Usuari Discussió:Coet/Arxiu 2013

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

geni

Jo segueixo demanant XD ... quan tinguis un moment, mira si pots engegar de nou el geni del xat --Beusson (disc.) 18:01, 10 gen 2013 (CET)

Imatge Formula matemàtica latex viquiestris caiguda

La imatge de la Formula matemàtica (latex) els viquiestris està caiguda. --Cameta (disc.) 23:44, 14 gen 2013 (CET)

Ja està arreglat.--Cameta (disc.) 00:07, 16 gen 2013 (CET)

BotReversor

No tinc paraules per expressar la meva alegria!! :D molt important, gràcies! Records des de Pristina --Arnaugir 10:12, 22 feb 2013 (CET)

Bot policy

Contestant a les teves preguntes. Les 50 edicions es van posar com orientatives, primer en anglès copiant el text i desprès en català. Ho vaig treure en adoptar la política de bots de Meta amb aprovació automàtica per bots interwikis i dobles redireccions. De fet allà demanen 100 edicions de prova i les comproven amb alguns requisits no escrits. Estrictament, per dobles redireccions es pot demanar a Meta i per altres funcions es pot fer en local, però caldria especificar-les, provar-les i consensuar-ho. --V.Riullop (parlem-ne) 17:11, 25 feb 2013 (CET)

Patrulla

Em sap greu, però precisament aquestes dues hores no hi he estat. Per altra banda, a la meva llista de seguiment, que és grossa i que és el que habitualment patrullo, no hi se veure cap vandalisme en aquesta estona.--Pere prlpz (disc.) 00:54, 3 març 2013 (CET)

Re:Transferència de tecnologia

Cap problema :) - Al Lemos (disc.) 23:32, 3 març 2013 (CET)

Estris

Els viquiestris haurien de canviar {{benvinguda}} per {{subst:benvinguda}}. --V.Riullop (parlem-ne) 11:50, 6 març 2013 (CET)

Perfercte, a vore si ho faig al migdia. –Cœt · mascletà · blablabla 12:09, 6 març 2013 (CET)
Fet Fet! –Cœt · mascletà · blablabla 13:52, 6 març 2013 (CET)

Quan afegeixes un avís als usuaris, si ho fas fent una "Nova secció" s'emplena el camp de títol de la secció, amb la qual cosa crees dos títols de secció seguits. No sé si m'explico. Per exemple et poso un avís fent ús del botó "Nova secció". Borra'l més endavant, si vols.--Arnaugir 14:49, 8 març 2013 (CET)

Atureu-vos

Si us plau, atureu-vos. Si continueu vandalitzant pàgines, un administrador blocarà el vostre compte i no podreu continuar editant a la Viquipèdia. --Arnaugir 14:50, 8 març 2013 (CET)

Després d'haver tingut un parell d'animades tandes d'administradors revertint-se mútuament i gairebé blocant-se, només em queda per dir una cosa: <mode tremolant on><mode cara de patiment on> que sigui una prova, que sigui una prova, que sigui una prova, que sigui una prova, que sigui una prova, que sigui una prova, que sigui una prova...--Pere prlpz (disc.) 15:35, 8 març 2013 (CET)
No entenc res. Per favor que siga un somni. –Cœt · mascletà · blablabla 16:11, 8 març 2013 (CET)
Llegeix més amunt xD--Arnaugir 20:17, 8 març 2013 (CET)
Entesos, és la primera vegada en anys que algú m'ho diu. M'ho mire. –Cœt · mascletà · blablabla 20:31, 8 març 2013 (CET)

Error d'en Tornabot

Bones, el teu bot ha fet una edició molt estranya. Ha canviat una plantilla que fa aparèixer una estrella al costat d'una wiki que és de qualitat per una altre que no és res.--Mbosch (会話) 20:49, 9 març 2013 (CET)

OK, descuit meu, ja ho fa bé, i corregix els que ha fet malamant:
Disculpa i gràcies per l'avís. coet 21:11, 9 març 2013 (CET)

Paràmetres en plantilles

Coet, lamentablement "no sóc d'eixi mon" i no sé programar. He fet un cop d'ull i et puc ajudar en la llista de sinònims; deixam que arreplegui una síntesi de patologies habitual i te la passo. Una pregunta: entenc que tot el que no sigui "a traduir" o "a eliminar", serà "a analitzar", oi?. Ho dic perquè es força habitual que hi ha paràmetres que no és detecten com a tal perquè en comptes d'un "=" hi ha ":" o un espai i seria una pena que es perdessin. Un cas similar són aquells paràmetres que esta separats en anglès i nosaltres els tenim junts. Tot això no veig altra forma de salvar-ho que via hand made. Hi ha una formula que, si vols, es podria mirar d'arreglar: els "editor1-last" + "editor1-first" podrien esdevenir "editor" ajuntant els valors "last"+", "+"first". Per contra, no funcionaria en "month", ja que sovint va acompanyat de "date" (no de "year" com semblaria lògic) on pot haver una data o només l'any, sense regla. He vist que tractaves alguns paràmetres com "units" ?, és alguna mena de tractament numèric?. Si és així, compta perquè ni els volums ni les pàgines tenen sempre xifres. Bé, marxo al curro i miro després de fer-te un pack informatiu. Salut !--amador (disc.) 06:58, 11 març 2013 (CET)

Ja tinc molt bona informació per a seguir adaptant el bot abans de la seua primera edició al respecte.
Per raons tècniques i de comprensió establim una xicoteta nomenclatura: diguem-li camp al conjunt de paràmetre i valor. Crec que sobra l'exemple però aquí va: en el camp nom= Manuel, el paràmetre és nom i la valor Manuel. Per a diferenciar el paràmetre de la seua valor col·loquem un separador, que en sintaxi wiki es traduïx pel "=". També podríem embolicar la troca dient que un camp sense paràmetre és un argument, és a dir, un paràmetre anònim que només té una valor. Però no sé si ens és útil ací. Crec que només es dóna el cas quan s'ha omès el paràmetre o el separador.
Ara intente contestar al què dius, anem per parts:
  • Sí, si el bot detecta un 'paràmetre desconegut', l'arxiva, per a una posterior anàlisi.
  • Si enlloc d'un "=" ens trobem amb ":" o un espai (" ") el bot podria mirar si l'element anterior al separador erroni també es un possible paràmetre. Si no, tenim un camp sense paràmetre i s'haurà de traslladar a anàlisi.
  • Concatenar dos valors corresponents procedint de dos camps diferents a un sol camp no és gens difícil, és molt factible sempre que siga previsible.
  • Si tenim una data al camp de date o només un any, tampoc resulta difícil decidir si ajuntar-la amb month en funció de les dades que conté cada camp. (He de suposar que si tenim els dos paràmetres date i month, i date té una valor de quatre caràcters que amés a més són nombres, aleshores es tracta de l'any.)
  • El tema dels units era perquè havia vist que al paràmetre page li afegien "pàg." i al volume li afegien "vol."
–Cœt · mascletà · blablabla 11:24, 11 març 2013 (CET)
La plantilla ref-llibre amb el paràmetre pàgina, o pàgines, hi afegeix "p." si el valor no comença per p. És a dir, si "pàgines=pàg. 33" o "pàgines=pp.3-5", deixa el valor com està però si "pàgines=33" o "pàgines=3-5" llavors mostra "p. 33" o "p. 3-5". --V.Riullop (parlem-ne) 11:56, 11 març 2013 (CET)
A veure si serveix. A banda de les conversions que estan al bot del Vriullop que són les més repetides i previsibles, he preparat una llista amb el resultat del treball manual que hem fet fins ara en la depuració i traducció del ref-llibre i cite book. Hi ha les solucions aplicades (col. 1) per si són factibles recollir-les al bot, tenint en compte el value for money que suposen en funció del nombre de repeticions (col. 3). El grup "eliminar" valdria la pena recollir, si no tots els casos, si més no els que tenen un patró clar, ja que emprenya molt haver d'obrir l'article només que per treure garbage. El grup "Manual" no té remei; de fet seria el format per "tot allò que no està contemplat, però he volgut deixar-ho per a que et facis una idea. Cal tenir present que aquest llistat de 12 mil i escaig casos és sobre llibres, i a les publicacions hi hauran casos que ens poden donar mals de cap. Per exemple, hi ha alguns {{cite news}} amb podcast o notícies a una emissió de radio/TV, que jo he mirat de representar pels casos que em vaig trobar, però que pot tenir una complexitat pendent de descobrir. Espero que entenguis la nomenclatura, no és 100% la teva (molt millor), però ja ho tenia fet quan ho he llegit. Si tens dubtes, no dubtis, ja saps on soc. Seguim en contacte.--amador (disc.) 23:48, 11 març 2013 (CET)
Perfecte, s'adapta a les meues expectatives, s'entén i es pot programar. Molt bona feinada!!! Brillant!!! Realment, sobren paraules, denota una dosi de dedicació de copista observador, que ja costa :) Impagable, gràcies –Cœt · mascletà · blablabla 04:36, 12 març 2013 (CET)
He afegit (i afegiré més s'hi penso) algun comentari genèric al davant de tot del document. Salut i bona feina !--amador (disc.) 07:13, 12 març 2013 (CET)

