Usuari Discussió:Townie

  Sobre aquest tauler

  Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Townie/Arxiu 1 en data 01-12-2017.

  Solde (discussiócontribucions)

  Hola! T'ho comento ja que en anteriors avaluacions dels discs de Pink Floyd havies votat: fa dies que he presentat per AdQ un nou disc: Ummagumma. Si et ve de gust fer-li una llegida i votació, t'ho agrairé! Salut!

  Resposta a «AdQ: Ummagumma»
  Capsot (discussiócontribucions)

  Salutacions nòrdiques Ton!

  Espere que et vaja tot molt bé i que tota la fami'lia estigueu en perfecta salut! Veig que no edites gaire darrerament i supose que tens molta faena a fora de la Viquipèdia. Et volia dir que organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical Wikimedia, una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI) i em/ens faria goig poder comptar amb la teua presència! :) Ja ens ho comentaràs, molt bon cap de setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada ben gran als viquipedistes valents que sou tots els Creus! Fins ben prompte! Claudi/

  Resposta a «Bona nit, com anem?»
  Pallares (discussiócontribucions)

  Bona nit. A veure si em pots ajudar. Estic a les beceroles d'un Viquiprojecte, que puntuaria als participants per la revisió (lingüística) de l'article. És podria puntuar, doncs, segons la mida de l'article? Caldria tenir en compte altres aspectes? Moltes gràcies

  Medol (discussiócontribucions)

  Si es tracta d'articles que tenen una determinada plantilla, una possibilitat podria ser puntuar x punts per cada article millorat al qual s'ha tret la plantilla. Però potser caldria deixar clar que per aquest concurs, el mateix usuari que fa les millores no pot treure la plantilla, d'aquesta manera hi hauria una mena de revisió externa. El mateix concursant podria anotar el nom de l'article millorat i l'usuari que ha retirat la plantilla per exemple. No ho sé, és una idea, estic pensant mentre escric. Vagi bé!

  Pallares (discussiócontribucions)

  correcte el que dius. De tota manera no s'hauria de puntuar igual la revisió d'un article de 3k que la d'un de 30k. Crec jo, vaja

  Resposta a «Ajuda per un viquiprojecte»
  Konkordia (discussiócontribucions)

  Bon vespre, Townie. Fa anys que escribia amb accents oberts i tancats, sense cap dificultat. Ara, quan escric una paraula amb accents oberts amb l'editor visual em surt malament, per exemple: Grcies!. He d'arreglar-ho en codi! Qu pot ser?

  Resposta a «Un nou problema amb accents oberts»
  Konkordia (discussiócontribucions)

  Hola, Townie. Com que fa temps que no contactem, ho podem arreglar amb aquest tema: en una viquimarató es varen fer uns quants articles de dones i n'hi ha dos amb problema. Un és Francisca Conejero Tomás i l'altre és Victoria Segura. Veuràs que Victoria Segura et porta al de Francisca Conejero. Em pots ajudar a arreglar que surtin els dos articles?

  Resposta a «Una redirecció errònia»
  KRLS (discussiócontribucions)

  Hola Ton! Sento haver-te escrit per altres vies abans. He fet creat un article de llistat (Vicent Tur i Riera) per veure si s'actualitzava la classificació i sembla que no ha funcionat. T'ho podries mirar?

  Townie (discussiócontribucions)

  Arreglat! No llegia bé els participants perquè s'hi feia servir la plantilla {{u}}. Per cert, si vols que aparegui el botó de "m'hi apunto", caldria tocar això d'aquí per afegir-hi el camí cap a la pàgina.

  KRLS (discussiócontribucions)

  Gràcies Townie. Veig que ja funciona.

  KRLS (discussiócontribucions)

  Veig que el bot es fa un lío amb la gràfica de concursos, si n'hi ha més d'un alhora. Fitxer:Concurs_2022-02.svg

  KRLS (discussiócontribucions)

  Veig que el bot fa molts dies que no s'actualitza. Alguna raó?

  Resposta a «Concurs EAEC»

  Participació I Viquiprojecte sobre el Brasil

  1
  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Muito bom dia, Townie!

  També hi ha un banner commemoratiu per a tu. Moltes gràcies per la teva col·laboració en el Viquiprojecte sobre la Setmana d'Art Modern al comandament del Threepbot, has estat de molta ajuda.

  Viquiprojecte Setmana d'Art Modern del Brasil 1922
  Se't concedeix aquesta distinció per la teva participació en el

  I Viquiprojecte sobre el Brasil amb motiu del Centenari de la Semana de Arte Moderna de São Paulo - 1922.

  Moltes Gràcies!

  Resposta a «Participació I Viquiprojecte sobre el Brasil»
  Dragonfly137 (discussiócontribucions)
  Townie (discussiócontribucions)
  Medol (discussiócontribucions)

  He fusionat els ítems que comenteu. Ara hauria de funcionar.

  Dragonfly137 (discussiócontribucions)

  Ostres no m'havia fixat que ja existien a WD, moltes gràcies per fusionar-los!

  Resposta a «Sobre Threepbot»
  Túrelio (discussiócontribucions)

  Hi, as you seem to be an admin here on :ca (I couldn't find an admin-board); you might consider blocking Niloxin1999 (discussió contribucions registre), who is obviously an vandalism-only account. I noticed this account, when he uploaded an image of shit on Commons (where I am admin) and then used it to vandalize a bio-article here on ca. Thereafter he continued with his vandalism. --Túrelio (disc.) 12:46, 27 gen 2022 (CET)

  Townie (discussiócontribucions)

  Done!, thanks

  Resposta a «Niloxin1999»
  MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

  Hola!

  Heu rebut aquest missatge perquè sou administrador en algun wiki de Wikimedia.

  Actualment, quan algú fa una edició en algun wiki de Wikimedia sense entrar al compte d'usuari, mostrem la seva adreça IP. És possible que en un futur no puguem fer-ho. Aquesta decisió la prendrà el departament legal de la Fundació Wikimedia, perquè les normes i regulacions sobre la privades a Internet han canviat amb els anys.

  En comptes de l'adreça IP mostrarem una identitat ofuscada. Els administradors encara sereu capaços d'accedir a l'adreça IP. També es crearà un nou rol d'usuaris amb permisos per a veure les adreces IP dels usuaris no registrats, amb la finalitat de lluitar millor contra el vandalisme i el spam sense la necessitat de ser administradors. Els usuaris amb drets de patrulla també veuran part de la IP fins i tot sense aquest rol. També estem treballant en millors eines per ajudar-hi.

  Si no ho heu vist ja, podeu llegir-ne més a Meta. Per a assegurar-vos de no perdre cap dels canvis tècnics als wikis de Wikimedia, us podeu subscriure al newsletter tècnic setmanal.

  Tenim dues propostes sobre com pot funcionar aquest identificador. Us agrairem qualsevol comentari sobre com creieu que pot funcionar millor per a vós i per al vostre wiki, ara i en el futur. Ens ho podeu fer saber a la pàgina de discussió. Es permet escriure directament en el vostre idioma. Les propostes actuals es van publicar el mes d'octubre i es prendrà una decisió després del 17 de gener.

  Moltes gràcies. /Johan (WMF)

  19:10, 4 gen 2022 (CET)

  Resposta a «How we will see unregistered users»