Usuari Discussió:ESM

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:ESM/Arxiu 1 en data 12-12-2015.

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Wikipedia Asian Month 2019

Dear Participants and Organizers,

Because of the COVID19 pandemic, there are a lot of countries’ international postal systems not reopened yet. We would like to send all the participants digital postcards and digital certifications for organizers to your email account in the upcoming weeks. For the paper ones, we will track the latest status of the international postal systems of all the countries and hope the postcards and certifications can be delivered to your mailboxes as soon as possible.

Take good care and wish you all the best.

This message was sent by Wikipedia Asian Month International Team via MediaWiki message delivery (disc.) 20:58, 20 juny 2020 (CEST)

Resposta a «Digital Postcards and Certifications»

Invitation to participate in the upcoming WPWP Campaign

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hello Wikipedians,

This is to invite you to join the WPWP Campaign to help improve Wikipedia articles with photos and win prizes. The campaign will run from 1st July 2020 to 31st August 2020.

The campaign primarily aims at using images from Wikimedia Commons on Wikipedia articles that are lacking images. Participants will choose among Wikipedia pages without photo images, then add a suitable file from among the many thousands of photos in the Wikimedia Commons, especially those uploaded from thematic contests (Wiki Loves Africa, Wiki Loves Earth, Wiki Loves Folklore, etc.) over the years.

Please visit the campaign page to learn more about the WPWP Campaign.

With kind regards,

Thank you,

Deborah Schwartz Jacobs, Communities Liaison, On behalf of the Wikipedia Pages Wanting Photos Organizing Team - 23:32, 18 juny 2020 (CEST)

Resposta a «Invitation to participate in the upcoming WPWP Campaign»
Cesc97 (discussiócontribucions)

Hola,

He començat a buscar articles relacionats amb el temari de tecnologia industrial a Catalunya, quan hagi buscat trobat més articles com ho haig de passar a la pàgina del projecte?

Gràcies

p.d: la meva pàgina de proves: Usuari:Cesc97/proves

ESM (discussiócontribucions)

Hola Cesc, això millor que ho parlis amb la gent del grup de joves, que són els que ho estan posant en marxa. Si et cal res més ja m'ho diries. Fins aviat!

Resposta a «temari tecnlogia pau»
Paucabot (discussiócontribucions)

Posant els enllaços als temaris, he anat detectant les deficiències dels nostres articles. Abans que se m'oblidi i encara que no sigui per enguany, he fet un microesbós de com hauria de ser l'auditoria de cada matèria per part del professorat de les PAU.

La cosa consistiria en fer una taula com aquesta. Nosaltres podríem fer la llista de les cinc primeres columnes amb un bot (o amb Petscan, veges al final del temari de química) i els professors haurien d'omplir les cinc darreres.

Resposta a «Auditoria del temari de les PAU»
Resum per ESM

Sobre l'activació del flow a les discussions d'usuari

Voraviu (discussiócontribucions)

Hola Esther,

la setmana passada vaig seguir la teva sessió a Jitsi. Desconeixia això de la pàgina flow de les discussions i, un cop acabat el curs, vaig canviar la configuració. Un cop fet el canvi em vaig adonar que a la dreta de la meva pàgina de discussió em sortia un enllaç en vermell a Usuari Discussió:Voraviu/Arxiu1 ... i vaig pensar que potser havia de fer alguna cosa més... però ho vaig deixar córrer.

Avui he decidit resoldre l'enllaç vermell... m'he llegit això i he mirat altres pàgines, bàsicament les d'en Pau Cabot (potser ha estat una mala idea considerant el volum de les seves discussions comparat amb les meves gairebé inexistents discussions)... el cas és que he anat fent, però finalment m'he perdut. Creia que feia el que tocava, però diria que alguna cosa he fet malament. No goso tocar res més per por d'espatllar-ho més en lloc de solucionar-ho.

T'agrairia que, quan puguis, li donessis una mirada a veure si pots resoldre el fiasco.

Moltes gràcies!

ESM (discussiócontribucions)

Hola Voraviu!

Jo crec que no havies de fer res. Si tenies missatges la discussió en el format "antic", quan actives el flow tots aquests missatges s'arxiven automàticament a l'adreça que menciones. És estrany perquè tu ja tens una trajectòria a la Viquipèdia, però podria ser que no tinguessis missatges a la teva discussió antiga? Si et mires la meva, l'enllaç està en blau, però jo no vaig fer res m´s enllà d'activar el flow.

Ho anem parlant i ho mirem de resoldre. Ja diràs!

