Usuari Discussió:Aljullu/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Aljullu! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?

Tomb Raider

Hola! Com va tot? Vaig crear en el seu moment les entrades per Tomb Raider (sèrie) i Tomb Raider (primer joc). Si et fa gràcia passar-t'hi i fer-hi una ullada... Que estic sola i cada X temps me n'oblido dels articles. Els estava traduint de la wiquipèdia anglesa, per cert.el comentari anterior sense signar és fet per Nuitari (disc.contr.) 00:18, 22 set 2008 (CEST)

The Sims

He fet un munt de canvis al teu article de Los Sims: Más vivos que nunca, probablement estiguis interessat en llegir els comentaris a la pàgina de discussió (Discussió:Los Sims: Más vivos que nunca). Rata de Biblioteca 20:45, 22 nov 2005 (UTC)

Enllaços

Hola :-) Veig que has afegit molts enllaços a Videojoc, només comentar-te que paraules com Nintendo que apareixen vàries vegades dins l'article, només cal enllaçar-les la primera vegada que apareguin, per no carregar massa el text :-) Si vols pots donar un cop d'ull a Viquipèdia:Llibre d'estil on explica aquest punt i d'altres :-) --Joanjoc (discussió) 00:17, 18 des 2005 (UTC)

Gràcies, era un dubte que sempre havia tingut, la veritat és que mai m'he llegit tot el Llibre d'estil, tot hi que hi he fet ullades, i més o menys m'he assebantat del important.--Aljullu (discussió) 15:52, 11 gen 2006 (UTC)

sobre la NES

bona tarda. He vist que has redirigit Nintendo Entertainment System a Nintendo a seques. Està bé, però s'ha de tenir en compte, que, tot i que Nintendo és la marca, la NES (la parrafada que has redirigit) és una consola pròpiament, un model de la marca (el primer, de 8 bits, si no m'equivoco) pel que potser més endevant caldrà desredirigir l'article. Què et sembla? --Estemon 15:08, 11 gen 2006 (UTC)

Perdó, em pensava que la NES era l'empresa Nintendo, ara mateix trauré la redirecció. --Aljullu 20:19, 11 gen 2006 (UTC)

Administrador en Commons

Moltes gràcies pel teu suport! Gràcies a tu i de molta gent de la Viquipèdia finalment ha estat acceptada la meua candidatura a commons. Ja saps que si necessites quelcom em trobaràs allà, si bé tampoc és gaire cosa el que puc fer a diferència de tu. Siau! --Joanot Martorell 09:36, 16 gen 2006 (UTC)

Wikinews en català

Perdona, però els vincles en vermell (tret de que m'estigui referint al que no toca...)contenen articles buits (encara per crear). No puc traduir-ho.... La meva pregunta anava per aquí. Salutacions --Tonipares 21:51, 30 gen 2006 (UTC)

Ara sí que t'expliques( o almenys ara ho entenc jo). Gràcies !!! --Tonipares 19:31, 31 gen 2006 (UTC)

Ep

Content de veure algú de l'Akasvayu :)--ArnauDuran 16:53, 18 mar 2006 (UTC)

gracies per la resposta a la Barra html

Ara ja ho tinc mes clar es que soc nou i clar....--Jordiev 11:24, 22 mar 2006 (UTC)

contribució de la quinzena Catalunya

He vist que proposaves com a contribució de la quinzena Catalunya. Voldria comentar-te diverses qüestions: proposes tocar molts articles i no sols un, així es diversifiquen els esforços dels pocs col·laboradors de la quinzena i no crec que això sigui bo; no sé si coneixes l'existència del portal Catalunya, on ja estan identificats els articles que deies i no cal reduplicar feina, seria millor concentrar-se en actualitzar aquell portal. En definitiva, crec que la teva proposta, que m'agrada, pot repartir inútilment esforços. Proposa millor fer atenció al portal o així, per exemple.--barcelona 12:11, 26 mar 2006 (UTC)

quant al portal d'informàtica

Per parlar d'aquest portal en concret visita Portal Discussió:Informàtica. Llull · (vostè dirà) 15:46, 9 abr 2006 (UTC)

Google

Sisplau, revisa l'ultim canvi que has fet a google. Entre d'altres coses, t'has carregat unes quantes seccions de serveis de google, enllassos externs, categories, i interwikis. gracies. Xevi 10:50, 22 abr 2006 (UTC)

Arreglat, perdó per no haver-me'n adonat...--Aljullu (discussió) 11:07, 22 abr 2006 (UTC)

Catalan Wikinews

The Catalan Wikinews edition has been created! Congratulations!

You originally supported this project on Meta, so I am contacting you in hopes you will be able to volunteer on the project and make it a great success! - Amgine 19:38, 25 mai 2006 (UTC)


altanto quantes plantilles usuari tens :P veig que en el tema informatica i tens molta cosa feta, jo ara intento esbrinar com va aixo de la wiki, per intenta participari --Josep Moragues 19:50, 10 jun 2006 (UTC)

Proposta

Hola company, volia proposar-te quelcom. Avui mateix he acabat l'article de Guerres Napoleòniques. M'agradaria que el miris i consideris si es mereix la qualificació d'article de qualitat. Gràcies pel teu comentari.

