Usuari Discussió:Corretger

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Corretger! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Article de Qualitat[modifica]

Hola company, vull dir-te que m'he mirat el teu article de Maurice Ravel i l'he propossat com aticle de qualitat. El més d'agost serà l'artice destacat del Portal:França. Aquest mes l'article és el de les Guerres Napoleòniques que també està proposat com de qualitat. Vota'l també!!!

--Hugoaes 15:52, 2 jul 2006 (UTC)

Felicitats pels articles[modifica]

Hola! Veig que t'estàs dedicant a fer o traduir articles sobre compositors clàssics i volia felicitar-te per la feina. Com a fan de la música clàssica m'alegra molt que algú s'hi hagi posat. Jo també en vaig fer alguns fa mesos (Alessandro Scarlatti, Antonio Caldara, Vicent Martín i Soler, algunes òperes de Haendel...) però darrerarament ho tinc un xic abandonat. :: Oersted (parlem-ne) 11:52, 27 jul 2006 (UTC)

Compositors barrocs[modifica]

Hola! Veig que te m'has avançat! precisament, com estàs fent molts articles de compositors, anava a escriure't per demanar-te si tenies més informació dels que vaig estar fent aquests últims dies i així ampliar els articles corresponents. --Oersted (parlem-ne) 11:08, 25 set 2006 (UTC)

Doncs efectivament, per escriure aquí n'hi ha prou amb editar i desar els canvis. Si has de fer una edició molt llarga a vegades és millor escriure-ho primer amb un editor de text normal i després copiar-ho tot plegat aquí (bàsicament perquè no hi hagi conflictes d'edicions si per alguna d'aquelles casualitats dues persones es posen a editar el mateix article... no passa gaire però mai se sap). Recorda també que si vols dedicar-te a un article durant alguns dies i no vols que ningú més el modifiqui pots utilitzar la plantilla {{inacabat}} posant-la al començament de l'article, així tothom sabrà que hi estàs treballant. I per acabar felicitats i endavant amb la bona feina! --Oersted (parlem-ne) 15:52, 25 set 2006 (UTC)

Malcolm Arnold[modifica]

Estimado amigo, soy Generalpoteito, usuario de la Wikipedia en español. Como autor del actual artículo sobre Malcolm Arnold en esa versión de Wikipedia, quería felicitarte por haber traducido el artículo al catalán. Me he esforzado por hacer un artículo completo y riguroso, y en ello sigo. En ciertas frases hay ciertos desajustes que iré depurando, y te animo en que en la versión catalana también lo hagas, lo que me será de enorme utilidad. Y, por cierto, ¡qué enorme casualidad que hayas hecho el artículo justo unas horas antes del fallecimiento de Arnold!. A eso se le llama don de la oportunidad ;-). Como digo, muchas gracias. Adeu - generalpoteito

Kolimà[modifica]

Hola! Abans estava donant una volteta pels canvis recents i, com que m'ha sorprès molt agradablement veure un article sobre un topònim rus ben accentuat (Kolimà, i no "Kolima"), li he fet un cop d'ull per sobre i hi he fet alguns retoquets, però no me l'he llegit tot perquè era molt llarg i estava inacabat, a part que ara vaig una mica faltat de temps. Precisament quan tu m'escrivies estava enfeinat també en feines siberianes, heheheh. Bona feina! –Enric, 13:38, 4 oct 2006 (UTC)

Recorda: Al crear un article, cal comprovar a l'enllaç de l'esquerra "El que enllaça ací" que no estàs creant una pàgina orfe. Si cap pàgina enllaça a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.

Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article; Aram Khatxaturian. --Joanjoc (discussió) 12:19, 12 gen 2007 (CET)[respon]

Denominació de les simfonies[modifica]

A bon sant t'encomanes! No en sé gaire de música, i ho ignoro tot pel que fa a això. A mi, particularment, no m'agrada abreviar si no és imprescindible, però... Veig que les entrades de simfonies (de Mahler o d'altres compositors) en altres viquipèdies van totes abreviades, així que segurament seria el millor fer com elles. Jo redenominaria totes les simfonies i faria un comentari a la taverna dient que sembla millor adoptar aquest criteri: si algú té un argument en contra, ja ho diria i en podríem parlar. He mirat un parell de diccionaris i he vist que, en català, l'abreviatura de "número" és "núm.", no "nº" (em sembla que per raons històriques, que venen dels antics documents manuscrits etcètera).

Juan Martínez Báguena[modifica]

Com a complement de la teva magnífica tasca en el camp de la sarsuela, que em sembla que està molt més ben estudiada a la :ca que a cap altra wiki, vaig començar a fer l'article Juan Martínez Báguena. Vaig trobar els títols d'unes quantes obres i d'un parell de llibres que va publicar. Vaig descobrir que hom ha editat tres discos d'obres seves [Homenaje a Juan Martínez Báguena (Alboraia:E.G.Tabalet, 2000), Juan Martínez Báguena (1897-1986): obras para piano (València:Universitat Politècnica de València, 2002) i Praeclàrum Càlicem: II Semana Internacional de Música Religiosa de Valencia 2004 (Madrid: Banco de Sonido, 2004)] però... no he trobat ni a Internet ni a la meva bibliografia la biografia del compositor! Potser surt un petit resum biogràfic en els discos esmentats, però no veig com poder-los consultar. Pots mirar si trobes aquest resum en la teva documentació? Ja t'enviaria l'article que tinc a mitges perquè el pengessis a la Viqui. Records

Ingres[modifica]

Company,

Enhorabona pel treball amb Ingres. Ha quedat un article magnífic!

