Vés al contingut

Usuari Discussió:Joan301009/2009-2012

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvinguda

Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Joan301009! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Podeu fer les vostres proves a Viquipèdia:Pàgina de proves sense cap por de trencar res sense voler.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Ssola (disc.) 18:51, 30 oct 2009 (CET)

Pàgina d'usuari

La teva pàgina serveix per presentar-te i dir les aficions, coneixements o projctes que tens a la Viquipèdia, si és que vols comunicar-los, és la portada d'aquesta discussió que estic usant per comunicar-me amb tu --barcelona (disc.) 11:07, 1 nov 2009 (CET)

Comentaris

Sisplau, hauries de tenir clar que cal respectar el punt de vista neutral en redactar els articles. Evita l'adjectivació excessiva. Pren en compte, a més a més, la importància d'utilitzar fonts que recolzin la informació afegida. Per últim, si és el cas que tradueixes un article d'una Wikipedia en altra llengua, hauries d'afegir la plantilla:traduït de (en aquest enllaç tens les instruccions d'utilització. Ben cordialment. Ferbr1 (disc.) 12:04, 29 des 2009 (CET)

Gràcies, per la plantilla, a partir d'ara ho faré.--Joan301009 (disc.) 10:15, 30 des 2009 (CET)

Plantilla Wikimedia CAT

S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta és mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com d'altres projectes, si no és molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina--Gus.dan (disc.) 20:15, 3 maig 2010 (CEST)

Recordatori Plantilla

Xe, bona nit! He vist que tenies espai per a llogar, no voldries adoptar la plantilla Wikimedia CAT de la qual ja parlava el company? Cordialment, bona nit! Capsot (disc.) 21:04, 19 juny 2010 (CEST)

Gràcies, bona nit, que et vaja tot molt bé! Capsot (disc.) 22:39, 19 juny 2010 (CEST)

Categorització

Abans que segueixis categoritzant, estaria bé que et llegissis VP:CAT. Allà entre d'altres coses, explica el tema de les categories redundants. És a dir, que sempre s'ha de posar la categoria més concreta possible i mai posar-ne de redundants. Pere exemple, les banderes de Catalunya estan categoritzades com a símbols de Catalunya i els símbols de Catalunya són una subcategoria dels símbols dels Països Catalans, no? Llavors, les banderes de Catalunya ja són símbols dels Països Catalans i no fa falta posar-hi aquesta altra categoria. M'explic? Pau Cabot · Discussió 16:01, 10 set 2010 (CEST)

Si l'article es diu precisament Bandera de Catalunya, es refereix a la bandera del territori històric de Catalunya. Pots veure-ho a la introducció, a les referències a l'estatut d'autonomia, etc. En canvi, Senyera Reial sí que es podria considerar un símbol comú. Pau Cabot · Discussió 18:03, 10 set 2010 (CEST)
Ok. Bona feina! Si tens més dubtes, demana el que faci falta. Pau Cabot · Discussió 18:11, 10 set 2010 (CEST)

Categoria petita a Poetes de l'àmbit catalanoparlant

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Poetes de l'àmbit catalanoparlant. --Pau Cabot · Discussió

Hola Joan!

Ja m'ha dit la Sílvia que tenia un amic viquipedista i m'ha fet molta il·lusió.

Veig que estàs fent molt bona feina i en tens un munt per a fer. Jo també vaig fent, dins les meves possibilitats (no tinc mai gaire temps seguit per a dedicar-m'hi, però vaja ...)

M'agradarà molt ajudar-te quan vagi més relaxat, tot i que pel que fa als articles que tens pendents de traduir no domino gaire el tema, però quan m'hi posi si em quedo encallat ja t'ho comentaré. Ara bé, no et prometo res, eh? Primer m'agradaria acabar uns temes que tinc pendents i després ja miraré de donar-te un cop de mà.

Apa, encantat de saludar-te i fins ben aviat.

