Viquipèdia:Petició als administradors/Arxiu 53

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Canvi unilateral sense consens

L'article Els valencians, des de quan són valencians? ha segut revertit de la seua fusió quan té dos vots a favor de la reversió i un en contra com es pot comprovar a la pàgina de discusió tot i que TaronjaSatsuma menteix deliberadament en aquest comentari per mirar de justificar-ho.

Dit això també voldria destacar la coincidència del canvi just poques hores abans de que acabara el meu bloqueig, supose per pura provocació per mirar de nou produir el meu bloqueig si revertia directament l'edició. --Benicarlando (disc.) 09:58, 19 des 2020 (CET)

Puig de l'Àguila

De moment no hi ha opció, el contingut de tots dos articles era el mateix i seguint les normes de Viquipèdia:Fusió per articles duplicats, marcat com a tal amb la corresponent plantilla al article original. Les fusions es realitzen generalment sobre l'article original. Podeu fer la proposta a VP:PA

  • Objecció Objecció a De moment no hi ha opció, el contingut de tots dos articles era el mateix i seguint les normes de Viquipèdia:Fusió per articles duplicats, marcat com a tal amb la corresponent plantilla al article original. Les fusions es realitzen generalment sobre l'article original. Podeu fer la proposta a VP:PA.

La redirecció de Puig de l'Àguila a Puig de l'Àguila és incorrecte, i Puig de l'Àguila inclou molt més que l'antic. Demano reversió a les aportacions fetes i calma.-- qbit (disc.) 11:03:25, 26 des 2020 (CET)

Context: Tema:W0bika0n3zjcbhph, Discussió:Puig de l'Àguila. També avisat d'utilitzar un compte titella (Usuari Discussió:Qbit) suposo que és una situació provocada pel desconeixement del sistema de reanomenar un compte, el sistema de redirecció entre comptes d'usuari també l'ha utilitzat a eswiki.--Kette~cawiki (disc.) 11:21, 26 des 2020 (CET)
A causa d'eliminar el contingut de la pàgina de discussió Usuari Discussió:Qbit suposo que per eliminar el tema sobre comptes titella, recupero l'edició (Permalink).--Kette~cawiki (disc.) 14:00, 26 des 2020 (CET)
Context: Tema:W0bika0n3zjcbhph, Discussió:Puig de l'Àguila. Cap compte titella Kette~cawiki (disc.).--qbit (disc.) 14:19:36, 26 des 2020 (CET)
Cap contingut eliminat Kette~cawiki (disc.), sinò artícles ampliats i estructurant el meu perfil ja que la viquipèdia creix cada día amb noves eines i nous continguts. qbit (disc.) 14:19:36, 26 des 2020 (CET)
Kette~cawiki està revertint canvis significatius a Puig de l'Àguila que s'haurien de resoldre sense anar desfen la feina feta. Pic de l'Àguila és el cim de Puig de l'Àguila. Hi ha quelcom que no es pot resoldre aquí. Demano reversió de la plana a les últimes aportacions en lloc de fer reversions ad hoc per tal de seguir avançant.-- qbit (disc.) 15:01:29, 25 des 2020 (CEST)

Nom d'usuari inacceptable

--Docosong (disc.) 10:43, 18 gen 2021 (CET)

Referències publicitaries

He esborrat una referencia de l'artícle Corporació de dret públic introduit per l'usuari Mariamarinsoria que adreçava a una web de cursos de dret corporatiu i que m'ha semblat que era propaganda.

Cal actuar d'alguna manera especifica en aquests cassos?el comentari anterior sense signar és fet per 81.45.71.201 (disc.contr.) 13:53, 21 gen 2021‎

AWB

Estic intentant reprendre l'ús d'AWB. He aconseguit carregar de nou el programa i obrir-lo. Però quan faig login em diu "Pallares is not enable to use", tot i que estic a la llista d'autoritzats (https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:AutoWikiBrowser/CheckPage). Cal fer res més?--Pallares (disc.) 16:34, 10 maig 2021 (CEST)

Vandalisme

85.192.75.174 Com ha mínim ha esborrat una pàgine i escrivint bretolades en una altra.el comentari anterior sense signar és fet per Mercè Piqueras (disc.contr.) 11:22, 29 oct 2021‎

Anònim inicia guerra d'edicions

Bon dia. Demano la intervenció d'un administrador no implicat en l'assumpte respecte a l'anònim @95.169.224.20:, que es nega a voler entendre que la plantilla {{Segle}} ja incorpora els enllaços i no para de substituir-la per enllaços senzills, que no mostren el text en versaleta. L'article és «Edat mitjana». Crec que un avís seria millor que un bloqueig. Gràcies.—Leptictidium (digui) 11:09, 8 des 2021 (CET)

Evasió de bloqueig (3)

Martollerenc és un titella del troll titellaire Editant: [1] Per això, després de ser el seu compte verificat per un checkuser, ha sigut bloquejat en una altra edició d'aquesta enciclopèdia, on s'ha distingit per provocar les seues acostumades guerres d'edició i faltar a la viquietiqueta, i pretén ací, pel que es veu, continuar pel mateix camí. A més, el compte Karkom resulta ser un titella dorment del mateix troll titellaire: [2]. Salutacions. Varondán (disc.) 22:02, 11 des 2021 (CET)

Aquest titella continua provocant les seues acostumades guerres d'edició, i ara a més vandalitzant articles: [3]. Varondán (disc.) 11:35, 12 des 2021 (CET)
De nou aquest usuari vol traslladar aquí una guerra per la seua obsessió, després de revertir aquesta edició a la wikipedia, tornant a una versió vandalitzada per un anònim (perquè aquesta si li interessa "protegir") i què fruït del seu propi assetjament malaltís s'ha traslladat a un article on de nou mira de denigrar la llengua catalana passant catanyol per valencià.--Martorellenc (disc.) 21:02, 12 des 2021 (CET)

I soc jo qui trasllada ací problemes d'una altra wiki? Aquest és un cas d'evasió de bloqueig crosswiki evident, verificat per un checkuser i ara també confés, en el qual el titellaire usa els seus titelles amb l'únic propòsit de provocar guerres d'edició, vandalitzar i assetjar a usuaris a diferentes versions de l'enciclopèdia. Administradors de la viquipèdia, fins quan? Varondán (disc.) 22:46, 12 des 2021 (CET)

Fet Fet! Blocats els dos usuaris. Pau Cabot · Discussió 07:18, 13 des 2021 (CET)

L'últim titella actiu en la Viquipèdia del troll Editant és Esqval (discussió contribucions registre). Aquest titella ha sigut verificat en es.wiki ([4]) durant la seua última onada vandalitzadora. A més hi ha molts altres titelles dorments verificats. Cal recordar que els titelles bloquejats en una de les versions de Wikipedia (en català o en castellà) solen ser reutilitzats pel troll en l'altra més tard per a vandalitzar. Salutacions. Varondán (disc.) 13:17, 1 feb 2022 (CET)

Fet Fet! KajenCAT (disc.) 14:33, 1 feb 2022 (CET)

De veritat, que solucioneu fent seguidisme d'un usuari obsessionat de la wiki en castelllà? Ni ha hagut onada vandalitzadora ni res de res, passeu-se a mirar la visió castellanista de l'individu en, per exemple l'article d'Aspe de la wiki en castellà, evitant anomenar Jaume II (com diu la font) i si fent-ho d'Alfonso X, o impedint de fer vore al lector que l'e final del topònim en castellà és degut a la castellanització, com diu clarament la cita. O a l'article Coca amb Tonyina mareja al lector amb una nota diguent que es diu "Coca Antoñina" a Alacant, o escrivint "toñina" a l'entrada com si fóra en llengua autòctona, en resum no seguint la literalitat de la font i aprofitant-se indirectament de la meua situació de blocatge ací (i allí), fruït de la seua pressió entre altres coses. He estat apartat d'ací un temps com vaig prometre i vaig obrir un usuari per començar de nou (mireu a vore quin és el vandalisme o troll que he fet jo amb aquest usuari ara bloquejat) d'un persona que ja ni havia aparegut per ací quan no em podia seguir la pista. Vaig demanar el meu desblocatge i se'm va negar, d'una situació injusta i desproporcionada. Si voleu, ja sabeu, jo no pense demanar-lo, ni trollejaré res ni hi haurà vandalisme més que en la ment d'aquest individu. En realitat, aquest individu demostra una debilitat en el fons, tot al contrari del que es deu pensar, s'excusa en blocatges per evitar contraargumentar i fins i tot censura argumentacions a les discusions per no deixar rastre del seu ridícul argumental davant la comunitat, ja diu el refrany que "qui tem, alguna cosa deu". Simplement té por, no dona la talla intel·lectual. Haveu engrandit al monstre. Vinga, ara ja podeu bannejar aquest si us ve de gust, ja és un usuari inútil que podeu comprovar com a trollejat a la wiki en castellà...--Catalanito (disc.) 17:45, 1 feb 2022 (CET)

Editant continua evadint el seu bloqueig sense cap dissimulació. Ara amb el compte Repagus (discussió contribucions registre) (nom idèntic que el del seu últim titella bloquejat a es.wiki, [5]), i creat amb la intenció de seguir amb les guerres d'edicions de titelles anteriors: [6], [7]. Varondán (disc.) 00:57, 4 feb 2022 (CET)
Perdona per la meva ignorància @Varondán:, ja que no conec pas el patró d'edicions de l'Editant. En aquest cas, no em sembla tan obvi i l'única similitud que hi veig és en el nom d'usuari, però no pas en les edicions. Potser algun dels meus companys et pugui ajudar. KajenCAT (disc.) 19:06, 4 feb 2022 (CET)

@KajenCAT: A es.wiki he patit durant anys l'assetjament d'aquest troll (per això han hagut de protegir diverses vegades la meua pàgina de discussió i esborrar desenes de resums d'edició amb insults). Jo sí que conec, i molt bé, el seu patró d'edicions, i puc assegurar amb total seguretat que es tracta de l'enèsima evasió de bloqueig del troll. I encara que en aquest cas no és només el nom, molt probablement prompte eixirem de dubtes, ja que a es.wiki el compte està en procés de verificació. Varondán (disc.) 19:57, 4 feb 2022 (CET)

Ho entenc, @Varondán:, però en aquest cas diria que cal assegurar-nos. Quan ho verifiquin, ens avises. Salut, KajenCAT (disc.) 20:46, 4 feb 2022 (CET)
@KajenCAT: És tan evident que es tracta d'un nou titella d'aquest troll que n'hi ha prou amb mirar l'historial d'aquest article, on es veu que també edita amb una ip anònima que només uns pocs minuts abans ha sigut bloquejada a es.wiki per "Abuso de múltiples cuentas y/o evasión de bloqueo local o global": [8]. I és que allí ja coneixen massa bé al troll i la seua manera d'actuar. Salutacions. Varondán (disc.) 01:11, 6 feb 2022 (CET)
@KajenCAT: Repagus ja ha sigut verificat a es.wiki i bloquejat: [9]. Cal afegir que mentre Editant evadia per enèsima vegada ací el seu bloqueig amb aquest compte, el mateix troll s'ha dedicat a es.wiki a trollejar i assetjar mitjançant ip's anònimes, totes elles verificades i bloquejades (algunes abans de ser verificades per l'evident del seu vandalisme). Salutacions. Varondán (disc.) 21:23, 14 feb 2022 (CET)
@Varondán: Fet Fet! (la confirmació per si algú ho vol buscar) KajenCAT (disc.) 23:06, 14 feb 2022 (CET)
Tancat
Si torna a reincidir en altres comptes, si us plau, obre un nou tema. Gràcies, KajenCAT (disc.) 23:07, 14 feb 2022 (CET)

Reanomenament

Podríeu canviar el nom de l'article President de la Comissió Europea per Presidència de la Comissió Europea. El 2019 va ser elegida una dona, per la qual cal eliminar la marca de gènere. Moltes gràcies! --Sjoel (disc.) 19:45, 3 gen 2022 (CET)

Bon vespre. No fet No fet! Tot i que indubtablement hi ha arguments a favor, i personalment no em sembla pas malament, no és un canvi prou evident per fer-lo sense plantejar-ne la discussió. Com que, a més a més, podria servir de precedent per a molts altres articles (p. ex. «Rei d'Espanya), convindria discutir-ho a la Taverna. Salut.—Leptictidium (digui) 20:06, 3 gen 2022 (CET)

reanomenar el llac Janka a llac Khanka

Ho volia reanomenar jo directament però no em deixa. La "j" és la transcripció castellana del so de la kh russa (escrita x). --Enric (discussió) 21:07, 3 gen 2022 (CET)

Fet Fet!--Carles (enraonem) 21:14, 3 gen 2022 (CET)

Autopatrullat per a Sjoel

Amb gairebé 4.000 edicions i havent contribuït al projecte amb edicions sempre positives, sol·licito l'assignació de l'autopatrullatge per a l'usuari @Sjoel. Com ho veieu? Un altre petit èxit i usuari consolidat del Portal:Joves :) Xavier Dengra (MISSATGES) 21:48, 3 gen 2022 (CET)

A mi em sembla bé :) --Yuanga (disc.) 22:58, 3 gen 2022 (CET)

Reanomenar article

Hola, demano reanomenar l'article Vallès Reds AFT a Terrassa Reds, ja que és el nom actual de l'entitat [10] i no em deixa fer el reanomenament. Gràcies!-- Docosong (disc.) 22:29, 3 gen 2022 (CET)

Fet Fet!--Carles (enraonem) 22:42, 3 gen 2022 (CET)

IAC-CATAC

Les pàgines relacionades amb IAC-CATAC han rebut un atac i hi ha reanomenaments que no puc revertir. Hauríeu de fer-ho vosaltres per deixar les pàgines amb els noms i formes que corresponen abans de l'incident.

Bon dia. Crec que ja està Fet Fet!. Caldria comprovar-ho.—Leptictidium (digui) 09:12, 6 gen 2022 (CET)
Crec que si, gràcies! --Amortres (disc.) 09:18, 6 gen 2022 (CET)

Canvis fets per 151.33.201.96

Bona nit. He vist que la ip 151.33.201.96 ha fet un parells de canvis que considero sospitosos, sobre l'article El cim. Ha afegit unes refs amb enllaços estranys i no em vull arriscar a obrir-los des del meu ordinador.

En canvi, el següent canvi que ha fet, a Giovanni Boldini, sembla correcte.

A la versió en italià d'El cim, hi ha un canvi similar, el mateix text però l'enllaç canvia.

Veig fantasmes? Gràcies. Cataleirxs (disc.) 22:48, 6 gen 2022 (CET)

Els enllaços apunten a una imatge d'una altra obra d'art semblant. Més enllà d'això, no puc dir si són correctes o no.—Leptictidium (digui) 08:53, 7 gen 2022 (CET)
Fet Fet! He tret els dos enllaços: un duia a una pàgina que donava error 404 i l'altre a una imatge, que no referenciava el que explica el text. --Yuanga (disc.) 09:30, 7 gen 2022 (CET)

Sempre vandalisme.--General Basset (disc.) 09:17, 10 gen 2022 (CET)

Fet Fet! --Yuanga (disc.) 09:19, 10 gen 2022 (CET)

Hauríem de protegir la pàgina LGTB

Reiterat vandalisme escolar.--General Basset (disc.) 09:41, 10 gen 2022 (CET)

Fet, sis mesos Fet, sis mesos --Yuanga (disc.) 09:51, 10 gen 2022 (CET)

Sempre vandalisme 85.192.71.127 (discussió contribucions registre)

Bloqueig. Des de desembre del 2016 ja va estar un any.--General Basset (disc.) 13:57, 10 gen 2022 (CET)

Fet Fet! --Yuanga (disc.) 15:16, 10 gen 2022 (CET)

Reanomenar entrada

Demane es canvie l'entrada "Jabouilleia naungmungensis" per "turdina becuda de Naung Mung" «Petició als administradors/Arxiu 53». Cercaterm. TERMCAT, Centre de Terminologia. --Nelo (disc.) 01:05, 11 gen 2022 (CET)

Fet Fet! Recordau de posar enllaços interns per facilitar-nos la feina. Gràcies! Pau Cabot · Discussió 07:07, 11 gen 2022 (CET)

Reanomenar Astroboy

Bona tarda,

Es podria reanomenar l'article Astroboy per Astro Boy? El nom és incorrecte. Moltes gràcies.

--Doomuu (disc.) 15:02, 11 gen 2022 (CET)

Hauria de ser a Astro boy (anime), Astro Boy ja existeix. Va bé? --Yuanga (disc.) 15:35, 11 gen 2022 (CET)
Perfecte! Moltes gràcies! :) Doomuu (disc.) 20:18, 13 gen 2022 (CET)
@Doomuu: Fet Fet! --Yuanga (disc.) 23:21, 13 gen 2022 (CET)

Vandalisme.--General Basset (disc.) 09:58, 12 gen 2022 (CET)

Fet Fet! --Townie (discussió) 09:59, 12 gen 2022 (CET)

Sempre vandalisme.--General Basset (disc.) 10:15, 12 gen 2022 (CET)

Fet Fet! --Yuanga (disc.) 10:16, 12 gen 2022 (CET)

Podeu esborrar aquesta pàgina? És vandalisme.

Aquesta pàgina és vandalisme de l'usuari anònim 81.184.221.124. Mercè Piqueras (disc.) 13:08, 12 gen 2022 (CET)

Fet Fet!, però posant la plantilla és suficient, ja ho detectem.--Lohen11 (disc.) 13:17, 12 gen 2022 (CET)
Gràcies, no hi havia pensat. Després he vist que algú altra ja l'havia posada. Mercè Piqueras (disc.) 13:58, 12 gen 2022 (CET)

Vandalisme.--General Basset (disc.) 18:55, 12 gen 2022 (CET)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 19:32, 12 gen 2022 (CET)

Vandalisme.--General Basset (disc.) 10:40, 13 gen 2022 (CET)

Fet Fet!--Yuanga (disc.) 10:46, 13 gen 2022 (CET)

Vandalisme. Van juntets.--General Basset (disc.) 10:46, 13 gen 2022 (CET)

Fet Fet! --Yuanga (disc.) 10:47, 13 gen 2022 (CET)

Vandalisme continuat ahir i avui. Jmrebes (discussió) 09:43, 14 gen 2022 (CET)

Fet Fet! Ja ho tens.--KRLS, (disc.) 09:56, 14 gen 2022 (CET)

Nou cas de plagi massiu

Si us plau, si podeu fer una ullada a aquest fil: Tema:Wo377init8pncgpm. Em caldria una mica d'ajuda amb eines i idees per detectar tot el rerefons de la qüestió. Gràcies! Xavier Dengra (MISSATGES) 12:26, 14 gen 2022 (CET)

Fusions d'historials

El 2009 Estació de Sagrera-Meridiana es va reanomenar tallant i enganxant sobre Estació de la Sagrera, que era una redirecció. Se n'haurien de fusionar els historials.--Pere prlpz (disc.) 19:59, 14 gen 2022 (CET)

El mateix amb Cromlech i Cromlec. Aquí el nyap ha passat desapercebut des del 2010.--Pere prlpz (disc.) 20:02, 14 gen 2022 (CET)

I pi pinyoner i pi pinyer, també del 2009. Un cop fusionats els historials ja plantejarem a la discussió de l'article si el reanomenament era pertinent.--Pere prlpz (disc.) 20:06, 14 gen 2022 (CET)

I Lluís de Requesens i Zúñiga amb aquesta versió (i les anteriors) de Lluís de Requesens.--Pere prlpz (disc.) 20:25, 14 gen 2022 (CET)

I embassament de Sant Ponç i pantà de Sant Ponç. També haurem de discutir després si el reanomenament era adient.--Pere prlpz (disc.) 21:09, 14 gen 2022 (CET)

I Badal amb Sants-Badal.--Pere prlpz (disc.) 21:11, 14 gen 2022 (CET)

I Medinet Habu i Madinet Habu. Aquest he estat temptat de demanar-lo en una candidatura per administrador per tal que el candidat pogués lluir el que ha après des del 2013. Si algú hi té més confiança que jo, que no se n'estigui.--Pere prlpz (disc.) 21:42, 14 gen 2022 (CET)

I Església de Santa Maria del Puig i Ermita del Puig. Aquest és menys evident perquè en la mateixa edició del 2014 que es va copiar i enganxar el contingut de l'article, es va aprofitar per ampliar-lo, però se'n reconeixen prou trossos com per atribuir-los a qui toca fusionant els historials.--Pere prlpz (disc.) 21:57, 14 gen 2022 (CET)

@Pere prlpz: Has decidit donar-nos molta feina! Revisa'ls, però crec que ja estan tots fusionats com demanaves. L'eina Especial:Fusiona_historial segueix sent molt limitada i hauria de millorar molt.--KRLS, (disc.) 09:24, 15 gen 2022 (CET)
@KRLS: Gràcies. M'ho miro.
Em crec que l'eina de fusionar historials és limitada, però les eines per detectar i evitar reanomenaments manuals no són dolentes sinó que no existeixen. Aquests els he trobat perquè ahir a la Taverna vaig (re)descobrir xtools i com que creo molt pocs articles, una gran part dels "meus" articles són redireccions que algú altre ha editat i convertit en un article. Part d'aquestes són reanomenaments mal fets. Em temo que quan tingui temps de mirar-me la resta dels articles me'n sortirà un altre grapat, i que n'hi deu haver moltíssims més que no trobarem mai.--Pere prlpz (disc.) 12:17, 15 gen 2022 (CET)
@KRLS@Pere prlpz, es pot pensar en un bot que detecti redireccions amb un cert historial? V.Riullop (parlem-ne) 11:25, 16 gen 2022 (CET)
Pot ser una pista, tot i que s'hauria de comprovar a mà. Redireccions amb historial que apuntin a articles que havien estat una redirecció són candidats a haver estat un reanomenament manual. De fet entre els "meus" articles n'hi ha uns quants d'aquest tipus i per això n'hi vaig trobar aquesta mitja dotzena.--Pere prlpz (disc.) 12:17, 16 gen 2022 (CET)
Proposeu llistar tots aquells articles que ara són redireccions i que l'article al qual apunten ara abans era una redirecció? Això és fàcil de programar. Ho podem estudiar si hi ha voluntat de dedicar-hi esforços.--KRLS, (disc.) 17:13, 16 gen 2022 (CET)
Sí. Si a més ara fossin redireccions amb historial, i sobretot si es pogués comprovar que un article va deixar de ser una redirecció a la mateixa data que l'altre va passar a ser-ho, pot ser que la major part fossin positius autèntics. Un cop fet el llistat, l'esforç del voluntari és mirar cada historial i marcar els que s'han de fusionar.--Pere prlpz (disc.) 17:26, 16 gen 2022 (CET)

Un altre: les edicions de Montlleó fins aquesta s'han de fusionar amb Montlleó (Ribera d'Ondara).--Pere prlpz (disc.) 17:47, 16 gen 2022 (CET)

Esmenat.--KRLS, (disc.) 18:29, 16 gen 2022 (CET)

