Plantilla:Falten referències

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Aquesta plantilla de manteniment serveix per a donar conformitat a les desviacions sobre la norma de verificabilitat dels continguts descrita a Viquipèdia:Verificabilitat. En general serveix com a advertiment a lectors i editors sobre les mancances de fonts documentals fiables citades en un determinat article.

Utilització

S'afegeix a l'inici de l'article o d'una determinada secció afegint la sintaxi {{falten referències}} o la drecera {{FR}}. Es pot afegir com a paràmetre l'explicació d'on falten en concret les referències o qualsevol altre comentari aclaridor en relació a aquestes fonts documentals. Aquesta plantilla categoritza les pàgines a Categoria:Articles sense referències. És recomanable, però no necessari, marcar especialment aquelles frases o dades concretes sobre les que caldria clarificar-ne la citació (vegeu {{citació necessària}}) per tal d'ajudar als editors que vulguin millorar la qualitat de l'article.

Exemple d'ús

Amb un paràmetre aclaridor

{{FR|data=març de 2024|les dades relatives als premis rebuts}}

Vegeu també


Advertiment a lectors i editors sobre les mancances de fonts documentals fiables citades en un determinat article.

Paràmetres de la plantilla[Edita les dades de la plantilla]

ParàmetreDescripcióTipusEstat
Descripció1

Paràmetre aclaridor del tipus de referències que manquen.

Cadenaopcional
Datadata

Mes i any actual en minúscula, per exemple "setembre de 2014".

Dataopcional