Tema de Usuari Discussió:Aljullu

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Aljullu. No entenc el canvi que has fet a la infotaula, en aquesta infotaula només hi ha el paràmetre «lloc_web» i el codi que has copiat conté més paràmetres que ja s'han netejat/eliminat d'aquesta infotaula. A més, no sé quina «funcionalitat» nova vol aportar. Si mires el codi d'aquesta infotaula veuràs que està net de codi superflu o innecessari. Ja diràs. Ep, en el codi d'aquesta infotaula es recupera la llengua de la pàgina web.

Aljullu (discussiócontribucions)

Hola, gràcies per revisar els canvis! El motiu pel qual ho he canviat és que l'actual paràmetre de Lloc web dona problemes en programes que tenen molts URL per a diferents idiomes. Un exemple d'això és la pàgina del Firefox, on apareixen fins a 17 llocs web. Com a mínim, crec que hauríem d'afegir |list=false perquè se'n mostrés només un. No tinc clar si hi ha cap manera de prioritzar l'adreça en català per sobre les altres. Per consistència, havia copiat el codi de la plantilla Infotaula d'organització, però estic d'acord que potser no és necessari. En qualsevol cas, crec que seria bo extreure tota aquesta lògica en una plantilla externa i que totes les infotaules utilitzessin el mateix format per a les adreces web. Ja em diràs si el que proposo té sentit o no. :)

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Doncs el format més nou és el de les plantilles que porto el manteniment, importen l'idioma del web i la d'organització no. No t'amoïnis, estic en contacte amb l'Amador i anem fent. El cas que dius és una mica estrany, si es limita a la primera de la llista pot ser la versió en suahili. Cal canviar a WD el rank del valor a preferred de les que volem que surtin. La forma de condicionar-ho és «|list=bestrank». Gràcies per l'avís, no ho havia vist encara que sortissin tants resultats

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ja està fet, ara veuràs un enllaç que es mostra segons tinguis definit l'idioma al navegador.

Aljullu (discussiócontribucions)

Perfecte! Gràcies per arreglar-ho!

Resposta a «Plantilla:Infotaula de programari»