Canvi de nom en català

L'article "garsa bruna comuna" deuria figurar com a "tordenc de l'Índia" «Petició als administradors/Arxiu 53». Cercaterm. TERMCAT, Centre de Terminologia. Rev. 20/12/2021(català)

Fet Fet! --Yuanga (disc.) 08:12, 18 gen 2022 (CET)

Bloc 79.152.234.236

Hola. Totes les edicions d'aquest usuari han hagut de ser revertides. El podeu blocar, si us plau? Cataleirxs (disc.) 15:41, 18 gen 2022 (CET)

Fet Fet!--Carles (enraonem) 15:56, 18 gen 2022 (CET)

Reanomenar Canals (Costera)

Podrieu reanomenar Canals (Costera) simplement com a Canals i eliminar la primera entrada o redirigir-la a Canals?--Esqval (disc.) 23:15, 18 gen 2022 (CET)

Fet Fet! (la segona opció).—Leptictidium (digui) 10:34, 19 gen 2022 (CET)

Vandalisme continuat. Jmrebes (discussió) 08:35, 19 gen 2022 (CET)

Fet Fet! per la Barcelona.—Leptictidium (digui) 10:33, 19 gen 2022 (CET)

Edicions anònimes a Jaciment de sílex de Casa Montero

Un editor novell (Ferranorti) va iniciar l'article Jaciment de sílex de Casa Montero amb un problema de copyvio. Era la seva primera edició. Després d'avisar-lo va refer l'article per resoldre el problema. Així que molt bé. Jo el vaig acabar d'ajudar afegint la font emprada com a referència i una categoria. Després aquest usuari ha continuat treballant, però pel mig s'ha ficat un anònim (158.109.94.83) que reverteix les edicions i recupera la versió amb el problema de copyvio i elimina la categorització. No hi ha cap justificació aparent per a fer-ho. Com caldria procedir amb això? Pot ser és un motiu de blocatge? --aLZiNous: deixa'm un missatge. 11:17, 21 gen 2022 (CET)

Fet Fet! L'he blocat uns dies i l'he instat a contestar a la pàgina de discussió. Si hi torna mirarem que més podem fer.--Yuanga (disc.) 10:52, 24 gen 2022 (CET)
Gràcies --aLZiNous: deixa'm un missatge. 22:57, 24 gen 2022 (CET)

Insistència més enllà de raonaments (no respon a la seva pàgina de discussió) en introduir un text en coreà en la pàgina Hae-Jin Lee. Vegeu l'historial de canvis.--Jmrebes (discussió) 13:11, 21 gen 2022 (CET)

Fet Fet! Blocat. --Yuanga (disc.) 10:48, 24 gen 2022 (CET)

Infostrada

Des del dia 20/01 hi ha una guerra d'edicions a Infostrada entre una IP i un admin de Meta. La IP desa els canvis amb comentaris en anglès i és l'autora de la versió en espanyol. En francès s'han fet edicions des d'IPs similars. L'article té tota la pinta de ser una pàgina publicitària i, si així ho considereu, podria plantejar-se el seu esborrat definitiu (ja té un parell de banners al respecte). Gràceis. -- Cataleirxs (disc.) 10:33, 22 gen 2022 (CET)

Com a publicitat, és una mica estranya, ja que segons l'article l'empresa ja no existeix com a tal. L'he protegit per a usuaris autoconfirmats durant sis mesos.—Leptictidium (digui) 11:04, 22 gen 2022 (CET)

Blocar ip 39.121.71.209

Totes les edicions des d'aquesta IP han hagut de ser revertides. Gràcies -- Cataleirxs (disc.) 23:12, 23 gen 2022 (CET)

Fet Fet! Blocat uns dies. --Yuanga (disc.) 10:45, 24 gen 2022 (CET)

Nom en català d'un ocell

L'article "Babax lanceolatus" deuria ser reanomenada "xerraire de la Xina", denominació que del termcat.«Petició als administradors/Arxiu 53». Cercaterm. TERMCAT, Centre de Terminologia.

Fet Fet! Ja ho tens Xerraire de la Xina.--KRLS, (disc.) 07:32, 24 gen 2022 (CET)

Protegir Manel Piñero?

Hola! Des de fa un temps, periòdica l'usuari Joanruizcaballe es dedica a eliminar de l'article de Manel Piñero el lloc i data de naixement, quan està totalment referenciat. També he vist que ho elimina de Wikidata, però això ja... En definitiva, que cada x temps, s'ha d'estar desfent els canvis que fa. No sé si s'hauria de protegir aquesta pàgina o fer alguna cosa amb l'usuari, perquè tot i que li he escrit a la seva pàgina de discussió, no em respon. Hi podeu fer alguna cosa? Gràcies!--Sorenike (disc.) 14:41, 24 gen 2022 (CET)

Fet Fet! Bloqueig per sis mesos.—Leptictidium (digui) 15:25, 24 gen 2022 (CET)

Esborrar l'entrada Lomas del Garbinet

Hola, per una errada en la traducció de la wiki en castellà se m'ha colat aquesta entrada que ja he corregit traslladant-la a l'entrada correcta Llomes del Garbinet, la podrieu esborrar? Gràcies--Esqval (disc.) 09:13, 31 gen 2022 (CET)

Fet Fet! Jmrebes (discussió) 09:51, 31 gen 2022 (CET)

Protegir Tomiii11

Hola, podeu protegir Tomiii11? Anònim(s) afegeixen constantment informació redundant. Fins a tres vegades la mateixa informació (premis, mort, youtube...). Gràcies! --Amortres (disc.) 09:45, 31 gen 2022 (CET)

Fet Fet!--General Basset (disc.) 09:56, 31 gen 2022 (CET)

Diferencia la "salvitxada" de la "salsa de calçots"

Bon dia, m'agradaria demanar-vos si seria possible crear dues pàgines diferenciades per a la "salvitxada" i la "salsa de calçots". Fins ara, consten en una de sola, atès que les dues són varietats de la salsa romesco, però en realitat la "salsa de calçots" és diferent a la "salvitxada", atès que aquesta segona porta bitxo i la primera, no. Podeu llegir-ho a https://culturaipaisatge.cat/num-12/diferencies-entre-la-salsa-calcotada-valls-el-romesco-de-cambrils-el-xato-del-vendrell-i-la-salvitxada/. A més, "salvitxada" no és la forma genuïna de referir-s'hi a la ciutat de Valls, lloc de descobriment del calçot i on es manté la IGP Calçot de Valls, i la salsa originària no porta mai bitxo, com podeu llegir a http://igpcalçotdevalls.cat/terra.php. Per tant, per no induir més a la confusió, i atès que, per exemple, el xató té una pàgina diferenciada, suggereixo que se'n creïn dues de diferents. Genisvivesc (disc.) 14:39, 31 gen 2022 (CET)

Endavant! --aLZiNous: deixa'm un missatge. 14:48, 31 gen 2022 (CET)

Revisar l'historial de Polla d'aigua comuna

Si us plau, podeu revisar si a l'historial de l'article esborrat Polla d'aigua comuna hi havia alguna cosa d'interès? Veient què hi enllaça tinc la impressió que just abans de l'edició vandàlica era l'article sobre un ocell aquàtic força comú.

Aprofito per felicitar els nous administradors i agrair-los l'empenta amb la que s'han llençat a la tasca.--Pere prlpz (disc.) 18:49, 31 gen 2022 (CET)

Fet Fet!, tenies raó, gràcies. --LouPeter (discussió) 19:39, 31 gen 2022 (CET)

Veient el moviment que té ahir i avui, potser valdria la pena semiprotegir-la.--Pere prlpz (disc.) 18:37, 1 feb 2022 (CET)
Fet Fet! Semiprotegit durant una setmana.—Leptictidium (digui) 18:48, 1 feb 2022 (CET)
Veient que atreu molts de vandalismes anònims i no només durant la darrera setmana, li he allargat aquesta protecció a un any. Pau Cabot · Discussió 19:41, 1 feb 2022 (CET)

Eliminar pàgina

Si us plau, elimineu aquesta pàgina. Motiu bretolada i vandalisme. Mercè Piqueras (disc.) 13:15, 1 feb 2022 (CET)

Fet Fet!--Carles (enraonem) 13:19, 1 feb 2022 (CET)

CCBBcn

Bona tarda. Pensant en el vpj del Brasil que estic preparant, he volgut crear l'article del Centre Cultural del Brasil a Barcelona. Com vaig estudiar-hi i hi tinc relació, no l'hauria de publicar jo. Per ara, el tinc usuarificat. Si us plau, podríeu revisar-lo i valorar si és publicable? Gràcies. Cataleirxs (disc.) 16:10, 1 feb 2022 (CET)

Endavant amb ell, no hi ha res personal teu en aquest article. Jmrebes (discussió) 17:01, 1 feb 2022 (CET)
Jo diria que és una mica irregular que ho publiquis, en particular, després d'haver donat a conèixer el teu conflicte d'interessos amb la institució. És la meva opinió. Tot i així, hi ha una gran varietat d'opinions al respecte. Jo esperaria que algú fes l'entrada, aprofitant que és un article proposat dins el projecte. El Conflicte d'interessos és un dels problemes freqüents que tenim a la Viquipèdia. Hi ha una certa tendència a pensar que espotignorar i que no passa res. aLZiNous: deixa'm un missatge. 18:07, 1 feb 2022 (CET)
En base a les últimes converses a les PE, crec que publicaré l'article. Si algú hi detecta incidències en el redactat o les refs aportades, si us plau que m'ho faci saber o que ho esmeni. Gràcies -- Cataleirxs (disc.) 07:46, 8 feb 2022 (CET)

Manel Piñero altra vegada

Hola! L'usuari Joancaballeruiz (que deu ser un alter ego de Joanruizcaballe) està eliminant la data i lloc de naixement de nou de l'article Manel Piñero sense cap mena de motiu. Em sembla que tindrem feina amb aquesta persona... Podeu fer-hi alguna cosa? Gràcies!--Sorenike (disc.) 00:38, 3 feb 2022 (CET)

De moment vigilaré la pàgina, que ja tinc entre les del "Seguiment". He afegit el segon cognom a la pàgina i un llibre sobre l'APM al qual va col·laborar. En la fitxa del llibre es veu el segon cognom. No crec que s'hagi de protegir la pàgina, tot el que podem fer és bloquejar usuaris com ara els Joancaballeruiz/Joanruizcaballe per modificacions injustificades, que és una forma de vandalisme. Però administradors amb més experiència que jo potser tindran algun altre suggeriment. Jmrebes (discussió) 07:28, 3 feb 2022 (CET)
Entenc que @Joancaballeruiz elimina la data i el lloc de naixement de l'article perquè són dades que no estan referenciades. No trobo cap referència a l'article per confirmar aquestes dades. Si es té en compte això, esborrar-les seria una actuació totalment justificada i, en cap cas, es podria qualificar com a vandalisme. De fet, a Wikidata, les referències per a la data de naixement i el lloc són falses referències, així que és normal que algú plantegi dubtes. Bloquejar l'usuari em sembla molt mala idea en aquest cas. En aquest mateix sentit, si afegim noves dades —com ara, el segon cognom, aquestes haurien d'estar acompanyades per una font fiable (Facebook no serveix) que en permetés la verificació. aLZiNous: deixa'm un missatge. 08:58, 3 feb 2022 (CET)
La data la vaig posar jo, però ara veig que de la referència que vaig fer servir han modificat totalment la pàgina web i han retirat la data i any de naixement... Miraré a veure si ho trobo en una altra banda.--Sorenike (disc.) 14:44, 3 feb 2022 (CET)
@Alzinous: He trobat finalment una versió antiga, de 2019, a Wayback Machine. Entenc que és el CV de Manel Piñero que publica la seva empresa de representació. Només la vaig fer servir per la data de naixement, perquè vaig considerar que de normal aquesta web no seria una font fiable, però tampoc ho és per la data de naixement?--Sorenike (disc.) 15:00, 3 feb 2022 (CET)
En aquest cas, era fàcilment comprovable l'any i el lloc de naixement tal com has comprovat tu mateix hores després, @Alzinous: i, per tant, no hi ha cap mena de justificació per esborrar-lo de l'article. Més aviat semblava que l'usuari en qüestió tenia alguna mena de rancúnia amb l'actor. A més a més, tot això sense tenir en compte que aquest vàndal ha intentat evadir el bloqueig, motiu pel qual aquest matí l'havia bloquejat, i ha continuat cometent actes vandàlics sense justificar-se KajenCAT (disc.) 15:19, 3 feb 2022 (CET)
No discutiré @KajenCAT. És evident que has revertit unilateralment uns canvis que milloraven l'article, en contra de les polítiques i directrius viquipedistes. A més, has bloquejat un usuari registrat que estava fent les seves primeres edicions. La precipitació no és la millor manera d'actuar. És fàcil veure actes vandàlics en accions que els usuaris fan de bona fe. Abans de fer modificacions, assegura't que s'està respectant el consens. Aquesta, és la única feina que hem de fer els administradors. Salut! aLZiNous: deixa'm un missatge. 16:08, 3 feb 2022 (CET)
Compte que aquí hi ha problemes de formes i de fonts. Un usuari que es dedica a esborrar informació i no respon a la seva discussió pot estar fent un canvi correcte però si volgués fer veure que és un vàndal no ho podria fer gaire millor.
En qualsevol cas, el que cal és felicitar als editors que se n'han adonat que la informació estava malament (cosa que no era evident) perquè són els que han fet que tot plegat acabi feliçment per bé de l'article i la Viquipèdia.--Pere prlpz (disc.) 16:21, 3 feb 2022 (CET)
@Alzinous:@Pere prlpz: Entenc que llavors que la referència aportada, a partir de la versió antiga de la pàgina de l'empresa de representació de Manel Piñero, no és vàlida per afegir la seva data de naixement?--Sorenike (disc.) 16:31, 3 feb 2022 (CET)
Entenc que sí que és vàlida, i més perquè no contradiu la del diari Avui.
Per cert, parlant de formes i veient l'historial, veure administradors revertint-se sense haver-se posat d'acord abans és lleig, gairebé tan lleig com pegar un pare.--Pere prlpz (disc.) 16:39, 3 feb 2022 (CET)
Absolutament d'acord que els administradors haurien d'arribar a un consens que no eviti desfer o revertir edicions d'administradors. Si una guerra d'edicions entre usuaris és lletja, una entre administradors no és gens sana. Obrir el tema en aquesta pàgina ha de servir per arribar a aquest consens abans de fer-ne res a la pàgina, o així és com jo entenc la gestió de l'administració. Salut i pau! Jmrebes (discussió) 16:51, 3 feb 2022 (CET)
@Pere prlpz: El motiu del bloqueig de l'usuari titella no és per ediccions sense motius, sinó per evadir el bloqueig, cosa que tinc entès que està prohibit. KajenCAT (disc.) 16:44, 3 feb 2022 (CET)

Esborrar pàgines

En virtut del que hom ha discutit a Discussió:Empèdocles d'Akragas, i si ningú no s'hi oposa, caldria esborrar les pàgines Safo, Demòcrit, Epictet, Anaxàgores, Arquíloc, Parmènides, Teòcrit, Hipònax, Apol·loni de Rodes, Menandre, Anaximandre, Heràclit, Empèdocles, per tal de poder reanomenar les pàgines a les quals actualment redirigeixen. El cas d'Anaxímenes és encara més complicat, perquè cal esborrar Anaxímenes (desambiguació) per reanomenar Anaxímenes, i després esborrar aquesta darrera per reanomenar Anaxímenes de Milet; si és que ho he entès bé. Joan Gené (disc.) 00:40, 6 feb 2022 (CET)

Fet Fet! Diria que ho he fet tot. Falta fer els reanomenaments. Pau Cabot · Discussió 08:14, 6 feb 2022 (CET)
Fet Fet! Més tard modificaré l'encapçalament dels articles i el títol de wikidata. He deixat el cas d'Heraclit/Heràclit, pendent de discutir. Joan Gené (disc.) 13:52, 6 feb 2022 (CET)

Calúmnia o bajanada intranscendent?

Probablement no cal invisibilitzar, però deixo aquí les edicions a veure què us sembla i per tenir una guia el proper cop que em trobi un cas semblant: https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Kurt_Zouma&type=revision&diff=29450589&oldid=29450124 --Pere prlpz (disc.) 12:27, 9 feb 2022 (CET)

Li falta una referència i el redactat no és enciclopèdic, però no es pot considerar calumniosa una informació veraç.—Leptictidium (digui) 12:43, 9 feb 2022 (CET)
Aquesta no me l'esperava.--Pere prlpz (disc.) 12:47, 9 feb 2022 (CET)
No veig cap referència que doni suport a cap de les afirmacions de la pàgina, puntades a gats inclosa. No és una informació veraç si no s'indica una referència, per tant el que cal és col·locar la plantilla "Falten referències" i la plantilla "Cal Citació". C'est tout. Jmrebes (discussió) 12:54, 9 feb 2022 (CET)
Atenció, no confonguem veracitat amb verificabilitat.—Leptictidium (digui) 12:58, 9 feb 2022 (CET)
La resposta d'un usuari d'IP a qui ha afegit allò del gat és de traca: "brètol" Jmrebes (discussió) 13:22, 9 feb 2022 (CET)
En qualsevol cas, entenc que té raó en Leptictidium i que no cal amagar res perquè el que ha posat l'anònim és prou aproximadament el que ha passat d'acord amb el que ha estat publicat. Que escriure la veritat no és una calumnia surt als manuals de dret. Una altra cosa és si s'ha de tornar a revertir i si s'ha de posar la informació més ben posada i amb la seva referència, tot i que per això ja no cal ser administrador.--Pere prlpz (disc.) 14:08, 9 feb 2022 (CET)
Al tractar-se d'una VP:BPV, escriure missatges d'aquest caire haurien d'anar, com a mínim, referenciats. KajenCAT (disc.) 18:56, 9 feb 2022 (CET)

Livi Andronic

Caldria esborrar la pàgina Livi Andronic per reanomenar Livi Andronic (poeta llatí), un títol que no té cap sentit perquè no hi ha cap altre Livi Andronic més que aquest. Joan Gené (disc.) 00:51, 13 feb 2022 (CET)

No ho faig perquè Livi Andronic és on hi ha l'historial antic de l'article. L'article és del 2006 i el 2015 es va traslladar l'article copiant i enganxant. Faig ping a MALLUS per si vol fer pràctiques de fusió d'historials. Pau Cabot · Discussió 09:13, 13 feb 2022 (CET)
Bon dia ! Ho revisaré. He fusionat articles més d'un cop, però això de fusionar historials és una tasca nova. MALLUS (disc.) 09:15, 13 feb 2022 (CET)
Hola de nou ! Després d'alguna errada "de principiant", podríem dir que "ja està tot fet" (i traslladat). MALLUS (disc.) 09:59, 13 feb 2022 (CET)
@MALLUS: Encara veig una bona part de l'historial a Livi Andronic (poeta llatí). No t'ho ha deixat fusionar amb l'eina que t'he comentat més amunt? Pau Cabot · Discussió 10:14, 13 feb 2022 (CET)
Hola de nou, Pau. No em deixa fusionar la segona redirecció perquè ja he fet una fusió. MALLUS (disc.) 10:16, 13 feb 2022 (CET)
@Sgiralt:.—Leptictidium (digui) 10:46, 13 feb 2022 (CET)

BinckBank Tour

Podeu reanomenar BinckBank Tour a Tour del Benelux. La cursa ha canviat de nom i la redirecció té historial. Gràcies--Pcm (disc.) 08:50, 13 feb 2022 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 09:14, 13 feb 2022 (CET)

Aniol autopatrullat

Proposo afegir Aniol (discussió contribucions registre) al grup d'autopatrullats per la seva bona feina i la no necessitat de fer-ne un seguiment especial. KajenCAT (disc.) 11:27, 13 feb 2022 (CET)

Absolutament d'acord. Jmrebes (discussió) 11:40, 13 feb 2022 (CET)
El que no sé és com no l'havíem fet "autopatrullat" abans. MALLUS (disc.) 11:41, 13 feb 2022 (CET)
Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 12:03, 13 feb 2022 (CET)

Fusió de pàgines

Voldria fusionar o bé reemplaçar l'article Corrent en jet per aquest, que és una versió més estesa i actualitzada. Intentant fer el reanomenament m'ha dit que ho demani als administradors i que no faci copiar i enganxar el contingut directament. Moltes gràcies --Eloi (disc.) 20:13, 13 feb 2022 (CET)

Fet Fet! He aprofitat per afegir el títol de secció i la plantilla 'Referències'. Si necessites més ajuda, demana el que faci falta. Gràcies per la feina! --aLZiNous: deixa'm un missatge. 21:23, 13 feb 2022 (CET)

Evasió de bloqueig (4)

Acaba de ser bloquejat l'últim titella del troll crosswiki Editant i ja torna a ballar-la, ara amb el compte Maria kosikova, creada ex profeso per a continuar amb la mateixa guerra d'edicions que molts dels seus altres titelles, fent això de sempre: després d'un nou bloqueig crea un altre compte i continua amb les seues interminables guerres d'edicions. Wikipedia:The duck test. Varondán (disc.) 00:43, 16 feb 2022 (CET)

Ja estava fet Ja estava fet KajenCAT (disc.) 08:59, 17 feb 2022 (CET)

Problemes amb Alzinous

Demano que els administradors intervinguin en l'assatgement que em fa Alzinous i l'abús que fa de la seva condició d'administrador. Soc un usuari habitual, desde fa molts anys, porto moltes edicions i de molts temes. Esport, història, música, literatura, gastronomia, geografia, salut, política, sèries de televisió, de tot. També vigilo les edicions vandàliques. Conec les normes i sé com s'edita a aquesta casa.

Un dels articles que vaig crear dijous va ser Stéphane Blancafort, traduït de la Wikipédia francesa i amb les referències que tenien allà. Em va canviar la redacció al seu gust sense cap motiu, retorno a l'edició anterior perque soc l'editor principal, em va revertir, etcètera, i va entrar en una guerra d'edicions que ha d'evitar. Em va acusar de copyvio i de vandalisme dient que eren edicions arbitràries, però les arbitràries eren les seves. Un sol avís d'edicions arbitràries a la meva discusió, l'avís de copyvio a l'article, i em va bloquejar. No va deixar l'avís de copyvio a la meva discusió https://ca.wikipedia.org/wiki/Plantilla:Av%C3%ADs_copyvio_web ni l'últim avís https://ca.wikipedia.org/wiki/Plantilla:Darrer_av%C3%ADs ni l'avís de comte bloquejat https://ca.wikipedia.org/wiki/Plantilla:Compte_blocat. Jo vaig justificar les meves edicions en l'historial, i ara l'ha esborrat. Això només es fa quan hi ha vandalisme ofensiu. El bloqueig només es fa per vandalisme, i si les meves edicions ho hagesin sigut hauria de ser només un període curt (1 dia, 3 dies, 1 setmana). Em va bloquejar un mes. Sense més avisos ni justificar les seves accions.