Vilallonga · (digui digui) 13:59, 25 març 2007 (CEST)[respon]

Salome o Salomé?[modifica]

Mira't la Discussió:Salomé (òpera). Gràcies.--Xtv (que dius que què?) 20:42, 4 maig 2007 (CEST)[respon]

Redoblant[modifica]

He posat que cal fusionar el contingut per què en l'article redoblant posava (o així s'entenia) que són termes sinònims. Efectivament caldria ajuntar tot el contingut i redireccionar des de qualsevol dels temes sinònims cap al nom que s'hagi quedat amb l'article. No sóc el més adequat per dir quin ha de ser el nom que es quedi amb l'article per què en això no hi entenc. Llull · (vostè dirà) 11:02, 20 maig 2007 (CEST)[respon]

Paata Burtxuladze[modifica]

Ja he transliterat el nom segons la correspondència catalana (a semblança de Xevarnadze, per exemple); també he retocat els altres noms georgians acabats en -ixvili, una terminació molt comuna per als cognoms. --Enric 15:24, 16 juny 2007 (CEST)[respon]

Perdona que m'hagi ficat en la teva traducció. Havia vist a la llista d'esborrat la mica de complicació que hi ha hagut amb els dos articles David i he volgut donar un cop de ma abans de veure que tu ja hi eres. Si hi ha quelcom que vulguis canviar de la meva traducció per unificar l'estil, tu mateix. Jordi Roqué 10:25, 21 juny 2007 (CEST)[respon]

Estic fent campanya[modifica]

Hola Corretger,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 23:46, 11 jul 2007 (CEST)[respon]

Graal[modifica]

Gràcies! Em sembla perfecte, soc partidari de fer totes les redireccions que facin falta.--Paco 00:11, 18 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquitrobada[modifica]

Hola Corretger,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:43, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Fitxa de les obres[modifica]

És un plaer veure que de tant en tant apareixen uns quants articles ben fets sobre obres musicals. A veure si entre uns quants fem un bon recull. D'aquí a Nadal serà un tema en el que intentaré contribuir. Dues qüestions: he afegit una plantilla que vaig adaptar. Mira a veure si et sembla bé. Com que no sempre hi ha tota la informació en la plantilla, més endavant es pot treure l'apartat que hi hagi buit (dedicatòria, any de publicació, etc.) i afegir-ne algun que veiem que és necessari. Mira't també uns comentaris que he fet a la discussió dels Diàlegs de Carmelites, a veure que en penses. Salut.--Peer 10:27, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Trobada dissabte 28 de juliol[modifica]

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:51, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Estrena Liceu[modifica]

Hola! Enhorabona per la feina que estàs fent en l'òpera i especialment per haver trobat les dates de les estrenes al Liceu. Sembla que has trobat una llista exhaustiva, jo l'he buscat però no l'he trobat, seria molt demanar que em passessis d'on ho treus?--Lohen11 10:25, 5 set 2007 (CEST)[respon]

Gràcies pels teus comentaris i per la resposta.--Lohen11 15:54, 5 set 2007 (CEST)[respon]

AdQ d'Òpera[modifica]

Quan estava a punt d'arribar-se als 10 vots es va retirar la proposta de votar l'article d'Òpera com a article de qualitat. Com crec que s'ho mereix, he tornat a obrir un nou període de votacions a veure si aquest cop s'accepta. T'animo a participar. Per cert, no es sabut trobar el comentari a la teva objecció pel que fa a les imatges. Si s'hi pot fer alguna cosa, fes-m'ho saber. Cordialment.--Peer 12:26, 31 oct 2007 (CET)[respon]

Hola, sóc Joane. He vist que has traduït part de l'article de Dietrich Fischer-Dieskau lliurement. Gràcies pel teu interès per tan gran cantant. És un dels meus favorits. Joane. --80.36.68.39 19:14, 7 nov 2007 (CET)[respon]

Panteó[modifica]

Noi, per ser que era una traducció automàtica estava molt ben feta. Suposo que és degut al retoc que hi has fet. Realment hi havia molt poques coses a corregir, ja te'n deus haver adonat. Espero amb candeletes nous articles sobre Roma, la meva ciutat preferida ;-) Jo ja he fet els relatius als Fòrums Imperials i el Fòrum Romà, l'Arc de Constantí i el de Septimi Sever, els set turons, etc. Endavant! --Enric 23:05, 19 nov 2007 (CET)[respon]

Reajustament fotos plaça mercat València[modifica]

Hola Corretger. Gràcies pels teus elogis. Ja he ajustat les fotos del Mercat Central. Espere que ara t'agraden més. Salutacions i gràcies pel consell.--Felivet (discussió) 19:42, 10 des 2007 (CET)[respon]

