Tema de Usuari Discussió:Habicht

Model dialògic de prevenció i resolució de conflictes

4
Marijuels (discussiócontribucions)
Habicht (discussiócontribucions)

Hola,

Heu fet molt bona feina d'integrar les vostres aportacions amb l'original. Us faig alguns comentaris:

  • Veig que canvieu el títol per afegir «prevenció». Perfecte, però a la introducció també hi hauríeu d'afegir aquesta paraula (a la part que està en negreta).
  • És millor si la referència [2] que poseu al títol «Del model disciplinar al model comunitari» la poseu al cos de la secció (al final del paràgraf, per exemple, o diverses vegades si és que l'heu anat utilitzant per tota la secció).
  • A l'apartat «Autors rellevants», veig que alguns títols de les subseccions són enllaços. Millor que en tragueu l'enllaç i el poseu dins del cos de la subsecció. Per exemple, podeu començar el text del segon autor dient «Ramón Flecha, catedràtic de...».
  • Jo no hi entenc, però a «Model dialògic» comenceu dient «A diferència dels altres dos models, el model comunitari...». És el mateix dialògic que comunitari? Si és el cas, potser ho podríeu explicitar.
  • Hi ha alguns títols acabats en dos punts. Cal treure aquests dos punts.
  • Hi ha un lloc on dieu «la referència que hi havia aquí ja no està disponible». En podeu buscar una d'alternativa? En general, tota aquesta secció cal referenciar-la molt o semblarà propaganda per tant susceptible de ser eliminada.
  • Hi ha alguns llocs on heu deixat espais en blanc entre paràgrafs. Cal treure'ls.

Com us he dit, té molt bona pinta. Recordeu sobretot quan passeu l'article a definitiu de treure tots els subratllats i les notes que heu anat apuntant per vosaltres.

Salut,

Habicht

Marijuels (discussiócontribucions)

Bon dia Habicht.

Moltes gràcies pel retorn. Ja, hem fet totes les modificacions que ens comentes. Podràs tornar a dinar-li una ullada? Així, en cas de que estigui tot correcte ja ho podríem publicar.


Salut!


Habicht (discussiócontribucions)

Molt bé.

Resposta a «Model dialògic de prevenció i resolució de conflictes»