Usuari Discussió:ESM

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:ESM/Arxiu 1 en data 12-12-2015.

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Si us plau, ajudeu a traduir-ho al vostre idioma

Greetings!

Thank you for organizing Wikipedia Asian Month 2019 for your local Wikipedia language. For rules and guidelines, refer to this page on Meta. To reach out for support for the contest or ask any query, reach out to us on our Contact Us page. Our International Team will be assisting you through out the contest duration. Thank you for your efforts in making this project successful.

Best wishes,

WAM 2019 International Team

Stay Updated  

--

Resposta a «Wikipedia Asian Month 2019»

New Wikimedian in Residence table and map

2
Resum per ESM

Petició dades concretes inici-fi WiR

Evolution and evolvability (discussiócontribucions)
ESM (discussiócontribucions)

Done. Thanks for reaching out!

He dedicat el dia a millorar la meva selecció de Listeriabot

3
Amadalvarez (discussiócontribucions)
ESM (discussiócontribucions)

Hosti Amador, és sensacional. Entenc que aquesta selecció és el teu repositori de codis del listeria? Ho dic per si es dóna el cas que vull jugar amb el de les obres estrenades per Ricard Viñes (afegint el lloc d'estrena, per exemple), puc modificar-lo? O toco només el de la pàgina corresponent? En tot cas m'anirà bé una classe magistral del tema!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Sempre que ho milloris, pots tocar, perquè pretén ser una caixa d'eines de coses útils, més que de solucions copy-paste, no tan sols del format final, sinó de fórmules a fer servir dins el row_format per aconseguir canvis de format de dades, enllaços externs combinant dues variables (inventari + descrit a URL), crides a subplantilles (circa), etc. També hi ha coses aprofitables d'SPARQL com l'accés a qualificadors o seleccionar per rank, etc.

Si per una prova que vulguis fer et cal "treure quelcom", seria millor fer una còpia (aquí dins mateix) i crear un nou cas, com he fet jo al llistat de municipis.

Si arribo a tenir un conjunt coherent i representatiu, podríem convertir-la en un annex d'exemples a la pàgina de la Wikidata List.

Ara em queda, també, posar ordre i pensar com cal documentar les row_template abans no es desmadri tot plegat.

T'han agradat les fitxes ?

Salut !

Resposta a «He dedicat el dia a millorar la meva selecció de Listeriabot»
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Guerrilla Girls


He sentit un reportatge avui a la ràdio quan tornava cap a casa i van "apretar" els museus per que milloressin les qüestions de gènere en l'art. A finals dels 70s !!!

ESM (discussiócontribucions)

I tant que les conec! És de les primeres coses que s'aprenen a la carrera quan fas assignatures d'art contemporani, hahah! Van ser molt trencadores i encara ara tenen molta vigència :)

Resposta a «Coneixes ?»
Townie (discussiócontribucions)


Ja queda menys d'una setmana per a la fi de la Viquiestirada d'abril, aquest mes dedicada als esborranys de literatura. Ajuda'ns a millorar els articles de menys de 1.500 octets sobre aquest àmbit; hem afegit un premi de Sant Jordi que sortejarem entre els participants amb més de 60 punts aconseguits durant aquest mes. Llença-t'hi!

I a partir de dimecres vinent, 1 de maig, comencem la Viquiestirada de maig, que estarà dedicada als esborranys d'arquitectura. El primer dia de mes obrirem la pàgina del concurs, on hi podràs trobar els articles de gamma extra que més hi puntuen i un altre premi especial! T'hi esperem!

Resposta a «Viquiestirada»
Jmrebes (discussiócontribucions)

Hola ESM. El "carrer de la Fenosa" (millor que carrer Fenosa) es trobava just on passa la Via Laietana per sota de la Plaça de l'Àngel. Que la família es traslladés a aquest carrer en arribar a Barcelona ve dels escrits anomenats "papers íntims de Granados", escrits pel compositor i recollits per primer cop per Pablo Vila San-Juan en "Papeles íntimos de Enrique Granados", editat per "Amigos de Granados", Barcelona 1966. Efectivament Carol Hess ho recull al seu llibre, però la font original és Pablo Vila San-Juan (pàgina 50). Salutacions.

ESM (discussiócontribucions)

Hola! Gràcies per l'apunt! No he consultat els papers íntims de Granados, el que passa és que ara tinc el llibre de la Carol Hess entre mans i com que la biografia és curta havia pensat que podria documentar millor alguns detalls. Feel free de retocar el que convingui!

Jmrebes (discussiócontribucions)

Endavant amb els teus canvis. Tan de bo d'aquí a uns mesos puguis fer canvis amb el meu llibre sobre Granados ja editat :-)

Salutacions, Josep Maria

ESM (discussiócontribucions)

M'agradarà llegir-lo! Ja em diràs alguna cosa quan vegi la llum!

Jmrebes (discussiócontribucions)
ESM (discussiócontribucions)

Hola! Gràcies per l'avís! Amb tot el que s'ha arribat a publicar sobre Granados, tot apunta que has fet una feinada molt rigorosa i exhaustiva, enhorabona! Ara vaig una mica apretada de feina i compromisos, però ja pots donar per fet que el consultaré!

Jmrebes (discussiócontribucions)
Resposta a «Carrer Fenosa»

espero que no et semblin mossegades

2
Resum per ESM

seguiment Viquiprojecte:Història de l'Art UdL

Amadalvarez (discussiócontribucions)
ESM (discussiócontribucions)

I ara! De fet, aviat hi posaré cullerada :) Gràcies per fer una mica de seguiment, és un gest que us agraeixo molt!

Amadalvarez (discussiócontribucions)
ESM (discussiócontribucions)

Ostres Amador, quina bona feina que has fet amb les infotaules d'obres d'art en general, però amb coses un pèl més complexes com són els retaules la cosa és sensacional. Bravo, ho trobo molt ben resolt. A més, les fotocomposicions que fas són molt útils!

Encara no he tingut ocasió d'anar a veure el Bermejo, ni tantes altres expos que ara mateix hi ha obertes. A veure quan es normalitza el pic de feina que tinc ara i em puc distreure una mica bastant! Una abraçada!

Resposta a «Ja has anat al MNAC a veure el Bermejo ?»
Resum per ESM

Lo @Xafardejant m'ajuda a explicar com funcionen les pàgines de discussió a un taller per a instituts :)

Xafardejant (discussiócontribucions)

"Hey! Wikipedian! Don't leave them kids alone"

ESM (discussiócontribucions)

Holi! Gràcies!

Resum per ESM

repte finalitzat!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola!

Com cada any, del 23 al 31 d'agost celebrem l'aniversari de Viquidites. En aquesta ocasió, el viquirepte està centrat en les dites tòpiques o refranys geogràfics, és a dir, les dites referides a les diferents branques de la geografia: rius, muntanyes, poblacions, entre d'altres. Els participants que afegeixin més parèmies guanyaran un lot de llibres de gramàtica, paremiologia i literatura catalanes.

Aviam si t'hi vols animar, que falta molta cosa de la geografia de Lleida. Abraçades! :)