Usuari Discussió:Lapissin

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Lapissin! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--KajenCAT (disc.) 14:41, 30 oct 2023 (CET)[respon]

Projecte Viquipedia Escola Sadako[modifica]

Benvolgut, he vist que has retirat la petició aquí. Com que sí que era el lloc adequat i, a més, no tinc forma de saber si ets la mateixa persona, el reverteixo. Salutacions, --KajenCAT (disc.) 14:44, 30 oct 2023 (CET)[respon]

Hola, KajenCAT,
Moltes gràcies. Disculpa. Com que no m'havia identificat, és per això l'he esborrat. Al marge que hi apareixen noms del persones en un àmbit que és públic.
Aleshores, aprofito, doncs, per demanar-te novament, si podríeu revertir els permisos per a la ID de l'escola Sadako. Volem continuar col·laborant a la Viquipèdia. És clar, però, que ho volem fer des del respecte.
En aques sentit, us demanaria, sisplau, si em podríeu enviar la mostra en la qual es veu que l'editor Ferran Fité va malmetre un article. És important per a nosaltres, a fi de poder demanar les disculpes pertinents i poder avançar en el projecte des del respecte, tal com s'ha demanat als i les alumnes.
Moltes gràcies per l'atenció. Lapissin (disc.) 20:13, 30 oct 2023 (CET)[respon]
Bon dia, Lapissin,
Perdoneu per les molèsties. Desitjaria que esborrés el nom del professor del missatge? No en constaria a l'internet.
Pel que fa a la IP és el que comentaves al VP:Petició als administradors (90.162.64.28), l'últim blocatge fou el 3 d'octubre d'enguany i durà dues setmanes, així que actualment la IP esmentada no té cap restricció vigent. KajenCAT (disc.) 12:29, 31 oct 2023 (CET)[respon]
Bon dia, KajenCAT,
Sí, sisplau, si podeu esborrar els nomes dels mestres, us ho agrairé. Moltíssimes gràcies. Lapissin (disc.) 13:42, 3 nov 2023 (CET)[respon]