Usuari Discussió:Coet/Arxiu 2014

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Viqui-ex-tris

Hola, Coet! Com tenim el tema? Alguna novetat? O definitivament ja són ex-estris? Salut! --Judesba (digues...) 20:25, 9 gen 2014 (CET)

Aix, quina amusió tan gran!!! Ja em funcionen els viquiestris!!! :-) No sé què deus haver tocat, però ha funcionat. Gràcies mil, company!! --Judesba (digues...) 23:50, 12 gen 2014 (CET)
Bé, potser m'he precipitat una mica... No acaben d'anar bé per l'escrutini, ja que la caixa surt una mica massa avall i no permet llegir bé el resultat, de manera que no en tots els casos et deixa clicar el resultat final per a fer l'acció. Salut! --Judesba (digues...) 01:14, 13 gen 2014 (CET)
El problema estava que el MediaWiki:Gadget-bkl-check.js feia tonteries. He actualitzat el codi amb l'original i sembla que ara funciona ja amb el giny activat. També havia canviat una cosa de la plantilla metacaixa que crec que també donava problemes. Reactiva el geni, per favor.--KRLS , (disc.) 10:13, 13 gen 2014 (CET)
Gràcies, KRLS! Ara va bé. --Judesba (digues...) 10:46, 13 gen 2014 (CET)

Plantilla Disseny

Hola Coet, com va tot? T'escric per demanar-te ajuda amb una plantilla, la Plantilla:Viquiprojecte Museu del Disseny. És un estil que fem servir sovint per a projectes educatius però des de fa unes setmanes la plantilla no se'm veu be a la majoria de dispositius, i en mòbil tampoc. Li podries donar un cop d'ull, a veure si hi ha alguna taula que posi malament o alguna cosa similar? El principal problema és que els apartats (Massana, EDra,...) Em surten fora de la caixa o se'm desordena tot. Com ho veus? --Kippelboy (disc.) 11:05, 3 feb 2014 (CET)

Error del bot

Hola! Ahir estava ensenyant algú a editar a la Viquipèdia i, per algun motiu, el teu bot va fer això...– Leptictidium (digui, digui) 09:49, 5 març 2014 (CET)

Estat d'usuari Viquiestris

Hola @Coet:! Fa poc que em vaig instal·lar els viquiestris i l'altre dia vaig voler provar el link per canviar l'estat d'usuari (en linia absent o desconnectat) i no funciona. El problema és que aquest link canvia l'estat de la pàgina Usuari:elquesigui/Status en lloc de /Estat. De totes maneres tots aquests estris estan molt ben aconseguits felicitats. --gerardduenasparlem-ne 18:50, 23 març 2014 (CET)

Vandalitzat la meva pàgina d'usuari

Hola, han vandalitzat fins a 15 vegades la mateixa persona la meva pàgina d'usuari. (un amic s'ha adonat, ha intentat canviar-ho i li ha sortit un BotReversor) Hi ha forma de sapiguer la IP des d'on han fet les 15 revisions on em posen a parir? Ara mateix tinc un procés judicial amb un noi que des de llavors m'està assetjant, i curiosament ha deixat el seu nom en una de les revisions de la pàgina. I vull ficar una denúncia i necessito saber si puc esbrinar la IP per restrejar des d'on es va fer aquest canvi. Salutacions! el comentari anterior sense signar és fet per 7deradio (disc.contr.) 03:02, 6 abr 2014 (CEST)

Això són temes legals o judicials, els usuaris de la Viquipèdia no entrem en eixe àmbit. Pots imprimir l'historial i presentar-lo en una denúncia. També et puc dir que les IPs es poden esbrinar però només per un periode de sis mesos, després desapareixen de la base de dades, no crec que calga iniciar tràmits per poder accedir legalment a la base de dades, ja que per obvietats la justícia és tan lenta que no aplegaries a temps.
Sincerament, no crec que siga necessari recórrer a este tipus d'accions. El millor és oblidar el tema. Pots demanar que s'amaguen les edicions de l'usuari per vexacions o per les raons que cregues i fins i tot pots demanar protegir la teua pàgina d'usuari i de discussió contra anònims i novell. Eixe és el meu consell pel que respecta al que podem fer per tu a la Viquipèdia. –Cœt · mascletà 11:54, 6 abr 2014 (CEST)

Traducció tw09:twinklestrings-ca.jstxt

Hola Coet, he acabat la traducció dels strings de tw09:twinklestrings-ca.jstxt . Hi ha alguns altres a traduir o ja es podria posar en funcionament? --gerardduenasparlem-ne 11:57, 15 abr 2014 (CEST)