Hugoaes 17:48, 23 jun 2006 (UTC)

Image/Imatge

No cal que canvïis Imatge per Image. Fan la mateixa funció estiguin o no a Commons. --VRiullop (parlem-ne) 17:45, 25 jun 2006 (UTC)

Proposta d'esborrat de la pàgina td8, en català!

Paperera
Paperera

Hola, la pàgina «td8, en català!», que heu fet o en la que heu col·laborat significativament, ha estat proposada per a ser esborrada.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir les normes i polítiques a Viquipèdia:Esborrar pàgines. No us ho prengeu com una qüestió personal, intenteu entendre el motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 20:15, 5 oct 2006 (UTC)


Proposta d'esborrat de la pàgina Harry Potra

Paperera
Paperera

Hola, la pàgina «Harry Potra», que heu fet o en la que heu col·laborat significativament, ha estat proposada per a ser esborrada.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir les normes i polítiques a Viquipèdia:Esborrar pàgines. No us ho prengeu com una qüestió personal, intenteu entendre el motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Et vull comentar que no em sembla gens bé que en plena discussió sobre l'esborrat d'altres articles sobre en Jun tu creïs un article sobre el Harry Potra. No és necessari de forçar tant la situació. Vilallonga · (digui digui) 10:15, 22 oct 2006 (UTC)
D'acord, ha estat un mala coincidència. Vilallonga · (digui digui) 11:17, 22 oct 2006 (UTC)

Vandalisme en curs

Probablement no te n'has adonat però just quan m'has enviat el missatge el tio aquest m'havia vandalitzat a mi, de manera que ha quedat el teu comentari al costat del del vàndal (ja ho he arreglat, però). En qualsevol cas, el vàndal aquest encara és actiu i aniria bé que es connectés algun administrador per a blocar-lo.--SMP·d·+ 20:48, 11 nov 2006 (CET)

Usuari:Aljullu/Estudi

L'estudi que vas fer està molt bé, però no l'has penjat o sóc jo que no l'he sabut trobar més que a la teva pàgina? Per cert, com que és un treball original que no pot ser verificat amb una font independent, la seva credibilitat depèn només de la credibilitat del que l'ha fet, pel que jo crec que hi hauries de posar que l'has fet tu.--Pere prlpz 18:46, 18 gen 2007 (CET)

No sé si vaig ser jo el que va dir de fer-lo, però quan ens els vas ensenyar uns quants vam dir maneres diferents de fer-lo, però l'únic que ha fet un estudi d'aquests, fins ara, has estat tu. Aleshores, jo crec que el teu estudi, que per si sol és prou interessant, té el valor afegit de ser l'únic que hi ha, i valdria la pena que el pengessis. Això, sí, jo hi posaria la data en que ho vas mirar (si no hi és) i qui ho va mirar.--Pere prlpz 17:00, 20 gen 2007 (CET)
Sobre el lloc on penjar-lo, estic convençut que se'n va parlar a la Taverna (devia ser entre el setembre i el novembre), però no he aconseguit trobar la conversa original. Recordo que es va dir que el lloc per penjar-ho era l'espai de noms Viquipèdia (o sigui, els articles que comencen per Viquipèdia:).--Pere prlpz 10:15, 22 gen 2007 (CET)

Proposta d'esborrat de la pàgina Imatge:Wiki-ca-castanyada.png

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Imatge:Wiki-ca-castanyada.png», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta.. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Xtv (que dius que què?) 14:20, 13 febr 2007 (CET)

Edit counter

Hola company!

He vist que al principi de la teva discussió hi tens un text del Edit counter. Sembla que vas provar d'activar els serveis avançats de les estadístiques però no te'n vas sortir. Per activar-ho ho has de posar al resum d'edició i no a la pàgina de discussió. Un cop feta una edició amb aquest text al resum i desats els canvis, si vols, ja pots revertir perquè el servei romandrà activat.

No sé si és això el que volies però espero haver-te ajudat.--Iradigalesc (discussions · +) 21:51, 6 març 2007 (CET)

Administrador

Hola,

He vist la teva activitat a la Viquipèdia i em sembla que podries ser un bon administrador, a més, ja ho ets en n: i segur que ja en coneixes les seves característiques. Què et sembla si t'hi proposo?--Iradigalesc (discussions · +) 21:34, 10 març 2007 (CET)

Jo no compleixo els requisits per ser-ho, tot i que no em desagradaria la idea hahaha. Mira't Viquipèdia:Candidatura a administrador.
Hi ha administradors com Barcelona que tenen menys contribucions que tu, per tant creia que ho podies fer. De fet no cal tampoc ser molt actiu. Per cert quina és aquesta wiki que dius que estàs traduint?; el bloc ja l'he vist a la teva pàgina d'usuari.--Iradigalesc (discussions · +) 21:51, 10 març 2007 (CET)

CDLQ 15 març

La CDLQ actual és Especial:Lonelypages, proposta en que la vas participar.--VRiullop (parlem-ne) 18:04, 19 març 2007 (CET)

