Usuari Discussió:Vriullop/Arxiu 13

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Re: Benvingut/uda

Gràcies! demà ho faig. Bona nit.--Arnaugir (discussió) 23:28, 23 març 2013 (CET)

En lloc de l'"esper/o/e" (que, com he dit a la discussió d'en Pau, em sembla una complicació innecessària de cara al lector) hi he posat "volem", que no té variació dialectal. No sé si posar-ho amb imperatiu és massa agosarat per una benvinguda. Tu què en penses? I et sembla bé posar-ho en primera persona plural? (Plantilla:Benvinguda/Versió3)--Arnaugir (discussió) 22:30, 30 març 2013 (CET)
El plural no està malament, encara que sigui un missatge personal un pot estar parlant en nom de la comunitat. Una alternativa pot ser fer-ho més explícit: "espero (o esper, o espere) veure't..." Penso que la Viquipèdia s'ha tornat molt principatocèntrica perdent-se la diversitat que es podia percebre en els inicis. El pes demogràficolingüístic és determinant. Segur que un balear o un valencià agrairia una deferència d'aproximació dialectal en la benvinguda per facilitar la integració. A un català el pot servir de conscienciació de les varietats que poden conviure. Ara bé, si es veu massa forçat, ja m'està bé el volem, o altres fórmules. --V.Riullop (parlem-ne) 23:01, 30 març 2013 (CET)
La fórmula "completa" que proposes ("espero (o esper, o espere)") no em sembla malament. Em sembla una picada d'ullet molt interessant. Com vulgueu... però decidim-nos :-)--Arnaugir (discussió) 23:05, 30 març 2013 (CET)

Ref-web i àncores

Hola Vicenç, podria ser que no funcionassin les àncores a {{Ref-web}} tal com funcionen a {{Ref-llibre}}? A Propietat commutativa#Referències, les plantilles {{sfn}} a llibres enllacen a les referències corresponents, però les que ho fan a webs, no. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 10:44, 30 març 2013 (CET)

A ref-llibre es va posar el format harv per defecte, a ref-web encara no. Funcionava posant ref=harv i ara ho he deixat per defecte com a ref-llibre. Ara, en aquest article, les referències 7 i 8 no funcionen perquè no estan ben definides a sfn. La 11 tampoc perquè és incompatible sfn amb ref=Miller. --V.Riullop (parlem-ne) 21:00, 30 març 2013 (CET)
Gràcies, Vicenç. Ara crec que ja funcionen tots. Pau Cabot · Discussió 21:37, 30 març 2013 (CET)

Kannada

Hola, company! Ara que estàs immers en els noms de les llengües, per si se t'acut alguna solució millor: Discussió:Kanara. A Viccionari tenim kannada, i les categories de Viquipèdia com Categoria:Articles destacats en kannada, també. Salutacions! -Aleator (disc.) 17:39, 31 març 2013 (CEST)

Visualització del termòmetre TNC!!!

Bon dia, V.Riullop, tinc problemes a l'hora de visualitzar el termòmetre TNC (NatureServe) en català. Ja les he traduïdes però no em visualitzen.

Et deixo un exemple: Usuari:Albert SN/proves

A veure si em podries donar alguna solució del problema que tinc. Salut!!! --Albert SN (disc.) 16:07, 2 abr 2013 (CEST)

Ja ho he vist a la taverna, no cal anar repetint missatges per caçar algú. --V.Riullop (parlem-ne) 16:14, 2 abr 2013 (CEST)

Actualizar mensajes de MediaWiki

Os sugiere que actualicéis este mensaje a partir del inglés o del español. --Vivaelcelta (disc.) 22:05, 2 abr 2013 (CEST)

Hecho, formato adaptado y he incorporado algunes opcions aunque otras no para simplificar a lo más útil. --V.Riullop (parlem-ne) 11:25, 3 abr 2013 (CEST)

Redirecció d'articles en altres llengües

Bon dia Vicenç. Voldria saber com puc fer per redirigir un article a altres llengües que sigui d'una forma més ràpida. Fins ara ho feia manualment. N'hi ha alguna manera?

Per exemple Enginyeria planetària, sé que està en anglès, indonesi, portuguès, urdu i txec.

Records.--Albert SN (disc.) 10:00, 3 abr 2013 (CEST)

Està explicat a VP:IW#Enllaços de Wikidata. --V.Riullop (parlem-ne) 11:28, 3 abr 2013 (CEST)

Dubte categòric

Tot revisant articles creats pel bot m'he adonat que els monuments del tarragonès els ha situat a la Categoria:Patrimoni cultural del Tarragonès. La resta de comarques ho tenim dins de categories "Patrimoni monumental" (filles de Patrimoni cultural de xxx i Categoria:Patrimoni monumental de Catalunya . Pressuposo que s'hauria de canviar ... la pregunta és com ho faig (reanomeno i "trenco" la redirecció)?. --Mafoso (Mani'm?) 10:31, 5 abr 2013 (CEST)

He aplicat la categoria existent sense fixar-m'hi. Les categories no es poden reanomenar. Cal crear la subcategoria i traslladar els articles. Si tens activat el giny Cat-a-lot en les preferències llavors es recategoritza en un moment. --V.Riullop (parlem-ne) 10:45, 5 abr 2013 (CEST)
Amplio: la idea és que "patrimoni cultural" pot incloure monuments, arqueològics, art públic, immaterials... que poden ser subcategories. --V.Riullop (parlem-ne) 10:48, 5 abr 2013 (CEST)
Fet Fet!. Gracies--Mafoso (Mani'm?) 13:02, 5 abr 2013 (CEST)

Editathon Miró

Hola! No sé si ho has llegit per la taverna però la setmana vinent es fa l'editathon més llarg que s'ha fet fins ara (35 hores per celebrar els 35 anys de la Miró) i es necessiten viquipedistes experimentats per ajudar a editar a universitaris. Ens faria falta un cop de mà en algun dels torns. Aquí tens més informació: Viquiprojecte:Miró/35anys.--KRLS , (disc.) 10:36, 5 abr 2013 (CEST)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Drop down banner

Hello Vriullop,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2013-04-12.

URGENT: New languages needed for new fundraising banner

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 15:05, 5 abr 2013 (CEST)

Enllaços Interwiki

Hola: A la pàgina de Wikidata, no m'apareixen les opcions de Modificar i Afegir a les línies de cada llengua i a la última línia... --Ferran Mir (disc.) 19:45, 6 abr 2013 (CEST)

Re: Error coordenades monument catalogat

Hola Vicenç i gràcies. Sí faltava la signatura, errors de novato ...