Abusa del seu estatus i no sap com s'han de fer les coses correctament com administrador. No entenc aquesta persecució. Vaig deixar un missatge a la meva discusió posant en còpia alguns administradors i no el va respondre, i els altres administradors tampoc van dir res. Així no es fan les coses.

No és copyvio per que l'altre pàgina web que ell diu ha agafat la informació de la Wikipédia francesa, no al revés: https://moviefit.me/fr/persons/122478-stephane-blancafort

Demano que els administradors intervinguin i recuperin la visió de l'historial de l'article, i que fagin alguna cosa perque aquest administrador em continuarà perseguint i jo vull editar en pau. el comentari anterior sense signar és fet per 95.169.231.206 (disc.contr.)

Faig ping a @Alzinous: per conèixer l'altra versió dels fets.—Leptictidium (digui) 09:10, 19 feb 2022 (CET)
Bon dia a tots, l'article inicial creat per 95.169.228.207, recuperat ara per 95.169.231.206, tenia (i continua tenint) problemes de redacció no neutral, d'enllaços trencats a les referències i de fonts no fiables, entre d'altres. L'usuari anònim, que va iniciar l'article, es considera 'autor original' de l'article i reverteix recursivament qualsevol canvi o millora que es faci a l'article. Caldria recordar a aquest usuari que no és bona idea revertir els canvis que fan els altres editors i editores a un article, només per conservar la redacció original que va fer ell. Tampoc sembla bona idea eliminar les plantilles de manteniment que es posen als articles, unilateralment i sense discussió prèvia. Si vaig bloquejar a aquest usuari va ser perquè ja havia estat avisat diverses vegades, no només per mi, sinó també per altres administradors i perquè la seva manera d'intervenir a la Viquipèdia i a les discussions està molt allunyada de les formes i la viquietiqueta. aLZiNous: deixa'm un missatge. 09:48, 19 feb 2022 (CET)
Alzinous «ja havia estat avisat diverses vegades» i «per altres administradors» era només una vegada i per un sol administrador. KajenCAT em va posar l'avís per que vaig dir brètol a un brètol que estava fent vandalisme. Brètol no és un insult. La redacció de la pàgina Stéphane Blancafort era neutral (exactament igual a la francesa), amb informació relativa a la persona i la seva carrera. Saps que sempre té prioritat l'editor principal, i si no t'agrada alguna cosa o penses has de fer canvis has de fer canvis ho has de dir a la discusió de la pàgina o del editor. Tu no ho vas ver i jo vaig tornar a la meva edició i ho vaig explicar al historial d'edicions. Si no t'agraden com escric les pàgines que escric no em persegueixis i escriu tu les teves pàgines. No hi ha cap problema de neutralitat https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Punt_de_vista_neutral ni en les fonts. Els «enllaços trencats a les referències» és un sol enllaç (tret de la Wikipédia francesa). Podies arreglar-lo o posar-hi un de nou, però això no invalidava la pàgina ni el texte. https://www.rtbf.be/article/de-candice-renoir-a-tandem-stephane-blancafort-s-est-impose-au-culot-9631718 «es considera 'autor original' de l'article» per que ho soc; el teu criteri de redacció no té perquè passar per sobre del meu i menys encara sense motiu. M'has tractat com un vàndal quansevol, i has oblidat que has de pressuposar bona fe https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Pressuposeu_bona_fe Espero les teves disculpes pel bloqueig, per l'abús com administrador i per les acusacions falses i espero que rectifiquis. No tens rao.
Leptictidium és molt fàcil veure que ha passat mirant l'historial de la pàgina Stéphane Blancafort i el de la discusió https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:95.169.228.207. També és molt fàcil veure quan algú abusa del seu poder d'administrador i no segueix les normes. Ara ja coneixes «l'altra versió dels fets» i també els fets reals, amb proves. el comentari anterior sense signar és fet per 95.169.231.206 (disc.contr.)

Aquest administrador em continua asatjant i aquí ningú no està fent res per aturar la seva actitud. Tampoc ha restaurat la visió de l'historial de la pàgina que comento ni s'ha disculpat pel seu abús. Demano que els administradors intervinguin en aquest conflicte. el comentari anterior sense signar és fet per 95.169.231.206 (disc.contr.)

Supòs que m'estic cercant problemes, però don el meu punt de vista.
Jo no veig cap assetjament aquí. Veig un anònim una mica accelerat, que usa el verb assetjar de forma totalment exagerada i que fins i tot es dedica a desqualificar els vàndals. Calma. Baixau les revolucions.
Addicionalment, informar a l'anònim que sempre té prioritat l'editor principal no apareix a cap política de la casa. La Viquipèdia és col·laborativa i els articles no són de ningú.
El que sí que us recomanaria és que us registràssiu (encara que sigui amb un usuari de nom intraçable). No saber si estàs xerrant amb el mateix anònim de la darrera vegada no ajuda a entendre el que estau fent. Pau Cabot · Discussió 17:14, 20 feb 2022 (CET)
Paucabot No vull crear-me cap usuari altra vegada per que sempre acabo oblidant la contrasenya. La meva conexió a internet canvia i per això no tinc sempre la mateixa adressa Ip. Faig el que bonament puc en la meva situació. el comentari anterior sense signar és fet per 95.169.231.206 (disc.contr.)
Utilizau un gestor de contrasenyes. company! Pau Cabot · Discussió 18:05, 20 feb 2022 (CET)
Paucabot No, gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per 95.169.231.206 (disc.contr.)
No ens posau gaire fàcil poder ajudar-vos ... Pau Cabot · Discussió 19:26, 20 feb 2022 (CET)
Paucabot No necessito tenir un comte d'usuari perque m'ajudeu. Si una situació és injusta s'ha de resoldre, i si un usuari és abusat també. - el comentari anterior sense signar és fet per 95.169.231.206 (disc.contr.)
Jo crec que un compte faria que no fóssiu tan taxatiu i absolut amb les vostres apreciacions i que nosaltres poguéssim entendre-us millor, però si el que voleu és llibertat per poder fer i desfer sense que ningú us pugui dir res i desfogar-vos, haureu d'assumir les conseqüències de la vostra tria. Pau Cabot · Discussió 21:09, 20 feb 2022 (CET)
Paucabot Això sona a amenaça i a xantatge; el taxatiu ets tu. No necessito un comte d'usuari perque els administradors feu la feina d'administradors correctament, i perque tu (administrador i buròcrata) facis la teva de manera justa. No vinc a desfugar-me per què no m'agrada escriure aquí. He vingut a demanar ajuda a les persones que poden fer-ho. Si vols entendre'm només has de llegir i comprovar historials de la discusió, etc. que ja he comentat i pensar amb el cap i coneguent les normes d'aquesta casa. La resta és marejar la perdiu, que ja he dit que no m'agrada. Mentrestant, tot segueix igual i Alzinous segueix actuant impunement com si res no passara. - el comentari anterior sense signar és fet per 95.169.231.206 (disc.contr.)
Ho deix aquí. Pau Cabot · Discussió 21:42, 20 feb 2022 (CET)
Hi ha un problema en tot això, senyor/senyora de l'IP 95.169.231.206, i és que aquest espai no és pas l'espai de discussió dels administradors i qualsevol discussió interna de l'equip d'administradors no s'hauria de dur a terme aquí. El fet que no s'hagi fet res encara no vol dir que no s'hagi de fer, sinó que encara no s'ha arribat a una conclusió de què cal fer. El que òbviament no farem és afegir més llenya al foc revertint les edicions actuals, seguin o no d'un administrador. Senyor/senyora de l'IP 95.169.231.206 aquí no trobaràs una discussió entre administradors ni rèpliques entre nosaltres. Salut! Jmrebes (discussió) 17:11, 20 feb 2022 (CET)
Jmrebes Senyor. Aquesta pàgina es diu Petició als administradors, i això és el que faig: una petició als administradors, no una discusió entre administradors ni una conclusió ni un judici. Però em sento desprotegit davant d'aquests abusos. el comentari anterior sense signar és fet per 95.169.231.206 (disc.contr.)
Jo no veig assetjament enlloc, sinó un desencontre d'edició causat per un copyvio. Com que el copyvio és "poc discutible", el que caldria és justificar perquè l'esborrament no hi pertocava, si és que no pertocava.--TaronjaSatsuma (disc.) 18:49, 20 feb 2022 (CET)
TaronjaSatsuma No pot ser un copyvio quan ja he deixat clar que és l'altre web que ha copiat de la Wikipédia francesa, i aquesta té referències. Alzinous és el que ha de justificar les seves accions: el bloqueig injust i massa llarg, el borrat del historial de la pàgina Stéphane Blancafort, la falta d'avisos, la guerra d'edicions i també els seus canvis constants quan edito jo. Que si un enllaç, que si un espai, etc., però és que a sobre borra redireccions necessàries i canvia els títols escrivint-los malament. el comentari anterior sense signar és fet per 95.169.231.206 (disc.contr.)
El copyvio pot provindre de fr.wiki i amb la traducció, s'hauria importat ací. En cas de copyvio, cal esborrar immediatament. Com veus canviar el redactat de l'article per a eliminar qualsevol dubte?--TaronjaSatsuma (disc.) 21:01, 20 feb 2022 (CET)
TaronjaSatsuma el copyvio no prové de la Wikipédia francesa sinó que és la pàgina de moviefit https://moviefit.me/fr/persons/122478-stephane-blancafort la que agafa la informació de la Wikipédia francesa. Quan van crear la pàgina ja tenia les referències https://fr.wikipedia.org/w/index.php?title=St%C3%A9phane_Blancafort&type=revision&diff=189271005&oldid=157241260 i a la pàgina de moviefit tenen l'enllaç a la Wikipédia francesa i amb les correccions actuals. Si fos copyvio això no pasaria. - el comentari anterior sense signar és fet per 95.169.231.206 (disc.contr.)
Bon dia @95.169.228.207 (o @95.169.231.206...), quan superviso articles modifico allò que, des del meu punt de vista, és millorable i, si s'escau, poso alguna plantilla de manteniment. Els articles a la Viquipèdia no tenen drets d'autor i s'han d'adequar al llibre d'estil de la Viquipèdia i qualsevol usuari o usuària (registrada o no) pot fer edicions per tal de millorar-los. Quan reviso els canvis recents, repasso totes les noves edicions amb la mateixa cura, siguin les teves o les de qualsevol altre. Per molt que això t'incomodi, cosa que lamento, no veig perquè hauria de fer-ne cap excepció. Si estàs disposat (o disposada) a dialogar d'una manera més pausada i flexible és molt probable que puguem acabar entenent-nos o, fins i tot, col·laborant plegats. Crec que aquest és un bon oferiment per alleugerir aquesta discussió. --aLZiNous: deixa'm un missatge. 10:05, 21 feb 2022 (CET)

Lugansk

Ara que Lugansk i tot el seu camp semàntic (Lugansk, província de Lugansk, República Popular de Lugansk, etc.) estan sent d'actualitat trobo més necessari que mai adoptar la denominació normativa.

Si bé és cert que la transliteració de «Lugansk» o «Luhansk» ve condicionada per l'origen del mot (rus o ucraïnès), l'ús que se'n fa en català d'aquest segon és erroni perquè realment s'usa la versió en anglès, ja que en català hauria de ser «Lukhansk». En consulta privada per missatgeria, l'Optimot em va certificar que en català calia dir «Lugansk» (no hi he trobat una fitxa per a poder posar com a URL). Així mateix, la Gran Enciclopèdia Catalana fa servir aquesta denominació (per exemple, a la ciutat o la província).

Seria possible fer un canvi generalitzat amb bot? Gràcies. Jove (disc.) 09:52, 19 feb 2022 (CET)

Només per afegir un antecedent recent, un debat similar a Discussió:República Popular de Luhansk. KajenCAT (disc.) 10:23, 19 feb 2022 (CET)
Notifico @Enric, Leptictidium: per les transcripcions de l'ucraïnès i del rus, però això no és un tema d'administradors i es podria parlar a la Taverna.--Pere prlpz (disc.) 11:09, 19 feb 2022 (CET)
Bon dia. La suposada catalanització Lukhansk seria incorrecta, atès que el dígraf «kh» correspon al fonema /x/, no al fonema /ɦ/. La GEC no ens serveix de referència per als noms ciríl·lics, no perquè no sigui una font fiable, sinó perquè la GEC treballa amb transliteracions, mentre que a la Viquipèdia treballem amb transcripcions: per exemple, ells diuen «Gorbačov» i «Kujbyšev», i nosaltres en diem «Gorbatxov» i «Kúibixev». Així doncs, l'elecció entre «Lugansk» i «Luhansk» depèn exclusivament de quin idioma prenem com a llengua de partida, el rus o l'ucraïnès. Com ja vaig dir en el debat al qual ha enllaçat el KajenCAT, l'argument que hem de partir del nom rus perquè és una regió russòfona no em desagrada (tot i que el @MALLUS: planteja una objecció interessant quan pregunta si faríem el mateix amb municipis catalans de predomini lingüístic castellà), però el consens com a mínim des del 2014 és que tots els topònims ucraïnesos es transcriuen a partir de l'ucraïnès. En tot cas, si algú proposa canviar aquest consens, com diu el Pere ja és una cosa que escaparia de la petició als administradors i s'hauria de discutir a la Taverna. Salut.—Leptictidium (digui) 11:37, 19 feb 2022 (CET)
Bon dia @Leptictidium:. Gràcies per l'apunt de transcripció, havia fet una interpretació errònia. En tot cas, el motiu pel qual ho plantejo als Administradors i no a la Taverna és perquè l'Optimot m'havia donat una resposta ferma. Ara bé, em plantejo com justificar de forma transparent aquesta resposta. La citació de la GEC l'he fet de forma subsidiària. Si més no, sigui dit que el debat de l'origen rus/ucraïnès el tenia ben present abans de fer la consulta.--Jove (disc.) 13:48, 19 feb 2022 (CET)
Crec que el problema és que la resposta de l'Optimot, tot i que lingüísticament irreprotxable, es basa en un marc conceptual diferent del que fem servir a la Viquipèdia: ells en diuen «Lugansk» perquè consideren que és un topònim rus, i nosaltres, en canvi, vam consensuar tractar tots els topònims d'Ucraïna com a ucraïnesos. És una situació molt similar a la que tenim amb la GEC: les dues opcions són correctes i la discrepància no és lingüística, sinó de marc conceptual. I potser ara em direu: «Lepti, no estàs assumint massa coses? Com saps que l'Optimot es refereix només a la transcripció del rus i no a la transcripció de l'ucraïnès?». Doncs bé, ho sé perquè en una consulta que vaig fer fa uns anys sobre un tema similar, em van dir que «[els] criteris de transcripció de noms ucraïnesos [són] una qüestió àmplia i especialitzada que depassa els objectius del servei. Lamentem no poder-vos ajudar» i em van abocar a utilitzar altres fonts fiables en català, que és el que vam acabar fent amb altres usuaris. És més, tot i que inicialment l'Optimot m'havia recomanat transcriure Житомир com a «Jitómir» (a la russa), quan els vaig insistir que era un topònim ucraïnès, es van autocorregir i em van dir que, efectivament, ho transcrigués com a «Jitòmir» (a la ucraïnesa), cosa que indica que l'Optimot també distingeix entre transcripcions a partir del rus i transcripcions a partir de l'ucraïnès. Tot plegat confirma que el que hem de resoldre és el (possible) embolic que tenim amb el marc conceptual dels topònims d'Ucraïna i això, de nou, és una cosa que correspon a la comunitat i no als administradors. Salut!—Leptictidium (digui) 15:05, 19 feb 2022 (CET)
En conclusió, No fet No fet! perquè faltaria cercar-ne el consens. Fins que el debat no sigui traslladat a la Taverna, volia afegir un apunt: Per què no es considera Luhansk/Lugansk com un país? Sota aquesta premissa, no s'hauria d'aplicar la normativa que cita en Leptictidium, ja que no en forma part d'Ucraïna. Tot i això, ho veig complicat i no sé com s'hauria de resoldre ara mateix, perquè si utilitzem com a criteri polític, pot variar en el temps (pot ser independent o part de Rússia o, per contra, formar part d'Ucraïna), però si utilitzem el criteri lingüístic, tindríem el plantejament d'en Mallus. KajenCAT (disc.) 19:26, 19 feb 2022 (CET)
Només un comentari, la situació lingüística actual divergeix del que hi podia haver abans com semblen indicar les dades de població al mateix article ucraïnès (no oblidem que va haver-hi l'Holodomor). Luhansk, ni tampoc la república de mateix nom o les altres entitats titelles, no és un país actualment malgrat el que puga fer Rússia. Nadobranich! Claudi/Capsot (disc.) 21:49, 19 feb 2022 (CET)
Gràcies @Leptictidium: l'experiència esmentada amb l'Optimot i Jitòmir em sembla suficient per a entendre que aquesta qüestió s'han de resoldre plus ultra i pertoca a la comunitat i no als administradors. Així doncs, retiro la proposta.--Jove (disc.) 11:08, 20 feb 2022 (CET)
Podem donar doncs, per tancat, el tema. Quan es produeixi un canvi en l'statu quo jurídic i de facto ja llavors, si convé, en tornem a parlar.--MALLUS (disc.) 11:31, 20 feb 2022 (CET)

Contribucions de l'usuari KatiMedi

Bona tarda. Demano que feu un cop d'ull a Especial:Contribucions/KatiMedi:

  • Luan Rodrigues és un futbolista de 3ª divisió brasilera, que mai ha jugat a 1ª ni amb la selecció, motiu pel qual podria esborrar-se. He vist que té l'article traduït a idiomes tan diversos com suomi o hongarès, totes creades pel mateix usuari. Podria ser un cas d'spam cross wiki?
  • João Gustavo un cantant brasiler molt recent, forma part d'un duet i només tenen un EP publicat. De nou, podria esborrar-se. Ha rebut força cobertura ja que és el germà d'una altra cantant, molt famosa i que va morir fa pocs mesos. Per ara, té una altra versió, en romanès, també creada pel mateix usuari. Més spam?
  • Els articles de Maiara i Maraisa són diferents, ja que són cantants molt conegudes (tot i que formen parella artística i tindria més sentit crear l'article del conjunt). Tots dos tenen les edicions en català, en romanès (per KatiMedi) i en portuguès (ampliats principalment per KatiMedi).

Per acabar, la pàgina d'usuari de KatiMedi a pt:wiki té una vintena d'avisos d'esborrat immediat i ha estat blocada en un parell d'ocasions.

Què n'opineu de tot plegat? - Cataleirxs (disc.) 18:59, 20 feb 2022 (CET)

Ràpidament diria que està fent spam cross-wiki, en altres versions l'editor és el mateix. No crec pas que tingui gaire recorregut.-- Docosong (disc.) 20:57, 20 feb 2022 (CET)
Fa mala pinta. He preguntat a Antispam de Meta.--TaronjaSatsuma (disc.) 20:59, 20 feb 2022 (CET)

N'ha fet un de nou, Marquinhos Trad. Aquest, però, no em sembla pas spam. -- Cataleirxs (disc.) 12:27, 21 feb 2022 (CET)

L'Alzinous li ha deixat un missatge de benvinguda. Esperem un poc a vore.--TaronjaSatsuma (disc.) 10:23, 23 feb 2022 (CET)

Bloqueig de l'usuari 85.192.72.24

Vandalisme continuat. Socialdilema (disc.) 12:34, 21 feb 2022 (CET)

Fet Fet! Bloquejat per una setmana. --Dragonfly137 (disc.) 12:48, 21 feb 2022 (CET)

Reanomenar «Le Capital (pel·lícula)»

M'agradaria demanar el reanomenament de l'article Le Capital (pel·lícula) a El capital, d'acord amb la denominació de la versió doblada en català (vegi's referència). He inclòs la plantilla {{vegeu3}} per a evitar confusions amb l'obra d'economia política de Karl Marx. Gràcies. Jove (disc.) 11:40, 22 feb 2022 (CET)

"El capital" era una redirecció de "El Capital", la qual cosa ho complica tot. Em semblaria millor reanomenar a "El capital (pel·lícula)". Salut! Jmrebes (discussió) 11:49, 22 feb 2022 (CET)
Sí, millor ho faig així. Acabo de veure que la darrera edició que s'ha fet en català consta «capital» en minúscula.--Jove (disc.) 12:06, 22 feb 2022 (CET)
Retiro petició pels canvis esmentats anteriorment.--Jove (disc.) 12:10, 22 feb 2022 (CET)

Intervenció/protecció per a l'article Ester Franquesa i Bonet

La biografiada ha entrat en una guerra d'edicions per a mantenir i forçar canvis de contingut en pro de contingut favorable i cenyit a l'interès personal. A la discussió ha aportat el seu currículum vitae i en l'article esborra fragments de context amb referències bibliogràfiques. Hi ha intervingut fins ara en @Docosong sense èxit. Xavier Dengra (MISSATGES) 13:20, 1 març 2022 (CET)

Es pot blocar a l'usuari per la constant guerra d'edicions amb reversions no justificades. De fet, és el que cal fer en aplicació directa de les normes actuals. Jmrebes (discussió) 13:27, 1 març 2022 (CET)
Compte blocat per 1 mes. Jmrebes (discussió) 13:31, 1 març 2022 (CET)

Reanomenaments

Estic reanomenant pàgines segons el Diccionari Grec-Català i aquí tenc un parell (no mallorquí) de redireccions que m'impedeixen el reanomenament: Autòcrates, Arquedam d'Etòlia. Agrairia si les poguéssiu suprimir. Joan Gené (disc.) 19:27, 1 març 2022 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 19:42, 1 març 2022 (CET)

Blocar 110.93.8.255, o potser no

Especial:Contribucions/110.93.8.255 ha fet avui una edició amb el mateix tipus de vandalisme que les darreres setmanes. No sé si val la pena blocar-lo preventivament abans que continuï. Vosaltres mateixos.--Pere prlpz (disc.) 15:26, 3 març 2022 (CET)

Fet Fet! Jmrebes (discussió) 17:04, 3 març 2022 (CET)