M. de Falla[modifica]

Ja he fet una revisió més a fons. Em falta la part de les obres. He afegit la plantilla TOCright que situa l'index a la dreta (si no t'agrada, es treu). Crec que a més de ser un bon article és el millor, de molt, de les wiquipèdies; i parlem d'un compositor de primera fila. Enhorabona. Jo el proposaria per ser de qualitat. Com a millores:
- es pot afegir algun arxiu de so com a la wiqui anglesa,
-potser alguna biografia general (miraré alguna cosa) que acompanyi les referències,
-convertir alguns enllaços vermells en blaus (feina).--Peer (discussió) 14:57, 20 des 2007 (CET)[respon]

Intentaré fer alguna cosa més i el proposaré jo. Per mi, és una manera perquè la gent el valori i, si és el cas, facin algun comentari que serveixi per a millorar-lo una mica més.--Peer (discussió) 22:44, 21 des 2007 (CET)[respon]
Ja l'he proposat com a article de qualitat. Si vols votar, ho pots fer en aquest enllaç.--Peer (discussió) 09:20, 28 març 2008 (CET)[respon]

Illa de Xàtiva[modifica]

He vist que has participat en la votació per l'esborrat de l'article, votant a favor de la destrucció de l'article, en canvi argumentes que cal mantenir-lo. Hi veig una contradicció. Pots aclarir l'argumentari (per eliminar l'article) o canviar el vot (per mantenir l'article)? Moltes gràcies! --Panotxa (discussió) 19:25, 30 des 2007 (CET)[respon]

Ja he vist que has corregit. Moltes gràcies! --Panotxa (discussió) 19:27, 30 des 2007 (CET)[respon]


Arúspex versus Harúspex[modifica]

He buscat a la GEC i apareix l'article com arúspex, així que ja no he mirat res més, però al rebre el teu missatge he consultat amnb "h" i veig que remet a "arúspex" sense "ha", per lo que sembla que les dues formes són correctes. Vaig a fer una redirecció. Merces. --joc (discussió) 19:10, 11 gen 2008 (CET)[respon]

Acaparador[modifica]

Ei Corretger, deixa alguna òpera pel demés!. Et felicito per la gran feina que estàs fent.--Lohen11 (discussió) 21:16, 11 gen 2008 (CET)[respon]

checkusers inicials[modifica]

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -6 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:02, 12 gen 2008 (CET)[respon]

Òpera catalana[modifica]

Hola Corretger! Em sembla una molt bona apreciació, se m'havia passat. Gràcies i salutacions.--Lohen11 (discussió) 12:56, 14 gen 2008 (CET)[respon]

Ponç Pilat[modifica]

Ostres, tots els altres Pontius es tradueix per Ponci. Deu ser que té tradició catalana com a Ponç; ara fusiono.--joc (discussió) 00:46, 5 febr 2008 (CET)

Giovanni Pisano[modifica]

Si has traduit l'article de la wiki en castella, ho hauries de posar al final, a la seccio de referencies. Xevi (discussió) 21:05, 3 març 2008 (CET)[respon]

Magdalena 2008[modifica]

Jo havia de marxar i he deixat el tema a Vriullop que veig que se n'ha cuidat. Gràcies per l'avís.--Lohen11 (discussió) 18:03, 11 març 2008 (CET)[respon]

Hola Corretger[modifica]

Perdona Corretger. No tinc molt clar com respondre't. Per això he creat una nova discussió. He intentat contestar-te en la teua pàgina, però no he trobat l'entrada "Felicitats" que m'has escrit per editar-la. Dec estar fent alguna cosa malament. En tot cas, gràcies pel teu ajut --Felivet (discussió) 17:51, 13 març 2008 (CET)[respon]

Gràcies Corretger Ha estat un plaer. Novament, no estic segur d'haver-te respost correctament en "discussió". Fes-m'ho saber.--Felivet (discussió) 18:27, 22 març 2008 (CET)[respon]

Hola.[modifica]

Hola podria ajudar-me corregint errors d'ortografia aquí: Brasil? Moltes gràcies. --Santista1982 (discussió) 19:21, 23 març 2008 (CET)[respon]

Bona nit, Corretger[modifica]

He vist que has corregit l'article de Rafael Martínez Valls que crec que tu vas crear i que jo he ampliat pel que fa a la seva contribució musical en la lírica espanyola i catalana.

Discrepo en la catalanització dels sots-títols de les "Zarzuelas". El sots-títol és una informació que va íntimament lligada al títol i per tant, no crec que s'hagi de traduir, no pertany a com està escrit l'article (en aquest cas català). Deixant-t'ho tal i com tu ho has deixat, no es pot saber quins llibrets estan escrits en castellà-espanyol i quins en català.