Tinc fotos de la farga de la Colònia Estebanell, anar a la de Beget serà més difícil i sembla ser propietat particular. Miraré si hi ha alguna perspectiva sense massa vegetació que em permeti fer foto amb un teleobjectiu.

Ja posats et comento 4 coses donat que no sé quin és el procediment per a canviar-ho i/o avisar a Patrimoni:

1. A monuments de camprodon i Montagut i Ox crec que hi ha el mateix monument amb 2 números de catàleg diferents IPA-12175 Masia del Pairer o Pairé a Camprodon IPA-10078 elPairé a Montagut i Oix

Sobre el mapa apunten al mateix lloc però amb catalogació diferent. La foto la vaig fer de casuaitat (és molt dolenta per la vegetació que tapa) i sense saber que estaba catalogada, la vag retrobar a posteriori per pujar-la quan el wikilovesmonuments. Si són el mateix, caldria també que Patrimoni unís les dues explicacions, no són ben bé iguals i es poden complementar. A banda, es pot copiar el text de les planes de Patrimoni (eg. http://patmapa.gencat.cat/web/guest/patrimoni/arquitectura?articleId=HTTP://GAUDI_ELEMENTARQUITECTONIC_12175) per a crear una entrada a la Viquipèdia ?

2. El Castellot. Segons les coordenades de https://ca.wikipedia.org/wiki/Llista_de_monuments_de_Camprodon és una masia habitada en un revolts de la carretera de Beget a Oix. Le text de Patrimoni no dóna cap dada qeu permiet identificar-lo clarament. Però el mapa del ICC marca la masia com "El Cordonet" i posa el Castellot més a l'est http://www.icc.cat/vissir3/index.html?MLGQJ3FQD . A banda, en el revolt entre el Cordonet i el Castellot, al turó de 716m, hi ha les bases d'una construcció en pedra. No he pogut encara anar al lloc on ICC diu que hi ha el Castellot, però crec que hi ha una confusió, com a mínim entre mapa ICC i coordenades wikilovesmonuments.

3. El castell de Vallfogona està correctament llistata https://ca.wikipedia.org/wiki/Llista_de_monuments_del_Ripoll%C3%A8s#Vallfogona_de_Ripoll.C3.A8s (Vallfogona) però les seves coorddenades el sitúen a Vilallonga de Ter.

4. A Sant Cugat del Vallès, l'entrada a Patrimoni sobre Can Maristany http://cultura.gencat.cat/invarquit/Fitxa.asp?idregistre=27881 diu que és al Psg. Valldoreix, quan l'adreça correcta (o si més no la de wikilovesmonuments i la descripció coincideixen amb la de c/ Àngel Guimerà, 2

Gràcies pel projecte wikilovesmonuments, m'ha fet descobrir llocs i paisatges fantàstics! Espero el d'aquest estiu :-)

gràcies --Jordiipa (disc.) 11:22, 8 abr 2013 (CEST)

Contesto per parts.
1. El Pairer/Pairé/Peiré. Les coordenades no hi són a patrimoni, s'han deduït segurament sense adonar-se que es tracta del mateix. No l'he trobat al catàleg de béns protegits del POUM de Montagut i Oix. De Camprodon no he trobat cap catàleg municipal, però en el mapa de l'ICC surt clarament al municipi de Camprodon tot i que molt aprop del límit. Ho corregeixo i ho anoto a Viquiprojecte:Monuments/Revisió del registre. Hi ha molts casos pendents de revisió per part de patrimoni, però deuen estar de retallades com tothom.
Sobre el text de patmapa és lliure i compatible amb les condicions de la Viquipèdia. Ja estem creant articles automàticament a partir del seu contingut, els últims són a Categoria:Pàgines creades per bot pendents de revisar (excepte els primers d'Anskarbot). En aquest cas es podria fer una fusió de les dues fitxes.
2. El Castellot. En aquest cas patrimoni sí que dóna unes coordenades que coincideixen amb la localització del Castellot al mapa de l'ICC. Sembla que està en ruïna. Ho corregeixo.
3. Castell de Vallfogona o la Sala. Aquí hi ha hagut una confusió entre el Castell de la Sala de Vallfogona i el Castell de la Sala de Vilallonga, tots dos inventariats i correctament localitzats per patrimoni. Ho he corregit.
4. Can Maristany de Sant Cugat. L'error en l'adreça ja estava identificat i anotat a Viquiprojecte:Monuments/Revisió del registre#Sant Cugat del Vallès, però com deia més amunt, no sé quan ho podran corregir a patrimoni, tot i que van assegurar que aquesta pàgina de revisió se la miren.
Gràcies a tu, i a molts altres, això del crowdsourcing és sorprenent. Per anar fent boca abans de l'estiu, el proper mes de maig segurament farem Wiki Loves Public Art, encara que només a Barcelona: llista de l'art públic de Barcelona. --V.Riullop (parlem-ne) 17:24, 8 abr 2013 (CEST)
Gràcies Vicenç
1. Val, miraré de tornar a fer fotos del Pairé quan pugui, però amb millor perspectiva.
2. També apuntat a la llista per fotografiar les ruïnes on diu l'ICC.
3 i 4. d'acord.
--Jordiipa (disc.) 12:07, 9 abr 2013 (CEST)

Plantilla:Filera commemoracions

Hola Vicenç. Et volia demanar si em pots mirar la Plantilla:Filera commemoracions a veure perquè no m'apareixen els dos paràmetres sobre la protecció. Ho he copiat de la Plantilla:Filera IPA de monuments però no l'acabo d'encertar.--Galazan (disc.) 21:03, 8 abr 2013 (CEST)

Hi havia un comentari obert i no tancat, però ara falta una columna a la capçalera. --V.Riullop (parlem-ne) 23:09, 8 abr 2013 (CEST)

vàndal persistent

Voldria tractar un tema d'un vandal a #wikipedia-ca-sysop. Primer que res seria demanar-te la teua opinió després si ho engeguem ja ho faríem pels mitjos oficials, és a dir, per ací. –Cœt · mascletà · blablabla 15:56, 10 abr 2013 (CEST)

