Viquitrobada 2018

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Infotaula d'esdevenimentViquitrobada 2018
Seu de Manresa1.JPG
Tipus viquitrobada
Data 24 de novembre de 2017
Hora de 10:00 a 20:00
Durada 1 dia
Tema Viquipèdia i projectes germans
Causa Trobada anual de viquipedistes
Organització Amical Wikimedia

Twitter: #viquitrobada

Inscripcions
Més informació
Lloc web viquitrobada.cat

La Viquitrobada és un esdeveniment organitzat anualment amb l'objectiu que la comunitat d'editors de la Viquipèdia en català i dels seus projectes germans, així com altres persones interessades en el coneixement lliure, es puga reunir durant una jornada informal. El 2018 se celebrarà el 24 de novembre a Manresa. L'organització de l'acte anirà a càrrec d'Amical Wikimedia.

Data i lloc[modifica]

 • La Viquitrobada 2018 se celebrarà durant el cap de setmana del 24 de novembre de 2018 a Manresa.
 • Si voleu venir, us agrairem que us inscriviu, encara que no és obligatori. Podeu fer clic al botó de baix i inscriure-us o bé enviar un correu a amical@wikimedia.cat:

Inscripcions


Programa[modifica]

Encara estem preparant les propostes de programa. Voleu participar-hi? Teniu alguna proposta? Deixeu un missatge a la pàgina de discussió o envieu un correu a comunicacio﹫wikimedia.cat.

Inscripcions[modifica]

Inscriviu-vos a baix o escriviu un correu a amical@wikimedia.cat amb el vostre nom i el dia o dies que vindreu.

Estaran per la zona el divendres al vespre[modifica]

 1. Posa aquí el teu nom d'usuari

Vindran[modifica]

 1. ÀlexHinojo
 2. Pau Colominas
 3. Docosong (ja triguem)
 4. MALLUS
 5. Llumeureka
 6. Posa aquí el teu nom d'usuari


Volen vindre però encara no poden confirmar quan ni com[modifica]

 1. Townie
 2. Habicht
 3. Gerhidt
 4. Posa aquí el teu nom d'usuari

No podran vindre[modifica]

 1. Posa aquí el teu nom d'usuari

No volen venir[modifica]

I això?

 1. Posa aquí el teu nom d'usuari

Altres preguntes[modifica]

Si teniu alguna pregunta, deixeu un missatge a la pàgina de discussió o envieu un correu a comunicacio﹫wikimedia.cat.

Equip organitzador[modifica]

Aspectes pràctics[modifica]

Com arribar-hi?[modifica]

 • En cotxe: Des dels temps medievals, la ciutat de Manresa és punt de confluència de vies de comunicació i lligam entre el litoral català i els Prepirineus; és el nus de comunicacions més important de l'interior de Catalunya. Les principals vies d'accés a la ciutat són: la C-16, que comunica Manresa cap al nord amb Guardiola de Berguedà i cap al sud, a través del congost del Cairat, amb Abrera; la C-37 de Manresa a Igualada; la C-55 de Manresa a Solsona; la C-25 de Manresa a Vic; l'autopista C-16 de Terrassa a Manresa (1989), que amb 33,5 km de longitud forma part de la xarxa integrada en l'itinerari europeu E-09; i l'Eix Transversal. Altres carreteres locals comuniquen el cap comarcal amb diversos indrets del Bages.
 • En autobús: El transport urbà de Manresa està format per la xarxa d'autobús que funciona en dies feiners i consta de sis línies. Cinc d'aquestes línies connecten les zones més perifèriques de la ciutat amb el centre i la sisena línia, anomenada perimetral, realitza el recorregut que enllaça l'estació de RENFE, l'estació d'autobusos, l'hospital Sant Joan de Déu i el mercat de la Sagrada Família. Els diumenges i els dies festius, la línia F realitza un llarg recorregut que serveix per connectar una àmplia part de Manresa amb el centre de la ciutat.[1]
 • Compartir vehicle: A la pàgina de discussió del Viquiprojecte podeu tant oferir com demanar de compartir cotxe amb altres viquipedistes.
 • Caminant: Si sou de Manresa o us allotgeu en un hotel proper, veniu caminant. Fem salut!
 • Altres: Per a qualsevol altre tema de transport com ara aeroport, taxis, trens, pàrquing, etc. Deixeu un missatge a la discussió o contacteu amb Kippelboy.