M'agradaria saber el teu punt de vista Gràcies

--Color sépia (discussió) 20:43, 24 març 2008 (CET)Color sépia--Color sépia (discussió) 20:43, 24 març 2008 (CET)[respon]

Valencians de València[modifica]

Miro de respondre a tot el que em comentes:

  • La categoria de personatges de la ciutat de València s'hauria de crear. Probablement, dels municipis del món que no tenen encara categories per origen és el que té més articles.
  • Sobre el nom de la categoria hi ha hagut algunes discussions, que no han acabat en cap decisió concreta. Crec que la darrera va ser a Viquipèdia:La_taverna/Arxius/Novetats/2007/12#Valencians_i_eivissencs. Valencians del Cap i Casal és el nom més bonic dels que s'han proposat fins ara, però no sé si és massa enciclopèdic; potser caldria consultar-ho a la taverna. De tota manera, si un cop creada la categoria es vol canviar de nom, sempre ho pot fer un bot.
  • Per crear la categoria, per l'experiència de la categoria:barcelonins, crec que el més curt és agafar sistemàticament les subcategories de categoria:valencians per activitat i anar creant dintre de cada una la subcategoria de personatges de la ciutat de València d'aquella activitat, sempre que hi hagi els cinc articles per omplir-la. Desgraciadament, no veig que hi hagi cap manera d'automatitzar la creació de la categoria; com a molt, pot ser d'ajut el "què hi enllaça" de l'article València i el CatScan pot ajudar a trobar articles d'una categoria que ja han estat categoritzat en d'altres categories de personatges de la ciutat (i, si són molts, amb una intersecció es poden categoritzar automàticament), però això només és útil quan ja s'ha començat la feina.
  • Sobre els històrics i contemporanis, de moment no els estic categoritzant per origen (o sigui, per exemple, no tenia intenció de crear una categoria de castellonencs històrics i una de castellonencs contemporanis), tot i que la presa de decisió les contempla; més que res, la intenció és estalviar feina; a més, un cop tots els valencians estiguin categoritzats com històrics/contemporanis i per origen, tampoc hauria de costar gaire fer les categories d'intersecció automàticament, si en Pasqual no s'ha afartat que li doni feina.
  • El que sí que es pot fer és aprofitar que haurem de repassar senceres les categories de valencians per anar-los categoritzant com a històrics/contemporanis a la vegada que els categoritzem per origen.--Pere prlpz (discussió) 16:01, 26 març 2008 (CET)[respon]
La categoria la pots crear tu mateix si vols començar a omplir-la, perquè si esperem a posar-nos d'acord en el nom no començarem mai. Si després hi ha un nom que té més consens, li posem la plantilla {{moure}} a les categories i que les mogui un bot.
Pels històrics i contemporanis, la presa de decisió és Viquipèdia:Presa de decisions/2007/Categorització de balears, catalans i valencians, que és una plana llarguíssima de la que algun dia miraré de fer un resum. Bàsicament, la separació és la Guerra de Successió i els Decrets de Nova Planta (a la Catalunya Nord el Tractat dels Pirineus): la gent de després la categoritzem com a contemporanis (que estan dins d'espanyols o francesos) i la d'abans la categoritzem com a històrics i no els posem en cap estat actual.--Pere prlpz (discussió) 16:17, 26 març 2008 (CET)[respon]

Ajuda[modifica]

Pardó, em pots ajudar amb la taula al article Almazul, si us plau? No enténd perquè té mal la taula? (El meu català no és molt bó, pardó). --Chabi (discussió) 16:08, 27 març 2008 (CET)[respon]

Moltes gràcies, perdona las molèsties. --Chabi (discussió) 16:21, 27 març 2008 (CET)[respon]

Articles de qualitat[modifica]

Moltes gràcies per les teves votacions i pels teus elogis. Salutacions --MarisaLR (discussió) 19:37, 28 març 2008 (CET)[respon]

Croada contra la Corona d'Aragó[modifica]

He revisat de dalt a baix el texte i crec que ha millorat, espero que puguis revisar el vot. Gràcies per la opinió. --Panotxa (discussió) 19:39, 28 març 2008 (CET)[respon]

Cantata[modifica]

Ja està fet. Que estrany, pensava que només els admins podien moure per redirecció. Fins una altra. – Leptictidium (pm!) 20:53, 29 març 2008 (CET)[respon]

Per cert, "el peLegrí" no hauria de ser "el peRegrí"? – Leptictidium (pm!) 20:54, 29 març 2008 (CET)[respon]
Tens raó, pensava que era "pelegrino" en castellà i "peregrí" en català. Vaja. – Leptictidium (pm!) 21:05, 29 març 2008 (CET)[respon]

Eusebio Cañas i José Ríos[modifica]

Estimat company, He vist que has corregit les categories dels dos escriptors ademussers com a escriptors contemporanis. José Ríos va morir abans de la revolució francesa i Cañas, tot i que va morir poc després, es pot considerar també de l'antic regim. Vull dir, que no s'haurien de considerar contemporanis. Si et va bé canvies la categorització. Salutacions--REB (discussió) 20:10, 30 març 2008 (CEST)[respon]

Saldoni i Celdoni[modifica]

Hola Corretger. Efectivament és el mateix personatge, gràcies per l'avís.--Lohen11 (discussió) 18:36, 12 abr 2008 (CEST)[respon]

Lluís Misón[modifica]

Gràcies per l'avís, és estrany que no m'hagi avisat quan l'he creat. En fi, entre penjada i penjada (estic connectat amb un mòbil), els he intentat fusionar. Ja revisaràs si m'he deixat alguna cosa. Ah, he deixat el nom que surt a l'enciclopèdia catalana, no sé si he fet bé. Bona nit.--Lohen11 (discussió) 00:18, 26 abr 2008 (CEST)[respon]

