Usuari Discussió:Xavier Dengra/2014 2015

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Arxiu de missatges

Arxiu del 2009
Arxiu del 2010 al 2013
Arxiu del 2014 al 2015

Rebenvingut

Ara es veure't de nou editar. Seria bo veure edicions en l'espai principal d'un tal Xavier Dengra. Et manquen idees sobre què editar? :D--KRLS , (disc.) 01:04, 4 set 2014 (CEST)

Viquiestris que no acaben de funcionar...

Hola Xavier,

Doncs sí, això dels Viquiestris sembla que no és del tot fiable. La veritat és que jo, després de provar tot el que tu dius que has fet a la pàgina de petició als administradors, estic igual que tu: la caixa d'edició s'ha fos, no apareix ni estafant. L'única cosa que em va funcionar una estona va ser treballar amb el Google Chrome, ja que amb aquest navegador no tenia aquest efecte col·lateral, però avui ja em torna a anar malament també. I amb el Firefox també, tururut violes. En fi, només em queda deixar passar uns dies, aviam si és cosa de la memòria cau d'algun servidor i d'aquí a una setmana o dues tot torna a la normalitat...

L'altra cosa trista és que he deixat missatges a la pàgina del teòric responsable d'aquest desgavell, en Coet, però no diu ni ase ni bèstia. Bé, una altra vegada m'ho pensaré dues vegades abans de provar coses d'aquestes.

Apa, sort i fins un altra. I si descobreixes res, si us plau, avisa'm que estic com tu!Peprovira (disc.) 07:24, 24 nov 2014 (CET)

Hola, doncs finalment sí que ho vaig solucionar, però per desgràcia no sé ni com ho vaig aconseguir. Vaig estar dies i dies sense la botonera, però durant aquell temps vaig fer moltes proves: netejar diverses vegades la memòria cau del meu navegador, fer-ne servir un altre (Chrome, Firefox, Safari...), intentar canviar un article sense iniciar sessió (com a usuari anònim), actualitzar les preferències d'usuari (això em sembla que és important, cal que n'eliminis tota referència a fulls d'estils especials per als viquiestris), etc., etc... Crec recordar que fent servir un altre ordinador (p.e. a la biblioteca, o a la feina...) no em passava. En fi, que finalment, quan ja ho donava per perdut, un bon dia em va tornar tot a la normalitat. Ànims, vejam si te'n surts!!--Peprovira (disc.) 07:16, 3 març 2015 (CET)

Premi Guillem de Belibasta

No entenc quin problema hi ha. Em podria indicar les modificacions que he de fer a la pàgina per tal que sigui vàlida?

Premi Guillem de Belibasta

Entenc el fet que el llenguatge no sigui enciclopèdic. Intentaré canviar l'escrit per adequar-lo al que pertocaria per a la Viquipèdia. En cap cas és una còpia del text publicat per cap diari o revista, ja que el text original el vaig escriure jo i les publicacions periòdiques han tret el que els vaig passar. Gràcies per l'explicació, s'intentarà arreglar.

Hola

:-O. Bones, Xavi. Veig que tornes a ser actiu. Cuida't. --J. G. Góngora (disc.) 21:03, 2 març 2015 (CET)

@Góngora: Les bones aficions no es perden mai. M'alegro de veure't per aquí! Aviam si coincidim ben sovint. Una abraçada! --Xavi Dengra (MISSATGES) 21:14, 2 març 2015 (CET)

TRANSLATIO IMPERI

Hola, hi ha referències bibliogràfiques com la 1, que són incorrectes. És: CERDÀ, JORDI i no JORDI, CERDÀ. I també de contingut: la cita original és "una teoria que està en la base de l'eurocentrisme...". Els afegits que he fet estaven documentats bibliogràficament i ampliaven el contingut, mantenint la base del que hi havia. Ho lamento però no estic d'acord.

David González

Hola, el problema és que la primera referència no era exacta, la cita bibliogràfica era incompleta i apareixia dues vegades la numeració de la nota (1)(1). He respectat la base del que hi havia. Intentaré recuperar els afegits. Però em sembla que no he esborrat res "a sac" ni crec que tampoc pots tu esborrar "a sac" tot el que jo hi he escrit i referenciat. Gràcies per contestar-me.