Error de Tronabot

Hola!. En Tronabot ha fet unes edicions estranyes a Espàrrec, pretentent recol·locar plantilles {{enllaç AB}}, n'ha posat una dins una taxocaixa i després l'ha treta però malament, aquí hi ha un diff. Ja ho he arreglat, però t'ho comento per si pot haver passat en més articles.--Xamil (disc.) 16:15, 12 març 2013 (CET)

Sí, he estat revisant unes quantes, intenatré revisar-les totes esta nit, ja he corregit l'error abans que me l'assenyalares per això no l'ature. –Cœt · mascletà · blablabla 19:39, 12 març 2013 (CET)
Esta matinada he revisat unes 2000 edicions del bot manualment, només he trobat 9 errors, amb un percentatge tan baixet se'm fa impossible seguir eixe ritme. Automatitzaré la tasca de revisió per a la franja en la que es van detectar, comença a les 12:24:07 d'ahir i acaba sobre les ±21:00, es tracta d'unes ±11000 edicions. La detecció de l'error és molt simple, és únicament quan ha incorporat un salt de línia i un {{Enllaç AD}} o AB en la segona línia. Coet 13:54, 13 març 2013 (CET)
Amb l'automatització he augmentat les revisions a 15897 edicions. S'han detectat una 20 d'errades semblants. Podré fer una recerca exhaustiva este cap de setmana però, no crec que ja en trove més. Coet 16:49, 14 març 2013 (CET)
OK, gràcies, Coet.--Xamil (disc.) 11:35, 15 març 2013 (CET)

Hola!. He trobat un altre "desgavell" semblant del TronaBot, [1], suposo que es tracta del mateix tema comentat anteriorment, ho poso aquí per si et serveix d'alguna cosa!.--Carles (enraonem) 01:38, 20 març 2013 (CET)

He revisat automàticament les darreres 15000 edicions i afegint esta nova troballa (anteriorment només cercava la presència de la plantilla al principi de les 3 primeres línies, degut a un error de programació) i no he trobat cap altre cas. No crec que en trobem més, l'error el vaig detectar en plena execució tot i que el bot ja havia fet mantes edicions. Cœt 20:32, 20 març 2013 (CET)
Una altra de semblant. Ja l'he corregida jo.--Joutbis (disc.) 19:13, 22 març 2013 (CET)
Ok hauré de tornar a revisar el mètode... Cœt 19:22, 22 març 2013 (CET)
He fet un nou script i he detectat una vintena més d'articles afectats. Tornaré a passar-lo amb canviant els paràmetres per a apretar més els caragols. Cœt 14:59, 23 març 2013 (CET)

Bot-revert

Your bot reverted me, exactly what activated it? I updated the template, and removed some closed projects. The magic update of the ca-project remained, even if it wasn't positioned in the top any more. -- Lavallen (disc.) 08:05, 16 març 2013 (CET)

Sorry, I'll see what it is able to make it better. At least it is hardly recommended that newbies can't modify a great numbers of caracters in the same edition. I'll look for a logarithm that can help this situation in any cases that are clearly false positives. Cœt 10:10, 16 març 2013 (CET)
Lavallen is not newbie?! :) -- Lavallen (disc.) 14:11, 17 març 2013 (CET)
User Lavallen has 10 edits on cawiki, so for this cawiki bot, Lavallen is a newbie. I can make it better but till this moment my bot can not check user editions globally, but it may be a good idea. –Cœt · mascletà · blablabla 22:22, 17 març 2013 (CET)

Introducció Lua

Pots revisar la pàgina Viquipèdia:Lua/Introducció? Em preocupa que no hagi dit cap bestiesa no conforme amb l'argot tècnic. --V.Riullop (parlem-ne) 20:12, 17 març 2013 (CET)

Crec que està prou bé, em caldrà alguna lectura més.
Tot i que tinc un dubte, les iteracions no comencen per 0? Per exemple:
s = 'hola'
return s:sub(2)    -- retorna 'ola'
En python:
s = 'hola'
s[2:]   #retorna 'la'
s[-2:]  #també retorna 'la'
–Cœt · mascletà · blablabla 22:58, 17 març 2013 (CET)
No ho he provat, però sembla que així és. A en:Module:String hi ha la funció sub on expliquen que l'índex comença per 1. Valdrà la pena explicar aquestes diferències amb python. --V.Riullop (parlem-ne) 00:21, 18 març 2013 (CET)
En la majoria d'iteracions l'indexació comença per 0, sempre hi ha algun llenguatge que se n'ix. El llenguatge C, la mare de tots els llenguatges, ja emprava com a primer índex el zero. Coet 13:54, 18 març 2013 (CET)

Bot R3R

Vist l'historial de Custòdia documental recordo que ja ho vaig discutir amb l'Iradi en els inicis. El bot no hauria d'incomplir VP:R3R. En lloc de fer una tercera reversió hauria d'informar per a que algú s'ho miri. --V.Riullop (parlem-ne) 12:54, 15 març 2013 (CET)