Diumenge al vespre tornaré a tenir bona connexió i ens posem amb la taula de sarsuela. Serà un plaer treballar junts.--Lohen11 (discussió) 00:30, 26 abr 2008 (CEST)[respon]
Ja he acabat la plantilla:Sarsuela i l'he aplicat a Bohemios. A veure que et sembla. Si hi vols fer qualsevol canvi o vols que el faci jo, tu mateix. Espero que t'agradi el color, si no en pots triar-ne un d'aquí i el substitueixes per #AF4035 a l'apartat "titolcatala". Ei, deixa alguna sarsuela per fer eh? Que tinguis un bon dia.--Lohen11 (discussió) 10:15, 28 abr 2008 (CEST)[respon]

Manuel de Falla[modifica]

Ja és AdQ. Enhorabona per la feina.--Peer (discussió) 10:52, 29 abr 2008 (CEST)[respon]

Barroc sicilià[modifica]

Hola! Gràcies per la teva correcció ortogràfica en el Barroc sicilià. Penses fer tota la llista d'artistes de Le Vite? Uff!! --MarisaLR (discussió) 22:27, 9 maig 2008 (CEST)[respon]

Si tens algun que li tinguis una mania especial, m'ho dius i a veure si jo puc fer alguna cosa. --MarisaLR (discussió) 22:37, 9 maig 2008 (CEST)[respon]

D'acord. Encara que d'experta res, només afeccionada. --MarisaLR (discussió) 23:04, 9 maig 2008 (CEST)[respon]

Jinmeiyō kanji[modifica]

Hola, he fet alguns canvis en l'article Jinmeiyō kanji, si tinguessis un moment, en el cas que continuïs pensant que no està bé em podries dir en que creus que està malament i així ho intentaré canviar? Gràcies Mikibc (discussió) 12:22, 11 maig 2008 (CEST)[respon]

Gràcies[modifica]

Gràcies per la correcció de l'enllaç amb Somerset Maugham. Quina fallada! Havia escrit amb n. Aprofito per dir-te que he posat en votacióper article de qualitat el Barroc sicilià, per si vols votar o deixar algun comentari.--MarisaLR (discussió) 19:49, 17 maig 2008 (CEST)[respon]

Cap i casal?[modifica]

Hola, crec que tu has creat les categories de cap i casal, no? Volia dir-te que aquesta expressió em sembla absolutament desafortunada i com se sol dir per ací "poc neutral". Tal vegada ho he expressat de forma excessivament vehement en la pàgina de discussió de Valencians dels cap i casal. Hauria de mesurar les meues paraules, però insistisc en que és una expressió carregada de connotacions i en canvi fàcilment substituïble per altres més clares.M'agradaria moure açò per a que es canviara. Estic segur que hi haurà altra gent a la qual l'expressió li semblarà quasi que ofensiva. --Socarrat (discussió) 13:36, 21 maig 2008 (CEST)[respon]

Ok, disculpa i gràcies. Estic un poc espitós.--Socarrat (discussió) 20:35, 24 maig 2008 (CEST)[respon]

Les vides de Le Vite[modifica]

D'acord. He desfet l'edició de la llista. Ja he vist que la tens a Le Vite. Disculpa.--El noi de la garriga (discussió) 22:48, 2 juny 2008 (CEST)[respon]

Portal de València[modifica]

Et convide a aportar els canvis, retocs o millores que et semble apropiats a aquest portal en procés de creació: Usuari:Espencat/Portal:València...i comptes, l'enllaç del menú prinicpal no funciona i s'ha de trobar ací: Usuari:Espencat/Portal:València/Directori (quan siga presentable, el passarem a Portal:València)--espencat (discussió) 00:31, 4 juny 2008 (CEST)[respon]

Fet Fet! pega-li una miradeta a veure què tal. Em falta més clubs esportius i l'apartat de l'espectacle, la veritat, m'hauràs de dir quines coses més posarem perquè no sé per on anar: són festivals annuals i coses per l'estil, no? doncs aniria ací la Copa de l'Amèrica, o aixó és estirar massa? --espencat (discussió) 22:19, 4 juny 2008 (CEST)[respon]

Ala! acabe de posar el portal en marxa. ara podràs editar tot des d'allà sense més problemes. Suggerisc que continuem el debat/xarrada/etc a la pàgina de discussió del portal, així no caldrà omplir-te massa la teua pàgina i de retruc els usuaris veuran el perquè dels nostres canvis i decisions. Però hauràs de prémer "vigila" a la pàgina o no veuràs quan faig cap comentari. --espencat (discussió) 13:08, 5 juny 2008 (CEST)[respon]

Hola Corretger! Em preguntava si t'agradaria incloure't a la llista d'"amics de València". Mira Portal Discussió:València#Manutenció del portal. --espencat (discussió) 11:51, 18 juny 2008 (CEST)[respon]

Gràcies[modifica]

gràcies corretger, per la bona feina de fer l'article sobre el Teatre Principal. Si anem fent, propte arribarem a eliminar els enllaços morts del Portal. --espencat (discussió) 14:44, 13 juny 2008 (CEST)[respon]

Hola amic[modifica]

