Usuari:7deradio

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organització7deRàdio
Dades
Camp de treballRadiodifusió
Història
Creació11 de novembre de 2011
Activitat
ÀmbitBarcelona
Nom comercial7deRàdio Barcelona

Lloc webwww.7deradio.cat

7deRàdio Barcelona és una emissora de ràdio local privada ubicada al districte de Sants Montjuïc de la ciutat de Barcelona. Va ser fundada el dia 11 de novembre de 2011 per Carlos Ortega, Sergi Camps i Álvaro Maestu i començar les seves emissions regulars el 9 de gener de 2012.

Objectius[modifica]

L’emissora ha estat constituïda com una associació cultural sense ànim de lucre, perquè els diferents veïns i entitats del districte, estudiants de periodisme, així com qualsevol persona interessada pel llenguatge radiofònic, puguin col·laborar, amb l’objectiu de fer una ràdio de proximitat. L’associació té la tasca de donar a conèixer el dia a dia de la ciutat de Barcelona i té la voluntat de ser un eix vertebrador de la vida dels seus 11 barris. Com a entitat cultural, vol donar suport a l'animació sociocultural del districte i també posa especial èmfasi en l'atenció a la formació permanent de joves i adults, a través de les ones de ràdio. Tanmateix, també s’ofereix per encetar projectes amb entitats sense ànim de lucre i també d'utilitat pública, que ajudin a desenvolupar i aixecar la qualitat de vida, social i cultural de les persones. Finalment, 7deRàdio aposta per desenvolupar programes que contribueixin a la normalització lingüística de la llegua catalana.

Cobertura[modifica]

La cobertura de 7deRàdio és de tota Barcelona i, una part, de la seva rodalia. El dial és el 99.2 FM i , en una clara aposta per les noves tecnologies, també es pot escoltar a través de la seva pàgina web (www.7deradio.cat) i mitjançant l'aplicació Tunein Ràdio, accessible des d’Android Market i AppStore.

Funcionament[modifica]

7deRàdio es nodreix de professionals que hi col•laboren desinteressadament, d'estudiants en pràctiques de diferents universitats, així com de veïns que col·laboren en la creació de continguts.

De 7deRàdio han sortit col·laboradors per altres medis de comunicació com per exemple KissFm, Catalunya Ràdio i Rac1, i també per a televisions com 8tv, 3/24 i Tele5.

Programació[modifica]

Encara que és una emissora privada, la seva programació té un marcat caràcter de servei públic, que s’exemplifica amb la creació i difusió de continguts propis. En aquest sentit, 7deRàdio potencia els seus serveis informatius i d’esports, per poder oferir als oients el que passa molt a prop seu, en una clara aposta per la comunicació local i de proximitat. 7deRàdio ofereix productes totalment genuïns que no es poden trobar en altres emissores.

Contacte[modifica]

Les vies de contacte són la pàgina web www.7deradio.cat; les adreces electròniques info@7deradio.cat per informació

Referències[modifica]

Enllaços Externs[modifica]