Viquipèdia Discussió:La taverna/Ajuda

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Growth team is looking for your feedback and ideas

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hello!

Have you heard about Growth team

The Growth Team's objective is to work on software changes that help retain new contributors in mid-size Wikimedia projects. We will be starting with Wikipedias, but we hope these changes will benefit every community.

We are contacting your project today, because you may be interested by what we work on.

8 ideas we consider: tell us what you think about them!

We are considering new features to build, that could retain new editors in mid-size Wikipedias. We will be testing new ideas in Czech and Korean Wikipedias, and then we'll talk to more communities (yours!) about adopting the ideas that work well.

We have posted the 8 ideas we are considering. We would really appreciate your thoughts and the thoughts from your community. Please share the ideas, and tell us what do you and your community think of those ideas before September 9.

Share your experiences with newcomers

We want to hear about what is working and what is not working for new contributors in your wiki. We also want to hear any reactions, questions, or opinions on our work. Please post on the team’s talk page, in any language!

Learn more about us

You can visit our team page to find out why our team was formed and how we are thinking about new editors, and our project page for detailed updates on the first project we'll work on.

Get updates on your project page

The Growth team's newsletter will provide updates regularly. You can subscribe to it.

On behalf of the Growth team, Trizek (WMF) (talk) 19:41, 27 ago 2018 (CEST)

Resposta a «Growth team is looking for your feedback and ideas»
Adrià Ruiz Rovira (discussiócontribucions)

Hola.

És la meva primera setmana. He escrit un article, i em demanen referències. Ja les he posat. Com he de notificar que ja he posat referències?

Gràcies.

Adrià Ruiz Rovira

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola, @Adrià Ruiz Rovira, benvingut.

Només cal que editis l'article i treguis la plantilla que ho demanava.

No obstant això, les referències -llevat excepcions- no poden estar basades en fonts de la mateixa organització que estàs documentant, ja que són fonts primàries i, per tant, interessades (mira''t Viquipèdia:Fonts fiables). No valdria dir que "són la millor empresa del sector" o que tenen "sucursals a tots els països", ja que pot ser una falsedat no contrastada amb la intenció de fer-se auto-propaganda (per exemple, la pàgina de Facts & Figures seria millor tenir la de l'auditora que ho certifica que no pas la pròpia). De les que tu has posat, només la primera és d'un tercer. Si que té sentit fer servir la web pròpia, per exemple, per dir quins han estat els guanyadors d'un premi que ells atorguen, o per reconèixer alguna cosa dolenta, com ara un problema de qualitat, una sanció o una caiguda en borsa, etc. És a dir, allò que difícilment podria considerar-se "inflat a favor seu".

Hauries de mirar de trobar altres que acompleixin millor.

Ànims !

Adrià Ruiz Rovira (discussiócontribucions)

Hola @Amadalvarez

Gràcies pel teu missatge. Crec que ja he canviat les meves referències primàries per altres que no són primàries.

Qué he de fer per a què desapareixi el missatge "Aquest article pot no complir els criteris generals d'admissibilitat...."?

A qui ho he de notificar?

Gràcies.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Si has llegit la norma i creus que ja has arreglat tot allò que li falta per demostrar la seva "admissibilitat", jo li preguntaria al que te l'ha posat. En aquest cas és el @Medol que ja s'hi passarà per aquí ara que l'he esmentat.

Medol (discussiócontribucions)

Bona feina!

Resposta a «Afegir referències»
Dante8919 (discussiócontribucions)

Apreciats col•legues: Acabo d'escriure un Primer article sobre la Divina comèdia assistit de forma molt agradable i precisa per  Arnaugir i m'aconsella que pel problema que plantejo us el planteja aquí a la taverna La idea que tenia quan vaig iniciar la escriptura de l'article era fer la traducció de l'article que està en italià del primer cant de l'infern, ja que en ell només hi havien els idiomes italia, castellà, i francés, ara finalment el meu article també està allí en la traducció en català i això està bé però segueixo tenint un problema i és que en el títol no consta cap referència a la Divina Comèdia i l'infern està al final, ja que es diu "El primer cant de l'Infern", mentre que en les altres traduccions en la llista de google, surt Infierno: Canto Primero - Wikipedia,  Inferno - Canto primo - Wikipedia Enfer - Chant I- Wikipedia Donat això, no sé si adoptar un format similar als  altres posant la paraula infern en primer lloc. Demano consell, però si us sembla que està bé o deixem així  Gràcies Dante8919

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Benvingut: No veig quin és el problema. Hi ha algun altre "primer cant de l'infern" ?. No obstant això, caldria trobar una homogeneïtat entre el teu article i la resta de referències que ja tenim. Ex.: tenim l'article Infern (La Divina Comèdia) o en Viquitexts tenim La Divina Comèdia (1858) - Infern - Cant I.

Una solució seria seguir la línia VP i anomenar-li "Primer cant de l'infern (La Divina Comèdia)", tot i que els complements entre parèntesi s'utilitzen quan hi ha un problema de duplicitat (com en el cas de "Infern") i aquí no seria necessari. En fi, no t'he donat la solució, però si motius per al debat.

Si de cas, esperem que algú altri opini.

Resposta a «Títol d'un article»
Cap més tema anterior