Ok, sembla que ja ho té en compte d'alguna manera. Potser el que cal és revisar la lògica per detectar que efectivament són les mateixes reversions del mateix usuari encara que amb algunes variacions de contingut. Vist d'una altra forma, no s'haurien de posar tres avisos seguits al mateix usuari pel mateix article. --V.Riullop (parlem-ne) 13:17, 15 març 2013 (CET)
A les tres rv al mateix usuari avisa a Viquipèdia:Observatori_del_vandalisme/Avisos_automàtics, però seguiria revertint. Si és mateix usuari, mateixa pàgina, hauria d'aturar-se?
En qualsevol cas podríem crear una pàgina protegida per a que el bot fera excepcions amb certes pàgines i usuaris. De fet de moment es pot fer que ignore edicions en pàgines o d'usuaris per mig d'un privat al xat de wikimedia amb una clau, es clar. –Cœt · mascletà · blablabla 22:04, 15 març 2013 (CET)
Crec que hauria d'aturar-se. La R3R és aplicable també als bots i amb més raó ja que potser hi ha algun problema a revisar. --V.Riullop (parlem-ne) 23:37, 15 març 2013 (CET)
¿Però quina seria la regla? ¿Mateix usuari, mateixa article? ¿Només afectaria els articles, és a dir l'espai de noms principal? ¿Usuaris registrats i anònims? ¿Tindríem en compte que l'usuari va fent canvis o només desfà la reversió del bot?
Potser podríem seguir revertint els usuaris anònims que clarament intenten revertir el bot mitjançant l'enllaç de desfés. A la pàgina d'avisos automàtics deu d'haver algun exemple de vàndals persistent, els que estan en negreta és perquè és el segon avís, o sia, 6 reversions.
En qualsevol cas accepte una regla simple de "mateix usuari, mateixa pàgina, a la quarta el bot ja no reverteix", tot i que això em suposa realitzar algun que altre canvi. Fins ara el bot tenia en compte quin usuari revertia, quantes vegades en total i quan fou la darrera reversió. Ara això suposaria saber quin usuari reverteix, a quina pàgina i quantes vegades en eixa pàgina, quantes en total i quan fou la darrera reversió. –Cœt · mascletà · blablabla 01:10, 16 març 2013 (CET)
Seguisc tenint els meus dubtes. Crec que hauríem de poder fer excepcions. Hui mateix, el bot ha revertit quatre vegades un usuari que clarament vandalitzava en la pàgina, la quarta ha sigut la definitiva per a que no seguira. No vull deixar-ho córrer i voldria que el bot complira la regla R3R, però estic intentant trobar una solució eficaç. He vist que en frwiki per exemple el Salebot només reverteix una vegada un usuari en la mateixa pàgina tot i que si eixe usuari sofreix una nova reversió en eixa pàgina per part d'un altre usuari aleshores el bot seguiria revertint-lo. Potser caldria discutir-ho en comunitat. Cœt 21:40, 29 març 2013 (CET)
Tu mateix, el que vegis més factible, però segueixo pensant que hi ha d'haver algun límit per no continuar i posar una alarma per a que hi intervingui algú. R3R significa no revertir 3 vegades en menys de 24 hores el mateix tipus d'edició, excepte vandalisme clar. El problema pot sortir amb els falsos positius. --V.Riullop (parlem-ne) 22:18, 29 març 2013 (CET)

Vàndal "ola k ase"

Tenim un vàndal que ha estat posant "ola k ase" (i variants) un centenar de vegades al llarg del darrer mes. Estaria bé si el bot el pogués detectar i revertir. Et deixo l'enllaç al filtre que el detecta, per si hi pots fer alguna cosa: http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Especial:Registre_dels_abusos&wpSearchFilter=17 --Pere prlpz (disc.) 14:03, 28 març 2013 (CET)

Fet Fet!, l'he afegida a la resta de regexps que el bot gestiona. A banda estic mirant de poder sincronitzar el bot amb l'alerta dels filtres, però això requerira un temps fins que averigüe com fer-ho (en darrera instància carregaria la pàgina HTML, però abans he de trobar l'altrenativa que supose emprar menys recursos). Cœt 14:39, 28 març 2013 (CET)
Potser és millor que el bot sigui independent dels filtres. Els filtres poden admetre alguns falsos positius perquè només etiqueten, però el bot reverteix i aleshores un fals positiu és més greu. Jo vaig editant els filtres amb una certa tranquil·litat perquè sé que les conseqüències són limitades, però si la conseqüència fos una reversió m'hi hauria de mirar més.
El que sí que pot ser útil és incorporar al bot les regexp dels filtres quan estiguin essent efectives. Aquestes jo les miro d'actualitzar cada cop que trobo un vàndal que deixa una paraulota nova. --Pere prlpz (disc.) 22:13, 29 març 2013 (CET)
No pensava incorporar tots els filtres és clar. Pero per exemple que el bot sàpia quines paraules s'estan considerant malsonants és un bon recurs. L'efetivitat del bot no resideix en si detecta una paraulota, sinó en un càlcul entre paraules tretes, paraules afegides i certes coses que més val no revelar. Cœt 14:51, 30 març 2013 (CET)

Moltes gràcies!

Genial que s'ha pogut sol·lucionar lo del bot. No ho sabia lo del màxim de paraules. Gràcies per la benvinguda i la felicitació. Suposo que se l'hi tindrà que donar algun retoc més però ho deixo als veterans. Ara començaré a partir d'aquest article a omplir els buits que manquen, amb articles nous de la viquipèdia anglesa o françesa i també d'altres escriptors però, això sí, articles amb menys tamany en general. el comentari anterior sense signar és fet per Cercaparaules (disc.contr.) 19:43, 30 abr 2013‎ el comentari anterior sense signar és fet per Coet (disc.contr.) 12:38, 7 maig 2013 (CEST)

Ortobot

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 11:38, 7 maig 2013 (CEST)

Gràcies. –Cœt · mascletà · blablabla 12:38, 7 maig 2013 (CEST)

Serbo(croat)

He plantejat una qüestió complicada a wikt:Viccionari:La taverna#Serbocroat. Com a apassionat per la filologia potser hi tens alguna cosa interessant a dir. --V.Riullop (parlem-ne) 21:30, 12 abr 2013 (CEST)

Exercici js

Ho he intentat però estic verd, o espès. A MediaWiki:Gadget-mySandbox.js volia modificar portletLabel a 'Sandbox' en lloc de 'Proves' de la mateixa forma que fan a pl:MediaWiki:Gadget-my-sandbox.js. No sembla complicat, però ara mateix no ho veig. Una altra opció seria usar MediaWiki:Templatesandbox-suffix/wgUserLanguage, convertint a majúscula inicial, però això ja és per nota. --V.Riullop (parlem-ne) 14:14, 14 abr 2013 (CEST)

No sé exactament què passa amb el JavaScript, la consola no registar errors i se m'aturen mòduls que deurien estar bé. Cœt 02:22, 15 abr 2013 (CEST)
Ja ho tinc, la primera part, la fàcil. No hi ha res com dormir bé: Special:Permalink/11726495 i dif. El problema que m'he trobat és que un giny ja carrega les dependències definides a MediaWiki:Gadgets-definition. En l'script fora dels ginys, cal cridar-les expressament. --V.Riullop (parlem-ne) 09:42, 15 abr 2013 (CEST)

Bot error

Hello, User:BotReversor is improperly reverting my edits at Usuari:RileyBot/Stop. Could you please have it stop? -Riley Huntley (SWMT) 04:31, 16 abr 2013 (CEST)

done done Sorry. –Cœt · mascletà · blablabla 11:19, 16 abr 2013 (CEST)

Llista de viquipedistes per nombre d'edicions

Moltes gràcies per haver tornat a activar la llista de viquipedistes per nombre d'edicions. Ho vaig comentar a mafoso a la viquimarató de la Miró i veig que t'ho va demanar. Molt bona feina. Crec que és un estri prou interessant per a fer "picar" a la gent a editar una mica més. --Pitxiquin (disc.) 14:21, 18 abr 2013 (CEST)

Moltes de res, que solc dir en estos casos :) La veritat és que he acceptat la feina per provar fer consultes SQL al tools. En altres ocasions m'ho havien demanat i m'hi havia negat, però em reserve la meua opinió. Si pot resultar útil per a la comunitat, s'ha de fer, no hi ha més. Cœt 19:24, 18 abr 2013 (CEST)