Voraviu (discussiócontribucions)

Bé, jo també estava convençut que no calia fer res, però en veure que l'enllaç vermell no desapareixia i que la pàgina no es veia igual que les altres pàgines que vaig consultar, vaig creure que havia de fer alguna cosa.

Vaig agafar com a referència les pàgines d'en @Paucabot i vaig anar fent per analogia:

-Vaig crear la pàgina Usuari Discussió:Voraviu/2019 amb totes les converses (10) de l'anterior sistema.

-Vaig crear la pàgina Usuari Discussió:Voraviu/Arxius per anar guardant el resum de la pàgina anterior i les futures converses.

-Vaig eliminar (crec) el contingut de la pàgina Usuari Discussió:Voraviu/Arxiu 1 i el vaig substituir per la plantilla de la pàgina Arxius

Si consulto aquestes tres pàgines anteriors, l'aparença sembla correcte, però si consulto la meva pàgina principal de discussió Usuari Discussió:Voraviu segueix apareixent l'enllaç vermell de marres i l'aparença de la pàgina és diferent de les de tothom.

No sé si desfer TOT el que he fet o si fusionar (?) /2019 amb Arxiu 1 o si...

Ja et tindré al corrent... o a veure si ho veu en Pau i ens il·lumina.

Bon dia!


Edito per comentar que acabo de resoldre l'enllaç vermell i l'aparença de la pàgina de discussió: Usuari Discussió:Voraviu ... per resumir-ho: crec que ara tot està bé. Només que tinc moltes pàgines i poques discussions. Resolent l'enllaç vermell era suficient.

Gràcies i disculpa l'enrenou...

ESM (discussiócontribucions)

Resolt, doncs! :)

Rebut premi Asian Month

2
Resum per ESM
)
Castell (discussiócontribucions)

Bon vespre, ESM.

Et confirmo que ja m'ha arribat el premi. Moltíssimes gràcies a tu, a Amical Wikipedia i tots els que heu organitzat i coordinat el concurs. Si Déu vol, coincidirem en algun altre esdeveniment! Salutacions!

ESM (discussiócontribucions)

De res, Castell! Espero que gaudeixis de la lectura! :)

WAM 2019 Postcard: All postcards are postponed due to the postal system shut down

1
Resum per ESM

Danys col·laterals de la pandèmia per COVID-19

MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Wikipedia Asian Month 2019

Dear all participants and organizers,

Since the outbreak of COVID-19, all the postcards are postponed due to the shut down of the postal system all over the world. Hope all the postcards can arrive as soon as the postal system return and please take good care.

Best regards,

Wikipedia Asian Month International Team 2020.03

Presentació usuària Viquimarató Dones L'H Torre Barrina

2
Resum per ESM

DonesLH

Sonaratvcarolina (discussiócontribucions)
ESM (discussiócontribucions)

Hola! Sí, veig que has estat treballant l'article, però si t'hi fixes està a la teva pàgina d'usuària. Per anar bé jo retallaria i enganxaria el contingut que correspon a l'article a la teva pàgina de proves (hi pots accedir des de la barra d'enllaços del marge superior dret de la pantalla). T'entendràs millor.!

Isabel Segura Soriano

3
Resum per ESM

DonesLH

Olesana (discussiócontribucions)

Em dic Montse Martín Sol i acabo d'estar amb vosaltres a la Vikimarató Dones de l'Hospitalet. Ara he de sortir, però continuaré amb l'article. Si no et fa res, T'aniré consultant. Gràcies pel vostre suport.

ESM (discussiócontribucions)

Hola Montse! He vist que has indicat que aquest article l'estàs treballant tu. No pateixis, vés fent a la teva pàgina de proves, lliurement, desant sovint, i quan tingui una certa forma el reanomenem. Gràcies a vosaltres per l'interès!

Olesana (discussiócontribucions)

Acabo d'enviar-te un corrreu. Continuo, doncs, però demà, i encara podem canviar el que calgui.

Cicle de sessions a distància d'Amical Wikimedia 2020

2
BibliotecaelMoli (discussiócontribucions)

Gràcies pels cursos, estic fent una marató d'aprenentatge amb els cursos i el primer article. Ja m'he apuntat les eines que ens has donat avui al Curs Intermedi, m'ajudaran a millorar el recent article creat  :-)

ESM (discussiócontribucions)

Gràcies a tu per les teves bones paraules i per l'interès! M'alegra molt saber que estàs gaudint de les sessions i que et resulten profitoses :) Ara és qüestió d'experimentar i agafar confiança, que tots vam ser novells un dia!

Resposta a «Cicle de sessions a distància d'Amical Wikimedia 2020»