Tema de Viquipèdia Discussió:La taverna/Ajuda

Adrià Ruiz Rovira (discussiócontribucions)

Hola.

És la meva primera setmana. He escrit un article, i em demanen referències. Ja les he posat. Com he de notificar que ja he posat referències?

Gràcies.

Adrià Ruiz Rovira

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola, @Adrià Ruiz Rovira, benvingut.

Només cal que editis l'article i treguis la plantilla que ho demanava.

No obstant això, les referències -llevat excepcions- no poden estar basades en fonts de la mateixa organització que estàs documentant, ja que són fonts primàries i, per tant, interessades (mira''t Viquipèdia:Fonts fiables). No valdria dir que "són la millor empresa del sector" o que tenen "sucursals a tots els països", ja que pot ser una falsedat no contrastada amb la intenció de fer-se auto-propaganda (per exemple, la pàgina de Facts & Figures seria millor tenir la de l'auditora que ho certifica que no pas la pròpia). De les que tu has posat, només la primera és d'un tercer. Si que té sentit fer servir la web pròpia, per exemple, per dir quins han estat els guanyadors d'un premi que ells atorguen, o per reconèixer alguna cosa dolenta, com ara un problema de qualitat, una sanció o una caiguda en borsa, etc. És a dir, allò que difícilment podria considerar-se "inflat a favor seu".

Hauries de mirar de trobar altres que acompleixin millor.

Ànims !

Adrià Ruiz Rovira (discussiócontribucions)

Hola @Amadalvarez

Gràcies pel teu missatge. Crec que ja he canviat les meves referències primàries per altres que no són primàries.

Qué he de fer per a què desapareixi el missatge "Aquest article pot no complir els criteris generals d'admissibilitat...."?

A qui ho he de notificar?

Gràcies.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Si has llegit la norma i creus que ja has arreglat tot allò que li falta per demostrar la seva "admissibilitat", jo li preguntaria al que te l'ha posat. En aquest cas és el @Medol que ja s'hi passarà per aquí ara que l'he esmentat.

Medol (discussiócontribucions)

Bona feina!

Resposta a «Afegir referències»