Evasió de troll crosswiki

El Moralet és l'enèsim titella del troll crosswiki Editant. Ha sigut verificat com a tal a es.wiki: [11]. Aquest titella té com a principal propòsit el provocar guerres d'edicions, per a això "persegueix" les meues edicions ací, lleig costum a la qual ja ens té acostumats a es.wiki. Salutacions. Varondán (disc.) 00:36, 4 març 2022 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 14:41, 4 març 2022 (CET)
@Paucabot
El troll continua evadint el seu bloqueig sense dissimulació, ara com la ip 79.150.206.136, perseguint les meues edicions en diferents versions de Wikipedia per a provocar guerres d'edicio crosswiki. Salutacions. Varondán (disc.) 01:47, 5 març 2022 (CET)
És vosté que em persegueix a mi i les proves estan a les dades, la seua primera edició va ser molt recentment, poc més d'una any, en un article creat per mi per castellanitzar un topònim, causa de la meua expulsió en el fons a wiki.es (coneguda per castellanitzar topònims i especialment de municipis). Jo porte editant des de fa anys ací, i només quan va venir vosté ací a provocar el meu bloqueig (amb l'ajut d'un altre usuari d'aquesta viquipèdia que ja li anava bé perquè es negava a discutir certes edicions i va atiar el foc) se'm va bloquejar indefinidament. Segur que hi ha administradors que veuen la situació surrealista, a banda del que sistematicament em bloca i es va negar al meu desbloqueig després de temps fent bondat, no hi ha cap administrador raonable que valore el meu desbloqueig? No m'ho crec, és tan fàcil com fer-ho i bloquejar-me una altra vegada a la mínima, que no passarà, però aquest personatge ja no em tindrà amb les mans lligades de la qual cosa se n'aprofita i us fa perdre el temps anant a la wiki.es per després vindre ací a que vosaltres acabeu executant allò que diuen des de wiki.es. Torne a repetir, només cal que em torneu a bloquejar a la mínima si és el cas. I açò no és cap sabotatge, que quede clar, és simplement que no puc demanar-ho des del meu usuari inicial.--79.150.203.92 (discussió) 08:46, 5 març 2022 (CET)

Aquest troll continua evadint el seu bloqueig sense cap dissimulació, fent l'única cosa que sap fer, trollejar, i a més crosswiki. Demane l'acció dels administradors. Varondán (disc.) 01:16, 6 març 2022 (CET)

I a més ara usa un nou titella per als seus propòsits trollejadors, Persimonik. Varondán (disc.) 10:17, 6 març 2022 (CET)

Recorde als administradors que el titella Persimonik continua actiu. Aquest titella ha sigut creat per un troll crosswiki per a evadir el seu bloqueig, un ús que està expressament prohibit en Viquipèdia:Comptes titella, a més es tracta d'un titella evident, raó per la qual no és necessari la verificació. Torne a demanar l'acció dels administradors. Salutacions Varondán (disc.) 00:50, 14 març 2022 (CET)
Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 07:35, 14 març 2022 (CET)

Proposta Autopatrullats

Bon dia, volia proposar un parell d'usaris per otorgar-lis el rol d'autopatrullats. Què és el que mireu abans de decidir si sí o si no? Gràcies. -- Cataleirxs (disc.) 12:16, 4 març 2022 (CET)

El que tenim sobre el tema és a Viquipèdia:Usuaris autopatrullats. Pau Cabot · Discussió 14:39, 4 març 2022 (CET)
No heu d'aprovar (o rebutjar) aquestes 2 propostes? Gràcies -- Cataleirxs (disc.) 12:50, 6 març 2022 (CET)
Per mi, endavant. Esperaré que qualcú altre opini. Pau Cabot · Discussió 13:15, 6 març 2022 (CET)
Estic en contra d'aquesta proposta. Revisant els últims quatre articles creats pel primer usuari, només un té les referències necessàries, mentre que el segon, crec que convé esperar, ja que no ha fet una quantitat significativa d'edicions com per atorgar-li el flag. KajenCAT (disc.) 14:26, 6 març 2022 (CET)
D'acord amb en KajenCAT, els hi donaria una mica més de temps i nombre d'edicions.--Docosong (disc.) 14:58, 7 març 2022 (CET)

Usuari vàndal 80.58.147.86

Si us plau, bloquegeu aquest usuari. Fa vandalisme de manera repetitiva. Mercè Piqueras (disc.) 14:36, 7 març 2022 (CET)

Fet Fet! per en CarlesMartin--Docosong (disc.) 14:50, 7 març 2022 (CET)

Moderació a Discussió:Kíev

Bon dia,

Voldria proposar un parell d'administradors per a revisar i aplicar, en cas que es demostri o no consens, una solució per a Discussió:Kíev. Hi ha hagut un debat interessant i diversos posicionaments amb un desenllaç que sempre és millor que valori i implementi externament algú més allunyat de la conversa. Gràcies! Xavier Dengra (MISSATGES) 14:42, 7 març 2022 (CET)

Desbloqueig d'IP escolar

Bon dia, voldria sol·licitar el desbloqueig de l'adreça IP 81.43.70.239 per tal que permeti la creació de comptes, amb motiu del viquiprojecte escolar Viquiprojecte:Escola Sant Felip Neri que estaré gestionant aquest semestre. Tant als mestres com als alumnes (1r i 2n d'ESO) se'ls ha impartit una formacions de 2h adaptada a cada franja.

Els articles que es treballaran estan indicats a la pàgina en qüestió, per bé que és cert que no puc assegurar al 100% que d'altres línies de 3r i 4t d'ESO no puguem rebre algun vandalisme de tant en tant. Provaré d'estar-ne al cas perquè no es coli cap edició malintencionada. Gràcies! Xavier Dengra (MISSATGES) 15:05, 7 març 2022 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 15:08, 7 març 2022 (CET)

Reanomenaments

Segons que s'ha acordat a les discussions corresponents, cal suprimir les redireccions Aviè i Macrobi per fer lloc als reanomenaments corresponents. Gràcies.--Joan Gené (disc.) 11:57, 9 març 2022 (CET)

Fet Fet! A veure si ho he fet bé! Jmrebes (discussió) 12:09, 9 març 2022 (CET)
@Jmrebes: Doncs em temo que no era això.
Fa una estona Aviè i Macrobi eren redireccions, i la idea era acabar que aquests noms fossin els dels articles dels personatges més importants que es diuen així. Primer calia reanomenar les desambiguacions, cosa que ha fet en Joan Gené, i després un administrador havia d'esborrar les redireccions per poder reanomenar Postumi Rufi Fest Aviè a Aviè i Macrobi (gramàtic) a Macrobi.
Les discussions on està explicat són les dels articles d'aquests dos personatges, cosa que vist amb perspectiva potser no era evident de la petició.
Si estic seguint bé els historials, el que ha passat és que has desfet els reanomentaments que havia fet en Joan Gené.--Pere prlpz (disc.) 12:17, 9 març 2022 (CET)
Doncs demano disculpes, el fet de demanar l'esborrament de les redireccions Aviè i Macrobi (el que he fet ha estat suprimir les pàgines) semblava indicar que "Avié (desambiguació)" havia de passar a ser "Aviè", un cop suprimada "Aviè". Jmrebes (discussió) 12:24, 9 març 2022 (CET)
A veure si ho corregeixo a la segona, ho faig de seguida. Jmrebes (discussió) 12:26, 9 març 2022 (CET)
Fet Fet!. Espero que ara sigui correcte. Jmrebes (discussió) 12:31, 9 març 2022 (CET)
Crec que sí. Gràcies (i res a disculpar).--Pere prlpz (disc.) 13:24, 9 març 2022 (CET)
Meeeeeea culpa, perdó pel malentès. Veig que ja està resolt. Gràcies a tots dos! --Joan Gené (disc.) 13:36, 9 març 2022 (CET)

Vandalisme repetitiu 83.51.219.56

Podeu bloquejar aquesta IP? No para de fer vandalisme. Mercè Piqueras (disc.) 12:16, 15 març 2022 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 12:32, 15 març 2022 (CET)

Bec de corall blau

Hola, bona nit. Caldria canviar l'entrada "Bec de corall blau" per "estrilda cua de vinagre", «Petició als administradors/Arxiu 53». Cercaterm. TERMCAT, Centre de Terminologia.. Gràcies.--Nelo (disc.) 00:31, 22 març 2022 (CET)

Fet Fet! aLZiNous: deixa'm un missatge. 20:40, 22 març 2022 (CET)

Relació amb altres Wikis

Hola , bona nit. Caldria relacionar l'article "bec de coral d'Etiòpia" amb l'anglès "Red-billed pytilia", i no amb "Abyssinian waxbill", amb qui està relacionat ara «Petició als administradors/Arxiu 53». Cercaterm. TERMCAT, Centre de Terminologia.. Gràcies.--Nelo (disc.) 00:42, 22 març 2022 (CET)

Per això no cal un administrador. Qualsevol pot editar Wikidata. Fet Fet!--Pere prlpz (disc.) 01:43, 22 març 2022 (CET)

Emmanuel Levinas

A la pàgina d'Emmanuel Levinas hi consta la grafia obsoleta del seu nom (Lévinas), que ni el propi autor ni en cap de les publicacions modernes en francès, la seva llengua habitual, no fan servir. Caldria canviar-ho per Levinas, que és a més la manera d'escriure el seu cognom que es fa servir a totes les traduccions en altres idiomes.

EMBViki (disc.) 00:43, 24 març 2022 (CET)

Existeix també la pàgina Emmanuel Levinas, que és una redirecció a Emmanuel Lévinas. Hauria de ser justament al revés. Cal esborrar la redirecció, canviar el nom de la pàgina a Levinas i crear la redirecció. Jmrebes (discussió) 07:54, 24 març 2022 (CET)
Fet Fet! Jmrebes (discussió) 07:55, 24 març 2022 (CET)

Canals de calci

Hola!. Podríeu renomenar Canals de calci a Canal de calci; que és, ara incorrectament, una redirecció a Calci, i en haver de prevaldre el singular. Moltes gràcies. --Jordi March N. (disc.) 07:59, 26 març 2022 (CET)

Fet Fet! --LouPeter (discussió) 08:44, 26 març 2022 (CET)

Funció Reversor

Si us plau, em podeu activar la funció de Reversor? Gràcies -- Cataleirxs (disc.) 12:50, 30 març 2022 (CEST)

Fet Fet! Jmrebes (discussió) 13:01, 30 març 2022 (CEST)

Rollback

Bon dia. Se'm podria activar l'opció de revertir? Gràcies.

Salut, --Bsckr (disc.) 21:40, 15 març 2022 (CET)

Fet Fet!. Fas una bona feina desfent edicions i vigilant vandalismes. Jmrebes (discussió) 07:21, 1 abr 2022 (CEST)

Renomenaments

Hola! Serien:

Moltes gràcies. --Jordi March N. (disc.) 21:19, 3 abr 2022 (CEST)

@Jmarchn: reanomenats reanomenats, salut!.--Carles (enraonem) 21:23, 3 abr 2022 (CEST)

La Via Làctia

L'article de la pel·lícula La Voie Lactée es podria reanomenar a «La Via Làctia»? És el títol adoptat en català (vegi's Ésadir.cat). Gràcies. Jove (disc.) 15:26, 4 abr 2022 (CEST)

Fet Fet! KajenCAT (disc.) 22:32, 4 abr 2022 (CEST)

Reanomenament

Algú pot suprimir Juli Pòl·lux, per fer lloc a un reanomenament (Juli Pòl·lux (sofista)>Juli Pòl·lux)? --Joan Gené (disc.) 19:35, 4 abr 2022 (CEST)

Fet Fet! KajenCAT (disc.) 22:33, 4 abr 2022 (CEST)

Bloqueig per vandalisme

Demane blocar o prendre les mesures corresponents sobre l'usuari Disney pederasta proxeneta, està vandalitzant repetidament articles relacionats amb Disney i revertint les reversions. A més d'intentar esborrar aquest mateix missatge en diverses ocasions. --Josu PV (disc.) 20:45, 4 abr 2022 (CEST)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 20:51, 4 abr 2022 (CEST)
Viola la política de noms. Caldria esborrar l'usuari?--TaronjaSatsuma (disc.) 13:44, 5 abr 2022 (CEST)

Esborrar redirecció

Caldria reanomenar Tarquici Prisc (harúspex) a Tarquici Prisc; actualment la segona redirigeix a la primera.--Joan Gené (disc.) 00:34, 6 abr 2022 (CEST)

Fet Fet! Jmrebes (discussió) 07:33, 6 abr 2022 (CEST)

Usuarificació d'article

Bon dia. Per usuarificar un article, cal que ho faci un admin? Es tracta de: Producció agroecològica. Gràcies

(Més info: conversa amb el creador de l'article)

Cataleirxs (disc.) 09:02, 12 abr 2022 (CEST)

Tenim el procediment explicat a Ajuda:Usuarificació. Pau Cabot · Discussió 21:00, 12 abr 2022 (CEST)
Bon vespre @Paucabot:. He seguit els passos que indicava al manual: he afegit la plantilla d'Usuarificar i l'he deixat un missatge a la pàgina de discussió. Em podràs dir si cal que faci alguna cosa més? Gràcies -- Cataleirxs (disc.) 22:13, 18 abr 2022 (CEST)
Fet Fet! No, ja està. L'acab d'usuarificar. Realment no és un article enciclopèdic. Pau Cabot · Discussió 07:25, 19 abr 2022 (CEST)

Reanomenament

He actualitzat la pàgina Pajot Hills Classic a Fletxa Brabançona femenina. M'agradaria si fos el procediment correcte que a la primera pàgina quedessin guardades les dades, és a dir que a ambdues pàgines es veiés la mateixa informació. Usuari:Jordiff 10:20, 12 abr 2022 (CEST)

Bon dia. Crec que per a això no cal la intervenció d'un administrador.—Leptictidium (digui) 14:29, 12 abr 2022 (CEST)

Blocatge

Demano considerar el blocatge de Prismetz (discussió contribucions registre) per insults, actitud agressiva. He desfet aquesta edició i revertit els seus darrers canvis polèmics. Gràcies.--Xamil (disc.) 13:28, 12 abr 2022 (CEST)

Fet Fet! Això és inacceptable. L'he blocat sis mesos. Pau Cabot · Discussió 13:33, 12 abr 2022 (CEST)

Reanomenar Hosidi Geta

Caldria reanomenar Hosidi Geta (escriptor) a Hosidi Geta; actualment la segona redirigeix a Hosidi, al seu torn una redirecció.--Joan Gené (disc.) 17:54, 13 abr 2022 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 18:01, 13 abr 2022 (CEST)

Aquest usuari ha vandalitzat molts articles. Caldria blocar-lo. Gràcies.--Olímpic (disc.) 15:24, 15 abr 2022 (CEST)

Fet Fet! Jmrebes (discussió) 17:12, 15 abr 2022 (CEST)

Guerra d'edicions

Bon vespre. Hi ha una guerra d'edicions a l'article Tripadvisor amb un usuari no identificat (IP 139.47.113.135). No sé si el procediment és blocar-lo o protegir l'article. Gràcies -- Cataleirxs (disc.) 21:00, 18 abr 2022 (CEST)

Ha passat les tres reversions. Si no hi reincideix no caldria bloquejar l'article, però en el seu cas, es podria fer un bloqueig que sols deixara editar a usuaris regirstrats.--TaronjaSatsuma (disc.) 19:57, 19 abr 2022 (CEST)

Sorpreses que et trobes

He entrat avui i m'he trobat una sorpresa, com podeu veure aquí. No sé ni d'on baixa, però puc afirmar que cada dia la gent està pitjor. La meva pregunta és: cal que tingui això a la discussió o puc esborrar-ho i eliminar-ho? Ja em direu. Beusson (disc.) 20:03, 21 abr 2022 (CEST)

Clar que pots esborrar-ho. Pau Cabot · Discussió 20:09, 21 abr 2022 (CEST)
Fet Fet! Beusson (disc.) 19:13, 29 abr 2022 (CEST)

Usuari autopatrullat

Si no hi ha cap opinió contrària, propose fer autopatrullat al Josu PV. Porta més d'un any en actiu, i es veu que les edicions són de bona fe i tècnicament correctes.--TaronjaSatsuma (disc.) 15:13, 24 abr 2022 (CEST)

Fet Fet! Com que ningú no ha dit res, ja ho he fet.--TaronjaSatsuma (disc.) 17:45, 25 abr 2022 (CEST)

Sol·licitud de reversor

Sovint patrullo els canvis recents i m'entretinc revertint les edicions vandàliques que hi trobo indicant-ho com "rvv" al resum de l'edició. Per aquest motiu, i havent llegit Viquipèdia:Reversors, sol·licito el permís de reversor (rollbacker), bo i considerant que en faré un ús responsable. AlbertRA (disc.) 20:50, 26 abr 2022 (CEST)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 20:54, 26 abr 2022 (CEST)

Sol·licitud canvi de nom d’article

Demane a un administrador que canvie l'article "Spinus atrata" per "lluer negre", que és el nom en català [1] --Nelo (disc.) 23:18, 1 maig 2022 (CEST)

Demane a un administrador que canvie l'article "Spinus barbata" per "lluer gorjanegre", que és el nom en català [2] . L'article "lluer gorjanegre", que ha estat creat per mi, deuria ser eliminat.--Nelo (disc.) 23:27, 1 maig 2022 (CEST)

  1. «Petició als administradors/Arxiu 53». Cercaterm. TERMCAT, Centre de Terminologia.
  2. «Petició als administradors/Arxiu 53». Cercaterm. TERMCAT, Centre de Terminologia.
Fet Fet! --aLZiNous: deixa'm un missatge. 07:33, 2 maig 2022 (CEST)

Canvi de nom a un article

Demane a un administrador que canvie l'article "Spinus atrata" per "lluer negre", que és el nom en català --Nelo (disc.) 11:51, 2 maig 2022 (CEST)

Spinus atrata o Spinus atratus ? Apareix de les dues maneres a la pàgina (que ja existeix) del Lluer negre Jmrebes (discussió) 12:09, 2 maig 2022 (CEST)
Fet Fet! L'epítet correcte és atratus.—Leptictidium (digui) 15:31, 2 maig 2022 (CEST)

Bloqueig 83.47.64.99

Bon dia, aquest usuari porta vandalitzant articles des de fa una setmana, seria interessant blocar-lo. Gràcies. Caminort (disc.) 18:25, 8 maig 2022 (CEST)

@Caminort: Fet Fet! --LouPeter (discussió) 18:33, 8 maig 2022 (CEST)

Bloqueig: 90.167.218.109

Bona tarda,

Algú pot bloquejar aquesta IP: 90.167.218.109. Es dedica a fer vandalismes i revertir les reversions.

Gràcies!el comentari anterior sense signar és fet per Kowalskyn (disc.contr.) 15:54, 15 maig 2022‎

Fet Fet!--Docosong (disc.) 17:56, 15 maig 2022 (CEST)

Retorn al nom de «Suez» per a la ciutat

Després del debat desenvolupat a Discussió:Ciutat de Suez, sol·licito que Ciutat de Suez retorni al nom de Suez. Gràcies, Jove (disc.) 14:48, 17 maig 2022 (CEST)

Fet Fet! aLZiNous: deixa'm un missatge. 16:44, 17 maig 2022 (CEST)

Entrada de Josep Pla Casadevall

La fotografia de Josep Pla de jove, 1917, no és correcta. Apareix un noi actual.

Fet Fet! Vandalisme a Widkidata. Pau Cabot · Discussió 16:11, 20 maig 2022 (CEST)

Reanomenaments

Bon dia. A Discussió:Quirini no s'ha oposat ningú a fer els reanomenaments que s'esmenten. N'hi ha que ja estan fets; la resta no s'han pogut fer perquè abans cal esborrar les pàgines següents: Majorià, Balbí, Pupiè, Pèrtinax i Avit. A parer meu, la desambiguació que actualment constitueix Balbí és innecessària perquè es pot resoldre amb la Plantilla:Redirecció i per això no l'he reanomenada Balbí (desambiguació). Gràcies!--Joan Gené (disc.) 11:17, 26 maig 2022 (CEST)

Només un detall: crec que les pàgines de desambiguació innecessàries que ja estan fetes no fan cap nosa. En comptes d'esborràr Balbí jo sí que la reanomenaria a Balbí (desambiguació). Per la resta cap objecció.--Pere prlpz (disc.) 12:46, 26 maig 2022 (CEST)
Doncs l'ampliaré amb personatges que encara no tenen pàgina.--Joan Gené (disc.) 13:55, 26 maig 2022 (CEST)
Fet Fet!Leptictidium (digui) 20:31, 26 maig 2022 (CEST)

Pacte Ibèric / Pacte iberic

Hola. La redirecció Pacte Ibèric està feta en el sentit contrari. Ho podeu corregir, si us plau? Gràcies. - Cataleirxs (disc.) 16:28, 28 maig 2022 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 18:54, 28 maig 2022 (CEST)

Usuària autopatrullada

Proposo demanar el flag d'autopatrullada a Mercè Piqueras (discussió contribucions registre). Des de fa molt temps, revisa moltes edicions d'article diàriament i coneix bastant bé el funcionament de la Viquipèdia. Ja direu la vostra opinió.-- Docosong (disc.) 12:49, 31 maig 2022 (CEST)

Totalment d'acord. Pau Cabot · Discussió 13:05, 31 maig 2022 (CEST)
També d'acord. Jmrebes (discussió) 13:42, 31 maig 2022 (CEST)
Cap inconvenient. --LouPeter (discussió) 17:54, 31 maig 2022 (CEST)
Em sembla bé.—Leptictidium (digui) 20:07, 31 maig 2022 (CEST)
Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 21:44, 31 maig 2022 (CEST)
Gràcies per la confiança. Mercè Piqueras (disc.) 22:05, 31 maig 2022 (CEST)

Podeu esborrar pàgina vandàlica?

Podeu esborrar la pàgina John Roxborough Norman, una bretolada creada per un usuari anònim? Mercè Piqueras (disc.) 03:19, 4 juny 2022 (CEST)

Fet Fet!.--Carles (enraonem) 07:30, 4 juny 2022 (CEST)

Usuari autopatrullat?

