Vés al contingut

Portal Discussió:Informàtica

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'estructura del portal no és gens robusta. Tots els escrits de surten per arreu, els textos allargats fan difícil la lectura, no hi ha mecanismes que permetin canviar els apartats amb temps, els diferents apartats acaben a diferent alçada, els textos d'edició queden fora dels requadres, no aguanta canvis de mida de la lletra en el navegador, els textos d'edició pràcticament no es veuen... sé que no hi ha obligatorietat a tenir cap estructura concreta per als portals, però no queda millor l'estil que tenen la majoria? Apart, no s'hi compleix la normativa de parlar en impersonal i dirigir-se de vós al lector, encara que això s'arregla en un moment. Llull · (vostè dirà) 13:26, 9 abr 2006 (UTC)

Han millorat diversos detalls d'estètica, però l'estrcutura segueix sense ser robusta. Llull · (vostè dirà) 15:41, 9 abr 2006 (UTC)
He intentat millorar l'estètica, però la major part de tot el que em dius no ho sé fer. Ets lliure de fer les millores que creguis oportunes.--Aljullu (discussió) 15:59, 9 abr 2006 (UTC)
Sí? No t'enfadaràs si sóc dràstic? :p Llull · (vostè dirà) 16:02, 9 abr 2006 (UTC)
Home, seràs molt dràstic? XD Home enfadar-me no perquè en això consisteix la Viquipèdia, però porto tot el día en això... Buenu, tu fés, que segur que quedarà millor. De pas hem guardo el codi HTML com a record (u_u'). Tu fés, tranquil, a més sino sempre podem retorcedir.--Aljullu (discussió) 16:09, 9 abr 2006 (UTC)
OK. Primer semblarà que es perd informació, però ja la recuperaré. Llull · (vostè dirà) 16:11, 9 abr 2006 (UTC)

Què tal, com ha quedat? Encara queda per fer tot allò que diu a l'apartat de col·laboració (articles, preguntes, anècdotes i imatges). Llull · (vostè dirà) 18:10, 9 abr 2006 (UTC)

El directori, per cert, és pobríssim, però he preferit deixar-ne un esborrany esperant que algú amb coneixements el sàpiga emplenar. Llull · (vostè dirà) 18:27, 9 abr 2006 (UTC)
És brutal!! Impressionant!! Intantaré millorar el directori (que ve a ser els menús, no?). Ha quedat molt millor de com estava. Ja que en saps tant perquè no et dediques a fer portals i pàgines on l'estètica sigui tan important?--Aljullu (discussió) 19:05, 9 abr 2006 (UTC)
Ja n'he fet uns quants, però no creguis, només es tracta de saber copiar i enganxar amb traça de diferents llocs i ajuntar-ho. El directori, ve a ser una exposició esquematitzada del que és la informàtica i com la tenim en articles a la Viquipèdia. Jo hi he fet només 4 subparts, però no hi entenc, de manera que suposo que es pot organitzar de moltes diferents maneres. Veuràs exemples als altres portals com a Portal:Física, Portal:Biotecnologia o el Portal:Catalunya. Llull · (vostè dirà) 19:11, 9 abr 2006 (UTC)

En el directori posem els videojocs a dintre del programari com amb l'ofimàtica i els sistemes operatius? Llull · (vostè dirà) 21:25, 10 abr 2006 (UTC)

Si, queda millor, va ser error meu.--Aljullu (discussió) 10:37, 17 abr 2006 (UTC)


iep m agrada el portal, encara no l havia vist, ja mi passare mes sobint si puc

--Josep Moragues 19:47, 10 jun 2006 (UTC)


Enllaçeu el portal de videojocs en aquesta pàgina (a sota, on posa altres wikis relacionades amb aquest). Per Malleus, seguiu així, :-)

bon portal![modifica]

Molt atractiu, si senyor! Només una petita crítica constructiva:

   emmagatzemadors d'informació: CD · Disquet · DVD · Targeta flash · USB
   Comunicació: Controlador de ports · Fax · Mòdem · Targeta de xarxa
   Altres: Disc dur

Perquè "Disc dur" no és a l'apartat "emmagatzemadors d'informació" ?? Queda més elegant que fer un apartat "altres".

He afegit alguns comentaris a l'article de "Targeta de xarxa" perquè em sembla necessari decidir en comú com s'ha de fer perquè no hi hagi massa divergència amb, diguem, "Targeta gràfica" o "Targeta de so".


Com que han passat mesos i ningú ha dit res, faré la meva --Oriol 14:59, 27 gen 2007 (CET)[respon]

Afegiu el llenguatge Assemblador[modifica]

Podríeu posar el link a http://ca.wikipedia.org/wiki/Assembler dins de la categoria de llenguatges de programació? Graciesel comentari anterior sense signar és fet per 87.219.96.176 (disc.contr.) 21:12, 26 oct 2007 (CEST)[respon]

Article clau[modifica]

Hola: Veig que el portal du força temps sense activitat a la discussió. M'agradaria obrir una proposta de millora, ja que l'article que dona el nom a aquest portal està molt verd. Crec que podria ampliar-se i refer-se significativament emprant citacions a peu de pàgina. --Bestiasonica (disc.) 01:01, 28 juny 2012 (CEST)[respon]

Manquen referències a Control d'accés al medi[modifica]

Hola Informàtica,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Control d'accés al medi. . Em sap greu utilitzar aquesta via, però l'article el va fer un usuari anònim.--Anskar (disc.) 18:51, 25 des 2012 (CET)[respon]