Monuments de l'Alta Ribagorça

Hola Vicenç! A la pàgina dels Monuments de l'Alta Ribagorça, a diferència de les altres comarques, no estan separats per municipis. Encara que només siguin 3, es podria fer. Els que son "Monuments Patrimoni de la Humanitat", si que es podrien deixar com estan però els "Monuments d'Interès Nacional" i els "Monuments d'Interès Local" potser seria bo, tenir-los separats pels municips. Que et sembla? Gràcies! Herodotptlomeu (disc.) 20:25, 11 abr 2013 (CEST)

Aquest era el criteri en les primeres llistes on només hi havia BCIN. En ampliar a tot el catàleg s'ha canviat a seccions per municipis excepte en algun cas. No hi tinc inconvenient. Només demano que es mantingui sempre que es pugui l'ordre que surt a http://cultura.gencat.cat/invarquit/llista.asp?comarca=5, així és més fàcil comprovar les actualitzacions. Pots fer-ho tu mateix o necessites ajuda? --V.Riullop (parlem-ne) 20:35, 11 abr 2013 (CEST)
Intentaré fer-ho. A veure si aquest cap de setmana. Pel que dius de l'ordre, no és cap problema. Crec que estan ordenats per nuclis de població, encara que hi ha alguns que estan desordenats. Els que no tenen el nucli posat, els hi escric? Ja ho confirmo abans quan busco les coordenades. Herodotptlomeu (disc.) 20:44, 11 abr 2013 (CEST)
Sí, si trobes més informació la pots completar sense problema. --V.Riullop (parlem-ne) 20:47, 11 abr 2013 (CEST)
Ja ho he fet. Si li vols donar un cop d'ull. L'únic que no m'ha sortit ha sigut la plantilla amb el noms dels municipis. Ara ja aniré buscant les coordenades que faltin. Gràcies. Herodotptlomeu (disc.) 18:32, 12 abr 2013 (CEST)
He creat la plantilla per l'índex amb el mateix estil que les altres llistes. --V.Riullop (parlem-ne) 19:16, 12 abr 2013 (CEST)

Sugiero que después de Wikispecies añadas un enlace a Wikidata. Saludos. --Vivaelcelta (disc.) 11:24, 12 abr 2013 (CEST)

Tenia entendido que los cambios recientes en Wikidata que afectaran a la propia wiki se iban a ver en local, así com en la lista de seguimiento local, pero no he llegado a ver ninguno. De hecho, existe la opción de mostrar u ocultar Wikidata. ¿Sabes algo al respecto? --V.Riullop (parlem-ne) 11:46, 12 abr 2013 (CEST)
No, no estoy muy metido en el tema, pero creo que en las preferencias hay una o dos opciones para activarlo. Me informo y te digo. --Vivaelcelta (disc.) 13:57, 12 abr 2013 (CEST)

Moltíssimes Gracies

Mentre tothom es felicita pels 400.000, em surt agrair-ho especialment amb tu. D'aquests 400.000 és refereixen als articles, però sense les teves mans en aspectes "tècnics", "mediawikis" i sobretot la claredat i la didàctica de les teves aportacions en l'arquitectura de la comunitat de segur que no serien possibles. Moltíssimes gracies Mestre--Mafoso (Mani'm?) 18:38, 12 abr 2013 (CEST)

Si m'ho permets, em miro aquestes fites amb certa distància. Ja vaig participar emocionat en la fita dels 20.000 articles, així que em sento ara estrany i una mica fora de lloc. De totes formes, agraeixo les teves paraules. Mentre m'ho segueixi passant bé, anirem fent i aprenent coses noves. --V.Riullop (parlem-ne) 19:00, 12 abr 2013 (CEST)

Translation notification: Wikimedia Highlights, March 2013

Hello Vriullop,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Wikimedia Highlights, March 2013 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium.


Please help non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the most important Wikimedia Foundation activities, MediaWiki development work and other international Wikimedia news from last month. Completed translations will be announced on Facebook, Twitter, Identi.ca and project village pumps. If you have questions about the translation notifications system, you can ask them at [1]. You can manage your subscription at [2].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 21:46, 12 abr 2013 (CEST)

Refugi antiaeri de l'Aeroport de Sabadell

El títol d'aquest article no és correcte, hauria de ser Arsenal i polvorí de l'aeròdrom de Sabadell, la informació de Pat.mapa i l'Ajuntament estan desactualitzades. Fins fa poc temps sempre s'havia cregut que aquesta construcció era un refugi antiaeri, però després de les investigacions dutes a terme en aquests últims anys pel Museu d'Història de Sabadell s'ha pogut determinar que aquesta construcció no va ser mai un refugi antiaeri sinó un arsenal i polvorí. Aquesta informació es pot consultar a l'opuscle L'arsenal i polvorí de l'Aeroport de Sabadell (aquest llibret es pot adquirir de forma gratuïta al mateix museu).

La Xarxa d'Espais de Memòria del Memorial Democràtic, va colocar el 2010 un panell informatiu amb aquest nou nom al costat de l'arsenal. Vegeu aquí.

També es pot veure un vídeo de l'arsenal a Youtube, amb un text descriptiu sota explicant la confusió amb el refugi antiaeri. Vegeu aquí.

Pel que fa al nombre de refugis, són 9 més l'arsenal, dels quals només es conserva el número 10, i es troba situat dins de l'aeroport, sota l'escola de vol Speed ​​Fly. Vegeu aquí (La informació d'aquest article està desactualitzada). --Vetranio (disc.) 01:40, 13 abr 2013 (CEST)

Ho trasllado a Discussió:Refugi antiaeri de l'Aeroport de Sabadell. --V.Riullop (parlem-ne) 11:15, 13 abr 2013 (CEST)

Re: Netejant plantilles supèrflues

Cap problema, suposo que la gràcia era que es podia reutilitzar però si és per un sol article molt millor així (jo esborraria també la general). Ho sento i gràcies per netejar! --Joancreus (discussió) 14:26, 14 abr 2013 (CEST)

Plantilles elements químics

Hola, què tal?

He vist que has proposat per destruir Plantilla:Bor i Plantilla:Carboni al·legant que són plantilles de contingut i que haurien d'anar a l'article mateix. Quan vaig començar a canviar les infotaules per aquestés més completes i visualment més agradables, vaig començar-ho a fer com tu dius, però després de parlar amb en Lepti vaig decidir fer plantilles a part, més que res per no emmerdar la introducció de l'article amb una infotaula tan llarga amb paràmetres en anglès i que, a més, en principi no ha de canviar gaire al llarg del temps. A can en-wiki també ho fan així. Podries reconsiderar la teva posició? A més, ja en porto fetes unes vuitanta, si ho he de desfer tot trigaré una bona estona. Gràcies!--Arnaugir (discussió) 12:51, 16 abr 2013 (CEST)

Ho pots revertir fins que ho tinguem més clar. No cal tenir por a un causus belli, de fet res no ho hauria de ser. Per mi és una qüestió de principi, tot el contingut hauria d'estar en la pròpia pàgina, facilitant l'edició o la captura de dades amb eines externes. Això és una qüestió vàlida per a totes les infotaules, siguin del tema que sigui, i no veig què tenen de diferent aquestes. Que estigui en anglès només significa que està pendent de traduir. Que siguin dades estables vol dir que poden estar a Wikidata quedant-se la infotaula en la mínima expressió. Però també es pot deixar per més endavant esperant que el tema maduri, o que canviïn a l'anglesa com ja han fet en altres casos. Aquesta era una pràctica habitual fa 10 anys que s'ha anat corregint i ja en queden poques. --V.Riullop (parlem-ne) 13:43, 16 abr 2013 (CEST)
Si et sembla bé desfaig la demanda de destrucció d'aquestes dues i en parlem més endavant. Ja vaig dubtar en el seu moment però ara ja està fet i crec que hi ha coses més interessants i urgents a fer.--Arnaugir (discussió) 19:01, 16 abr 2013 (CEST)

Sugerencias

Sugiero la adición de estos códigos en MediaWiki:Edittools

←
→
[[d:|]]
[[voy:|]]
<s></s>
<u></u>
<blockquote></blockquote>
<code></code>
<span class="plainlinks"></span>

Saludos. --Vivaelcelta (disc.) 13:33, 16 abr 2013 (CEST)

Lo traslado a MediaWiki Discussió:Edittools por si hay comentaris. --V.Riullop (parlem-ne) 13:46, 16 abr 2013 (CEST)

Xat

Hola Vicenç, et pots connectar al xat per parlar de WLPA? jo hi sóc ara i previssiblement bona part del matí.--Kippelboy (disc.) 10:05, 17 abr 2013 (CEST)

Translation notification: Wikimedia Foundation elections 2013

Hello Vriullop,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Wikimedia Foundation elections 2013 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2013-04-26.

Please translate to help inform non-English-language users about the important upcoming Wikimedia Foundation elections, including those for the Board of Trustees and the Funds Dissemination Committee . If you have questions about the translation notifications system, you can ask them at [3]. You can manage your subscription at [4].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 22:33, 18 abr 2013 (CEST)

Garbuix tarragoní

Pots per una ullada a Necròpolis paleocristiana de Tarragona?. He intentat ser creatiu i potser perillós hehehe ... --Mafoso (Mani'm?) 18:04, 19 abr 2013 (CEST)

Template:expand and template:update

Hi is there any template expand or any template:update because I am going to add them to wiki data for the English update 90.217.24.187 (discussió) 15:50, 20 abr 2013 (CEST)

I'm not sure if I understand your question. en:Template:Expand is deprecated. In cawiki we use Plantilla:Incomplet linked to en:Template:Incomplete. en:Template:Update is already linked to Plantilla:Obsolet. --V.Riullop (parlem-ne) 15:59, 20 abr 2013 (CEST)

Fotos

Si, tens raó que m'ho vas comentar però com que se m'acumulaven, en vaig penjant. En tot cas, ara pel que queda, ja m'espero al maig i les acabo de pujar. Moltes gràcies!. Per cert, creus que es podria fer alguna cosa amb l'art públic desaparegut? potser es podria fer com amb els antics monuments desapareguts? Gràcies de nou. Herodotptlomeu (disc.) 09:13, 22 abr 2013 (CEST)

És una opció, posar-los en una llista separada, però no sembla ara mateix el millor moment de reorganitzar llistes. Es pot plantejar passat el maig. --V.Riullop (parlem-ne) 09:25, 22 abr 2013 (CEST)

Viquipèdia:Pàgina d'acollida

Hola, com estàs? Fa uns dies vaig plantejar a en Paucabot l'opció de fusionar Viquipèdia:Pàgina d'acollida a Viquipèdia:Novells (i alguna coseta a viquipèdia:Novells/Consells). Actualment tenim algunes pàgines redundants que confonen més que ajuden, una de les quals és aquesta. Una altra que es va proposar és Viquipèdia:Introducció a Viquipèdia:Guia bàsica, però aquesta no la veig clara; la primera la veig com una introducció general (inclosos lectors) i l'altra com una introducció a l'edició. Espero la teva opinió! --Arnaugir (discussió) 20:15, 22 abr 2013 (CEST)

S'ha fet una bona feina de reorganització, però sempre queden coses. El que jo faria:
  1. Reanomenar "Viquipèdia:Novells". Ja entenem de què va, però pot sonar malament. Propostes: Viquipèdia:Benvinguts a la Viquipèdia (ara una redirecció), o simplement "Viquipèdia:Benvinguda".
  2. Reanomenar Viquipèdia:Novells/Consells. Si la primera pot sonar malament aquesta encara pitjor. Una cosa equivalent pot ser en:Wikipedia:A Primer for newcomers, pot servir de referència. Un nom adequat podria ser "Viquipèdia:Primers passos". La veig com una ampliació de l'anterior.
  3. Redirigir directament "Viquipèdia:Pàgina d'acollida" a la bàsica de novells. És redundant i el propòsit era el mateix.
  4. Ajuda:Introducció pot servir d'introducció abans de la guia bàsica, tal com fan a en:Wikipedia:Introduction. Segurament millor reanomenar a l'espai Viquipèdia en lloc d'Ajuda per ser coherents amb la resta. Es pot revisar per fer-la més simple si cal eliminant redundàncies i afegint la guia bàsica com a següent apartat lògic. Amb el mateix format de pestanyes que la guia ajudaria visualment.
--V.Riullop (parlem-ne) 20:42, 22 abr 2013 (CEST)
D'acord amb el que dius. Avanço, doncs, i executo els punts 1, 3 i em poso amb el 4. Pel 2 també hi estic d'acord però caldria reescriure-ho tot plegat una mica.--Arnaugir (discussió) 21:05, 22 abr 2013 (CEST)
Bé, la Primer for newcomers la trobo massa llarga. Un que comença no tindrà tanta paciència. Però alguna idea es pot aprofitar. --V.Riullop (parlem-ne) 21:08, 22 abr 2013 (CEST)
Hi estic d'acord. Però tal com està ara no em convenç, trobo que hi falten coses i que es podria redactar una mica més amigablement. Veuràs que ja he fet uns quants canvis, ara em posaré amb Viquipèdia:Introducció.--Arnaugir (discussió) 21:20, 22 abr 2013 (CEST)

Errors del bot

Hi ha algun cas on el bot trenca les {{ref-publicació}}. Fixa't en aquesta de Ximpanzè i aquesta de Llagosta --Joutbis (disc.) 21:39, 26 abr 2013 (CEST)

Sí, és un problema detectat quan la plantilla inclou una altra plantilla, cosa que no hauria de passar. Aquests dos casos, i d'altres incoherències detectades, estan pendents en un registre a Usuari:VriuBot/referències/log. El bot està aturat pendent de resoldre aquesta llista. Prenc nota per evitar trencar més subplantilles, però s'hauran de solucionar manualment. --V.Riullop (parlem-ne) 21:55, 26 abr 2013 (CEST)

Municipis en bretó

Ara que estic fent una repassada dels municipis de la Bretanya francesa he observat que l'user catalaalatac ha "bretonitzat" els noms d'alguns municipis bretons. No és que estigui en contra, però la forma bretona no és oficial a França. He fet els municipis occitans en occità (tots els que m'ha estat possible) i els bascofrancesos en basc (tot i les meves reticències), però què passa amb els bretons ? Crec que les normes de la Viquipèdia diuen que els hem de posar en la forma oficial o bé en la forma catalana si en té. A tall d'exemple, estic municipis d'Irlanda i només poso en irlandès els municipis declarats Gaeltacht, perquè des de fa uns anys el govern irlandès va decretar que la única forma oficial d'aquests municipis era la irlandesa. Però el bretó no és oficial a Bretanya. Què fem aleshores ? El que no em sembla seriós és "bretonitzar" uns sí i els altres no. Endemés, el bretó no és la llengua de tota la Bretanya, sinó de la Baixa Bretanya, amb límits que han variat en els dos darrers segles. Jo crec que seria ficar-nos en camisa d'onze vares. Ja em diràs alguna cosa.Walden69 (disc.) 01:00, 28 abr 2013 (CEST)

El criteri lingüístic general és usar l'endotopònim, en la llengua pròpia del país, en lloc de l'exotopònim, traduït en una altra llengua. És una excepció els casos on hi ha un ús tradicional en català, cosa que passa amb la toponímia major i en l'entorn lingüístic proper. És problemàtic el cas de llengües minoritzades on és difícil distingir si es tracta d'endotopònim o exotopònim: és un topònim antic bretó adaptat al francès o és una forma francesa traduïda recentment al bretó? Normalment aquests topònims s'han difós internacionalment a través d'una altra llengua majoritària. En el seu moment vaig fer una consulta a la GEC i la resposta va ser que entren en aquests casos especials: el francès Biarritz en lloc del basc Miarritze, el francès Dunkerque en lloc del flamenc Duinkerke, l'alemany Pilsen en lloc del txec Plzeň, l'anglès Cardiff en lloc del gal·lès Caerdydd o l'italià Gozo en lloc del maltès Ghawdex. Són casos on es pot considerar que en català hi ha un ús tradicional de la forma en la llengua dominant, però és significatiu sobre el que pot passar amb la toponímia menor on no hi ha tradició. Segons les nostres normes, hauria de prevaldre el nom més usat en català, cosa difícil de trobar per la toponímia menor, i probablement si es troba serà en la llengua majoritària en lloc de la minoritzada. El fet que sigui oficial o no és una qüestió administrativa, no acadèmica. L'occità és cas especial per proximitat geogràfica, històrica i lingüística, on sí que es poden trobar referències en català de toponímia menor. En resum, diria que en general la literatura catalana utilitza més les formes franceses que les bretones. --V.Riullop (parlem-ne) 12:07, 28 abr 2013 (CEST)

La veritat és que no em soluciona el problema. La qüestió es que no podem fer uns en bretó i altres en francès sense un criteri clar, i la veritat és que la frontera lingüística bretó-francès ha variat amb els segles.. La qüestió de la oficialitat no és menyspreable. Jo he fet els municipis occitans i sovint m'he trobat el problema que, en no ser una llengua normalitzada, he tingut problemes per decidir quina era la forma occitana correcta (sovint de la viqui occitana m'ho retreuen, però jo he tret el 90 % dels topònims de pàgines o publicacions avalades per l'Institut d'Estudis Occitans).Walden69 (disc.) 15:18, 28 abr 2013 (CEST)

Perdoneu que m'hi fiqui. El cas dels topònims de la zona de parla bretona no el tinc massa clar, per la manca de referències en català, però pels de la zona històricament francòfona el títol de l'article hauria de ser en francès, i els noms en bretó i en gal·ló una dada a afegir a la primera línia.--Pere prlpz (disc.) 15:30, 28 abr 2013 (CEST)
I hi afegeixo que l'Enciclopèdia, fa un temps, semblava que agafava tots els noms en francès. Ara sembla que ja no ho fa:«Vriullop/Arxiu 13». Gran Enciclopèdia Catalana. Barcelona: Grup Enciclopèdia Catalana.. El que no sé és fins a quin punt agafar els noms en bretó és la regla, és la tendència, o és l'excepció. Si fos la regla o la tendència, aleshores crec que hauríem d'agafar en bretó els noms de la zona de parla bretona.--Pere prlpz (disc.) 15:41, 28 abr 2013 (CEST)
Mirant els municipis bretons a la GEC, n'hi ha en bretó i n'hi ha en francès sense que tinguin relació clara amb l'àrea lingüística. És difícil establir criteris universals quan hi ha molts factors implicats i pot dependre cas a cas. La meva recomanació seria demanar referències de l'ús de la forma bretona en obres en català, en cas contrari la forma francesa oficial és menys problemàtica. --V.Riullop (parlem-ne) 18:42, 28 abr 2013 (CEST)

OSM for Wikipedia

Hello, you translated my page [5] into Catalan. Please check the new entry "timeout", I was only able to use the Spanish translation from Google translator. --178.200.124.199 (discussió) 10:48, 28 abr 2013 (CEST)

Done, thanks for pointing it out. --V.Riullop (parlem-ne) 12:17, 28 abr 2013 (CEST)

Wikitable

Hola, Vicens: He estat practicant a Aigua de les Set Riberetes l'adaptació d'una "wikitable" tal com ho vas fer a la plana Canal dels Oms. Crec que me n'he sortit prou bé, però m'ha fet ballar el cap la instrucció "style="fotn-size:85%;" que hi ha a la taula de la xarxa hidrogràfica, abans de les coordenades de cada afluent. L'he utilitzat sense saber per a qué serveix. He fet la prova de treure-la i en la previsualització no hi he observat cap diferència. Em podríes explicar la seva finalitat?. Gràcies.--Isidre blanc (disc.) 18:45, 29 abr 2013 (CEST)

És un error, havia de ser "font-size:85%;", la mida de la font del text. Ho he corregit i ho he deixat al 90% que n'hi ha prou. Al ser una tira llarga de números estandarditzats trobo que queda millor, però és una apreciació i no és imprescindible. --V.Riullop (parlem-ne) 18:55, 29 abr 2013 (CEST)

Renaming information request

You have been identified as someone who does a large number of renames. If you could visit meta:Rename practices and explain your renaming practices and policy, we would appreciate the effort. We are making this request to help us better understand local renaming practices as we work towards SUL finalization. Thank you for your time and feel free to contact me if you have any questions. MBisanz talk 01:11, 30 abr 2013 (CEST)

Pagines curtes

Hola Vicenç! revisant les planes curtes he trobat varies de teves com MeMediaWiki:Lang/fi. Són útils o és tracta d'un error? Disculpa'm la ignorància i gràcies a l'avançada! --Beusson (disc.) 08:15, 30 abr 2013 (CEST)

Doncs sí que eren ben curtes :-) És més fàcil cometre errors en les coses fàcils on un no hi para atenció, i a més repetint l'error per copi&enganxa, aix! Les he reanomenat com a MediaWiki: --V.Riullop (parlem-ne) 08:39, 30 abr 2013 (CEST)

Llista de l'art públic de Girona

Hi. I saw that you recently created Llista de l'art públic de Girona which uses the same template as the Barcelona lists. The problem is that the upload wizard uses commons:Template:Art públic Barcelona which is currently hard-coded for Barcelona (i.e. it looks for 08019). I therefore think that it's better to temporarily (during the WLPA competition) use a different template in the Girona so that it doesn't use either commons:Template:Art públic Barcelona or the upload wizard. This would give us time to build commons:Template:Art públic Catalunya or similar and then test out a new upload wizard without disrupting the competition. Cheers /André Costa (WMSE) (disc.) 14:25, 30 abr 2013 (CEST)

You're right. I've restored in the template itself the old upload form for objects other than Barcelona. Currently there is not any template on Commons for Girona. Probably in the futur there will be more lists and the template should be expanded or moved accordingly. We'll see later, now there is enough stuff to do :-) --V.Riullop (parlem-ne) 15:23, 30 abr 2013 (CEST)
Like the solution. =) /André Costa (WMSE) (disc.) 16:28, 30 abr 2013 (CEST)

Binocle

Hola; sóc el que proposava canviar la redirecció binocle --> binocular per la inversa. Em dius que ho puc fer jo mateix; però, ¿això no provocaria un bucle de redireccions (circularitat interminable)? M'interessa molt, per aquest cas concret i per altres de similars; vull entendre aquesta mecànica. P.D.: Ja veig que al principi havia proposat prismàtics; però amb el temps, reflexionant-hi, he entès que el correcte és seguir el que diu el diccionari normatiu, per aquesta mateixa raó i perquè l'opció no és gratuïta, com es pot col·legir per multicomparació amb altres llengües romàniques. És a dir, això és perfectament compatible amb fer constar prismàtics com a forma complementària i, alhora, fer constar que és la més usada col·loquialment. El que està fora de discussió és el fet que binocular és erroni com a substantiu. Gràcies.Joan Rocaguinard (disc.)

Prova-ho, sense por. Si no ho poguessis fer ja t'avisaria. En fer un reanomenament el programari ja evita deixar redireccions circulars. Si passés qualsevol cosa estranya, llavors pots avisar a un administrador, quasi tot té solució. Fixa't en l'avís de la pàgina de reanomenament: "Tingueu en compte que la pàgina no serà traslladada si ja existeix una pàgina amb el títol nou, tret que sigui una redirecció i no tingui més historial." És a dir, permet invertir una redirecció, o dit d'una altra forma, desfer un reanomenament. Tens més informació a Ajuda:Reanomenar una pàgina. Sobre el nom més adequat, tu mateix, si ningú hi ha trobat cap inconvenient, endavant. --V.Riullop (parlem-ne) 13:13, 1 maig 2013 (CEST)

Translation notification: Single User Login finalisation announcement/Personal announcement

Hello Vriullop,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Single User Login finalisation announcement/Personal announcement is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2013-05-13.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 10:23, 1 maig 2013 (CEST)

Una pregunteta...

Com està el concurs de l'art públic? Hi ha alguna data concreta per penjar les fotos, o les podem anar penjant quan vulguem? Ho dic perquè me les estic guardant al pap, però veig que hi ha gent que va omplint la graella (un tal Herodotptolemeu, o un nom semblant, per exemple...). --Enric (discussió) 21:01, 2 maig 2013 (CEST)

Ja fas tard. És tot el mes de maig. Pots veure Viquipèdia:La taverna/Multimèdia#Wiki Loves Public Art, Viquiprojecte:WLPA Barcelona 2013 i Viquiprojecte:Monuments/Art públic/Estadístiques. --V.Riullop (parlem-ne) 21:05, 2 maig 2013 (CEST)

unificació de comptes

Hola

necessito ajuda, hi ha barcelones a d'altres viquis, la majoria d'ells inactives, què m'aconselles que faci?. El reanoment m'afectaria aquí? Em posarà coses estranyes? Puc demanar a meta o on sigui usurpar nicks globals i que quedin només els casos de conflicte real?--barcelona (disc.) 12:18, 3 maig 2013 (CEST)

Veient tools:~quentinv57/sulinfo/Barcelona, el compte global és teu, encara que només activat a cawiki i metawiki, i també el que té més edicions. Primer de tot, unifica els altres que siguin teus a Especial:Fusió de comptes, si n'hi ha cap. Ho detecta o bé per la mateixa contrasenya o bé pel mateix correu. El que faran, segurament, és reanomenar tots els "unattached accounts". D'aquesta forma quedaran lliures per que els puguis usar tu com a propietària del compte global. Si vols assegurar-te, pots demanar usurpar tots els que tinguin 0 edicions, però en cada wiki local segons la llista a m:Index of pages where renaming can be requested, però si ja està en marxa el procés segurament no farà falta. --V.Riullop (parlem-ne) 12:49, 3 maig 2013 (CEST)