CDLQ actual

La Viquipèdia:Contribució de la quinzena actual és cinema, proposta en la que vas participar. --VRiullop (parlem-ne) 18:14, 2 abr 2007 (CEST)

CDLQ 16 d'abril

La contribució de la quinzena actual és Novel·la, proposta en la que vas participar. --VRiullop (parlem-ne) 21:37, 16 abr 2007 (CEST)

Administradors a Viquidites

Hola, sóc l'Ula, un usuari de la Viquipèdia i les Viquidites. Llegint per q:La taverna de Viquidites he vist que proposaves que hi hagués administradors a Viquidites. Doncs bé, jo m'ofereixo. Hauríem d'obrir una votació a la Viquipèdia sobre aquest tema --Ula 16:05, 19 maig 2007 (CEST)

Ok, ja pots votar a Votació per triar administrador. Vota'm! Estarà obert 15 dies. --Ula 20:55, 20 maig 2007 (CEST)

GNU/Linux

Felicitats, veig que ja ets un dels molts viquipedistes que usen Linux somriure. Per cert, quina distribució t'has instal·lat?--Iradigalesc (discussions) 23:52, 19 maig 2007 (CEST)

Quinzena

Vas votar per la quinzena sobre els dominis d'internet, ja ha estat escollida, espero que col·laboris a millorar l'article i tots els dominis relacionats! --barcelona 19:46, 3 jul 2007 (CEST)

Estic fent campanya

Hola Aljullu,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 23:48, 12 jul 2007 (CEST)

Viquitrobada

Hola Aljullu,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:41, 19 jul 2007 (CEST)

Viquiprojecte Viquitrobada 2007

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 14:11, 19 jul 2007 (CEST)

Trobada dissabte 28 de juliol

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 20:02, 25 jul 2007 (CEST)

Assistència Trobada dissabte

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:45, 25 jul 2007 (CEST)

Nou administrador a Viquidites

Hola, Aljullu!

Com a usuari de Viquidites, t'he d'anunciar que l'usuari Allman s'ha presentat com a administrador per a Viquidites. T'agrairia que donessis la teva opinió votant aquí --Ula 13:55, 6 set 2007 (CEST)

Avís- Tribus Urbanes

Es la Contribució d'aquesta quinzena i la qual vosté va donar suport--Cbcbc 12:28, 7 set 2007 (CEST)

Preguntes sobre el 3 Viquiconcurs

Hola Aljullu he vist el projecte per el 3 viquiconcurs i tinc unes quntes dubtes,la primera es si has parlat amb altres usuaris sobre que s'haura de fer amb la 2 edicio que no s'ha aribat a començar,tambe m'agradaria saber si hi ha un maxim d'articles a crear i finalment si sera en parelles en solitari.Salut--Dyvid 18:30, 7 set 2007 (CEST)

Gracies per les respostes pero on me d'apuntar? es que en la pagina del 3 viquiconcurs on hi ha l'enllaç em sembla que enllaça a una categoria no a una pagina per lo que no tinc molt clar on m'he d'apuntar.Salut!--Dyvid 20:51, 7 set 2007 (CEST)
Pues jo tambe m'he apuntat,Sort!--Dyvid 21:05, 7 set 2007 (CEST)
Hola, retiro la pregunta anterior, rellegint la pagina del viquiconcurs he trobat una frase on m'ho aclaria: es valorara l'article tal com estigues al finalitzar la setmana amb l'historial --Dyvid 21:09, 12 set 2007 (CEST)

Bones, primer felicitats per la iniciativa, crec que els concursos son una eina interessant a explotar com fan altres viquipèdies ajudant a millorar-la. Ara, vist com va anar el primer tinc alguns dubtes i/o suggeriments. El que es comença s'ha d'acabar i el primer i el segon concurs no s'han acabat (cosa mal feta pels organitzadors) que crec que encara paren per la nostra viquipèdia. Així que crec que primer estaria be intentar parlar amb els que van fer la primera i el jurat per donar per acabats els anteriors concursos. Per a que no torni a succeir aquest fet, si s'inicia un altre concurs crec que es important involucrar al major número de persones possibles, tant en persones compromeses per fer de jurat i organitzar-ho tot plegat com en participants. Resumint, que estaria be parlar amb els que van fer l'anterior per tancar les primeres edicions, i comptar amb el major número de gent per els següents. --Baggio (missatges) 21:02, 7 set 2007 (CEST)

extraterrestre

Veig que vas editar la plana SETI ja fa un temps. Per què no t'animes a omplir l'article extraterrestre? Està demanat amb 14 enllaços i es pot dir molta cosa, tant des del punt de vista científic com popular --barcelona 11:29, 14 set 2007 (CEST)

3 Viquiconcurs

Hola, la 3 edicio del viquiconcurs ja ha començat, pero m'agradaria saber si ja has pensat en el sistema de votacio, que es fara servir a partir del 1 de gener per escollir el guanyador, i si ja has pensat crec que seria millor afegir aquesta secio a la pagina del viquiconcurs, ja que si ho deixem per ultima hora, i despues hi ha algun crontatemps tenim el perill que quedi abandonat sense escollir el guanyador, i aixo seria una catastrofe.Salut--Dyvid 13:30, 15 set 2007 (CEST)

