Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola.

Com fa 15 dies, torno a preguntar si tenim alguna activitat o viquiprojecte pels propers 15 dies (del 23 d'abril fins el 8 de maig) que no estigui a l'agenda d'actes ?.

Demà enregistrem el podcast de la Viquipregunta i, a banda del VP Còmics i els permanents (diumenge de les referències, 10.000, Torre Barrina, sessió Viquidones UPF), no hi ha res més.

Vinga va, Segur que fem més coses.

Anoteu-lo !

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Aquest ja va sortir al darrer programa.

Has de comptar que enregistrem per avançat. Avui dv. hem enregistrat el que es publicarà dm. vinent.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Iep! Segons Tema:Y1hj5066ve1sox5x, sí que vam acordar de celebrar, durant el mes de maig i per primer cop, el Viquiprojecte:Mes de l'Àfrica. El vaig començar a fer, però estic apagant els focs imminents de la comunicació del 5è lloc al rànquing dels 10.000 i dels 3/4 de milió a què arribarem diumenge o dilluns. Tan bon punt arribem a finals de mes l'acabaré de tenir enllestit. Com vaig suggerir: 10-15 eixos de contingut (enginyeria, llengües, art, administració, biografies, ecologia, història, conflictes, economia; etc.) i, en cadascun, hi llistaria 30 articles: 15 dels més comuns en altres llengües que encara no tinguem en català i uns altres 15 que no existeixin en cap llengua (marcar múscul d'informació original) o que estiguin només en alguna llengua minoritzada. I dels 30, que 20 fossin dels territoris «proposats» per a aquell any. Així pel cap baix tindríem una preselecció d'unes 300 entrades fonamentals i un repte quantitatiu a batre.

A Viquipèdia:Celebrem els tres quarts de milió provarem de demanar als lectors no viquipedistes que ens deixin fins a 750 missatges de felicitació sobre com veuen ara el projecte i com l'imaginen d'aquí a que arribem al milió d'entrades. Durarà 15 dies. I dels que hi participin amb compte d'usuari i facin com a mínim una edició extra, sortejarem algun detallet menor (queda pendent quin, com una tassa potser, cap altra idea?).

No els he afegit a Viquipèdia:Coordinació de concursos i viquiprojectes perquè en un encara vaig massa a mitges i en l'altre serà per quan arribem a la celebració. De tota manera, jo sempre l'he entès (i aquesta era la funció inicial) diferent a Viquipèdia:Trobades; aquest últim havia de ser el lloc on posar l'agenda presencial o d'activitats de formació i no un calaix de sastre de també reptes o viquiprojectes estrictament en línia. Bàsicament perquè si quedés pràcticament en blanc perquè no s'està organitzant gairebé res fora d'allò "digital" en l'activisme de carrer i amb institucions, com està passant últimament, seria més evident fer un toc d'atenció a qui pertoca. Ara estem fent servir els viquiprojectes per a "tapar" forats organitzatius evidents en l'acció presencial que s'hauria de tenir fora de les parets del domini ca.wiki.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Xavier Dengra, et sembla que hi afegeixi el mes d'Àfrica, comptant que ho tindràs enllestit i anunciï que "segurament farem els 750k abans del proper programa. Estigueu atents a les XS que estem preparant alguna activitat per celebrar-ho" ?. Si no es produeix la fita, ja ho repetiré al programa del 8 de maig.

Merci,

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Sí, endavant!

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Aniol (discussiócontribucions)

Del projecte sobre El Búnquer estic esperant que acabi la 4a temporada per publicar tota la llista de cop.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

OK doncs.

Aniol (discussiócontribucions)

És que si no era bastant pal haver d'estar cada setmana fent actualitzacions, total per un grapat de noms a cada tongada. Vaig pensar que millor esperar el final de temporada, agafar tota la llista que tinguin publicada de capítols i ja faig la codificació wiki de forma massiva.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

De tota manera, pel que fa al pòdcast, amb el 5è lloc a la llista dels 10.000 i la celebració dels 3/4 de milió segur que teniu per emplenar una bona estona :D

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ja ho hem fet, ja.

Però intentem transmetre, també, actes participatius. Sempre pot ser que algú s'animi.

Aniol (discussiócontribucions)
Resposta a «Actualització Agenda d'actes»