Usuari:Arnaugir

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Sobre mi
Estelada Aquest viquipedista dona suport a la independència de Catalunya.
Viquipedistes de Catalunya Aquest viquipedista és originari de Girona.


A la Viquitrobada de Manresa (2018)
Amb Jimmy Wales (fundador de la Viquipèdia) durant la Wikimedia Conference 2013 a Milà
Babel

Informació Babel de l'usuari
ca-N Aquest usuari és un parlant natiu de català.
es-4 Este usuario tiene un conocimiento casi nativo del español.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
fr-3 Cet utilisateur dispose de connaissances avancées en français.
eo-2 Ĉi tiu uzanto havas meznivelan scion de Esperanto.
it-1 Questo utente può contribuire con un livello elementare in italiano.
ru-1 Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.
Viquipedistes per llengua

Estudis

Aquest viquipedista és llicenciat en Enginyeria industrial.

La Viquipèdia i jo

Administrador Aquest usuari és un administrador (verifica)
Persönliche Bekanntschaften Aquest és un compte conegut i confirmat, no és cap compte titella.
(→ Verifica - info)
Aquest usuari fa 17 anys, 2 mesos i 23 dies que és a la Viquipèdia.
Senyera Aquest viquipedista està orgullós de formar part de la
Catalan army.
Articles distingits
Aquest viquipedista està orgullós dels 771 articles de qualitat (0.11%) i dels 169 articles bons (0.02%) de la Viquipèdia.
vn-4 Aquesta pàgina d'usuari ha estat vandalitzada 4 vegades.

Anys i anys, per molts anys...
L'aniversari d'aquest viquipedista és el 12 de març.
Benvinguts a la meva pàgina d'usuari! Em dic Arnau i sóc un viquipedista més entre els 451.301 de la Viquipèdia en català. Sóc un gironí amant de la meva terra, la meva ciutat, la meva llengua i la meva gent. Vaig començar a contribuir a la Viquipèdia el 12 de març del 2006 (curiosament, el dia del meu aniversari) i durant el camí recorregut des de llavors hi he fet més de 60.000 edicions. La meva edició 10.000 va ser a l'article sobre el terratrèmol de Llorca; per la 100.000 encara caldrà esperar una mica... també sóc administrador (aquí i al Viccionari) i voluntari del VRT (estadístiques).

Sóc membre d'Amical Wikimedia (http://www.wikimedia.cat) des de principis del 2011 i en vaig ser el president entre el 2013 i el 2017. Som una organització que treballa per difondre el coneixement lliure en català, especialment a la Viquipèdia i als seus projectes germans. He assistit dues vegades a Wikimania, el 2014 (Londres) i el 2015 (Ciutat de Mèxic), així com a altres trobades de caire internacional a Berlín, Milà, Buenos Aires o Kosovo. A part, he assistit a unes quantes Viquitrobades (Badalona 2010, Sabadell 2012, Horta-Guinardó 2013, Tarragona 2014, Girona 2015, València 2016 i Manresa 2018).

Fora de la Viquipèdia, sóc enginyer industrial per la UdG i tinc quasi acabat un màster en Estadística i Investigació Operativa de la UPC. Jugo a bàsquet al CE Onyar de Girona, col·lecciono monedes del món dels segles XX i XXI i també cartells de "no molestar" d'hotels, practico la geocerca, vaig completar la Trailwalker el 2015 i l'Oncotrail el 2022, m'agrada córrer, la natura i la muntanya, llegir (encara que mai trobo temps per fer-ho) i, sobretot, viatjar. Les llengües també m'agraden i parlo català, castellà, anglès i francès; ara estic aprenent esperanto i italià i també vaig estudiar una mica de rus, encara que actualment el tinc arraconat.

Per contactar amb mi podeu deixar-me un missatge a la meva pàgina de discussió o enviar-me un correu electrònic; us contestaré tan aviat com es pugui.

Dreceres[modifica]

VP:PA  · Calaix dels administradors  · Deures

Què faig a la Viquipèdia?[modifica]

A la Viquipèdia m'agrada escriure, ampliar i traduir articles, però també revisar el que fan els altres, especialment els articles en avaluació, que seran els futurs articles de qualitat. De fet, els articles de qualitat per mi són de les parts més importants –si no la que més– de la Viquipèdia: mostren els millors treballs i són articles quasi perfectes. A part d'això, intento participar en els debats, preses de decisions i tota mena d'esdeveniments que tenen lloc en la dinàmica de la Viquipèdia. Com a membre d'Amical, també he assistit, organitzat o participat en molts actes, entre els quals diverses Viquitrobades, desenes de xerrades i tallers (com la viquimarató de 35 hores de la Miró), algunes entrevistes en ràdios i diaris, etc. Tot plegat m'està aportant molt a nivell personal, i espero seguir col·laborant amb aquest projecte durant molt de temps.