Em sembla que es millor lo que tu dius: que cada concursant puntui cada article del 1 al 5, perque de lo contrari serien 3 vots per 5 o mes articles, l'opcio de que cada concursant voti un article jo la deixaria per futurs viquiconcurs on hi hagues molt participacio, si et sembla be comentao amb el Panotxa el 3 viquiconcursant, i si no te cap objecio afegeix unes frases a la pagina del viquiconcurs explicant el procediment, respecte el calendari proposaria que del 1 al 10 de gener els viquiconcursas avaluin els articles i els puntuin i el 11 de gener s'entregui el premi--Dyvid 16:32, 16 set 2007 (CEST)
Jo faria que puntuéssim els articles amb 10 punts el que considerem millor, 9 el segon, i així baixant com a Eurovisió, ara mateix ja tenim 7 articles en potència.--Panotxa 20:40, 16 set 2007 (CEST)
Jo tambe estic d'acord amb el metode d'en Panotxa ja el pots escriure en la pagina del viquiconcurs--Dyvid 22:02, 16 set 2007 (CEST)veig que ja ho has escrit, ja nomes falta la data, que si et sembla ho parles amb el panotxa i el Pere Serafi que tambe s'ha apuntat, i escolliu la que mes hos agrada, a mi no m'importa pero, proposo que per anar rapids, i evitar que el viquiconcurs caigui en l'inactivitat, sigui del 1 al 10 de gener puntuar, i el 11 l'entrega del premi.Salut--Dyvid 17:29, 17 set 2007 (CEST)

Avís

Quinzena de l'article 2005, en el que tu vas votar participar--Cbcbc 23:33, 1 oct 2007 (CEST).

Contribució de la quinzena

L'actual contribució de la quinzena és Història dels diferents països d'Europa (vegeu Categoria:Història per territori i Categoria:Història d'Europa per estats), proposta en la que tu vas participar.--Pere prlpz (discussió) 22:16, 22 nov 2007 (CET)

Com està el concurs?

Em dirigeixo a tu perquè veig que juntament amb un altre viquipedista sou els que més us heu involucrat en el projecte i crec que necessitariem donar-li una empenta de cara a la recta final degut a la poca quantitat de participants i l'escàs interès que sembla que genera. Jo ho publicaria a la taverna i convidaria personalment a alguns viquipedistes a fer-hi aportacions abans del 24 desembre. Que n'opines?--Jey (discussió) 22:30, 24 nov 2007 (CET)

Vida ET

Gràcies per l'ajuda. Inclouré el que m'has passat, i intentaré ampliar-ho una mica. Només per curiositat, creus que es descobrirà vida extraterrestre abans de la fi del segle XXI? Ciao! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 12:11, 15 des 2007 (CET)

Viquiconcurs

T'hauries de mirar les votacions que has fet en el viquiconcurs, crec que t'has embullat una mica.Je je!! --MarisaLR (discussió) 20:08, 7 gen 2008 (CET)

Ara està correcte :). Gràcies--MarisaLR (discussió) 20:37, 7 gen 2008 (CET)

checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden 3 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 23:59, 11 gen 2008 (CET)

UltraStar

Sobre la edició que has fet (només sistemes Intel), suposo que fa referència a la versió per a Mac OS. Crec que si es vol posar aquesta informació, ha de detallar que es tracta a la versió de Mac per no crear confusió amb usuaris de AMD o altres fabricants.--Cortsenc (discussió) 22:14, 23 gen 2008 (CET)

X-Moto

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


--Jordicollcosta (discussió) 14:51, 3 febr 2008 (CET)

Quarta edició

T'escric aquest missatge per informar-te que ja s'ha començat la Quarta edició del Viquiconcurs i demanar-te que hi participis igual que vas fer en la tercera. Si encara no saps quin article faràs almenys apunta el teu nom a la llista a veure si aconseguim que cada cop s'hi animi més gent! Moltes gràcies i fins aviat.--Jey (discussió) 00:54, 4 febr 2008 (CET)

Himnes de clubs de futbol

Hola Aljullu! Si us plau, participa a s:Viquitexts:La_taverna#Drets d'autor de cançons i himnes, ja que cal aportar fonts lliures relatives al s:Cant del Barça i s:El Cant de l'Usap. El primer no m'ha dit res tot i haver-ho intentat amb uns quants mails. El segon, em va contestar dient que què era exactament el que preguntava, i en fer-ho no m'han contestat. Hem d'assumir que no és compatible amb la GFDL, que no ens podem apropiar dels drets a fer-ne ús comercial. Mira també com van treure la lletra de la Viquipèdia en anglès per temes de copyright: [1] Salutacions! -Aleator (disc.) 23:04, 18 feb 2008 (CET)

Mind looking at this? -- Cat chi? 22:08, 1 març 2008 (CET)

Nova plantilla

He creat això. Que et sembla?--Joancreus (disc.)(correu-e ) 18:20, 3 març 2008 (CET)

dominis de primer nivell territorial

Et podries mirar la proposta a Discussió:Llista de dominis de primer nivell territorial. --Jordicollcosta (discussió) 20:28, 5 març 2008 (CET)

Indicadors

he actualitzat els Indicadors, però no sé trobar com conteu les categories, com ho vas fer?

