Usuari Discussió:Townie

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Townie/Arxiu 1 en data 01-12-2017.

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! Crec que hauríem de treure les plantilles "Comptador d'usuari" i "edat" de Usuari:Gerhidt

Townie (discussiócontribucions)

Amb en Jordicollcosta vam deixar un comptador. No sé si podríem adaptar les plantilles perquè hi hagi una data final?

Resposta a «Plantilles»
FogueraC (discussiócontribucions)

Hola. Hi ha un usuari que fa edicions com aquesta a l'article del FNC:

https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Front_Nacional_de_Catalunya_(2013)&type=revision&diff=21366498&oldid=21366458&diffmode=source

No em sembla que sigui adequat esborrar que sigui un partit xenòfob perquè està ben referenciat (pel 3/24) i així ho he dit a la pàgina de discussió de l'usuari en qüestió. Però no m'ha respost i ha tornat a fer l'edició. A l'element de Wikidata també ha fet una edició semblant. Què s'ha de fer en casos així?

Townie (discussiócontribucions)

En aquests casos, el millor es demanar repetidament que aporti referències i mirar de consensuar la redacció de l'article a la discussió, com has intentat fer. Si seguís tirant pel dret, suposo que caldria anar a VP:PA.

Ramon Aramon (discussiócontribucions)

Jo n'he fet algun, de canvi, i em consta que n'hi ha d'altres que també. No sé ben bé com afegir-hi les citacions però aviat m'hi ajudaran. El FNC NO és un partit xenòfob perquè NO odien els estrangers i ni tan sols parlen d''expulsió' dels immigrants sinó d''integració activa', ço és, que s'integrin dins la societat catalana i siguin catalans de debò, de primera.

Tot això ho afirmen ells mateixos aquí mateix, directament:

https://www.youtube.com/watch?v=1ruyd8yKimM


En aquesta entrevista, na Sílvia Orriols parla en diferents moments de diferents ajuts socials que no crec que siguin de "dreta" i, pel que fa a la immigració, parla tostemps d''igualtat', que se'ls demani de declarar el patrimoni de fora per a accedir als ajuts com sí que s'exigeix als autòctons:

https://www.youtube.com/watch?v=_7tw1_jsMWs&t=2s


A la presentació de la candidatura que feren a Ripoll, cap al final, proposaren de fer una mena d'aula d'acolliment però per a adults que no van a escola per a evitar que sovint els mateixos menors hagin de fer de traductors entre sos pares i els mestres, però el sol audiovisual que tinc a l'abast és defectuós i aquesta proposta no es pot sentir. Tanmateix, no és pas impossible de trobar-ne algun on sí que se senti bé. I aquesta proposta no crec que hom la pugui considerar ni 'xenòfoba' ni de 'dreta', precisament.

Townie (discussiócontribucions)

La cosa és que a la Viquipèdia, en general, no s'hi poden citar fonts pròpies, sinó que cal anar a fonts secundàries. Vegeu VP:CF, VP:FF, i VP:VER.

Ramon Aramon (discussiócontribucions)

Entesos, ja ho estudiaré. Tanmateix, per a dir quelcom sobre la ideologia d'algú o, en aquest cas, d'un partit, és més lògic, just i rigorós anar a la font directa, la mateixa gent, que no pas allò que en puguin dir d'altres. Sobretot si, a més a més, hi ha interessos polítics que provoquen que la informació de fonts secundàries no sigui gens objectiva.

XpoferenS (discussiócontribucions)
Townie (discussiócontribucions)

Evidentment, tots els articles sobre partits polítics mencionen com es defineixen a ells mateixos, però en casos especialment controvertits —com el del Front Nacional de Catalunya— s'hi inclou diversos punts de vista. Pel que fa a l'enllaç que em passes, és l'opinió que ha expressat una persona, i per tant, si es volgués incloure, caldria fer-ho ponderadament. Com a guia per neturalitzar l'article del FNC, l'article sobre Vox està bé. Salut!

XpoferenS (discussiócontribucions)

L'article sobre VOX no es cap guia per aquest, en cap cas. VOX és un partit liberalista extrem, contrari als serveis públics, cosa que no te res a veure amb FNC. A veure si comencem a tenir clar com s'han de definir "esquerres" i "dretes", si us plau.

