Usuari Discussió:Townie

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Townie/Arxiu 1 en data 01-12-2017.

Konkordia (discussiócontribucions)

Gràcies, Townie!

Townie (discussiócontribucions)

A tu per la feina!

Resposta a «Pàgina de proves esborrada»
Bsckr (discussiócontribucions)

Bon dia! M'he fixat en que has bloquejat la IP 85.192.70.7 per 1 dia, des de la ignorància, veient les contribucions no s'hauria bloquejar indefinidament?

Salut

Townie (discussiócontribucions)

Hola! Personalment, no m'agrada bloquejar indefinidament una IP, especialment si sembla que és escolar i per tant és compartida. Sóc més partidari de fer bloquejos curts per aturar l'onada de vandalismes, i esperar que quan s'aixequi el bloqueig ja s'hagi avorrit de vandalitzar, o millor encara, que s'animi a fer contribucions productives.

Bsckr (discussiócontribucions)

Merci per la resposta, no em semblava algú gaire disposat a col·laborar positivament tenint en compte que totes les seves contribucions eren vandalisme, però no havia pensat en la possibilitat que fos una IP compartida.

Resposta a «Bloqueig indefinit?»
Arnaugir (discussiócontribucions)

Ep! Com estàs? Escolta, com veus acabar Mosaics de Delos i passar-lo a votació? Sembla que falta només algun detallet. Salut!

Townie (discussiócontribucions)

Ei Arnau! Per aquí tot bé. He d'acabar de fer els articles que em va comentar en Pere, miro de fer-ho aquesta setmana. Gràcies pel recordatori!

Resposta a «Mosaics de Delos»
Willy31igd (discussiócontribucions)
Townie (discussiócontribucions)

"Abercoc" ja és correcte, no? No es podria fer que "albercoc" redirigeixi cap a "abercoc"? No he dit res. Per tema historials, crec que seria millor que simplement copiessis el contingut d'abercoc a albercoc, i que abercoc passi a ser una redirecció

Willy31igd (discussiócontribucions)

Sí, abercoc és una forma correcta, però ho deia perquè estigui igual que al Viccionari, on l'entrada principal és albercoc. Però vaja, tampoc no crec que hi hagi cap problema amb que sigui abercoc.

Townie (discussiócontribucions)

Fet!

Resposta a «Moviment de pàgina»
Capsot (discussiócontribucions)

Ep homenot,

Espere que et vaja tot molt bé. Ja feia massa temps que no t'havia emprenyat! Escolta, et necessitem per a aparéixer al vi'deo de la Viquipèdia. Espere que ens en faràs un i que serà molt bo. Et deixe una part dels detalls que el Sorenike va deixar a la Taverna:

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

No tardes molt, ja que hauri'em de tenir-ho pel 28! I espere que hi participaràs! :)

Espere poder comptar amb tu. Gràcies per endavant! Molt bona setmana! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Townie (discussiócontribucions)

Hola! Em sap greu, però no sóc gaire de fer aquestes coses :/

Capsot (discussiócontribucions)

Vejam Ton, jo tampoc però és un dia molt especial! Després et faràs molt famós, et convidaran als Estats Units arran d'això, i després seràs vicepresident de Kamala Harris el 2024, el 2034 President del planeta Terra i el 2036 capità de l'Enterprise, amb James T. Kirk de segon i Spock que aprendran tots dos molt de tu!!! Vols perdre't això de debò???? Au, seriosament pensa-t'ho, fins i tot jo en podria fer un, i m'hauré d'afaitar una miqueta! Una abraçada! Bon divendres, i bon cap de setmana.

Resposta a «Molt bon dia!»
Resum per Townie

Wikidata a les infotaules

RomanicValldeBoí (discussiócontribucions)

Hola, soc un usuari nou : RomanicValldeBoí, i em cal ajuda, no sé ho estic fent com cal. He començat a fer algunes petites aportacions a la informació de les diferents esglésies romàniques de la Vall de Boí, però tinc dubtes, per exemple, a la pàgina de l' església de Sant Feliu de Barruera, a la informació de la dreta surt que pertany al bisbat de Lleida, no és correcte, és del bisbat d'Urgell ( es pot confirmar a la web del bisbat d' urgell: https://www.bisbaturgell.org/index.php/ca/bisbat-durgell-sp-770872453/territori/pallars-jussa/237-boi/690-barruera-st-feliu . Però la font de wiki és la wiki en castellà. Ho puc modificar posant aquesta font?. Moltes gràcies. amonso@centreromanic.com

Townie (discussiócontribucions)

Hola, i benvingut!

Per rectificar aquesta dada de la taula només cal clicar el llapis que apareix al costat de "Bisbat de Lleida". Un cop fet, veuràs que la interfície ha canviat: és perquè som a Wikidata, la base de dades des d'on es xucla aquesta informació. Ara només cal prémer el botó "modifica" i canviar "Bisbat de Lleida" per "Bisbat d'Urgell". Veuràs que també et dóna l'opció d'afegir-hi una referència. Fes-hi clic; a la caixa de l'esquerra posa-hi "URL de la referència" i a la dreta l'enllaç cap a la web que m'has passat. Finalment, pots suprimir la propietat "importat de", perquè com has dit, provenia d'una font amb una equivocació.