Si t'apanya, pots utilitzar aquesta plantilla a la teua pàgina personal. Salutacions! --espencat (discussió) 13:32, 19 juny 2008 (CEST)[respon]

Portal[modifica]

Voldria que entre tots quatre que som, omplessim dos apartats del portal, el d'anècdotes i el d'article destacat. Ara bé, funciona així: cada article i anècdota té una pàgina (plantilla) que apareix durant el mes que toca. per exemple els actuals són marcats com a "juny", i a hores d'ara no n'he fet més. Ja he fet imatges per a tot un any, però també caldria que triessim entre tots els articles que creem els millors sobre València. Igualment cal 11 anècdotes que no siguen tan rovellades com la que vaig fer per al portal de prova, i encara hi és... bé crec que podem anar omplint els buits prou ràpid, tampoc hi ha cap pressa però. Una vegada feta, funciona automàticament i no cal fer més feina al portal. ací teniu les pàgines corresponents: Viquipèdia:Anècdotes seleccionades de València i Portal:València/article del mes. Una salutació. --espencat (discussió) 15:16, 24 juny 2008 (CEST)[respon]

Hola de nou. Al portal de València, hi ha un article destacat que canvie cada mes. Jo i felivet n'hem ficat tres, però m'agradira que tots els amics del portal poguérem triar quins són els articles a destacar. Per cert, els dos articles de qualitat ja hi són. Ací tens la pàgina: Portal:València/article del mes. Salutacions. --espencat (discussió) 14:05, 10 jul 2008 (CEST)[respon]

Llotja de la Seda[modifica]

Hola Corretger. T'escric per si podries fer una mirada a l'article Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Llotja de la Seda, que he proposat com a article de qualitat i si t'agrada el votares com a tal, i si no, que em feres suggeriments. Salutacions.--Felivet (discussió) 06:32, 7 jul 2008 (CEST)[respon]

Òperes[modifica]

Hola Corretger. Felicitats a tu també, fem un bon tàndem. A aquest pas serem dels millors en la categoria de l'òpera. De moment a tu ja t'han dedicat un carrer a Barcelona. Em va fer molta gràcia quan el vaig veure i no me'n vaig poder estar de fotografiar-lo. Si més no, jo et faig aquest present com a company operístic.--Lohen11 (discussió) 13:31, 20 ago 2008 (CEST)[respon]


Alcoi[modifica]

Potser voldries votar a Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Alcoi? --espencat (discussió) 11:36, 27 ago 2008 (CEST)[respon]

Ferrara[modifica]

Potser li podries fer una revisió a l'article a veure si ha millorat la llengua abans de donar per tancada la votació, doncs ja té els 10 vots i en la pàgina de discussió es comenta que ha millorat l'article de quan es va presentar. --Panotxa (discussió) 18:39, 2 set 2008 (CEST)[respon]

Obres per compositor[modifica]

Podries donar la teva opinió a Viquipèdia:La taverna/Arxius/Polítiques/Recent#Obres per compositor?--Lohen11 (discussió) 09:15, 24 set 2008 (CEST)[respon]

Distinció de Tanc[modifica]

Bones! Crec que ets un usuari actiu i m'agradaria que passessis per la votació de distinció de qualitat d'un article, sobre els tancs. He estat treballant els últims dies i m'agradaria que no es quedés l'article penjat a votació, dies i dies... Gràcies pel temps!--Manlleus (discussió) 10:04, 16 oct 2008 (CEST)[respon]

Bernini[modifica]

Bona feina en aquest article! --barcelona (discussió) 17:30, 18 oct 2008 (CEST)[respon]

Prokófiev[modifica]

Fem un bon equip. Per cert, què en penses d'això?--Lohen11 (discussió) 23:08, 23 oct 2008 (CEST)[respon]

Esposalles[modifica]

Perfecte Corretger, recordo que em va costar una mica traduir el nom d'aquesta òpera. Ja no recordo d'on el vaig treure, però vaja, si s'ha representat a València amb aquest nom, no hi ha discussió. Gràcies.--Lohen11 (discussió) 22:00, 31 oct 2008 (CET)[respon]

Foto del mes[modifica]

Volia preguntar, de nou, si t'importaria anar a votar a Viquipèdia:Imatge del mes/2008/11. Una abraçada. --espencat (discussió) 21:25, 2 des 2008 (CET)[respon]

Rafa y Miki[modifica]

Jaja!! Això he pensat aquest matí quan he vist el teu Rafael Sanzio, et felicito jo també! --MarisaLR (discussió) 20:57, 19 des 2008 (CET)[respon]

Bones festes[modifica]

Bon Nadal i un feliç començament d'any --MarisaLR (discussió) 13:24, 24 des 2008 (CET)[respon]

Ferran d'Aragó[modifica]

Feliç Any Nou! Crec que és molt bo, aniria bé posar-lo on Germana de Foix, a la secció de personatges no-nats a València.--espencat (discussió) 17:11, 27 gen 2009 (CET)[respon]

Obra (artista)[modifica]

Hola Corretger. Com a gran editor de composicions musicals, t'informo que s'ha pres la decisió de que a partir d'ara els títols vagin amb la forma Obra (artista), per exemple Sonata per a piano núm. 23 (Beethoven). Salutacions.--Lohen11 (discussió) 09:36, 31 gen 2009 (CET)[respon]