Salut! xD--Peprovira (disc.) 23:41, 11 set 2010 (CEST)

És una llàstima que de tan jove t'hagin rentat el cervell amb l'odi extrem del separatisme català de la segona meitat del segle XX. --Belchman (disc.) 11:43, 8 oct 2010 (CEST)

No home, no està prohibit... però queda lleig. --Belchman (disc.) 23:28, 8 oct 2010 (CEST)

Sigles plurals

No som un expert en filologia, però pel que he vist aquí, tens raó en la regla, però justament PPCC és una de les poques excepcions a aquesta regla, ja que és un acrònim molt estès. Pau Cabot · Discussió 07:31, 15 oct 2010 (CEST)

Proxis oberts

Es veu que la IP que utilitzes per connectar-te està blocada aquí: Categoria:Proxies oberts blocats. El que va blocar aquesta adreça és Coet. Demana-li a ell a veure si te pot ajudar. Pau Cabot · Discussió 20:14, 4 nov 2010 (CET)

El que t'ha blocat és, efectivament, Shizao, però ho ha fet perquè la teva IP la va blocar Pasqual aquí. I Pasqual és l'antic nom de l'administrador de la Viquipèdia Coet. Pau Cabot · Discussió 20:38, 4 nov 2010 (CET)
Feim el que podem. esper que ho puguis solucionar ràpidament. Si et connectes ara a l'IRC, l'hi trobaràs. Pau Cabot · Discussió 20:47, 4 nov 2010 (CET)
Jo m'hi vaig connectar i li vaig deixar un missatge, però en aquells moments, estava absent. De totes maneres, ho ha d'haver rebut entre això i el teu missatge a la discussió. Pau Cabot · Discussió 06:36, 5 nov 2010 (CET)
Si no vols instal·lar cap programa, te recoman el Chatzilla, que s'instal·la sobre el Firefox: Viquipèdia:IRC#ChatZilla. Pau Cabot · Discussió 20:30, 5 nov 2010 (CET)
T'he deixat la contestació a la teua intervenció. –Coet · BANG · blablabla 15:58, 8 nov 2010 (CET)
Perfecte! Pau Cabot · Discussió 20:19, 9 nov 2010 (CET)

Gràcies, Joan!!!

Moltes gràcies pel teu regalet!! Està molt "currat" i em fa venir ganes de pujar a una moto amb un casc com aquest i córrer com en Toni Elías ...

No l'havia vist fins ara perquè hem estat un parell de dies sense ordinador. Ara ja el tornem a tenir, i m'ha fet molta il·lusió el teu detall. Veig que domines el tema gràfic! XD

M'alegra saber que ja tens solucionat el problema de bloquejos, i així podràs seguir contribuint com sempre a aquesta viquipèdia que tant ens estimem. Jo per part meva hi vaig fent el que puc, i m'agrada veure com entre tots l'anem fent més i més gran. Com ja saps, és un tema clau per a la nostra cultura.

Doncs res, gràcies pels ànims i per tot, i fins aviat.

Salut!--Peprovira (disc.) 06:39, 11 nov 2010 (CET)

Els Simpson

He revertit el vandalisme i he avisat l'usuari. Pau Cabot · Discussió 09:22, 13 nov 2010 (CET)

Banderes

Categoria Discussió:Banderes de nacions sense estat#Neutralitat. Pau Cabot · Discussió 21:42, 15 nov 2010 (CET)

Per llevar cartells de neutralitat, hi ha d'haver un acord a la discussió. No ho pots llevar perquè tu "diries que ara ja té prou sentit". Pau Cabot · Discussió 18:43, 20 nov 2010 (CET)
Tu ho veus neutral i jo no. Conclusió: no hi ha consens. No pots llevar el cartell. A part, el criteri d'inclusió ve determinat per un article sense cap referència i que també té el cartell ... Pau Cabot · Discussió 09:26, 21 nov 2010 (CET)

Alimentació macrobiòtica

És un article clarament esbiaixat com Macrobiòtica. Vaig posar els comentaris a Discussió:Macrobiòtica. Es veu d'una hora enfora que aquest article no respecta VP:PVN i que respon a la defensa d'aquesta pràctica, en lloc de descriure el fet. Només una de les deu referències que representa el coneixement científic del tema ... Pau Cabot · Discussió 21:14, 16 nov 2010 (CET)

Hola Joan

Gràcies, és molta responsabilitat això de l'autopatrullat. M'alegra saber que estàs actuant amb els mapes erronis del commons. Si en saps d'algun que estigui malament digues-m'ho, que tinc curiositat per veure quina mena d'animalades es poden cometre (ja sabem que molts dels nostres veïns no destaquen precisament pels seus coneixements de lingüística ...)

