Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Josepko

Alzinous (discussiócontribucions)
Jspko (discussiócontribucions)

Disculpes, no sé ben bé com funciona açò!

Gràcies.

Alzinous (discussiócontribucions)

Cap problema. T'explico... Per fer una proposta d'esborrament s'ha de seguir el procés que està explicat aquí, Ajuda:Esborrar pàgines. Amb això, l'article va a parar a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes on hi ha totes les propostes d'esborrament i allà s'acaba de discutir el que és més convenient. Tot i així, la proposta s'ha de justificar d'alguna manera. Que un article no tingui referències (com era el cas) pot ser un motiu d'esborrament, però l'article es pot salvar, simplement, afegint les referències que hi falten. Una altra mesura (quan el problema és que falten referències) podria ser inserir la Plantilla:Falten referències o bé la Plantilla:Falta verificar admissibilitat. D'aquesta manera, un altre editor podrà ocupar-se'n del tema. Hi ha, encara, una altra plantilla que serveix per demanar la supressió sense discussió (Plantilla:Supressió), però aquesta s'hauria d'emprar només en casos molt clars de vandalisme, o articles sense contingut, o escrits en altres idiomes, etc. Més o menys, aquestes serien algunes de les opcions possibles. Si tens qualsevol dubte o necessites qualsevol altra cosa m'ho fas saber. Gràcies per l'interès. Salut i fins una altra! :-)

Jspko (discussiócontribucions)

En aquest cas hauria d'haver emprat la plantilla {{supressió}} veritat?

Alzinous (discussiócontribucions)

Hi ha editors que consideren que un article molt curt i sense referències es pot esborrar directament i sense discussió. L'article, però, parlava d'una sèrie de dibuixos animats, protagonitzada per Eminem, que existeix. No hi havia cap problema amb el contingut, ni es tractava d'un cas evident de vandalisme ni de mala fe. El problema era la falta de referències. En aquest cas, el que hauria fet jo, hauria estat buscar alguna referència i completar una mica l'article. L'opció B hagués estat posar la plantilla d'admissibilitat (FVA). El fet que un usuari anònim publiqui un article tampoc és un problema. Una bona part d'edicions vàlides estan fetes per usuaris anònims. En tot cas, si t'hi trobes amb un cas de supressió ràpida la manera correcta de fer servir la plantilla de supressió ràpida és aquesta: <noinclude>{{Supressió|motiu de la supressió ràpida}}</noinclude>

Jspko (discussiócontribucions)

Em ronda pel cap que el text de l'article era un simple "pepe"! :D

Alzinous (discussiócontribucions)

Era una frase que feia esment a la sèrie de dibuixos The Slim Shady Show. No passa res, si algú creu que aquesta sèrie es mereix un article ja la tornaran a crear.

Resposta a «The Slim Shady Show»