Usuari Discussió:Townie

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Townie/Arxiu 1 en data 01-12-2017.

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Veig la teva petició i t'agraeixo la confiança! Vaig pitant a veure què significaria...

Townie (discussiócontribucions)

Si no ho has trobat ja, ho tens aquí. Gràcies per la feinada :)

Resposta a «Hola Townie»
Judesba (discussiócontribucions)
Feliç felicitat!
Tard, però... Desitjo que passis unes molt bones festes,
gaudeixis del temps compartit amb les persones que estimes,
i comencis el 2020 amb bon peu! ~ Judesba.
Townie (discussiócontribucions)

Igualment, molt bona entrada d'any!

Resposta a «Bon solstici d'hivern!»
Judesba (discussiócontribucions)

Encantadíssima d'haver-te conegut, finalment! :-) Segueix fent la bona feina que fas arreu!

Townie (discussiócontribucions)

El mateix!

Resposta a «Viquitrobada Cervera»

Sol·licitut de canvis en la pàgina Societat Civil Catalana

2
Luisbelizon (discussiócontribucions)

Bon dia.

Vull escriure per a qüestionar el motiu pel qual s’han revertit les meves modificacions en aquesta pàgina.

Gràcies.

Townie (discussiócontribucions)

Hola! La introducció es va consensuar a la discussió de la pàgina. Pel que fa a l'apartat d'ideologia política, caldria aportar-hi referències.

Resposta a «Sol·licitut de canvis en la pàgina Societat Civil Catalana»
Llapis (discussiócontribucions)

Benvolgut Townie,

Últimament m'he aficionat a traduir articles, i m'agradaria que algun usuari experimentat i amb coneixements de traducció revisés i comparés els articles que he fet amb els originals i em fes critiques de com millorar la meva tasca en traducció.

Els articles que he traduït els tinc a la meva pàgina d'usuari.

Moltes gràcies!

Townie (discussiócontribucions)

Bona feina! En general, en anglès es tendeix a fer servir la passiva pròpia (p. ex. "Three referendums were held on 12 February"), i en català queda més natural recórrer a la passiva reflexiva ("El 12 de febrer es van celebrar tres referèndums"). Pel que fa a qüestions d'estil, acostumem a reservar la negreta només a la frase inicial.

Aquest pont miro de fer-li una passada amb més calma, però gràcies per la feina que estàs fent!

Resposta a «Sol·licitut de revisió»
FogueraC (discussiócontribucions)

Bon vespre. Que podríeu esborrar la meva pàgina d'usuari, si us plau? És que la va crear un altre usuari que volia deixar-me un missatge a la discussió, però ho va fer a la pàgina d'usuari. Gràcies.

Townie (discussiócontribucions)

Fet!

Resposta a «Pàgina d'usuari»
Sibidi10 (discussiócontribucions)

Bon dia! A la pàgina de Sant Antoni de Vilamajor apareix incorrecte el nom de l’alcalde, que arrel de les darreres eleccions és Raül Valentín. He intentat canviar-ho però hem demana modificar info taula insóc incapaç. Em podríeu ajudar si us plau? Gràcies

Townie (discussiócontribucions)

Hola! Bevinguts a la Viquipèdia, i gràcies per actualitzar un article després de les eleccions, ho tenim força descuidat.


El que em demanes és una mica enrevessat, així que si avisa'm si no m'he explicat bé. Bàsicament, les dades de la infotaula no provenen de la Viquipèdia, sinó de la pàgina de Sant Antoni de Vilamajor que hi ha en una base de dades connectada a la Viquipèdia, anomenada Wikidata. Pots accedir directament a aquesta pàgina clicant a la icona que apareix a sota de tot.

Un cop allà, veuràs que la interfície ha canviat. L'estructura és prou intuïtiva, si entres en el xip de "descriure metòdicament": a l'esquerra, les propietats, i a la dreta, el valor que tenen. En el teu cas, cal modificar el valor de "cap de govern", que actualment té Maria Lluisa Berdala Cirera. Quan facis clic a modifica i busquis Raül Valentín, veuràs que no apareix: això és perquè encara no té pàgina en aquest projecte.

Per crear-li una pàgina, pots fer clic aquí. A etiqueta cal posar-hi el seu nom, i a descripció, alguna cosa com "polític català". Un cop creat, ja el pots enllaçar des de la pàgina de Sant Antoni de Vilamajor.

Un cop fet, si t'hi animes, pots mirar d'omplir la pàgina del nou alcalde. El que cal fer és anar afegint noves declaracions, afegint propietats i el seu valor corresponent. Per exemple, la propietat "instància de" té valor "humà"; a "ocupació", polític; etc. Et recomano seguir el model de l'anterior alcaldessa.

Ja veuràs que si aconsegueixes fer tot això, la resta fa baixada!

Resposta a «Cercant un mentor»

«Manifestació «Prou! Recuperem el seny»»

4
Tabarnesdepro (discussiócontribucions)

Si us plau, no reverteixis els canvis efectuats a aquesta pàgina perquè el terme unionista és utilitzat per referir-se al conflicte de l'Ulster i pot crear confusió.