Darrerament m'estic trobant amb diverses edicions de HackerCame. Malgrat el nom (que per aquest motiu n'he revisat diverses edicions), em sembla que la seva feina és molt correcta. Porta entre nosaltres des del 2018. Creieu que pot ser usuari autopatrullat, o encara cal que les seves edicions siguin supervisades? Judesba (digues...) 02:15, 19 juny 2022 (CEST)

Pots posar un enllaç a la pàgina de l'usuari? No en trobo cap amb aquest nom. Jmrebes (discussió) 19:50, 19 juny 2022 (CEST)
No té usuari creat, però en pots trobar les seves edicions aquí. --Judesba (digues...) 20:14, 19 juny 2022 (CEST)
De fet, em referia a això, a enllaçar la informació necessària per poder verificar el que demanes. Gràcies. Jmrebes (discussió) 09:17, 20 juny 2022 (CEST)
Per mi d'acord i si no hi ha oposició passaré el compte a autopatrullat abans no acabi el matí. Jmrebes (discussió) 09:20, 20 juny 2022 (CEST)
Fet Fet! Jmrebes (discussió) 11:54, 20 juny 2022 (CEST)

Reanomenar article

Hola. Podríeu reanomenar l'article "West Side story (pel·lícula de 1961)" a West Side Story (pel·lícula de 1961) (títol correcte amb la majúscula adequada), si us plau? Gràcies. Judesba (digues...) 19:53, 28 juny 2022 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 19:54, 28 juny 2022 (CEST)
Fet Fet! per Leptictidium, just quan jo anava a fer-ho ;-) Jmrebes (discussió) 19:56, 28 juny 2022 (CEST)
Gràcies a tots dos. Podríeu reanomenar ara la pàgina de desambiguació a West Side Story, si us plau? Ara és una redirecció i no cal tant d'embolic. Gràcies!
Fet Fet! --aLZiNous: deixa'm un missatge. 12:08, 29 juny 2022 (CEST)

Eliminació Mòdul:Flex columns/styles.css

Ahir vaig demanar la destrucció d'aquest mòdul (ja feta per Paucabot), però vaig oblidar demanar també l'eliminació de la seva TemplateStyle >> Mòdul:Flex columns/styles.css. Gràcies. amador (disc.) 07:39, 29 juny 2022 (CEST)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 07:42, 29 juny 2022 (CEST)

Block

Please block 151.28.171.79: Long-term/cross-wiki abuse GM-27IT / Vodafone vandal. Thanks, Mtarch11 (disc.) 18:57, 7 jul 2022 (CEST)

Fet Fet! Jmrebes (discussió) 19:24, 7 jul 2022 (CEST)

Revertir la simplificació de nom d'Ignasi Moreta

L'usuari @Amkiel ha simplificat el canvi de nom d'un usuari a petició de l'interessat, malgrat que és informació pública i provinent de fonts fiables. Discrepo que això segueixi el criteri de neutralitat i d'admissibilitat. Demano desentortolligar i mantenir el nom complet mentre es resol què fer a la discussió de l'article en qüestió. Gràcies! Xavier Dengra (MISSATGES) 19:25, 13 jul 2022 (CEST)

Fet Fet! Sembla que no calia la intervenció d'un administrador per a aquest reanomenament. Salut!—Leptictidium (digui) 19:51, 14 jul 2022 (CEST)

Bloqueig a usuari

Hola. Tenim aquest usuari que només fa que vandalitzar el mateix article. Ja havia estat bloquejat fa uns mesos, però és reinicident. El podeu tornar a bloquejar, si us plau? O potser seria convenient bloquejar-lo ad infinitum... Gràcies! Judesba (digues...) 01:58, 22 jul 2022 (CEST)

Fet Fet! Blocat indefinidament. Jmrebes (discussió) 07:42, 22 jul 2022 (CEST)

Reanomenaments

La pàgina Hippo Regius s'hauria de reanomenar Hipona, tal com diu la GEC. Per motius semblants, Demòstenes de Peània hauria de ser Demòstenes, tal com s'explica a la pàgina de discussió. Per fer aquests dos canvis, abans caldria suprimir les redireccions Hipona i Demòstenes. Moltes gràcies. -- Joan Gené (disc.) 09:51, 24 jul 2022 (CEST)

Bon dia. Fet Fet! En el primer no era necessària la intervenció d'un administrador perquè la redirecció no tenia historial. Bon diumenge!—Leptictidium (digui) 15:58, 24 jul 2022 (CEST)

Reanomenament

Esquadró suïcida s'hauria de reanomenar a L'esquadró suïcida. Font: https://esadir.cat/filmoteca/fitxa/node/L_esquadro_suicida. L'esquadró suïcida ara mateix redirecciona a The Suicide Squad, però és erroni perquè aquest segon cas no ha estat doblat al català. Davidpar (disc.) 00:24, 30 jul 2022 (CEST)

D'acord amb la proposta de Davidpar. De fet, quan va sortir la segona pel·lícula ja vaig intuir que tindrien problemes per trobar un títol de doblatge fidel a l'original.--Jove (disc.) 11:23, 2 ago 2022 (CEST)
Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 11:45, 2 ago 2022 (CEST)

Cas d'spam cross-wiki?

Bon dia. Volia consultar si les edicions fetes des de la ip 95.121.99.197 incompleixen la normativa de la Fundació i si són mereixedores de bloqueig:

  • Ha copypastejat el mateix comentari en les discussions de totes les versions idiomàtiques de l'article Dolça Catalunya (ca, en, fr, oc, pt).
  • En la majoria dels casos, ha volgut camuflar la seva ip en la signatura dels comentaris.

Faig ping a @Xavier Dengra com autor inicial.

Gràcies -- Cataleirxs (disc.) 11:08, 30 jul 2022 (CEST)

Ho deixo en mans dels administradors; el millor que puc fer és desvincular-me’n perquè l'article està acabat amb pulcritud bibliogràfica i volen provar d'embolicar-m'hi personalment per tombar-lo. Xavier Dengra (MISSATGES) 11:21, 30 jul 2022 (CEST)
Aquesta mena de comentaris es desqualifiquen per si sols. Crec, com diu un conegut meu, que «el millor càstig és ignorar» aquestes sortides de to i que acabin tan ignorats aquí com en les altres viquipèdies on han fet espam.—Leptictidium (digui) 16:38, 30 jul 2022 (CEST)
Fet Fet! He esborrat el comentari per infracció VP:NO i l'hi he fet una advertència a la seva pàgina de discussió. El meu dubte ara rau en si la infracció en VP:ET és lo suficient greu per a bloquejar-lo. Aquest darrer fet ho deixo en mans d'altres administradors si és procedent. Si persisteix, avisa'ns. KajenCAT (disc.) 16:41, 30 jul 2022 (CEST)

Troll crosswiki

Bon dia. Durant l'última i recent onada vandalitzadora en es.wiki d'Editant (usuari expulsat globalment) han sigut bloquejades diverses IP's anònimes i comptes titella (sempre després de passar per la pertinent verificació d'un checkuser). D'aquestes últimes queden ací, en la Viquipèdia, tres encara actives. Són les següents: Oriolgalceran, Casumelfardatxo i Valerio Rondan. Aquests titelles actius incompleixen la norma oficial sobre comptes titella per ser un cas fragant d'evasió de bloqueig per triplicat. Salutacions. Varondán (disc.) 07:27, 3 ago 2022 (CEST)

Bon dia a tot-hom, si us plau, voldria cridar l'atenció sobre el comportament de l'usuari Varondan que va assenyalant tot-hom qui considera que és un troll o un titella de forma indiscriminada i aleatòria per al seu bloqueig. Bloquejos que aconstumen a succeïr a la es wiki i que a vegades arriben al bloqueig total. Aquests bloquejos començen sempre després d'alguna edició de tipus polític que afecti a certa concepció d'espanya, com ara les referides al franquisme o al nacionalisme espanyol. En aquest cas de cop em té sota vigilància (va modificar una taula a la pàgina de "vi" just després que jo demanés a la discussió a algú que ho fes, i ara m'acusa obertament després que jo ampliés la pàgina del Albino González Menéndez-Reigada amb informació majoritàriament de la wiki espanyola! Atesa la seva antiguitat, els editors li donen verosimilitud a les seves afirmacions i sé de bloquejos a la wiki es sense ni comprobar les IP. Altrament, no vull acabar sense esmentar que aquest usuari, autoerigit vigia i censor, fa poc amb aquests mètodes em va vetar a la wiki espanyola sense que jo hagués escrit ni un mot en ella, si, tal com sona. Jo no tinc res a amagar, només cal mirar les edicions que he fet per veure que no faig coses rares, referencio la informació i no entro en guerres d'edició. Pero mirant l'historial del Varondan no es pot dir gens el mateix, entra en constants guerres d'edició i va assenyalant usuaris per al seu bloqueig. Casumelfardatxo (disc.) 08:56, 3 ago 2022 (CEST)
@Varondán: fins on puc veure, @Casumelfardatxo és @Carmallola, blocat globalment el 4 de juny de 2022. El 16 de juny es va crear el compte Casulmelfardatxo que fa les mateixes edicions i amb la mateixa IP inicial que Carmallola. Pertoca el bloqueig. Dono l'oportunitat a Casumelfardatxo d'explicar-se un xic més abans de blocar-ho globalment. Jmrebes (discussió) 09:14, 3 ago 2022 (CEST)
Hola a tots, gràcies pels comentaris. A veure, puc aportar vàries coses. La primera és el meu comportament, comprobable amb l'historial d'edicions, crec que no hi ha rastre de trolleigs ni res que se li assembli. La segona és el comportament del Varondan en les seves edicions (ja no parlo del bloqueig d'usuaris), que pel que he anar llegint al seu historial, no és exemplar com a wikipedista. La darrera és aquesta, on @Jmrebes hi vas participar: Tema:Wwhygwbvj40ee0cc . Si em voleu bloquejar, valtros mateixos, però no he incomplert res en cap moment, i tot es basa en l'acusació d'un usuari que es dedica a patrullar allò que l'incomoda (en aquesta mateixa pàgina, més amunt hi ha més exemples) Casumelfardatxo (disc.) 10:06, 3 ago 2022 (CEST)
O sigui, sí que ets Carmallola, blocat globalment i que ha creat un nou compte per continuar treballant sense resoldre l'anterior bloqueig pel camí recomanat. Per tant, el nou bloqueig global és inevitable. Salut. Jmrebes (discussió) 10:24, 3 ago 2022 (CEST)
Fet Fet!, Casumelfardatxo blocat per creació de nou compte sent anteriorment Carmallola, blocat el 4 de juny de 2022. Jmrebes (discussió) 10:29, 3 ago 2022 (CEST)
Ho trobo lamentable. Si vogués fer mal, com pots veure, ho faria sense massa problemes tot i els bloquejos. Jo en cap moment he dit que sigui Carmallola, ho dius tu. Però tan fa. No serveix de res l'historial en que es comproba que faig edicions normals i corrents? No serveix de res veure el biaix editor del que va assenyalant gent segons els temes que edita? No plau contribuir amb hores de feina a un projecte així, tan esbiaixat. Ja us ho fareu, no serà que no tingui altres feines. 185.124.31.109 (discussió) 10:39, 3 ago 2022 (CEST)
se m'havia oblidat la ref. @Jmrebes 185.124.31.109 (discussió) 10:44, 3 ago 2022 (CEST)
No sé qui és tota aquesta gent. El meu nom d'usuari és el meu nom real, fàcilment comprovable, i no sóc un troll. Clarament l'usuari que respon té raó: @Varondán té una tendència clara a bloquejar usuaris que facin edicions relacionades amb conceptes antiquats d'espanya. Oriolgalceran (disc.) 11:40, 5 ago 2022 (CEST)
Ja veus que no t'hem blocat. En cawiki has fet molt poques edicions i cap d'elles es pot considerar relacionada amb ser titella de l'usuari Editant. Jmrebes (discussió) 12:10, 5 ago 2022 (CEST)
@Jmrebes, Oriolgalceran no sols ha fet edicions en ca.wiki, també ha editat altres versions de l'enciclopèdia i en una d'elles ha sigut relacionat per un checkuser sense cap dubte amb Editant, que és un usuari expulsat globalment: [12]. I el mateix l'altre titella, Valerio Rondan, que a més usa "el meu nom real": [13]. Tots dos titelles, com Casumelfardatxo, incompleixen les normes de Wikipedia. Salutacions. Varondán (disc.) 18:55, 5 ago 2022 (CEST)
Company, no sé de què parles. No sóc editant, dubto MOLT que comparteixi la seva IP, i tinc la sensació que la realitat consisteix en el fet que tu denuncies comptes que fan edicions que no t'agraden i algun checkuser te les accepta sistemàticament. Segurament el 90% de les múltiples persones que has banejat en la teva creuada no són Editant. A més, els bloquejes fins i tot la pàgina de discussió, retirant qualsevol possibilitat d'apel·lació. De nou la wikipèdia en castellà mostra de quina pasta està feta. PS aquesta és el meu únic compte. L'únic. Oriolgalceran (disc.) 18:59, 15 ago 2022 (CEST)
Els companys que comenten abans tenen raó, l'usuari Varondán només es mou per motivacions polítiques i ha trobat un filó en encolomar-li a Editant qualsevol usuari del qual no li agraden les edicions. A wiki.es no es molesten ni en compovar ips, és tan surrealista que en la darrera denúncia per verificar usuaris a wiki.es hi ha dues ips anònimes que van editar amb una diferència de minuts a Manchester i Madrid i segons ell són Editant. Riure per no plorar i a wiki.es no comprovaran res, se les endosaran a Editant i a seguir.

Fet Fet! El tema està tancat, com es pot veure a la pàgina corresponent dels comptes titelles. --Jmrebes (discussió) 20:15, 15 ago 2022 (CEST)

Nom de la pàgina Diamant de de dues bandes

Bon dia. La pàgina Diamant de de dues bandes té el nom amb la preposició repetida i no s'adiu a la nomenclatura aprovada pel Termcat: [14]. Caldria reanomenar la pàgina i fer-ho sota el títol de Diamant de dues bandes, sense la pàgina de redirecció. Ho he intentat resoldre però no me n'he sortit... GosGroc (disc.) 10:39, 3 ago 2022 (CEST)

Fet Fet! No he deixat redirecció, no cal amb un títol clarament erroni. Jmrebes (discussió) 10:53, 3 ago 2022 (CEST)

Bloqueig

Bloqueig a Especial:Contribucions/176.82.181.72, cada pocs dies apareix amb una nova ip fent edicions amb el mateix text. Salut, Bsckr (disc.) 13:46, 7 ago 2022 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 13:55, 7 ago 2022 (CEST)

La llista final

Podeu eliminar l'article La llista final si us plau? És una redirecció de The Terminal List i hauria de ser al revés.

Gràcies Mbosch (会話) 13:40, 8 ago 2022 (CEST)

Ara mateix és al revés, l'article és The Terminal List i La llista final és una redirecció. Jmrebes (discussió) 13:51, 8 ago 2022 (CEST)
Sí, és el que he dit. Mbosch (会話) 08:41, 9 ago 2022 (CEST)
Fet Fet! KajenCAT (disc.) 13:33, 9 ago 2022 (CEST)

Reanomenament

L'article pronom de gènere preferit hauria de reanomenar-se "pronom de preferència" perquè és la forma acceptada en el diccionari LGBT del Termcat. Sjoel (disc.) 16:21, 11 ago 2022 (CEST)

Fet Fet! el comentari anterior sense signar és fet per Leptictidium (disc.contr.) 18:45, 11 ago 2022 (CEST)

He creat larticle seguint les regles i citant dades, etc i ha estat esborrat. Ho he creat perquè em sembla que té prou rellevància. No estic enfadat amb Paucabot. Nicolás ha escrit articles d'opinió influents. He copiat el text de l'article però prefereixo sol·licitar la restauració de l'article per verificar-lo en línia.~~~

Article esborrat ja quatre vegades, amb la miríada d'articles espàmics relacionats amb les matemàtiques. Probablement hi ha la mateixa persona darrera els diversos usuaris i la IP. Més informació: Viquipèdia:Comptes titella/Arxiu 2#Cantorparadise de Remitbuber + Usuari Discussió:Remitbuber + es:Usuario discusión:Remitbuber. Pau Cabot · Discussió 19:15, 12 ago 2022 (CEST)
Pau, desconec la història darrere d'aquest article i de ll que l'envolta. He creat aquesta biografia seguint les regles de Wikipedia usant fonts fiables i m'ho has esborrat. Sol·licito la restauració perquè la gent de parla catalana pugui tenir una referència a l'Enciclopèdia en català sobre la seva persona. Hi ha cap inconvenient? De nou, sol·licito la restauració de l'article Nicolás Atanes Santos.79.116.81.39 (discussió)
D'acord amb Paucabot, els únics interessats en crear aquest article són els titelles Remituber. Resulta curiós que la IP anònima desconegui la història de l'article però faci servir en gran part el mateix text i les mateixes referències.--Docosong (disc.) 20:19, 12 ago 2022 (CEST)
entenc el passat de larticle. Però això no em sembla motiu per eliminar larticle. No tinc relació amb l'article en qüestió, em sembla estrany que tot just crear-lo s'esborri quan vaig seguir els passos de Wikipedia, citant i confiant en la rellevància de l'article, que vostès mateixos poden corroborar. Podeu restaurar l'article?79.116.81.39 (discussió)
No fet No fet! Precisament aquest era un dels problemes, un excés de referències i el to curriculumesc de l'article, que fa pensar que hi ha un relació directa amb el biografiat. Això no és seguir els passos de la Viquipèdia, sinó fer promoció de forma interessada.--Docosong (disc.) 09:53, 13 ago 2022 (CEST)
Excés de referències? 27? Sempre es poden eliminar... Pel que fa que és semblant a un currículum, si us plau, és una biografia d'enciclopèdia. No entenc com he de sol·licitar la restauració d'un article enciclopèdic sense que em doneu arguments del passat, del format... Sol·licito la seva restauració i després la seva modificació per adequar-se als criteris de Wikipedia. Vegeu per a currículum els articles d'Olivia Mandle i Carla Caro Villanova.79.116.75.251 (discussió)

reanomenaments sense forat

Situació de partida:

Situació demanada:

Si hi ha algun dubte, a disposar. amador (disc.) 22:50, 13 ago 2022 (CEST)

Fet Fet!--Medol (disc.) 16:20, 13 set 2022 (CEST)
@Medol Penso que no ho has fet bé.
El primer punt és correcte (has mogut el contingut), però s'ha quedat la redirecció dins Xarxa de transport d'energia elèctrica que ha de quedar buit per poder rebre el contingut de Transmissió d'energia elèctrica (punt 2).
Al final, el que quedarà redireccionat és Transmissió d'energia elèctrica. amador (disc.) 16:40, 13 set 2022 (CEST)
Fet Fet! Diria que ara sí.--Medol (disc.) 17:42, 13 set 2022 (CEST)
Perfecte !. Gràcies amador (disc.) 22:22, 13 set 2022 (CEST)

Modificació condiciono llista de canals de televisió en català

Crec que a l'article de Llista de canals de televisió en català per considerar que un canal de televisió emet en català aquest canal hauria d'emetre com a mínim un 90% o més del temps de la seva programació en català i no un 50% com fins ara. 79.156.75.160 (discussió) 19:26, 14 ago 2022 (CEST)

Això s'ha de debatre a la discussió del mateix article: Discussió:Llista de canals de televisió en català, no ací.-- Docosong (disc.) 19:37, 14 ago 2022 (CEST)
Tancat

Reanomenament pàgina

El nom de l'article Bacteris porpra del sofre és un calc de l'anglès sulfur purple bacteria; és incorrecte i caldria reanomenar-lo per la forma correcta en català, que és "bacteris vermells del sofre". És com els anomena l'Institut d'Estudis Catalans en el vocabulari de microbiologia de la seva Guaita Terminològica i com figura en el llibre de text Microorganismes, (Schaechter M et al., Ed. Reverté 2008), que va ser revisat pel servei lingüístic de l'IEC.

He intentat reanomenar la pàgina com a "Bacteris vermells del sofre" però no puc perquè ja existeix, tot i que redirigeix a les dels bacteris propra... M'han dit que això ho ha de fer algun administrador. Si us plau, algú pot fer el canvi? Mercè Piqueras (disc.) 14:34, 19 ago 2022 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 18:59, 19 ago 2022 (CEST) Ara veig que el llibre de text que cites sí que parla de «bacteris porpres del sofre» a les pàgines 95 i 96; en canvi, només esmenta els «bacteris vermells del sofre» en una errata a l'índex final (dic «errata» perquè remet a una pàgina a la qual no surt el terme). Hauríem de mirar-nos-ho bé, sobretot si, com sembla, el «vocabulari de microbiologia» de la Guaita Terminològica es basa en la traducció d'aquest llibre del text. És cert que el TERMCAT, per exemple, sí que recull la forma amb «vermells». De moment reverteixo el reanomenament mentre esperem més dades.—Leptictidium (digui) 19:09, 19 ago 2022 (CEST)
Tens raó, @Leptictidium, jo havia mirat només l'índex del llibre i el vocabulari de microbiologia de l'IEC, i ara veig que a les pàgines 95 i 96 que esmentes, ho tinc marcat (sobre el paper) en vermell com a error. En canvi el llibre Introducció a la microbiologia (Ingraham J.L, Ingraham C.A., Ed Reverté 1999), a la pàgina 264, parla d'aquest bacteris i mai no els anomena 'porpra': "els fotòtrofs anoxigènics es divideixen en dos grups, els bacteris vermells i els bacteris verds, segons el tipus de clorofil·la i altres pigments que..."
També els anomenen "vermells del sofre" en articles en català com aquest, en diversos llocs del llibre Ramon Margalef Löpez (1919-2004). El científic impulsor de l'ecologia a l'estany de Banyoles, al suplement Fauna i flora de 2010 de la Història Natural dels Països Catalans (pàgina 91), en diversos llocs de l'obra Biosfera, de manera específica en el vol. 9, pàg. 373: "Els responsables són els bacteris vermells del sofre que hi viuen" i 374: "...organismes pertanyents a dues famílies: cromatiàcies (bacteris vermells del sofre) i clorobiàcies...". No continuo, però podria afegir alguns tesis doctorals i altres publicacions. Clar que sí busques "bacteris propra del sofre" també en trobaràs exemples, però és un anglicisme, com ho és anomenar bacteris "verdblavosos" els cianobacteris o dir "sistema immune" i "malaltia autoimmune" en comptes de "sistema immunitari" i "malaltia autoimmunitària". Mercè Piqueras (disc.) 20:07, 19 ago 2022 (CEST)
Fet Fet! @Mercè Piqueras: Molt bé, doncs si ho tenim clar, tiro endavant (definitivament) el reanomenament.—Leptictidium (digui) 21:22, 19 ago 2022 (CEST)

Retrobament

Benvolguts, demano reanomenar The Big Chill a Retrobament, que és el nom doblat al català. Actualment, Retrobament redirecciona a Quines vacances! per un error, ja que aquesta última pel·lícula mai s'ha doblat al català com a Retrobament sinó com a Quines vacances!. Entenc que al ser dues pel·lícules del mateix any va dur a la confusió. Davidpar (disc.) 23:30, 19 ago 2022 (CEST)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 08:52, 20 ago 2022 (CEST)

Vandalisme

95.124.165.126. Varondán (disc.) 11:58, 20 ago 2022 (CEST)

Fet Fet!--Yuanga (disc.) 12:47, 20 ago 2022 (CEST)

Esborrat pàgina

Podeu esborrar la pagina Os pla? El qui l'ha creat devia tenir ganes de jugar. Mercè Piqueras (disc.) 17:16, 25 ago 2022 (CEST)

Fet Fet!-- Docosong (disc.) 17:37, 25 ago 2022 (CEST)

Esborrar Torrent (Horta Oest) i que es quede en Torrent (Horta Sud)

Arran de la desaparició de la comarca Horta Oest, d'acord amb el criteri de l'Institut Cartogràfic Valencià, caldria esborrar el nom de l'article "Torrent (Horta Oest)" per a que sols fora "Torrent (Horta Sud)" per a evitar confusions. O almenys que el nom principal de l'article fora "Torrent (Horta Sud)". Carles (disc.) 16:38, 27 ago 2022 (CEST)

Fet Fet!, ves avisant dels canvis que caldrà fer als altres pobles.--TaronjaSatsuma (disc.) 11:38, 28 ago 2022 (CEST)

Bloqueig d'IP?

