Usuari:Fajardoalacant

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
ETIQUETES
Informació Babel de l'usuari
es-N Este usuario tiene una comprensión nativa del español.
Viquipedistes per llengua
Informació Babel de l'usuari
fr-3 Cet utilisateur dispose de connaissances avancées en français.
Viquipedistes per llengua
Procedència
Viquipedistes del País Valencià Aquest viquipedista és originari del País Valencià.
Viquipedistes del País Valencià No només sóc perfecte:

també sóc valencià.


Coneixements i estudis
Aquest viquipedista és llicenciat en Traducció i Interpretació.
Aquest viquipedista té grans coneixements d'Astronomia.
els les dona Aquest viquipedista entén els
pronoms febles
i els usa correctament.
Altres
Aquest viquipedista és partidari de les energies renovables.
Aquest viquipedista és amant de l'orxata amb fartons.
Aquest viquipedista ha viatjat fins a Grècia, Turquia i Irlanda.
La flama olímpica!! A aquest viquipedista li agrada sortir a córrer.
Aquesta viquipedista creu que totes les llengües han de ser respectades i tractades amb igualtat, sense cap tipus de discriminació.
Aquest viquipedista participa en el viquiprojecte d'Articles Absents! Afegeix-t'hi!


Aquest viquipedista participa al Viquiprojecte:Grècia.
TV3 Jo ja he signat l'ILP per legalitzar TV3 al País Valencià.

Per raons personals, visc amb un peu a Alacant i amb un altre a Grècia. Aprofitant aquest fet i tenint en compte que a la Viquipèdia hi havia - encara n'hi ha - una llacuna important d'informació d'aquest país, vaig decidir solucionar-ho i actualment el gran part de les meues contribucions tracten de Grècia i estan organitzades en el Viquiprojecte:Grècia. També treballe amb els 1000 articles més visitats de la Viquipèdia i, de tant en quant, en articles relacionats amb altres temes que m'interessen, com ara medi ambient, actualitat política i econòmica, Iran...

Com hi contribuïsc?[modifica]

  • Millor que en castellà: Els parlants de català entenen també el castellà i, de manera sistemàtica, busquen els articles en totes dues llengües. Si aquestos són millors gairebé sempre en castellà, acabaran per anar-hi directament i oblidar la nostra Viquipèdia. Per aquesta raó, intente que els articles de la Viquipèdia, especialment els més visitats, estiguen més desenvolupats i siguen de més qualitat que en la Wiki en castellà. La competició, sempre sana, entre viquipèdies, es pot fer també en qualitat i no només en quantitat :)
  • Referències sempre, sempre i sempre: Intente que cada afirmació que faig estiga defensada amb una referència, fins i tot en els meus articles més petits (exemple). Em mata veure que articles tan importants com Mallorca tenen seccions senceres sense referències.
  • Lluita contra els inframinimicroesborranys: Quan encara no editava la Viquipèdia, recorde que trobar-me amb articles com aquest no em feia una impressió gens bona, em feia la sensació que fèiem articles només per a dir "en tenim molts" i sense preocupar-nos de la qualitat. Sincerament, com a lector i com a editor preferia i preferisc que un article no existisca abans que siga un inframinimicroesborrany. I, malauradament, d'aquestos en tenim un munt.
  • Ampliació del que el públic ens demana: Intente ampliar els 1000 articles més visitats, ja que al cap i a la fi és el que els nostres lectors volen. Si només em centrara en articles de Grècia, un altre editor en jocs de taula i un altre en les tribus ameríndies, acabaríem oferint un producte que la majoria del públic no vol. Cal compatibilitzar-ho tot.
  • La quantitat no és una prioritat: En els gairebé tres anys que he col·laborat com a usuari registrat, només 100 de les meues 4000 edicions han sigut pàgines noves. M'agrada fer-ne, però done prioritat a ampliar els articles ja existents. No puc evitar sentir-me malament cada volta que faig un article nou sabent que n'hi ha de tan importants com desenvolupament sostenible amb un desenvolupament insostenible insuficient. Tinc la ferma convicció que si tots ens posarem a millorar el que ja tenim, en pocs mesos els usuaris afirmarien que la nostra Viquipèdia és la millor de totes, fins i tot tenint molts menys articles que la castellana o l'anglesa.

Últimament estic treballant en...[modifica]

i, de volta en volta, també...[modifica]

Maratons de manteniment[modifica]

Les maratons consisteixen a reduir en poc temps el nombre d'articles d'una categoria de manteniment. Si vols participar en la següent, no dubtes a dir-m'ho i t'avise quan l'organitze!

Primera marató (25/07/2010: 4 dies): Articles per millorar-ne la introducció reduïts de 382 a 286: -25,1%
Segona marató (12/09/2010: 10 dies): Articles amb redacció per millorar reduïts de 140 a 116: -17,1%
Tercera marató (12/03/2011: 9 dies): Articles amb traducció per millorar reduïts de 1.134 a 1.089: -4%

Eines útils[modifica]

Referències[modifica]