Discussió:Charlotte Perkins Gilman

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El paràgraf següent no quadra amb el que s'explica després:

"Durant l'estiu de 1881, quan Martha es troba de vacances amb la família fora de la ciutat, Charlotte coneix Charles A. Lane. Abans de finalitzar l'any, l'1 de novembre, tots dos es casen i es traslladen a Hingham amb plans de formar una família. El matrimoni té dos fills: Charles C. (1883) i Margaret L. (1886)."

¿Potser va ser Martha, i no Charlotte, qui es va casar i va tenir dos fills?el comentari anterior sense signar és fet per Nnogue (disc.contr.)

Aquest tros sembla traduït de la Viquipèdia en castellà (sense atribució). Allà, en la versió actual, la paraula "Charlotte" no hi és i s'entén que es refereix a Martha, i aleshores tot lliga.
Ara bé, revisant les altres viquipèdies el que em crida l'atenció és que tot i tenir articles llargs, només la viquipèdia en castellà i la nostra parlen d'aquesta Martha.--Pere prlpz (disc.) 15:36, 31 ago 2018 (CEST)[respon]


Notes de l'autora[modifica]

Hola! vosaltres, també esteu interessats a la historia del Feminisme?

FYI: L'article vaig fer-ho en català, castellà i gallec.

Tots tres articles van tenir les mateixes fons documentals, la mateixa escriptora i puc donar fe amb documentació, citada a peu de pàgina, del que vaig escriure després de molta investigació .

(*) Revisaré el paragraf que em dieu...ara mateix no ho recordo.

(**) Nnogue tens raó, a les versions en castellà i gallec no hi havia aquesta errada. Va ser la Martha qui es va casar amb C. Lane i tenir dos fills.

Moltes gràcies per llegir l'article i donar-me el teu feedback :D

Salutacions.

Amazonia_2017