Dubte[modifica]

Hola! Pots mirar el comentari que us he deixat a Portal Discussió:València#Dubte d'himnes? Gràcies. --espencat (discussió) 22:57, 31 gen 2009 (CET)[respon]

Gràcies company. Ho has dit a en Túria o li ho dic jo? --espencat (discussió) 23:32, 31 gen 2009 (CET)[respon]
Fet. Per cert, l'has explicat molt bé, molt diplomàticament...a la fi, com dius, és una qüestió de gust personal i més encara quan es tracta d'una llengua estrangera...--espencat (discussió) 23:43, 31 gen 2009 (CET)[respon]

Gràcies[modifica]

Gràcies per les aclaracions sobre la lletra de Thous de l'Himne de València.

Un abraç! --Túria (discussió) 00:53, 1 feb 2009 (CET)[respon]

Imatge de l'any[modifica]

Potser vulgues votar al concurs de la Imatge de l'any 2008. --espencat (discussió) 19:36, 23 feb 2009 (CET)[respon]

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:20, 6 març 2009 (CET)[respon]

Imatges[modifica]

Escric per si et plauria votar a Viquipèdia:Imatge del mes/2009/03. Salutacions.--espencat (discussió) 10:54, 2 abr 2009 (CEST)[respon]

Alacant[modifica]

Hola, us he deixat un missatge a Portal Discussió:València#Alacant. Salutacions! --espencat (disc.) 14:44, 28 abr 2009 (CEST)[respon]

Mapa[modifica]

Hola, crec que seria molt bo que els usuaris de València com tu apareguera a Viquipèdia:Mapa de viquipedistes, sobretot per donar una imatge més equilibrada de quants valencians treballem activament ací. Alhora aprofite per dir-te que pots votar a Viquipèdia:Imatge del mes/2009/04. --espencat (disc.) 19:53, 4 maig 2009 (CEST)[respon]

Raffaello Sanzio[modifica]

Hola! Navegant per Viquiprojecte:Els 1.000 he trobat el teu article sobre Rafael. No l'he mirat a fons però sembla bo. Has pensat de presentar-lo a avaluació o creus que encara li falta alguna cosa? Salut!--Jey (disc.) 09:09, 11 maig 2009 (CEST)[respon]

Bé doncs no se que dir-te a aquest respecte. Generalment no crec que poguessim sostenir els criteris de en.wiki que forçosament han de ser més estrictes que els nostres. Si et sembla bé suposo que el podriem posar en avaluació i comentar aquest extrem perquè els altres ens donin la seva opinió. --Jey (disc.) 13:39, 11 maig 2009 (CEST)[respon]
Oops! Crec que ja se'ns han avançat!--Jey (disc.) 22:53, 11 maig 2009 (CEST)[respon]

Fotos[modifica]

Un recordatori per si vols votar la Viquipèdia:Imatge del mes/2009/06. I una salutació! --espencat (disc.) 12:12, 1 jul 2009 (CEST)[respon]

Usuari:Davidpar/Actualitat[modifica]

Bon dia,

m'agradaria molt que participessis en la votació per a una nova versió de Viquipèdia:Actualitat: Usuari:Davidpar/Actualitat. Moltes gràcies. --Davidpar (disc.) 14:38, 23 jul 2009 (CEST)[respon]

Els 1000 articles sobre la cultura catalana que tota viquipèdia ha de tenir[modifica]

No sé si ho sabies, però votem ara quins articles incloure i excloure de la llista de 100 articles essencials a la cultura catalana. Potser voldràs votar? ...és a Viquiprojecte:Els 1000 Articles sobre la cultura catalana que tota viquipèdia hauria de tenir/Votacions. De passada, aprofite per donar-te una abraçada.--espencat (disc.) 15:43, 29 jul 2009 (CEST)[respon]

València[modifica]

Bona feina, Corretger! És un gust currar acompanyat! fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 16:12, 11 ago 2009 (CEST)[respon]

Colin Davis[modifica]

Si, veig que els darrers dies ens anem trobant i no és pas la primera vegada. Parlant de trobades, vindràs a Figueres?--Lohen11 (disc.) 19:28, 26 ago 2009 (CEST)[respon]

Cervantes[modifica]

Podries tornar a passar-te per l'article Cervantes i reconsiderar el teu vot? Ja he acabat de finalitzar la seva correcció ortogràfica i ara ja està força més referenciat. Crec que ja és apte per a la distinció. Moltes gràcies. --Xavier D. || A disposar! 22:41, 28 ago 2009 (CEST)[respon]

Fotos[modifica]

Potser t'agradaria votar a Viquipèdia:Imatge del mes/2009/08? --espencat (disc.) 15:13, 4 set 2009 (CEST)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 15:07, 15 nov 2009 (CET)[respon]

Pelléas et Melisande[modifica]

Ja l'he convertit a taulabonica, si no t'agrada, ho reverteixes. Darrerament et veig menys actiu, espero que tot et vagi bé.--Lohen11 (disc.) 21:15, 19 nov 2009 (CET)[respon]

Bones festes[modifica]