Moltes gràcies

Townie (discussiócontribucions)

He afegit un enllaç a l'article unionisme espanyol, així que ja no hi ha confusió possible. A més, les referències també parlen d'"unionisme".

Tabarnesdepro (discussiócontribucions)

Però poder el terme constitucionalista fa una millor definició per la defensa que fan del marc actual de la constitució espanyola

Townie (discussiócontribucions)

També fan defensa de la unió entre Catalunya i Espanya. Insisteixo: no ens podem basar en potsers, especialment si a les referències és descrita com a manifestació unionista. A més, vegeu constitucionalisme.

Resposta a ««Manifestació «Prou! Recuperem el seny»»»
Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! Crec que hauríem de treure les plantilles "Comptador d'usuari" i "edat" de Usuari:Gerhidt

Townie (discussiócontribucions)

Amb en Jordicollcosta vam deixar un comptador. No sé si podríem adaptar les plantilles perquè hi hagi una data final?

Resposta a «Plantilles»
FogueraC (discussiócontribucions)

Hola. Hi ha un usuari que fa edicions com aquesta a l'article del FNC:

https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Front_Nacional_de_Catalunya_(2013)&type=revision&diff=21366498&oldid=21366458&diffmode=source

No em sembla que sigui adequat esborrar que sigui un partit xenòfob perquè està ben referenciat (pel 3/24) i així ho he dit a la pàgina de discussió de l'usuari en qüestió. Però no m'ha respost i ha tornat a fer l'edició. A l'element de Wikidata també ha fet una edició semblant. Què s'ha de fer en casos així?

Townie (discussiócontribucions)

En aquests casos, el millor es demanar repetidament que aporti referències i mirar de consensuar la redacció de l'article a la discussió, com has intentat fer. Si seguís tirant pel dret, suposo que caldria anar a VP:PA.

Ramon Aramon (discussiócontribucions)

Jo n'he fet algun, de canvi, i em consta que n'hi ha d'altres que també. No sé ben bé com afegir-hi les citacions però aviat m'hi ajudaran. El FNC NO és un partit xenòfob perquè NO odien els estrangers i ni tan sols parlen d''expulsió' dels immigrants sinó d''integració activa', ço és, que s'integrin dins la societat catalana i siguin catalans de debò, de primera.

Tot això ho afirmen ells mateixos aquí mateix, directament:

https://www.youtube.com/watch?v=1ruyd8yKimM


En aquesta entrevista, na Sílvia Orriols parla en diferents moments de diferents ajuts socials que no crec que siguin de "dreta" i, pel que fa a la immigració, parla tostemps d''igualtat', que se'ls demani de declarar el patrimoni de fora per a accedir als ajuts com sí que s'exigeix als autòctons:

https://www.youtube.com/watch?v=_7tw1_jsMWs&t=2s


A la presentació de la candidatura que feren a Ripoll, cap al final, proposaren de fer una mena d'aula d'acolliment però per a adults que no van a escola per a evitar que sovint els mateixos menors hagin de fer de traductors entre sos pares i els mestres, però el sol audiovisual que tinc a l'abast és defectuós i aquesta proposta no es pot sentir. Tanmateix, no és pas impossible de trobar-ne algun on sí que se senti bé. I aquesta proposta no crec que hom la pugui considerar ni 'xenòfoba' ni de 'dreta', precisament.

Townie (discussiócontribucions)

La cosa és que a la Viquipèdia, en general, no s'hi poden citar fonts pròpies, sinó que cal anar a fonts secundàries. Vegeu VP:CF, VP:FF, i VP:VER.

Ramon Aramon (discussiócontribucions)

Entesos, ja ho estudiaré. Tanmateix, per a dir quelcom sobre la ideologia d'algú o, en aquest cas, d'un partit, és més lògic, just i rigorós anar a la font directa, la mateixa gent, que no pas allò que en puguin dir d'altres. Sobretot si, a més a més, hi ha interessos polítics que provoquen que la informació de fonts secundàries no sigui gens objectiva.

XpoferenS (discussiócontribucions)
Townie (discussiócontribucions)

Evidentment, tots els articles sobre partits polítics mencionen com es defineixen a ells mateixos, però en casos especialment controvertits —com el del Front Nacional de Catalunya— s'hi inclou diversos punts de vista. Pel que fa a l'enllaç que em passes, és l'opinió que ha expressat una persona, i per tant, si es volgués incloure, caldria fer-ho ponderadament. Com a guia per neturalitzar l'article del FNC, l'article sobre Vox està bé. Salut!

XpoferenS (discussiócontribucions)

L'article sobre VOX no es cap guia per aquest, en cap cas. VOX és un partit liberalista extrem, contrari als serveis públics, cosa que no te res a veure amb FNC. A veure si comencem a tenir clar com s'han de definir "esquerres" i "dretes", si us plau.

Salut

Xpo!

Townie (discussiócontribucions)

Evidentment, els dos partits polítics no comparteixen ideari, però no em referia a això. És un article polèmic, i serveix de guia per veure com s'han tractat i contextualitzat les posicions de Vox a l'article.

Resposta a «Front Nacional de Catalunya»