Usuari:Willy31igd

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Etiquetes d'usuari
Aquest usuari fa 9 anys, 2 mesos i 26 dies que és a la Viquipèdia.
Aquest usuari forma part del Grup de Joves Viquipedistes.
Usuari autopatrullat Aquest usuari és un Usuari autopatrullat (verifica)
anys i anys, per molts anys...
Aquest viquipedista19 anys, 5 mesos i 24 dies.


Viquipedistes de Catalunya Aquest viquipedista és originari d'Igualada.
upf.
Aquest viquipedista és estudiant de la Universitat Pompeu Fabra.

Llengües

Informació Babel de l'usuari
es-4 Este usuario tiene un conocimiento casi nativo del español.
Viquipedistes per llengua
Informació Babel de l'usuari
fr-2 Cet utilisateur dispose de connaissances intermédiaires en français.
Viquipedistes per llengua
Informació Babel de l'usuari
oc-1 Aqueste utilizaire dispausa de coneissenças de basa en occitan.
Viquipedistes per llengua

Jo

Aquest viquipedista reconeix la unitat de la llengua
A aquest viquipedista li agraden les idees sobre cultura, coneixement i internet de Pirates de Catalunya.
Aquest viquipedista viu enamorat (encara) de Plats Bruts.
Este viquipedista vol que torne La Gossa Sorda.

Em dic Guillem, soc viquipedista estudiant universitari que utilitza Willy31igd com a nom d'usuari. El nom no té truc, simplement és el diminutiu del meu nom en anglès (Willy), un número que quan em vaig registrar (1 de febrer de 2015) m'agradava (31) i l'abreviatura de la meva ciutat, Igualada (igd), on hi he viscut tota la vida des que vaig néixer. Edito articles de tota mena, però sobretot m'interessen els de geografia, història, política, hoquei i cultura, tot i que moltes de les meves edicions són d'esmenar errades (ortogràfiques, gramaticals, enllaços interns...), posar o crear categories o de tasques de manteniment habilitades pels no-administradors.

Tot i que em vaig registrar l'1 de febrer de 2015, fins al 16 de febrer no vaig fer la meva primera modificació. El primer article que vaig crear (23 de març de 2015) va ser la biografia del jugador d'hoquei igualadí Antoni Baliu i Piqué, un article que avui és prou acceptable però que en el moment de la creació va ser un petit desastre creat per un marrec de 10 anys. Havia romàs força inactiu des d'ençà, amb alguna modificació de tant en tant. Amb el confinament per la pandèmia de COVID-19 vaig començar a entretenir-me editant els 750.462 articles de la Viquipèdia en català. Dels primers articles que vaig crear van ser en el marc del viquiprojecte de les #ViquiPAU 2020, concurs que va fer que m'interessés més per la Viquipèdia i els seus projectes germans. El 26 d'abril de 2020 vaig entrar al Grup de Joves Viquipedistes.

Podeu contactar amb mi a través de les icones que hi ha a continuació:

Discussió

e-mail

Contribucions

Visites

Proves

Idea original de Xavier Dengra

Contribucions[modifica]

Concursos i viquiprojectes en els que he particpat[modifica]

Articles creats[modifica]

Antoni Baliu i Piqué  · Temporada 2014-2015 del FC Barcelona  · Club Hoquei Caldes  · Decidim Igualada-Entesa  · Igualada Som-hi  · L'Espelt  · Literatura espanyola del Romanticisme  · Història del llatí  · Llista de preposicions del llatí  · Narrativa modernista catalana  · Vent d'aram  · Eleccions al Parlament Basc de 2020  · Cactus Troop  · Sí al País Català  · Barri de Sant Jaume (Perpinyà)  · Kembo  · Sant Martí d'Estet  · Sant Feliu de Veri  · Gavàs (Bissaürri)  · Anne Lukin  · Urmella  ·  · Marc Giró i Costa  · Anòlia  · Estefania Molina i Morales  · Assassinat de Francina Castelltort i Riba  · Klaus Stroink  · Susi Díaz i Ros  · Associació Sindicat de Llogaters i Llogateres  · The Tyets  · Kelly Isaiah Ogbebor  · Guanyem Catalunya (2020)  · Fosses de Paterna  · Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana  · Candidatura d'Unitat Popular - Un nou cicle per guanyar  · Upper Diagonal  · Resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya de 2021 per municipi  · Maria Vergés Pérez  · Tretzena legislatura de la Catalunya autonòmica  · Albercoc  · Carn de xai  · Eleccions a l'Assemblea de Madrid de 2021  · Sandvitx  · Nou (fruit del noguer)  · Gorgs de Santa Càndia  · Floor Jansen  · TinderCat  · Assassinat de Mari Carmen Castell i Vidal  · Carxofa Prat  · L'hèroe  · El Mirador (obra musical)  · Mirades des del confinament  · De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda?

Millorats substancialment[modifica]

Eleccions al Parlament de Catalunya de 2021  · Crims (programa de radiotelevisió)  · Llista de municipis del País Valencià  · Eleccions municipals de 2020 a la Catalunya del Nord  · Oxford English Dictionary  · Manal Al Dowayan  · Partits polítics de França  · Deta Hedman  · Comèdia

Articles per millorar[modifica]

Distincions i agraïments[modifica]

100viquidonesBBC
Gràcies, Willy31igd, per la teva contribució al viquiprojecte 100 Dones BBC! Gràcies a les teves contribucions hem assolit el repte que ens proposàvem. Et concedim aquesta medalla perquè la llueixis amb orgull.

Hola Willy,

10a Viquisetmana del Cinema Català
Edició de 2021
Placa commemorativa en agraïment a la teva participació a la Viquisetmana del Cinema Català,
amb motiu de la 13a edició dels Premis Gaudí.

Gràcies per la teva participació a l'edició d'enguany! F3RaN (disc.) 19:52, 30 març 2021 (CEST)

Citacions i aforismes[modifica]

« Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense. »
Ovidi Montllor
« Els solters rics haurien de pagar més impostos. No és just que siguin més feliços que els altres. »
Oscar Wilde
« Tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres. »
Joan Fuster