Viquiprojecte:Lieder

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Viquiprojecte:Lieder
Instruccions Tasques Viquiconcert Pestanya 4 Pestanya 5


El Viquiprojecte:Lieder és un projecte col·laboratiu per a recollir a la Viquipèdia tots els Lieder, amb especial atenció als Lieder de compositors i compositores catalans, conjuntament amb els seus textos i les seves traduccions al català.

Si teniu cap dubte del funcionament d'aquest Viquiprojecte, podeu usar l'àrea del fòrum per demanar ajuda.

Aquest projecte també té els seus projectes germans a Wikidata i a Commons.

Com col·laborar[modifica]

Per col·laborar amb aquest Viquiprojecte caldria primer que doneu un petit cop d'ull a les Instruccions per afegir, o modificar, una entrada de Lied.

Després teniu l'opció de crear un Lied nou que falti o millorar-ne algun que ja estigui fet. Per això us recomanem que mireu en el llistat de Lieder que us proposem més avall.

Finalment, tenim una llista de tasques que, si us ve de gust, podeu mirar si n'hi ha alguna que vulgueu fer o fins i tot proposar-ne alguna de nova.

Llista de Lieder[modifica]

Aquesta és una primera llista de compositors i alguns dels seus Lieder que podeu consultar per començar a col·laborar. Veureu que hi ha Lieder amb enllaços en blau (que ja existeixen a la Viquipèdia) i molts d'altres en vermell (que hi manquen).

Compositores catalanes[modifica]

Compositores d'arreu[modifica]

Llista de compositores a la WD: https://w.wiki/5rT6

Compositors catalans[modifica]

Compositors d'arreu[modifica]

A[modifica]

Wikidata[modifica]

Aquí teniu dues llistes amb els Lieder que hi ha a la WikiData que tenen (enllaç en blau) o no (sense enllaç) el seu equivalent a la Viquipèdia.

Altres[modifica]

Altres articles interessants de tenir a la Viquipèdia:

Enllaços interessants[modifica]

Aquest és un llistat de recursos interessants sobre Lieder que us poden anar molt bé per consultar sempre que us calgui.

Col·laboradors[modifica]

Afegiu-vos a la llista de col·laboradors. Si afegiu {{Insígnia Viquiprojecte Lieder}} en la vostra pàgina d'usuari, us afegireu automàticament a la llista de la Categoria:Viquipedistes del projecte Lieder.