Usuari Discussió:Calvados

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Calvados! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Podeu fer les vostres proves a Viquipèdia:Pàgina de proves sense cap por de trencar res sense voler.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 17:50, 25 set 2009 (CEST)[respon]

Imatges i plantilles[modifica]

Les plantilles són senzillament pàgines de la Viquipèdia que comencen amb el text «Plantilla:» i es poden incloure dins d'una altre pàgina. Per exemple, jo he creat la pàgina Plantilla:Detectiu Conan i ara es pot posar en qualsevol pàgina escrivint {{Detectiu Conan}}. Així, si es vol modificar la plantilla (per exemple afegir-hi nous articles de personatges o traduir les peŀlícules) només cal entrar a Plantilla:Detectiu Conan, fer les modificacions que calgui i immediatament sortirà actualitzat en totes les pàgines on s'hagi fet servir. Sovint les plantilles admeten paràmetres que es donen entre barres verticals. La sintaxi es pot consultar a Ajuda:Plantilla. El més comú és que les plantilles facin servir altres plantilles. Això pot semblar que ho complica, perquè en principi, s'hauria de mirar què fa l'altra plantilla per a editar la teva, i aquesta altra pot tenir més plantilles o un codi complicat d'entendre. A la pràctica normalment no es mira i es fan servir a ull sobretot si els paràmetres tenen noms aclaridors.

Sobre les imatges, si està carregada a la Viquipèdia en català o a Commons és molt fàcil introduir-la en un article. Només cal fer un enllaç al nom de la imatge (començant per «Fitxer:»). Es poden posar uns paràmetres entre barres verticals per a la mida, el format i el peu de la imatge, i s'expliquen a Ajuda:Ús d'imatges. El que es fa servir habitualment és thumb de manera que es posa un enllaç com [[Fitxer:Exemple.png|thumb|Això és un exemple d'imatge.]] que genera una imatge com la següent (apareix a la dreta).

Això és un exemple d'imatge.

Moltes plantilles ja gestionen automàticament el format de les imatges si indiques el seu nom en un paràmetre adient. Per altra banda, el que sí que és difícil és carregar una imatge que no està ni a la Viquipèdia en català ni a Commons pel tema de drets d'autor i de llicències. Si te la trobes a Internet gairebé mai no es pot carregar. Si està a la Viquipèdia en anglès tenim dos casos: Si està sota llicència lliure llavors es pot carregar a Commons. Si està sota fair use potser es pot carregar a la Viquipèdia en català, però cal fer una justificació emparant-se en el dret de cita. A Ajuda:Carregar un fitxer hi ha una petita explicació. Com que aquest tema és molt enrevessat pots demanar ajuda a la secció multimèdia de viquipèdia:la taverna. També allà, en una secció diferent, pots demanar ajuda si tens dubtes amb les imatges o les plantilles o coses similars. --SMP​ (+ disc. xat) 12:41, 7 feb 2010 (CET)[respon]

Bon dia, suport a Wikimedia CAT[modifica]

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment, Capsot (disc.) 00:00, 4 set 2010 (CEST)[respon]

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation[modifica]

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[1]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [2] --Gus.dan (disc.) 00:27, 5 juny 2011 (CEST)[respon]

Televisió de Catalunya[modifica]

Hola Calvados! He vist que des de fa temps que millores constantment tota la informació que fa referència a Televisió de Catalunya. Només volia felicitar-te i animar-te perquè no defalleixis;) ! --Davidpar (disc.) 10:30, 24 set 2011 (CEST)[respon]

Gràcies!--Calvados (disc.) 21:27, 25 set 2011 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Dotze+1[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Dotze+1. --Pau Cabot · Discussió 16:47, 3 feb 2012 (CET)[respon]

Llista d'episodis de sèries d'anime[modifica]

Hola! Veig que últimament estas editant articles d'episodis de sèries d'anime, per exemple, Bola de Drac o Saint Seiya: The Lost Canvas. Només informar-te que s'ha creat una plantilla especial per a aquests tipus d'episodis (Plantilla:Llista d'episodis japonesos) que crec que et pot ser útil.

Per altra banda, també informar-te que amb el teu permís l'he aplicada als episodis de Death Note, respectant el teu contingut i disseny. Abans d'editar qualsevol cosa més, trobaries adient aplicar-la als episodis de Saint Seiya: The Lost Canvas? Així es podria afegir el títol dels capítols en japonès. Salut!--Docosong (disc.) 18:25, 26 març 2012 (CEST)[respon]

Hola de nou. Ja has fet bé d'escriure la resposta en les pàgines d'usuari, és el procediment habitual, no tinguis por! Pel que em preguntes sobre plantilles irregulars de Bola de Drac, ja havia preparat un disseny idèntic a Bola de Draz Z, aplicant la plantilla d'episodis d'anime. Aquesta permet editar camps auxiliars. L'única pega que trobo és que no es podran inserir els títols en japonès ja que són massa llargs i trenquen el disseny de la llista.
Pel que fa als episodis de Saint Seiya, has aplicat correctament la plantilla. Potser ho veiem extrany perquè hi ha episodis que no tenen un resum encara, però penso quan s'acabi d'omplir quedarà força elegant.
Per últim, m'he fixat que treballes en episodis de sèries de televisió del 3xl, doncs també dir-te que hi ha una plantilla especial per aquests casos (Plantilla:Llista d'episodis) semblant a la d'anime; pots inserir el títol original en anglès, nom del director i guionistes, etc. Si necessites ajuda, ens ho podem mirar algun dia. Fins aviat i ànims!--Docosong (disc.) 12:46, 27 març 2012 (CEST)[respon]

En l'article dels episodis d'El detectiu Conan podriem crear un article individual per temporades, en el cual incloure els resums dels episodis i els titols en valencià dels capítols. En l'article pricipal els eliminarem, pèro podem posar tambè els titols en japonés (romanji i kanji). Que et sembla?

