Usuari Discussió:Josepko

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

{{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Josepko/Arxiu 1 en data 26-01-2016.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Bona nit, t'estas confonent d'avisos (uns són per la proposta d'esborrament i altres per la via ràpida). En aquesta pàgina t'ho explicarà millor: Viquipèdia:Esborrar pàgines. Qualsevol cosa em comentes Salutacions!

Jspko (discussiócontribucions)

@KajenCAT, tota la informació que hi havia a la plana de l'Horta Oest, ja l'he copiat a la corresponent de l'Horta Sud.


Gràcies

KajenCAT (discussiócontribucions)

Entesos, però em referia a l'ús correcte de les plantilles. Si utilitzes la plantilla {{esborrar1}}, has de seguir aquest procediment estipulat a Ajuda:Esborrar_pàgines, no el pots deixar a mitges. En canvi, si creus que l'article en qüestió compleix algun dels criteris de supressió ràpida, has d'utilitzar {{supressió}} o alguna de les plantilles que surten en aquesta pàgina: Viquipèdia:Criteris de supressió ràpida.

Salut,

Resposta a «Avisos d'esborrament»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància, fa molt de goig! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja hem assolit un 25% de participacio' i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna on es diu diverses coses sobre les eleccions (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats o directament al meu enllaç: Usuari:Capsot/Eleccions). De nou, moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge una molt bona setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia Josep!»
Multituberculata (discussiócontribucions)
Jspko (discussiócontribucions)
Resposta a «Translation request»
Jaumellecha (discussiócontribucions)

Em sembla bé el crear dues categories per a diferenciar els dos quadrangles; per si et pot interessar, a la Lluna passa una cosa semblant (Cartografia de la Lluna); Per cert, deixaré fets tots els articles sobre estructres exogeològiques i les deixaré totes amb les seves llistes corresponents.

Jspko (discussiócontribucions)

Anar fent... ;)

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Bones! Pel que fa Cavus, segons la IAU és CB (veure -> Descriptor Terms). Seria més lògic que fos com tu dius (CV) (CA no, perque ja ho te assignat Catena), però per algun motiu es va decidir que fos CB; Com a curiositat, cràter és (AA). ;)

Resposta a «Quadrangles»
Alzinous (discussiócontribucions)
Jspko (discussiócontribucions)

Disculpes, no sé ben bé com funciona açò!

Gràcies.

Alzinous (discussiócontribucions)

Cap problema. T'explico... Per fer una proposta d'esborrament s'ha de seguir el procés que està explicat aquí, Ajuda:Esborrar pàgines. Amb això, l'article va a parar a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes on hi ha totes les propostes d'esborrament i allà s'acaba de discutir el que és més convenient. Tot i així, la proposta s'ha de justificar d'alguna manera. Que un article no tingui referències (com era el cas) pot ser un motiu d'esborrament, però l'article es pot salvar, simplement, afegint les referències que hi falten. Una altra mesura (quan el problema és que falten referències) podria ser inserir la Plantilla:Falten referències o bé la Plantilla:Falta verificar admissibilitat. D'aquesta manera, un altre editor podrà ocupar-se'n del tema. Hi ha, encara, una altra plantilla que serveix per demanar la supressió sense discussió (Plantilla:Supressió), però aquesta s'hauria d'emprar només en casos molt clars de vandalisme, o articles sense contingut, o escrits en altres idiomes, etc. Més o menys, aquestes serien algunes de les opcions possibles. Si tens qualsevol dubte o necessites qualsevol altra cosa m'ho fas saber. Gràcies per l'interès. Salut i fins una altra! :-)

Jspko (discussiócontribucions)

En aquest cas hauria d'haver emprat la plantilla {{supressió}} veritat?

Alzinous (discussiócontribucions)

Hi ha editors que consideren que un article molt curt i sense referències es pot esborrar directament i sense discussió. L'article, però, parlava d'una sèrie de dibuixos animats, protagonitzada per Eminem, que existeix. No hi havia cap problema amb el contingut, ni es tractava d'un cas evident de vandalisme ni de mala fe. El problema era la falta de referències. En aquest cas, el que hauria fet jo, hauria estat buscar alguna referència i completar una mica l'article. L'opció B hagués estat posar la plantilla d'admissibilitat (FVA). El fet que un usuari anònim publiqui un article tampoc és un problema. Una bona part d'edicions vàlides estan fetes per usuaris anònims. En tot cas, si t'hi trobes amb un cas de supressió ràpida la manera correcta de fer servir la plantilla de supressió ràpida és aquesta: <noinclude>{{Supressió|motiu de la supressió ràpida}}</noinclude>

Jspko (discussiócontribucions)

Em ronda pel cap que el text de l'article era un simple "pepe"! :D

Alzinous (discussiócontribucions)

Era una frase que feia esment a la sèrie de dibuixos The Slim Shady Show. No passa res, si algú creu que aquesta sèrie es mereix un article ja la tornaran a crear.

Resposta a «The Slim Shady Show»
Jaumellecha (discussiócontribucions)
Jspko (discussiócontribucions)

Ja la tinc! ;)

Resposta a «Per si et pot interessar»
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia i moltes gràcies per l'excel·lent feina que fas en articles d'astronomia! Compte, emperò, amb els últims articles que has creat sobre cràters de Vesta: amb tan poc contingut, es troben entre els articles més curts de la Viquipèdia i es podrien acabar proposant per esborrar o fusionar per no arribar a ser un mínim esborrany. Segurament valdria la pena ampliar-los una mica amb dades com ara la mida de cada cràter, quan i com es va descobrir, en quina part de l'asteroide es troben, etc. Salut!

Jspko (discussiócontribucions)

És la informació que hi ha... :( Ho intentaré.

Resposta a «Cràters de Vesta»
Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions.

Resposta a «Enviament màscara Viquipèdia 2021»

Correcció Plantilla:Infotaula persona

5
FranSisPac (discussiócontribucions)

Estàs a mig treballar-hi?

Si vols m'hi poso.

Jspko (discussiócontribucions)

Pense que he fet bé!

Jspko (discussiócontribucions)

S'hauria de blocar la MAC 2804:D55:5238:CD00:E15B:5CE4:26A:B1F8 no?

FranSisPac (discussiócontribucions)

Ara si he fet la reconstrucció total. Si es repeteix el vandalisme sí caldria demanar el bloqueig.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Josepko. Hauries de fer uns quants canvis als teus articles i així no els hauria d'anar fent jo darrera tu:

  • La infotaula {{IOA}} només l'has d'afegir per a objectes astronòmics concrets i no per a tipus o classes d'objectes astronòmics.
  • L'article principal de la categoria ha d'estar dins la categoria.
  • Aquest article principal només ha de tenir una categoria (la principal, precisament)
  • Les categories han de ser en plural.
  • En crear una categoria, l'has d'enllaçar amb la categoria equivalent d'una altra llengua.
  • Quan fas una llista puntejada, no fa falta deixar una línia entre ítem i ítem.

Si tens dubtes, demana.

Gràcies.

Jspko (discussiócontribucions)

Ho intentaré. Gràcies Pau.

Paucabot (discussiócontribucions)

Més: l'article principal d'una categoria ha d'anar indexat amb un espai: Special:diff/23928612. Mira, abans de fer un canvi, per favor, si ja l'has fet una vegada i ha estat corregit.

Gràcies, Pau.

Paucabot (discussiócontribucions)
Jspko (discussiócontribucions)

vaig a vore... Gràcies Pau