Salebot

Bonjour, le code source est disponible sur : https://fisheye.toolserver.org/browse/gribeco/salebot2. Salebot tourne déjà sur Wikipédia en portugais, et pourrait tourner ici avec un nouveau dictionnaire et des messages traduits. --Gribeco (disc.) 17:07, 19 abr 2013 (CEST)

Articles fita

Hola de nou! Recordes Usuari:Coet/Articles_fita? Amb motiu dels 400.000 articles l'he actualitzat (perdona la intromissió... ja l'he continuat a Usuari:Beusson/proves ) i he pensat si hi hauria alguna forma de saber quins van ser els articles 1000 i 10000. T'ho demano nomes com a curiositat,seria possible trobar-ho? Moltes gràcies a l'avançada crack! --Beusson (disc.) 09:44, 21 abr 2013 (CEST)

He de mirar algun codi antic a vore si ho vaig programa, és que ni me'n recordava... –Cœt · mascletà · blablabla 15:56, 24 abr 2013 (CEST)

Epa, fiera

Jo crec que amb que hi hagi un buit de reversions a Usuari:Anskarbot/Traduccions ja n'hi ha prou. Gràcies crack. Em sap greu que només entro al canal IRC per demanar-te revisions del bot, però és que he trobat feina i ara estic menys connectat, com que allà t'hi trobo sempre.... .--Anskar (disc.) 19:28, 23 abr 2013 (CEST)

Fas bé, per això estic al xat ;) no t'amoïnes :) –Cœt · mascletà · blablabla 21:50, 23 abr 2013 (CEST)

País valencià → Comunitat valenciana

El teu bot no detecta això?--Arnaugir (discussió) 22:08, 26 abr 2013 (CEST)

Fet Fet!: ha sigut dir-m'ho i... li ha sentat fatal!!! comprova-ho. Cœt 00:50, 27 abr 2013 (CEST)
Perfecte, quina celeritat :-) --Arnaugir (discussió) 10:40, 27 abr 2013 (CEST)

Fals positiu del Bot Reversos

Hola Coet, et notifico aquest fals positiu del bot. http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Tractat_de_Cazola&diff=11806775&oldid=11806774 Moltes gràcies. --Lluis_tgn (disc.) 17:03, 30 abr 2013 (CEST)

No és un fals positiu. És un canvi intempestiu que no ha deixat la frase ni ben construïda.--Pere prlpz (disc.) 17:30, 30 abr 2013 (CEST)
Efectivament, no el considere un fals positiu. Cœt 18:13, 30 abr 2013 (CEST)

Re: nivell de vandalisme

Molt bé, lo d'aquella plantilla jo ho deia més com una "pijada", estaria bé que s'anés actualitzant cada dia/hora amb el "nivell de vandalisme" :)--Arnaugir (discussió) 14:19, 9 maig 2013 (CEST)

Editors del filtre d'abusos

Pots veure Especial:Drets dels grups d'usuaris. No tinc temps per provar-ho i per fer-ne un seguiment. --V.Riullop (parlem-ne) 22:15, 16 maig 2013 (CEST)

Entesos, activat i vigilant :) Cœt 14:14, 17 maig 2013 (CEST)

Més deures :P

Com veuries actualitzar Plantilla:Variables/dades a diari? :-)--Arnaugir (discussió) 18:39, 18 maig 2013 (CEST)

Totalment factible. –Cœt · mascletà · blablabla 19:28, 18 maig 2013 (CEST)
Fet Fet!: https://ca.wikipedia.org?diff=11867069 Cœt 02:33, 19 maig 2013 (CEST)
Ostres, genial! Va, ja esperaré uns dies abans de posar-te una altra feina ;) ens veiem pel xat --Arnaugir (discussió) 10:08, 19 maig 2013 (CEST)

Trona

Ei, perdona la interrupció, és que veig que estàs en línia. El TronaBot duu uns dies sense actualitzar coses com Usuari:TronaBot/log:Els 1000/llista general, és normal?. És que com que aquest projecte està bastant actiu aquest maig...--Carles (enraonem) 04:38, 14 maig 2013 (CEST)

Ja me n'havia donat compte malgrat l'alta activitat que tenia el bot. Pensava que era causa de la caiguda recent dels servidors, però al final també hi havia un error en el codi després d'algun canvi recent. Ara mateix he engegat un procés que l'actualitzarà. Gràcies per l'avís! Cœt 05:18, 14 maig 2013 (CEST)
De res! de fet et tenia que haver avisat però me'n vaig oblidar, provaré no fer-ho a la propera. Fins aviat! --Beusson (disc.) 07:41, 22 maig 2013 (CEST)

La Fuga (sèrie)

Bones, Coet. El teu BotReversor m'ha marcat com a vandalisme la meva última edició en aquest article. Si hi dónes un cop d'ull veuràs que no és així. Si pots revertir-lo, si us plau... Salutacions! --92.56.65.225 (discussió) 18:58, 1 juny 2013 (CEST)

Merci. --92.56.65.225 (discussió) 19:43, 1 juny 2013 (CEST)

Is it true that you speak English?

If so, please see my message at Góngora's talk page; I noticed after posting it that he wasn't nearly as active as you were (I had chosen him because his English proficiency is listed as higher than yours on his userpage). Thanks. TortoiseWrath (disc.) 04:27, 2 juny 2013 (CEST)

Editing on Viquipèdia:Pàgina de proves is not a vandalism, if trouble growths please open a request on the Checkuser's cases. Sorry if I can't give you more data, I believe that your case does not require more warnings. –Cœt · mascletà · blablabla 13:01, 2 juny 2013 (CEST)
Just two recommendation: change your password and ensure that you erase your private data on public computers. Cœt 13:06, 2 juny 2013 (CEST)

Referències

Hola Coet! Mira, les trobaràs totes cronològicament aquí VP:N. Tanmateix, ves amb compte perquè també hi ha blogs ;-) --Davidpar (disc.) 19:52, 13 juny 2013 (CEST)

De premsa internacional, aquí en tens uns quants: Viquipèdia:Notes_de_premsa/400.000#A la premsa internacional. I també pots agafar: El Confidencial o Global Voices ([2], [3], [4]). --Davidpar (disc.) 11:35, 14 juny 2013 (CEST)

Bot a wikillibres

Gràcies per arreglar-ho. Si fins i tot t'ha revertit a tu (i a mi) no deu ser que ataqui els novells, no? Deu ser algun altre paràmetre que el fa actuar. Allà pots ser que fos el posar el redirect? (és necessari, perquè la portada sigui també l'arrel del llibre). Bé, a veure si pots resoldre-ho perquè no passi. Et volia dir que si passa amb els novells potser es podrien introduir excepcions quan tenim un estudiant en pràctiques a Amical que està tutel·lat. Però ja veig que no era el cas. De tota manera considera la opció i diga'm si seria tècnicament possible. Salutacions. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 10:52, 14 juny 2013 (CEST)

