Plantilla:Falten referències

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Aquesta plantilla de manteniment serveix per a donar conformitat a les desviacions sobre la norma de verificabilitat dels continguts descrita a Viquipèdia:Verificabilitat. En general serveix com a advertiment a lectors i editors sobre les mancances de fonts documentals fiables citades en un determinat article.

Utilització

S'afegeix a l'inici de l'article o d'una determinada secció afegint la sintaxi {{falten referències}} o la drecera {{FR}}. Es pot afegir com a paràmetre l'explicació d'on falten en concret les referències o qualsevol altre comentari aclaridor en relació a aquestes fonts documentals. Aquesta plantilla categoritza les pàgines a Categoria:Articles sense referències. És recomanable, però no necessari, marcar especialment aquelles frases o dades concretes sobre les que caldria clarificar-ne la citació (vegeu {{citació necessària}}) per tal d'ajudar als editors que vulguin millorar la qualitat de l'article.

Exemple d'ús

Amb un paràmetre aclaridor

{{FR|data=agost de 2018|les dades relatives als premis rebuts}}

Vegeu també


Advertiment a lectors i editors sobre les mancances de fonts documentals fiables citades en un determinat article.

Paràmetres de la plantilla

ParàmetreDescripcióTipusEstat
Descripció1

Paràmetre aclaridor del tipus de referències que manquen.

Per defecte
buit
Exemple
buit
Valor automàtic
buit
Cadenaopcional
Datadata

Mes i any actual en minúscula, per exemple "setembre de 2014".

Per defecte
buit
Exemple
buit
Valor automàtic
buit
Dataopcional