Pels esborranys i millorar en Pasqual ha fet un bot que ens ho dirà cada mes VP:B#Nombre d'esborranys i articles per millorar. Jordicollcosta (discussió) 14:52, 8 març 2008 (CET)


Proposta d'esborrat de la pàgina Carles Grau

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Carles Grau», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--– Leptictidium (pm!) 13:48, 21 abr 2008 (CEST)

Freeciv

Vas participar a l'article; podries votar a la votació d'AdQ? Gràcies.--Joancreus 21:16, 15 maig 2008 (CEST)

No entenc el comentari. No hi ha informació de les versions 1.0 i anteriors. Ja he posat coses sobre In The Beginning. Per cert, perquè els vots de estructura i referències són "NS/NC"? Què hi puc millorar?--Joancreus 21:48, 15 maig 2008 (CEST)
Moltíssimes gràcies pel comentari.somriure --Joancreus 13:48, 16 maig 2008 (CEST)

Plantilla infotaula Sèrie TV

La plantilla que hi ha no funciona correctament. Suposo que hi ha feina, m'ofereixo a refer-la però no trobo cap enllaç sobre el funcionament de les plantilles i no se com funcionen. Per altra banda, es podria afegir a la plantilla un camp relacionat amb el número de temporades de la sèrie. Gràcies. --kxont (discussió) 18:00, 26 maig 2008 (CEST)

Evolution

Jo vaig tenir la sort que em va tocar en una mena de sorteig; si et compraves un ordinador nou et regalaven un joc a l'atzar. Per no haver d'anar posant el CD cada vegada, vaig baixar-me el joc en aquest enllaç (en anglès). Si no recordo malament, aquesta versió és un demo; només pots jugar un escenari. Si necessites el joc complet, pots baixar-te el demo, i si vols et puc enviar per correu electrònic els arxius corresponents perquè els substitueixis i puguis jugar al joc complet. Això sí, com que el demo és en anglès i el joc que tinc jo és en castellà, et quedarà una bonica barreja, però podràs jugar a tot el joc sencer. Enfí, ja em diràs si vols que et passi aquests arxius! Però avisa'm abans del 12 de juny perquè després estaré a França per la segona ronda d'exàmens. – Leptictidium (pm!) 17:46, 30 maig 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Gp2xlogo.gif

Atenció! la imatge Imatge:Gp2xlogo.gif que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 14:10, 1 juny 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Gp32logo.gif

Atenció! la imatge Imatge:Gp32logo.gif que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 16:06, 1 juny 2008 (CEST)

Contribució de la quinzena: Categoria:Municipis de Catalunya

La contribució de la quinzena actual és Categoria:Municipis de Catalunya, que vas votar. Com que la quinzena anterior ha acabat abans del previst, hem aprofitat per donar-li més temps a aquesta. A Categoria discussió:Municipis de Catalunya hi ha alguns enllaços útils per trobar els municipis més faltats d'ampliació.--Pere prlpz (discussió) 16:11, 3 juny 2008 (CEST)

Contribució de la quinzena

La quinzena actual és la categoria:Comarques de Catalunya, que vas votar.--Pere prlpz (discussió) 20:11, 2 jul 2008 (CEST)

Contribució de la quinzena

La contribució de la quinzena actual és home i humà, que vas votar. Bona feina.--Pere prlpz (discussió) 00:46, 17 jul 2008 (CEST)

Hola. L'actual contribució de la quinzena és per a desenvolupar home i humà. Crec que, com ens ha suggerit en Pere prlpz, ens hauriem de coordinar. Crec que un bon lloc per a fer-ho és la discussió d'aquests dos articles. Salutacions. --Bestiasonica (discussió) 18:33, 17 jul 2008 (CEST)

rehola

feia molt que no et veia per aquí, sigues re-benvingut! Els articles sobre videojocs et criden... --barcelona (discussió) 20:26, 30 jul 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Google Chrome Logo.jpg

Atenció! la imatge Imatge:Google Chrome Logo.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 10:34, 2 set 2008 (CEST)

Ei!

Ei! Et fa res que hagi fet l'article? És que estava a la feina i m'avorria... --JFY (discussió) 15:30, 14 des 2008 (CET)

D'acord, perfecte! ;)--JFY (discussió) 15:34, 14 des 2008 (CET)

Cinquena edició del Concurs

Hola, gràcies per avisar-me. Apuntaré el meu nom a la llista, aviam si s'apunta més gent, però sincerament encara no sé ni amb quin article participaré. Aquest cop voldria participar amb un article propi i no una traducció, però és difícil car se m'està acumulant una mica la feina... Enfí, ja veurem. Que vagi bé! – Leptictidium (discussió) 08:43, 21 des 2008 (CET)

Ok, ja miraré de fer alguna cosa. Potser aquest cop algú recorda de posar les distincions de participació (hehehe!). Salut! --Bestiasonica (discussió) 18:46, 21 des 2008 (CET)

CRIT D'EMERGÈNCIA!