En uns dies tindré a punt les noves implementacions per al bot que inclourà una pàgina per a poder afegir excepcions tant sobre usuaris com pàgines durant un nombre limitat d'edicions o de temps o fins els paràmetres establerts per a considerar que l'usuari no necessita ser revisat. També farà la vista grossa sobre gent que té més edicions en altres projectes (jo en cabooks només tinc 8 edicions, per tant em considerava novell). –Cœt · mascletà · blablabla 12:51, 14 juny 2013 (CEST)
Ja entenc doncs que ens considera novells allà. Bé, quan tinguis això apunt ho tindré en compte per afegir usuaris que estiguem tutoritzant. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 18:56, 14 juny 2013 (CEST)
Ha tornat a passar: Portada amb el segon llibre. Com fas per corregir-ho? Jo ho esborro i ho torna a posar. Pots treure-ho tu? -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 18:56, 14 juny 2013 (CEST)

Bloqueig no molt democràtic

Hola. Tant me fa que després diguis que l'usuari Davidpar té més experiència o el que sigui: Ha realitzat un acte vandàlic reincident contra mi i censurat una aportació no nacionalista i l'únic que fas és afavorir més el seu punt de vista nacionalista amb mitjans molt poc "democràtics "com bloquejar la pàgina de presa de decisions. Molt bonic. Sort que tot es veu. Té raó La Razón, El Mundo, etc... A causa del seu gran biaix ultranacionalista, Aquesta wikipedia no la reconeixeria ni el mateix Jimbo Wales. el comentari anterior sense signar és fet per 81.39.168.36 (disc.contr.) 14:13, 15 juny 2013 (CEST)

He blocat la pàgina temporalment vist la continua guerra d'edicions, després amb més temps miraré si he fet bé, estic treballant i he fet cas a un usuari de confiança. Coet 14:22, 15 juny 2013 (CEST)
Doncs abans de bloquejar un web cal llegir abans... a mi em van ensenyar així: "Els bloquejos i semiprotecciones no seran: Una manera d'evitar que s'editi un article"
Imagina que algú de confiança com un banquer et digués "signatura aquí que les preferents ho van a petar", jejeje. Fins a webs respetadísimas un pot trobar lluites polítiques, nacionalismes, etc ... en aquesta, es busca el Punt de Vista Neutral (crec). el comentari anterior sense signar és fet per 81.39.168.36 (disc.contr.) 14:30, 15 juny 2013 (CEST)
No és un article. Coet 14:35, 15 juny 2013 (CEST)
Ratifique l'actuació del Davidpar.
Las tevas interbensions deixen molt clar que no tens res a aportar on has intervingut. Cœt 15:17, 15 juny 2013 (CEST)

Bon dia i gràcies!

Bon dia Pasqual. Gràcies pel missatge! Si estic d'acord amb les teues dites que no són les que més tinc a la ment d'ençà algun temps (que concretament són dues: Qui no brama no mama i Qui calla atorga), et diré francament que l'unió ací a la Viquipèdia no la veig gaire, em sembla més aviat una estructura bastant anàrquica que va avançant com pot i que probablement algun dia ja no avançarà si no s'arriba a conservar/engrescar els contribuidors... Molta sort amb els vàndals i els trols, probablement els filtres funcionen suficientment ara, tot i que no crec que s'acabe la cosa tan fàcilment. Una darrera cosa abans del comiat, m'has encuriosit amb els teus quatre fonaments (a la societat moderna agraden les coses ben categoritzades/definitives, jo acostume a tindre molts dubtes en general...), i probablement ja me'ls comentaràs algun dia; ara bé si són del tipus biblianesc/evangèlic "Viquipèdia no és una democràcia" no cal que me'ls digues, aquesta mena de dogme poc respectuós de la gent no em satisfa gens ni mica... Que et vaja tot molt bé, una abraçada ben bona, que tingues un estiu excel.lent currullet d'orxata ben fresqueta (ja arriba la calor...) i fartons! Fins ben prompte, Claudi/Capsot (disc.) 12:59, 17 juny 2013 (CEST)

Bot commons

Moltes gràcies pel favor, Coet. De debò! Jo no sabria pas com fer-ho ni a la Viquipèdia... :-P--Galazan (disc.) 11:08, 22 juny 2013 (CEST)

Perfecte, tu tranquil que no córrer pressa. Després del 27 ja miraré com ho has fet per aprendre a fer-ho jo...--Galazan (disc.) 19:00, 22 juny 2013 (CEST)

Els 1000

Coet, com s'arregla la redirecció de Cort Internacional de Justícia per tal que no surti vermell a Usuari:TronaBot/log:Els 1000/llista general? --Davidpar (disc.) 13:30, 24 juny 2013 (CEST)

Amb els darrers canvis vaig abandonar una de les funcionalitats que tenia i és que una vegada al dia revisava la pàgina de Usuari:TronaBot/log:Els 1000/llista temàtica, hi havia gent que actualitzava eixa pàgina, però donat que ja estava una mica abandonada (a nivell actualitzacions manuals) no ho vaig incloure al nou codi font. Ho faré ben aviat, entre hui i demà... Ups ara que pense vaig prometre el mateix abans-d'ahir a un altre  :| Bé faré el que calga el més aviat possible... Cœt 11:08, 2 jul 2013 (CEST)

85.192.*

Des de Montgenèvre, bona feina!--Lohen11 (disc.) 08:46, 25 juny 2013 (CEST)

Re: Actualitzacions

OK! no pateixis, passa uns bons dies desconnectat. Fins aviat!--Arnaugir (discussió) 18:18, 25 juny 2013 (CEST)

Viquidades

Doncs la veritat és que sí... s'hauria de plantejar a la taverna d'allà--Arnaugir (discussió) 17:27, 30 juny 2013 (CEST)

Enllaços incorrectes a pàgines de desambiguació

Hola Coet: Fa temps que es va actualitzar per darrer cop Viquipèdia:Enllaços incorrectes a pàgines de desambiguació. No sé si t'ho he comentat mai, però els usuaris que actualizen aquesta pàgima resulta que només tenen en compte les pàgines que tenen inclosa la plantilla {{desambiguació}}, però no les que tenen {{biografies}} o {{acrònim}}. Saps fer-ho? --Bestiasonica (disc.) 14:07, 11 jul 2013 (CEST)

Vols dir si és programable? Exactament que hauríem de fer? Cœt 11:06, 18 jul 2013 (CEST)

Fotografia

Hola coet, estic fent una repassada a les fotos de Baldomer Gili i Roig que aviat carregaré a commons i n'hi ha una que correspon a un quadre que l'artista va titular Borriana, però remenant fotos de monuments de la Plana Baixa a mi em sembla que és la capella de Sant Vicent Ferrer d'Onda. Hi pots pegar una ullada per si reconeixes el lloc? Gràcies! ESM (disc.) 16:51, 11 jul 2013 (CEST)

Sí que és la capella de St. Vicent Ferrer d'Onda, m'ho ha confirmat un que ha viscut la seua infantesa al casc antic. –Cœt · mascletà · blablabla 11:04, 18 jul 2013 (CEST)

Categories per moure

Bones Coet! Em comenta en PauCabot que ara mateix n'hi ha unes quantes per moure, i en KRLS diu que se li pot demanar al teu bot. Si és així, t'ho agraïria; ho he intentat fer-ho manualment i ni tan sols amb el Cat-a-lot em surt bé... :-S Gràcies de bestreta! Salut! --Judesba (digues...) 01:25, 17 jul 2013 (CEST)

OK. Engegant lo bot... –Cœt · mascletà · blablabla 10:28, 18 jul 2013 (CEST)
Fet Fet! Cœt 12:18, 18 jul 2013 (CEST)

Interwiki

Després d'alguns maldecaps per trobar els enllaços interwiki de wikidata he trobat una solució :) --Anskar (disc.) 23:56, 26 jul 2013 (CEST)

Bot

Hola! Tu que en saps de bots, te pareix que me podries fer dues llistes per mirar d'enterrar els interwikis?

