Viquiprojecte:Unió Europea

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Benvinguts al Viquiprojecte Unió Europea Benvinguts al Viquiprojecte Unió Europea

L'objectiu del Viquiprojecte Unió Europea és millorar la cobertura de la Viquipèdia en català sobre l'entorn geopolític dels Països Catalans, que no és altre que la Unió Europea.Per aconseguir-ho, es duran a terme diversos projectes:

Viquiprojecte Unió Europea
Països Baixos
Els Països Baixos ocupen la Presidència de la UE fins al 30 de juny de 2016. És per això que convidem a tothom a crear i/o millorar articles sobre aquest país a la Viquipèdia en català. T'hi animes?
Flag of Europe.svg Accediu al Portal:Unió Europea

Projecte Europa[modifica | modifica el codi]

Es tracta d'ampliar la cobertura sobre l'estat membre que ocupa actualment la Presidència del Consell de la UE. Podeu crear qualsevol article que tingui a veure amb l'estat en qüestió. Us proposem diversos articles segons el vostre àmbit d'especialització:

Art[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Cultura[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Economia[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Esport[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Geografia[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Història[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Política[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Projecte €[modifica | modifica el codi]

La Unió Europea nasqué com a bloc comercial. L'aspecte econòmic és un dels més importants de la Unió Europea. A més d'ampliar i millorar els articles ja existents a Categoria:Economia de la Unió Europea, podeu crear:

Projecte Jean Monnet[modifica | modifica el codi]

La història de la Unió Europea es remunta a fa més de seixanta anys. A més d'ampliar i millorar els articles ja existents a Categoria:Història de la Unió Europea, podeu crear:

Podeu crear:

Manteniment[modifica | modifica el codi]

No només cal crear i ampliar articles. També és necessari encarregar-se dels esborranys, de la categorització, de dissenyar noves plantilles que facilitin la navegació entre articles relacionats... No us talleu, proposeu els canvis que us semblin adients aquí o feu-los vosaltres mateixos!

Punts[modifica | modifica el codi]

Afegiu-vos un punt en aquesta secció per cada article que hàgiu creat en el marc d'aquest projecte. El guanyador de cada mes rebrà una petita sorpresa...

Anys anteriors[modifica | modifica el codi]

Mesos anteriors[modifica | modifica el codi]

Països Baixos[modifica | modifica el codi]

Febrer 2016[modifica | modifica el codi]

  1. MarisaLR: 32 punts (David de Borgonya, Gilbert de Brederode, Rodolf de Diepholt, Jordi d'Egmond, Frederic Schenck de Tutenburg, Gerulf I, Gerulf II, Kennemerland, Teodoric I de Frísia Occidental, Teodoric II de Frísia Occidental, Teodoric III de Frísia Occidental, Teodoric IV de Frísia Occidental, Florenci I de Frísia Occidental, Teodoric V d'Holanda, Gertruda de Saxònia, Florenci II d'Holanda, Teodoric VI d'Holanda, Florenci III d'Holanda, Teodoric VII d'Holanda, Ada d'Holanda, Guillem I d'Holanda, Florenci IV d'Holanda, Joan I d'Holanda, Joan I d'Hainaut, Guillem I d'Hainaut, Guillem II d'Hainaut, Margarida II d'Hainaut, Jacquelina de Baviera, Jan Asselijn, Esaias van de Velde, Michiel de Ruyter, Tractat de Breda, Cornelis de Witt)
  2. Castellbo: 23 punts (Pieterpad, Jan Mostaert, Poffertjes, Grup ING, HEMA, Proverbis neerlandesos, Maasvlakte, Gerrit Zalm, Ireen Wüst, Marató d'Amsterdam, Trouw, Ziggo, Marleen Veldhuis, Vlaai, Turks fruit, Ziggo Dome, Nicolaes Berchem, Diederik Samsom, Festival de Pinkpop, De Librije, Pluk van de Petteflet, FloraHolland, Ahoy Rotterdam, )
  3. Laurita: 14 punts (Monster (Holanda Meridional), 's-Gravenzande, Noorderplantsoen, Jardí dels Prínceps (Groningen), Dagblad van het Noorden, Molleboon, Museu del Còmic dels Països Baixos, Madurodam, Borsa de Blat (Groningen), Student en Stad, Museu De Fundatie, Peter den Oudsten, Goeree-Overflakkee, Frans de Waal, )
  4. Jey: 4 punts (Aeroport de Maastricht-Aquisgrà, Estació d'Utrecht Centraal, Palau Huis ten Bosch, Basílica d'Oudenbosch)
  5. Leptictidium: 1 punts (Groene Hart, )
  6. Jove: 1 punt (Lotte van Hoek)

Recursos[modifica | modifica el codi]