El projecte Especial:Cerca_per_prefix/Usuari:Coet/tw no l'he dut mai a bon termini per falta de temps. Si l'any que ve em puc dedicar a estudiar informàtica, llavors, potser serà quan comence amb estos projectes. –Cœt · mascletà 12:40, 15 abr 2014 (CEST)
D'acord-gerardduenasparlem-ne 13:15, 15 abr 2014 (CEST)

Arxivador

Ja em funciona. Això és el que cal fer a Usuari:TronaBot/Python/Arxivador.py. Primer, comprovar el teu locale, imagino que pot ser diferent en cada sistema operatiu, encara que hauria d'estar normalitzat. Amb time.strftime("%d %b %Y (%Z)",time.strptime("01-01-2014 UTC","%d-%m-%Y %Z")) pots anar provant els mesos. Si t'ha passat com a mi:

  1. a line a més de replace ago cal substituir tots els mesos abreviats afegint un punt, a més febrer és febr.,
  2. CET i CEST els he hagut de canviat per "Hora estándar romance" i "Hora de verano romance",
  3. a patterns el primer ha de ser amb el possible punt afegit '(\d\d):(\d\d), (\d\d?) (\S+\.?) (\d\d\d\d) \(.*?\)'
  4. a formats el primer ha de ser "%H:%M, %d %b %Y (%Z)".

--V.Riullop (parlem-ne) 19:36, 9 abr 2014 (CEST)

En linux diria que no apareixen els romanços. M'ho estic mirant a estones. A vore si ho tinc per a hui, tot i que crec que haurà de ser per a demà. El amo de la discu 14:09, 12 abr 2014 (CEST)
Pensant-ho bé, posats a fer substitucions i per evitar futurs problemes, serà millor substituir pel nom sencer, més estable, i usar el format "%H:%M, %d %B %Y (%Z)". --V.Riullop (parlem-ne) 16:12, 12 abr 2014 (CEST)

Notifique contestació: Vriullop

Ho he resolt una mica diferent. He creat la funció get_months() que recull els mesos del sistema i els de la Viqui, després a l'hora del line reemplaça el nom de la Viqui pel del sistema. Com tu, he afegit la regexp en primera posició, però després ja no he tocat res ja que la línia:

			if not time_:
				time_ = txt2timestamp(re.sub(' *\([^ ]+\) *', '', tm.group(0)), "%H:%M, %d %b %Y")

s'encarrega de tranformar el text en timestamp.

Ahir ja va arxivar correctament.

Estic pensant en crear un usuari per a ús exclusiu d'este script, per evitar futurs bloquejos :P

Si vols provar el meu script hauries de canviar la ruta assignada en home =, bé no és necessari si tens l'script a la mateixa carpeta del pywikibot. El que sí que té és que no editarà si no afegeixes el paràmetre -E, l'ordre a posar a la consola seria: archivebot.py -t Usuari:TronaBot/Arxivador Usuari:VriuBot/Arxivador -D

–Cœt · mascletà 13:24, 14 abr 2014 (CEST)

Ok, ho he adaptat a la meva versió, per mantenir els canvis controlats respecte l'original. Sembla que funciona ja que no ha arxivat res. El que no entenc, entre altres misteris, és la instrucció break a def feed_line. --V.Riullop (parlem-ne) 14:41, 14 abr 2014 (CEST)
El break és perquè com ha trobat el mes i l'ha substituït ja no cal que mire si ha de substituir res més, per reduir el temps d'execució. L'amo de la discu 00:06, 15 abr 2014 (CEST)
Ja, però només substitueix el primer mes trobat? --V.Riullop (parlem-ne) 10:28, 15 abr 2014 (CEST)
Pensant-ho més detingudament no és la millor manera de fer-ho. primer hauríem de pillar la cadena de la data, i aleshores substituir el mes pel que correspon, reduïria el temps d'execució amb més precisió i evitaria substitucions on no toca.
Tal com està i contestant a la teua pregunta, el que passaria en el mes de desembre és que possible emt hauria substituït tots els mesos que aparegueren en la línia independentment de si formen part de la signatura o no. Era un recurs fàcil i còmode i amb reduïdes possibilitats d'errors, però encara així hi són. A vore si ho arregle.
L'amo de la discu 12:30, 15 abr 2014 (CEST)
Ja he fet els canvis, si vols vore com arreplega bé les dates afegeix el paràmetre -V (verbose). L'amo de la discu 14:08, 15 abr 2014 (CEST)
Aix, ara que ho havia entès... la substitució és per línia i no per fil... amb cada canvi se m'escapen més coses. --V.Riullop (parlem-ne) 14:05, 16 abr 2014 (CEST)
Doncs, ara utilitze una regexp per filar més prim. Primer la compile a l'inici del codi perquè en faig diversos usos. Quan arriba al tema de la line agafe la signatura, si hi ha, i aleshores únicament substituïsc l'abreviatura del mes wiki pel del mes que empra el sistema però únicament si està dins de la signatura. Abans quan fèiem la substitució amb el mètode .replace() de la cadena de caràcters el que fèiem era substituir tots els ago per ag dins de la mateixa línia, tot i que mai es voria reflectit car la línia s'emmagatzema dins del self.content abans de la substitució. L'amo de la discu 01:12, 17 abr 2014 (CEST)

