi]

La història de la Unió Europea es remunta a fa més de seixanta anys. A més d'ampliar i millorar els articles ja existents a Categoria:Història de la Unió Europea, podeu crear:

Podeu crear:

Manteniment[modifica | modifica el codi]

No només cal crear i ampliar articles. També és necessari encarregar-se dels esborranys, de la categorització, de dissenyar noves plantilles que facilitin la navegació entre articles relacionats... No us talleu, proposeu els canvis que us semblin adients aquí o feu-los vosaltres mateixos!

Punts[modifica | modifica el codi]

Afegiu-vos un punt en aquesta secció per cada article que hàgiu creat en el marc d'aquest projecte. El guanyador de cada mes rebrà una petita sorpresa...

Anys anteriors[modifica | modifica el codi]

Mesos anteriors[modifica | modifica el codi]

Letònia[modifica | modifica el codi]

Luxemburg[modifica | modifica el codi]

Octubre 2015[modifica | modifica el codi]

  1. MarisaLR: 125 punts (Plaça d'armes (Ciutat de Luxemburg), Berlé, Grummelscheid, Noertrange, Pommerloch, Roullingen, Weidingen (Luxemburg), Baschleiden, Surré, Heiderscheidergrund, Bonnal (Luxemburg), Dirbach, Eschdorf, Insenborn, Lultzhausen, Merscheid (Esch-sur-Sûre), Ringel, Tadler, Erpeldange (Eschweiler), Knaphoscheid, Selscheid, Bockholtz (Goesdorf), Buderscheid, Dahl (Luxemburg), Masseler, Nocher, Träipen, Rollingergrund, Vall del Mosel·la, Campus Geesseknäppchen, Abadia de Neumünster, Strategic Airlines, Consell comunal de Ciutat de Luxemburg, Servei de Seguretat de l'Estat, Alscheid, Enscherange, Lellingen, Merkholtz, Pintsch, Bavigne, Harlange, Mecher, Kaundorf, Liefrange, Nothum, Tarchamps, Watrange, Bivels, Gralingen, Liceu Michel Rodange, Gres de Luxemburg, Llista d'aerolínies de Luxemburg, Escola Internacional de Luxemburg, Merscheid (Putscheid), Nachtmanderscheid, Stolzembourg, Weiler (Luxemburg), Bastendorf, Bettel, Castell d'Erpeldange, Castell de Schauwenburg, Septfontaines Rollingergrund, Marc Girardelli, Cinema de Luxemburg, Museu Nacional d'Història Natural (Luxemburg), Riu Mamer, La Belle Etoile, Quetschentaart, Parc Merl, Fouhren, Landscheid, Longsdorf, Walsdorf (Luxemburg), Kehmen, Lipperscheid, Michelau, Scheidel, Schlindermanderscheid, Welscheid, Burden (Luxemburg), Ingeldorf, Gustav Simon (Gauleiter), Warken, Niederfeulen, Oberfeulen, Castell de Dommeldange, Castell de Senningen, Institut Europeu d'Itineraris Culturals, Llista d'aerolínies desaparegudes de Luxemburg, Vi de Luxemburg, Gilsdorf, Moestroff, Bigelbach, Hoesdorf, Wallendorf-Pont, Eppeldorf, Folkendange, Stegen (Luxemburg), Savelborn, Calmus, Ehner, Kapweiler, Schwebach, Rock um Knuedler, Riu Attert, Clerve, Riu Wiltz, Goebelsmhle, Gander (riu del Mosel·la), Syre (riu de Luxemburg), Riu Mess, Castell de Dudelange, Castell d'Esch-sur-Sûre, Castell de La Fontaine, Riu Wark, Grevels, Comitè Zangger, Ministeri de Justícia de Luxemburg, Policia Grand Ducal, André Hoffmann (polític), Gran Regió de Luxemburg, Senat Econòmic Europeu, Will Kesseler, Elizabeth May (triatleta), Théo Kerg, )
  2. Jove: 6 punts (Jean Majérus,, Jacques Majerus, Nicolas Morn, Estadi François Trausch, Antoine Krier‎, Danièle Kaber)
  3. Davidpar: 5 punts (Multilingüisme de Luxemburg, Presentacions de Luxemburg per a l'Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa, radio 100,7, RTL Radio Lëtzebuerg, Woxx)
  4. Solde: 3 punts (Louis Pesch, Marcel Pesch, Nico Pleimling)
  5. Gerhidt: 1 punt (Creu de Guerra (Luxemburg))

Recursos[modifica | modifica el codi]