Usuari Discussió:Habicht

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Arxius amb les discussions prèvies:

Marti.bdb (discussiócontribucions)

Bon dia,

com a participant del Viquiprojecte d'Articles absents de l'any 2012 t'informem que es reprèn el Viquiprojecte. T'animem a participar de nou per a fer crèixer la Viquipèdia en català.

Gràcies.

Resposta a «Viquiprojecte: Articles absents»
Amortres (discussiócontribucions)

N'he proposat l'esborrat per FVA des de 2016

Resposta a «Rosa de foc (documental)»
Judesba (discussiócontribucions)

Bon dia, Habicht! Com va tot? Potser encara no t'ha arribat la notícia, però aviat celebrarem la Viquitrobada i enguany serà a Amposta del 18 al 20 de novembre. Ens agradaria que hi vinguéssis, així que t'animo a visitar la pàgina i apuntar-t'hi si en tens ganes. Si, a més, t'animes a fer algun taller o xerrada sobre algun tema, pots deixar-nos les teves propostes aquí. Fins ben aviat!

Resposta a «Viquitrobada 2022 Amposta»
San2626 (discussiócontribucions)

Ei sóc per aquí!

Resposta a «Començant»
Tapiasman (discussiócontribucions)

Hola Habicht, et deixo el meu comentari com a prova del taller ;)

Habicht (discussiócontribucions)

Benvingut!

Mclarapr (discussiócontribucions)

Ara sí!!!!!

Resposta a «Prova»
Dame.brune (discussiócontribucions)

Very nice!

Resposta a «Anna»
Martitaaa307 (discussiócontribucions)

Molt interessant aquest curs!

Resposta a «Bones pràctiques»
Juditpiro (discussiócontribucions)
Habicht (discussiócontribucions)

Hola,

Us faig uns quants comentaris:

  • L'encapçalament «Educació inclusiva» hauria d'anar amb el format Títol de la pàgina.
  • Seguint l'estil de la Viquipèdia, la primera frase de la introducció ha d'incloure el títol en negreta. Fixeu-vos com està a la versió actual: «L'educació inclusiva és, segons Carta...».
  • La introducció és massa llarga: s'hauria de limitar a presentar breument el concepte i les diverses parts de l'article. Podeu moure parts de la introducció a una o més seccions.
  • En general, sembla que li falta certa cohesió a l'article. Encara que estigui escrit per diverses persones, hauria de tenir un fil conductor. Si arregleu la introducció potser ajudarà a presentar les diverses parts de l'article. Ara mateix fa una mica la impressió que les seccions estan desconnectades entre elles.
  • Reviseu en general l'estil i correcció lingüística. Per exemple:
    • A la primera frase dieu «en els últims anys ha hagut» quan hauria de ser «hi ha hagut».
    • També a la introducció: «ningún» no existeix en català.
    • Intenteu evitar també la primera persona («ara podem parlar» en favor de l'impersonal «es pot parlar», o «no hem de caure» per «no s'ha de caure»).
    • També a la introducció, escriviu «Com senyalen». Hauria de ser «assenyalen».
  • El segon paràgraf té una part en castellà. Encara que sigui una cita, ha d'anar en català (o si és indispensable mantenir l'original, en els dos idiomes).
  • Seguint l'estil de la Viquipèdia, no es pot utilitzar negreta en cap lloc de l'article excepte a la introducció pel cas específic que us he mencionat abans.
  • Mireu de posar la referència [17] dins del cos del text i no a l'encapçalament «Les NESE i l'educació inclusiva». El mateix amb la [23] a l'encapçalament «Les TIC i l'educació inclusiva».
  • La referència d'Escola Nova 21hauria de ser una font secundària i no la pròpia pàgina de l'entitat.
  • Mireu d'utilitzar en totes les llistes (numerades o no) el format estàndard de la Viquipèdia a través de l'eina corresponent de l'editor.

Espero haver-vos ajudat amb això.

Salut,

Habicht

Deesiiree (discussiócontribucions)

Bon dia,

Creiem que ja hem fet els canvis que ens vas recomenar. Quan puguis, digan's alguna cosa.

Moltes grácies.

Habicht (discussiócontribucions)

Hola,

Cal canviar alguna cosa:

  • Encara hi ha un «ningún ámbit»! Seria «cap àmbit».
  • Encara hi ha una paraula en castellà a la introducció: «col·lectivo».
  • La referència d'Escola Nova 21 segueix sent una font primària i no secundària. Segur que podeu trobar algun article que mencioni Escola Nova 21 i no estigui escrit per ells mateixos.

La resta bé.

Salut,

Habicht

Nereyda98 (discussiócontribucions)

Hola,

Hemos vuelto a modificar el documento de acuerdo a tus indicaciones.

Todo excepto el tercer punto porque después de hablar con la profesora, porque no encontrabamos una solución, nos ha dicho que lo dejemos así.