  • Llista d'articles que encara tenen interwikis
  • Llista d'articles sense interwikis que no són de Categoria:Països Catalans (molts d'aquests segur que no tendran equivalent en altres idiomes).

Gràcies, Pau Cabot · Discussió 09:49, 8 ago 2013 (CEST)

OK, estic una mica ofegat ara, però intentaré trobar el moment... –Cœt · mascletà · blablabla 16:22, 11 ago 2013 (CEST)
D'acord i moltes gràcies! Pau Cabot · Discussió 21:15, 12 ago 2013 (CEST)

Re: Francisco Madrid

Ja va bé que hi hagi programes automàtics de correcció d'errades ortogràfiques! Jo només t'ho he comentat perquè hauràs d'anar amb compte al fer segons quines rectificacions quan et trobis amb títols originals d'obres en llengües diferents del català. No sé com te les arreglaràs per a fer que el Bot se'n doni compte... --Ferran Mir (disc.) 18:11, 19 ago 2013 (CEST)

TronaBot a l'atur

Hola! Tal i com he comentat aquí, en TronaBot està aturat. Res de greu, però Viquipèdia:La taverna/Novetats comença a ser ben llarga i estic pensant que si el bot continua a l'atur potser començaré a arxivar manualment. Si hi ha alguna cosa que pugui fer per a reanimar-lo (no és que hi entengui de bots, però com a mínim vaig anar a un workshop introductori i vaig fer els meus primers intents).--QuimGil (disc.) 18:34, 20 ago 2013 (CEST)

Avui que tinc una estona he engegat el meu arxivador per fer net de moment. --V.Riullop (parlem-ne) 21:18, 20 ago 2013 (CEST)
Moltes gràcies!--QuimGil (disc.) 21:21, 20 ago 2013 (CEST)

escrutini

Hola de nou! Quan tinguis un moment dona-li una ullada al script? bot? de l'escrutini, que fa dies que no va. De moment vaig fent manualment ara que no hi ha gaires propostes, però com facin un altra ràtzia aniquiladora no donaré l'abast XDD --Beusson (disc.) 07:36, 31 ago 2013 (CEST)

Pregunta sobre plantilles

Bones novament! No sé com d'ocupat estàs o no, però la meva altra opció és en Joancreus, i no edita des d'agost. Pregunta: hi ha manera de saber quins articles que tinc en seguiment tenen una plantilla en concret? Tinc quasi 1.600 articles allà i voldria saber quins tenen l'avís "FVA", quins el de "FR" i quins el d'"inacabat" (que segur que tinc articles inacabats i no recordo quins són). Es poden creuar les dades d'alguna manera? T'ho pregunto des del desconeixement... Gràcies! --Judesba (digues...) 13:12, 25 oct 2013 (CEST)

La resposta és que segur que hi ha alguna cosa. Ho podria programant alguna cosa però elque no sé és si hi ha eines ja fetes, s'hauria de mirar primer eixa opció. En qualsevol cas si saps com fer funcionar el pywikipedia, en última instància et podria programar algun script que t'ho fera. :P –Cœt · mascletà · blablabla 17:35, 25 oct 2013 (CEST)
Bones! Veig la teva resposta per casualitat... // El cas és que no sé com fer funcionar pywikipedia; no en sé, de programar, ni tan sols de crear/modificar plantilles amb paràmetres. :-/ ... Solució viable per a persones no-iniciades? hahaha --Judesba (digues...) 20:56, 25 oct 2013 (CEST)
OK, preferisc contestar a la meua plana per a no perdre el fil, haguera hagut d'aprofitar el ping @Judesba: per a fer-te'n sabedora, però encara és prou nou per a mi, tot i que la combinació és bona i intentaré incloure-la en el meu protocol de comunicació interna :P Què diplomàtic m'ha quedat xD !!!
Sobre el que ens concerneix, intentaré fer una recerca, potser que algú conega ja una eina, en @Pere prlpz: o en @Vriullop: saben molt d'eines del toolserver, o eixa idea tinc jo d'ells... –Cœt · mascletà · blablabla 10:35, 26 oct 2013 (CEST)
Aquesta idea que tens d'ells és només un punt de vista :-) Que jo sàpiga, la llista de seguiment és personal i es tracta com a configuració privada, dubto que es pugui consultar obertament. --V.Riullop (parlem-ne) 10:56, 26 oct 2013 (CEST)
La llista de seguiment és privada, i crec que he llegit preguntes a Meta de gent que vol fer pública la seva llista de seguiment i la resposta ha estat que ni és possible ni està previst desenvolupar-ho a mig termini. Ara bé, a la llista de seguiment tens els enllaços "Mostra i edita la llista de seguiment" i "Edita la llista de seguiment sense format" (Especial:EditWatchlist i Especial:EditWatchlist/raw) on pots veure la teva llista de seguiment i copiar-la i enganxar-la en un altre lloc (en un fitxer de text o en una subpàgina d'usuari, per exemple). D'aquí sí que un bot podria llegir la llista. És més, si a la llista li dones el format d'enllaços wiki, el detector de desambiguacions et marcarà els articles amb FVA (no sé si el que ho fa és el detector de desambiguacions, però a mi m'ho fa alguna cosa i suposo que deu ser aquest giny). Fins i tot podria ser que manipulant una mica el detector de desmbiguacions i instal·lant-te'l localment et ressalti els articles amb FR o qualsevol altra plantilla, de manera que per actualitzar només caldria que tu mateixa anessis copiant la teva llista de seguiment a la pàgina. De remenar els ginys els que en saben són en Vriullop i en Coet (és només un punt de vista, però fonamentat).
Per cert, mentre escric estic provant Especial:EditWatchlist i no aconsegueixo que em funcioni. Espero que sigui només perquè la meva llista és molt llarga i aquest ordinador molt lent. @Judesba:--Pere prlpz (disc.) 11:17, 26 oct 2013 (CEST)
Bon punt, ben vist :-) A Ajuda:Detector de desambiguacions està explicat com fer una configuració personal del giny.@Pere prlpz: canvia d'ordinador. --V.Riullop (parlem-ne) 13:24, 26 oct 2013 (CEST)
Una altra possibilitat que se m'ocorre és preparar una consulta SQL i després es presenta a un lloc del toolserver (ara no recorde on, ho cerque després) però l'executen i en passen els resultats.
Puc elaborar la consulta i fer proves i després passar-li la a @Judesba: per a que de tant en tant la puga presentar.
@Vriullop: i @Pere prlpz:, gràcies per les vostres intervencions i disculpeu la confusió. –Cœt · mascletà · blablabla 14:11, 26 oct 2013 (CEST)

@Coet:, @Vriullop: i @Pere prlpz: moltes gràcies pel vostre ajut.