Bon Nadal i feliç any nou!! --MarisaLR (disc.) 12:55, 24 des 2009 (CET)[respon]

Emilio_Carrere_Moreno és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Emilio_Carrere_Moreno. --Bestiasonica (disc.) 11:33, 8 gen 2010 (CET)[respon]


Foto del mes[modifica]

Només t'escric aquestes ratlles per convidar-te a votar, si t'abelleix, a Viquipèdia:Imatge del mes/2010/01. Gràcies! --espencat (disc.) 19:51, 1 feb 2010 (CET)[respon]

Ayuda...[modifica]

Saludos, Corretger. Pertenezco a la Wikipedia en español; soy el usuario Spirit-Black-Wikipedista. Vengo con la única intención de una petición algo, indiscreta... Me gustaría ver si usted, podría darle un repaso, o ayudarme en cuanto a una revisión al artículo de Rafael Sanzio; que he traducido de esta Wiki... ¿Contaría con eso? Saludos. --Spirit-Black-Wikipedista (disc.) 22:16, 2 feb 2010 (CET)[respon]

No conozco mucho el idioma inglés, soy un novato en el idioma; te dejo mi correo, de seguro es la mejor opción: blackusd@hotmail.com. Saludos. --Spirit-Black-Wikipedista (disc.) 21:27, 3 feb 2010 (CET)[respon]

Usuari Autopatrullat[modifica]

Apreciat company via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat.--Marc (Mani'm?) 08:47, 14 des 2010 (CET)[respon]

Manquen referències a Édouard Lalo[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Édouard Lalo. --Àlex Esp (Discussió) 02:12, 23 gen 2011 (CET)[respon]

Consulta[modifica]

Podries passa per aquí: Viquiprojecte Discussió:Òpera#Nom dels teatres d'òpera?--Lohen11 (disc.) 13:54, 23 maig 2011 (CEST)[respon]

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation[modifica]

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[1]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [2] --Gus.dan (disc.) 15:35, 4 juny 2011 (CEST)[respon]

Desaparegut[modifica]

Puc fer alguna cosa perquè tornis a estar entre nosaltres? Cada vegada que veig un "seua" em ve al cap el teu nick.--Lohen11 (disc.) 22:43, 19 jul 2011 (CEST)[respon]

Manquen referències a Ca' d'Oro[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Ca' d'Oro. --Pau Cabot · Discussió 20:10, 4 des 2011 (CET)[respon]

Bon dia, xe per favor ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 11:27, 28 març 2013 (CET)[respon]

Et necessitem a tu[modifica]

Bona tarda Corretger,

Necessitem reforços: https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte_Discussi%C3%B3:Els_1.000#Llista_d.27articles_per_pujar_a_30.000

La teva ajuda, per poca que sigui, serà molt agraïda.

Moltes gràcies!

--Davidpar (disc.) 20:41, 3 maig 2013 (CEST)[respon]

Manquen referències a Concepción Arenal[modifica]

Hola Corretger,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Concepción Arenal. --Judesba (digues...) 20:23, 24 nov 2013 (CET)[respon]

Bones! Potser encara recordes d'on vas treure la informació. Salut! --Judesba (digues...) 20:23, 24 nov 2013 (CET)[respon]

Activitats Amical al PV[modifica]

Bones, fa uns dies vaig anar a la Universitat Jaume I per presentar projectes educatius de cara a 2014 i 2015. Et contacto per veure si, en cas de que tirem endavant (diversos profes es van mostrar interessats) podríem comptar amb tu per fer alguns dels tallers d'edició wiki a l'aula. A més, com sabràs, Amical té la voluntat d'incrementar l'activitat al País Valencià. Tens algun contacte a algun museu, biblioteca o universitat on penses que podria anar a fer alguna visita per proposar projectes? Tu coneixes molt millor la zona que jo. Si vols, contesta'm a la meva pàgina d'usuari o per correu electrònic :-)--Kippelboy (disc.) 08:30, 12 juny 2014 (CEST)[respon]

Ocupat?[modifica]

Fa un temps que no edites de forma regular, va tot bé? Volem veure els teus articles de nou!--barcelona (disc.) 22:18, 15 des 2014 (CET)[respon]

Global account[modifica]

Hi Corretger! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (disc.) 01:17, 14 gen 2015 (CET)[respon]

Una abraçada[modifica]

Trobo a faltar al meu company operístic.--Lohen11 (disc.) 15:32, 20 nov 2016 (CET)[respon]

Viquiconcurs Magnànim i Viquimarató a la Fira del Llibre de València[modifica]

Fins el diumenge 14 de maig pots participar al Viquiconcurs Magnànim, un repte per a difondre la Cultura Valenciana de la mà de les publicacions de la Institució Alfons el Magnànim.

El concurs culminarà amb una Viquimarató a la Fira del Llibre de València el diumenge 30 d'abril a partir de les 11 h. al Museu de Ciències Naturals, al Jardí dels Vivers de València.

T'esperem! pacopac (disc.) 23:10, 27 abr 2017 (CEST)[respon]

Avís de retirada AdQ[modifica]

--aLZiNous: deixa'm un missatge. 23:19, 16 feb 2022 (CET)[respon]