La IP 2.154.211.188 porta gairebé dos anys vandalitzant sempre la mateixa pàgina amb paraules ofensives. Actueu en conseqüència. AlbertRA (disc.) 15:16, 28 ago 2022 (CEST)

Fet Fet! --LouPeter (discussió) 15:25, 28 ago 2022 (CEST)

He protegit la pàgina perquè només la puguin editar usuaris autoconfirmats. --aLZiNous: deixa'm un missatge. 18:54, 31 ago 2022 (CEST)

Algú deu haver fet un reanomenament brut de la pàgina, i l'enllaç per a reanomenar com abans no funciona. Encara que el nom de comarques ha de portar article normalment, en este cas no és prescriptiu el seu ús per a títols i llistats (igual que Xina tot i que és la Xina, o Japó i el Japó). Joanot Martorell 15:24, 2 set 2022 (CEST)

Fet Fet! --aLZiNous: deixa'm un missatge. 17:31, 2 set 2022 (CEST)

Gràcies! Joanot Martorell 17:34, 2 set 2022 (CEST)

Idem pel que he exposat més amunt. --Joanot Martorell 04:40, 23 set 2022 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 07:30, 23 set 2022 (CEST)

Ara llibres

Entenc que el títol correcte de l'article Ara llibres seria Ara Llibres; però hi redirigeix, així que no puc canviar-lo. Algun administrador podria fer-se'n càrrec? --Brunnaiz (disc.) 19:23, 6 set 2022 (CEST)

Fet Fet!--TaronjaSatsuma (disc.) 19:31, 6 set 2022 (CEST)

Reanomenaments

Segons la decisió presa a Discussió:Empèdocles, caldria reanomenar Admetos de Feres a Admet (perquè, a més, aquesta forma és preferible segons el Diccionari Grec-Català, per davant d'Admetos). Joan Gené (disc.) 00:38, 11 set 2022 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 08:04, 11 set 2022 (CEST)

Més reanomenaments: Aetli hauria de ser Etli (segons la referència al Pierre Grimal), Acames hauria de ser Acamant (com tots els personatges que enllaça), i a Discussió:Apió es va acordar reanomenar Apió Pleistonices a Apió.--Joan Gené (disc.) 17:12, 14 set 2022 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 19:16, 14 set 2022 (CEST)

Alcarràs

Atenent aquesta notícia i l'historial recent de l'article potser caldria protegir-lo. AlbertRA (disc.) 18:46, 13 set 2022 (CEST)

Tancat

--Docosong (disc.) 23:50, 21 gen 2023 (CET)

Reanomenament polèmic

No ha rebut molta participació, i si considereu necessari que més gent hi participi ho entendré, però sol·licito el reanomenament de Sergi Busquets i Burgos a Sergio Busquets Burgos d'acord amb la discussió. --Mcsmp (disc.) 21:15, 14 set 2022 (CEST)

Disconforme amb la proposta. Les referències de fonts fiables i de proximitat determinen la denominació oficial actual i, alternativament, la denominació castellanitzada.Jove (disc.) 12:10, 15 set 2022 (CEST)
@Jove: Potser caldria que la teva objecció constés a la discussió de l'article.--Carles (enraonem) 12:25, 15 set 2022 (CEST)
@CarlesMartin: D'acord.Jove (disc.) 12:32, 15 set 2022 (CEST)
No fet No fet! Vist que no té el consens implícit que m'imaginava m'auto-retiro la petició i et demano, igual que el CarlesMartin, que facis constar la teva opinió a la discussió @Jove:. --Mcsmp (disc.) 18:43, 15 set 2022 (CEST)

Podeu esborrar una pàgina de vandalisme?

És la pàgina Un tragoterma très tragotermé. És una bajanada. Mercè Piqueras (disc.) 02:07, 16 set 2022 (CEST)

Ara m'adono que el mateix usuari anònim ha fet més pàgines noves amb bajanades. Com a mínim cinc o sis. Mercè Piqueras (disc.) 02:10, 16 set 2022 (CEST)
He intentat posar la plantilla supressió en tots els articles que trobo d'aquest brètol, però, per algun motiu que no he pogut esbrinar, només he pogut posar-la en una dels molts articles que ha creat aquesta nit. Mercè Piqueras (disc.) 02:43, 16 set 2022 (CEST)
Fet Fet! El vàndal s'ha divertit tot el vespre. He esborrat un total de 26 pàgines. Pau Cabot · Discussió 07:27, 16 set 2022 (CEST)
Al final ha estat blocat per repetició d'imatges. Jmrebes (discussió) 13:37, 27 set 2022 (CEST)

Bloqueig a Usuari:Wtomate, per vandalisme de graffiti.

Només ha fet una sola edició que és vandalisme, però després ha editat des d'un rang d'ips anònimes coherents el mateix tipus de graffitis. --Joanot Martorell 13:36, 16 set 2022 (CEST)

Fet Fet!--Carles (enraonem) 15:01, 16 set 2022 (CEST)

Contribucions de l'usuari 212.170.168.61

A jutjar per les seues edicions no sembla que n'encerti una. Procediu, gràcies. AlbertRA (disc.) 11:46, 20 set 2022 (CEST)

Fet Fet! Blocat per abusos reincidents! aLZiNous: deixa'm un missatge. 16:43, 20 set 2022 (CEST)

El mateix vàndal

Una altra vegada sembla que el vàndal nocturn s'està divertint fent bretolades. A aquesta hora ja en deu haver fet set o vuit. Aquesta nit l'IP és 80.215.131.95 Mercè Piqueras (disc.) 02:36, 26 set 2022 (CEST)

També ha fet més d'una vintena d'articles des de l'IP 80.215.192.205 Mercè Piqueras (disc.) 02:42, 26 set 2022 (CEST)
Fet Fet! Esborrats els articles. No val la pena blocar-lo (a posteriori) perquè usa una IP dinàmica. Pau Cabot · Discussió 07:02, 26 set 2022 (CEST)

Usuari 181.176.103.99

Poca fenya. Gràcies. AlbertRA (disc.) 06:15, 26 set 2022 (CEST)

Fet Fet! S'ha aturat a les 05.00. Revertides les edicions i blocada la IP per tres dies. Pau Cabot · Discussió 06:53, 26 set 2022 (CEST)

Autopatrullats

Caldria tindre com autopatrullats a @Martorell i @B25es, que sempre m'apareixen els seus canvis en la llista de seguiment i no cal que estiga "marcant com a patrullat" tot el que fan, que ja ho fan bé. TaronjaSatsuma (disc.) 12:00, 26 set 2022 (CEST)

Si ningú no diu res, ja ho aplique jo.--TaronjaSatsuma (disc.) 11:13, 27 set 2022 (CEST)
Per si cal dir-ho, d'acord per tots dos.--Pere prlpz (disc.) 11:23, 27 set 2022 (CEST)

Gràcies per la confiança renovada. --Joanot Martorell 12:50, 27 set 2022 (CEST)

Fet Fet! en tots dos!--TaronjaSatsuma (disc.) 19:24, 28 set 2022 (CEST)

San Pau apòstol o Pau de Tars

Bona tarda. A la pàgina de discussió de Sant Pau apòstol ha sorgit la possibilitat de re-anomenar-la a Pau de Tars, cosa que quan es va crear la pàgina ja era així. L'usuari @Pere prlpz diu textualment: «El més greu és que es va reanomenar tallant i enganxant (no amb la pestanya de reanomenar) i es va perdre l'historial, pel que s'ha de demanar a un administrador que fusioni els historials, cosa que segurament tornarà els articles al lloc original». Ho podriu fer? Magenri (disc.) 18:40, 4 oct 2022 (CEST) Ara veig que la petició ja estava feta. Disculpeu

Fet Fet!Leptictidium (digui) 18:45, 4 oct 2022 (CEST)
Em temo que ha passat alguna cosa perquè ara l'historial salta directament del 2007 al 2015. Podria ser que en fusionar els historials s'haguessin perdut accidentalment unes quantes edicions?
Podria ser que la causa de la confusió vingui de que l'article s'hagués reanomenat dos cops tallant i enganxant (un al 2007 i l'altre al 2015).--Pere prlpz (disc.) 11:21, 27 oct 2022 (CEST)
Consten 445 versions suprimides entre 2007 i 2015. Es poden restaurar, si es considera que paga la pena. Jmrebes (discussió) 12:00, 27 oct 2022 (CEST)
Restaurades. Salut! Jmrebes (discussió) 12:10, 27 oct 2022 (CEST)

Pàgina de vandalisme

Un vàndal ha creat una pàgina en què només hi ha escrit una bretolada. Podeu esborrar-la? Mercè Piqueras (disc.) 21:43, 9 oct 2022 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 21:56, 9 oct 2022 (CEST)

El vàndal nocturn

El vàndal nocturn ara s'ha fet un "nom" d'usuari (2A04:CEC0:1178:E900:20D4:ACB0:BCBC:19CF) per a fer un article d'aquests que només hi posa fotos. El podeu esborrar? Mercè Piqueras (disc.) 01:03, 14 oct 2022 (CEST)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 07:09, 14 oct 2022 (CEST)

Eliminar redirecció

Bona tarda. He creat un nou article pel compositor Cavetown, i crec que s'hauria de suprimir la redirecció de Cavetown a Cavetown, Maryland, per tal de poder anomenar l'article sobre Cavetown (compositor) simplement Cavetown. Oblibion (disc.) 14:08, 18 oct 2022 (CEST)

Fet Fet! He suprimit la redirecció, però ara la pàgina Cavetown és una pàgina de desambiguació. KajenCAT (disc.) 15:37, 18 oct 2022 (CEST)
Perfecte, moltes gràcies. Puc anomenar doncs l'article del compositor com a simplement Cavetown, tal com està fet a la versió anglesa? Oblibion (disc.) 16:11, 18 oct 2022 (CEST)
En un principi, no, es manté com Cavetown (compositor) KajenCAT (disc.) 09:59, 21 oct 2022 (CEST)

Usuari 77.230.214.68

Usuari tocant el voraviu des del 2020. Mercès per endavant. AlbertRA (disc.) 16:39, 18 oct 2022 (CEST)

Fet Fet! Per tres mesos. Sembla una IP escolar. Pau Cabot · Discussió 17:34, 18 oct 2022 (CEST)

IP 90.74.60.48

Ací un altre historial d'edicions sempre revertides. Gràcies per la fenya. AlbertRA (disc.) 15:53, 20 oct 2022 (CEST)

Més del mateix: usuari 85.192.80.105. AlbertRA (disc.) 15:55, 20 oct 2022 (CEST)
Tres en ratlla: usuari 85.192.72.98. AlbertRA (disc.) 15:57, 20 oct 2022 (CEST)
I quatre: usuari 80.32.127.55. Vagi de gust. AlbertRA (disc.) 15:59, 20 oct 2022 (CEST)
Fet Fet! Tots quatre blocats. Pau Cabot · Discussió 21:25, 20 oct 2022 (CEST)

Desentortolligar "Spirulina" a "Espirulina"

Bon dia, voldria demanar-vos si podeu desfer les redireccions creuades d'un article a l'altre; el terme correcte en català és espirulina. Hi tinc uns alumnes de grau treballant-hi com a part avaluable de l'assignatura. Moltes gràcies! Xavier Dengra (MISSATGES) 10:32, 27 oct 2022 (CEST)

Fet Fet! He fet el reanomenament, però no m'ha demanat per esborrar cap pàgina. Pau Cabot · Discussió 12:54, 27 oct 2022 (CEST)
Entenc que el que demana en @Xavier Dengra es esborrar Spirulina que ara mateix funciona com una redirecció a espirulina, la forma correcta en català. --aLZiNous: deixa'm un missatge. 18:55, 27 oct 2022 (CEST)

Lalpino Autopatrullat

Després havent-me topat unes quantes edicions seves, proposo l'assignació de l'autopatrullatge per a l'usuari @Lalpino: --KajenCAT (disc.) 16:01, 28 oct 2022 (CEST)

Si ningú no diu res, en un parell de dies ho faig.--TaronjaSatsuma (disc.) 20:00, 28 oct 2022 (CEST)
Fet Fet!.--TaronjaSatsuma (disc.) 10:41, 30 oct 2022 (CET)
Gràcies. Lalpino (disc.) Lalpino (disc.) 13:20, 30 oct 2022 (CET)

Usuari 80.24.239.161

No sé com encaixa en les polítiques de la viquipèdia, però em penso que caldria bloquejar l'URL 80.24.239.161. Des de fa més de dos anys, les seves múltiples participacions han estat revertides una per una: sap greu per les persones que han de patrullar (i revertir) els seus canvis. Jordi Roqué (Discussió) 12:28, 31 oct 2022 (CET)

Fet Fet! Aquesta IP ha estat blocada cinc vegades (les tres darreres, per sis mesos, sis mesos i 2 h). Ara ja n'hi toca una de major (1 any). Pau Cabot · Discussió 12:46, 31 oct 2022 (CET)
L'URL 85.192.93.65, que he revertit avui, també té el mèrit de fer només edicions vandàliques. --Amortres (disc.) 08:53, 3 nov 2022 (CET)
Fet Fet! KajenCAT (disc.) 09:04, 3 nov 2022 (CET)

Stem Talent Girl Award

Es podria restaurar la pàgina Stem Talent Girl Award? És un premi notori que mereix estar en aquesta enciclopèdia... Aragó i Catalunya (disc.) 22:34, 8 nov 2022 (CET)

@Aragó i Catalunya L'article esborrat presentava moltes deficiències i una sobrerefenciació sospitosa que només encobria l'admissibilitat. Per altra banda, veient les vostres edicions Aragó i Catalunya (discussió contribucions registre), em reafirmo en el que us he comentat a la vostra discussió. Salutacions!-- Docosong (disc.) 22:44, 8 nov 2022 (CET)
Tancat
--Docosong (disc.) 23:53, 21 gen 2023 (CET)

William Grey Walter

Pàgina nova d'usuari anònim que només conté una frase i mal escrita. Per esborrar, suposo. Mercè Piqueras (disc.) 17:42, 9 nov 2022 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 18:03, 9 nov 2022 (CET)

Demano que es recuperi el nom original d'aquest article i se n'esborrin les modificacions que ha fet la usuària Marta Arnac i s'eliminin Front Nacional de Catalunya 2013 i Viquipèdia:Front Nacional de Catalunya 2013. També considero que s'hauria de vetar que aquesta persona pugui moure pàgines d'aquesta manera com ho ha fet. Té un clar problema amb la Viquipèdia i la seva manera de funcionar. Gràcies. Judesba (digues...) 18:42, 11 nov 2022 (CET)

Fet Fet! LouPeter (discussió) 16:55, 12 nov 2022 (CET)
Gràcies, Loupeter! Falta reanomenar la pàgina de discussió (Discussió:Front Nacional de Catalunya 2013 a Discussió:Front Nacional de Catalunya (2013)) i esborrar la primera i la que ja té l'avís de destrucció. Salut! --Judesba (digues...) 17:34, 12 nov 2022 (CET)
Fet Fet!, perdona el descuit. LouPeter (discussió) 17:42, 12 nov 2022 (CET)
I ara! Gràcies! --Judesba (digues...) 17:47, 12 nov 2022 (CET)

usuari 185.222.166.43

Tocant els nassos des del 2019. Endavant les atxes. AlbertRA (disc.) 16:04, 14 nov 2022 (CET)

Fet Fet! 6 mesos. Aquesta IP tenia ja sis bloquejos. Pau Cabot · Discussió 17:31, 14 nov 2022 (CET)
3 mesos > 2 hores > 1 mes > 3 dies > 1 setmana > 2 setmanes > 6 mesos; quin patró es segueix? AlbertRA (disc.) 19:40, 14 nov 2022 (CET)
Heus ací un parell d'IP, probablement, escolars amb totes les edicions revertides: 85.192.75.96 i 79.154.212.141. AlbertRA (disc.) 17:00, 15 nov 2022 (CET)
@Paucabot i un altre: usuari 77.230.207.92. Mercès per endavant. AlbertRA (disc.) 09:14, 30 nov 2022 (CET)
Fet Fet! Tots tres blocats. El termini del blocatge hauria d'anar incrementant-se gradualment. Addicionalment, obriu noves seccions per als nous casos. Pau Cabot · Discussió 09:56, 30 nov 2022 (CET)

Reanomenament

Segons el que s'ha dit a Discussió:Larisa (desambiguació), caldria reanomenar Làrissa (mitologia) en Larissa i Làrissa (Tessàlia) en Làrissa. Joan Gené (disc.) 19:19, 14 nov 2022 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 19:33, 14 nov 2022 (CET)

Conflicte d'interessos a Col·legi Alemany de València

L'usuari Javier Ortega Jiménez està editant repetidament l'article Col·legi Alemany de València tot i haver reconegut que hi treballa i que edita l'article per ordre del director. En TaronjaSatsuma i jo ja l'hem revertit. El pot revertir algú altre i, si pot ser, ajudar-nos a explicar-li que això no es pot fer? Pere prlpz (disc.) 17:58, 15 nov 2022 (CET)

Fet Fet! Revertit per Josu PV. Jo li he fet un avís a la seva discussió. Pau Cabot · Discussió 18:38, 15 nov 2022 (CET)
Segueix editant l'article com li sembla. Potser s'hauria de revertir i protegir, a veure si hi ha sort i passa per la discussió de l'article.--Pere prlpz (disc.) 19:40, 21 nov 2022 (CET)
L'he protegida per un mes. Només la poden editar administradors. A veure si hi ha sort ... Pau Cabot · Discussió 20:12, 21 nov 2022 (CET)
Sí, a veure si hi ha sort. De moment he proposat alguns canvis a la discussió per que quan aparegui (si apareix) ja trobi el fil encetat.--Pere prlpz (disc.) 17:28, 22 nov 2022 (CET)

Més reanomenaments

També crec que s'haurien de dur a terme aquests reanomenaments pels quals ningú s'ha pronunciat a la pàgina de discussió pertinent:

Aprofit, finalment, per demanar parer en el cas de Discussió:Argos (Argòlida). Moltes gràcies. Joan Gené (disc.) 17:05, 16 nov 2022 (CET)

He fet els primers reanomenaments fins a Apol·lodor. Si qualcú s'anima a fer els altres ... Pau Cabot · Discussió 07:54, 17 nov 2022 (CET)
Gràcies!--Joan Gené (disc.) 10:38, 18 nov 2022 (CET)

A Discussió:Argos (Argòlida) estam d'acord també en el reanomenament, i també hem afegit Discussió:Argos (fill d'Arèstor), que necessita esborrar la redirecció Argos Panoptes.--Joan Gené (disc.) 16:26, 18 nov 2022 (CET)

Moure Xangai a Shanghai

Pel consens acordat a la pàgina de discussió i d'acord a la normativa toponímica. Hi ha dobles redireccions. Gràcies. Xavier Dengra (MISSATGES) 21:59, 16 nov 2022 (CET)

@Xavier Dengra: Bon dia. Hi ha la redirecció ShangHai -> Xangai, però entenc que la forma escollida no porta la hac en majúscula, sinó que seria Shanghai. No veig cap altra redirecció més, o sigui que no sé què vols dir amb dobles redireccions. El canvi demanat és Shanghai com a pàgina principal i Xangai redirigit a Shangai (el corrector del meu navegador diu que Xangai és la forma correcta ;-) ). La secció de l'article relativa a la transcripció al català la deixo pels que heu intervingut en la discusió, jo faria només el canvi de títol i redirecció. Jmrebes (discussió) 07:24, 17 nov 2022 (CET)
Sí, exacte, és tal i com dius @Jmrebes: que el nom de l'article principal sigui Shanghai i que Xangai en sigui només una redirecció. Suposo que a l'hora del reanomenament la majúscula no afecta i per això a mi no em deixava procedir amb el canvi. El cos del text i la secció nova ja les hi afegides. Gràcies! Xavier Dengra (MISSATGES) 08:01, 17 nov 2022 (CET)
Fet Fet!Leptictidium (digui) 08:18, 17 nov 2022 (CET)

Usuari que vandalitza

Hola, l'usuari amb IP 70.161.39.142 es dedica a afegir informació falsa sobre doblatges que no s'han emès mai en català, reiterades vegades. (Per exemple, l'article Rubbadubbers, Jabberjaw o les seves addicions a la pàgina del K3). Si és possible estaria bé que el poguéssiu bloquejar, gràcies. Indpcatll (disc.) 15:01, 17 nov 2022 (CET)

No veig que hagi de ser blocat. Algunes edicions són plenament correctes (i les has desfet tu) i altres són millorables, però no he vist cap de vandàlica. Potser és qüestió de parlar amb ell a la seva pàgina de discussió i explicar-li alguns dels problemes de les seves edicions, res més pel moment. Jmrebes (discussió) 16:56, 17 nov 2022 (CET)
@Jmrebes m'he adonat al final que algunes sèries que posa estan bé, però en posa d'altres alhora que no. La pàgina de rubbadubbers i jabberjaw són dos exemples que ha creat que no hi ha res existent per tot internet que en provi l'existència. A la seva pàgina de discussió, ja se l'ha avisat uns quants cops i no ha dit res. Jo crec que continuarà editant aquelles 2 pàgines. Almenys no es podrien blocar o impedir-l'hi l'edició? Indpcatll (disc.) 19:11, 17 nov 2022 (CET)
Hi ha una barreja d'edicions bones i disruptives. Estic d'acord amb en @Jmrebes que de moment no es pot blocar, però si diria que és al límit degut a la manca d'interacció i el fet d'anar a la seva. Per altra banda, em grinyola que la ip sigui de Virginia Beach (...).-- Docosong (disc.) 19:32, 17 nov 2022 (CET)
Tancat

Maulets

Bon vespre. Actualment Maulets (1988) redirigeix a Maulets, el jovent independentista revolucionari. Abans era al revés i ho vaig canviar jo, però ara l'usuari Psaner se n'ha queixat. Que podríeu fer que la redirecció vagi al revés? Gràcies. FogueraC (disc.) 21:23, 20 nov 2022 (CET)

Ep, ara ha (tornat a) separar l'article en dos. Veig que no ens hem entès. @Psaner: Si el que vols és que l'article es torni a dir senzillament Maulets, no em sembla malament. Però tenir-ho separat en dos articles (i eliminar l'apartat de precedents a Maulets, el jovent independentista revolucionari) no té cap sentit! FogueraC (disc.) 21:29, 20 nov 2022 (CET)

@FogueraC: el problema no és si està junt o separat, el problema és que l'has editat sense consens i ara pretens fusionar-lo amb les teues edicions. Si vols continuar esborrant la introducció que hi havia a l'article "Maulets" (al qual també vas canviar el títol) doncs aleshores separat i si vols unificar-lo ha de ser amb el nom antic "Maulets" i sense esborrar la introducció que tenia abans, que et recorde té referències, i també amb les noves referències que he demanat i que tu has esborrat en fusionar-lo just abans de que jo el tornara a separar. Ets tu qui ha de decidir-ho. Val a dir també que si es fusiona cal corregir la taula on diu erroniament que es va fundar el 1999.--Psaner (disc.) 22:10, 20 nov 2022 (CET)