Bon dia a tots!

Un dels meus objectius en la Viquipèdia és patrullar tots els articles que s'han creat recentment. El problema és que NO dono l'abast i hi ha articles que es van crear fa un mes pendents de ser patrullats.

Alguns viquipedistes haurien de apartar per uns dies la seva feina i dedicar-se a posar al dia els articles i patrullar els que ens queden.

Molts dels que llegiu aquesta crida segurament haureu contestat a l'enquesta feta fa uns mesos sobre els hàbits, etc. dels viquipedistes. No sé si us en recordareu; però hi havia una pregunta que preguntava quant creiem que és d'important patrullar els articles. Jo vaig contestar que era molt important, i és que ho és. Imagineu-vos que la Viquipèdia no patrullés els articles nous: estaria tot ple de faltes, sense l'estil de la viquipèdia, miniesborranys, desordre, incongruències! És difícil d'imaginar-ho, no?

Doncs és per això que vull conscienciar als viquipedistes que s'ha de patrullar i controlar periòdicament que no quedi cap article erroni.

Ja podeu començar, com més aviat millor aquí. ÀNIMS!!

--Davidpar (discussió) 13:17, 2 març 2009 (CET)

El vostre vot compta

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:17, 6 març 2009 (CET)

informatica

Vaig molt peix i m'agradaria contribuir en articles d'informatica de la wikipedia. Hi ha alguna llistat de tasques fet?el comentari anterior sense signar és fet per Jrosell (disc.contr.) 21:30, 15 maig 2009 (CEST)

Proposta retirada AdQ

Leptictidium (discussió) 21:28, 24 maig 2009 (CEST)

Eleccions a Viquillibres

Salutacions, Aljullu,

Ja que ets usuari de Viquillibres, et comunico que m'hi he presentat com a administrador. M'agradaria comptar amb el teu suport. Les bases de la votació són aquí.

De passada m'agradaria proposar-te que, si no estàs molt enfeinat, tornessis a contribuir de la manera que vulguis al projecte, ja que allò està molt abandonat.

Atentament; --Xavier D. Digues-me! 21:07, 14 jul 2009 (CEST)

Estat de Viquinotícies

Hola de nou, Aljullu,

Et comunico que últimament el projecte Viquinotícies està molt deixat. Les úniques edicions són del BOT-superzerocool, i la veritat és que em preocupa força que el vandalisme la acabi de destrossar existint 5 administradors, dels quals 4 col·laboren regularment a la Viquipèdia. Podries parlar-ho amb els altres administradors (jo ja li he deixat un comentari a en Pepetps) i arreglar desperfectes per tal d'animar a que s'hi col·labori més? Jo ja tinc prou feina amb els Viquillibres, però podria fer un esforç per involucrar-me si em veig recolzat per més redactors. De veritat, la cosa pinta força malament. --Xavier D. Digues-me! 17:37, 17 ago 2009 (CEST)

També m'agradaria donar-te les gràcies pel teu suport en la meva candidatura als Viquillibres. Al final he resultat escollit. --Xavier D. Digues-me! 17:37, 17 ago 2009 (CEST)
Si, en aquest cas deixa un missatge a la Taverna, explicant tot el que passa o parla amb els usuaris del Viquiprojecte:Actualitat. Si jo fos tu, també deixaria constància a Viquinotícies sobre que estàs inactiu. Per últim, podries parlar amb qualsevol membre que participi a la Viquitrobada 2009, com en Gomà, per tal que es pugui parlar allà de l'estat del projecte i a veure si es pot arribar a alguna solució durant la reunió. Ho trobo una llàstima que ningú hi participi, ja que té molt potencial com Viquillibres, per això s'ha d'intentar potenciar-los al màxim. --Xavier D. Digues-me! 21:58, 18 ago 2009 (CEST)
No et preocupis a l'espera de fer una notícia a viquinotícies. Ja estava flipant amb els resultats xD--KRLS , (disc.) 22:07, 13 set 2009 (CEST)

Reagrupament

D'on has tret que El 30 de gener de 2010 Joan Carretero i tretze membres més van abandonar la junta de Reagrupament per desavinences? Ho dic per la teua última edició en l'article Reagrupament. --Túria (disc.) 21:56, 30 gen 2010 (CET)

Plantilla Wikimedia CAT

S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gracies i disculpa la intrusió a la teva pàgina--Gus.dan (disc.) 16:40, 2 maig 2010 (CEST)

Banderes al Viquinotícies

Al Viquinotícies, el bot BOT-Superzerocool (vegeu les seves contribucions) i el bot Diego Grez Bot (vegeu les seves contribucions) demanen flags. Els dos executen interviquis i també actuen en altres Viquinotícies. Jo crec que se'ls podria concedir les flags, no? --Davidpar (disc.) 12:15, 29 maig 2010 (CEST)

Jo tampoc ho sé. Podries demanar-ho a altres buròcrates del Viquinotícies. --Davidpar (disc.) 14:35, 29 maig 2010 (CEST)

Manquen referències a Sidoku

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Sidoku. --Pau Cabot · Discussió 16:07, 25 juny 2010 (CEST)

hola!