Sé que és una mica enrevessat, si necessites res, no dubtis en deixar-me un altre missatge!

RomanicValldeBoí (discussiócontribucions)

Moltes gràcies

Volttour (discussiócontribucions)

Bona tarda. Som de l'associació Volt-Tour (fundada en l'any 2000) i volem adjuntar el logo Volt-Tour en format *.jpg. Perquè no podem penjar el logo ?

Townie (discussiócontribucions)

Hola! A la Viquipèdia només s'hi accepten llicències lliures, però els logos tenen drets d'autor. D'altra banda, crec que és important que feu una llegida a VP:CI. Gràcies!

Volttour (discussiócontribucions)

Gràcies Townie. No som uns grans experts de Vikipedia. Gracies. El logo de Volt-Tour (Associació catalana promotora del vehicle elèctric) no esta registrat ni patentat enlloc. Per tant, podem considerar que el logo de volt-tour és una "llicència lliure" ? Companys de l'associació volen posar unes fotos dels inicis de l'associació (any 2000). Les fotos son de la nostra propietat, per tant, no hem de demanar permís a ningú. Les podem penjar ? Com es fa ?. Si vols parlar directament amb nosaltres et puc facilitar un telèfon directe. Gracies novament Townie.

Townie (discussiócontribucions)

Sobre les llicències, en aquest article està ben explicat. Si voleu carregar imatges, s'ha de fer a través de Wikimedia Commons, però insisteixo en què cal vigilar amb els conflictes d'interessos. No està ben vist que persones d'una empresa editin el contingut de l'article sobre la pròpia empresa, ja que això pot portar a biaixos i a no respectar el punt de vista neutral.

Volttour (discussiócontribucions)

Townie : Els associats de Volt-Tour volen dir-te que Volt-Tour NO es una empresa. Es una associació sense ànim de lucre. Gràcies per entendre i per anomenar, de forma objectiva i neutral, a partir d'ara aquest concepte de l'associació promotora del vehicle elèctric Volt-Tour

Townie (discussiócontribucions)

Pel cas és el mateix: cal evitar escriure sobre temes en què s'hi tingui una relació directa.

Volttour (discussiócontribucions)

Gràcies Brownie per les teves aclaracions. En l'apartat de "Activitats" hi ha un pinzell que posa "Aquest article o secció és presenta en forma de llista però s'hauria de redactar en forma prosa". Així que s'ha fet una esmena en la pestanya "modifica" i s'han eliminat els punts negres que potser fa entendre de que no es tracta de prosa (?)... però la pregunta es perquè no surt aquesta esmena a la plana oficial de les explicacions de Volt-Tour i perquè no ha desaparegut el text "Aquest article....bla,bla....en forma prosa" ??

Townie (discussiócontribucions)

Els avisos s'hi insereixen manualment i es retiren manualment. Insisteixo, però, que cal evitar escriure sobre temes en què teniu una relació estreta. Fins i tot s'hi ho feu de bona fe, tenir un conflicte d'interessos afecta el redactat final de l'article i no es respecta el punt de vista neutral.

Volttour (discussiócontribucions)

Entesos. Gràcies per la resposta. Doncs proposo que es deixi el ara escrit (amb els avisos oportuns) durant algunes setmanes o mesos a veure si algú té alguna objecció sobre el que esta escrit i que, segons ell, potser no respecta el punt de vista neutral. Fins aviat !

Resum per Townie

Error al Content Translator

Larafearless (discussiócontribucions)

Hola, estoy haciendo una traducción utilizando traducción automática y hoy al entrar me tarda demasiado en cargar: me sale 'S'està carregant la traducció desada' y no acaba de cargar nunca.

Townie (discussiócontribucions)

Pues ya somos dos! He abierto un tema aquí, a ver si a otros les pasa lo mismo.

Larafearless (discussiócontribucions)

Perfecto, espero que haya una respuesta rápida ya que es para un trabajo para la universidad.

A Saucerful of Secrets

3
Resum per Townie

Més articles de Pink Floyd

Solde (discussiócontribucions)

Hola Townie!

li he anat fotent canya a l'article A Saucerful of Secrets, en el que vas col·laborar molt. El començaré a apuntar a Avaluació, en la línia dels altres discs de Pink Floyd, per veure si en podem treure un AdQ com toca.

Qualsevol comentari serà benvingut!

Solde (discussiócontribucions)
Townie (discussiócontribucions)

Gràcies pels canvis! Ho faig tan aviat com pugui.

AdriánPlaBer (discussiócontribucions)

Hola @Townie, moltes gràcies per la benvinguda i pel teu oferiment. Esper millorar i arribar qualque dia al teu nivell. Bona sort en tot.