Pel que fa a això que em preguntes, t'haig de dir que m'ho agafaré molt bé ... quan en tingueu l'edat. M'alegraria molt de tenir un "gendre" patriota, però naturalment quan en sigui l'hora (no cal córrer! xD) De moment, estic molt content que sigueu amics al msn, eh? :)

Salut! --Peprovira (disc.) 07:13, 16 des 2010 (CET)

Contribucions polèmiques

Hola Joan301009/2009-2012. Gràcies per col·laborar en la Viquipèdia. Algunes de les modificacions que has fet, no obstant, poden resultar polèmiques i segurament no compleixen el punt de vista neutral, que és un dels principis innegociables de la Viquipèdia. Si tens una font fidedigna que demostri el que has afirmat indica'n la referència, si us plau. Recorda que la Viquipèdia no és una font primària i que tota la informació que aportis ha de ser contrastable independentement.

Per a mantenir la cordialitat en la relació entre viquipedistes és recomanable que, abans de realitzar modificacions que puguin resultar polèmiques, ho expliquis a la pàgina de discussió de l'article. Així demostraràs tenir bona fe i a ningú li semblarà que puguis estar actuant de manera vandàlica. --Àlex Esp (Discussió) 21:12, 23 des 2010 (CET)

Sincerament pensava que era vandalisme pur i dur, per discutir-ho millor anem a la discussió.--Àlex Esp (Discussió) 00:46, 24 des 2010 (CET)

Re: Vall d'Aran

És un punt de vista, però el fet és que és una comarca de Catalunya i està inclosa a l'article corresponent: Comarques de Catalunya. --V.Riullop (#keepitfree) 16:31, 24 des 2010 (CET)

Municipis mirandesos

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 17:16, 27 des 2010 (CET)

Plantilla CUP

Plantilla Discussió:Municipis amb CUPs. Pau Cabot · Discussió 10:27, 29 des 2010 (CET)

Re:D'oh!!!!!

Tornar a entrar .... --Marc (Mani'm?) 15:33, 30 des 2010 (CET)

Articles a fer

D'acord, Joan, en prenc nota. I feliç any nou!--Peprovira (disc.) 10:15, 3 gen 2011 (CET)

Ieps, Joan! De moment he afegit el tema de Portugal. No tenia clar com classificar les organitzacions (ja que no podem qualificar de nacions l'Algarve o l'Alentejo) i per tant els he enquibit com a "moviments regionals". De tota manera, mira-t'ho i fes-hi els canvis que vulguis, només faltaria! Doncs apa, Ja t'aniré tenint al corrent dels altres temes. :) Salut!--Peprovira (disc.) 15:46, 4 gen 2011 (CET)
De res! Ara he fet els de l'Índia. En alguns casos, com ara ètnies Dimasa, Meitei i altres, com que no reclamen territori sinó que són moviments ètnics dins d'una nació, els he enquibit a la nació corresponent. Mira-t'ho a veure què te'n sembla. Que vagin bé els reis! XD--Peprovira (disc.) 07:36, 5 gen 2011 (CET)
D'acord Joan, m'alegro que haguem tancat un tema, doncs. Ara, a la que pugui miraré d'ajudar-te amb l'altre article que em vas dir de la WWW. Apa, adéu! :)--Peprovira (disc.) 23:12, 6 gen 2011 (CET)

Mapa de viquipedistes

He revertit els últims afegit a Viquipèdia:Mapa de viquipedistes. Tal com diu a les instruccions, els usuaris s'hi han d'afegir ells mateixos o amb el seu consentiment. --V.Riullop (parlem-ne) 20:02, 3 gen 2011 (CET)

eines de neteja

Molt bona idea aquesta plantilla. Amb el teu permís me la instal·lo a la meva pàgina, perquè quan vull fer "tasques per la comunitat" sempre vaig de bòlid per trobar es llistes. Perquè no la promociones a la taverna ?. Salut ! --amador (disc.) 19:05, 5 gen 2011 (CET)

Espero que triomfis. Per cert, diguem que li trobes a faltar al Jan van Eyck per que sigui AdQ?. Merci, --amador (disc.) 20:14, 5 gen 2011 (CET)
El contingut de Reputation apareix a "Llegat". Respecte a Estilo és equivalent a "Estil i tècnica" + "Pintura a l'oli". La WP-ES sembla més llarga perquè descriu alguna de les obres "en prosa" mentre que jo m'estimo més de descriure "quasi totes" en format taula i fer un article propi per als més importants. Als comentaris ja vaig deixar el meu punt de vista sobre el contingut de la WP-ES, per si et pot interessar. Merci, --amador (disc.) 21:02, 5 gen 2011 (CET)
;-) amador (disc.) 21:55, 5 gen 2011 (CET)

