Viquipèdia:Viquimarató fotogràfica de Manresa

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Plantilla:Infotaula esdevenimentViquimarató fotogràfica de Manresa
Imatge
TipusViquimarató
Data9 d'octubre de 2021
Temafotografia
LocalitzacióMuseu de la Tècnica de Manresa
OrganitzadorMuseu de la Tècnica de Manresa
Amb el suport d'Amical Wikimedia
El 9 d'octubre del 2021 es farà un recorregut fotogràfic del patrimoni de Manresa, centrant-se en el patrimoni preindustrial i industrial. Activitat presencial i en línia, amb tallers i suport presencial a Manresa. Hi haurà temps per pujar les fotos fins el diumenge, dia 17 d'octubre, com a part de la viquimarató.

Clica aquí per a carregar la teva imatge: Clica aquí per a carregar la teva imatge
Clica aquí per veure les imatges carregades fins ara.

Introducció[modifica]

A la Viquipèdia tot el coneixement està en permanent estat de revisió i millora, i el que fa referència a la música i dansa popular no n'és una excepció. Les persones que hi estan més implicades sovint tenen la preocupació de difondre-la per fer-ne partícips a altres persones i perquè no es perdi.

A la Viquipèdia aquesta voluntat s'ha de fer compatible amb els cinc pilars de la Viquipèdia, que entre d'altres parlen de la verificabilitat i d'evitar el conflicte d'interessos i acaben amb un punt final: Llanceu-vos-hi!.

A l'activitat hi podrà participar tothom, tant participants com amants de la cultura, i des de qualsevol lloc. L'enllaç curt per compartir: https://w.wiki/3jxu.


Llista de participants[modifica]

Anoteu l'usuari i, si no en teniu, el vostre nom. S'hi pot participar tant presencialment com remota. Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar als voluntaris d'Amical a través del correu coordinacio@wikimedia.cat.

  1. Catgirl (presencial)
  2. Gonçalp (presencial)

Necessito ajuda[modifica]

Si no us en sortiu podeu demanar ajuda a la Taverna o escriure a coordinacio@wikimedia.cat.

Recursos[modifica]

Fotos de la viquimarató[modifica]

Aquí fotos de la passejada fotogràfica del dia 9. Malauradament, no vam fer fotos del taller previ. Per la resta de les imatges sorgides de la viquimarató, vegeu el repositori o arxiu d'imatges a Commons usant l'enllaç de dalt.

La jornada i els seus resultats[modifica]

Vam ser pocs perquè van cancel·lar dos grups de 4 a l'últim moment. Primer es va fer un breu taller de com fer-se un compte a la Viquipèdia, i de com pujar fotos, impartit per l'Amicalista (sòcia d'Amical Wikimèdia). Després es va fer la passejada pels racons de Manresa amb patrimoni industrial i més, de la mà del personal del Museu de la Tècnica de Manresa. Vam ser pocs però va ser un dia profitós i bell, i es van acabar pujant unes 177 fotos. Es podria fer una nova edició l'any que ve.