David González

Barnils

M'ho miro! Per cert, ja he demanat la foto de Santiago Vidal per twitter ;) --Davidpar (disc.) 00:16, 15 març 2015 (CET)

Bones, Xavi! Seguint les referències presentades, he canviat el nom de l'article. Efectivament, la castellanització del nom no té sentit si hi ha referències vàlides que especifiquen el contrari. Gràcies! --J. G. Góngora (disc.) 15:26, 15 març 2015 (CET)

Usuari:Xavier Dengra/proves

Hola Xavi,
He estat mirant les teves proves. El que vols fer és per Viquipèdia o per Viquillibres? --Mikicat (Parlem!) 23:09, 15 març 2015 (CET)

@Mikicat: Per la Viquipèdia, i per Viquillibres (en aquesta última ho veuràs fatal, instal·lat el meu vector.css) :) --Xavi Dengra (MISSATGES) 23:23, 15 març 2015 (CET)
He canviat els enllaços de Viquillibres a Viquipèdia, si està malament reverteix els meus canvis ;) --Mikicat (Parlem!) 07:53, 16 març 2015 (CET)

Per cert, què en vols fer, d'això? Plantejaràs que la posin com a {{Benvinguda}}? --Mikicat (Parlem!) 09:03, 16 març 2015 (CET)

@Mikicat: Nops, llegeix aquest fil. Que tinguis un bon dia! --Xavi Dengra (MISSATGES) 09:58, 16 març 2015 (CET)
Estic d'acord amb tu. Un comentari, la data i l'hora no seria millor que fossin una mica més grans? (Només és una opinió ;))--Mikicat (Parlem!) 10:12, 16 març 2015 (CET)
Jo crec que aquesta mida està bé. Diria que algú que vol mirar l'hora, acaba abans mirant-la a la barra de tasques de l'ordinador que no pas anant a la portada de la Viquipèdia no? :P --Xavi Dengra (MISSATGES) 14:29, 16 març 2015 (CET).

Recetpes lliures d'un concurs de cuina

Bon dia, des del consell comarcal del baix Empordà hem realitzat un concurs de receptes per a estudiants de la comarca amb productes de l'Empordà. El concurs de cuina Fem bullir l'Olla. En Kipelboy m'ha facilitat el teu contacte. Les receptes que han realitzat els alumnes són amb llicència oberta així com les seves fotos. Juntament amb l'Amical els hem pujat a aquesta pàgina Receptes i fotografies del concurs.Es poden servir pel viquillibres de receptes? Estan pujades com a imatges però us les puc facilitar en pdf o word. O bé com creus que es podrien dinamitzar? Ja sigui perquè ocasió o per la següent edició. També li he preguntat a n'en Gerardduenas. Salut! --Paputx (disc.) 15:18, 31 març 2015 (CEST)

Cites i referèncias

Benvolgut Xavier Dengra, Gràcies moltes per les recents indicacions a l'edició de l'entrada de Vicent Valls; m'han ajudat molt. Després de les millores fetes, ¿es podria treure la plantilla i la categoria relatives a falta de normalització en cites?

--Hildeschutz (disc.) 22:43, 8 abr 2015 (CEST)

Viquimarató del Vi

Bones. T'informem que, per manca d'un número suficient d'inscrits, l'acte de la Viquimarató del vi que estava previst per demà dia 25 s'anul·la fins a nou avís. Gràcies pel vostre interès i esperem poder organitzar-ho més endavant. Amical WIkimedia i Consell Comarcal del Baix Empordà.--Kippelboy (disc.) 06:45, 24 abr 2015 (CEST)

Sütlaç

Yo no hice el article sütlaç. Qué piensa de Cebollada? Salutacions. --E4024 (disc.) 10:56, 24 abr 2015 (CEST)

@E4024: És el mateix cas. Gràcies per l'avís, ja li he incorporat la plantilla. Bona nit! --Xavi Dengra (MISSATGES) 22:43, 24 abr 2015 (CEST)

Hola!

Hola Xavier, primer de tot gràcies pel missatge que m'has enviat. Sóc conscient de que he posat poques referències a les ampliacions que he fet, ara les aniré completant.

