Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

Dandousin (discussiócontribucions)

Bona tarda! Em sembla que em caldria un mentor...

Ja ho vaig demanar a en Xavier Dengra.

De moment no m'ha respost, però, ja que veig que estàs bastant actiu t'ho demano a tu també, si no us fa res!

Merci!

Docosong (discussiócontribucions)
Dandousin (discussiócontribucions)

Gràcies! Sí, ja vaig fer una bona lectura a la guia bàsica i per ara deixaré la Benvinguda sempre oberta, que resol molts dubtes :)

El que no estic aconseguint trobar és com vincular una categoria amb les seves traduccions (he creat Categoria:League_of_Legends i m'agradaria vincular-la amb aquesta i altres versions) i tampoc acabo d'entendre massa bé com funcionen les infotaules...

He creat aquesta pàgina (està etiquetada com a esborrany) i hi he afegit una infotaula de persona, però entenc que no surt res, suposo que perquè caldria entrar-ho a Wikidata (no me n'he sortit). De moment l'he fet manualment (tot i que ja he vist que no és la millor opció. Perdó :P)

Dandousin (discussiócontribucions)

Veig que ja has connectat les categories mentre responia. Gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)
Dandousin (discussiócontribucions)

Bon dia! Ja tinc més controlat com funciona Wikidata i he creat Myrwn a Wikidata abans de crear l'article Myrwn, però no aconsegueixo que es vinculin. Fent el que surt a l'Ajuda:Infotaules em diu que no s'ha trobat l'element de Wikidata i només em dona l'opció de crear-lo de nou.

És més aconsellable crear l'element de Wikidata, si encara no existeix, un cop s'ha creat l'article? Hi ha alguna forma de vincular-ho si s'ha fet a la inversa?

Merci!

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia!

Per vincular des de Wikidata, has d'afegir al camp Viquipèdia el codi de la llengua (ca) i el títol de l'article

Ara no recordo ben bé, si es pot fer a la inversa, probablement d'una forma més complexa. Tanmateix, és recomanable que primer facis l'article i el tinguis ben embastat. Després pots crear l'ítem a wikidata. El tema de la infotaula és secundari i sempre pots modificar-ho a posteriori.

En relació a l'article Myrwn, recorda que Youtube, en general, no es considera una font fiable ja que el seu contingut no està revisat per cap comitè editorial.

Salut!

Dandousin (discussiócontribucions)

D'acord, ho tindré en compte!

Pel que fa a les referències a Youtube de l'article Myrwn sí que es poden considerar admissibles, ja que són entrevistes realitzades a ell mateix, no?

Docosong (discussiócontribucions)

Depèn del tipus d'entrevista. Si és d'un mitja de comunicació amb comitè editorial si, però si és d'un podcast la verificabilitat és discutible. Les referències de youtube, en general, no asseguren l'admissibilitat d'un article a la Viquipèdia. Tingués en compte que, en el fons, és una xarxa social i resulta incompatible amb el criteris de neutralitat i fiabilitat d'una enciclopèdia.

Dandousin (discussiócontribucions)

Perfecte m'ho miro, Gràcies!

Pel que fa als jugadors catalans en tenim 5 i més, així que abans de tot miraré com funciona wikidata i ja em posaré a treballar en els nous articles.

Merci!

Resposta a «Cercant un mentor»