Usuari:FranSisPac

De Viquipèdia
Babel
Informació Babel de l'usuari
es-N Este usuario tiene una comprensión nativa del español.
Viquipedistes per llengua
Informació Babel de l'usuari
fr-2 Cet utilisateur dispose de connaissances intermédiaires en français.
Viquipedistes per llengua
Informació Babel de l'usuari
it-1 Questo utente può contribuire con un livello elementare in italiano.
Viquipedistes per llengua
Altres
Noia 64 apps karm.png Aquest usuari fa 9 anys, 1 mes i 17 dies que és a la Viquipèdia.
Revertidor ràpid Aquest usuari és un reversor (verifica)
Viquibola 200.000 articles
Aquest viquipedista creu que el nombre d'articles de la Viquipèdia no determina la seva qualitat com a enciclopèdia
Lang-ca.gif Aquest viquipedista reconeix la unitat de la llengua

Antecedents[modifica]

Aquest usuari té una certa afició a corregir errades quan les detecta, encara que siguin petites, i tendència a cuidar la consistència formal quan cal.

També li agrada ajudar a fer més comprensibles les coses, tot i ser conscient que aquesta qüestió sovint pot anar impregnada d'una certa subjectivitat.

Igualment, sent inclinació a respondre davant demandes de millora o d'ampliació de continguts.

A més, és partidari de cuidar i difondre l'ús del català. Que creixi la base de temes en català disponibles arreu n'és una de les vies.

Conseqüència[modifica]

Tot plegat em feia candidat a entrar en el món dels col·laboradors d'aquest projecte... i aquí estem (des del 26 de juny de 2013).

He anat fent contribucions, sobre pàgines existents, i algun article nou. També correccions diverses i contribucions en les iniciatives de millora qualitativa (Viquirepte 2013, Quinzenes de la Qualitat 2013 o 2014 i, ja des de "la sala de màquines", a la Quinzena de la Qualitat 2017). Successivament he anat a parar, per corregir coses o per fer-hi algun article nou, a les viquis en francès, anglès, castellà i italià.

Moltes edicions han estat provocades per la detecció de deficiències formals, incoherències, enllaços a desambiguacions, etc.

Activitat[modifica]

Fa un temps (per primer cop el març del 2014), vaig començar a fer un cert "monitoratge" espontani, pràcticament diari, dels diversos aspectes relacionats amb, o derivats de, la Portada vigent (inicialment la {{Portada10anys}}): actualitat -amb les defuncions recents-, efemèrides, curiositats o imatge del dia. En ocasions també n'he revisat l'article del dia, resolent-hi aspectes formals.

A finals de juny de 2016, coincidint casualment amb el meu tercer aniversari d'usuari i amb la meva edició número 3.000, em vaig prendre un cert descans, diguem que unes mini-Viquivacances, però "la cosa tira" i no vaig trigar a "tornar-hi". El 12 de novembre de 2018 vaig iniciar un nou període de "desintoxicació relativa" abandonant el seguiment actiu de la Portada i reduint, en general, els "impulsos correctors"... però l'abstinència sols va durar un parell de setmanes. No gaire més tard s'activava la nova Portada amb motiu dels 600.000 articles i jo reprenia aquesta activitat quasi diària, a més d'altres contribucions aquí i a Wikidata.  

Catalan Culture Challenge Barnstar[modifica]

Barnstar senyera.png
Hi FranSisPac!

Thank you very much for participating in the Catalan culture challenge, we hope you had a great time. As promised, here you have the Catalan Culture Challenge Banstar, show it with pride!