Aprofitant el missatge, necessito que em donis un cop de mà: com puc fer les taules que surten a la part dreta que descriuen una ciutat, monument, personatge, etc..? i un altre... un article de qualitat què és?

salutacions,

Blancafort

Bon dia, Avui he llegit el teu comentari a la pàgina de discussió d'en Blancafort. Admiro la teva pedagogia, és un text que hauré de recordar-me per i reutilitzar amb altre autobombistes curriculumescs, una real plaga. Tot i aixó, normalment, no perc gaire temps amb aquest articulistes d'un article sobre ells mateixos. En aquest cas particular, no he pogut retenir-me de no intervenir, quan he descobert l'obra. Trobo un total manca d'educació de no respondre al teu correus amable. El que prova que hom pot ser bon organer i maleducat. Contiuem.--Flamenc (disc.) 14:41, 6 maig 2015 (CEST)

@Flamenc: Gràcies per l'apreciació! Sincerament, pel tarannà creacionista, intel·lectual i d'un bohemi que no sabria catalogar de l'article (i de la fotografia penjada per ell mateix me'n reservo la opinió), no esperava cap resposta de l'autor. La qüestió és que s'han resolt les mancances de l'article i ara és quelcom acceptable. Per desgràcia sempre hi haurà gent que es voldrà fer autobombo d'ell mateix o d'afins, però la primera intenció és ser sempre cordial i fer-los veure que aquest no és el lloc adequat. Després els resultats són quasi sempre per riure, però vaja, la bona fe que vagi sempre per davant... A reveure! --Xavi Dengra (MISSATGES) 19:56, 6 maig 2015 (CEST)

27S

Bones! T'hi apuntes? Viquiprojecte:27S :-)--Kippelboy (disc.) 08:30, 17 jul 2015 (CEST)

2015 Supercup

Hola, Xavier Dengra. Gràcies per l'avís, ja l'havia detectada. De fet, vaig estar una estona a commons classificant les fotos d'aquesta categoria, i vaig fer-ne servir deu o dotze pels nostres articles, per exemple a Douglas Pereira dos Santos, Andrés Iniesta, Alen Halilović, Thomas Vermaelen, Rafa Alcántara, i uns quants més!.--Carles (enraonem) 11:03, 14 ago 2015 (CEST)

De fet, ara que m'hi fixo, a Luis Enrique Martínez hi has afegit la mateixa foto que jo ja havia afegit una mica abans que tu, i ara surt dos cops a l'article, hehehe.--Carles (enraonem) 11:11, 14 ago 2015 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Ruido Pop (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 18:14, 16 oct 2015 (CEST)

Hola, m'han dit que es poden construir articles nous partint de traduccions automàtiques d'articles en altres idiomes. Això és cert? Com pot fer-se? D'altra banda, no hi ha alguna manera de crear un article que ja tingui la forma bàsica de Viquipèdia (és a dir, amb títol, taula a la dreta per a imatge i informació bàsica, etc.)? En cas que no, com es fan les taules aquestes de la dreta? Gràcies

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
BQUB15-Ccrous (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 16:29, 20 oct 2015 (CEST)

Bona tarda,

Estic realitzant una entrada sobre un alcaloide (batzelladina) i no sé com puc afegir una taula a la dreta amb les seves propietats (seguint el model de la majoria d'entrades sobre compostos bioquímics).

Moltes gràcies!!

Puré de patates

Hola Javier. Acabo de ver que su primera contribución ha sido Puré de patates. Yo también tengo pasión por los temas de gastronomia y he hecho la mayor parte de mis contribuciones en esta area. Como mi català deja mucho que desear, le ruego que de vez en cuando, si tiene tiempo y ganas, repasar "els nous articles de gastronomia fets por mi". (No afigo l'enllaç, ja que no són dificils de veure.) Moltes gràcies d'abans i salutacions. --E4024 (disc.) 16:38, 20 oct 2015 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Ocanades (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 14:00, 30 oct 2015 (CET)

Hola, voldria crear una pàgina d'un grup de música i m'agradaria tenir l'ajuda d'un mentor que m'orienti en la creació. Ja tinc recopilada la informació necessària de les fonts consultades i sé que no existeix. Moltes gràcies

Felicitacions

Bon natalici de l'any que ve. Que sigui profitós per a tothom mainstreamers i outsiders. Salut!
Bestiasonica: enraonem? 22:22, 23 des 2015 (CET)
@Bestiasonica: Salut i Bones Festes! --Xavi Dengra (MISSATGES) 16:13, 24 des 2015 (CET)