Viquiprojecte:Unió Europea

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Benvinguts al Viquiprojecte Unió Europea Benvinguts al Viquiprojecte Unió Europea
Avui és 27 de febrer del 2015.

L'objectiu del Viquiprojecte Unió Europea és millorar la cobertura de la Viquipèdia en català sobre l'entorn geopolític dels Països Catalans, que no és altre que la Unió Europea.

Per aconseguir-ho, es duran a terme diversos projectes:

Viquiprojecte Unió Europea
Letònia
Letònia ocupa la Presidència de la UE,
Flag of Europe.svg Accediu al Portal:Unió Europea

Projecte Europa[modifica | modifica el codi]

Es tracta d'ampliar la cobertura sobre l'estat membre que ocupa actualment la Presidència de la UE. Podeu crear qualsevol article que tingui a veure amb l'estat en qüestió. Us proposem diversos articles segons el vostre àmbit d'especialització:

Art[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Cultura[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Economia[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Esport[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Geografia[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Història[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Política[modifica | modifica el codi]

O agafeu articles que us agradin d'aquesta llista.

Projecte €[modifica | modifica el codi]

La Unió Europea nasqué com a bloc comercial. L'aspecte econòmic és un dels més importants de la Unió Europea. A més d'ampliar i millorar els articles ja existents a Categoria:Economia de la Unió Europea, podeu crear:

Projecte Jean Monnet[modifica | modifica el codi]

La història de la Unió Europea es remunta a fa més de seixanta anys. A més d'ampliar i millorar els articles ja existents a Categoria:Història de la Unió Europea, podeu crear:

Podeu crear:

Manteniment[modifica | modifica el codi]

No només cal crear i ampliar articles. També és necessari encarregar-se dels esborranys, de la categorització, de dissenyar noves plantilles que facilitin la navegació entre articles relacionats... No us talleu, proposeu els canvis que us semblin adients aquí o feu-los vosaltres mateixos!

Punts[modifica | modifica el codi]

Afegiu-vos un punt en aquesta secció per cada article que hàgiu creat en el marc d'aquest projecte. El guanyador de cada mes rebrà una petita sorpresa...

Anys anteriors[modifica | modifica el codi]

Mesos anteriors[modifica | modifica el codi]

Febrer 2015[modifica | modifica el codi]

  1. MarisaLR: 80 punts (Llista de Universitats de Letònia, Universitat d'Agricultura de Letònia,Universitat Tècnica de Riga, Universitat de Liepāja, Universitat de Daugavpils, Universitat Stradiņš de Riga, Universitat de Turība, Escola Universitària de Ventspils, Lliga de Radioaficionats de Letònia, Jauna Strava, Museu de l'Ocupació de Letònia, Palau de Cesvaine, Vjačeslavs Dombrovskis, Jānis Urbanovičs, Declaració sobre la Restauració de la Independència de la República de Letònia, Consell Suprem de la República de Letònia, Drets humans a Letònia, Associació Letona de Regions, Ministeri de Defensa de Letònia, Ministeri d'Economia de Letònia, Jānis Tilbergs, Sinagoga de Riga, Junta Europea de Risc Sistèmic, Aeroport Spilve, Aeroport Internacional de Liepāja, Aeroport Internacional de Ventspils, Llista d'aeroports de Letònia, Aeròdrom Adazi, Aeroport Internacional de Daugavpils, Aeroport de Jūrmala, Heliport M-Sola, Museu Etnogràfic a l'aire lliure de Riga, Museu del Cinema de Riga, Museu d'Història i Navegació de Riga, Museu del Motor de Riga, Museu Nacional d'Història de Letònia, Museu de la Guerra de Letònia, Museu d'Art a l'aire lliure de Pedvale, Museu d'Arts Decoratives i Disseny de Letònia, Ministeri de Transport de Letònia, Ministeri d'Afers Exteriors de Letònia, Ceràmica letona, NUTS de nivell I, Unitat administrativa local, Ral·li Liepāja, Ral·li Liepāja Ventspils de 2013, Ral·li Liepāja Ventspils de 2014, Museu Letó d'Arquitectura, Museu de Porcellana de Riga, Palau de Bīriņi, Latvijas Radio 5, Aija Andrejeva, Edgars Vinters, Agència Letona de l'ISBN, Leo Michelson, Edward Leedskalnin, Relacions exteriors de Letònia, Llista de diputats al Parlament Europeu en representació de Letònia (VI Legislatura), Aleksandrs Drēviņš, Islam a Letònia, Janis Rozentāls, Cementiri del Bosc de Riga, Vilhelms Purvitis, Església Evangèlica Luterana de Letònia, Ducat de Curlàndia i Semigàlia, Ducat de Curlàndia i Semigàlia (1918), Frederic Kettler, Carles de Saxònia, Peter von Biron, Ferran Kettler, Frederic Guillem Kettler, Frederic Casimir Kettler, Lluís Ernest de Brunsvic-Lüneburg, Francesca Corvin-Krasinska, Llista de les Duquesses de Curlàndia i Semigàlia, Elisabet Magdalena de Pomerània, Sofia Amàlia de Nassau-Siegen, Segon Gabinet Straujuma, Constitució de Letònia, Assemblea Constitucional de Letònia, President del Saeima, )
  2. Solde: 18 punts (Ķegums, Llac Engure, Baldone, Balvi, Bauska, Cesvaine, Dagda (Letònia), Dobele, Ainaži, Abrene, Regions culturals de Letònia, Regions de planificació de Letònia, Altiplà de Vidzeme, Altiplà d'Alūksne, Vall de l'Abava, Regions estadístiques de Letònia, Llac Drīdzis, Letònia als Jocs Olímpics)
  3. Jey: 4 punts (Selecció de bàsquet de Letònia, Jānis Poruks, Batalla de Jugla, Samogitià)
  4. Millars: 2 punts (Castell d'Aizkraukle, Riu Cena)
  5.  Kippelboy: 2 punts (NASDAQ OMX Group, Beautiful Song)
  6. barcelona: 2 punts (Historia Lettica, Juris Alunāns)
  7. Davidpar: 2 punts (Anšlavs Eglītis, Ilze Jaunalksne)
  8. Leptictidium: 1 punt (Eliyahu Rips, )

Recursos[modifica | modifica el codi]