Usuari Discussió:Pilardenou999

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

, Pilardenou999

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Pilardenou999/Arxiu 1 en data 04-12-2018.

Viquitrobada 2022 Amposta: toca triar àpats

2
Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Pilardenou999!

Si us plau, passa't per aquesta pàgina relativa als dinars i als sopars i apunta't a aquells àpats als què et sumes i tria els plats de dissabte al migdia (si és que hi dinaràs). Si tens alguna al·lèrgia, intolerància o preferència alimentària, si us plau fes-nos-ho saber aquí o enviant un correu a viquitrobada@wikimedia.cat.

Moltes gràcies i fins ben aviat! Salut!

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Fet!

Gràcies

Resposta a «Viquitrobada 2022 Amposta: toca triar àpats»
Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Pilar.

Si poguessis tenir en compte el que es comenta aquí, m'estalviaries una bona feina. Moltes gràcies!

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Gràcies, Pau. Intentaré esbrinar què vols dir... Sóc de tot menys informàtica, ja se sap...

Resposta a «Si poguessis tenir en compte això ...»
Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé, moltes gràcies per la constància i la qualitat i la vinguda a la Catalunya del Nord! Organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical (que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència i tornar a veure't!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Gràcies Capsot. Vam estar bé a Perpinyà i Elnaǃ Dona records a la teva filla.

Hi vindria, però aquells dies seré fora i no em serà possible. En una altra ocasió segur que sí, potser a la pròxima Viquitrobada... Fins aviatǃ

Capsot (discussiócontribucions)

Bon vespre! Gràcies! Em sap de greu, a veure si ens veiem a la Viquitrobada aleshores. Molt bona setmana! Fins ben prompte! Claudi/~~~~

Resposta a «Bon vespre Pilar!»
Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Pilar. Recorda que aquí, la Categoria:Persones vives, la posa automàticament la infotaula. Això vol dir que si fas una traducció, no hi ha d'haver aquesta categoria manual. És a dir, en fer la traducció, has d'eliminar aquesta categoria manual perquè no la necessita. Gràcies!

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Gràcies, Pau. Ara que ho dius, no vaig saber gaire què hi passava, em sembla, però no la vaig eliminar. Ho tindré en compte. Merci

Resposta a «Categoria persones vives»
Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Pilar. He vist que anaves posant seccions buides a articles d'anys com a 2048. No sé si tens previst anar afegint properament contingut a aquestes seccions, però, si no és el cas, jo miraria d'almanco, no afegir-ne més. Els articles haurien de ser el més fàcil de llegir que poguem i posar encapçalaments buits no ajuda gaire a aconseguir aquest objectiu.

Gràcies.

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Entesos. Ho he fet preparant el de l'any vinent -ja imminent- i tot seguit m'ha semblat que en podia deixar preparats uns quants. Mirava d'evitar que ens passés com en els articles d'anys recents (vg. 2018, 2019, 2020, per exemple), en què les efemèrides, "prediccions" i previsions sobre temàtiques diverses, reals i de ficció, acompanyades de taules inacabables i enormes galeries de fotos, releguen al final de la pàgina les efemèrides clàssiques de naixements i morts. Hi treballo habitualment i es fa difícil moure's i entendre's en pàgines tan denses, variades i creatives. Suposo, però, que aquesta situació requereix més aviat una solució acordada. Em sembla que se n'havia parlat alguna vegada, i ja s'havia arribat a un acord en aquest sentit, però veig que tot continua igual.

Merci

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Pilar.

Entenc que el problema és d'estructura comuna dels articles i que miraves de posar el model per evitar el guirigall estructural dels articles dels anys. Si la teva previsió anava fins al 2048, et veig molt optimista: em costa de pensar com serà la Viquipèdia d'aquí deu anys ...

Per unificar criteris per als articles d'anys potser podries mirar de fer unes directrius consensuades i mirar d'aplicar-les a tots els anys. La idea seria fer més o manco una cosa com Viquiprojecte:Municipis de Catalunya/guia pràctica o Viquiprojecte:Castellers/Model per a articles de colles. Esper que et serveixin les idees!

