Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Naruto

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Una imatge del personatge o de la sèrie, com ho fan a les viquis anglesa i castellana, seria força beneficiosa per a l'article. --Xavier D. || A disposar! 17:31, 30 ago 2009 (CEST)

Sí, ho seria, però aquestes imatges tenen drets d'autor i no se com es pugen llavors.Mbosch (disc.) 18:00, 30 ago 2009 (CEST)
Fet Fet! He col·locat el logotip i la portada d'un llibre amb la imatge del persontge. --Xavier D. || A disposar! 18:39, 30 ago 2009 (CEST)
Gràcies. He canviat la imatge de la portada a la secció de manga.Mbosch (disc.) 18:57, 30 ago 2009 (CEST)

Es podrien posar les referències amb lletra més petita, tot i que no sigui amb la plantilla {{Amaga Ref2}}? --Xavier D. || A disposar! 19:15, 30 ago 2009 (CEST)

Si dius de poder de com e pot fer? Ni idea, si et refereixes a si saps com i et deixem per mi cap problema però llavors no quedaria bé ja que no estaria amb el mateix format que els altres articles no?Mbosch (disc.) 19:59, 30 ago 2009 (CEST)
Em refereixo a si es pot fer d'alguna manera. Jo podria aplicar el <small> i </small>, però no sé si seria correcte. Respecte això del format amb els altres articles, no crec que tingi res a veure. Per tant, ho provo? --Xavier D. || A disposar! 20:26, 30 ago 2009 (CEST)
Per mi endavant.Mbosch (disc.) 22:17, 30 ago 2009 (CEST)

Bo/Qualitat

Acabo de votar aquest article amb un Neutral NS/NC, però no perquè pensi que és un mal article o tingui errors (de fet l'article és molt bo), sinó perquè no sé si s'hauria de classificar com un article Bo o com un article de Qualitat. Me llegit alguns apartats i també n'he afegit un (el "Vegeu també"), i he vist que està força bé, però l'article de la Wikipedia en castellà (amb igual extensió, ja que el que fa que sigui més llarg és l'apartat "traducció a l'espanyol") està classificat com a article bo. Realment, no sé si aquest és un article de qualitat que han categoritzat com a bo per error, o realment és un article bo.

Que algú em doni arguments de si ha de ser un article bo o de qualitat. Gràcies :)--Layonard (disc.) 13:53, 31 ago 2009 (CEST)

Bé, jo no puc donar-te uns arguments perfectes per fer canviar la teva opinió, però llegir Viquipèdia:Diferències entre AdQ i BA potser t'ajuda a reflexionar. Jo penso que és un article força llarg, ben referenciat, amb les il·lustracions adequades, sense faltes d'ortgrafia i amb un contingut que tracta sobre tots els temes possibles, que de moment no ha de patir cap marge important de millora. Per tant el meu criteri (si no hi ha cap problema pel mig) és que mereix la distinció de qualitat. --Xavier D. || A disposar! 14:02, 31 ago 2009 (CEST)
Els criteris bo/qualitat de la viquipèdia en castellà no els he entès mai (tot i que reconec que no he fet molt per saber-ho :P). Mira els articles Anticuerpo i Charles Darwin tots dos articles bons, i ara mira els articles Fósil i Célula que són articles de qualitat. Tu veus la diferència? Per què jo no. Em fa mandra buscar però he vist més d'un article de qualitat de la viquipèdia en castellà que aquí dubto ni que tingués el distintiu de bo, així que millor no en facis cas dels seus criteris.Mbosch (disc.) 14:56, 31 ago 2009 (CEST)
La veritat és que, pel que veig, són una mica rarets en això de criteris. Però com el que a mi m'ineteressa és la viqui catalana, penso que nosltres som i hem de ser més estrictes, i jo en aquest cas penso que es mereix la distinció per les raons que he donat abans. --Xavier D. || A disposar! 15:05, 31 ago 2009 (CEST)
Aclarit! Teniu raó :)-- Layonard, Viquiparlem? 17:15, 31 ago 2009 (CEST)
Doncs sincerament... acabo de veure errors. Hi ha referències que estan en anglès, castellà i altres idiomes (les que es refereixen a títols d'obres que són referència per l'article no passa re) però hi ha altres referències explicatives que estan en un altre idioma que no és el català. Per exemple, acabo de canviar una referència que estava escrita en castellà: "Diferencias y censura en Naruto" i enllaçava a una pàgina en anglès. Aquest text (que ja l'he canviat) hauria d'estar en català: "Diferències i censura a Naruto" i seguidament afegir la plantilla (anglès).
Se que pot portar algun temps... però si voleu que el meu vot de qualitat es conservi s'haurà de canviar.
--Layonard, Viquiparlem? 20:17, 31 ago 2009 (CEST)

Doncs en Layonard té raó. Ho sento però em veig obligat a canviar el meu vot provisionalment. --Xavier D. || A disposar! 21:55, 31 ago 2009 (CEST)

Se m'havia passat per alt.Fet Fet!Mbosch (disc.) 22:47, 31 ago 2009 (CEST)