Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

SilverioPlata (discussiócontribucions)

Hola Docosong, he vist l'avís en l'article Manuel García Portillo perquè podia semblar un CV. He suprimit l'apartat sobre responsabilitats institucionals. Tots els altres epígrafs s'han realitzat a partir de notícies i en format redacció, extraient dades de la seva vida, família, del que diuen uns altres sobre ell etc. Agrairia molt si pots eliminar l'avís, i en tot cas, si es necessita esborrar més text, doncs que m'ho diguis. Una salutació cordial

Docosong (discussiócontribucions)
SilverioPlata (discussiócontribucions)

Que jo sàpiga, en Wikipedia, tota la informació que es proporciona ha d'estar referenciada. Llavors què faig? haig d'eliminar més text?

Docosong (discussiócontribucions)

És certa aquesta norma, però com tot, s'ha de fer en mesura, sense abusar-ne. Com he dit abans, no acabo de veure clar que un text relativament curt tingui trenta referències. Normalment amb articles enciclopèdics de persones amb quatre o cinc referències n'hi hauria d'haver prou.

Castellónenred (discussiócontribucions)

Hola. Vinc de la Viquipèdia en espanyol on fa uns dies vaig enviar a consulta d'esborrat la nostra versió de l'article, original des de 2019 del que aquest article es còpia exacta de la versió allà vigent fins el [https://es.wikipedia.org/w/index.php?title=Manuel_Garc%C3%ADa_Portillo&diff=prev&oldid=159303668 8 d'abril de 2024] sense indicar que és una traducció de l'espanyol, a més la forma en que van ser creats és igual i una mica extranya al meu paréixer, no son els mateixos comptes però el patró és el mateix an ambdues, i té els mateixos problemes de currículum i de referències, i potser de rellevància d'aquest senyor. El mateix exacte passa en [https://en.wikipedia.org/wiki/Manuel_Garc%C3%ADa_Portillo anglés] encara que allà encara no s'ha aplantillat. També vaig rebre les mateixes queixes de l'usuària creadora. No sé, veig molts paral·lelismes entre tots aquests articles i un possible cas d' inter-wiki spam. Si vol participar a la discusió en espanyol [https://es.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Consultas_de_borrado/Manuel_Garc%C3%ADa_Portillo li deixe el link a la consulta d'esborrat] per si és del seu interés. Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Hola @Castellónenred, gràcies per l'avís. L'únic que vaig detectar és la sobrereferenciació. No és gaire normal que hi hagi trenta referències per un article biogràfic i això és simptoma d'un encobriment de la manca d'admissibilitat. Veient l'historial i les circumstàncies, puc estar d'acord que hi pot haver una campanya promocional encoberta però malaurdament no hi ha fets concluents. Si en alguna comunitat s'arriba a la conclusió que existeix spam cross-wiki, prendrem les mesures oportunes. Salut!

Castellónenred (discussiócontribucions)

Dues de les referències són a articles periodístics pagats per l'empresa, [https://www.freshplaza.es/article/3102847/tecnidex-premio-a-la-trayectoria-y-proyeccion-internacional/ este] i [https://valenciaplaza.com/entrevista-manuel-garcia-portillo-tecnidex aquest]. Possiblement llegint la vostra política d'admissibilitat l'enllaç extern no estiga permesa al igual que no ho està en espanyol. Dit aixó jo només estic investigant per que ho veig tot molt obvi, però amb els últims canvis tot fa indicar que l'article es quedarà a la Viquipèdia en espanyol. Moltes grácies per la seua atenció i si sorgeix alguna cosa nova l'informaré si pot afectar a aquesta Viqui.

Resposta a «pàgina Manuel García Portillo»