  • No sabia que es podia editar la llista de seguiment sense format, molt pràctic. Però si ara vull donar-li el format wiki amb [[ ]] tal com heu comentat, com ho faig? O he de fer un copia-enganxa de la llista de seguiment "normal" i llavors passar-la a subpàgina d'usuari? Tampoc no sé SQL; què cal que faci, Coet? No pretenc donar feinada a ningú, així que si puc fer-ho jo no molesto... però necessito saber com fer-ho. :-/
  • Durant un temps sí que em quedava ressaltat això de "admiss", com amb "desamb", però "admiss" em va desaparèixer; no sé si vaig canviar alguna cosa de la configuració o què. He llegit Ajuda:Detector de desambiguacions per tal de fer-ho, però no acabo d'entendre quins canvis he de fer aquí. Jo, de programació amb HTML no passo...
  • Gràcies per les vostres intervencions! Si no tingués una llista de seguiment tant extensa no seria problemàtic. --Judesba (digues...) 18:41, 26 oct 2013 (CEST)
Per convertir la llista en enllaços (o sigui, copiar la llista amb [[ al davant i ]]) pots fer-ho substituint amb un editor. Jo, per costum, ho faria amb un full de càlcul.--Pere prlpz (disc.) 18:48, 26 oct 2013 (CEST)
OK, llegeixo ara el comentari, Pere. I un cop fet, què faig amb la llista resultant? --Judesba (digues...) 13:37, 28 oct 2013 (CET)
  1. Enganxar-la en una pàgina (com ara per exemple usuària:Judeba/seguiment).
  2. Instal·lar-te el detector de desambiguacions si no el tens.
  3. Mirar la pàgina on hagis enganxat la llista, i veuràs marcats tots els enllaços a pàgines que tinguin FVA (a més de les desambiguacions).
  4. Modificar la configuració del detector de desambiguacions perquè ressalti també els articles amb FR, tal com deia en Vriullop, per veure'ls també.
Crec que amb això ja aconseguiries el que volies.
Alternativament, un cop estigui la llista penjada, es podria fer un bot que fes el mateix (o sigui, que fes una llista amb les pàgines de la teva llista que tinguessin aquestes plantilles), però algú l'hauria d'escriure i tu (o ell) l'hauria executar cada cop que ho volguessis actualitzar. No és difícil però a priori em sembla menys àgil que fer servir el detector de desambiguacions.@Judesba:--Pere prlpz (disc.) 13:54, 28 oct 2013 (CET)
Sempre es podria executar amb el geni (el bot IRC al canal #wikipedia-ca), amb una ordre, el codi per a estes coses no serà tampoc molt difícil de treure. Si t'interessa @Judesba:, t'ho puc mirar. (Li'n dec un al PauCabot i un altre a l'ArnauGir però amb una mica de temps els podrieu tindre els tres la setmana que ve. –Cœt · mascletà · blablabla 13:03, 30 oct 2013 (CET)

redireccions

Hola de nou, no se si pots fer-hi res, però Redireccions rompudes fa temps que no funciona i anava molt be per anar fent neteja. Si no pots, no passa res, és que no sé a qui més comentar-ho. Fins aviat i gràcies per arreglar-me els viquiestris! --Beusson (disc.) 08:18, 1 nov 2013 (CET)

Viquiestris

Bones, Pasqual! Sembla que els viquiestris segueixen sense funcionar... Ja que ens resulten molt i molt útils a un bon grapat d'usuaris, seria possible arreglar el problema? No sé quina disponibilitat de temps tens, de tota manera, o si pot resultar gaire complicat. Gràcies! --Judesba (digues...) 12:04, 2 oct 2013 (CEST)

Ens havies mal acostumat. T'hem de tocar una mica la barbeta?--Lohen11 (disc.) 21:43, 4 oct 2013 (CEST)
Ups... Estic MOLT embolicat... intentaré apanyar-ho quan veja el que passa... –Cœt · mascletà · blablabla 14:09, 11 oct 2013 (CEST)
També he de tornar a fer funcionar els bots... –Cœt · mascletà · blablabla 14:10, 11 oct 2013 (CEST)
Bones! Els símptomes són: no apareixen... :-( --Judesba (digues...) 16:50, 11 oct 2013 (CEST)
Exacte, simplement no apareixen. Quan et vagi bé.--Lohen11 (disc.) 16:26, 12 oct 2013 (CEST)
Seguisc investigant què passa, veig l'error a la consola però no apareix al mòdul, és com si en carregara un altre abans de carregar el meu personal i l'afegira virtualment a l'inici del codi font... De moment és una mena de fenomen paranormal sense explicació racional... –Cœt · mascletà · blablabla 12:31, 23 oct 2013 (CEST)
Ja he solucionat una part... a vore si seguisc progressant!!! BooomBang!!! 20:33, 23 oct 2013 (CEST)
Gràcies, Coet! Ja avisaràs quan estigui! :-) Salut! --Judesba (digues...) 20:47, 23 oct 2013 (CEST)
Potser se m'ha desconfigurat alguna cosa (de programació i tal no hi entenc), però... no, no els tinc actius; o com a mínim no m'apareixen a la caixa d'edició. --Judesba (digues...) 22:51, 23 oct 2013 (CEST)
Ho he fet i res. He tancat Firefox i l'he tornat a obrir. He tornat a recarregar. Res... M'espero a veure si la solució informàtica per experiència (apagar i tornar a encendre) funciona. En aquest cas, demà al matí tornaré a encendre l'ordinador. Moltes gràcies per tot, ja et comentaré. Potser a la resta d'usuaris que s'en queixaven (en Lohen11 i en Beusson, per exemple) els funciona. ;-) Salut!! --Judesba (digues...) 23:04, 23 oct 2013 (CEST)
No, seguim igual.--Lohen11 (disc.) 08:31, 24 oct 2013 (CEST)
Doncs a mi em funciona. Seguiré amb les proves, ja que no carreguem exactament els mateixos mòduls. –Cœt · mascletà · blablabla 09:46, 24 oct 2013 (CEST)

Hola, Coet. A mi els viquiestris em funcionen perfectament, i també quan na Judesba i en Lohen11 van començar aquest fil. No m'han deixat de funcionar en cap moment. De vegades navego amb Chrome i de vegades amb Firefox, i em van sense problemes.--Xamil (disc.) 10:17, 24 oct 2013 (CEST)

Deu ser cosa de versions desactualitzades. Seguisc la investigació. Gràcies ;) –Cœt · mascletà · blablabla 10:20, 24 oct 2013 (CEST)
A mi tampoc em funcionen, ni per Crome ni per Firefox... ni l'escrutini :-P --Beusson (disc.) 15:26, 24 oct 2013 (CEST)
Bones. Res de res, Coet... :-/ De tant refrescar-la, la memòria cau m'ha demanat una bufanda, tu! ;-) --Judesba (digues...) 15:51, 24 oct 2013 (CEST)
Uéééééééééééééé!!!! :-) Oleoleoleoleoleeee!! :-) Ai, que bé!! Moltíssimes gràcies, Coet! Ets un crack!! :-D Aix!! Demanaré la teva beatificació, hahahahaa!! ;-) --Judesba (digues...) 16:03, 24 oct 2013 (CEST) En resum... --Judesba (digues...) 16:05, 24 oct 2013 (CEST)
Ho he anunciat a la taverna i m'he permés de modificar els .js de Lohen11 i Beusson. –Cœt · mascletà · blablabla 16:35, 24 oct 2013 (CEST)
Sí, ja em funciona! Gràcieeees. Però et proposo que tornis a canviar de nom. Potser petardet?.fa l'ullet --Lohen11 (disc.) 16:42, 24 oct 2013 (CEST)
Ja vaaaaaa! Gràcies! una cosa menys ;-P --Beusson (disc.) 08:04, 25 oct 2013 (CEST)
Perfi! Ja funciona de nou. Gràcies.--KRLS , (disc.) 00:32, 6 nov 2013 (CET)

M'han tornat a robar els viquiestris.--Lohen11 (disc.) 18:31, 7 nov 2013 (CET)

Arqa t'ho mire @Lohen11: Cœt 19:08, 7 nov 2013 (CET)
Això sí que és un coet! ja està.--Lohen11 (disc.) 19:13, 7 nov 2013 (CET)
Han tornat a desaparèixer.--Lohen11 (disc.) 21:37, 7 nov 2013 (CET)
@Lohen11:, la botonera desapareix tot i que no dóna cap error. No tinc encara cap explicació... –Cœt · mascletà · blablabla 22:01, 7 nov 2013 (CET)

Hola Coet: He provat de desactivar wikied i no és aquest l'origen dels mals. Si saps d'algú, ni que sigui de meta, on pugui adreçar-me pels popups emergents estaria bé per a poder fer una comunicació directa amb els agents decisius. Gràcies pel teu interés.

