Viquiprojecte:El búnquer

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Filigreed Wikipedia Logo.png Viquiprojecte:El búnquer
Introducció Objectius Participants Enllaços interessants Temporades i capítols


Aquest Viquiprojecte tracta d'El Búnquer, un programa satíric de ràdio protagonitzat per Lluís Jutglar (Peyu) i Jair Domínguez i per Neus Rossell, que s'emet de dilluns a divendres per Catalunya Ràdio des d'un indret desconegut de la comarca d'Osona.[1]

Introducció[modifica]

Benvinguts i benvingudes al Viquiprojecte del programa de ràdio El Búnquer, un projecte on anirem recopilant i llistant tots els capítols d'aquest podcast amb els noms dels personatges històrics principals que en vagin fent la biografia.

Objectius[modifica]

  • Aquest Viquiprojecte es proposa primer de tot tenir una llista tan actualitzada com sigui possible dels capítols del programa de ràdio El Búnquer.
  • Anar detectant quins noms de personatges històrics que protagonitzen els capítols del programa tenen article a la Viquipèdia i enllaçar-los.
  • Veure quins personatges històrics que protagonitzen els capítols del programa de ràdio encara no tenen article a la Viquipèdia i animar a crear-los.

Indicacions[modifica]

  • En cas que algun nom de personatge no tingués article a la Viquipèdia en català, buscaríem si existeix com a element a Wikidata i afegiríem el seu codi identificatiu al costat del nom del personatge: Richard Jewell (Q2149888)
[[Richard Jewell]] ([[:wikidata:Q2149888|Q2149888]])

Participants[modifica]

  1. Aniol
  2. Pau Colominas

Enllaços interessants[modifica]

Capítols[modifica]

Temporada 1[modifica]

Temporada 2[modifica]

Referències[modifica]

  1. «Peyu i Jair Domínguez presentaran un programa a Catalunya Ràdio» (en català), 28-08-2020. [Consulta: 1r desembre 2020].