Registre i identificació al xat

Gràcies pel consell. Ja estic registrat a freenode (de fet ahir ja ho estava quan estava parlant amb el Lluís). No crec que em calgui un cloak (o sí?). De client faig servir el XChat, me'n recomanes algun altre? Aquesta nit em connecto. Si no també podem continuar parlant per aquí. Gràcies per tot. --gerardduenasparlem-ne 14:08, 15 maig 2014 (CEST)

Wiki Loves Earth País Valencià

Bones Coet, ja ha començat el WLE i encara no hem confirmat el premi per a la millor foto del País Valencià. Mirant els del principat, se t'acudeix alguna idea d'un premi per al PV? Amical es faria càrrec del cost sempre i quan estigui en la mitjana del nostre pressupost. Si no em dius res abans de dimecres, tiraré pel dret cercant alguna cosa, ok? He volgut contactar amb tu pq segur que coneixes alguna activitat/proposta/pack natura interessant. Faig @Vriullop: per deixar constància.--Kippelboy (disc.) 15:04, 5 maig 2014 (CEST)

Kippel, em sap greu però ara mateix no tinc temps per a posar-m'hi. T'ho podria mirar el dilluns però este dissabte tinc dos examens i no sé quant de temps em pot suposar el que em demanes. Entenc que és premiar amb una espècie de ruta per algun paratge natural. Ara en quant dese el missatge n'enviaré un al grup d'amics per a que m'orienten ells i et diré quelcom demà, però no vull involucrar-me fins al dilluns pq estes coses s'han d'organitzar bé i mirar entre les diverses ofertes que pugues trobar i això suposa temps, del qual no dispose. Notifique resposta al Vicenç per si ha d'afegir alguna cosa. –Cœt 21:09, 6 maig 2014 (CEST)
Suggerisc el mas de Borràs per a l'allotjament. Però per aprofundir més, un altre dia... –Cœt 13:29, 7 maig 2014 (CEST)
Gràcies Coet pel teu missatge. Disculpa que ahir en mig del curs no vaig poder contestar-te com cal. Amb la informació que ens hans fet arribar ja en tenim més que suficient. Durant la setmana vinent m'encarregaré (jo) de tancar el tema. De moment no cal que facis res més. Gràcies pel teu temps i la teva paciència. :-)--Kippelboy (disc.) 06:47, 17 maig 2014 (CEST)

Vandalisme

Hola, he vist que m'has bloquejat per vandalisme i no atendre a raons. Em resulta irònic haver estat bloquejat per no atendre a raons just després d'escriure quatre paràgrafs per tal d'argumentar la manera en que actue, per algú que ni tan sols s'ha pres la molèstia de parlar abans amb mi i sota les indicacions d'aquells que ni es prenen la molèstia de rebatre els meus arguments (qui sap si fins i tot de llegir les meves explicacions) i anul·len les meves aportacions sense justificar-se. En fi, sou tan patètics que no val la pena perdre més temps amb vosaltres. Així que si em deixes un ratet abans de tornar-me a bloquejar per ser un vàndal, tan sols vull fer un petit escrit de comiat després d'aquests anys col·laborant abans de deixar de molestar-vos per a sempre. el comentari anterior sense signar és fet per 84.127.194.185 (disc.contr.) 20:21, 18 maig 2014 (CEST)