Despeses de transport[modifica]

Amb l'objectiu que tots i totes les viquipedistes puguin atendre l'acte independentment de la seva situació econòmica, es pagaran les despeses de transports a tots aquells assistents que així ho demanin. Per facilitar els pagaments, s'ha establert aquesta taula de valors depenent de l'origen d'on vingui el/la viquipedista.

Origen Import
Manresa ciutat 0€
Resta dels Països Catalans Cost íntegre del bitllet d'anada i tornada en transport públic classe turista

o bé

Quilometratge a 0,19€/km des del municipi de residència segons Open Street Maps*

Altres A estudiar cas per cas (cal contactar prèviament el tresorer d'Amical)

* NO s'abonaran les despeses d'aparcament o peatges, que aniran a compte d'el/la viquipedista. Fomentem el transport públic i la mobilitat sostenible.

Com es farà l'abonament?: El tresorer d'Amical estarà disponible entre activitats. Per a persones sòcies d'Amical, l'import de les despeses s'abonarà via transferència bancària després d'omplir un full de despeses i entregar el rebut del bitllet, i per a no sòcies, en efectiu després d'entregar el rebut i signar un document conforme s'ha rebut la quantitat corresponent. Cada viquipedista haurà d'indicar d'on ve; la xifra és arrodonida en concepte de per diem, per facilitar la gestió econòmica. Es pagarà a qui ho demani, però no és obligatori demanar-ho. Recordeu que aquest sistema es fa per facilitar el desplaçament d'aquells que tenen dificultats econòmiques. Per a qualsevol dubte contacteu amb en Xavier Dengra, tresorer de l'associació. Recordeu portar el rebut del bitllet per poder justificar i abonar les despeses.

Allotjament[modifica]

Manresa disposa de diversos hotels i establiments que ofereixen allotjament. Llistem aquí alguns dels més coneguts. Recordeu que podeu reservar on creieu més convenient. Recomanem no fer servir establiments no regulats. Per a aquells socis que necessitin quedar-se a dormir i necessiten que Amical Wikimedia els hi cobreixi la despesa, si us plau contacteu amb comunicacio﹫wikimedia.cat


Hotels a Manresa (les imatges poden no correspondre amb la realitat)

Connexió a Internet[modifica]

L'espai disposa de connexió wifi a Internet pública. Estem treballant per facilitar una opció de connexió més fàcil. Si algun perfil tècnic hi vol col·laborar, contacteu amb l'organització. Cal que porteu els vostres propis dispositius.

Àpats[modifica]

 • Dissabte en general: Dissabte tindrem un servei d'àpats (en preparació) Es facilitarà opció vegetariana. Si algú te alguna al·lèrgia o requeriment alimentari específic que contacti amb l'organització. L'àpat serà ofert per Amical Wikimedia, sense cap cost pels assistents.
 • Sopar de dissabte: La Viquitrobada acaba dissabte a les 20h, però segurament molts viquipedistes es quedin a fer un sopar de germanor. El sopar de dissabte a la nit serà lliure. Es recomanaran alguns llocs de referència però cadascú pot anar a on vulgui. Us recomanem que també aprofiteu per fer una volta per la ciutat.

Difusió[modifica]

Premsa[modifica]

Imatges de la Viquitrobada[modifica]

Notes[modifica]

 1. «Transport urbà i interurbà». Ajuntament de Manresa. [Consulta: 2 juny 2016].