Sobre la teva firma

No seria millor que firmessis com fa tothom? ho dic sobretot perquè et surti la data en format estàndard automàticament...--Arnaugir 13:50, 7 gen 2011 (CET)

Mira't Usuari:Arnaugir/Firma, potser t'ajuda.--Arnaugir 14:11, 7 gen 2011 (CET)
Perfecte ;) fins aviat!--Arnaugir 14:26, 7 gen 2011 (CET)

Requisits per votar

Bones company, segons diu Wiquipèdia per a poder votar calen 100 aportacions en els darrers tres mesos. No articles, eh! Si et mous sovint per aquí segur que els portes. Si tens ganes de llegir a l'avaluació hi he posat a votació Franquisme a Catalunya. Si et decideixes prento amb calma, és llarguet! :-) Salut! --Josep Xicota (disc.) 09:45, 11 gen 2011 (CET)

Bones, Joan. En referència a la teva votació en aquest article, segueixes tenint la mateixa opinió malgrat els canvis fets? Salut! --Judesba (digues...) 23:53, 14 gen 2011 (CET)

Hola Joan, com anem?

Ara fa temps que no ens trobem per la viquipèdia, oi? Només volia dir-te que estava inspirat i m'ha donat per ampliar una mica la meva pàgina d'usuari i, lògicament, hi he posat l'estrella que em vas regalar, que em va agradar molt. :)

Doncs res, que vagi bé... i Visca la Terra! //*//--Peprovira (disc.) 00:40, 23 març 2011 (CET)

absents

hola com anem? estic fent una passada de reclutament per al Viquiprojecte:Articles absents, el coneixes? t'interessa? --barcelona (disc.) 11:13, 10 maig 2011 (CEST)

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[1]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [2] --Gus.dan (disc.) 16:02, 4 juny 2011 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: Ateneu Popular l'Arboç

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Ateneu Popular l'Arboç. --Pau Cabot · Discussió 19:03, 20 juny 2011 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina Ateneu Popular l'Arboç

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Ateneu Popular l'Arboç», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 09:15, 1 jul 2011 (CEST)


Coherència en els noms de les categories

He vist que estàs creant categories noves. Els noms d'aquestes haurien de ser coherents amb els noms que ja hi ha: Persones de l'àmbit catalanoparlant (a part de que no se solen usar acrònims en els noms d'articles o categories). Ho tendràs en compte a partir d'ara? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 18:15, 1 jul 2011 (CEST)

Podries aturar de fer categories noves noves fins que s'hagi arribat a un consens sobre el nom? La taverna seria el lloc adequat per discutir el tema. Com ja te vaig dir, el nom que estàs usant no és coherent amb la resta de categories ja existents i després s'haurà de fer una feina de traslladar categories ... Gràcies, Pau Cabot · Discussió 11:06, 2 jul 2011 (CEST)
Un parell de coses més: 1. No té gaire sentit (i no se sol fer) crear una categoria per ficar-hi sols una categoria com fas per exemple aquí. En tot cas, i si creus que hi han d'anar més articles però en aquest moment no els hi pots posar, pots usar la plantilla {{Categoria per omplir}}. 2. El tema del nom de les categories. Llegeix els precedents: Usuari Discussió:Basavisaldo#catalanoparlant, Usuari Discussió:Puigalder/Arxiu de discussions de l'any 2009#Categorització i Viquipèdia:Presa de decisions/2007/Categorització de balears, catalans i valencians i entendràs que les categories que estàs creant no tenen el consens necessari i que fins i tot podrien anar en contra d'una presa de decisió. 3. Segueixes mesclant noms sencers i acrònims, és a dir, que en la teva nova versió del sistema de categories ni tan sols hi ha coherència (veges Categoria:Activistes dels PPCC per origen). 4. No ignoris el debat. El debat i l'intercanvi d'idees és el que aconsegueixen fer millor aquesta enciclopèdia. Voler imposar el teu punt de vista d'una cosa per la pràctica dels fets consumats no és el millor que pots fer. Pau Cabot · Discussió 11:37, 2 jul 2011 (CEST)
0. La presa de decisió està tancada, ho diu claríssimament a la capçalera. Pots veure el resultat a Viquipèdia:Presa de decisions/Votacions tancades#2008. 1. No ho entenc: el concepte és el mateix, estam parlant de coherència en els noms ... 2. Podries reanomenar les que ja has creat? 3. Ok 4. Ok. Més que res, te vaig tornar a avisar perquè, després d'avisar-te, vares crear ni més ni manco que 45 categories amb el nom erroni ... Pau Cabot · Discussió 13:42, 2 jul 2011 (CEST)
1. Segons jo, entre de l'àmbit catalanoparlant i dels Països Catalans no hi ha cap diferència. Només és una qüestió de nomenclatura. 2. Sí, ho poden fer bots, però crec que gairebé és més ràpid fer-ho a mà: la majoria de les categories a traslladar només tenen una, dues o tres subcategories. No estam xerrant de categories amb centenars d'articles ... Pau Cabot · Discussió 14:01, 2 jul 2011 (CEST)
1. No t'entenc. 2. Ok. Pau Cabot · Discussió 14:43, 2 jul 2011 (CEST)
Ara t'entenc. Idò, en casos com aquests, és preferible no crear la categoria fins que no hi hagi un contingut mínim per omplir-la. Això és el que te deia. Pau Cabot · Discussió 16:38, 2 jul 2011 (CEST)
Ok. Pau Cabot · Discussió 16:40, 2 jul 2011 (CEST)

