Discussió:Parlament Europeu

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Edicions revertides[modifica]

He revertit bona part d'aquestes edicions de l'Arcan1275 pels següents motius:

  • El fet de presidir el Parlament no fa que Roberta Metsola deixi de ser eurodiputada. Per tant, no té cap sentit dir que el Parlament té «704 diputats + la presidenta», com si la presidenta no fos diputada.
  • El fet de dividir el Parlament Europeu en govern i oposició ben ordenats i definits és una «fumada» d'un parell d'usuaris de la Viquipèdia en anglès i que ha despertat suspicàcies allà mateix. És el resultat d'extrapolar dinàmiques pròpies de parlaments nacionals a un Parlament Europeu que funciona de manera sui generis. I la millor prova és que no trobareu cap font fiable —cap ni una!— que digui que hi ha un govern Von der Leyen amb 420 diputats, un suport extern amb 30 diputats i una oposició amb 255 diputats. És recerca original pura i dura. Així doncs, Objecció Objecció absoluta a tornar a posar aquesta suposada «informació» sota qualsevol forma.
  • Els canvis a la intro són un copy-paste textual de l'article equivalent en castellà que empitjora el redactat i el fa massa enrevesat i confús. El concepte de bicameralitat ja està explicat en el cos del text. De totes maneres, estic obert a incorporar-lo també a la intro sempre que es proposi un redactat més polit i un millor lloc per integrar-ho (segurament, al tercer paràgraf millor que al primer).—Leptictidium (digui) 20:43, 30 març 2024 (CET)[respon]