Usuari:Habicht

  De Viquipèdia
  Habicht
  Logotip de LaTeX Aquest viquipedista pot codificar en LaTeX.


  A disposar! Aquest usuari és de l'equip IRC
  Malnom: Habicht
  Babel
  Informació Babel de l'usuari
  ca-N Aquest usuari és un parlant natiu de català.
  es-N Esta persona tiene una comprensión nativa del español.
  en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
  it-3 Questo utente può contribuire con un livello avanzato in italiano.
  de-2 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf fortgeschrittenem Niveau.
  Viquipedistes per llengua
  Projectes
  Wikimedia logo family complete-current.svg Aquest usuari té un compte unificat i el seu compte principal és de Viquipèdia (ca)
  Wikiquote-logo.svg Aquest usuari té una pàgina a Viquidites.

  Em vaig registrar el 9 d'octubre de 2013, i el primer article que vaig crear va ser Habicht, una muntanya dels Alps que aprofito com a malnom. Quan edito solc estar també al xat, podem discutir o coordinar-nos allà en directe.

  Si vols saber els temes que m'interessen, mira més avall els articles que he creat o on he col·laborat. A grans trets, he treballat en articles sobre el Tirol (i especialment sobre les seves muntanyes), les matemàtiques (especialment la Teoria de grafs) i la física (i sobretot la ciència de la informació quàntica). M'he adonat també que el tractament que fa la Viquipèdia de les pseudociències no és sempre tan rigorós com caldria; miro de col·laborar també en aquest camp dins del Viquiprojecte:Escepticisme científic. Podem treballar plegades: t'escolto a la meva pàgina de discussió.

  Docència[modifica]

  Exploro l’ús de la Viquipèdia a secundària, no només com a font d’informació sinó com a espai de construcció compartida de coneixement que traspassa les parets de l’institut.

  Projectes[modifica]

  Publicacions[modifica]

  Feina feta[modifica]

  Guardó Se't concedeix aquest guardó (amb una rosa de Jericó) com a premi per la teva participació al Viquiprojecte Setmana de la Ciència 2013. Moltes gràcies!

  Viquiprojectes puntuals: