Usuari Discussió:Vriullop/Arxiu 12

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Contingut

Plantilla:Detecta espai de noms

English: hi I would like to add these updated codes to Plantilla:Detecta espai de noms please

(Codi netejat, és a Plantilla Discussió:Detecta espai de noms)

110.234.176.32 (discussió) 11:39, 2 feb 2013 (CET)

Biblios

Hola Vicenç, el llistat em sembla molt bé! Podries però canviar l'ordre per Nom, Municipi, Adreça, Titularitat, Codi, imatge? Crec que el tema "titularitat" és menys important que el municipi, no?. Moltíssimes gràcies!--Kippelboy (disc.) 11:11, 4 feb 2013 (CET)

Borrar imatges de la wikimedia commons

Sóc una estudiant de la UB que esta en el programa del Viquiprojecte Viquimodernisme en l'apartat de Fonts de l amb la profesora Irene Gras. Després de pujar les imatges a wikimeda commons se'ns va informar de com posar correctament totes les llicencies. Vaig intentar tornar a pujar les imatges amb la llicencia correcta però commons no em va deixar perquè ja les havia pujat. Vaig intentar editar la llicencia de les que ja estaven pujades per fer-ho correctament pero tampoc vaig saber com fer-ho ni tampoc vaig poder eliminar-les. La Irene m'ha dit que t'ho comenti així que espero no molestar i que em puguis ajudar amb aquest problema que m'ha sorgit.

Moltes gracies

Per modificar la pàgina de descripció d'una imatge no cal pujar el fitxer de nou. Com qualsevol altra pàgina wiki la pots modificar. Per exemple, a commons:File:Sumario Hispania (revista) nº2.jpg veuràs que hi ha un apartat que diu:
== {{int:license-header}} ==

{{self|cc-by-sa-3.0}}
Aquesta és la llicència que pot modificar canviant per una altra plantilla. A la pàgina commons:Commons:Senyals de drets d'autor hi ha les bàsiques, encara que no totes les combinacions. En cas de tenir algun problema, pots preguntar a commons:Commons:La taverna, o mi mateix mentre pugui. --V.Riullop (parlem-ne) 16:48, 4 feb 2013 (CET)

Salutacions

Hola Vicenç bona tarda. Moltes gràcies per la teva benvinguda.

Vaig iniciar-me ahir mateix i encara vaig una mica perduda, però espero poder col.laborar a partir d'ara tot el que hem sigui possible, incorporant les fotos que vegi que fanten a alguns articles.

Una abraçada !!

MARIA ROSA FERRÉ --Maria Rosa Ferré (disc.) 17:29, 4 feb 2013 (CET)

Navarra

Permet-me que et feliciti per la repassada que estas fent en aquesta llarga llista de municipis navarresos. Jo volia fer el mateix, però sincerament, no tinc ganes d'entrar en discussions inútils amb l'anònim, i menys encara en guerres d'edicions (que ja hi he mig entrat sense tenir-ne cap ganes, però és que algunes de les modificacions que fa, simplement, no se sostenen per enlloc, tot i que m'imagino que pel que fa estrictament als canvis a l'apartat "predomini lingüístic" de les infotaules, deu tenir raó).--Carles (enraonem) 23:29, 4 feb 2013 (CET)

És un cas clar de en:Wikipedia:Do not disrupt Wikipedia to illustrate a point. --V.Riullop (parlem-ne) 23:35, 4 feb 2013 (CET)

Municipis francesos

Estic fent els articles dels cantons francesos posant també plantilles als municipis francesos. He arribat als municipis del departament de Saona i Loira (Borgonya) i he vist que hi ha molts que no estan fets. Com és això ? No els havien fet massivament ? Saps si estan pendents i si es pensen fer ?--Walden69 (disc.) 17:26, 5 feb 2013 (CET)

Ni idea. Els va fer el Gomà, però ara està inactiu. --V.Riullop (parlem-ne) 17:44, 5 feb 2013 (CET)

Plaques commemoratives castelleres

Hola Vicenç. Fa dies, quan vaig veure que vas crear les llistes de plaques commemoratives de Barcelona, vaig posar-me a treballar en un nou article sobre les plaques commemoratives del món casteller (el pots veure a Usuari:Catalaalatac/Plaques commemoratives), que de moment encara és una idea. La informació la trec de castell.manies.cat i de notícies relacionades. Creus que podries donar-me un cop de mà i assessorar-me una mica? Gràcies! --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 12:38, 6 feb 2013 (CET)

Tu diràs en què vols que t'ajudi. A primer cop d'ull trobo a faltar informació de la web que pot ser interessant: el motiu i la colla mencionada; en canvi la data, el material i l'autor no em diuen gran cosa. El número només és interessant si s'enllaça a la fitxa: http://castell.manies.cat/mod/cstCatalegPlaques.php?ID=54. També s'hi podrien afegir les coordenades. Llegint el codi font de la fitxa 54 veig
name="pla_lat" type="text" value="41.5156"
name="pla_lng" type="text" value="2.1247"
És la latitud i longitud en decimal, igual que a les plaques commemoratives de Barcelona. --V.Riullop (parlem-ne) 17:56, 6 feb 2013 (CET)

Dubte sabadellenc

Hola, Vicenç. Estic classificant les fotos del safari fotogràfic sabadellenc i m'ha sobtat que la casa que hi ha al començament del carrer de Gràcia, cantonada amb el carrer de la Rosa (al número 2, al costat del famós edifici de Ramon Costajussà), no estigui protegida. De fet l'edifici es veu molt nou, però als baixos hi ha unes restes ressaltades de pedres antigues, i sobretot en destaquen un finestral i un balcó amb el marc i la llinda de pedra. El balcó té esculpit, a la llinda, l'escut tradicional de la ciutat amb la ceba, amb la data de 1602. Són sens dubte les restes més antigues del carrer. He intentat buscar-ne informació i no n'he trobat, però com que sé que ets un Sherlock Holmes nat, segur que te'n surts de seguida. Pot ser que aquests finestrals pertanyin a algun monument protegit que se'ns hagi escapat? És que trobo molt estrany que aquest element tan antic no surti a la llista... --Enric (discussió) 23:06, 6 feb 2013 (CET)

Casal de l'Estudi, nivell de protecció documental (la fitxa té 4 pestanyes A, B, C i D que passen desapercebudes). La casa al costat de l'església alguna història havia de tenir, però sembla que té més interès històric que arquitectònic. A l'IPA no la vegi. Per situar-se a Sabadell va bé el plànol. Punxant en els tramats et treu la fitxa que ja hem anat enllaçant a la llista, però en el Pla Especial n'hi ha més que a IPA. L'afegeixo com enllaç extern a la llista. --V.Riullop (parlem-ne) 23:41, 6 feb 2013 (CET)
Ja deia jo que no ho trobessis fa l'ullet --Enric (discussió) 01:38, 7 feb 2013 (CET) Per cert, el carrer de la Rosa surt en alguns llocs com a carrer d'en Rosa (com aquí), i ho he canviat a la llista de monuments. Ara la veritat és que no sé si he fet bé, perquè a les fitxes de l'Ajuntament diu de la Rosa. Però el document abans citat també era de l'Ajuntament! No recordo què deia a les plaques del carrer... Li ho haurem de demanar a en Vetranio... --Enric (discussió) 01:49, 7 feb 2013 (CET)
Ep! A la casa núm. 30 del carrer hi ha una placa ceràmica que fa així (ho tinc en una foto que vaig fer): «EL BRESSOL DE SABADELL. A finals del segle XII, el Sr. Pere de Rossa [sic] va construir, enmig de camps de cebes, una de les primeres cases d'Arrahona, la futura ciutat de Sabadell. L'any 1870 fou construït aquest senyorial edifici. L'any 1997 es va restaurar d'acord amb les indicacions de l'Excm. Ajuntament de Sabadell.» Per tant té més sentit d'en Rosa... --Enric (discussió) 01:57, 7 feb 2013 (CET)
Ja han sortit les cebes! :-) --V.Riullop (parlem-ne) 11:18, 7 feb 2013 (CET)

Art públic

Hola Vicenç, el concurs que em comentes commons:Commons:Wiki Loves Public Art 2013, has de presentar tu les fotos o s'escolleixen de les que hi ha? Moltes gràcies Herodotptlomeu (disc.) 19:39, 10 feb 2013 (CET)

Més Olesa

Hola! He trobat un pdf de la Diputació on parla d'alguns dels monuments d'Olesa... --Enric (discussió) 20:16, 10 feb 2013 (CET)

Creuament d'edicions :-) Tots els municipis que són al mapa de la Diputació tenen també una memòria tècnica. Des de qualsevol fitxa enllaçada a la llista, punxa a la pestanya "Memòria tècnica" i et surt la llista completa de pdf. --V.Riullop (parlem-ne) 20:29, 10 feb 2013 (CET)

Plantilles de prova

Hola, company, em trobo que m'agradaria fer proves en la plantilla de petició de traducció, però no m'ateveixo a fer-ho en la plantilla directament, voldria saber si hi ha algun lloc on es puguin provar l'el·laboració de plantilles, no el seu funcionament, de forma que quan hagi resolt el tema la pugui comentar a la taverna per si es veu viable el seu canvi, el problema bé amb la signatura de l'usuari que fa la petició, que per ara el bot la tracta com si l'usuari hagués posat --~~~~ i no troba l'usuari si no es signa, penso que pot ser força complicat i per això no voldria fer proves en la mateixa plantilla. Hi ha les pàgines per provar el funcionament de la plantilla, però no he sabut trobar un lloc tipus Plantilla:Proves de plantilles, o alguna cosa així, potser tu em sabràs dir on fer les proves de programació d'una plantilla. Gràcies --Anskar (disc.) 12:05, 11 feb 2013 (CET)

És un tema que tinc pendent d'explicar-ho en una pàgina d'ajuda. En la mateixa plantilla {{petició de traducció}} tens a peu de pàgina uns enllaços d'ajuda. On diu "Els editors poden fer proves amb aquesta plantilla al seu espai de proves (crea | modifica)" punxa a "crea" i et farà una còpia de la plantilla al teu espai de proves d'usuari. Tal com diu en l'avís d'edició, cal que hi afegeixis <noinclude>{{ús de la plantilla}}</noinclude>, cosa que generarà altres enllaços d'ajuda. Especialment amb Especial:TemplateSandbox pots previsualitzar com quedaria una pàgina determinada substituint la plantilla actual per la teva modificada. --V.Riullop (parlem-ne) 12:15, 11 feb 2013 (CET)
Ok, gràcies, trastejaré a veure si me'n surto ;). --Anskar (disc.) 12:20, 11 feb 2013 (CET)

Translation notification: Wikimedia Blog/Drafts/Wikipeidia Education Program: Walaa post

Hello Vriullop,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Wikimedia Blog/Drafts/Wikipeidia Education Program: Walaa post is available for translation. You can translate it here:This is the text for a blog post that will be published (together with the translation) at https://blog.wikimedia.org/ . If you have questions about the translation notifications system, you can ask them at [1]. You can manage your subscription at [2].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 01:03, 13 feb 2013 (CET)

Sammartini

No acabo d'entendre aquesta edició teva.--Lohen11 (disc.) 10:37, 13 feb 2013 (CET)

Per la data i la falta de més explicacions deu ser quan es va queixar enciclopèdia.cat i vam fer una revisió general de coincidències. --V.Riullop (parlem-ne) 10:56, 13 feb 2013 (CET)

Ajuda conversió coordenades

Hola Mestre: a Usuari:Mafoso/Proves estic assagant un article sobre el bosc de Gresolet. He "trobat" (de fet constatat) que té uns quants Arbres Monumentals (6 fitxes de les 9 del Berguedà), les fitxes em donen les coordenades amb UTM 31N ED50 (estan posades a l'article "tal qual"). com les converteixo? (o com les haig de posar amb la plantilla, ...). --Mafoso (Mani'm?) 18:51, 13 feb 2013 (CET)

Les conversions són complexes, però WLM serveix per aprendre coses impensables. Jo faig servir una calculadora que em deixa 30 dies de prova (no diguis a ningú que ja portem 2 anys i mig). Ja les he convertit. Vols fer un Wiki Loves Monumental Trees? --V.Riullop (parlem-ne) 19:40, 13 feb 2013 (CET)
On ens hem d'apuntar a això dels arbres? Mentre no et cansis de fer llistes podem anar fent més WL.* --Pere prlpz (disc.) 21:44, 13 feb 2013 (CET)
Gracies mestre ... Per lo dels arbres l'adreça és http://gencat.cat/parcs/am ... ho he mirat per sobre però hi ha més fitxes que arbres al visor, hi ha els Monumentals (Nacionals) i els Singulars (Comarcals, Locals) i els diferents PDF juguen un poc a fer-te un garbuix ...
En quant un WLMT ni m'ho havia plantejat ... ara que: una llista mal no farà, tenim algun que altre botànic que podem mirar d'engrescar i la gent dels parcs son força actius a l'hora d'organitzar excursions i activitats (almenys el del Cadi-Moixeró), podria ser factible i sembla que qualsevol país amb un poc de "consciencia" (i un molt de tenir prou diners) té el seu catàleg ... o sigui que posats a fer fins i tot podríem mundialitzar-ho :P ... Qui fa de lluiswijk?--Mafoso (Mani'm?) 09:13, 14 feb 2013 (CET)
Tu mateix :-) La veritat és que el concepte és interessant. La llàstima és que les fitxes no estan sistematitzades. Molta informació està en pdf i el visor és incomplet. No he vist la forma de xuclar llistes si no ens ho passen. Ja et veig fent un article. No he trobat gaire cosa equivalent, de:Baumdenkmal, fr:Arbres remarquables de France, en:List of trees. A banda, ja tenim Llista d'arbres de la memòria de Barcelona com a arbres commemoratius. --V.Riullop (parlem-ne) 09:34, 14 feb 2013 (CET)

Alguna info més: a Balears tenen també un Catàleg a la Xarxa, al País Valencià he trobat la llei però no el catàleg, a Aragó tenen coses però no he cercat ... (tot això mentre començava a pensar com fer l'article Arbre Monumental procurant no donar-li un aire massa catalanocèntric) --Mafoso (Mani'm?) 14:06, 14 feb 2013 (CET)

Candidatura a administrador

Bones, he obert la meva candidatura a administrador, i Arnaugir ho farà també, però creia que s'afegiria automàticament, com en les propostes d'esborrat. A més, he fet algun estropici a Viquipèdia:Candidatura a administrador/USUARI que hauries de mirar de reparar. Pots mirar-t'ho? --Panotxa (disc.) 23:49, 13 feb 2013 (CET)

Està tot en ordre. Com ja vaig dir al Panotxa, gràcies per donar feina als buròcrates i voler treure'n als administradors :-) --V.Riullop (parlem-ne) 08:30, 14 feb 2013 (CET)

Majúscules i minúscules a l'art públic

Només va amb majúscula la paraula inicial, efectivament (i el títol de l'obra hauria d'anar tot amb cursiva, per anar bé). Només té sentit posar els diversos elements del títol amb majúscules dins un text on no es facin servir cursives, per destacar què en forma part i què no. La majúscula a la francesa només té sentit si el nom després de l'article ha d'anar per se amb majúscula (tipus La Pàtria vençuda, La Indústria i el Comerç [quan es tracta de figures al·legòriques], etc.). --Enric (discussió) 19:55, 14 feb 2013 (CET)

Bots a VD

Hola Vriullop, he creat un bot que vull posar en funcionament a Viquidites. Allà no tenim buròcrates i per tant on hauria d'anar a demanar la marca? Gràcies, --Nknudsen · 11:05, 15 feb 2013 (CET)

Si no hi ha cap buròcrata les funcions les fan els stewards de meta. Ho pots demanar a m:Steward requests/Bot status. Llegeix les instruccions, és possible que et demanin un enllaç per confirmar que hi ha consens en la comunitat local. --V.Riullop (parlem-ne) 12:09, 15 feb 2013 (CET)

netejar plantilla

Vicenç, He fet una millor descripció d'ús de {{sfn}} i regirant per dins de {{ref-llibre}} veig que està plena de sinònims de paràmetre per suportar la versió anglesa. Tot i l'embolicat que està, encara no hi ha prou, ja que no tracta bé els cognoms 3 i 4 per construir l'anchor. Que et semblaria canviar el {{cite book}}, passant-lo del redireccionament que és ara a una plantilla de reanomenar paràmetres tipus {{Lien web}} ?. Així es podrien netejar i simplificar una mica el {{ref-llibre}}. Ja em diràs. --amador (disc.) 19:25, 9 feb 2013 (CET)

Em sembla bé, endavant, però no sé si es podrà netejar la plantilla perquè és possible que s'usi ref-llibre amb els paràmetres en anglès. Caldria netejar-la abans amb bot. Aquestes plantilles pont haurien de ser provisionals mentre no se substitueixin amb bot, i almenys s'hauria d'avisar. Personalment em reventa veure el text en edició tot ple de coses en anglès, és per espantar a qualsevol novell. Però és de les coses que es van quedant enrere en la cua de pendents i no sé si mai m'hi posaré. Per altra banda, les normes d'estil diuen que en cas que hi hagi més de tres autors és millor simplificar, posar-ne només el primer i afegir et alii, cosa que en anglès no fan. --V.Riullop (parlem-ne) 20:42, 9 feb 2013 (CET)
Tu em podries fer una llista de pàgines amb ref-llibre amb paràmetre "darrer" o "last" o "title" ?. Si algú ha fet servir altre paràmetre, mala sort. --amador (disc.) 17:58, 10 feb 2013 (CET)
Fet a Special:Permalink/10954479. Són 986 pàgines, algunes amb diverses plantilles. Realment fa falta un manteniment de plantilles amb l'ajuda de bots, però és per desesperar-se i no acabar mai. --V.Riullop (parlem-ne) 19:16, 10 feb 2013 (CET)
Ja estic treballant en posar "cite book" als que estan en anglès i traduir al català alguns paràmetres aïllats en anglès dins de "ref-llibre". Quan acabi, et demanaré que ho tornis a passar, please. En tot cas, seguirem necessitant alguns sinònims (amb accent i sense / pàgina-pàgines...) i m'he mirat l'anglesa on el {{cite book}} no és el "motor", sinó una conversió de tots els sinònims a un patró únic i aleshores invoquen la en:Template:Citation/core que és la que té el codi de generació del text. Podríem pensar en fer quelcom similar i, de pas, afegir algun paràmetre que tenen a la anglesa i nosaltres no. Ja em diràs, de moment vaig endreçant. --amador (disc.) 21:06, 12 feb 2013 (CET)
El problema és aconseguir unificar en una única plantilla els diferents formats de citació segons el tipus d'obra. A més, a l'anglesa usen un estil de citació nord-americà que és diferent. Un primer intent d'unificar per fer-ho més senzill és la plantilla {{citar ref}} que tracta els diferents paràmetres i dedueix el format a aplicar. Caldria treballar-la més, tipus Citation/core adaptada, per a que acabi substituint totes les altres. És feina de bot, primer traduir totes les plantilles importades i després intentar unificar-les. Ho tinc a la llista de coses pendents que sempre es queden enrere. --V.Riullop (parlem-ne) 22:13, 12 feb 2013 (CET)
Bé, de fet {{citar ref}}, tal com està ara, fa la funció de homogeneïtzador de sinònims. Si amb un bot canviéssim totes les {{ref-llibre}} per {{citar ref}}, podríem simplificar el {{ref-llibre}} confiant en que els paràmetres li vindrien en format correcte. Si a partir de la neteja, algú invoca directament el {{ref-llibre}} hauria de saber que no hi ha sinònims. El {{cite book}} també el podríem redireccionar a {{citar ref}} si aquí afegim els noms en anglès. Bé, ja ho pensarem quan acabi. Només em queden uns 200.--amador (disc.) 23:59, 12 feb 2013 (CET)
Acabo d'engegar el bot per unificar els paràmetres a la forma principal, exemple d'un per on ja hi havies passat. A més, estan sortint molts paràmetres erronis dels que faré una llista. --V.Riullop (parlem-ne) 10:50, 13 feb 2013 (CET)
Fet, modificades 1.776 pàgines de 26.565 llegides. Llista d'errors en noms de paràmetres: Usuari:VriuBot/refllibre/log. --V.Riullop (parlem-ne) 16:59, 13 feb 2013 (CET)

O sigui, que ja has fet la feina que estava fent ?. M'alegro, perquè era un curro i alhora m'adono que no l'estava fent gaire bé, perquè el bot encara ha trobat errors. Respecte al llistat d'errors generats, com vols procedir ?. Jo m'ofereixo a arreglar els casos intractables massivament (expressions singulars "titol'" o "Historia de la legislación y recitaciones del Derecho Civil de España" que deu ser un problema de separadors, etc... i deixo per un bot posterior els que responen a un patró o que es repeteixen. Que et sembla ? --amador (disc.) 17:09, 13 feb 2013 (CET)

Pots treure de la llista els casos raros que corregeixis i em deixes tots els que es puguin substituir automàticament. --V.Riullop (parlem-ne) 17:23, 13 feb 2013 (CET)
Per si serveix, a Usuari:VriuBot/refllibre on diu "parano" hi ha tots els que he substituït pels corresponents de "parasi". Fent una nova llista puc corregir els errors repetitius. --V.Riullop (parlem-ne) 17:27, 13 feb 2013 (CET)
He fet una bona esbandida, però no he tocat el parano/parasi. Si vols fer una passada amb els més comuns i que baixi la llista (que és molt poc estimulant treballar amb una llista tant llarga). Un canvi global que baixaria substancialment el volum seria passar els paràmetres a lowercase abans de validar-lo. Altra error crònic és el paràmetre "publicació" que (quan no està buit) voldria dir que no ha de ser un ref-llibre sinó un cita publicació. Una via ràpida per arreglar-ho seria posar la teva {{citar ref}} i que ella s'apanyi a on correspon enviar-ho. Per últim, hi ha falsos positius, perquè quan hi ha una plantilla dins el ref-llibre, com ara {{ISBN}}, el bot tracta els seus paràmetres com si foren del ref-llibre. Marxo a treballar. Fins després. --amador (disc.) 07:15, 14 feb 2013 (CET)
He fet una primera passada substituint una sèrie de casos. Demà més, que encara que sigui el bot el que treballa això m'ocupa temps. Tot el que sigui substituïble directament ja ho aniré fent. Ja miraré de canviar també les publicacions. Les plantilles dins de ref-llibre de moment me les he saltat i ja no surten aquests falsos positius. En principi no n'hi hauria d'haver cap ja que totes les funcions les ha de fer la ref-llibre mateixa. En una segona fase buscaré totes les intra-plantilles per veure com les substituïm. --V.Riullop (parlem-ne) 13:20, 14 feb 2013 (CET)

Quan vulguis ja li pots fer l'estocada final. A la mateixa pàgina del log he fet un resum de paràmetres erronis i tots els que estan menys de 3 cops els he arreglat. Òbviament quan tornis a executar el bot, ho pots matxacar. Ara que farem net hauríem d'anar pensant què tocar de les plantilles per evitar que es desendrecin i, que no tinguin sinònims dins, objecte inicial d'aquesta croada, oi?. --amador (disc.) 17:44, 16 feb 2013 (CET)

Ja m'he carregat tots els sinònims en català a la plantilla, excepte els habituals pàgines-pàgina i citació-cita. Ja es pot fer la plantilla pont de cite book per treure els paràmetres en anglès. El proper pas serà analitzar les plantilles incloses dins de ref-llibre per fer net i potser surt algun paràmetre més. Realment hi havia molta potineria, en gran part per males traduccions o traduccions automàtiques no revisades. No entenc com es poden posar referències que no s'han comprovat, no ja en la sintaxi sinó en el contingut. Ara em miraré les que falten. --V.Riullop (parlem-ne) 18:07, 16 feb 2013 (CET)
Doncs si vols et pots carregar els anglesos, perquè ja he modificat {{cite book}} (fes-li un cop d'ull abans !!). --amador (disc.) 22:22, 16 feb 2013 (CET)

He liquidat {{cite press}} (rdirecció a cita notícia), després d'eliminar tots els enllaços. Penso que es pot fer el mateix amb {{cite press release}} però té molts enllaços i s'haurien de mirar abans.--amador (disc.) 22:21, 18 feb 2013 (CET)

Xat

Ep quan puguis passa pel xat, tema bot de referències. Gràcies! --Joancreus (discussió) 11:49, 17 feb 2013 (CET)

RefToolbar 2.0b

Vicenç. Despres del xat d'ahir, m'he passat per la WP-EN i he vist que la RefToolbar 2.0b contempla un depsplegable amb ajut per a cites i, a la cite book, si li entres el ISBN t'omple directament la fitxa, similar a com ho fa l'eina que utilitzo habitualment. M'he mirat les preferències i sembla que tinc marcades les mateixes a l'angles i la VP, però no és mostra a la barra. Cal fer alguna cosa que no he sabut trobar ? No tenim implementada la Reftoolbar 2.0 ? que caldria fer (traduir-la, per exemple) per a tenir-la ?. disminuiria substancialment la feina i els errors. Any answer, please?--amador (disc.) 17:13, 18 feb 2013 (CET)

Dejà vue: Viquipèdia:La taverna/Propostes/Arxius/2012/09#Assistent de referències i Usuari Discussió:Vriullop/Arxiu 10#Assistent de referències. Cal fer alguna instal·lació local. Ara m'ho miro i et dic alguna cosa. --V.Riullop (parlem-ne) 17:47, 18 feb 2013 (CET)
Doncs de tècnica vaig curt, com si diguéssim, però si et cal un "picata", ja saps que quan m'hi poso....--amador (disc.) 19:23, 18 feb 2013 (CET)
Mirant ràpid, potser és que no ho has cridat mai? Suposo que s'hauria d'afegir a MediaWiki:Common.js. Si de cas entra al xat, ja hi sóc. --Joancreus (discussió) 21:09, 18 feb 2013 (CET)
ja quasi ho teniu !. surt a la barra, està en català, però no surten les etiquetes al formulari i carrega algunes coses malament. Beeeeeeeeeeé !--amador (disc.) 22:39, 18 feb 2013 (CET)

Ja es pot provar i per anar afinant. --V.Riullop (parlem-ne) 09:55, 19 feb 2013 (CET)

Està molt bé! Un cop llest i afinat al 100% crec que s'hauria d'activar per defecte.--Arnaugir 10:10, 19 feb 2013 (CET)

Translation notification: Template:OurProjects

Hello Vriullop,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Template:OurProjects is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is low. The deadline for translating this page is 2013-03-31.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 01:54, 20 feb 2013 (CET)

bloquejos / quin embolic tens ací?

Hola venia a preguntar-te si vas blocar els dos bots el BotReversor i l'altre el BotPatrulla, bé al registre diu que es va blocar per una setmana, però és perquè veig que no edita des de juny del 2012, cap dels dos...

Per cert quin embolic tens en esta pàgina... He posat un </pre>, no sé si ho he fet bé, però.

–Cœt · mascletà · blablabla 13:26, 21 feb 2013 (CET)

Només vaig blocar el primer provisionalment per reversions estranyes, però sembla que no li va sentar bé :-( Ara no està blocat cap dels dos. La pàgina me l'ha embolicat el bot arxivador ja que desprès del pre venia un encapçalament de secció. --V.Riullop (parlem-ne) 13:46, 21 feb 2013 (CET)
Aghs, doncs sí que és estrany que no edite sent que està actiu... Bé doncs seguisc indagant. –Cœt · mascletà · blablabla 13:57, 21 feb 2013 (CET)

Canvis amb el bot

Bona tarda. És molt fàcil de fer, però em va semblar útil evitar que quedin enllaços en vermell. – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 22:06, 21 feb 2013 (CET)

Filtre de comentaris

He començat un filtre de comentaris, que de moment detecta dues expressions habituals. Pots fer-hi un cop d'ull i fer l'etiqueta?

El filtre de paraulotes té un avís per l'usuari, però en aquest no li posaria, perquè em temo que en comptes de dissuadir els vàndals, el que fa l'avís és donar-los una guia per evitar el filtre.--Pere prlpz (disc.) 16:50, 24 feb 2013 (CET)

Fet. --V.Riullop (parlem-ne) 17:02, 24 feb 2013 (CET)

Barra que hay encima del cuadro de edición de texto

Hola ¿Dónde está el código de la barra que hay encima del cuadro de edición de texto, en la que están los botones de Negrita y Cursiva? Es que en la interfaz española para todas las Wikipedias, los botones tienen las letras N y C, pero en gallego y catalán los botones tienen la A y A, y quiero ponerlas con N y C, como en español. Este cambio es para todos los proyectos. --Vivaelcelta (disc.) 13:12, 25 feb 2013 (CET)

Això està en el Mediawiki. Caldria demanar una petició de treball com per exemple bugzilla:23914. --V.Riullop (parlem-ne) 14:25, 25 feb 2013 (CET)

Usuari/Usuària

¿En catalán usuari no es para para masculino y usuària para femenino? Lo digo digo porque en la interfaz catalana (para todos los proyectos) no se hace diferencia entre usuari y usuària en el espacio de nombre Usuari. Pero en español sí que se hace diferencia, incluso aparece Contribuciones de la usuaria. Estos cambios, como ya sabrás, hay que hacerlos en translatewiki.net --Vivaelcelta (disc.) 17:24, 25 feb 2013 (CET)

"Usuària" està definit com a namespacealias. A MediaWiki:Contributions pots veure: Contribucions de {{GENDER:$1|l'usuari|la usuària}}. On és que no es fa diferència? --V.Riullop (parlem-ne) 17:39, 25 feb 2013 (CET)
Pues me acabo de poner sexo femenino en mi perfil y me aparece Usuari:Vivaelcelta, cuando me debería aparecer Usuària:Vivaelcelta. Ya he visto que '''Contribucions de {{GENDER:$1|l'usuari|la usuària}}''' está traducida. Así que hay que cambiar la traducción del espacio de nombre. --Vivaelcelta (disc.) 17:56, 25 feb 2013 (CET)
El títol de la pàgina no és un missatge que es pugui traduir ni canviar. Es podria amb una plantilla com {{DISPLAYTITLE:{{GENDER:{{BASEPAGENAME}}|Usuari|Usuària}}}}, però per fer-ho automàtic cal fer una petició de treball a bugzilla. Un intent va ser bugzilla:27691, però cal especificar la millor solució en cada llengua. --V.Riullop (parlem-ne) 19:59, 25 feb 2013 (CET)
Pues yo creo que hay que cambiarlo. En la Galipedia hace poco galleguizamos Portal talk por Conversa portal. Para ello primero abrimos un hilo en un café en el cual muchos usuarios indicaron que estaban a favor, y después un administrador hizo la petición. Este es el hilo. ¿Qué te parece si abres tu el hilo en Viquipèdia:La_taverna/Propostes, es que yo no sé catalán. --Vivaelcelta (disc.) 09:12, 26 feb 2013 (CET)

bush pilot

Hola! Curiosament, l'expressió que jo sé en francés es "pilote [de] brousse," que se usa al menys al Canadà. "Pilote de cabotage" sería més aviat "stunt pilot" o encara millor "barnstormer" en anglés-- una paraula fantàstica (però no la mateixa cosa). RangerRichard (disc.) 00:19, 26 feb 2013 (CET)

Paràmetre ref=harv

Vicenç. Veus algun problema que a les plantilles de referències el paràmetre "ref" sigui "harv" per defecte ? (si està buit, clar). Ajudaria a evitar errors en l'ús de la {{sfn}} per oblits. Sabem alguna cosa del bot del Joan ?. Era per planificar la feina del cap de setmana. --amador (disc.) 23:58, 22 feb 2013 (CET)

M'encanta que la gent demani feina. He corregit paràmetres de la redirecció {{cita llibre}} i els tens a Usuari:VriuBot/refllibre/log. Hi faré una altra passada per corregir els habituals. Del Joan no en sé res. Sobre ref=harv sembla que no hi ha problema, ja m'ho miraré amb calma. --V.Riullop (parlem-ne) 10:46, 23 feb 2013 (CET)
M'hi poso.--amador (disc.) 12:32, 23 feb 2013 (CET)
He afegit, al començament, un resum de repeticions. Et deixo per tu les dues primeres i jo em menjo la morralla. Si ?--amador (disc.) 13:43, 23 feb 2013 (CET). Res, ja he fet tard.--amador (disc.) 13:45, 23 feb 2013 (CET)
Tinc el bot en marxa, ja en queden menys. En el cas "obra" no veig que es pugui substituir fàcilment, segurament no són llibres. --V.Riullop (parlem-ne) 13:47, 23 feb 2013 (CET)
Fet Fet!--amador (disc.) 22:26, 23 feb 2013 (CET)
Estic impressionat. He tret una nova llista, crec que aquesta ja és l'última dels llibres. El següent pas serà analitzar les plantilles posades en paràmetres que m'he saltat i segurament sortiran més coses. Amb el munt d'incoherències que han sortit no vull ni pensar si les referències són realment adequades. Em queda pendent mirar ref=harv, potser demà. --V.Riullop (parlem-ne) 23:31, 23 feb 2013 (CET)

Aquesta vegada sembla que he arribat a temps: he afegit davant el resum de'errors i et deixo per tu les quatre primeres (fechaacceso: 204, obra: 184, añoacceso: 58, enciclopèdia: 22). La primera és fàcil, les que diu obra acostuma a ser un error del "citar" que no ha de ser llibre sinó "citar web" (hi ha dotzenes de les pseudotraduccions del Capdevila); enciclopèdia acostuma a estar en -como no- enciclopèdies i a "títol" diu el terme, es pot arreglar de dues formes: posant "col·lecció" o canviant "títol" per "capítol" i "enciclopèdia" per "títol". M'hi poso amb els rars. --amador (disc.) 17:35, 24 feb 2013 (CET)

No sé com ho has comptat, però fechaacceso només en veig 1. El problema amb añoacceso és que va combinat amb mesacceso i cal substituir 2 paràmetres per 1: consulta=mesacceso+añoacceso. Per altra banda, m'estic mirant allò de ref. Quan no existeix el paràmetre posa per defecte id=References-{{{cognom}}}-{{{any}}}. El dubte és s'està utilitzant en alguna banda per poder canviar-ho per defecte a ref=harv, o ref=IEC que és el mateix i queda més aprop que Harvard. --V.Riullop (parlem-ne) 17:53, 24 feb 2013 (CET)
Mal rollo. Tens forma de saber on es fa servir References-{{{cognom}}}-{{{any}}} ? se suposa que hauria de ser dins un enllaç tipus [[#References-{{{cognom}}}-{{{any}}}...]], oi?--amador (disc.) 22:51, 25 feb 2013 (CET)
Complicat, s'haurien de llegir totes les pàgines sobre un dump. És feina més aviat pel Joan. Detectant [[#References- n'hi hauria prou. No crec que s'utilitzi en cap plantilla. Simplement es va copiar de l'anglesa sense parar gaire atenció i allà ja ho han canviat. Potser es troba en alguna traducció vella de copy&enganxa, o potser no s'utilitza gens. És un oportunitat per fer net. --V.Riullop (parlem-ne) 23:06, 25 feb 2013 (CET)
No era tan complicat com semblava. Ho comprovat que cap pàgina que tingui ref-llibre o sinònims estava utilitzant el format #References-. Ja he posat ref=harv per defecte. --V.Riullop (parlem-ne) 15:05, 26 feb 2013 (CET)
Gran notícia. Gràcies !. Per cert, et sembla correcte afegir "any" a {{citar publicació}} ?. Ara es fa servir per generar l'anchor, però tan sols es publica "data". Si es fa servir la meravellosa {{citar ref}} funciona bé, perquè aquesta sinonimitza any amb data.--amador (disc.) 21:11, 27 feb 2013 (CET)
Doncs sí, el sinònim està posat a mitges i cal completar-ho. Quan acabem amb els llibres (tinc pendent una segona passada amb les últimes millores detectant subplantilles i desprès convertir cite book) llavors podem seguir amb les publicacions, notícies i webs... si et queden ganes :-) --V.Riullop (parlem-ne) 21:32, 27 feb 2013 (CET)
Penso que aguantaré. El tema s'ho mereix. Gràcies i j'avisaràs quan tinguis més llistes.--amador (disc.) 22:10, 27 feb 2013 (CET)

Plantilla:U@

Hola. He importado la Plantilla:U@ de la Wikipedia en español es:Plantilla:U@. Esta plantilla se usa para que de forma automática, según tenga configurado el usuario en las preferencias, las cajas de usuario distingan entre hombre y mujer, como "Aquest viquipedista" y "Aquesta viquipedista". Yo he dejado de valores predeterminados una o para el masculino y una a para el femenino, no sé si es lo correcto para el catalán. Un ejemplo de uso de la plantilla, es:Usuario:Userbox/Usuario Firefox. También creé esta plantilla Plantilla:SPACEUSER, porque es necesaria. ¡Saludos! --Vivaelcelta (disc.) 09:31, 27 feb 2013 (CET)

"Pàgina d'usuari"

Hay que cambiarlo en esta página, poniendo este código. No sé si está bien traducido al catalán

Pàgina de {{gender:{{#titleparts:{{BASEPAGENAME}}|1}}|l'usuari|la usuària}}

--Vivaelcelta (disc.) 17:36, 27 feb 2013 (CET)

Ya he explicado en la Taverna que no estoy seguro que eso sea correcto. Una "pàgina d'usuari" es un tipo de página y su nombre no cambia segun quien la utilice. --V.Riullop (parlem-ne) 17:49, 27 feb 2013 (CET)

MediaWiki:Sp-contributions-footer

¿Puedes añadir este enlace[[Especial:CentralAuth/{{{1|$1}}}|*Cuentas*]] en MediaWiki:Sp-contributions-footer? Como en la Wikipedia española es:MediaWiki:Sp-contributions-footer. --Vivaelcelta (disc.) 11:10, 28 feb 2013 (CET)

Fet. --V.Riullop (parlem-ne) 11:58, 28 feb 2013 (CET)

Plantilla:Infotaula de municipi

English: hi what is Plantilla:Infotaula de municipi name in English so I can find it on the en wikipedia and link it to it 178.239.50.146 (discussió) 18:29, 28 feb 2013 (CET)

It was originally related with en:Template:Infobox City but it was merged with a more general infobox. --V.Riullop (parlem-ne) 18:48, 28 feb 2013 (CET)
ok thanks becuAse all the template:Infobox settlement were linking here when they were aspose to be linking to that other page but thanks 178.239.50.146 (discussió) 19:00, 28 feb 2013 (CET)

Infotaula de teatre

Bones mestre, la {{Infotaula de teatre}} dona un error al posar les coordenades, pots donar-hi un cop d'ull?. Grcies.--Mafoso (Mani'm?) 08:39, 1 març 2013 (CET)

Arreglat, però sàpigues que he estat a punt de revelar-me contestant amb renecs. Tenim una plantilla en anglès incompatible amb la versió anglesa, manda webs. Mira més amunt, #Nova llista, la meva declaració sobre el que hauria de ser norma d'estil de plantilles: "Tota plantilla que s'utilitzi en el text d'un article hauria de tenir unes premisses". --V.Riullop (parlem-ne) 09:46, 1 març 2013 (CET)
Molt agraït. La pregunta: com coi ho has fet per veure-ho? (jo m'ho he mirat i remirat)... he decidit que soc miop a lo Rompetechos...
vers lo de les plantilles: totalmente de acuerdo, Jose Mª que diria en Balmanya al butanito ... No sé si entraria en les atribucions de Wikidata fer-ne una centralització de plantilles--Mafoso (Mani'm?) 10:56, 1 març 2013 (CET)
Acotant l'error... era en les coordenades, en el títol, en la latitud... només podia ser aquesta línia i aquest paràmetre. A vegades un s'encalla obsessionat i és millor renegar i tornar a començar de nou amb més calma. --V.Riullop (parlem-ne) 11:21, 1 març 2013 (CET)

Perquè cal canviar tots els "Ref-llibre" per "Citar llibre" ?

Hola Vriullop, tinc un dubte: per què estàs canviant totes les inclusions de {{Ref-llibre}} per {{Citar llibre}}? Ara com ara, he vist que hi ha 27.025 pàgines que fan servir directament la plantilla real, "Ref-llibre", mentre que de moment n'hi ha 8.498 que opten per cridar la que tu canvies, "Citar llibre". A més, veig que "Citar llibre" no és més que una redirecció a "Ref-llibre"... He vist que en una discussió parles de simplificar la plantilla "Ref-llibre", i per tant no entenc el motiu de direccionar-ho tot a "Citar llibre"... Tinc curiositat: per què tot això?--Peprovira (disc.) 05:11, 1 març 2013 (CET)

Vaig plantejar unificar els noms de la família de plantilles {{ref-llibre}}, {{citar publicació}}, {{citar web}} i {{cita notícia}}, a més d'altres possibles com {{citar ref}}, {{citar mapa}} o algunes no traduïdes. M'és igual si es diuen "ref x", "cita x" o "citar x", però els noms haurien de ser consistents. L'única resposta apuntava a "citar x" i així han quedat en el giny de la barra d'edició, però no m'he decidit a reanomenar les plantilles per falta de més comentaris. Tampoc tinc intenció de substituir-les totes. El que estic fent és aprofitar la correcció de paràmetres o la neteja de paràmetres opcionals buits per anar canviant al nom unificat més probable, igual que amb la redirecció {{cita llibre}}. Insistiré per veure si ens decidim a reanomenar les plantilles. --V.Riullop (parlem-ne) 08:49, 1 març 2013 (CET)
Entesos, ara ho veig clar (m'havia perdut tot el tema de la proposta d'unificació). I sí, trobo que cal unificar nomenclatura, que si no ens hi aclarim... Doncs res, endavant i bona feina!--Peprovira (disc.) 15:51, 1 març 2013 (CET)

Possible petit "bug" a la plantilla "Ref-llibre" (i també a "Citar llibre") ?

Hola un altre cop. he obert una nova secció perquè aquest tema, tot i estar relacionat amb el meu dubte d'abans, és diferent: Acabo de notar que les plantilles de citacions de llibres, recentment modificades, han perdut una funcionalitat molt vistosa que fins fa no-res tenien. Es tracta del paràmetre "ref", que si s'informa en una referència i apunta a una citació de llibre, abans en fer-hi click es posicionava a la citació corresponent i quedava assenyalada amb fons de color blau (com si estigués seleccionada). Ara s'hi posiciona però no es remarca.

Ho pots comprovar p.e. en l'article Motocicleta (un a l'atzar que he provat): si fas click a la ref 21, te n'hi vas i veus que posa "Herreros 1998" en forma d'enllaç. Fent-hi click et posiciona a la secció Bibliografia, teòricament seleccionant el llibre "Herreros, Francisco; Aznar, José Luis. Historia del motociclismo...", però ara aquesta línia ja no queda "highlighted" (abans, sí)...

En fi, és una cosa insignificant però és una funcionalitat que estava prou bé i ara com ara ha desaparegut. Només per si t'és fàcil d'arranjar-ho.

Salut,--Peprovira (disc.) 16:12, 1 març 2013 (CET)

Ben vist. El motiu és per aquesta edició que faltava acompanyar-la d'aquesta altra. L'etiqueta cite és per a citacions textuals i s'estava utilitzant incorrectament per a citacions bibliogràfiques. Ara ja torna a funcionar, si neteges la memòria cau del navegador. Realment va bé que quedi remarcat. --V.Riullop (parlem-ne) 16:44, 1 març 2013 (CET)
Perfecte, ara ja torna a funcionar correctament. Sort que ho has pogut trobar tan ràpidament! Fins una altra.--Peprovira (disc.) 21:30, 1 març 2013 (CET)

Template:Coord

English: hi could you add the following to Plantilla:Coord/display/inline,title please


{{{1}}}<span style="font-size: small;"><span id="coordinates">[[Sistema de coordenades geogràfiques|Coordenades]]: {{{1}}}</span></span><noinclude>{{ús de la plantilla}}</noinclude>
Why? --V.Riullop (parlem-ne) 17:31, 1 març 2013 (CET)

Art rupestre

Clar que es pot aturar. En realitat, ja hi està. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 10:15, 2 març 2013 (CET)

Gràcies pel teu interès. A Categoria Discussió:Jaciments d’art rupestre he fet una proposta de redefinició arran del teu comentari que crec que ens pot satisfer a tots. Salut! --Bestiasonica (disc.) 11:26, 2 març 2013 (CET)

Genera

Em pots generar l'article Can Grau de Llista d'antics monuments de Barcelona. Després el revisaré i l'ampliaré amb alguna coseta.--KRLS , (disc.) 21:12, 2 març 2013 (CET)

Tots els d'aquesta llista són o bé desapareguts o bé dubtosos perquè no s'han localitzat ni al catàleg de l'ajuntament ni a l'adreça indicada. Saps on es troba? --V.Riullop (parlem-ne) 09:59, 3 març 2013 (CET)
Ok, fet, ja he vist que està enderrocat. --V.Riullop (parlem-ne) 10:57, 3 març 2013 (CET)

Referències

A causa dels darrers canvis a aquesta plantilla, és possible que les referències hagin canviat la llista numerada per una llista sense numerar? Exemple: Carolina Latorre Canet (no passa a les notes, però sí a les referències). Pau Cabot · Discussió 11:50, 3 març 2013 (CET)

Confirmo que les referències no estan numerades. Caldria refer la plantilla perquè l'ordinal torni a aparèixer. --Panotxa (disc.) 11:55, 3 març 2013 (CET)
Arreglat. En copiar de l'anglesa no em vaig adonar que allà ho tenen preparat per poder definir diferents formats: números, números romans, lletres, none... Ho he deixat en números decimals. Aquest tema m'ha superat en un mal moment pels embolics ocasionats.--V.Riullop (parlem-ne) 18:28, 3 març 2013 (CET)

Ànims, Vicenç. En proporció a tot el que s'està millorant, han hagut pocs accidents. --amador (disc.) 19:15, 3 març 2013 (CET)

Re: Administradorietat

Gràcies! Acabo d'arribar de Praga després d'una setmana de desconnexió total (inclosa Viquipèdia) i m'acabo de trobar amb la bona notícia. Espero fer una bona feina :-) quan m'hagi centrat de nou em llegiré la guia i la milloraré en la mesura que pugui.--Arnaugir 22:04, 4 març 2013 (CET)

Translation notification: FDC portal/CentralNotice2013-1

Hello Vriullop,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page FDC portal/CentralNotice2013-1 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high.


This banner will invite logged-in editors on all projects to participate in the current public review phase about funding requests by 4 Wikimedia organizations. Around 2.6 million US dollars of donation money are available in this FDC round. (Questions about the translation notification system can be asked at [3], and you can manage your subscription at [4].)

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 07:48, 5 març 2013 (CET)

restaurar La hojilla

No entenc perquè però en restaurar les versions de l'anònim que no ha sabut fer una redirecció no m'apareixen, estic una mica oxidat... He refrescat la memòria cau, però res. La HojillaLa hojilla. el comentari anterior sense signar és fet per Coet (disc.contr.) 13:40, 6 març 2013 (CET)

De passada volia comprovar si SignaBot em siganria el meu comentari :) –Cœt · mascletà · blablabla 13:41, 6 març 2013 (CET)
Desprès de fusionar historials cal comprovar l'historial de la pàgina per recuperar l'última versió bona. En aquest cas l'última versió era la redirecció que he revertit. --V.Riullop (parlem-ne) 13:48, 6 març 2013 (CET)

WLPA escultura-banc Lawrence Weiner

Hola, he afegit una filera a Llista de l'art públic de Ciutat Vella (est) amb l'escultura banc de Lawrence Weiner que s'ha instal·lat a Santa Caterina i que hi serà durant un any. Així doncs podrà ser fotografiada. Entenc que entra bé en la llibertat de panorama ja que és a la via pública. Espero haver posat bé totes les coses, si no ja em diràs. Salut! --Passavolant apunta clr gruix7 x25px.png Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 13:56, 6 març 2013 (CET)

La llibertat de panorama implica que estigui permanentment en la via pública. M'ha sortit el dubte pel fet que sigui provisional durant un any, però com que està previst traslladar-la per exposar-la en altres ciutats entenc que el propòsit és que segueixi estan a la via pública i per tant és llibertat de panorama. Tinc pendent analitzar quan i com s'hauria d'afegir l'avís commons:Template:Not-free-US-FOP, tema crític quan es tracta d'autors nord-americans. Per altra banda, encara no sé si es crearà una base de dades, o com, pel control del concurs on serà imprescindible que tingui algun codi. --V.Riullop (parlem-ne) 14:46, 6 març 2013 (CET)
Em miraré aquest enllaç i el tema de llibertat de panorama perquè és un tema que també m'interessa tenir més clar. És un concepte que surt a la LPI espanyola? I lo del cas nordamericà, es que pot afectar a les obres dels seus autors a l'estranger? --Passavolant apunta clr gruix7 x25px.png Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 16:22, 6 març 2013 (CET)
Està explicat a Viquipèdia:Fotografies d'obres d'art amb la referència de l'article de la LPI i alguns aclariments del concepte. A més, també s'hi explica el problema de jurisdicció aplicable: pot ser lliure a Espanya però no als EUA on hi tenim la seu legal. --V.Riullop (parlem-ne) 16:38, 6 març 2013 (CET)

Can Pedragosa

Hola Vicenç, Quan trobo una dada que potser s'hauria de retocar en alguna pàgina dels monuments, no sé si ho haig de posar a la pàgina de Discusió o comentar-t'ho directament. L'altra dia vaig deixar un comentari però potser no t'arriba. Si vols, ho puc modificar jo directament. Moltes gràcies. Herodotptlomeu (disc.) 15:00, 6 març 2013 (CET)

Si ho tens clar ho pots modificar directament, com qualsevol pàgina. Si a més cal informar als de patrimoni per a que corregeixin el seu inventari, llavors es pot anotar a Viquiprojecte:Monuments/Revisió del registre. En aquest cas, a més, té un article que hauria de dir el mateix. Normalment en faig un seguiment, però un no pot estar per tot :-) A més, sembla que les coordenades estan malament, no entenc on apunten. --V.Riullop (parlem-ne) 15:33, 6 març 2013 (CET)

Reloj al lado de Cerrar sesión

¿En la Viquipèdia no tenéis el accesorio del reloj que muestra la hora en UTC y que sirve para purgar la página? Es que quise purgar una página y tuve que hacerlos de forma manual. Si no tenéis dicho accesorio creo que deberíais importarlo. Saludos. --Vivaelcelta (disc.) 16:53, 6 març 2013 (CET)

En cawiki usamos por defecto la hora CET/CEST. Un reloj UTC no resulta útil, pero para purgar/refrescar tienes en las preferencias el gadget "Afegeix una pestanya «Refresca» que permet refrescar la memòria cau de la pàgina." --V.Riullop (parlem-ne) 16:59, 6 març 2013 (CET)
Ya, ya sé que no resulta útil un reloj en UCT, pero yo lo quería para tener el botón purgar, y me daba igual que el reloj fuese en CET/CEST. Pero como ya este una opción purgar pues perfecto. Y muchas gracias. --Vivaelcelta (disc.) 17:19, 6 març 2013 (CET)

Nova llista

Em sembla que el teu bot enganxa els paràmetres que estan com a comentaris. Mira't Parròquia de Sant Antoni Abat que segons la llista te dos ": d.l.". Una altra cosa, perquè vols eliminar les plantilles dins de {{citar llibre}} ?. Bé, vaig fent. --amador (disc.) 20:40, 28 feb 2013 (CET)

Doncs sí, no té en compte que hi hagi comentaris ocults, però de fet, per què punyetes hi ha d'haver paràmetres amb comentaris? He corregit aquest cas posant id=D.L. xx. El tema subplantilles és una qüestió de principi i d'higiene. Una plantilla uniformitza el format i hauria de ser capaç de tractar totes les possibilitats. Posar plantilles en els valors dels paràmetres hauria d'estar prohibit a tot arreu. Pot trencar la plantilla, el format, els bots i l'enteniment dels novells. Tota plantilla que s'utilitzi en el text d'un article hauria de tenir unes premisses: nom de paràmetres senzills i intuïtius, sempre en minúscules, en català és clar, no més dels necessaris, i facilitat per a que qualsevol novell pugui completar o corregir la informació amb simple text. O bé la funció de la subplantilla cal incorporar-la en la plantilla principal o bé l'usuari s'està saltant l'estil per anar per lliure. --V.Riullop (parlem-ne) 20:57, 28 feb 2013 (CET)
Confesso que alguns comentaris els he posat jo per no perdre el valor de paràmetres que esborrabem. En tot cas, són falsos positius, però no faran mal. Lo de les plantilles no sé si no admet excepcions, per exemple, la {{MathSciNet}} deus ser més perillós escriure l'enllaç corresponent que fer-la servir. Però, en general coincideixo amb tu que les fórmules recursives acaben generant problemes de comprensió, com a mínim.--amador (disc.) 21:20, 28 feb 2013 (CET)
Si mires la documentació de MathSciNet, que és a l'anglesa, veuràs com l'usen a cite journal amb mr=. És el que et deia, si cal la plantilla el que s'ha de fer és incorporar-la a la plantilla principal, no com a valor de paràmetre. Si vols, de moment es pot canviar a citar publicació, ja tornarà a sortir quan toqui i de moment acabem amb els llibres. --V.Riullop (parlem-ne) 22:12, 28 feb 2013 (CET)
Fet Fet!, s.e.u.o. --amador (disc.) 23:21, 28 feb 2013 (CET)

L'anomenada "darrera llista" està feta llevat de:

  • Oxigen que té dotzenes de "#Reference-", però que no són perilloses perquè estan fora de les plantilles. Es fa servir la {{wikicite}} que li he demanat al Lepti (autor) si la puc bescanviar per la {{sfn}} i eliminar-la.
  • Història de la xocolata, he revisat 3 cops l'article buscant "cognom1" i tots són normals. Cal uns altres ulls per trobar-ho.

Awaiting next step.--amador (disc.) 11:03, 2 març 2013 (CET)

Corregida la xocolata. Quin navegador uses? Només he hagut de fer una cerca de text per trobar-ho. --V.Riullop (parlem-ne) 11:11, 2 març 2013 (CET)
No és problema de navegador (Firefox 9.0), sinó d'ulls. No m'estava donant compta de que sobrava l'u, i jo estava buscant un cognom1 buit. Empanada !. --amador (disc.) 17:38, 2 març 2013 (CET)

Primera llista d'errors de traduir cite book a ref-llibre finalitzada. Ja m'avisaràs si hi ha més feina.--amador (disc.) 18:15, 9 març 2013 (CET)

Es podria eliminar el paràmetre "nopp"; editor2xxx, editor3xxx o superiors ; xxxxxx, deixar les xxxx tal qual estan / canviar "Data d'accés:" per "consulta=" ; editors= per editor= ; {{etal}} per et al. ; " publication-date" per "data" i " publication-place" per "lloc" ; "city" per "lloc" ; "collection" per "col·lecció". La resta requereixen artesania o ajuden a detectar que no ha de ser un ref-llibre, sinó un citar publicació. --amador (disc.) 18:30, 9 març 2013 (CET)
Ok, ho afegeixo, però no sé què vol dir "deixar les xxxx tal qual estan". --V.Riullop (parlem-ne) 18:46, 9 març 2013 (CET)
Perdó. Vol dir que quan trobis una plantilla {{aut}}, la eliminis i deixis el contingut del seu únic paràmetre.--amador (disc.) 19:08, 9 març 2013 (CET)

Benvinguda

Gràcies, però no he tornat. Malauradament (o per sort, de fet) continuo molt atrafegat i no puc tornar per aquí com m'agradaria. Ahir vaig tenir una estoneta i prou, però tornaré a estar força temps sense passar per aquí. De vegades faig alguna correcció des de l'anonimat quan llegeixo algun article i hi veig alguna mancança, però sempre de passada... Veig que per aquí va tot bé! :-) Salut, --Xtv (que dius que què?) 13:30, 8 març 2013 (CET)

Ayuda con un código

Hola Vriullop. Querría pedirte tu ayuda para importar el código de la pestaña de documentación (que aparece en las plantillas) en la Galipedia. He copiado esta página Mediawiki:Common.js/documentation_tab.js en gl:Usuario:Vivaelcelta/documentacion.js, en la cual he hecho los cambios necesarios. Después copié el código de la sección «Afegir la pestanya "Documentació" per plantilles» de MediaWiki:Common.js, en gl:Usuario:Vivaelcelta/vector.js y gl:Usuario:Vivaelcelta/common.js, porque no sé en cual es. Y no me funciona, a ver si sabes el porqué. ¡Saludos! --Vivaelcelta (disc.) 23:21, 8 març 2013 (CET)

Lo he probado en gl:Usuario:Vriullop/common.js y funciona. Quítalo de vector.js, por si acaso. El common.js es para todas las apaciencias y el vector.js solo para una, no hace falta duplicarlo. Asegúrate de limpiar la caché, las mejores instrucciones estan en en:Wikipedia:Bypass your cache según tu navegador. --V.Riullop (parlem-ne) 23:57, 8 març 2013 (CET)
Por cierto, has visto que en la última sección de esta página, y en todas las discusiones, aparece el enlace [nova secció]? Se trata de evitar modificar la última sección para añadir una nueva, cosa que despista viendo el historial. Lo tienes también en Mediawiki:Common.js. --V.Riullop (parlem-ne) 00:27, 9 març 2013 (CET)
Muchas gracias, la verdad es que hoy ya me iba, teniendo el código en las dos, pero lo he borrado de vector.js, y eso que ayer purgué la página, pulsando en el reloj. Ya, ya sé lo del botón de [nova secció], pero de poco sirve si después me olvido de poner el título de la sección xd. El enlace de nueva sección también lo copié en gl:Usuario:Vivaelcelta/vector.js, y me funciona, pero, ¿es mejor que lo traslade a common.js? También lo propuse para todos los usuarios, pero no quisieron. En cambio en la Wikipedia en español sí que está para todos los usuarios. --Vivaelcelta (disc.) 12:52, 9 març 2013 (CET)
Una cosa es purgar una página, para cargarla de nuevo, y otra cosa es limpiar completamente la memoria caché del navegador para que cargue de nuevo las funciones en javascript modificadas. En la misma página gl:Usuario:Vivaelcelta/common.js tienes una nota "Despois de gardar, cómpre limpar a memoria caché do seu navegador para ver os cambios" con instrucciones que son diferentes al típico action=purge de una página. Todas las funciones que sirven para cualquier apariencia, como [nova secció], es mejor ponerlas en common.js por si algun dia cambias aunque sea para hacer pruebas. --V.Riullop (parlem-ne) 13:25, 9 març 2013 (CET)
Ahh vale, i moltes gràcies. --Vivaelcelta (disc.) 22:02, 9 març 2013 (CET)

traduir plantilles

Voldria compartir amb tu el meu experiment. He intentat crear un script per a traduir plantilles, a Usuari:TronaBot/treulallengua.py tens el resultat. Voldria saber com ho fas tu. No l'he posat encara en funcionament, tot i que he comprovat que els primers eixirien bé, però em preocupa que el text el tinga que substituir amb un "".replace(), ho he assegurat amb una única repetició, tot i així crec que podria fer un reemplaçament on no deuria. Em pots dir com t'ho arregles tu? el comentari anterior sense signar és fet per Coet (disc.contr.) 06:37, 10 març 2013 (CET)

La veritat, em costa llegir-ho per seguir la lògica. Tot i que desconeixia templatesWithParams() em sembla que la filosofia és la mateixa. L'he publicat a Usuari:VriuBot/refllibre. El que faig és un replace amb funció per assegurar-me que tots els canvis són dins de la mateixa plantilla. A banda hi ha alguns tractaments dels noms de paràmetres i d'alguns valors. L'únic problema és quan la plantilla té inclosa una altra plantilla descartant el contingut entre el primer }} i l'últim, cosa que potser soluciona templatesWithParams().
Tens un typo a "journal": u"publiacó". Amb els log Usuari:VriuBot/refllibre/log em van sortint molts paràmetres amb typos o errors que vaig afegint al diccionari... si es pot.
Sobre Link GA i Enllaç AB, tingues en compte que en alguns casos estan duplicats: no cal substituir-los sinó eliminar-los.
--V.Riullop (parlem-ne) 11:42, 10 març 2013 (CET)
Diria que el que tu dius typo en Python se'n diu dictionnary o simplement dict i jo diccionari :)
Ja he fet totes les substitucions, no tenia en compte que podrien estar duplicades així que caldrà una repassaeta.
Pel que respecta al meu dubte, crec que ho sabré solucionar, tot i que no sé què passarà amb una plantilla imbricada. Però la solució és recorrer a una regexp i aprofitar-la per a ordenar fins i tot els camps segons la documentació de la plantilla.
Ja t'informe dels resultats. Vaig a mirar el teu script a vore com funciona la teua ordenada ment :P –Cœt · mascletà · blablabla 13:26, 10 març 2013 (CET)
Typo és abreviació anglesa per error tipogràfic: "journal": u"publicació". --V.Riullop (parlem-ne) 13:58, 10 març 2013 (CET)
Ups, no pensava que estaves tant anglicitzat. Un error tipogràfic, és un error d'impremta. Nosaltres fem errors mecanogràfics o dactilogràfics, tot i que s'haurien d'inventar algun vocable ja que això perntany a una altra època, però en el meu cas realament és que el meu teclat necessita piles i, si som primmirats és un descuit tècnic, un error de transmissió per ones. No he acceptat mai dir-li error tipogràfic a deixar algun caràcter o permutar-los, per això no t'acabava d'entendre :)
Seguint amb el tema que ens ocupa, pel que veig també hauré de mirar aquells camps que tenen a la plantilla anglesa i que nosaltres no tenim, per a descartar-los, com fas tu. I el tema dels typos és una cosa que tampoc contemplava, tot i que havia pensat que si un camp no apareixia, que descartara traduir-la. –Cœt · mascletà · blablabla 16:02, 10 març 2013 (CET)
Ok, fet wikt:typo. Faute de frappe és més gràfic. L'Amador s'ha fet un fart de revisar paràmetres erronis d'aquests i et pot fer un resum de com ho veu. --V.Riullop (parlem-ne) 17:13, 10 març 2013 (CET)
La meua intenció no només és traduir les plantilles per qüestió d'unificació, sinó també vull ordenar els paràmetres segons figuren a la documentació de la plantilla i no sols per a la que he preparat primer, sinó que voldria repassar totes estes de cite web, cite book, etc.
Ja he aconseguit crear la regexp que farà impossible que reemplace text que podria ser semblant i que pertanyeria a una altra plantilla i també ordenar els camps segons la documentació. Només em cal tindre en compte els paràmetres que he d'ignorar de cada plantilla i els mínims.
En la darrera actualització del meu script he inclós per a poder susbtituir la plantilla cite book. Tot i que encara no he afegit tot el que tu consideres al teu codi font.
T'he fet una correcció al teu script:diff, en Python dos cadenes separades per un espai se solden i acaben sent-ne una. –Cœt · mascletà · blablabla 02:56, 11 març 2013 (CET)
Això era un typo :-D Pots veure les discussions prèvies amb l'Amador a Usuari Discussió:Vriullop/Arxiu 12#netejar plantilla, #Paràmetre ref=harv i #Nova llista. Portem ja dies només amb els llibres. Ref-llibre ja està netejada de traduccions que abans incloïa, i d'errors, i cite book està feta a mitges. Vaig parant per donar temps a netejar manualment els errors del log Usuari:VriuBot/refllibre/log. La idea era anar seguint amb totes les plantilles de referències, però no hi ha problema si són dos bots treballant, poden ser complementaris. De fet, l'script publicat és el base on hi vaig afegint partxes amb les coses que van sortint sobre la marxa. --V.Riullop (parlem-ne) 08:52, 11 març 2013 (CET)