Podries pegar una ullada a Categoria:Categories per moure? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 13:00, 2 ago 2011 (CEST)

No fa falta. Si els hi poses {{destrucció}}, les trobaré a Categoria:Sol·licituds de supressió immediata. Pau Cabot · Discussió 13:30, 2 ago 2011 (CEST)
El bot, quan trasllada, copia la categoria tal qual, plantilles incloses. Després s'esborra manualment i ja està. Pau Cabot · Discussió 20:07, 5 ago 2011 (CEST)
S'ha de fer a mà. Tampoc no és tanta feina. I sinó, sempre pots eliminar-la abans de passar-hi el bot i ja no la copia ... Pau Cabot · Discussió 20:26, 5 ago 2011 (CEST)

Acadèmia Reial de Dansa francesa

Hola: L'article sobre l'Acadèmia Reial de Dansa francesa continua essent orfe. El criteri que s'hauria de seguir en desorfenar articles és que articles hi enllacin i no només redireccions. --Bestiasonica (disc.) 19:10, 5 jul 2011 (CEST)

Més que res l'objectiu principal seria el d'enllaçar cap a articles relacionats. D'aquesta manera es poden detectar enllaços rojos en altres articles. Així s'evita que algú inicii un article sobre un tema que ja s'ha començat a tractar en un altre i haver de fusionar-lo.--Bestiasonica (disc.) 00:03, 6 jul 2011 (CEST)

castells, castells, castells...

Moltíssimes mercès (Joan, no? que el teu nick puc escriure qualsevol begenada menys tal com és i no és plan..).... Quin detall més maco :). En quan pugui comprar-me un d'ells, estas convidat in eternum a totes les festes, celebracions, relax, el que calgui. Dues habitacions reservades per a tu exclusivament (sommiar és fàcil i gratis :-)). Una abraçada ben forta!--Maria discu 10:25, 24 jul 2011 (CEST)

Jeff Hardy

Hola Joan. He vist el missatge que em vas enviar fa uns dies per acabar l'article del lluitador Jeff Hardy, com que el missatge és de fa uns dies no sé si hauràs tingut temps de continuar, si encara no esta acabat jo puc traduïr el que queda de la wikipedia anglesa. Gràcies per avisar-me. Salutacions. el comentari anterior sense signar és fet per Mireiadiaz (disc.contr.) 30 de juiol de 2011

Recordatori d'admissibilitat de: Pulpul

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Pulpul. --Pau Cabot · Discussió 00:06, 11 ago 2011 (CEST)

També per a José Miguel Redin. Pau Cabot · Discussió 00:07, 11 ago 2011 (CEST)

Categoria petita a Ska-P

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Ska-P. --Pau Cabot · Discussió