@Psaner: Gràcies per respondre. Fem una cosa, edita l'article de Maulets, el jovent independentista revolucionari i deixa'l com t'agradaria que fos. Hem d'editar aquest perquè és el que té tot l'historial complet. Llavors, quan ja estigui com vols, que els administradors esborrin Maulets (1988) i moguin Maulets, el jovent independentista revolucionari allà. Et sembla bé? FogueraC (disc.) 17:45, 21 nov 2022 (CET)
@FogueraC: Si et sóc sincer, cada vegada tinc més dubtes de que hi haja un únic article. La reflexió que em faig és, per què les JIR n'ha de tenir un i Maulets, no? A més a més explicar, que és el que fa la introducció (i que fixa't és de l'estil de l'article de les JIR) amb un article propi és millor per tal d'entendre el que va ser el Maulets lligat a CL. No tindria sentit posar-ho en un article sobre el Maulets post fusió amb les JIR. A banda que si realment és una fusió no té sentit un article amb el Maulets originari, i menys amb el nom Maulets, perquè aleshores caldria parlar realment d'absorció. Quines raons objectives veus tu realment per a la fusió?--Psaner (disc.) 20:10, 21 nov 2022 (CET)
@Psaner: Per començar, perquè una organització ve de l'altra i tenen el mateix nom. Després, perquè ha estat així durant anys (també quan Maulets existia) i cap dels editors de l'article se n'ha queixat mai. Si ara creus que no ha de ser així, hauries d'haver-ho discutit abans per arribar a un consens, això de duplicar l'article (ja sigui amb una versió antiga o amputant l'actual quan saps que no és de consens) no és gaire bona pràctica. I finalment, i més important, per context: Els dos articles expliquen el mateix. Si els dupliquem, tindrem dos articles que diran el mateix. L'explicació de la història de Maulets abans de l'absorció dels JIR és important per explicar la història de Maulets de després, si partim l'article com ara directament no s'entén què diu. L'única diferència seria que l'article de Maulets després de l'absorció tindria alguns paràgrafs més, però l'altre estaria completament contingut en aquest. FogueraC (disc.) 21:18, 21 nov 2022 (CET)
@FogueraC: No tenen el mateix nom, comparteixen part del nom que no és el mateix. I sí, en la resta pots tenir part de raó però això també valdria per les JIR, no? També allà hi ha un apartat que diu "confluència amb Maulets" i bàsicament està repetit. De fet a l'article "Maulets, el jovent revolucionari" deuria dir "confluència de Maulets i JIR" i no "confluència amb les JIR". Però vaja, no vull allargar el tema, seguisc sense vore-ho clar però la qüestió de fons és si amb una unificació estàs disposat a que la introducció siga a l'estil de les JIR, referència a l'estratègia i l'organització mare de la que eren les joventuts originàriament, o no, que és com està a Maulets (1988) i era com estava a Maulets (organització) abans de la teua edició sense consens. I si és que no, no veig perquè s'han de fusionar els articles, desvirtua el Maulets originari, mentre no es fa a les JIR.--Psaner (disc.) 20:18, 22 nov 2022 (CET)
Disculpau. Aquest no és el lloc adequat per mantenir aquesta discussió. Ho hauríeu de parlar a la discussió de l'article i quan arribeu a un consens, si necessitau l'ajuda dels administradors, ho demanau aquí. Ah, i si no us posau d'acord, demanau més opinions a la taverna. Pau Cabot · Discussió 20:32, 22 nov 2022 (CET)
Perdó, Paucabot, però és que inicialment semblava que el problema no era de contingut. Portar-ho aquí almenys ha servit perquè expliqués quin problema hi veia. El que sí que hauria de fer algun administrador, és revertir aquesta altra edició que ha fet en contra de les fonts.
@Psaner: jo insisteixo al que vaig dir al primer dia, aquí venim a fer una enciclopèdia, no a fer de comissaris polítics (ni del PSAN ni de cap altre partit), això va en contra de VP:CI. Que tu (o qualsevol altre) «no tinguis constància» d'alguna cosa és irrellevant. Aquí ens guiem per fonts fiables, no pel que pensem personalment. Et demanaria, si us plau, que si a partir d'ara vols editar cap article relacionat amb el teu partit, expliquis a la discussió el canvi exacte que vols fer. Si aportes referències que ho avalin, segur que serà acceptat per un usuari sense conflicte d'interessos. FogueraC (disc.) 08:19, 23 nov 2022 (CET)
Tancat
Mirau de discutir abans de revertir i mirau d'aportar fonts fiables que donin suport a les vostres edicions. Si no podeu solucionar el tema entre vosaltres, haurem de blocar l'article per forçar-ne la discussió. Pau Cabot · Discussió 10:36, 23 nov 2022 (CET)
Perdona que continuï malgrat hagis tancat el tema, @Paucabot: Però podries revertir aquest canvi de nom? L'única «font» que ha aportat ha estat en aquest resum d'edició i resulta que és la seva memòria... Desconec si realment el nom era només en masculí inicialment i després es va afegir el femení. Però fins i tot si fos així, les fonts que tenim citen l'organització amb les dues formes, de manera que ens hauríem de guiar per això. FogueraC (disc.) 20:05, 3 des 2022 (CET)
He protegit per un mes Maulets, el jovent independentista revolucionari i Joves Independentistes Revolucionaris. Mirau de posar-vos d'acord en les discussions respectives. Si no és possible, demanau més opinions a la Taverna. Pau Cabot · Discussió 20:44, 3 des 2022 (CET)
Gràcies, @Paucabot: Podries, però, restablir la versió original dels JIR? De moment les úniques referències que hi ha parlen de «revolucionaris i revolucionàries». Si ho deixes així dubto que en Psaner aporti cap referència per justificar-se. Si aportés alguna referència que els anomenés únicament «revolucionaris» em semblaria bé el canvi que proposa. Jo cercant cartells per Internet trobo les dues (bé les tres!) versions ([15], [16], [17]). Però les referències externes fan servir la forma completa. FogueraC (disc.) 20:59, 3 des 2022 (CET)
@Paucabot: si fas el canvi que et demana torna l'article "Maulets, el jovent revulucionari" a "Maulets" que el va canviar FogueraC sense cap consens i que a la fi és qui ha provocat la guerra d'edicions.--Psaner (disc.) 21:21, 3 des 2022 (CET)
Haha, deixa que enllaci l'edició que dius que et molesta: Aquesta, oi? (: O sigui, prefereixes un article de qualitat pèssima com el que hi havia, àmpliament no referenciat... prefereixes això abans que un de referenciat però també -ai, las!- complet i que expliqui les interioritats (de fa 40 anys!) del teu partit? Contínuament canvies el que vols: primer era el nom de l'article, després un paràgraf saltat, llavors la introducció... i ara resulta que el que et molesta és que l'hagi ampliat? Si no volies que s'expliquessin certs secrets que només coneixíeu els implicats, havies d'haver evitat que se'n publiquessin llibres i articles... un cop publicats, que arribessin a la Viquipèdia era només qüestió de temps. FogueraC (disc.) 22:02, 3 des 2022 (CET)
Però que dius? Jo sempre he dit el mateix. Vas canviar l'introducció (fins i tot esborrant referències) i el títol de l'article (per posar al que li agrada al teu partit) sense cap consens. Sempre he dit el mateix, i de l'ampliació i la qualitat només gastes una única referència i quan et vaig demanar que en posares més fonts, les vas esborrar. I posteriorment hi vaig afegir una font que contradèia la que tu havies posat, la qualitat la dona diferents fonts, no una única i lligada al teu partit.. Psaner (disc.) 22:16, 3 des 2022 (CET)
Jo no sóc de la PUA. Si vingués un PUAer a censurar informació de la PUA també el revertiria. La font del Temps que dius no contradeia el que havia posat, sinó que precisament confirma els motius del conflicte entre PSAN i PUA, però vaja, si el redactat que hi ha ara t'agrada ja em dono per satisfet. I, per cert, qui va introduir per primer cop aquesta font a la Viquipèdia vaig ser jo, per ampliar els articles d'Arran i La Forja. Que tu també la consideris útil m'ho agafo com un compliment (: FogueraC (disc.) 08:43, 4 des 2022 (CET)
Tancat
Tanc aquest fil per segona vegada. Aquesta pàgina és per peticions als administradors. Per favor, discutiu el que hàgiu de discutir a les pàgines de discussió dels articles i, quan us poseu d'acord, veniu aquí a demanar el desbloqueig de les pàgines. Una recomanació final: mirau d'acordar un mediador. Tot sols, fa pinta que no arribareu a gaires acords. Pau Cabot · Discussió 09:33, 4 des 2022 (CET)

Reanomenament

Jehovà per Jahvè. Ja discutit a Propostes de la Taverna. Moltes gràcies. Jordi March N. (disc.) 23:17, 20 nov 2022 (CET)

Fet Fet!. Jahvè no tenia historial i el reanomenament el podia fer qualsevol. Pau Cabot · Discussió 08:07, 21 nov 2022 (CET)
No fet No fet! Bon dia. Tenint en compte que la discussió a la Taverna es va obrir fa només vint hores, és prematur dur a terme el reanomenament. Esperem a rebre més opinions. Salut! PS: Disculpa per la reversió, @Paucabot:, però m'has «trepitjat» amb un conflicte d'edicions just quan anava a deixar aquest missatge destacant la falta de consens per al reanomenament.—Leptictidium (digui) 08:08, 21 nov 2022 (CET)
@Leptictidium, @Xavier Dengra, @Jordi G, @Marta.866: Ja han passat molts dies i no cal fer el renomenament per administrador. Ja he renomenat l'article per un de més adequat al contingut: Jahvè (nom propi de Déu), tot millorant l'article, i creant articles col·laterals: Tetragrama bíblic, Jahvè (antic Déu d'Israel i Judà) i Déu en el judaisme. Jordi March N. (disc.) 19:51, 1 des 2022 (CET)

Usuari autopatrullat

Bon dia. Demano que l'usuari Robertgarrigos sigui autopatrullat; m'ha sorprès que no ho sigui encara. Gràcies! -- Judesba (digues...) 13:28, 21 nov 2022 (CET)

Fet Fet! --aLZiNous: deixa'm un missatge. 16:31, 21 nov 2022 (CET)
Gràcies a tots dos, @Judesba i @Alzinous 139.47.124.90 (discussió) 16:38, 21 nov 2022 (CET)
Ara sí, gràcies. No estava logat. Robertgarrigos (disc.) 16:40, 21 nov 2022 (CET)

Esborrar el meu article

Soc en Marc Monzó Berdún, els demano que esborrin el meu article i deixin de jugar amb la meva persona.


Cordialment,

Marc 83.40.41.12 (discussió) 15:36, 23 nov 2022 (CET)

Si bé és lícit demanar-ho, s'està debatent a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Marc Monzó Berdún i molt probablement acabi esborrat. Tanmateix, això no treu que a l'historial d'aquest article hi hagi edicions de promoció encoberta.-- Docosong (disc.) 15:57, 23 nov 2022 (CET)
Tancat

Canvi de nom d'un article

Demanaria redirigir l'article Joan Garcia i Oliver a Joan Garcia Oliver, ja que és el nom usat pel mateix autor i per la majoria de fonts (excepte la GEC). CANTIC, per exemple, diu Joan Garcia Oliver, i totes les publicacions d'ell i les biografies diuen el mateix. Magenri (disc.) 09:22, 25 nov 2022 (CET)

Aquest article és un no parar de canvis, oi? El cas és que en català és correctíssim tal com està, els cognoms units per la "i" és un estil d'escriptura, no pas una identificació personal. Demà pot arribar un altre que digui: "a mi m'agrada més amb la i" i demanar el canvi de redireccions. Torno a dir: no és una elecció personal, en català ambdues coses són perfectament correctes. Tal com està ara, amb una redirecció sense la "i" ja serveix. Jmrebes (discussió) 09:58, 25 nov 2022 (CET)
Bon dia, és cert que no paren els canvis, però estic buscant la forma correcta del nom. Seguin el que en diu la Viquipèdia:Anomenar pàgines al punt 5 paràgraf 3: «Pels noms en català s'ha utilitzat amb freqüència la partícula "i" entre el primer i segon cognom, cosa que en l'actualitat es considera optatiu i sovint molt formal. La norma general a la Viquipèdia és aplicar el criteri que indiquin les fonts solvents. Seguirem el que diuen les fonts fiables en cada cas, i si a partir d'aquestes fonts es coneix l'ús que en feia la persona biografiada, aquesta serà la forma vàlida. Si no es coneix, les fonts habituals indicaran la manera d'escriure els cognoms». Ni l'autor ni les fonts habituals excepte la GEC, que sistemàticament posa la "i" entre els dos cognoms, no posen aquesta "i". Fins i tot, el CANTIC diu Joan Garcia Oliver. Penso que s'hauria de reanomenar, i no crec que amb aquests criteris es plantegi un retorn a la forma amb "i". Magenri (disc.) 10:31, 25 nov 2022 (CET)
A favor de permetre el reanomenament. En casos com aquests, hauria de primar l'opció elegida per la persona en qüestió.—Leptictidium (digui) 10:42, 25 nov 2022 (CET)
Fet Fet! Esperem que s'aturin aquí les redireccions d'aquesta pàgina. Jmrebes (discussió) 10:42, 25 nov 2022 (CET)

Article una frase i sense referències

Si us plau, podeu fer un cop d'ull a aquest article? Només té una frase, cap referència i no hi diu pas que l'editor hi estigui treballant. Mercè Piqueras (disc.) 11:09, 26 nov 2022 (CET)

El mateix editor ha fet un altre article amb la mateixa estructura: una frase, cap referència i no hi ha plantilla que hi estigui treballant. Mercè Piqueras (disc.) 11:12, 26 nov 2022 (CET)
Fet Fet! Avís a l'article Generalització (fal·làcia) i recordatori a la discussió d'usuari. L'altre article sembla correcte de moment. Gràcies per l'avís.-- Docosong (disc.) 20:41, 26 nov 2022 (CET)
He afegit un parell de referències. aLZiNous: deixa'm un missatge. 17:25, 27 nov 2022 (CET)

Publicar com a article la página de proves de Filip Ćustić

Em nega reanomenar com a Principal la página de proves de Filip Custic perquè diu que ja existeix una pàgina creada i no em consta. Paula Cañeque Martínez (disc.) 17:52, 26 nov 2022 (CET)

Entenc que et refereixes a Usuari:Filip Ćustić i a Filip Ćustić. Has fet tants reanomenaments que ara no pots moure l'article al seu lloc. Pau Cabot · Discussió 08:28, 27 nov 2022 (CET)
Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 08:32, 27 nov 2022 (CET)

Petició de bloqueig

https://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Contribucions/88.1.234.34 Llatpic (disc.) 04:15, 27 nov 2022 (CET)

No fet No fet! No necessari d'acord a Viquipèdia:Bloqueig. Una sola edició i IP anònima. Pau Cabot · Discussió 08:25, 27 nov 2022 (CET)
D'acord. Llatpic (disc.) 10:30, 27 nov 2022 (CET)

Petició de bloqueig

Creació de pàgines en sèrie amb contingut per a plantilla supressió.
Usuari: Especial:Contribucions/176.183.133.233 Llatpic (disc.) 00:53, 28 nov 2022 (CET)

Fet Fet! per Pallares. Pau Cabot · Discussió 07:31, 28 nov 2022 (CET)
Gràcies. Llatpic (disc.) 08:11, 28 nov 2022 (CET)

Reanomenaments tallant i enganxat (la Caixa)

Algun administrador pot passar per Tema:X7s6muw2jcyv8vvy? S'estan fent uns quants reanomenaments tallant i enganxant en articles relacionats amb la Caixa. No sé si estic aconseguint transmetre el missatge de com es fa un reanomenament a en @Paddy Mc Aloon ni si a hores d'ara la millor solució és revertir-ho tot i que un adminstrador faci els reanomenaments que calgui o si és més fàcil fusionar els historials. Pere prlpz (disc.) 16:01, 30 nov 2022 (CET)

De moment he desfet el «reanomenament» de Fundació Bancària ”la Caixa”. @Paddy Mc Aloon:, si us plau, no feu reanomenaments copiant i enganxant perquè ocasiona un merder important. Gràcies.—Leptictidium (digui) 17:09, 30 nov 2022 (CET)
D'acord. Aleshores sol·licito que la pàgina Fundació Bancària ”la Caixa” es reanomeni com La Caixa. Gràcies Paddy Mc Aloon (disc.) 20:51, 30 nov 2022 (CET)
Òbviament, si els altres companys hi estan d'acord. Paddy Mc Aloon (disc.) 20:52, 30 nov 2022 (CET)
I el contingut que hi ha actualment a La Caixa, on tocaria?—Leptictidium (digui) 21:49, 30 nov 2022 (CET)
A La Caixa (desambiguació). Paddy Mc Aloon (disc.) 22:08, 30 nov 2022 (CET)
Fet Fet!Leptictidium (digui) 08:04, 1 des 2022 (CET)
Moltes gràcies! :-) Paddy Mc Aloon (disc.) 20:06, 1 des 2022 (CET)

Eliminació de plantilla

S'hauria d'eliminar la plantilla {{Més informació}} i {{Further}}, que es redireccionaven a un mòdul obsolet (Mòdul:Further) que fa una crida al Mòdul:Hatnote (que he actualitzat) i, que en actualitzar-lo, llavors ja no funcionava. He arreglat els pocs articles que utilitzaven {{Més informació}} i {{Further}}; i on he canviat aquestes plantilles obsoletes per {{Article principal}} o, majoritàriament, per {{Vegeu també}}. Jordi March N. (disc.) 19:39, 1 des 2022 (CET)

Fet Fet! --Yuanga (disc.) 21:40, 1 des 2022 (CET)
@Yuanga: Falta eliminar el Mòdul:Further. Moltes gràcies!. Jordi March N. (disc.) 06:03, 2 des 2022 (CET)
Fet Fet! LouPeter (discussió) 14:54, 2 des 2022 (CET)

País Valencià

Bon dia. Vaig fer una petició fa dies a la pàgina de discussió d'aquest article, però ningú no m'ha respost. Algú la té en seguiment? O, en qualsevol cas, algú podria fer la modificació pertinent? Gràcies. -- Judesba (digues...) 13:36, 2 des 2022 (CET)

Fet Fet! aLZiNous: deixa'm un missatge. 14:28, 2 des 2022 (CET)

Article en castellà

Independentment del seu contingut, que es podria debatre si és admissible o no, penso que l'article Brian Giner Sánchez s'ha desborrar perquè està escrit en castellà. Mercè Piqueras (disc.) 00:43, 3 des 2022 (CET)

Fet Fet! Esborrat per Pallares. Pau Cabot · Discussió 07:21, 3 des 2022 (CET)
@Mercè Piqueras, Pallares: Us recordo que només es permet esborrar articles escrits en una altra llengua per la via ràpida si no existeix en un altre projecte. En aquest cas, no ho restauraré perquè sembla un spam cross-wiki. KajenCAT (disc.) 16:34, 3 des 2022 (CET)
@KajenCAT, disculpa la meva ignorància, però què vol dir "un altre projecte"? Una viquipèdia en una altra llengua? Mercè Piqueras (disc.) 10:40, 4 des 2022 (CET)
Sí, efectivament. M'acabo d'adonar l'errada: només es pot esborrar si ja existeix en una altra llengua. KajenCAT (disc.) 10:43, 4 des 2022 (CET)

Paddy Mc Aloon

Propòs fer Paddy Mc Aloon autopatrullat. Pau Cabot · Discussió 08:30, 3 des 2022 (CET)

D'acord amb la proposta. aLZiNous: deixa'm un missatge. 09:26, 3 des 2022 (CET)
D'acord. LouPeter (discussió) 10:50, 3 des 2022 (CET)
Fet Fet! KajenCAT (disc.) 16:39, 3 des 2022 (CET)

Coet autopatrullat

M'acaben de sortir per patrullar edicions d'en Coet. Hauria de ser autopatrullat. Pere prlpz (disc.) 13:57, 5 des 2022 (CET)

Veig que hi ha més gent que ha perdut este permís: en format json. –Cœt · mascletà 18:36, 5 des 2022 (CET)
No entenc la llista aquesta. No diu que siguem autopatrullats, però les teves edicions les veig per patrullar als canvis recents, i les dels altres no (incloses les meves). Per altra banda, a https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Especial%3ADrets&user=Coet no veig que hagis estat mai autopatrullat, perquè quan es va inventar això dels autopatrullats tu ja eres administrador.--Pere prlpz (disc.) 19:11, 5 des 2022 (CET)
Sí t'entenc i és que se m'havia passat, que potser en llevar-me el permís d'admin i no tindre'n abans d'autopatrulla, aleshores s'ha quedat la cosa penjant. Tot i que en Mafoso va ser admin molt més tard i ara tampoc té el permís de patrullador.
L'únic que queda és que se n'assabente algun administrador i m'atorgue el permís. –Cœt · mascletà 19:46, 5 des 2022 (CET)
Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 20:26, 5 des 2022 (CET)

Vandalisme reiterat

Bon dia. Aquesta IP porta vandalitzant una bona estona i passant dels avisos i reversions. Podeu bloquejar-la, si us plau? Gràcies. -- Judesba (digues...) 11:39, 16 des 2022 (CET)

Fet Fet! pel Medol.—Leptictidium (digui) 14:46, 16 des 2022 (CET)
Gràcies, Medol i Leptictidium! --Judesba (digues...) 15:16, 16 des 2022 (CET)

Reanomenar Only you > Only You

Bona tarda. Podríeu reanomenar la pàgina de desambiguació Only you a Only You, si us plau? En majúscula, perquè es tracta de títols que s'escriuen així. I que la primera redireccioni a la segona. Gràcies. -- Judesba (digues...) 18:54, 17 des 2022 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 19:18, 17 des 2022 (CET)
Gràcies! --Judesba (digues...) 23:06, 17 des 2022 (CET)

Usuari autopatrullat

Bon dia, proposo fer autopatrullat a Indpcatll (discussió contribucions registre). Coneix bé el funcionament i les normes de la Viquipèdia, a més, fa molt bona feina als articles de manga/anime en català.-- Docosong (disc.) 10:08, 18 des 2022 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 09:38, 21 des 2022 (CET)

Fusió problemàtica

En aquesta consulta hi ha un cert acord per a l'execució del qual és necessària la intervenció d'un administrador. Pregue que hi feu una ullada, si us plau, i ho resolgueu de la manera que us semble més escaient. --Desesser (disc.) 13:18, 19 des 2022 (CET)

Per reanomenar pàgines i fer redireccions no és necessària la intervenció d'un administrador. Salutacions! aLZiNous: deixa'm un missatge. 05:49, 22 des 2022 (CET)
Ho he proposat ací pensant en la fusió dels historials, però si això no és imprescindible me n'ocuparé avui mateix. Salutacions! --Desesser (disc.) 15:12, 22 des 2022 (CET)
Fet Fet! --Desesser (disc.) 13:00, 24 des 2022 (CET)

Gonzalogramàtica autopatrullat

Proposo fer en Gonzalogramàtica autopatrullat. M'he mirat una mica les seves darrers edicions i no hi veig problema ni cap de revertida. A més, crec que vol instal·lar-se el Cat-a-lot, que està limitat a autopatrullats, i em sembla que li seria útil per la feina que està fent amb les categories de monuments. Pere prlpz (disc.) 00:15, 21 des 2022 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 09:35, 21 des 2022 (CET)
Moltes gràcies per la vostra confiança, companys/es. En efecte em vindrà molt bé poder usar Cat-a-lot per als reanomenaments de les categories de monuments del PV. Gonzalogramàtica (disc.) 23:24, 21 des 2022 (CET)

Petició de bloqueig temporal a usuari

Bon dia,

Demano mediació dràstica per part dels administradors en relació a l'usuari Psaner ja que, des que se li van negar les edicions en l'article Front Nacional de Catalunya (2013) relacionades amb la xenofòbia (vegeu-ne la discussió a partir de "Reflexions al voltant d'aquest article" i l'historial de canvis, que van acabar duent a un bloqueig de la pàgina), l'única cosa que ha fet ha estat queixar-se amb males maneres tant a la taverna (Tema:X8yudneqosunljz1) com a la meva pàgina de discussió i a la d'en Docosong (Tema:X8yn1n6h1bm0plgw, on va acabar sent acusat de Viquipèdia:Assetjament). Com veu que no se li fa cas, ha adoptat una actitud més hostil envers mi i, saltant-se la Viquipèdia:Viquietiqueta una vegada més, no respectar ni els avisos d'editant ni els de cal citació en l'article «petó» que fa dies que estic editant (vegeu-ne l'historial), on estic aportant informació mitjançant la traducció, ampliant amb nous continguts i intentant reutilitzar la poca informació que hi havia quan m'hi vaig posar. Com eliminava informació que jo encara necessitava, vaig escriure-li un missatge, al qual va respondre'm amb més hostilitat encara i va continuar esborrant i revertint els meus canvis (vegeu-ne l'historial).

