Usuari Discussió:Setze16

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

, Setze16

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Setze16/Arxiu 2 en data 17-12-2020.

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola i benvingut. Sóc l'Alzinous i m'agradaria ajudar-te. He estat fent alguns retocs a l'entrada Cens rus (2010) que acabes de publicar. Si vols millorar fent entrades et suggereixo llegir els següents articles: Viquipèdia:Guia bàsica i Viquipèdia:Llibre d'estil; així podràs avançar molt ràpid i fer cada vegada una feina més bona. Au! Gràcies per la teva dedicació. Si tens algun dubte o vols fer-me alguna pregunta fes click a «conversa» (al costat de la meva signatura ☞ ) i deixa'm un missatge. --aLZiNous: conversa 18:49, 13 abr 2021 (CEST)

Resposta a «Cens rus (2010)»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Recorda: Si tradueixes un article d'una altra viquipèdia, encara que només sigui un fragment, cal reconèixer-ne els autors originals posant la plantilla {{traduït de}} a la pàgina de discussió de l'article. Pots seguir l'enllaç per veure les instruccions de la plantilla.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions als articles Cydia (aplicació) i Autentificació de doble factor.

Setze16 (discussiócontribucions)

Pensava que a l'utilitzar el traductor automàtic, això ja es feia sol. Cada cop ho he de posar??? És una pèrdua de temps!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Sí, ho has de fer i no costa tant, pensa en la feina que van fer els editors que van crear l'article. Quan utilitzas el traductor de la Viquipèdia queda un resum d'edició que ho diu però amb el pas del temps es va quedant molt lluny i és difícil de veure, en canvi, amb la plantilla, sempre es veurà a l'inici de la pàgina de discussió.

Setze16 (discussiócontribucions)

He traduït molts articles amb el traductor automàtic, per què només en aquest m'ho demaneui?

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Per que és el que he vist avui, no som gaire gent revisant articles! Bé, recorda que això t'ho has de prendre com a consells per millorar les teves edicions, és un consell de caire ètic. Suposo que en altre entorn tenir 426 edicions és molt però en aquest context ja no és tant. Bona feina!

Resposta a «Drets d'autor, còpies i traduccions»

Manquen referències a Cydia (aplicació)

3
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Setze16,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Cydia (aplicació).

Setze16 (discussiócontribucions)

Sempre que faig una traducció es copien les fonts, Per què aquesta vegada no?

Crec que falla alguna cosa, doncs he seguit els mateicxos passos de sempre.

Pots copiar tu les fonts de l'article en castellà? O ensenyar-me com es fa? O les hauré de posar d'1 en 1?

Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Resposta a «Manquen referències a Cydia (aplicació)»
Cap més tema anterior