Ok. Les finestres ja funcionen correctament. Gràcies. --Bestiasonica: parlem? 15:30, 8 nov 2013 (CET)

A mi no m'han tornat a funcionar més els viquiestris. Les finestres emergents i el botonet per refrescar els canvis recents automàticament, m'han funcionat, aquestes si, de forma intermitent.--Lohen11 (disc.) 20:55, 11 nov 2013 (CET)

Bé, doncs el Lohen i jo seguim amb el mateix problema, doncs, desmarcant-nos d'altres usuaris. O.O // Per cert, no sabia que parlar de les configuracions de les preferències fos una cosa personal (ho dic pel comentari l'altre dia de la Taverna): Espero no haver molestat a ningú. --Judesba (digues...) 21:10, 11 nov 2013 (CET)
No sé si et pot servir, però t'asseguro que des de fa uns dies, a les deu primeres edicions dels canvis recents no funcionen els pop-up, a partir de l'onzena, sí. No és cap broma.--Lohen11 (disc.) 14:53, 12 nov 2013 (CET)
Ei, Coet! Sóc un altre dels teus enamorats dels Viquiestris. Després d'actualitzar-los (ho he posat a la taverna) em funcionen en tots els espais de noms excepte els principal que no són discussió. Pots mirar-te el meu vector.js i vector.css i dir-me què passa? Moltes gràcies, --Nknudsen · 18:11, 18 nov 2013 (CET)

Re: Història del programari lliure

Moltes gràcies! ja ho he arreglat ;) el comentari anterior sense signar és fet per Papapep (disc.contr.) 09:58, 13 nov 2013 (CET)

Viquiestris continuació

Has pogut mirar alguna cosa dels viquiestris i els pop-ups? Veig que alguns ja els tenen, jo de moment no. És feixuc editar i patrullar sense aquestes eines.--Lohen11 (disc.) 10:14, 21 nov 2013 (CET)

Sí sí estic intentant solucionar tema Viquiestris. Els popups deuries activar-los des dels ginys de les preferències. –Cœt · mascletà 12:36, 21 nov 2013 (CET)
Ja els tinc activats, de sempre, i en les 10 primeres línies dels CR no em funcionen.--Lohen11 (disc.) 12:51, 21 nov 2013 (CET)
OK, se m'havia oblidat eixe símptoma. Bé, el cas és que hi estic treballant. –Cœt · mascletà 13:14, 21 nov 2013 (CET)
jo també estic sense...--Beusson (disc.) 16:00, 22 nov 2013 (CET)

Suggeriment pel bot

Hola. Crec que hi ha un cas que dóna falsos positius i es pot evitar. Es tracta dels esborrats de molt de contingut, que crec que el bot no hauria de considerar vandàlics quan:

  • Es facin en una pàgina d'usuari del mateix usuari que fa l'edició.
  • O bé l'editor sigui el creador de l'article (sobretot si és l'únic editor i l'article l'acaba de crear).--Pere prlpz (disc.) 19:05, 22 nov 2013 (CET)
@Pere prlpz: diria que no hauria de revertir subpàgines d'un usuari, revisaré el codi font, però en teoria, no ho fa. Sí que ho vaig observari, el mateix dia que m'ho vas assenyalar, però no m'hi he posat... tempus fugit... –Cœt · mascletà 11:42, 28 nov 2013 (CET)

Ping

Bones, Coet! He detectat que de vegades no em surt l'avís de "ping". Això ho controles tu, o a qui ho he de comentar? No pretenc sobre-carregar-te amb feina, que de segur que en tens força! Salut! --Judesba (digues...) 22:32, 22 nov 2013 (CET)

@Judesba:: crec haver llegit que el ping només funciona si el comentari el signa l'autor. –Cœt · mascletà 16:36, 23 nov 2013 (CET)
Bones! Vols dir que si faig un ping i no signo el comentari a l'altre usuari no li arribarà l'avís? Doncs jo parlo de comentaris signats, amb ping cap a mi, i que he vist "a posteriori" per casualitat... L'últim exemple detectat: [5] --Judesba (digues...) 17:10, 23 nov 2013 (CET)
Hola! No deu ser això de la signatura. Acabo de veure un missatge d'ahir de l'Amadalvarez a la taverna: no vaig rebre l'avís de ping i el comentari està signat. On/a qui puc preguntar sobre aquest tema? Gràcies! --Judesba (digues...) 18:46, 29 nov 2013 (CET)
@Judesba: Esotèric!. Vaig escriure el missatge i vaig signar sense ping. Despres vaig pensar que potser no ho veies i, en altra edició, vaig afegir el ping. O sigui que el Coet, as usual, té raó. Mai hauria pensat les conseqüències, però prenc nota. Merci,--amador (disc.) 18:51, 29 nov 2013 (CET)
Aaaaaah, amigoooo! Així que és això! :-D A mi també m'estranyava que no tingués raó, ja que sempre la té! ;-) Gràcies per resoldre el misteri, doncs! --Judesba (digues...) 18:52, 29 nov 2013 (CET)

Re: Escuts d'armes papals

Benvolgut Coet: Fry1989 utilitzeu el fitxer que no s'ajusta ni al disseny original de l'escut de Calixt III ni a les regles de l'heràldica (colors plans, sense ombres), com aquest , que encara que no tan estètic, si compleix les normes i que és més semblant al que es mostra aquí (que Aldebretch va utilitzar de model) oa aquesta imatge del Insígnia pontificum Romanorum et cardinalium I [[6]], aquesta del sostre de Santa Maria Major [[7]] o aquesta altra [[8]], contemporània a la seva pontificat (juntament amb les armes del seu nebot, el futur Alexandre VI ), amb el bou pasturant i amb la tiara. El seu argument per canviar és que a ell li agrada més l'altre. Una salutació cordial.--Echando una mano (disc.) 06:56, 3 des 2013 (CET)

Moltes gràcies. Una salutació cordial. --Echando una mano (disc.) 00:12, 4 des 2013 (CET)

Quinzena de la qualitat

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 08:21, 14 des 2013 (CET)

Tralarí

Feliç felicitat!
Desitjo que tinguis unes molt bones festes, t'ho passis molt bé i que comencis l'any nou amb bon peu! ~ Judesba.

La Pegatina - "Aquí és nadal i estic content!"
Sanjosex - "Polvorons amb mel"
"Quan somrius"
John Lennon - "Happy Xmas (War Is Over)"

--Judesba (digues...) 17:23, 23 des 2013 (CET)

Gràcies @Judesba: igualment i si potser més, també. –Cœt · mascletà 18:22, 23 des 2013 (CET)
« Que aquest cicle anual que aviat es clou,
sigui el germen del que aviat ens neix.
Que els bons sentiments facin un bon feix.
Tingueu Bones Festes i Bon Any Nou.
»
Bestiasonica: Nadal 2013