feia molt que no et veia per aquí, que bé! Ja saps on treballar o vols idees? hehe --barcelona (disc.) 13:34, 26 juny 2010 (CEST)

és que hi ha molt poca gent que treballi sobre videojocs. Per què no fas alguna batuda sobre les llistes de les consoles? Són articles en general curtets--barcelona (disc.) 13:54, 26 juny 2010 (CEST)
també ens falten contribucions sobre literatura fantàstica. I veient el que estàs editant ara mateix potser voldràs veure la documentació del Cerce català de negocis (presentacions) --barcelona (disc.) 15:43, 18 jul 2010 (CEST)

Administrador de Viquinotícies

Salutacions cordials,

et volia recordar que com a administrador del Viquinotícies hauries de exercir els teus privilegis (com esborrar pàgina, categories, ...). Aquest missatge ve a compte ja que hi ha forces elements a Categoria:Elements a destruir. Sisplau agrairia molt que la teva implicació al viquinotícies com a administrador fos una miqueta més destacada. Si no pots exercir aquest rang per qualsevol complicació, només cal que n'informis i ja es buscarà un altre administrador. PD: Pots participar en la conversa que s'està duent a terme a la pàgina discussió del V:ACT. --Davidpar (disc.) 18:12, 27 juny 2010 (CEST)

OK, no me'n recordava d'aquest missatge. --Davidpar (disc.) 11:30, 28 juny 2010 (CEST)

Manifestació "Som una nació. Nosaltres decidim"

Bones, Aljullu. He sotmès aquest article a avaluació per tal de fer-lo de qualitat. Si vols passar a donar-hi la teva opinió pots fer-ho aquí: [2] Gràcies, i bona nit. --Judesba (digues...) 01:24, 26 jul 2010 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina La petita rambla del Poblesec

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «La petita rambla del Poblesec», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 15:34, 8 oct 2010 (CEST)

Hola,

Pots veure aquella condidatura a les Vikinotícies? Moltes gràcies.--Grondin (disc.) 19:55, 10 oct 2010 (CEST)

Normes que imposen el castellà

Us convido a participar en aquesta discussió: Discussió:Llista de normes que imposen el castellà a l'Espanya contemporània#Nom.--Vilar (Vine i xerrem) 17:20, 19 oct 2010 (CEST)

Bot Flag for Mjbmrbot on Wikinews

Hi, Can you please check my request on Catalan wikinews, Thanks Mjbmr Talk 08:58, 3 des 2010 (CET)

Thank you so much my account already have a flag now :-) Mjbmr Talk 20:17, 9 des 2010 (CET)

Gràfic comparatiu de la Marató

Hola Aljullu,

et felicito pel nou gràfic que has elaborat (Fitxer:Recaptació per hores de la Marató de TV3 2006-2010.png) i que queda molt més (no sé com t'ho diria) "modern" o més "suau". Però crec que totes les línies de color blau confonen i només les pots distingir si t'hi fixes molt. Crec que es diferenciarien més bé si ho fessis en color diferents (groc, verd, vermell, blau, taronja). --Davidpar (disc.) 20:01, 19 des 2010 (CET)

Podries fer que anés del groc clar al vermell intens passant pel taronja. El vermell intens seria la de 2010 i la de groc clar la del 2006. Per cert, al Twitter de @la_marato han recomanat aquest article i força gent ha retuitejar aquest missatge, és a dir que avui aquest article està rebent moltes visites. --Davidpar (disc.) 20:13, 19 des 2010 (CET)
Aquí està el missatge al Twitter: http://twitter.com/#!/la_marato/status/16556759367811072 --Davidpar (disc.) 20:16, 19 des 2010 (CET)
Per cert, a l'eix y, millor que hi posessis punts de miler si el programa t'ho permet. --Davidpar (disc.) 20:18, 19 des 2010 (CET)
Gràcies per la millora. --Davidpar (disc.) 21:18, 19 des 2010 (CET)

Usuari Autopatrullat

Apreciat company via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat.--Marc (Mani'm?) 10:08, 21 des 2010 (CET)

Recordatori d'admissibilitat de: Partido de Internet

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Partido de Internet. --Pau Cabot · Discussió 00:36, 2 gen 2011 (CET)

Polseres vermelles

Caram! Què ràpid ets, noi! :-) Gràcies per la informació aportada! --Judesba (digues...) 12:43, 25 gen 2011 (CET)

Perfecte, gràcies, audiència-man! :-P --Judesba (digues...) 13:08, 25 gen 2011 (CET)
Més que vandalisme és no neutral (Solidaritat Catalana per la Independència). Jo crec que s'haurien de neutralitzar els 2 en el fons per donar veu a les dos versions del matrimoni.--KRLS , (disc.) 13:14, 25 feb 2011 (CET)

Recordatori d'admissibilitat de: Teletaxi TV

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Teletaxi TV. --Pau Cabot · Discussió 10:06, 12 jul 2011 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: Sidoku

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Sidoku. --Pau Cabot · Discussió 19:01, 20 jul 2011 (CEST)

