Usuari Discussió:Aljullu

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

{{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Aljullu/Arxiu 1 en data 12-04-2016.

Llista de canals de televisió en català segons tarifes de publicitat

1
Amortres (discussiócontribucions)

N'he proposat l'esborrat, està abandonat des de fa una dècada

Resposta a «Llista de canals de televisió en català segons tarifes de publicitat»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja som 6ens i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats). De nou moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon diumenge!»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Aljullu. No entenc el canvi que has fet a la infotaula, en aquesta infotaula només hi ha el paràmetre «lloc_web» i el codi que has copiat conté més paràmetres que ja s'han netejat/eliminat d'aquesta infotaula. A més, no sé quina «funcionalitat» nova vol aportar. Si mires el codi d'aquesta infotaula veuràs que està net de codi superflu o innecessari. Ja diràs. Ep, en el codi d'aquesta infotaula es recupera la llengua de la pàgina web.

Aljullu (discussiócontribucions)

Hola, gràcies per revisar els canvis! El motiu pel qual ho he canviat és que l'actual paràmetre de Lloc web dona problemes en programes que tenen molts URL per a diferents idiomes. Un exemple d'això és la pàgina del Firefox, on apareixen fins a 17 llocs web. Com a mínim, crec que hauríem d'afegir |list=false perquè se'n mostrés només un. No tinc clar si hi ha cap manera de prioritzar l'adreça en català per sobre les altres. Per consistència, havia copiat el codi de la plantilla Infotaula d'organització, però estic d'acord que potser no és necessari. En qualsevol cas, crec que seria bo extreure tota aquesta lògica en una plantilla externa i que totes les infotaules utilitzessin el mateix format per a les adreces web. Ja em diràs si el que proposo té sentit o no. :)

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Doncs el format més nou és el de les plantilles que porto el manteniment, importen l'idioma del web i la d'organització no. No t'amoïnis, estic en contacte amb l'Amador i anem fent. El cas que dius és una mica estrany, si es limita a la primera de la llista pot ser la versió en suahili. Cal canviar a WD el rank del valor a preferred de les que volem que surtin. La forma de condicionar-ho és «|list=bestrank». Gràcies per l'avís, no ho havia vist encara que sortissin tants resultats

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ja està fet, ara veuràs un enllaç que es mostra segons tinguis definit l'idioma al navegador.

Aljullu (discussiócontribucions)

Perfecte! Gràcies per arreglar-ho!

Resposta a «Plantilla:Infotaula de programari»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:47, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:38, 13 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)

Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»

Federació de Futbol Internacional Independent

1
Docosong (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Federació de Futbol Internacional Independent»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Federació de Futbol Internacional Independent», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Federació de Futbol Internacional Independent»

Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hola!

Com altres membres de la comunitat, esteu utilitzant Flow.

Un nombre creixent de comunitats està utilitzant Flow, o ho està considerant. Encara que no hi ha cap gran desenvolupament planejat per a Flow a curt termini, l'equip de Col·laboració de la Fundació Wikimedia segueix interessat en el projecte i en proveïr un millor sistema per a discussions estructurades.

Compartint les vostres opinions sobre Flow ens podeu ajudar a prendre decisions sobre les següents passes en aquest projecte. Què funciona bé? Què no funciona i caldria millorar?

Participeu en aquesta enquesta, la qual és administrada per un servei extern. No requereix el vostre correu o nom d'usuari. Llegiu la nostra política de privadesa.

Moltes gràcies per les vostres idees i opinions sobre Flow!

Trizek (WMF), en nom de l'equip de Col·laboració, 12:07, 7 set 2016 (CEST)

Resposta a «Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow»
Cap més tema anterior