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Sí, ja ho veus, he posat la directa... jo crec que aleshores... Potser sí que faci una proposta. Bona idea, de debò. En realitat em sembla que s'hauria de fer, ara falta que ens vagui. Merci per les mostres!

FranSisPac (discussiócontribucions)

Benvolguda @Pilardenou999 (c.c. @Paucabot).

De rebot, en voler confirmar amb quin gènere et feia el tractament en el tema de les notícies de portada, he vingut a parar aquí... i en aquest també m'hi sento involucrat!

Ara he vist que ja ens vam comunicar fa poc més d'un any en una discussió "emparentada". La feinada que em dona la meva mala memòria també m'ha portat al que aleshores vaig escriure, escandalitzat, a Discussió:2019, on també t'hauria d'haver posat en còpia. He de reconèixer que sovint "m'he atrevit" amb els articles de dies i de mesos, eliminant o arreglant el que en els resums d'edició he anomenat "desviacions de format consensuat", però no pas amb els anys.

Estic totalment d'acord amb en Pau quan suggereix / demana «unes directrius consensuades». De fet, jo ho veig com una evolució de Viquipèdia:Llibre d'estil del calendari d'esdeveniments i de les taules anuals, donant cabuda i coherència als tres nivells: dia, mes i any; i que, per altra banda, es relaciona amb l'apartat d'efemèrides de la portada, que és per on jo acostumo a entrar-hi. Malauradament, aquest és un dels molts temes que tinc oberts, sobre els que he treballat bastant i he recopilat informació diversa, però que mai trobo l'ocasió de rematar (inconvenients de ser dispers, voler arribar a tot i pecar de perfeccionista). Si t'hi posessis (jo encara no ho descarto), compta amb la meva col·laboració. Com també diu en Pau, podria ser més efectiu que la teva benintencionada anticipació (la qual, per cert, "dona feina" al seu bot que ha de treure les línies buides sota els encapçalaments de secció!).

Cordialment,

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Ahhh, no me'n recordava de qui m'havia dit que s'hi posaria i ho estava esperant. Ho havia somiat? Realment és una feinada i ens sembla que hauria de ser sistemàtic, però sempre tenim tres o quatre coses començades. D'altra banda em violentaria una mica esborrar coses que ha fet un/a altre/a, i tan elaborades, encara que siguin tan clares "desviacions de format consensuat". De moment esperaré que comencis tu. Merci!

Resposta a «Seccions buides»
Capsot (discussiócontribucions)
Resposta a «Sopar del divendres»
Capsot (discussiócontribucions)
Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. Ara m'hi, apunto a això del menú. Pel que fa al transport vinc amb cotxe i porto uns altres tres companys, o sigui, que si no passa res, això ho tenim resolt. Merci. Fins aviat!

Resposta a «Dinar de la Viquitrobada»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode difi'cil. Fa molt de goig notar que continues editant amb constància i qualitat, molti'ssimes gràcies i enhorabona! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i veient com contribueixes hi tens dret de vot. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja som 6ens i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats). De nou moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Resposta a «Molt bon dia!»
Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Pilar.

Revisant articles de músics, hem trobat que l'article Marise Beaujon incompleix els drets d'autor de la pàgina amb la qual es referencia. Hauries de mirar d'explicar el mateix sense infringir els drets d'autor. Fes una ullada a Viquipèdia:Parafrasejat similar.

Moltes gràcies, Pau.

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Gràcies, Pau.

Resolt, em sembla. Crec que ja puc retirar la plantilla oi?

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí, clar. Bona feina!

Resposta a «Drets d'autor»
Capsot (discussiócontribucions)

Hola,

Perdona'm que et vinga a emprenyar, però ja fa una estona que et veig editant i em sembla que ho fas molt bé. Estem fent un vi'deo per al 20é aniversari de la Viquipèdia i t'agraïria que hi participares i potser ho pots lligar al mo'n casteller... Et pose alguns detalls del que ha escrit el company Sorenike a la Taverna.

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

Gràcies per endavant! Molt bona setmana, una abraçada! Claudi/Capsot

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Gràcies Claudi/Capsot... d'acord, ja penso alguna cosa, i tant.

No serà sobre el món casteller, però, que no en tinc ni idea... ;-)

Resposta a «Bon dia!»