Hi, sorry for writing in English. I'm writing to ask you, as a bureaucrat of this wiki, to translate and review the notification that will be sent to all users, also on this wiki, who will be forced to change their user name on May 27 and will probably need your help with renames. You may also want to help with the pages m:Rename practices and m:Global rename policy. Thank you, Nemo 14:57, 3 maig 2013 (CEST)

Teià - Can Godó

Hola Vicenç, al final la imatge de Can Godó també la tenia. No se si la foto de la vista general podràs fer servir-la per un altre lloc. Gràcies. Herodotptlomeu (disc.) 17:31, 3 maig 2013 (CEST)

Cap problema, és una foto que ja es va servir en l'article de Teià. Per cert, ahir mentre passejava el gos vaig veure algú que fotografiava la creu de terme i estava expectant a veure quan apareixeria la foto :-D --V.Riullop (parlem-ne) 18:25, 3 maig 2013 (CEST)
Doncs devia ser el meu pare, que va a cantar a Teià i em va dir que feria unes fotos de la llista... ^_^ Herodotptlomeu (disc.) 18:46, 3 maig 2013 (CEST)

Arxiu Nacional de Catalunya

Hola Vriullop. Com que ets el rei de les llistes et vinc a buscar. Hem iniciat el Viquiprojecte:Arxiu Nacional de Catalunya. El web de l'ANC (Arxiu Nacional) està en llicència compatible (té el mateix peu que la generalitat). M'han passat la llista de fons personals que tenen (al web en tenen una descripció de cadascun dels fons i sovint també de la persona relacionada. Però no m'han passat la URL relacionada. Només una com a exemple: http://extranet.cultura.gencat.cat/ArxiusEnLinia/fitxaFons.do?pos=0&total=1&page=1&cerca=fons&tipusUnitatCerca=0&tipusUnitatCerca=1&selecimatges=&contingut=&dataInici=&dataFi=&dataConcreta=0&codiDescOno=&codiDescOno2=&relDescOno=&codiDescTema=&codiDescTema2=&relDescTema=&codiDescTopo=&llocPrecis=&codiAutor=&titol=&tipusdoc=&tipusfons=Personals&nomfons=JOANMASOT&sign=&desc=&codigrup=ANC&codiarxiu=&codifons=&idarxiu=1&idfons=3&unitatInici=&unitatFi=&codiProcCerca=&codiClassCerca=&tipusdoc1=&tipusdoc2=&tipusdoc3

Creus que podem automatizar la creació d'aquestes URLs? Si és que sí, em podries actualitzar la llista amb un dels teus bots molones? Després el procediment de xuclat ja en parlaríem. Com ho veus? Digue'm alguna cosa pq crec que a l'ANC estan preparant les URL a ma.--Kippelboy (disc.) 19:04, 3 maig 2013 (CEST)

Se m'ha oblidat dir que la URL és l'equivalent a l'entrada de Joan Masot--Kippelboy (disc.) 19:05, 3 maig 2013 (CEST)
L'URL senzilla és http://extranet.cultura.gencat.cat/ArxiusEnLinia/fitxaFons.do?cerca=fons&codigrup=ANC&idarxiu=1&idfons=3 que correspon al codi del fons: ANC1-3 amb codigrup=ANC, idarxiu=1, idfons=3. El que puc fer és xuclar la llista de fons personals amb el codi i l'url corresponent. --V.Riullop (parlem-ne) 19:58, 3 maig 2013 (CEST)
Veig que la taula ja té el número de fons. Hi he afegit l'url automàtica, però només funciona pels primers més algun altre. Fent una cerca simple per l'ANC diu que hi ha 285 fons. L'últim per exemple, 995 Ignasi Marroyo, no apareix enlloc, en cap centre. --V.Riullop (parlem-ne) 20:36, 3 maig 2013 (CEST)

SUL: Account Nova

Hi, I have the SUL account Nova, originate from the Polish Wikipedia, and would like to take over the account on this project: User:Nova - there was no edits from this account here. Please let me know if this is possible and if I need to provide you with some further details. Best regards, Nova on pl.wikipedia. el comentari anterior sense signar és fet per 95.48.70.154 (disc.contr.) 12:54, 5 maig 2013 (CEST)

Infotaula de còdex

Hola,

et volia demanar si em pots ajudar amb la pàgina d'ús d'una plantilla que estic creant (Plantilla:Infotaula de còdex), em sembla que tu hi entens prou. Em diu que "S'ha detectat un bucle de plantilla" quan intento afegir-hi un exemple, però no trobo per enlloc on és aquest bucle, he mirat una colla de plantilles similars i totes sembla que funcionin amb el mateix tipus de format i sintaxi. T'ho podries mirar? I si trobes on és l'error, m'ho podries explicar per a què ho corregeixi i no torni a repetir l'error? Moltes gràcies. --Luna92 (disc.) 15:08, 5 maig 2013 (CEST)

Doncs la plantilla s'estava cridant a ella mateixa en lloc de la plantilla general {{infotaula}}. Ho he corregit, a més dels paràmetres corresponents a Infotaula que els tenim en anglès, i algun no funciona exactament igual que la versió espanyola Ficha. --V.Riullop (parlem-ne) 17:55, 5 maig 2013 (CEST)
Merci, no sabia que s'havien de canviar tantes coses. Fins aviat, --Luna92 (disc.) 00:29, 6 maig 2013 (CEST)

Fusionar historiales de dos plantillas

Creo que estas dos plantilla {{DOI}} y {{Doi}} son la misma. Así que propongo que fusiones los historiales de estas dos plantillas. --Vivaelcelta (disc.) 21:57, 7 maig 2013 (CEST)

Hecho, gracias por avisar. --V.Riullop (parlem-ne) 22:21, 7 maig 2013 (CEST)
De nada. ¿Y que te parece trasladar {{Imdb name}} a {{Imdb nom}}? Para que sea igual que {{Imdb títol}}. --Vivaelcelta (disc.) 23:13, 7 maig 2013 (CEST)

He actualizado la plantilla gallega gl:Modelo:Commonscat como la vuestra, pero no me funciona el código enllaç=d:{{#invoke:wikibase|id}}. Puedes ver el error en gl:O Rosal.

