Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Paucabot (discussiócontribucions)

Ho pos aquí perquè no tenc gaire clar on ho puc posar perquè tengui una mica de visibilitat. He fet una llista de problemes que corregesc cada dia del món a causa de traduccions d'altres Viquipèdies:

  • No copieu la sintaxi de les infotaules foranes. El millor és usar les nostres sense paràmetres i que s'agafin els valors de WD.
  • No poseu manualment la Categoria:Persones vives. Aquí, a diferència d'altres viquipèdies aquesta categoria és automàtica (excepte en casos molt puntuals en què no tenim l'edat de naixement a WD).
  • La plantilla {{Commonscat}} ha d'anar sense paràmetres perquè aquí també agafa els valors de WD.
  • Aquí no usam la plantilla {{NF}} que usen a :es. Usau {{ORDENA: en lloc d'aquesta plantilla.
  • No s'han d'usar interwikis dins el text. Millor deixar un enllaç en vermell que posar un enllaç interwiki a una altra viquipèdia de l'estil [[:es:Skam España|Skam España]].
  • Si a l'apartat Vegeu també o als enllaços que hi ha a {{AP}} hi tenim enllaços en vermell, els hem d'eliminar. No té sentit dirigir-los cap a articles amb informació addicional que aquí no tenim.

Se us acut qualque lloc on ho podríem posar (prop del traductor, potser) per tal d'evitar aquests errors?

Gràcies, Pau.

Medol (discussiócontribucions)
Tiputini (discussiócontribucions)
Medol (discussiócontribucions)

Sí, d'acord amb les dues coses que comentes.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Potser podríem demanar que es generi un avís quan algú intenti publicar una traducció que conte algun dels defectes llistats aquí.

Tiputini (discussiócontribucions)

És bona idea. Es pot preguntar si és possible adequar-lo i pensant en les persones novelles l'avís hauria des ser molt entenedor.

Resposta a «Problemes recurrents en les traduccions»