Res, tens tota la raó, que et vaja bé en la vida amb la teua actitud, hi ha normes i no les compleixes, això és no atendre a raons, ja hem escrit i vessat prou sobre el mateix tema, no cal insistir una vegada més. Salut. Cœt 20:26, 18 maig 2014 (CEST)
No, no. La raó és tota teva. Com he pogut oblidar les normes, senzilles com són:
A) Si reverteixes els canvis que fem sense cap justificació als teus articles, et bloquejarem tan sols a tu per vandalisme i guerra d'edicions.
B) Si intentes rebatre argumentadament els canvis que fem sense cap justificació als teus articles, et bloquejarem tan sols a tu per vandalisme i no atendre a raons.
Si veritablement estigueres interessat en les normes hauries pogut llegir primer el que vaig escriure a la pàgina de Pau Cabot, per veure que no vaig contradir res, i parlar-lo. No serà un tema tan aclarit quan el resultat és un sistema que ningú enten per ambivalent i que ha provocat una categorització poc estandaritzada i força contradictòria. Però està clar que es tracta de deixar ben clar quin és el lloc cadascun i que a certa gent no es pot ni mirar-la. Ale, ja em pots bloquejar de per vida. el comentari anterior sense signar és fet per 84.127.194.185 (disc.contr.) 01:36, 19 maig 2014 (CEST)
No estic interessat en blocar ningú. La viquipèdia és consens i fas canvis saltant-te les normes que t'han explicat.
No estic interessat en seguir discutint coses que segons dius hauries de tindre clar si tanta experiència tens.
El teu bloqueig és preventiu, és un avís, i si dialogues no se't blocarà per això. No anem a eternitzar el tema, o aprens a categoritzar i et fixes com estan categoritzat els articles i segueixes el model o seguiran revertint-te uns canvis sense consens per evitar categories redundants. Cœt 05:54, 19 maig 2014 (CEST)

Article Avenc Montserrat Ubach

Bon dia: Sóc Àlex Aleu, geògref i historiador. Voldria contribuïr amb la meva aportació a l'article Avenc Montserrat Ubach. He fet unes modificacions i afegitons i em trobo que un Bot els desfà. Em podries dir quines passes haig de fer per desactivar-ho?. Moltes gràcies. --Alex Aleu Puig (disc.) 14:43, 26 jul 2014 (CEST)

Jornada a Castelló

Bones, el proper dia 9 farem una jornada sobre wiki i educació a Castelló. T'ho dic per si pots / t'interessa venir. Com ho tindries?--Kippelboy (disc.) 10:33, 4 juny 2014 (CEST)

Hi assistiré. –Cœt · mascletà 12:43, 4 juny 2014 (CEST)

escrutini

Hola de nou! he trobat un dels errors del script que em feia ballar el tupí de feia temps: Els vots {{Objecció}} amb la O en majúscules no els comptabilitza. Ja fa temps, com t'havia comentat, que veia que de tant en tant no comptava be els vots en contra de l'esborrament, però fins avui no he vist la llum... Ho he comprovat [aquí]. Ara ja sé com fer-ho per arreglar-ho manualment, però si algun dia tens una estona i ho pots fer molt millor. Gràcies per tot a l'avançada! --Beusson (disc.) 09:02, 27 juny 2014 (CEST)

OK, Beusson, ho mire. He de fer algun canvi més. Cœt 13:07, 27 juny 2014 (CEST)

Error Comentari

El replace que has fet no és correcte. Revisa el codi i esmena perquè he trobat diversos casos: sample.--KRLS , (disc.) 16:58, 14 jul 2014 (CEST)

Ho sé, estic intentant reparar els danys. Eixe codi ja ha acabat la feina, però no varem detectar l'errada a temps. Cœt 18:10, 14 jul 2014 (CEST)

Barra inclinada

M'he estat mirant els canvis que has fet els programes i n'hi ha un que no l'entenc: Què fa la barra inclinada de comptaarticles = comptajaentenen = comptaposoplant = comptaposohack = \? No hauria de ser un zero? El canvi és a [1].--Pere prlpz (disc.) 10:04, 6 ago 2014 (CEST)

Resposta: La barra inclinada inversa és per senyalar que la línia no acaba, seguix a la línia següent. :Com que inicialitzem totes les variables a 0, però la línia és massa llarga, he posat eixe caràcter. Hi ha més cosetes et deixe uns exemples de simplificacions que he fet sobretot m'he entretingut en el tema de formatar les cadenes. Hi ha una convenció que ens diu que les línies no harien d'ocupar més de 80 caràcters.
#Típic
a = "a" + "b"

#Propi de Python. Una cadena adjacent a una altra es concatena: 
a = "a" "b"

#Parèntesi unificador
a = (
    "a" #i en este cas podem posar comentaris
    "b" #fixa't que no hi ha comes, el parentesi només uneix la cadena.
)

#Amb barra inversa:
a = "a" \
    "b"

#En dos línies:
a = "a"
a += "b"

#Personalment no m'agrada concatenar cadenes de caràcters o caràcters amb el signe "+", per tant recorre a:
#Amb "%s" % ("valor")
a = "%s%s" % ("a", "b")
a = "%(a1)s%(b1)s" % {"a1": "a", "b1": "b"}