También sugiero que añadas el siguiente código en MediaWiki:Edittools

<nowiki>+</nowiki>

Saludos --Vivaelcelta (disc.) 16:58, 11 maig 2013 (CEST)

El #invoke:wikibase|id lo que hace es llamar a la función id del Module:Wikibase. Deberías copiar este módulo, y también Module:Encode que también utiliza la plantilla con #invoke:encode|pagename para codificar como un título de página. --V.Riullop (parlem-ne) 17:34, 11 maig 2013 (CEST)
¿En Module:Encode no habría que incluir todos los caracteres? O por lo menos á. Es que pueden existir páginas con dicha letra como Felipe González. --Vivaelcelta (disc.) 19:07, 11 maig 2013 (CEST)
Del módulo Encode fíjate solo en la función pagename. La otra, latin1, solo tiene los caracteres en catalán necesarios para las plantillas {{DIEC}} y {{GDLC}}. Pagename es necesario porque cuando se extrae un valor de Wikidata, en este caso {{#property:P373}}, lo devuelve con la misma codificación que hace {{PAGENAME}}. Esto afecta solo a tres caracteres, tal como se explica en mw:Manual:PAGENAMEE encoding#PAGENAME. No es lo mismo que urlencode. Está abierto un bugzilla:47619 al respecto. Puedes comprovar el ejemplo del bug en Special:ExpandTemplates. Además de los tres caracteres codificados, también corrijo minúscula inicial i el guión bajo por un espacio. --V.Riullop (parlem-ne) 19:53, 11 maig 2013 (CEST)
Vale, gracias --Vivaelcelta (disc.) 00:02, 12 maig 2013 (CEST)

Desplegables

Hola, saps per què Plantilla:Caixa desplegable i Plantilla:Barra de fulleig han deixat de funcionar? me n'he adonat ara però no sé quant deu fer. Gràcies,--Arnaugir (discussió) 12:54, 12 maig 2013 (CEST)

Passa des de l'última versió del Mediawiki, la que ha posat els enllaços modifica de les seccions a l'esquerra. Ja ho vaig notar al Viccionari on les caixes plegades s'utilitzen intensivament, en canvi en:Template:Hidden i fr:Modèle:Boîte déroulante funcionen sense que hagin fet cap canvi. Només mirat per sobre no veig el motiu i per ara no puc investigar més. --V.Riullop (parlem-ne) 13:23, 12 maig 2013 (CEST)
No volia tocar coses delicades quan encara estic emboirat pel mateix virus que no em va permetre saludar-te ahir. Però he fet un be bold i actualitzant el codi de l'anglesa a Mediawiki:Common.js ja funciona. El problema és que només veig canvis de sintaxi i això és preocupant. Endavant les atxes! --V.Riullop (parlem-ne) 16:53, 12 maig 2013 (CEST)
Gràcies Vicenç. Abans m'he oblidat dir-te que a tots ens va saber greu que no poguessis venir ahir, espero que et milloris ràpidament! Fins aviat,--Arnaugir (discussió) 20:46, 12 maig 2013 (CEST)

Proposta de modificació dels criteris descrits a Viquipèdia:Reversors

Hola VRiullop: he obert una línia de discussió a la taverna relativa a la modificació dels criteris descrits a Viquipèdia:Reversors per si t'interessa seguir-la i participar-hi. --Bestiasonica (disc.) 12:52, 17 maig 2013 (CEST)

Commonscat a la Llista de Monuments d'Olesa

Hola, Vriullop! Vaig ser jo la que va posar allò del commonscat als elements de la Llista de monuments d'Olesa de Montserrat, tot i que segurament hi ha una altra manera d'aconseguir el que pretenia. A la Biblioteca d'Olesa estem fent un Wiki Takes que s'allarga fins als novembre i aquesta era la forma que vaig trobar per fer que totes les fotos que van penjant els participants apareguin sota la mateixa categoria. Ara, per exemple, no sé com veure totes les imatges que van pujar del Castell d'Olesa... En breu un viquipedista vindrà a fer-nos formació, però si pots ajudar-me amb això t'ho agrairé molt. Gràcies! --Toployon (disc.) 15:40, 17 maig 2013 (CEST)

Hola, ara que ho dius recordo que algú em va comentar alguna cosa sobre Wiki Takes Olesa, però ja me n'havia oblidat. M'ha estranyat veure categories que no existeixen a Commons. Si et va bé així es poden recuperar. Crec recordar que cada mes hi entren alguns monuments. Si em passes informació sobre el funcionament puc mirar de fer-ne un seguiment automatitzat. --V.Riullop (parlem-ne) 16:50, 17 maig 2013 (CEST)
Aquí tens l'article de la web on expliquem el Wiki Takes [6] per si vols fer-hi una ullada. Així doncs, desfaig la teva modificació, d'acord? De moment m'és més fàcil així... Merci!
Fes, com et vagi més bé, de totes formes a commons:Category:Cultural heritage monuments in Olesa de Montserrat les tens totes, sigui en la categoria principal o en subcategories. Si ho entenc bé, les fotos de cada monument han de ser fetes en el mes indicat i carregades en aquell mateix mes, no? Ho dic perquè puc fer un seguiment a partir de la data de càrrega, però no de les metadades. No sé si heu tingut en compte que les que es carreguin durant el mes de setembre, independentment de quan hagin estat fetes, també entraran al concurs Wiki Loves Monuments. Per cert, enhorabona per la iniciativa. --V.Riullop (parlem-ne) 21:18, 17 maig 2013 (CEST)
Sí! De cara al setembre esperem fer força difusió i que al nostre Wiki Takes entrin a concurs tots els monuments olesans, encara que ja hagi passat el mes en què s'havien de fotografiar. Gràcies per tot! el comentari anterior sense signar és fet per Toployon (disc.contr.) 16:28, 20 maig 2013 (CEST)

Página de desambiguación

¿Puedo crear una la página de desambiguación RTVA como la española es:RTVA? Es que actualmente RTVA redirige a Ràdio i Televisió d'Andorra. --Vivaelcelta (disc.) 23:18, 19 maig 2013 (CEST)

No solemos hacer páginas de desambiguación para dos artículos. He puesto un aviso de desambiguación en la de Andorra. --V.Riullop (parlem-ne) 10:56, 20 maig 2013 (CEST)

Humidificador... vull dir sil·labificador

Hola, Vicenç... Ahir em vaig polir Nou Barris i quan anava passant fotos vaig veure el teu missatge. De moment els que he anat provant, amb el prefix in- (o amb in que no són prefixos) funcionen bé... --Enric (discussió) 09:54, 21 maig 2013 (CEST)