Hola! He rebut un missatge teu relacionat amb aquest missatge, només dir-te que no és meu. Tanmateix, el que proposeu tots dos per la Llista d'episodis de Detectiu Conan és el més adient. És a dir, com ho fa la viquipèdia anglesa amb els paràmetres que comenteu. No sé si caldrà demanar permís als admins. Per altra banda, intentaré quan pugui aplicar la plantilla de capitols d'anime per a què tingueu un model i aneu fent, i un últim detall, no és més correcte anomenar-lo Llista d'episodis d'El Detectiu Conan? o feu servir la traducció literal del manga: Meitantei Conan?--Docosong (disc.) 21:25, 10 abr 2012 (CEST)[respon]

Llista d'episodis de Bola de Drac Z[modifica]

En relació a la llista d'episodis de Bola de Drac Z, tens pensat completar les dades d'audiència? Veig que està completada la primera saga però no les següents. En cas negatiu, trobaries més adient suprimir aquest camp? Genera una buit poc elegant. Espero la teva opinió.

Per altra banda, felicitar-te per la GRAN feina que estàs fent amb aquest article i recordar-te que no estàs sol, que et podem donar un cop de mà sempre quan ho necessitis. Ànims i fins aviat--Docosong (disc.) 00:40, 19 jul 2012 (CEST)[respon]

Manquen referències a Banda sonora de Bleach[modifica]

Hola Calvados,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Banda sonora de Bleach. --Pau Cabot · Discussió 09:49, 30 des 2012 (CET)[respon]

He proposat a esborrar l'article Dotze+1. No tots els articles sobre programes de TVC han de tenir un article a la Viquipèdia i més quan el programa no va arribar a cap notorietat. Espero que ho entenguis. I ho podem discutir a la proposta d'esborrat.--KRLS , (disc.) 00:26, 17 des 2013 (CET)[respon]

Doctor Who[modifica]

Fa dies que no edites Llista d'episodis de Doctor Who. L'has deixat de banda? Sóc seguidor dels teus articles i em semblen molt útils. També veig que manca l'última temporada de Llista d'episodis de Torchwood. Torchwood podria ser fàcil, ja que la sèrie s'ha acabat i no caldrà actualitzar-la més. Com t'ho fas per tenir accés a les audiències?--KRLS , (disc.) 20:11, 26 març 2013 (CET)[respon]

Bona nit, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 00:00, 14 abr 2013 (CEST)[respon]

Viquitrobada[modifica]

Bones! Els dies 15 i 16 de novembre celebrarem la Viquitrobada 2014. Seria genial si poguessis venir. T'hi animes? :-) Salutacions --Kippelboy (disc.) 12:29, 7 nov 2014 (CET)[respon]

Banda sonora de Bleach[modifica]

L'article de referència ha estat usuarificat a Usuari:Calvados/Banda sonora de Bleach atès que en uns quants anys no s'hi han afegit les fonts fiables que verifiquin la informació. Allà podràs seguir treballant l'article fins que tingui les condicions adients per tornar a l'espai principal. Moltes gràcies! --Panotxa (disc.) 08:03, 25 des 2014 (CET)[respon]

Global account[modifica]

Hi Calvados! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (disc.) 16:05, 13 gen 2015 (CET)[respon]

El Detectiu Conan[modifica]

He vist que has editat les dates dels capitols de El detectiu Conan i et volia comentar que has d'anar amb molt de compte ja que a partir de les 00h de la nit la web de TV3 te la progamacio amb errors i no s'arregla fins les 6h del mati, durant tota la nit indica malament les dates i per tant puc deduir que vas editar la wiki just en aquest periode i vas introduir malament les dates.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Llista de personatges d'Orphen, el bruixot»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Llista de personatges d'Orphen, el bruixot», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Docosong (disc.) 17:18, 22 des 2017 (CET)[respon]

Evangelion[modifica]

Hi, Calvados! I'm an Italian user and I seriously want to ask you a thing: do you have the time and the desire to edit again the NGE article from the Es.wiki one? The quality, the content, the prose and, of course, the sources are more clean, complete and reliable. I also have an User sandbox in Es.wiki not grammatically complete but even better than the considerable NGE es article. Maybe NGE can be list as a Good or a Featured Article here in ca.wiki. But with just some minor changes from Es.wiki article the article is, IMHO, ready. --TeenAngels1234 (disc.) 12:59, 16 gen 2018 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Terminologia de Bleach»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Terminologia de Bleach», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. -- Docosong (disc.) 11:18, 25 maig 2022 (CEST)[respon]