#Amb "{}" i .format()
a = "{}{}".format("a", "b")
a = "{1}{0}".format("b","a")
a = "{a1}{b1}".format(a1="a",b1="b")
L'instància 'format' té tot un subllenguatge per a formatar les cadenes. –Cœt · mascletà 14:57, 6 ago 2014 (CEST)
Estic intentant unificar els scripts. –Cœt · mascletà 15:00, 6 ago 2014 (CEST)

Retocs del codi

Ei, curiosament ahir vaig estar remenant altre cop els bots, i em vaig donar compte que calia modificar el desorfena per adaptar-se als canvis que hi ha hagut, a més de fer els TODOS apuntats, veig que t'has avançat, merci!

Apunta les modificacions que vagis fent així en tindrem constància i autoria ;) --Castor (disc.) 15:48, 6 ago 2014 (CEST)

Ja ho havies fet i no m'he donat compte ;) --Castor (disc.) 15:48, 6 ago 2014 (CEST)
És que ho he fet. Cœt 15:48, 6 ago 2014 (CEST)

Accés a cobain

Hola coet,

Ja hem vaig registrar al wikitech i tinc tots els permisos concedits, per accedir al grup entenc que m'hi has d'afegir tu oi?

--Castor (disc.) 19:15, 14 ago 2014 (CEST)

Ja tens accés. –Cœt · mascletà 19:07, 18 ago 2014 (CEST)

Problema amb BotReversor

Hola Coet,

Tenim alguns problemes pel que fa al teu Bot BotReversor a Viquinotícies que considera unes quantes edicions de Syum90 com a vandalismes. Puc assegurar-te que les contribucions d'aquest contribuïdor són correctes. Podries donar-hi un cop d'ull? Moltes gràcies.-- Bertrand GRONDIN  → (escriure) 18:54, 11 oct 2014 (CEST)

Viquipèdia:Llista de viquipedistes per nombre d'edicions

Hola, coet, molt bones. Fa uns quants dies que la pàgina Viquipèdia:Llista de viquipedistes per nombre d'edicions no s'actualitza. Crec que és perquè durant uns quants dies no va funcionar la pàgina d'estadístiques d'xtools. T'ho podries mirar? moltes gràcies, ho fa el teu tronabot.--Pitxiquin (disc.) 14:54, 21 oct 2014 (CEST)

Ah, i perdona, però he vist que t'agradaven les plantilles i aquestes coses. Jo no n'entenc ni un borrall. Però m'agrada anar mirant les estadístiques i a la pàgina del tools de les meves contribucions hi falten diverses opcions com estadístiques mensuals o comptador horari i alguna altre. Tu sabries com s'ha de fer perquè surti. Si ho poso diu que he de crear la pàgina, però després no tinc ni idea de què i com ho he de fer.--Pitxiquin (disc.) 15:00, 21 oct 2014 (CEST)

Visualització

Hola. De sobte tinc estranys problemes de visualització (components dels viquiestris que apareixen quatre vegades alhora), a part de que (i això des de sempre) no hi ha manera de passar a vector (tot es converteix en miniatura). Navego amb firefox. No sé si tu em pots ajudar, o bé recomanar-me algú altre. Gràcies!--Hinio (disc.) 20:05, 15 nov 2014 (CET)

S'ha arreglat tot sol (suposo que era un problema amb firefox). Però queda el problema de tenir de nou accés als viquiestris i, eventualment, d'accedir a l'aparença vector, que no hi ha manera! --Hinio (disc.) 20:15, 15 nov 2014 (CET)

Nou problema amb BotReversor

Hola,

El teu bot funciona malament a la Viquinotícies i persegueix el mateix contribuïdor (Syum90). Mira aquesta modificació. Si el bot continués en aquest mitjà, hauria de blocar-lo i no voldria fer-ho. Gràcies per la teva comprensió. -- Bertrand GRONDIN  → (escriure) 16:25, 13 oct 2014 (CEST)

Escolta Coet, ja no cal que facis res amb el bot, almenys no per mi, jo ja no tinc problemes amb ell. Salutacions.--Syum90 (disc.) 16:36, 4 des 2014 (CET)

script de l'escrutini

Hola de nou, feia temps que no venia a enredar-te :-P Fa dies que el script de l'escrutini no funciona i vaig fent-ho manualment. Si tens una estona dona-hi un cop d'ull. Moltes gràcies a l'avançada! --Beusson (disc.) 09:30, 7 des 2014 (CET)