Salut

Xpo!

Townie (discussiócontribucions)

Evidentment, els dos partits polítics no comparteixen ideari, però no em referia a això. És un article polèmic, i serveix de guia per veure com s'han tractat i contextualitzat les posicions de Vox a l'article.

Resposta a «Front Nacional de Catalunya»
E4024 (discussiócontribucions)

Hola. Vosté ha esborrat l'article Nelli Alexanian el 2017. Podeu tornar-lo a la meva pàgina de proves, sisplau? Grcs.

Townie (discussiócontribucions)

Fet!

E4024 (discussiócontribucions)

I was not here when this article was "esborrat". Simply look at the developments to her WD item after being deleted here: https://www.wikidata.org/w/index.php?title=Q27598105&action=history Only those data will probably make her a looooong "Infotaula". I will add one more press news and several enllaços externs to chess databases and this will be better than several other chess player articles. Look, she is Georgian of Armenian ancestry. Has lived most her life in Russian dominant areas. If some good Samaritan who has some insight of Kiril, Georgian or Armenian alphabets helps her article we will have more sources than any similar. She is a Woman International Master, deserves to be here! Cheers.

Townie (discussiócontribucions)

You can check out the request for deletion here. I don't decide whether an article is deleted on a whim, I just went ahead and closed the RfD.

I don't think the infobox will be that long, though, since {{Infotaula persona}} doesn't retrieve the Elo score.

Resposta a «Nelli Alexanian»
62.175.47.208 (discussiócontribucions)

Hola Townie

Sembla important remarcar que la nacionalitat d'Alex Brendemühl és Hispà-alemanya no?

Resposta a «Alex Brendemühl»
KRLS (discussiócontribucions)

Hauríeu d'indicar quines pàgines no es bloquegen. Per exemple, la pàgina de la nota de premsa i potser el resultat de la votació (així els periodistes podrien validar el suport comunitari).

Townie (discussiócontribucions)
Toniher (discussiócontribucions)

Ep, puc ajudar-vos en una cosa en això?

Resposta a «Pàgines excemptes»
Ramalhito (discussiócontribucions)
Townie (discussiócontribucions)

Hola! La pàgina estava copiada literalment d'aquí, i això és una infracció de drets d'autor. Per crear l'article, caldria fer-ho citant fonts fiables que verifiquin el contingut de l'article. Si necessites res més, no dubtis en avisar-me!

Resposta a «Efectivament»
Darth vader 92 (discussiócontribucions)

Hola Townie! Tenia un dubte: què s'ha de fer per a demanar posar un Viquiprojecte a l'apartat de Projecte destacat de la Portada? Voldria proposar el Viquiprojecte:Minerals. Gràcies!

Townie (discussiócontribucions)
Darth vader 92 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! Hi ha alguna mena de cua o de protocol (1 projecte per dia/setmana/quinzena) o es pot canviar en qualsevol moment? Ho pregunto per a no trepitjar els projectes d'altres companys.

Townie (discussiócontribucions)

De moment, no hi ha cap mena de protocol. Si t'animes a fer-lo, endavant!

Resposta a «Portada»
Walden69 (discussiócontribucions)

Acabes d'esborrar alguns arxius que eren banderes o segells de reserves índies que s'han eliminat de les infotaules sense el meu coneixement. Ja he advertit pcm que ho estava penjant a wikidata i eliminava arxius que hi havia prèviament. Ara he de tornar a repassar tot el que vaig fer a veure quines haveu eliminat (com si no tingués prou feina).

Townie (discussiócontribucions)
Resposta a «Esborrament d'arxius no lliures»
Mcapdevila (discussiócontribucions)
Mcapdevila (discussiócontribucions)

Zorry.. mentre ho escrivia he vist que ja està corregit..

Townie (discussiócontribucions)
Resposta a «Nova portada [no es veu bé]»
37.14.202.107 (discussiócontribucions)

Bones veig que has corregit la meva modificació de Jerome Boateng i el seu germà,desconeixo qui es el gran però per les dades de la mateixa Viquipèdia el gran seria Kevin Prince

Townie (discussiócontribucions)
Resposta a «Jerome Boateng»