Canvi de nom

Crec que te n'encarregues tu de Viquipèdia:Canvi de nom d'usuari, pel que veig de "fet" en altres casos. He procedit a demanar un canvi de nom i he escrit un dubte a la discussió. Quan tinguis temps a veure si me'l pots resoldre i veure el meu cas. Una salutació. --Vinals (disc.) 22:10, 10 març 2013 (CET)

Coordenades

Hola Vicenç, saps com es modifiquen les coordenades al google maps? Arreglo les coordenades d'algun lloc a la pàgina de la viquipèdia, però després en el google maps no apareix. Com exemple, vaig arreglar les coordenades de les "Pajaritas" però la modificació no es veu a Google maps. No sé si m'he explicat... Moltes gràcies. Herodotptlomeu (disc.) 08:52, 12 març 2013 (CET)

No sé si t'he entès bé. Si és via enllaç "coord" jo les veig bé. Si és via l'enllaç de la caixa "Mapa de tots els punts" llavors és un problema de memòria caché que està explicat a Viquiprojecte Discussió:Monuments/Arxiu 4#Coordenades que no arriben al mapa, punt 1. --V.Riullop (parlem-ne) 09:45, 12 març 2013 (CET)

Traducció cap a l'aragonès

Feta. Gràcies per l'avís, Manuel Trujillo Berges (disc.) 15:45, 12 març 2013 (CET) Manuel Trujillo Berges (disc.) 15:45, 12 març 2013 (CET)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Thank you letter

Hello Vriullop,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Thank you letter is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2013-03-30.

The thank you letter has been had minor formatting changes and some changes to the text however the work is only minor and shouldn't :) Thank you again

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 03:28, 14 març 2013 (CET)

Control d'autoria

Respost a Discussió:Control d'autoria --Arnaugir 23:14, 14 març 2013 (CET)

Mòdul

Creus que serà possible programar una taula per a que fiquem una fila de totals i ens sume els resultats d'una columna a mode de fulla de càlcul? –Cœt · mascletà · blablabla 10:44, 15 març 2013 (CET)

Si em preguntes si ho crec, la resposta és crec que sí. Si em preguntessis com et diria dunno. La taula l'hauria de crear una plantilla perquè pugui invocar el mòdul passant-li els valors, per exemple:
{{taula amb totals
 | pomes | 5
 | peres | 20
 | columnes = 2
}}
Aquesta és l'estructura més senzilla que se m'acut, però es pot complicar per afegir-hi formats opcionals de taula. La mateixa plantilla podria calcular els totals: {{#ifeq:{{{columnes}}} | 2 | {{#expr: {{{2}}} + {{{4}}} + {{{6}}} + ...}} }} A més de detectar si són valors numèrics que no donin error, això es pot complicar molt i és possible que amb Lua es pugui fer de forma més efectiva.
Si estaves pensant en un class="totals" igual que class="sortable", això està en el javascript client per poder interpretar tota la pàgina i queda fora de l'abast de Lua. --V.Riullop (parlem-ne) 12:28, 15 març 2013 (CET)

Vriubot doble espai

Hola Vriubot, sovint, mentre reviso articles creats per vostè, em trobo petits trossets de text on hi ha un "doble espai", és a dir " " entre dues paraules. Es podria incorporar al codi de creació de l'article un petit procés de neteja per esborrar aquestes cadenes?. Crec que la cadena " " es pot substituir per " " sense cap problema. No és ni important ni urgent, però podria ser una millora. Gràcies per la feinada que fa. Si es vol vosté despertar per animar la cursa cap els 400.000, també seria d'agraïr ;).--Kippelboy (disc.) 19:33, 17 març 2013 (CET)

Benvolgut Kipp el Xicot, llegint la teva atenta missiva dedueixo que el teu interès és pels articles de patmapa. No he pogut comprovar l'origen de la teva angoixa perquè avui és dia de precepte i els caps de setmana el servidor està en immerescut repòs. Vull dir el servidor de monuments, no el servidor de vostè que no descansa mai. L'assumpte serà tractat per l'equip tècnic de guàrdia, un cop hagi acabat de berenar, o d'esmorzar. Sobre l'assumpte que implica a l'equip de producció, vegi's més amunt la comanda rebuda. No és un problema de migdiada sinó un desajustament del departament de personal. Un cop estigui calent el forn aquesta serà tramesa amb la celeritat deguda. Agraïm el teu interès per la Viquipèdia. --V.Riullop (parlem-ne) 20:04, 17 març 2013 (CET)
Part fàcil feta sobre els pendents. He aprofitat per treure espais i canviar s. per segle. --V.Riullop (parlem-ne) 21:05, 17 març 2013 (CET)

Petició de reanomenament

Bona nit,Vicenç: A Discussió:Rasa de cal Catriques vaig proposar tres reanomenaments de rases de la zona de la Vall d'Ora, al Solsonès. Veuràs les dues respostes de conformitat que hi ha. He fet els dos primers reanomenaments (confio que correctament), però amb el tercer em trobo amb que el nom nou ("Rasa de Comadescales") que he de posar a "Rasa de Graudescales" ja existeix, per lo que cal l'intervenció d'un administrador. Podries arreglar-ho?. Gràcies.--Isidre blanc (disc.) 23:11, 19 març 2013 (CET)

Fet. Cap problema, m'has enganxat a punt. En altres ocasions, si no trobes a ningú disponible, ho pots demanar a VP:PA que sol estar vigilat pels administradors. --V.Riullop (parlem-ne) 23:17, 19 març 2013 (CET)
Gràcies, Vicens. Tens raó. A veure si en una altra ocasió m'en recordo de demanar-ho a VP:PA--Isidre blanc (disc.) 09:03, 20 març 2013 (CET)

Bot

Hola Vicenç, per què no fem una nova fornada de bons articles de monuments (400-500)? Ara resten a la categoria un nombre més o menys reduït a Categoria:Pàgines creades per bot pendents de revisar. Òbviament, em comprometo a anar-los revisant.--KRLS , (disc.) 09:00, 13 març 2013 (CET)

Ho trec de la cua de congelats per posar-ho a la cua del microones, però abans he d'acabar de parar taula. --V.Riullop (parlem-ne) 10:32, 13 març 2013 (CET)
Jo li he fet una bona neteja avui, i em comprometo a anar-ho fent durant aquesta setmana santa si em carregues uns quants més ;)--Kippelboy (disc.) 19:45, 24 març 2013 (CET)
Avui no podrà ser. He fet Lleida i els he hagut d'esborrar. Si comproves qualsevol enllaç de patmapa veuràs que no funciona. Això passa tots els caps de setmana. Els divendres quan pleguen deuen apagar el llum, fins que tornen el dilluns. --V.Riullop (parlem-ne) 20:46, 24 març 2013 (CET)
Gràcies per afegir enllaços interns a arquitectura. He tingut un petit problema en el nom d'un fitxer a Santa Caterina de Vinyols i els Arcs. -> afegia enllaç en el descriptiu d'un fitxer. No és greu però t'ho comento.--Kippelboy (disc.) 08:00, 26 març 2013 (CET)
Els enllaços interns no els afegeixo jo. Ho feia Jrgoma, ara inactiu. --V.Riullop (parlem-ne) 09:35, 26 març 2013 (CET)

Translation notification: FDC portal/CentralNotice2013-2

Hello Vriullop,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page FDC portal/CentralNotice2013-2 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high.


These banners are for a "last call" inviting logged-in editors on all projects to participate in the current public review phase (until March 31) about funding requests by 4 Wikimedia organizations, for around 1.3 million US dollars of donation money. (Questions about the translation notification system can be asked at [5], and you can manage your subscription at [6].)

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 14:45, 27 març 2013 (CET)