Si nos das el visto bueno está listo.

Muchas gracias,

Saludos Habicht.

Habicht (discussiócontribucions)
Resposta a «Acabat»

Model dialògic de prevenció i resolució de conflictes

4
Marijuels (discussiócontribucions)
Habicht (discussiócontribucions)

Hola,

Heu fet molt bona feina d'integrar les vostres aportacions amb l'original. Us faig alguns comentaris:

  • Veig que canvieu el títol per afegir «prevenció». Perfecte, però a la introducció també hi hauríeu d'afegir aquesta paraula (a la part que està en negreta).
  • És millor si la referència [2] que poseu al títol «Del model disciplinar al model comunitari» la poseu al cos de la secció (al final del paràgraf, per exemple, o diverses vegades si és que l'heu anat utilitzant per tota la secció).
  • A l'apartat «Autors rellevants», veig que alguns títols de les subseccions són enllaços. Millor que en tragueu l'enllaç i el poseu dins del cos de la subsecció. Per exemple, podeu començar el text del segon autor dient «Ramón Flecha, catedràtic de...».
  • Jo no hi entenc, però a «Model dialògic» comenceu dient «A diferència dels altres dos models, el model comunitari...». És el mateix dialògic que comunitari? Si és el cas, potser ho podríeu explicitar.
  • Hi ha alguns títols acabats en dos punts. Cal treure aquests dos punts.
  • Hi ha un lloc on dieu «la referència que hi havia aquí ja no està disponible». En podeu buscar una d'alternativa? En general, tota aquesta secció cal referenciar-la molt o semblarà propaganda per tant susceptible de ser eliminada.
  • Hi ha alguns llocs on heu deixat espais en blanc entre paràgrafs. Cal treure'ls.

Com us he dit, té molt bona pinta. Recordeu sobretot quan passeu l'article a definitiu de treure tots els subratllats i les notes que heu anat apuntant per vosaltres.

Salut,

Habicht

Marijuels (discussiócontribucions)

Bon dia Habicht.

Moltes gràcies pel retorn. Ja, hem fet totes les modificacions que ens comentes. Podràs tornar a dinar-li una ullada? Així, en cas de que estigui tot correcte ja ho podríem publicar.


Salut!


Habicht (discussiócontribucions)

Molt bé.

Resposta a «Model dialògic de prevenció i resolució de conflictes»
Berta Altimira Cebrian (discussiócontribucions)

Bon dia @Habicht, sóc la @Berta Altimira Cebrian. Estem encara en procés de fer el treball, però ens agradaria que, si tens un moment, donéssis un cop d'ull per saber i nem bé....


Tenim dos dubtes..

- Com afegim les referències dels textos no citats, és a dir, les referències bibliogràfiques d'on hem extret la informació?

- Com podem afegir aquells recuadres grisos que acostuma a haver quan es tracta d'una pàgina biogràfica? On apareix el nom, la imatge, naixament, mort, professió...


Moltes gràcies per la teva ajuda! Et deixo aquí la nostra pàgina de proves!

Habicht (discussiócontribucions)

Hola @Berta Altimira Cebrian,

En primer lloc, no sé si sabeu que l'article que esteu fent ja existeix: Michael Apple. Per tant, el més recomanable seria que us centréssiu en ampliar-lo o millorar-lo. Passo a respondre't els dubtes que planteges:

  • Si citeu la referència al cos de l'article (sempre és la millor opció), ho podeu fer des de l'eina «Cite». Si simplement voleu llistar un llibre o publicació en una secció que es digui «Bibliografia», podeu utilitzar l'opció «Insereix» > «Plantilla» i escriure «Ref-publicació», «Ref-web», «Ref-llibre».
  • Per afegir la taula de persona, utilitzeu la mateixa eina: «Insereix» > «Plantilla» i escriviu «Infotaula persona».

Algun altre comentari:

  • Al final de tot, hauríeu d'afegir una secció «Referències».

Espero haver-vos ajudat amb això, si necessiteu qualsevol altra cosa o un aclariment no dubteu en contactar-me.

Salut,

Habicht

Berta Altimira Cebrian (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. No sabíem de la existència d'aquesta pàgina, ja que l'enllaç per omplir que ens heu assignat és diferent al ja existent. el nostre es diu "Michael W. Apple" i el que ja existia es diu "Michael Apple". L'enllaç al requadre de viquiprojectes UB de sociologia està equivocat, aleshores... Moltes gràcies per avisar-nos! Tindrem en compte les teves recomanacions! gràcies pel teu temps!

Berta Altimira Cebrian (discussiócontribucions)

Hola.

Estem tenint complicacions amb com editar la infotaula de la persona (pàgina de proves nostra de Michael W.Apple)... No sabem com escriure el que volem que apareixi ni com insertar una foto de la persona. T'agraïria si poguéssis explicar-nos-ho pas a pas...