Les plantilles no se solen categoritzar (amb els articles, vaja). Només se sol fer quan tenen una categoria pròpia (veges Categoria:Catalunya) per exemple). Com t'he dit més amunt, si els articles han de ser tots com José Miguel Redin, més val que fusionis la poca informació que hi ha a l'article principal. Pau Cabot · Discussió 10:46, 11 ago 2011 (CEST)
Ho dic per la llargada (ara no diuen gairebé res) i per les referències (ara no en tenen cap). Una recomanació: no hi ha cap pressa per crear els articles. Primer es creen els cinc articles i després la categoria i així no t'estresses. fa l'ullet Més informació: VP:CAT. Pau Cabot · Discussió 10:57, 11 ago 2011 (CEST)
Els membres de grups, allà on estan millor és a l'article del seu grup, a excepció de si ets John Lennon, és clar. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 11:05, 11 ago 2011 (CEST)
Si l'article ha de tenir una frase, per molt referenciada que sigui, s'ha de fusionar a Ska-P. Llegeix Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat#Admissibilitat com a raó de fusió. Pau Cabot · Discussió 11:30, 11 ago 2011 (CEST)

Has llegit el paràgraf que t'he recomanat? Seguesc pensant que els dos articles no són admissibles com a articles propis. Cauen perfectament dins la casuística d'articles que no són admissibles per tenir un article propi però que si que es pot aprofitar la informació per completar d'altres articles. En resum, que contenen un mínim d'informació que es pot fusionar perfectament a l'article del grup. La discografia que has posat a José Miguel Redin sembla que allargui l'article però és informació redundant que ja és a l'article del grup. I si un artista toca a dos grups, cap problema, se'l cita als articles dels dos grups i ja està.

El que podem fer, si vols, és llevar les plantilles {{FVA}} i deixar {{Fusió}}. Això sí, evita crear més miniarticles d'aquests per cada disc, membre del grup, maxisingle o cançó, que ja he vist que has preparat la plantilla per a tal efecte. Pau Cabot · Discussió 21:22, 11 ago 2011 (CEST)

I perquè no intentes fer d'Ska-P un article de qualitat, en lloc de crear microarticles? Pau Cabot · Discussió 22:00, 11 ago 2011 (CEST)
Si no saps què més posar dels membres és que no hi ha més a dir i que, aquesta petita descripció, estaria millor a Ska-P#Formació. Per referenciar el que hi ha ara, millorar l'article i fins i tot ampliar-lo, necessites trobar fonts fiables. Hi ha cap llibre editat sobre el grup? Pau Cabot · Discussió 22:10, 11 ago 2011 (CEST)

Aderus saginatus és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Aderus saginatus. -- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;) 11:50, 5 jul 2011 (CEST)

Veig que tens altres articles orfes, per tant et vaig una llista per no haver de posar tantes plantilles:

-- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;) 13:05, 5 jul 2011 (CEST)

Alguns altres articles també orfes:

-- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;) 15:12, 5 jul 2011 (CEST)

Gràcies per les teves observacions. Són aportacions que vaig fer amb certa pressa. Miraré de fer les correccions que sug.gereixes. --Cdesoy (disc.) 11:36, 13 ago 2011 (CEST)

Categoria petita a Ska-P

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Ska-P. --Pau Cabot · Discussió

Castell de Montsoriu ‎

He deixat una nota a la discussió d'aquest article, pots mirar-te-la? gràcies.--MarisaLR (disc.) 22:31, 5 set 2011 (CEST)

Petició de traducció

Calabrès

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 17:07, 6 des 2011 (CET)

Ateneu Popular l'Arboç

T'he traslladat l'article a Usuari:Joan301009/Ateneu Popular l'Arboç per quan tinguis temps l'ampliïs i referenciïs i el traslladem si és suficientment admissible a un article propi. Tot i així, crec que el més lògic seria que s'amplies la informació a Llista d'organitzacions de l'Esquerra Independentista i ja està.--KRLS , (disc.) 02:44, 22 des 2011 (CET)

Televisió Pla de l'Estany

Perquè aquesta edició? Crec que seria una bona opció per aquest article ... Pau Cabot · Discussió 11:06, 29 gen 2012 (CET)

Ups, disculpes. No t'havia deixat temps ... fa l'ullet Bona feina amb les importacions! Pau Cabot · Discussió 11:22, 29 gen 2012 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina Plantilla:Esborrany d'Ska-P

Hola Joan301009/2009-2012,

s'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Plantilla:Esborrany d'Ska-P», que heu fet o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, pots deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Bestiasonica (disc.) 17:56, 23 març 2012 (CET)