Presa de decisió

Bones company Aljullu. T'escric ja que ets una de les persones que vas participar en la votació sobre l'anomenament i numeració dels comte-reis de la Corona d'Aragó. Finalment, tot i el final de la presa de decisió, s'ha anat bastint una opció de consens entre alguns dels usuaris que es debatien. Per aquest motiu engeguem una nova presa de decisió que esperem que sigui la definitiva. La nova votació començarà d'aquí cinc dies, després de la discussió pertinent. Viquipèdia:Presa de decisions/2011/Sobre la numeració i cognom dels sobirans de la Corona d'Aragó II--Galazan (disc.) 18:03, 26 set 2011 (CEST)

S'obre la 2a votació sobre com introduir els articles dels reis de la Corona d'Aragó

Per votar visiteu la pàgina de la presa de decisió i comproveu que compliu els requisits per tenir dret a vot: Viquipèdia:Presa de decisions/2011/Sobre la numeració i cognom dels sobirans de la Corona d'Aragó II. Recordeu que en aquesta presa de decisió hi ha dues votacions per fer.--Galazan (disc.) 09:54, 2 oct 2011 (CEST)

Manquen referències a Lincity

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Lincity. --Pau Cabot · Discussió 10:08, 31 des 2011 (CET)

Buròcrata del Viquinotícies

Ets un dels pocs buròcrates del viquinotícies que encara estan actius... com a buròcrata pots nomenar administradors i buròcrates... podries passar-te per aquí? Gràcies -- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;) 11:35, 7 gen 2012 (CET)

Gràfic Marató

Hola Aljullu. Avui m'ha vingut un flash. Te'n recordes d'actualitzat Fitxer:Recaptació per hores de la Marató de TV3 2006-2010.png? --Davidpar (disc.) 14:00, 3 abr 2012 (CEST)

Bravo!! --Davidpar (disc.) 16:01, 9 abr 2012 (CEST)
veig que retornes... espero que per molt de temps--barcelona (disc.) 21:15, 27 maig 2012 (CEST)

Proposta d'esborrament de la pàgina GNOME Office

Hola Aljullu/Arxiu 1,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «GNOME Office», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Àlex (Discussió) 14:15, 9 ago 2012 (CEST)

Marató pobresa

Potser seria interessant que completessis Marató de TV3 per la pobresa amb les dades finals de recaptació i el resultat del partit de Tito i Guardiola.--KRLS , (disc.) 14:57, 7 set 2012 (CEST)

Polseres Vermelles

Aquesta edició no la vaig fer jo, he estat objecte d'una suplantació d'identitat. En tot cas, ja he revertit el canvi.--Jove (disc.) 01:50, 11 set 2012 (CEST)

Viquiprojecte:Llegir en català

Hola, fa un parell de dies va començar el Viquiprojecte:Llegir en català a la Viquipèdia, un viquiprojecte per animar-vos a llegir en llengua catalana i a conèixer els autors que publiquen llurs obres en català. He vist que tens l'etiqueta {{Plantilla:Lector}} al teu perfil d'usuari i he pensat que potser et podria interessar col·laborar-hi. Els 3 participants més actius del concurs tindran 3 lots de llibres en català. T'hi apuntes? Fins aviat! --Kippelboy (disc.), en nom d'Amical Wikimedia, 10:02, 21 gen 2014 (CET)


Benvingut

Hola Aljullu! M'agrada veure't per aquí! Tots sumem, aviam si t'animes a editar per assíduament ara :) --Davidpar (disc.) 19:39, 17 nov 2014 (CET)

Els vostres drets d'administrador i buròcrata a Catalan Wikinews

Hola. El 2013 es va adoptar per consens de la comunitat una política relativa a la retirada de "drets avançats" (administrador, buròcrata, etc.). Segons aquesta política, els stewards estan revisnt l'activitat a les viquipèdies sense política relativa a la inactivitat.

En el vostre cas hi concorren els criteris d'inactivitat (cap edició ni accions de logatge en dos anys) a la viquipèdia indicada més amunt. Com que aquesta viquipèdia no té el seu propi procés de revisió de drets, us és d'aplicació el procés global.

Si voleu mantenir els vostres drets, caldria que informéssiu la comunitat de la viquipèdia sobre la qual els stewards us han enviat aquesta informació sobre la vostra inactivitat. Si la comunitat, després de dicutir-ho, vol que mantingueu els vostres drets, contacteu si us plau els stewards a m:Stewards' noticeboard, i enllaceu-hi la discussió a la comunitat local, on la comunitat expressi el seu desig de continuar mantenint els drets.

Si voleu renunciar als vostres drets, podeu contestar aquí o bé demanar la retirada dels drets a Meta.

Si no hi ha resposta després d'aproximadament un mes, els stewards procediran a retirar els vostres drets d'administrador i/o buròcrata. En casos ambigus, els stewards avaluaran les respostes i enviaran la decisió a la comunitat local per tal que la comentin i revisin. Si teniu alguna consulta, contacteu si us plau els stewards. Rschen7754 06:46, 14 gen 2015 (CET)

27S

T'hi apuntes? Viquiprojecte:27S :-) --Kippelboy (disc.) 06:48, 17 jul 2015 (CEST)