El meu robot es diu ArnauBot, i fa tasques automatitzades com ara correcció de paràmetres, datació de plantilles de manteniment, traducció d'alguns termes, etc. Si us molesta o en fa de les seves no dubteu en fer-me un toc! A part d'això, sóc administrador de la Viquipèdia en català des del març de 2013, i del Viccionari des del febrer de 2021. També sóc voluntari del Volunteer Response Team. Em trobareu, a més a més, per Viquidites, Viquitexts, Commons i Wikidata, a part de viquis en altres idiomes, on també col·laboro esporàdicament.

Articles amb distinció[modifica]

Els articles que he presentat per ser article destacat són sobre temes molt diversos, que van des de l'astronomia a l'hagiografia passant per la geologia, la vexil·lologia, el transport, la biologia i l'esport, entre d'altres temes. Com podeu veure, doncs, em deixo portar força per la curiositat!

Articles de qualitat[modifica]

Total: 30

Articles bons[modifica]

Total: 10

Temes de qualitat[modifica]

Total: 1

Fotos et al.[modifica]

Aquestes són fotos d'alguns dels darrers actes o esdeveniments en els quals he participat. Algú va crear una categoria sobre mi a Commons on podeu trobar totes les fotos on surto.

Cosetes[modifica]

/Cosetes

Articles curiosos i/o interessants[modifica]

Pastafarisme  · Història de la Terra en un dia  · Joan Riudavets Moll  · Llista d'invents i descobriments catalans  · Contribucions catalanes a la ciència  · Patuet  · Diexisme  · Borrissol del melic  · Sue Ellen, ets un pendó  · Emboscat  · Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo  · Speculum al foder  · Girar bolígrafs  · Vàters al Japó  · Panspèrmia  · Amfiteatre romà de Barcelona  · Dagen H  · Duplicació de personalitat hagiogràfica  · Esquirol (economia)  · Hotel Attraction  · Distribució de fitxes de l'Scrabble  · Sant Francesc s'hi Moria  · Llista de panteons i tombes de sobirans als Països Catalans  · Desafiament Saltine  · Morir de riure  · Any zero  · Melodia de Nokia  · Transport per ferrocarril de la Ciutat del Vaticà  · (274301) Wikipedia  · Wamba  · Llista de composicions musicals silencioses  · Efecte de les nous del Brasil  · WTFPL  · Mojibake  · Llei de Poe  · La balena dels cants a 52-Hz  · Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116  · Llei de Godwin  · Colorless green ideas sleep furiously  · Vaca esfèrica  · Senyal Wow!  · Mike, el pollastre sense cap  · Boxa amb cangurs  · Llengua xiulada d'Aas  · Euthanasia Coaster  · Monovocalisme  · El català, mare de totes les llengües  · Testes habet et bene pendentes  · Salmó al rentaplats

Consell lingüístic del dia[modifica]

« Hi ha mots en els quals una <e> tònica pot dur l'accent agut o greu, a causa de la diferent pronunciació entre els blocs del català occidental i oriental (([e]/[ɛ])), com per exemple «francés»/«francès», «conéixer»/«conèixer». Vegeu Accentuació en català. »

Dreceres[modifica]


Credo Reference  · Revisar en un temps  · Codi imatge no lliure  · Bibliografia  · Real time recent changes

Prova el truc uselang=qqx: https://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Reanomena/Viquipèdia:Pàgina_de_proves?uselang=qqx i et dirà tots els missatges de la pàgina

Proofreading wikipedia

estils gallery

https://wiki-map.com/map/

Altres[modifica]

Més caixes[modifica]

A disposar! Aquest usuari és de l'equip IRC
Malnom: Arnaugir
72,88% Falten 271.246 articles per arribar a l'article 1.000.000.
Traductor A aquest usuari li agrada traduir articles per a la Viquipèdia en català.
Aquest viquipedista patrulla els canvis recents i les pàgines noves.
<html> Aquest viquipedista pot escriure en HTML.
Aquest viquipedista sap programar en PHP.
js Aquest viquipedista sap programar en JavaScript.
Aquest viquipedista pot programar en C++.
Moneda Aquest usuari està interessat en la numismàtica.
Pilota de Bàsquet Aquest viquipedista juga a bàsquet.
CBG Aquest viquipedista era un seguidor del desaparegut Club Bàsquet Girona.
Aquest viquipedista és seguidor
del FC Barcelona.
Viquipedistes de la Unió Europea
Aquest viquipedista se sent de la Unió Europea.


Això és una pàgina d'usuari de la Viquipèdia.

Si trobeu aquesta pàgina a un lloc web que no sigui wikipedia.org, esteu veient una rèplica. Tingueu en compte que aquesta pàgina pot estar antiquada, i que l'usuari/a a qui pertany pot no tenir cap tipus d'afiliació amb altre lloc web que no sigui la Viquipèdia mateixa. La pàgina original es troba a https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Arnaugir.

Logotip de la Fundació Wikimedia