Gràcies. -- Judesba (digues...) 13:41, 23 des 2022 (CET)

Aquesta persona continua igual. Algú que pugui fer-hi alguna cosa, si us plau? Gràcies. --Judesba (digues...) 19:38, 23 des 2022 (CET)
Em sumo a la petició de Judesba atès que l'usuari Psaner no atén a raons, tira pel dret i profereix faltes de respecte a altres viquipedistes. Fins ara se l'ha aconsellat, acompanyat i orientat i no ha servit de res. AlbertRA (disc.) 19:55, 23 des 2022 (CET)

Aquest usuari com va passar a l'article del FNC impedeix editar res, revertint i per contra mai donant explicacions, no ja a la pàgina de discussió sinó al resum d'edició. I si ja és flagrant en el cas de l'article del FNC més encara en el de petó, que insisteix en reposar una afirmació incorrecta, que conec perfectament, i que ni ha donat temps a posar la referència, que he anat a buscar perquè tot i ser tan obvi, com ell ha revertit i revertit continuament, he tingut que anar a buscar-la. A sobre aquesta vegada faltant al respecte i diguent-me que deixe d'editar i em dedique a comptar grans d'arròs.--Psaner (disc.) 19:58, 23 des 2022 (CET)

I ja és curiós que ara es sume a la petició l'altre usuari que va revertir les edicions al FNC sense discutir res a la pàgina de discusió tampoc, està clar doncs quin és el motiu de tot plegat en el fons. Ja van aconseguir amb la mala seua praxi impedir editar allà.--Psaner (disc.) 20:02, 23 des 2022 (CET)
Afegeixo aquesta discussió que infringeix clarament viquietiqueta: Usuària Discussió:Judesba#No tinc cap problema, aprenc de tu., com també els comentaris d'abans estan fora de lloc. També cal afegir que s'ha saltat la regla de les tres reversions a l'Petó. Per últim, m'agradaria obrir fil de sospita de titella d'un usuari conegut: mateixos problemes, mateix tipus discussions i a la llarga manca de viquietiqueta. Convé que altres administradors diguin la seva. Gràcies!-- Docosong (disc.) 21:49, 23 des 2022 (CET)
Un altre que va revertir edicions a l'article del FNC sense cap explicació ni a la pàgina de discussió ni al resum d'edició que es suma a la petició, penseu que m'estranya? I hui fa justetament una setmana, repetisc... una setmana que estan allà les propostes que vaig fer i cap dels tres ha anat a discutir-les ni a comentar res, demostrant la mala praxi que va haver-hi i que en el fons es buscava impedir editar l'article com ja he denunciat. En aquella mateixa pàgina hi ha una darrera petició, es tindrà en compte o només es té en compte la mala praxi de qui impedeix editar?--Psaner (disc.) 10:16, 24 des 2022 (CET)
Gràcies pel comentari, si hi ha hagut mala praxis aquest és el lloc més idoni per comentar-ho però no depèn de tu sinó del que digui la comunitat. Per altra banda, començar els comentaris amb Un altre que va revertir edicions no és un bona forma de començar cap argument i molt menys adequat a la viquietiqueta que es demana.-- Docosong (disc.) 11:27, 24 des 2022 (CET)

He revisat totes les ediccions i missatges de discussions de l'article Front Nacional de Catalunya (2013) entre els implicats en aquesta discussió. Primer, les primeres ediccions de @Psaner: a l'article no semblaven tenir una intenció disruptiva i que a més anaven acompanyades amb missatges a la discussió. No obstant això, tot canvia després. La seva continuació sense esperar un suport a la seva pròpia discussió i la manca de consens històric en l'article i així l'ignorància de l'advertència i reversions de diversos usuaris apunta el sentit contrari. Sumant-hi que ha iniciat un assetjament a un altre article "Petó" que estava editant una de les implicades, que ha continuat amb aquesta conducta malgrat l'obertura d'aquest tema, no em deixa més remei que aplicar a Psaner un bloqueig d'una setmana i l'insto llegir-se Viquipèdia:Com mantenir-se calmat en un conflicte i Viquipèdia:Consens abans de tornar aquestes viquivacances forçades. Si s'instís en aquesta conducta, el proper bloqueig pot ser permanent. Per l'altra banda, cal recordar que en Viquipèdia:Viquietiqueta#Què_fer_davant_un_atac_personal s'hi indica que es pot fer sense necessitat de caure també en la viquietiqueta. KajenCAT (disc.) 22:05, 24 des 2022 (CET)

Tancat
Docosong (disc.) 23:55, 21 gen 2023 (CET)

Incorporar codi en mòdul protegit.

Algú pot, si us plau, atendre la petició de canvi feta per Vriullop a Mòdul Discussió:Wikidades#Notació de fracció per canviar el codi?. Està protegit i habitualment ho feia directament, però ja no és administrador. Em resulta necessari per utilitzar una nova funcionalitat del mòdul. Gràcies, amador (disc.) 20:51, 24 des 2022 (CET)

Fet Fet! LouPeter (discussió) 10:32, 25 des 2022 (CET)
Gràcies. N'hi ha un altre a Mòdul Discussió:Coordenades que afecta a les coordenades del títol. V.Riullop (parlem-ne) 11:11, 27 des 2022 (CET)

Arreglar redirecció circular

Hi ha un embolic a l'article Tcheng Yu-hsiu, que és una redirecció a si mateix. L'article l'ha fet l'usuari Guixacantijoch i crec que el bo s'ha posat per error a Usuari:Tcheng Yu-hsiu. Caldria reanomenar esborrant l'origen, si no m'equivoco. Joutbis (disc.) 16:15, 26 des 2022 (CET)

Fet Fet! Comproveu que ha quedat com toca.—Leptictidium (digui) 19:38, 26 des 2022 (CET)
Hola
Demano disculpes. Es una errada meva. No vaig saber com corretgir-ho. Segurament calia preguntar o enviar una nota a un administrador. Ara caldria el·liminar l'article Zheng Yuxiu que es el que vaig fer per substituir el primer (de fet es el mateix article, però la nomenclatura moderna) Ho he de fer jo, ho ho ha de fer un administrador ............ perdoneu ... no es el millor per acabar l'any. Gràcies per tot.
Bon Any a tots Guixacantijoch (disc.) 12:51, 27 des 2022 (CET)
Fet Fet! aLZiNous: deixa'm un missatge. 09:03, 4 gen 2023 (CET)

Renomenar

Katana a Catana, denominació correcta en català. Per detalls a Discussió:Katana. Jordi March N. (disc.) 21:51, 27 des 2022 (CET)

Fet Fet!.--TaronjaSatsuma (disc.) 22:08, 27 des 2022 (CET)

Renomenar La Lleona > Cul de la Lleona

Bona nit. Podeu reanomenar aquest article, si us plau? Actualment és una redirecció i no em deixa. Segons la seva fitxa a l'IPAC, el nom és «Cul de la Lleona» i, de fet, tant popularment com en notícies, etc, apareix així. Gràcies! Judesba (digues...) 22:18, 29 des 2022 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 09:02, 30 des 2022 (CET)

Brabant Septentrional --> Brabant del Nord

Segons el Nomenclàtor mundial de l'Institut d'Estudis Catalans, la pàgina que tenim sota el nom del Brabant del Nord s'hauria d'anomenar "Brabant del Nord": https://nomenclator-mundial.iec.cat/info.asp?id=7077. Podríeu reanomenar la pàgina? Moltes gràcies. Wiki-Wiki 18:49, 30 des 2022 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 19:03, 30 des 2022 (CET)

Reanomenaments

Bon dia. Qualcú podria fer els reanomenaments següents, que necessiten esborrar el que ara és una pàgina de redirecció?

Moltes gràcies! Joan Gené (disc.) 12:01, 7 gen 2023 (CET)

Hola! Gràcies per proposar els canvis de títol dels articles. Sé que vols millorar la Viquipèdia i és important que tothom pugui expressar les seves opinions. No estic segur de si hi ha un consens clar a favor dels canvis que proposes, ja que sembla que ets l'única persona que està a favor d'ells en aquest moment. És possible que altres usuaris hagin tingut dubtes o preocupacions sobre els canvis que proposes i seria útil poder explorar-les més a fons. Si vols, podríem començar una discussió sobre els canvis de títol dels articles per veure si podem arribar a un acord mútu que satisfi els interessos de tothom. Què en penses? aLZiNous: deixa'm un missatge. 15:04, 7 gen 2023 (CET)
Bon vespre, @Alzinous: comprenc les reserves que tens, però què hi puc fer si faig un comentari a la pàgina de discussió i ningú no hi diu res? D'altra banda, els canvis estan perfectament argumentats. El de Victorí, a més del que es diu a la discussió, és el mateix cas que el discutit a Discussió:Quirini i en aquesta mateixa pàgina de petició, maig de 2022. El de Xenofont, tal com dic a la discussió, el suporta el criteri de coherència segons Viquipèdia:Anomenar pàgines (a la Viquipèdia, els noms de personatges grecs antics s'anomenen, preferiblement, amb 1 el nom tot sol 2 el nom i el lloc de naixement 3 el nom i la professió, entre parèntesis 4 altres recursos, entre parèntesis). El de la Megàrida el suporta la font més important pel que fa a l'adaptació de noms propis del grec al català, el Diccionari Grec-Català, i ja que hi som ho he comprovat i he vist que la GEC també prefereix la forma Megàrida, al cos del text. Finalment, el de Teodor segueix el mateix criteri que el de Xenofont. Entenc que la teva intenció és evitar canvis a la lleugera i no fonamentats, però per aquest propòsit la millor opció és, justament, mirar els arguments que aport i jutjar si se sostenen.--Joan Gené (disc.) 18:36, 7 gen 2023 (CET)
Hola, alguns dels canvis que proposes no són tan evidents per a mi. Potser hi ha algun altre company administrador que ho tingui més clar i estigui d'acord en procedir amb els reanomenaments. És comprensible que et sentis una mica frustrat si no has rebut resposta a les teves propostes a les pàgines de discussió dels articles. Potser seria una bona idea plantejar el tema a La Taverna, on segur que trobaràs algunes persones que tinguin idees molt més clares sobre les qüestions que planteges. Aquesta sala, però, no és el lloc més adequat per iniciar un debat sobre els títols dels articles. Espero que aquesta resposta t'hagi sigut útil. Si necessites més ajuda per qüestions administratives, no dubtis en demanar-la! aLZiNous: deixa'm un missatge. 20:44, 7 gen 2023 (CET)
Notific, doncs, en Leptictidium i en Magenri, amb qui ja hem discutit casos semblants en altres ocasions, per si volen dir la seva, i tendré en compte les teves recomanacions per la pròxima vegada. Agraït! Joan Gené (disc.) 21:25, 7 gen 2023 (CET)
D'acord amb que sempre és bo notificar companys que puguin estar interessats en el tema (si volen ser notificats) i amb que és prudent no tenir pressa, però una proposta argumentada de fer un reanomenament amb referències d'un article que no té referències pel nom actual, si ha estat a la pàgina de discussió des de fa un parell de mesos sense que ningú hi digui res, podem assumir que tothom que ha volgut hi ha pogut dir la seva. Proposar a la Taverna els canvis que afecten molts articles i els criteris generals és una bona pràctica, però obrir un fil a la Taverna per cada reanomenament sembla poc útil, i més quan hem tingut una colla de reanomenaments amb criteris semblants, amb discussió però amb consens.
Per altra banda, tenim companys que es dediquen a reanomenar articles sense ni proposar-ho a la discussió i deixant desenes d'enllaços incorrectes. Potser aquests sí que necessitarien un toc per ser menys llençats i no els que demanen el canvi aquí després de dos mesos de proposar-lo a la discussió.
Dit això i ja que s'ha notificat a dos companys, cap problema a esperar si hi volen dir alguna cosa.--Pere prlpz (disc.) 21:43, 7 gen 2023 (CET)
No veig clars aquests reanomenaments i no puc dir gaire cosa més al respecte. Això no vol dir que no estigui d'acord amb tu amb tot això que comentes, simplement és que no tinc tota la informació necessària per fer una valoració completa d'allò que es demana. aLZiNous: deixa'm un missatge. 22:22, 7 gen 2023 (CET)
D'acord amb el Pere i amb els reanomenaments.—Leptictidium (digui) 05:23, 8 gen 2023 (CET)
D'acord amb les propostes Magenri (disc.) 08:31, 8 gen 2023 (CET)
@Joan Gené: Fet Fet!, de pas he arreglat el tema de la vv i els enllaços implicats --LouPeter (discussió) 16:21, 8 gen 2023 (CET)
Moltes gràcies! aLZiNous: deixa'm un missatge. 19:05, 8 gen 2023 (CET)

Reanomenament d'article

Bon dia. Algú podria reanomenar l'article Església de Sant Agustí Nou a Convent de Sant Agustí Nou? Fa uns dies vaig crear un nou article amb aquest nom, però ara els he fusionat. Paddy Mc Aloon (disc.) 11:30, 12 gen 2023 (CET)

Fet Fet! LouPeter (discussió) 18:44, 12 gen 2023 (CET)

24 (sèrie) > 24 (sèrie de televisió)

Hola. Podríeu reanomenar aquest article, si us plau? És la fórmula habitual per desambiguar sèries de televisió: "sèrie de televisió", no "sèrie". Gràcies! Judesba (digues...) 20:40, 13 gen 2023 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 20:50, 13 gen 2023 (CET)

Protecció de Llista de les persones vives més longeves

Per vandalismes reiterats d'anònims. En @Davdde n'ha revertit i desfet una bona pila les darreres 24 hores. Gràcies! Xavier Dengra (MISSATGES) 11:10, 19 gen 2023 (CET)

Fet Fet! Protegit per usuaris autoconfirmats (de moment).-- Docosong (disc.) 11:14, 19 gen 2023 (CET)
Merciǃ Davdde (disc.) 11:30, 19 gen 2023 (CET)
Caldria fer el mateix amb Maria Branyas Morera. Hi ha un anònim canviant nacionalitat diverses vegades les darreres 24 hores, sense ni tan sols canviar els enllaços subjacents. Davdde (disc.) 12:08, 19 gen 2023 (CET)
Fet Fet!Leptictidium (digui) 12:19, 19 gen 2023 (CET)
Merciǃ Davdde (disc.) 13:08, 19 gen 2023 (CET)

Reanomenament Mont-real > Montreal

D'acord amb el nou nomenclàtor, convindria reanomenar Mont-real a Montreal, que ara és una redirecció. (Vegeu-ne la discussió). Gràcies! -- Judesba (digues...) 00:30, 21 gen 2023 (CET)

Fet Fet!--Yuanga (disc.) 09:35, 21 gen 2023 (CET)
Gràcies! --Judesba (digues...) 13:27, 21 gen 2023 (CET)

Blocatge temporal de l'usuari Indigo Wanderer

Hola, en vista del comportament de l'usuari Indigo Wanderer, proposo que se'l bloquegi per una temporada. Aquí en teniu una mostra: vandalisme. Gràcies. Montesita (disc.) 14:55, 21 gen 2023 (CET)

Fet Fet! Blocat per un mes, considerant que recentment ja havia estat blocat per una setmana. aLZiNous: deixa'm un missatge. 16:50, 21 gen 2023 (CET)

Canvi de nom de «La Mata» per «La Mata de Morella»

1) «La Mata de Morella» és el nom reconegut per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, com a nom oficial i en català (o valencià, que es el mateix). Podeu veure la nota a 1.

  • El 13 de gener del 1993 el DOGV va publicar el canvi de denominació de la Mata de Morella a la Mata, nom que, en aplicació de la legislació estatal, finalment no es va arribar a oficialitzar, ja que, com a conseqüència de l’existència anterior de la denominació oficial homònima d’un municipi toledà (La Mata), no es va publicar en el BOE ni va ser incorporat al Registre d’Entitats Locals.

2) Entrada a la enciclopèdia catalana: la Mata de Morella Macondo (disc.) 00:51, 26 gen 2023 (CET)

Fet Fet!--TaronjaSatsuma (disc.) 07:37, 26 gen 2023 (CET)

Eliminar Can Sitjar Gran

Hola, les pàgines Can Sitjar Gran i Can Sitjar (barri d'Horta) tenen els noms erronis.

La pàgina Can Sitjar Gran parla de la masia que hi havia a Vilapicina, que es deia Can Sitjar. He canviat el títol per Can Sitjar (Vilapicina).

La pàgina Can Sitjar (barri d'Horta) parla de Can Sitjar Gran, però no puc canviar el títol perquè cal eliminar la pàgina que se'n deia així.

Podeu eliminar la pàgina Can Sitjar Gran? Gràcies! Joandrés (disc.) 07:50, 26 gen 2023 (CET)

Fet Fet!, l'article es diu "Can Sitjar Gran" i "Can Sitjar (barri d'Horta)" és una redirecció. --LouPeter (discussió) 18:50, 26 gen 2023 (CET)

Reanomenar illa d'Eivissa a Eivissa

Cal un administrador per reanomenar illa d'Eivissa a Eivissa, que ara és una redirecció amb historial. La proposta ha estat a Discussió:Eivissa (desambiguació) durant un temps prudencial d'un parell d'anys per si hi havia alguna objecció i només hi ha hagut suport. Pere prlpz (disc.) 12:46, 26 gen 2023 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 12:49, 26 gen 2023 (CET)
@Pere prlpz: Va bé si faig una mica de neteja addicional (python3 replace.py -regex "\[\[[Ii]lla d\'Eivissa\|Eivissa\]\]" "[[Eivissa]]" -links:"Illa d'Eivissa" -always -summary:"Illa d'Eivissa -> Eivissa")? Hi ha 950 pàgines que enllacen a Illa d'Eivissa ... Pau Cabot · Discussió 12:57, 26 gen 2023 (CET)
@Paucabot: Jo no canviaria els enllaços que van a la redirecció:
  • Com que illa d'Eivissa està redirigit a Eivissa, els enllaços ja funcionen perfectament.
  • Sovint hem tingut companys fent reanomenaments intempestius. Si demà algú es lleva amb el peu esquerre i decideix reanomenar de nou Eivissa, els enllaços que van a illa d'Eivissa seguiran funcionant, i si no només caldria corregir la redirecció per que funcionin.
  • Addicionalment, jo crec que ara els articles estan on toca i per molt bones raons, però podria ser que d'aquí un dia, un any, una dècada o un segle els editors que hi hagi decideixin que hi ha raons encara millors per moure'ls a un altre lloc. Que 950 enllaços que van per l'illa estiguin junts els pot facilitar molt la feina.--Pere prlpz (disc.) 13:08, 26 gen 2023 (CET)
Ho deia per no deixar aquests enllaços tan recargolats. Crec que millor deixar les coses simples, sobretot perquè no sembla que hi hagi d'haver gaire consens en la reversió d'aquest reanoment. Però d'acord que no sempre les coses van com haurien d'anar. Ho deixaré així. Pau Cabot · Discussió 13:27, 26 gen 2023 (CET)

Redirecció

The Magnificent Seven (pel·lícula de 2016) s'ha de reanomenar a Els set magnífics (pel·lícula de 2016) perquè s'ha doblat al català. Font Davidpar (disc.) 22:02, 27 gen 2023 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (digui) 09:06, 28 gen 2023 (CET)

Reanomenaments diversos

Bona tarda. Demano reanomenar l'article They're Playing Our Song a Estan tocant la nostra cançó (té títol en català). També queden pendents els reanomenaments sol·licitats aquí (que en Yuanga va dir que faria) i aquí (sense resposta). Gràcies. -- Judesba (digues...) 14:42, 29 gen 2023 (CET)

En sumo tres més, ja que aquestes obres també tenen títol en català:
--Judesba (digues...) 15:43, 29 gen 2023 (CET)
Sembla que hi ha una errata en la referència d'aquest últim. Al títol de la refe surt sense coma després d'«estimo», però tant al pòster com al cos de la refe surt amb la coma que li toca segons les regles de puntuació. Mirant a Google, sembla que, efectivament, va amb coma. Ho reanomeno amb coma, doncs?—Leptictidium (digui) 16:30, 29 gen 2023 (CET)
En aquest últim hi ha un error, sí; se n'han fet versions amb variants del títol: T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré i T'estimo, ets perfecte... ja et canviaré. --Judesba (digues...) 16:51, 29 gen 2023 (CET)
Ja ho he canviat a T'estimo, ets perfecte... ja et canviaré; les altres seran redireccions. Queden pendents, però, cinc reanomenaments més. Gràcies! --Judesba (digues...) 17:00, 29 gen 2023 (CET)
Fet Fet! tots menys el que quedava pendent del Yuanga, que com que és un tema que ha generat molta discussió, penso que és millor que ho reanomeni algú que l'hagi seguit de prop.—Leptictidium (digui) 19:47, 29 gen 2023 (CET)
Moltes gràcies, Lepti! Salut! --Judesba (digues...) 20:00, 29 gen 2023 (CET)

Reanomenar article

Bon dia. Caldria reanomenar Ferran de Saxònia-Coburg Gotha a Ferran II de Portugal. Totes les fonts consultades l'anomenen amb la nomenclatura reial. He intentat fer jo mateix el canvi, però no m'ha estat possible. Gràcies!--Sorenike (disc.) 15:55, 30 gen 2023 (CET)

Fet Fet! aLZiNous: deixa'm un missatge. 16:35, 30 gen 2023 (CET)