Moltes gràcies!

Habicht (discussiócontribucions)

Hola,

La guia per incloure dades a la infotaula de persona està a la pàgina de la plantilla Infotaula persona. S'hi pot afegir informació manualment, però actualment aquesta plantilla agafa automàticament dades del projecte Wikidata. Així, si voleu afegir dades que no surten a la taula de l'article principal de Michael Apple, el que us recomano és que entreu les dades directament a Wikidata. L'enllaç per a aquesta persona és https://www.wikidata.org/wiki/Q2894504. Sinó, quan passeu les vostres proves a la pàgina de l'article, la taula ja s'actualitzarà amb les dades actuals.

Espero que això us ajudi, sinó no dubteu en contactar amb mi de nou.

Salut,

Habicht.

Berta Altimira Cebrian (discussiócontribucions)

Moltes gràcies.

Ja he afegit la fotogafia a WikiData. Ja hem fet el que ens vas recomenar, hem utilitzat de base a pàgina ja existent de Michael W.Apple i hem afegit algunes coses (la majoria ja estaven ecrites, així que no ha pogut ser en gran quantitat...). Podríes revisar si tenim alguna cosa malament o falta res?

El que hem afegit està subratllat. Espero que et sigui fàcil de veure.


Moltes gràcies i esperem la teva resposta i valorarem molt les teves recomanacions.

Habicht (discussiócontribucions)

Hola @Berta Altimira Cebrian,

Molt bé, les modificacions tenen molt bona pinta. Entenc que heu deixat en subratllat la vostra contribució, i que quan passeu l'article a la pàgina oficial el treureu, oi? Un parell de comentaris només:

  • El títol de la secció «Escoles democràtiques» sembla que l'heu posat en negreta i l'hauríeu d'escriure normal.
  • Sembla que cap de la informació que heu afegit no està referenciada amb les fonts, i totes les cites que hi ha són les que ja hi havia. Caldria que explicitéssiu en quina font us baseu per cada una de les aportacions que feu.

Salut i bona feina,

Habicht

Berta Altimira Cebrian (discussiócontribucions)

Hola @Habicht, estas sent molt amable implican-te tant en el nostre treball. Agraïm molt la teva rapidesa en les respostes.

A la teva pregunta anterior, sí. Treurem tot lo subtratllat quan hagi acabat el treball, era per facilitar-vos la feina de saber què hem fet nosaltres i què ja estava fet.

Per altra banda, estem fent els canvis proposats, quan vulguis pots donar-li un cop d'ull... Crec que estem fent bé lo de les referències, però no sabem com marcar que els hem afegit nosaltres (igual que la fotografía a WikiData). Vosaltres podreu veure tot el que s'ha afegit nou? O subratllem també les referències?


Moltíssimes gràcies de nou.


Berta Altimira

Habicht (discussiócontribucions)

Hola,

Veig que hi ha una mica d'embolic amb les referències. En teniu a la secció «Referències» i també al final de la secció «Bibliografia». Han d'estar només a un lloc. Segons el llibre d'estil, les seccions finals han de seguir aquest ordre: Referències, Bibligorafia, Enllaços externs.

Sembla que les referències de la secció «Referències» les hàgiu entrat a mà i les que surten al final de «Bibliografia» siguin automàtiques. Haurien de ser totes automàtiques, utilitzant l'eina «Cita» quan introduïu la referència i després utilitzant l'etiqueta < references /> a la secció «Referències». No sé si m'he explicat gaire bé, podeu veure una explicació més detallada aquí.

Salut,

Habicht

Berta Altimira Cebrian (discussiócontribucions)

Bon dia.

Ho he intentat canviar... No se si ho he fet pitjor del que estava... No he acabat d'entendre quina diferència hi ha entre posar-ho a referències o a biografia. Tot i això, crec que ja ha expirat el termini de corregir la pàgina... Crec que tot el que hagi fet ara ja no es valorarà... Quan ho miris, en el cas que encara facin falta més modificacions, fes-nos ho saber per corregir-ho. En el cas que no, quan ho confirmis ja estarem preparats per publicar-ho.


Moltes gràcies @Habicht

Habicht (discussiócontribucions)

Molt bé. La diferència és que les referències les has utilitzat al llarg del text en punts determinats. La bibliografia és la llista de fonts que no necessàriament està citada al llarg del text.

Bona feina,

Habicht

Berta Altimira Cebrian (discussiócontribucions)

Doncs per nosaltres, el treball ja està enllestit. Moltes gràcies pel teu seguiment.

Habicht (discussiócontribucions)

Molt bé, us animo a seguir col·laborant amb la Viquipèdia una vegada hàgiu acabat el projecte!

Resposta a «Michael W. Apple»