Usuari Discussió:Riskpat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Riskpat! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Judesba (digues...) 04:45, 1 abr 2023 (CEST)[respon]

Articles de biografies[modifica]

Hola, Riskpat.

Gràcies per les teves contribucions; molt interessants, aquestes biografies. No obstant això, et demano que revisis les teves traduccions automàtiques ja que, tant el redactat com les referències tenen mancances de traducció. També convindria que llegíssis sobre el llibre d'estil de la Viquipèdia i que et guiéssis amb algun article ben estructurat per conèixer quin format han de tenir els articles de biografies. Per exemple, Rita Mae Brown té ara el format apropiat: {{infotaula persona}}, lloc i dates de naixement i mort entre parèntesi, l'{{ORDENA:}} al final i les categories per poder-lo trobar entre els 750.560 articles que té ara la Viquipèdia.

Si et cal ajuda, a la part dreta de la caixa superior (la benvinguda) hi trobaràs l'enllaç al sistema de mentorització. Sinó, també tens la taverna.

Salut! Judesba (digues...) 00:57, 4 abr 2023 (CEST)[respon]